Written by AbangNara | February 23rd, 2010

gambar nasha aziz

Lama betul kan tak dengar cerita pasal Nasha Aziz nie? Paling last kami cerita pasal dia pun ialah pasal gambar makcik yang terharu dapat sain Nasha. Makin lama tak tengok Nasha nie, makin cute pulak nampaknya. Mata nampak makin bulat. Rasa nak cubit-cubit je mata dia tue. Bulat semacam jer. (boleh ke cubit mata?)

Bila agaknya si Nasha Aziz nie nak menamatkan zaman daranya ek? Dengar cerita asik bercinta pastue putus. Bercinta putus. Mungkin sebab jadi orang lawa menyebabkan lelaki-lelaki di luar sana takut nak mengorat kot. Tapi kami percaya hati Nasha sememangnya mahukan belaian kasih sayang seorang suami. Jadi kepada pembaca BeautifulNara yang masih single-mingle, kami cadangkan anda mengorat Nasha Aziz.

Lagi gambar terbaru Nasha Aziz dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Budiey.

gambar nasha aziz

gambar nasha aziz

gambar nasha aziz

gambar nasha aziz

62 responses to (GAMBAR)Comelnya Nasha Aziz, Rasa Nak Cubit Je Mata Dia!!!

  1. sonic_gear says:

    cannttiiiikkkk nyyerrr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. manjalara says:

    aik dah panjang rambut nasha, extention ke ? bila nasha nak kawin??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. a'ai says:

    tomeinyer….tp naper org tomei camnie tak kawin2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. audrey eldrey says:

    comel sesangat..suke kat nasha neyh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. hek says:

    dia ni clean jer ekkkk…….. good girl

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. yanz says:

    dia ni mmg fotogenik…dalam gambar, fuyoooooooooo…kat luar biasa jer…
    cantik la jugak…cuma dalam gambar nie nampak very pretty…muka ala2 minah korea lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ainid says:

    best ke tak erk teater antara nih…mcm nak try tp mahal la weh nak duk depan..dok blakang xnmpak…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. nasi ajis says:

    ish..lawa siot…
    cair aku bila dia pandang aku dlm pc ni..nasha,,ada no x??
    abg sanggup menjagamu….ummmpphhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. immabastard says:

    She’s clean looking but not clean enough.

    But I’d definitely do her.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. aries_april says:

    mmg cun nasha ni…
    even urat nya dh nmpk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. juli says:

    tomeinya….pakaian pn sopan je kan? sejuk mata memandang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. mimi naim says:

    nmpk muda la plak..lg cantik dr dulu2..mcm baru umur 20 thn..hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. me says:

    lawanyaaaaaa
    kita pempuan yg tengok pun rasa lawa
    kalu laki tgk mesti lagi geram

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Tiffany says:

    aries_april, org kurus memang tangan dia nampak urat.

    erm…rasanya nasha ni pakai contact lens yg besarkan mata hitam. tu yg mata dia nampak cam comel tu.

    nak try la nanti…hehe~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aloy says:

    Nasha Aziz – i like!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. perlis89 says:

    cantik..tak nmpak tua.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. AnneDeSilva says:

    yela lens yg dia pakai tu warna hitam penuh..
    tu yg nampak mata bulat…
    padahal biasa jek,…
    but look cute dgn lens tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Piston Pecah says:

    memang comel…cute giler,tapi maintenance pon kene terbaaaaaik punyer…kalau bro nara confirm takda hal,gaji pon terbaaaaik punyer…kire ada chance lah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. sharinginfoz says:

    jangan cubit2, tengok aja ya bang nara….

    RM100 sehari dengan Facebook???

    Tak Payah Bayar Bil P1Wimax

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. FTNer says:

    comeinyer mata! wowee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. BumbleBee says:

    jelitaaa…. nice~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. sipot sedot says:

    uhuhuhu..nasha nie pkai botox ke..
    pp die lain betul..n muke dulu pon lain dr skng..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. SaTik_SiZUka says:

    comeyyyy nyerrrrrrrrrrrrr….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Hitler says:

    gile muke cucuk…dulu natural lawa sket…skang dah nampak sangat…ala2 makcik2 yg dok jadi watak2 datin kat drama tu…burokkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Lil' Princess says:

