Written by AbangNara | September 1st, 2011

Jejaka-jejaka mana pun pasti akan jatuh cinta dengan wanita-wanita yang cantik berpakaian kurung, kebaya atau pun kebarung di pagi raya. Sedap mata memandang. Mungkin para wanita jugak akan mudah cair melihat lelaki yang memakai baju Melayu lengkap di pagi raya. Tak gitu?

kilafairy

Dan sesungguhnya artis-artis Melayu kita seperti Kilafairy, Fathia dan Jue Aziz kelihatan makin menawan dengan pakaian tradisional. Cantik menarik tertarik kau memang da bomb. Memang sedap mata memandang. Tak gitu?

Lagi beberapa keping gambar Kilafairy, Fathia dan Jue Aziz dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar ehsan Mstar.

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to (GAMBAR)Cantiknya Kilafairy, Fathia Dan Jue Aziz Berpakaian Raya

  1. nara sayang says:

    baju aku lagi cantikk . 1st

    0

    0
    • aku sangat benci bila terjumpa perkataan 1st kat mane2 komen. nampak sangat ko ni tak matang. ape motif ko nak jadi 1st? bace je la gosip ni. yang nak berlawan-lawan nak jadi 1st tu pehal pulak? nak kena sula 1st? meh sini aku sula.

      0

      0
  2. Dauspozi says:

    Alamak!.. baru nak usha awek… sekali muka gambit pun menyemak sama… potong stim betul..

    0

    0
    • eden says:

      mati2 aku igt abg nara kate si gambit tu jue aziz kt gmbo 1st. igtkan abg nara nak buat lawak. haha

      0

      0
      • babycomel says:

        aku pong..ingat abg nara sindir si gambir tu kasi nama jue aziz..(sbb baca artikel si gambir tu dulu baru baca sini) wahahhaha..

        0

        0
  3. mulut capoi says:

    Dalam semua tu aku suka gambit saifullah.
    baju melayu dan sampinnya sebijik warnanya macam baju anak aku. Tak silap lelaki itu gambit
    kan?.
    Hensem budak ni….jagalah diri nak oi…jangan hanyut dalam dunia glamuri artis, ingat kamu educated, jangan jadi murahan dgn. moral dan cara hidupan dan amalan seharian…..kelak dipandang hina. Pergunakan anugerah Allah sebaik mungkin.

    0

    0
    • ohbulan says:

      dah hanyut dah pon

      0

      0
      • mulut capoi says:

        emmm…..nasib ….kalu x nak tenggelam patah balik jangan menghala lautan dalam….
        tulah jika nk. popular kadang2 diri sendiri jadi korban…
        x taulah Bulan oi…bebudak sekarang ni, ada pelajaran ngan x ada pelajaran seakan sama.

        >maksiat.
        >.arak.
        >judi

        faktor2 diataslah yg. meruntuhkan maruah seseorang.

        0

        0
      • babycomel says:

        memang educated pongg..sebab tu menghina orang binatang bagai

        0

        0
        • amboiii babycomel (comel ke?).. kau cakap ape ni? orang suka membinatangkan manusia tu adalah orang yang educated kah? sebagai orang yang terpelajar, aku kecik hati kau cakap macam tu. dan aku pasti orang lain pon kecik ati.. tolong la fikir sebelum post, kan tak pasal-pasal jadi macam gambir ni.

          0

          0
        • cer cite!!!! says:

          to bodoh je berebut 1st : dia perli gambit la awok…gambit kan suka m’hina org,ktuk,sma kan org ngn binatang la,anj**g la bgai2 la…….cer bca balik,apa gmabit wat sblum ni!xdak kna mgena ngn org len yg educated ka apa….klu educated cer cek dlu mksud tu…tgok kiri knan dlu..maaf klu slah awok..

          0

          0
  4. Dauspozi says:

    Btw, Fathia & Jue… Gojes la korang…. cunnnnn!

    0

    0
  5. mulut capoi says:

    BERSOPAN DAN CANTIK PAKAIAN GAMBIT.

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      takan gambet nk pakai bebek pulak ! mengarot kn ! laki2 pakai baju nampak dada pn ok pe ! apa pulak nk cakap gambet pakai baju nampak SOPAN ! @#@#$%$#@# HUH !!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
      • mulut capoi says:

        Gimik saja ni, dia ni samakan fans diface booknya seperti anjing n babi fuhhh…
        Aku saja puji nk. tengok ko orang suke ke idak…memang orang x suke dia ni….kureng ajer…
        Cuba engok pic 1 tu….macam muka a.j.n. telinga lebar…heheheeee….
        Warna baju pun..mcm. warna….
        Sepatutnya dia ni x payah pakei pakaian…bior tong teng tong teng 2 bijik tu…

        0

        0
    • bujang says:

      Pakaiannya aje laaaa……org.nya idakkk…

      0

      0
  6. AMMAR YASIR says:

    Artis berbibir seksi. Kilafairy

    0

    0
    • 1/2 tiang says:

      Nampak macam katun la k.fairy…

      0

      0
      • Baby Blur says:

        aku tak rasa kilafairy ni umur dia 22 atau 21.muka mcm 35 tahun je. nipu umur ni aku rasa. muka tua banga…

