Written by AbangNara | October 12th, 2011

Serius cantik dan comel bila Jojie bertudung. Nampak lain sangat-sangat. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Jojie atas penghijrahan ini. Semoga segalanya berjalan lebih lancar dan selesa kepada Jojie.

gambar jojie bertudung

Sama-sama kita doakan agar turn Ella pulak akan tiba selepas ini. Amin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to (GAMBAR)Cantiknya Bila Jojie Bertudung

  1. minah senget says:

    hehehheh

    0

    0
  2. adinda says:

    ADUH NIAT NAK PAKAI TUDUNG TU DAH ADA..

    ALHAMDULILLAH..

    TP KALO GAYA MACAM NI BAIK TAK USAH LA JOJIE..DAH BANYAK DAH CONTOH…

    AK XRESPEK KALO NAK BERUBAH TAPI MCM NI….

    0

    0
    • gono ria says:

      macam baguih hang punya statement, awat hg tu balut baik punya la?

      kalau berubah sikit pon utk kebaikan alhamdulillah la

      0

      0
    • aku cantik~ says:

      bajet gile ko nye komen..org nak berubah kpd kebaikan kene slow..janji impaknye besar… abis contoh… ko solat tp x khusyuk.. solat bukan d terima.. so kalau solat x khusyuk baik x yah solat ke? x kan..kene solat kan… kite kene buat yg terbek kan?

      ape bodoh la siadinda n..bengap mcm lembu!

      0

      0
    • adindabajetalim says:

      kira okay lah tu dia nak berubah. yang ko nak marah2 apahal?? bajet ko da alim 100% la..?!!
      cubalah bagi kata2 semangat biar dia jadi lebih baik dalam pemakaian tudung tu.

      0

      0
    • daenerys says:

      Dah dah la tu self righteous oi. Jgn perasan dan confident sgt yg kononnya you belong to heaven. Bau syurga pun blm tentu dpt bau. Tak yah la bajet alim.

      0

      0
  3. Ummi says:

    Congrats Jojie.. Hope dapat istiqamah.

    0

    0
  4. sue says:

    mcm muke minah2 arab lak pakai tdung..

    0

    0
  5. ghettosnog says:

    Haters gonna hate…

    0

    0
  6. eyan says:

    ala..sekarang trend org pakai tudung..so byk fashion tudung yg pelbagai..so ape salahnye pakai untuk kecantikkan dan kebaikkan…

    0

    0
  7. norman hakim says:

    baguslah dah berhijrah kepada kebaikan.slow-slow, nanti boleh tutup dengan sempurna, pakaian pun kena jaga juga.

    0

    0
  8. ade aku kesah says:

    Congratz jojie….cntik u pkai tudung….hrap2 jgn sekerat jln ek

    0

    0
  9. kesengalanku terserlah says:

    alhamdulillah !
    cantek jojie b’tudung..
    satu perubahan yg bagus..
    keep it up girl !

    0

    0
  10. ellojojoe says:

    cantik jojie…tahniah…ella bla lg…?dh nmpk iras maikel jeksen plk dh…..

    0

    0
  11. hazamon says:

    bodoh syial komen adinda……

    0

    0
  12. lolok says:

    dorang ni kacukan ya? cantiknya dua2

    0

    0
  13. janda baik says:

    dah btudung 2,kekal kn lah,jgn ikot contoh artis yg dok ada la ni…smoga phijrahan ni ikhlas smta2 krna Allah taala… si ella 2 plak bila lg???sama2 kte doakan smoga artis kte berhijrah utk kbaikan,bkn mncari publisiti smata2…. letih dh tlinga ni owg dok kata artis ni HIPOKRIT

    0

    0
  14. fadle says:

    cute..haha

    0

    0
  15. elise says:

    alhamdulillah

    0

    0
  16. zaiton sameon says:

    si jojie ni ada value skit muka dia..lebih2 lg dah pakai hijab..lg cantek.tp yg aku risau,kat sblh dia tuu..makin lama makin cegkung muka.dagu pun jd makin pnjg.nape ekkk?

    0

    0
  17. Ainul says:

    alhamduillah..
    ada perubahan. walaupun tdk 100%. mudah2an tutup dgn sempurna.teringin sgt nk tgk artis2 lain berubh..pkai tudung…menutup aurat..
    azizah mahzan, hamidah wahab, sheila mamboo dlll.. semoga mendapat hidayah Allah..

    wan nor azlin pon da semakin mmbuka.. semoga mendapat hidayah Allah juga..

    0

    0
  18. meeradriana says:

    oklah tu..
    jojie pun dah berusia..
    ella bila pulak?????

    0

    0
  19. Hamba Yang Maha Pengasih says:

    cantik..cantuik..deduua cantik..tp jojie lebih elegant bertudung…1st step telah berjaya..alhamdulillah…teruskan step2 seterusnya…menutup aurat sepenuhnya..jgn di”bungkus” aurat…

    0

    0
  20. we says:

    emmm

    0

    0
  21. jui says:

    perempuan arab mana ni. cantik kan

    0

    0
  22. refelsia says:

    alhamdulilah cantik jojie bertudung……..semestinya artis ni public figure ” jika orang biasa ada ku kisah” ???? kerana sememangnya dah tanggungjawab sebagai seorang muslimah beragama islam memakai tudung lainlah beyonce pakai tudung tu pelik dan boleh dijadikan news…..

    0

    0
  23. adudu says:

    betollah tu dia da pki tudung kira alhamdullillah kan, berubah ckit ker bnyk ker bkn kita yg bg hukum..korg semua gaduh2 pasal dia bkn dapat ap pn, tambah pahala dia adlah sebab korg mengata..

    0

    0