    Pasal kahwin penah tgk TV9 rancangan ape x tau dah….bagi kategori artis andartu, termasuklah nasha, yasmin hani dll

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. fifie says:

    sweet jek…mcm pelakon indon yg lawa tu sape ntah name die x ingat la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. azza says:

    dia sgt comel! =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. xde nama says:

    hidung dia pelik cket…x sesuai dgan muka dia..ntahla dia p bedah ke apa…tp dulu2 masa dia mula2 berlakon…aku tgok hidung dia bkan macam ni..sesuaila ikut muka dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cikedi says:

      ye la mcm betul laa..hidung dia mcm lain skit….whatever la nasha..still good girl yg tak de gosip murahan walaupun cantik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Uhhh... says:

    mata tu plastic surgery.nampak cam BCL kan muka dia????nak muntah.weksss…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Amber says:

    … muka nasha dulu ngan nasha sekarang jauh bezanya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Geli Hati says:

    CAM PELAKON KOREA CUTE
    BILA NAK KAHWIN NASHA?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. nuruni says:

    mcm pelakon korea la kak nasha. comel3. suke3.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. suke tgk nasha dlm kasih tercipta

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. mario says:

    hidung dia dah x cantik, mcm kembang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. JGN GIGIT MATE NASAHA..
    T DIE NAK TGOK X BLEH…
    HAHAHAH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. lily cassem says:

    cuba u all tengok muka die awal 90an ..lain ..mid 90s nasha ade pergi london konon2 nak jadi top model .. tapi fail becoz xmengikut standart market ..last2 dia bwat nose job ,eyed lift and face lift.kt london then..blk malaysia muka da lain ..tapi media2 xkutuk pun ..sebab die malaysia sweetheart !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Honeys says:

    mase tgk nasha kat tv ari tu ( melodi kot, lupe plak )
    i pon rase mcm trigt kat BCL. ade iras skit kot.

    but i like Nasha Aziz =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. ainid says:

    ala..artis sumer plastik…cube korg bygkan klu depa ni tue…tggu la 30 taun lg klu muke cun mcm ni gak memg bnyak la somthg wrong tu huhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. memkecik says:

    yes u rite lili……muka dia da bnyk berubah…skang Mem pon perasan bibir..n dagu dia pon len macm….jek….MEm lebey suka muka dia yg dulu….bila tgk dalam otai laen sgt muka dia..dagu pon bengkak semcam jek…ishhhh..MEM minat NAsha sebenarnya…tapi kalu da laen sgt muka dia cam x best lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. aku_statix says:

    waa..cumey gk dye nh ek…umo bpe aa??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. momoy says:

    memang tak dapat dinafikan kecomelan nasha…

    tapi rasanya mungkin effect pakai contact lense bagi mata hitam nampak bulat & besar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. ieyda says:

    emmm memang comei sgt…tp btl ka pakai botox??????tak payah la kak pakai botox2 ne…xcantik…..apa2 pun bila nk kahwin…jgn lupa jemput

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. c_nuri says:

    comeii..tp tang tangan n jari jemari tu x boleh nk sorok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. karut says:

    nasha aziz ke tu? r u sure? tak ada rupa dia langsung…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. eifa says:

    ala… dia pakai contact lens yg bagi mata hitam nampak besar tu.. banyak je jual kat kedai…

    tu pasal mata dia nampak macam mata kartun anime je dlm gambar ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. westerner says:

    lagi cantik dan ala natural dari rozita che wan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. cermin mata says:

    innocent baby face geramaku menengoknye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Karie Velk says:

    Heyy :) Is it Okay that I go a bit off the topic? I’m wanting to take a look at this website from my brand new Macbook however it won’t show effectively (some of the boxes are half broken), any options? Need to I attempt to come across an upgrade for my method or something? Thanks in advance! Patrina x :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Mazz says:

    I like Nasha since i was little kids really admire u dear…:))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. miss wawa says:

    muka da elok2 lawa buat apa cucuk? kenapa eh artis skrg ni suka cucuk2? bukanye makin lawa pun!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. The difficulties relevant gradual MS windows performance are often genuinely irritating. It makes spent too much time and effort on carrying out several not enough job. Which is actually horrible factor and also to stop this from happening you have to expedite particular precautions, namely beginning with effective management of the Ram memory or more to cautious malware eradication.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0