        0

        0
        • 1/2 tiang says:

          Muka tua lacks of protein…makanlah ikan banyak2 n buah2an.
          Lentik semacam je, tonggek bolih sorang bonceng macam naik motor….hahahaaahhh

          0

          0
      • Lala says:

        Ak sokong sgt2… Stail dier mcm 2 jer pun… asal ader mka dier… semua pn mdabik dada jer…. Tukar style ler… X akan kurang saham kalau bgambr lurus mcm tunggul! Afterall, kalau body 2 lawa, ko bdiri mcm tunggul sekali pun org ttp puji (especially those 2 “girls”).. xyah laaaa nak tayang sangat…… ketara sgt kecil tue sbb ler nak mdabik dada……………

        0

        0
  7. bujang says:

    Jue Aziz yg. paling cantik pada pandangan mata aku, muka seksi, body taf, cuma make-up nampak comot sikit.
    Aku memang suka wanita bentuk muka cam ni…bujur sirih, keayuan dan feminin.
    x ada niat dihati cuma sekadar memberi pandangan aje…

    0

    0
  8. Joyah says:

    gua jatuh cinta dekat gambit…awww…..awww….

    0

    0
  9. bubu says:

    gambo jue ngn si zali tu da cam gambo kawen yek..
    ish3,lawo dorg ni except kila faily.muke die x eksotik la, xnatural..seksi meksi tol die dlm cite mega raye, lentix semacam..miahaha,lawak

    0

    0
  10. kim says:

    bju raye pesen ape tu cm bju dinner je

    0

    0
  11. lily says:

    jue aziz memang gojes!

    0

    0
  12. qua says:

    hahaha..cam geli jer aku nengok muke gambit nie,tambah2 pic no 4 tue..serabai bagai..

    0

    0
  13. Baby Blur says:

    cantiknyeeeeee fathia. untung dia ada rupa. kilafairy muka tua n fake

    0

    0
  14. Gambabi says:

    spoil la ada gambit ni..sakit mata aku tgk…katakan tidak pada gambit!
    seb baik ada fathia yg jelita…

    0

    0
  15. jane says:

    kilafairy macam muka mortisha dan gambit muka macam adam in adam’s family….muka hantuuuuuu… fathia n jue aziz cantik….

    0

    0
  16. what the? says:

    yes, gambit!

    ps: suka!

    0

    0
  17. nikia says:

    biasa je gambar dan baju dorang…x nampak manis nyer kt mana…nampak seksi dan seksa lihat adalah….kan lebih bagus kalu artis2 nie pkai baju yg longgar……….

    0

    0
  18. normah hakimi says:

    awat si gmbit tu menyebok jer..patut ekau poie kek belakang kacau dodol..

    0

    0
  19. aku budak baik says:

    aku pk aku sorg je yg rasa manusia kacok anjing babi ni menyemak.. rupanye ramai lg yg rasa camtu.. nympah tol tgk muka dia…

    0

    0
  20. wani says:

    fathia dgn jue aziz je aku rasa yg cantik .
    kilafairy ? adess , muka tak padan dgn umur . muka plastik mcm nie la jadinya . buad badan konon lentik tu , pelik je aku tgk . bia la lentik nye semulajadi . nie tak , lentik dibuat-buat . buruk rupanya .

    0

    0
  21. wany says:

    jue aziz & fathia je cantik . natural beauty :)
    kilafairy ? adess . terok bebeno muka plastiknye . aku rasa kalo natural , lg cantik kot .

    0

    0
  22. wan88 says:

    xde gambit lagi bgs..hahaa

    0

    0
  23. akupunyapasallahasaltakkurangajar says:

    hakktuih..ada pulak muka si gambir poyo ni…hilang minat akuuu…

    0

    0
  24. macha says:

    oh jue aziz~ siang malam termimpi2

    0

    0
  25. gua says:

    apesal gambit aka gampang tu x diblur kan aje mukenye…stiap page myampah tgk muke haram dia ni…yg si kila tu stiap kali posing mesti dia nk lentok badan dia biar nampak tetek dia besar mengancam abess…tu kalo kene rogol best tu..untung sape dpt

    0

    0
  26. karipap-karipap basi says:

    Aiseh hilang semangat aku…lain kali kasi letak nama mangkuk jamban tu baru tak suspen. Ingatkan takde rupanya ada juga ceti haram tu menyelit.

    0

    0
  27. joko says:

    dapat threesome sama kilafairy dan jue aziz memang best

    0

    0
  28. zzzzz says:

    gambir sarawak lg bgus dri gambit ni..bengong je memanjang..

    0

    0
  29. xoxo says:

    kdg2 kn artis ni cm patung kt kdai pn ye….dorg men pkai je bju yg d’bg…xkire cntek ke x, klau dh bos sruh pkai nk xnk kne pkai gk….wlaupn bju 2 xssuai lgsung…kesian..kesian..kesian…

    0

    0
  30. awan nano says:

    menyampah giler tgk kilafairy ni…gedik giler..tgk dlm rncgan rayer astro mengontrol cun jer…..elfira loy & erra xder nk ngontroi mcm ko der….badjet cun jer….

    0

    0