Written by AbangNara | February 23rd, 2010

gambar nasha aziz

Lama betul kan tak dengar cerita pasal Nasha Aziz nie? Paling last kami cerita pasal dia pun ialah pasal gambar makcik yang terharu dapat sain Nasha. Makin lama tak tengok Nasha nie, makin cute pulak nampaknya. Mata nampak makin bulat. Rasa nak cubit-cubit je mata dia tue. Bulat semacam jer. (boleh ke cubit mata?)

Bila agaknya si Nasha Aziz nie nak menamatkan zaman daranya ek? Dengar cerita asik bercinta pastue putus. Bercinta putus. Mungkin sebab jadi orang lawa menyebabkan lelaki-lelaki di luar sana takut nak mengorat kot. Tapi kami percaya hati Nasha sememangnya mahukan belaian kasih sayang seorang suami. Jadi kepada pembaca BeautifulNara yang masih single-mingle, kami cadangkan anda mengorat Nasha Aziz.

Lagi gambar terbaru Nasha Aziz dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Budiey.

gambar nasha aziz

gambar nasha aziz

gambar nasha aziz

gambar nasha aziz

62 responses to (GAMBAR)Comelnya Nasha Aziz, Rasa Nak Cubit Je Mata Dia!!!

  1. sonic_gear says:

    cannttiiiikkkk nyyerrr

    0
    0
  2. manjalara says:

    aik dah panjang rambut nasha, extention ke ? bila nasha nak kawin??

    0
    0
  3. a'ai says:

    tomeinyer….tp naper org tomei camnie tak kawin2…

    0
    0
  4. audrey eldrey says:

    comel sesangat..suke kat nasha neyh

    0
    0
  5. hek says:

    dia ni clean jer ekkkk…….. good girl

    0
    0
  6. yanz says:

    dia ni mmg fotogenik…dalam gambar, fuyoooooooooo…kat luar biasa jer…
    cantik la jugak…cuma dalam gambar nie nampak very pretty…muka ala2 minah korea lak…

    0
    0
  7. ainid says:

    best ke tak erk teater antara nih…mcm nak try tp mahal la weh nak duk depan..dok blakang xnmpak…huhu

    0
    0
  8. nasi ajis says:

    ish..lawa siot…
    cair aku bila dia pandang aku dlm pc ni..nasha,,ada no x??
    abg sanggup menjagamu….ummmpphhh

    0
    0
  9. immabastard says:

    She’s clean looking but not clean enough.

    But I’d definitely do her.

    0
    0
  10. aries_april says:

    mmg cun nasha ni…
    even urat nya dh nmpk….

    0
    0
  11. juli says:

    tomeinya….pakaian pn sopan je kan? sejuk mata memandang

    0
    0
  12. mimi naim says:

    nmpk muda la plak..lg cantik dr dulu2..mcm baru umur 20 thn..hehehe…

    0
    0
  13. me says:

    lawanyaaaaaa
    kita pempuan yg tengok pun rasa lawa
    kalu laki tgk mesti lagi geram

    0
    0
  14. Tiffany says:

    aries_april, org kurus memang tangan dia nampak urat.

    erm…rasanya nasha ni pakai contact lens yg besarkan mata hitam. tu yg mata dia nampak cam comel tu.

    nak try la nanti…hehe~

    0
    0
  15. aloy says:

    Nasha Aziz – i like!!!

    0
    0
  16. perlis89 says:

    cantik..tak nmpak tua.

    0
    0
  17. AnneDeSilva says:

    yela lens yg dia pakai tu warna hitam penuh..
    tu yg nampak mata bulat…
    padahal biasa jek,…
    but look cute dgn lens tu..

    0
    0
  18. Piston Pecah says:

    memang comel…cute giler,tapi maintenance pon kene terbaaaaaik punyer…kalau bro nara confirm takda hal,gaji pon terbaaaaik punyer…kire ada chance lah..

    0
    0
  19. sharinginfoz says:

    jangan cubit2, tengok aja ya bang nara….

    RM100 sehari dengan Facebook???

    Tak Payah Bayar Bil P1Wimax

    0
    0
  20. FTNer says:

    comeinyer mata! wowee

    0
    0
  21. BumbleBee says:

    jelitaaa…. nice~

    0
    0
  22. sipot sedot says:

    uhuhuhu..nasha nie pkai botox ke..
    pp die lain betul..n muke dulu pon lain dr skng..

    0
    0
  23. SaTik_SiZUka says:

    comeyyyy nyerrrrrrrrrrrrr….

    0
    0
  24. Hitler says:

    gile muke cucuk…dulu natural lawa sket…skang dah nampak sangat…ala2 makcik2 yg dok jadi watak2 datin kat drama tu…burokkk

    0
    0
  25. Lil' Princess says:

    Pasal kahwin penah tgk TV9 rancangan ape x tau dah….bagi kategori artis andartu, termasuklah nasha, yasmin hani dll

    0
    0
  26. fifie says:

    sweet jek…mcm pelakon indon yg lawa tu sape ntah name die x ingat la..

    0
    0
  27. azza says:

    dia sgt comel! =)

    0
    0
  28. xde nama says:

    hidung dia pelik cket…x sesuai dgan muka dia..ntahla dia p bedah ke apa…tp dulu2 masa dia mula2 berlakon…aku tgok hidung dia bkan macam ni..sesuaila ikut muka dia…

    0
    0
    • cikedi says:

      ye la mcm betul laa..hidung dia mcm lain skit….whatever la nasha..still good girl yg tak de gosip murahan walaupun cantik..

      0
      0
  29. Uhhh... says:

    mata tu plastic surgery.nampak cam BCL kan muka dia????nak muntah.weksss…

    0
    0
  30. Amber says:

    … muka nasha dulu ngan nasha sekarang jauh bezanya…

    0
    0
  31. Geli Hati says:

    CAM PELAKON KOREA CUTE
    BILA NAK KAHWIN NASHA?????

    0
    0
  32. nuruni says:

    mcm pelakon korea la kak nasha. comel3. suke3.

    0
    0
  33. suke tgk nasha dlm kasih tercipta

    0
    0
  34. mario says:

    hidung dia dah x cantik, mcm kembang….

    0
    0
  35. JGN GIGIT MATE NASAHA..
    T DIE NAK TGOK X BLEH…
    HAHAHAH

    0
    0
  36. lily cassem says:

    cuba u all tengok muka die awal 90an ..lain ..mid 90s nasha ade pergi london konon2 nak jadi top model .. tapi fail becoz xmengikut standart market ..last2 dia bwat nose job ,eyed lift and face lift.kt london then..blk malaysia muka da lain ..tapi media2 xkutuk pun ..sebab die malaysia sweetheart !!!!

    0
    0
  37. Honeys says:

    mase tgk nasha kat tv ari tu ( melodi kot, lupe plak )
    i pon rase mcm trigt kat BCL. ade iras skit kot.

    but i like Nasha Aziz =)

    0
    0
  38. ainid says:

    ala..artis sumer plastik…cube korg bygkan klu depa ni tue…tggu la 30 taun lg klu muke cun mcm ni gak memg bnyak la somthg wrong tu huhu….

    0
    0
  39. memkecik says:

    yes u rite lili……muka dia da bnyk berubah…skang Mem pon perasan bibir..n dagu dia pon len macm….jek….MEm lebey suka muka dia yg dulu….bila tgk dalam otai laen sgt muka dia..dagu pon bengkak semcam jek…ishhhh..MEM minat NAsha sebenarnya…tapi kalu da laen sgt muka dia cam x best lak…

    0
    0
  40. aku_statix says:

    waa..cumey gk dye nh ek…umo bpe aa??

    0
    0
  41. momoy says:

    memang tak dapat dinafikan kecomelan nasha…

    tapi rasanya mungkin effect pakai contact lense bagi mata hitam nampak bulat & besar…

    0
    0
  42. ieyda says:

    emmm memang comei sgt…tp btl ka pakai botox??????tak payah la kak pakai botox2 ne…xcantik…..apa2 pun bila nk kahwin…jgn lupa jemput

    0
    0
  43. c_nuri says:

    comeii..tp tang tangan n jari jemari tu x boleh nk sorok..

    0
    0
  44. karut says:

    nasha aziz ke tu? r u sure? tak ada rupa dia langsung…

    0
    0
  45. eifa says:

    ala… dia pakai contact lens yg bagi mata hitam nampak besar tu.. banyak je jual kat kedai…

    tu pasal mata dia nampak macam mata kartun anime je dlm gambar ni

    0
    0
  46. westerner says:

    lagi cantik dan ala natural dari rozita che wan

    0
    0
  47. cermin mata says:

    innocent baby face geramaku menengoknye

    0
    0
  48. Karie Velk says:

    Heyy :) Is it Okay that I go a bit off the topic? I’m wanting to take a look at this website from my brand new Macbook however it won’t show effectively (some of the boxes are half broken), any options? Need to I attempt to come across an upgrade for my method or something? Thanks in advance! Patrina x :)

    0
    0
  49. Mazz says:

    I like Nasha since i was little kids really admire u dear…:))

    0
    0
  50. miss wawa says:

    muka da elok2 lawa buat apa cucuk? kenapa eh artis skrg ni suka cucuk2? bukanye makin lawa pun!

    0
    0
  51. The difficulties relevant gradual MS windows performance are often genuinely irritating. It makes spent too much time and effort on carrying out several not enough job. Which is actually horrible factor and also to stop this from happening you have to expedite particular precautions, namely beginning with effective management of the Ram memory or more to cautious malware eradication.

    0
    0