Written by AbangNara | March 10th, 2009

gambar tetek yasmin hani

Sekali tengok macam tak percaya, 2 kali tengok dah geleng kepala, 3 kali tengok dah start telan air liur. Gambar buah dada/payudara/breast Yasmin Hani di atas nampak sangat makin besar dan pejal berbanding dulu.

Ada 3 kemungkinan punca pembesaran aset Yasmin Hani terjadi:-

  1. Yasmin Hani pakai push up bra
  2. Yasmin Hani pakai baju adik dia (ketat)
  3. Yasmin Hani buat pembedahan payu dara

Gambar di atas adalah dari pandangan depan. Kalau anda nak tengok gambar yang lebih jelas(pandangan sisi) sila baca artikel ini sepenuhnya.




gambar tetek yasmin hani

#Terima kasih kepada NEMO di CariGold Forum

130 responses to (GAMBAR)Buah Dada Yasmin Hani Yang Makin Membesar, Bedah Ke?

  1. teja says:

    dia pinjam bra kak jijah tu….hik hik hik

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  2. kurang laser says:

    badan kurus.buah dadai besao larat bawa ker..??

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  3. x heran says:

    prsan gak yg breast dia makin beso,mmg la cntik klu beso tp klu x ori ape barang!meB pkwe dia nk lg beso dr yasmin hani..tu yg bedah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  4. tebu says:

    aku tau sebab ape “chestfruit” die semakin mmbesau…

    DIE SUKA MINUM SUSU ANELINE

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • x kesah says:

      mungkin k0t !mak die yg suruh he…he…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Onez says:

        die pakai paling TERBAEK kt atas nih sje utk tontonan peminat setia rancangan 2,,eh,,lebih terperinci peminat die r..tp mmg serius terbaek,,meleleh air liur beb..huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. orgazm says:

    ranum.. tunggu mase jek nak petik

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. silicon says:

    hmm aku pun perasan gak lately memang besar sgt breast dia.. dulu sekeping je cam papan.. nampak sgt ada perubahan ketara… kalu takat bra push up takde sampai gitu kot.. hohoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  7. bong says:

    tak ori tak bes la kalau nak ramas. nampak memang cantek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. jinchi says:

    xder…bukan bedah dow…
    dea taruk belon air then pkai pushup bra n pakai lak baju anak sedara dea..tgk laaa kalu xcaya.kechik gile baju tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. anakjindari_teko says:

    dulu masa aku bersinta ngan dia.. alahai… comel je breast dia… tapi sekarang..bila aku dah ceraikan..makin besar plak..adooiii..adekah aku yang tak pandai..atau ade orang lain yang labih berbisa lidah dan tanganya dari aku…. wakakakakakakaka..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. matahari says:

    my b da kne pegang kottttttt…. sb 2 nmpak kembang…. hu hu hu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ressay says:

    ala ape heran ntah2letak silicon :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. bertuahnya kalau dapat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. soso raja says:

    mana boleh tahan
    orang lain punya semakin mantap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. keylee says:

    dia pandai …..dia mengandung…..dia pandai……nak buat binikan dia…dia pandai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. RoMeO says:

    I selalu hisap, ramas mesti lah besar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • naif says:

      amboi mat rom ney..mitos manala hang p ambik?hahaha stupido!!p mengaji Quran sampe khatam lg baguih…skali blajaq tarranum biaq nnt leh masuk akademi tv9..budak2 kna byk ibadah dh tua2 takla liat nk ibadah..matipun senang..aminnn

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  16. saloa mambok says:

    kdg saloa heran ngan dak2 sekolah skrg…
    nama pelajar sekolah tp t3t3k punya la gedabak…

    zmn dulu setakat 20 sen je sorg..skrg 3rm dah…

    tp lau kuat beramas mesra pon leh boom jgk ek…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • najib1malaysia kah> says:

      bleh la…kalau hormon estrogen zaman dulu lepas kawin baru tau bende2 ni..
      bebudak skang kecik2 dah tau bende2 beromen..naik nafsu sume..camane hormon tak meningkat…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. jijik.... says:

    hehehe…betul betul betul….ingat gue je yg tersilap tgk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. dak pening says:

    btl ah masa hani dlm musik@ria kecik ..skq dh cm buah betik..tpi pe2 pun dia dan allah yg tauw.. btl x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. amput says:

    best2x

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. barang bOik says:

    perh 2 pkai span 2..
    xpn tisu tndas..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. aku lah says:

    berguru ngan nek jijah ni tu yang jadi besaq macam nek jijah

    tapi anywre nek jijah top 1!!!!!!!!
    ngetooopppp!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. flower says:

    besar ler gak..
    tp x la besar cgt…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. aku says:

    mayb die pkai bra push-up kot..2nampak besa boobs die 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  24. Zaza Muhammad says:

    push-up bra aaa.. klu operate lain rupenye..paling ‘jahat’ pun sbb ‘natural’ (paham2 erk)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  25. womanicer says:

    korang tau tak…aku pnh pegang tetek die masa karnival sure heboh…….die x sedar pon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. yasmin hani says:

    hi…sya bru disini…..sebenarnye ni first time i prasan…i pnye buah dada mmg besar………well,masa tu i tngh pakai baju ketat…..tu je ….takkan la…tu pun nak kecoh sngt…..and 2 womanicer……..betul ke apa yang u ckp ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. niena says:

    ala

    mcm letak belon je

    tp x ley lwn nek jijah

    haha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. awookk says:

    a’ah la..aku pom baru prasan…makin besau..klu dlu xnmpk lngsng…skrg da makin besau….mmg ramai ar yg terliur…hahhaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. azmi embi says:

    alamak…ko org ni,kenapa la sebok sangat. biar la tu dia punya.. bg aku tu yg org lelaki suka. klu ada lelaki yg x suka tu,lelaki yg x ada nafsu..he.he…he

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. ranjer says:

    hentah2 pak wa dia ramas kot….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. tumirah says:

    korang nih, tu kan dia pakai push up bra! aku pun kdg2 cenggitu..amender la korang nih!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. boxer hugo bosss says:

    kalo push up bra nmpk kejong je kat ats.nie aku tgk breast die jatuh gak..aku tau er sbb aku dlm bdang medic sakit puan..so aku tau sympton2 breast beso nie..probability die mmg ltk silikon @ die spu cream pembesaran breast @ da nek lunyai kene ramas ngn jntan @ pemakanan die byk kan bnde yg lemak..sbb breast nie 90% diselaputi lemak cek akak n cek abg sume oiiiii…slmt mncube n beramal…:D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. mijie88 says:

    mak ci belon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • apo yg korang kecoh sgt oi……….. aku punya besak buah kelapa pandan pun boy perin aku x heran. malah dia minta aku suntik botok@ masukan silikon biar nampak lg kedabak sebesar bola sepak……………. jawab222222

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. apa yg korang kecoh sgt 2. aku punya tetek lagi beso pun boy perin aku x heran. malah dia minta aku injek botok@ simen je silikon sebesar buah kelapa, biar tambah meleleh ai liok dia katanya…………. punye le sepoting future laki aku 2. x dia tau aku yg sensara giler membawak 4kg, bg 2la ke hulu ke hilik. bukan aku yg bangga tp dia yg bangga dapat tetek besak dari aku……… kantoi…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. lelaki steam says:

    lantakla ori ke bdah ke..kalau dpt ramas n nyot2..2-3 jam xbenti..jgn nk tnjuk alim,sume laki de perasaan ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. lelaki steam says:

    mane die gambar pndangan sisi yasmin hani nih?tipu jer..
    aku da terliur giler nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. lala says:

    Guna sendayu tinggi kot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. gersang says:

    besar nye buah mesti banyak air…
    nak minum cikit leh???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  39. shinchan says:

    mmmmmm….lazat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. 3Abdul says:

    aku rasa ni bukan ori mesti dia pakai bra saiz xxl

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Daze says:

    meman banyak susu dada..lacak dada ar..lain kali pakai bra je.. kan sedap lihat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. mat sex says:

    setakat tunjuk baik tak yah nak tunjuk wat pa telanjang terus kan bagus boleh aku melancap.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. buah dada says:

    peh punya besar kalau dapat jilat ti masuk pelir kut tengah mesti sehari tak tidur

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  44. buah dada says:

    aku kalau dapat aku ramas2 tetek dia. aku dah sangap pi melancap jap.tetek dia buat aku tak tahan masuk ni dah20 kali aku pancut

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  45. buah dada says:

    nak rasa pulki boleh tunjuk la gambar puki pulak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. dodie says:

    mmg best ….perggh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ANAK DARA says:

    BERTAUBAT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. yoe says:

    elehhh… klo yg silikon, pegang tak besttt…keras cam getah..nmpak je cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. konek says:

    dia da pump air mani abg don tu dlm tits…
    wachha…..yg c falax tu dah kawin maintain jew..kerinkk kulit tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. love burit hani says:

    aku lg prsan…lau aku dpt peh,x kur blik aku…jom kte g rgol die rmai2 nk ak???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. abang_ganas says:

    itu gambar super impose je tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. smallest gurlz says:

    kalau dah die punye cM Nak WaT CAM Ne …tak yah lah nak d heboh2kan malu d watnye yasmin hani nie..yang aku geli c bdk yang letak name die ‘i love burit hani’ ntah bohjan mne ntah agak nye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. najib1malaysia kah> says:

    dapat boobjob mesti best!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. littla diva says:

    lerr…the answer is easy why did her BREAST is soooo big….. dia ltak bola ke belon la dlm dia pnya bra

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. mardy says:

    ahah, mmg ni saiz asal la, aku ingat lagi saiz tu biler tgk iklan wangian ambipure 6 tahun dulu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. hat says:

    x leh besar lagi ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. ikin says:

    subhanaalah….insaflah ok.berikan n tyangkan pada suami je ok.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. totok jawa says:

    kuat main skmo tgh male r 2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. malikundang says:

    buah dada besar puas ramas….aku mk gak gang,best siot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  60. germo says:

    besaran mana dengan prety

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. zianazaing says:

    yang korang kecoh2 pehal… lantak dia la nak besarkan ke tak. ada ke dia pakai/pinjam duit korang.. kecoh la korang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. tan bon says:

    kalau outing besar buah betik baru beso itu biasa je aku tengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. tan bon says:

    kalu puting besar buah betik baaru beso,ni biasa je aku tengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. shal says:

    besarkan boleh jadi, buang anak tentu sekali

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. yasmin hani richardson says:

    Hello U guys..pls dont make fun of my breast ok.. its original and its not fake or push up bra. last time my breast doesnt get bigger coz i dont have sex tht much. Now, i really enjoy sex with my boyfriend and scandals. I think everyone knows tht my ex bf is Don Nazar. Yeah I admit he’s good in bed. He make me cum everytime we make out until one time i was scanned pregnant. Unfortunately It wasnt Don’s, its Hans Isaac’s. I think I was drunk when i had sex that nite. I cant remember whn hans cum inside me. At first i asked don. He said he never cum inside me. Don was so sad and after that, I broke up with Don but we’re still in good term as FFB (Friend For Benefit) only. When i feel horny, i’ll call him to satisfy me. To hans, you’re good too. doesnt mean that ure not good but ure too busy sometimes. I just need cock in my pussy. To all, please mind your own business. Its my sins, life and my own grave. Not urs.

    Rgds,
    Yasmin Hani Richarson

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  66. dosa pun besar ni hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. niza says:

    besar tak………nak ramas boleh????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. tegang says:

    kote aku nie dah x tahan dah nie…. tarik puting masukkan dalam mulut pun sedap…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. hantu says:

    bangga r dia ek.
    macam la dia tu x leh mati esok.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. abangpower says:

    ish kenapalah tengahari2 bulan posa ni buat aku stim?!! 1000 org laki tengok smua dpt dosa & penyebar gambar ni pun sama dpt dosa free….. ampun kan kami ya Tuhan..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  71. lili says:

    aku rase nak main buah dada ng puting dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. azlan says:

    memang best klu dapat ramas tek dia tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Min says:

    Atika beauty mmg bkesan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Vennie Ngo says:

    Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  77. Darwin Caspi says:

    My lecturer was talking about this concept just last week. I must get again to operating on my engineering management assignment instead of reading blogs – I despise homework assignments but I adore the web LOL

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  78. AIN says:

    KORANG NI X HBIS2 CTER PSL BNDE NY AE..SUKE SNGT KER…YA ALLAH SUDAH2 LER TUU…JAGE HAL SNDIRI SUDAHH..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  79. johan says:

    x besa pun.. xcntik dia punye nenen….
    xbeso… x terlalu menarik.. nenen mcm nenek tua je..hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  80. Andi Septra says:

    Lo lo lo Semua belum tau bahwa penyebab besar payu dara dia Gue Hisap dan juga gue GOSOK KONTOL GUE ke PAYU DARA DIA.I

    JADI GUE SPESIALIS PAYU DARA

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. aaa says:

    buah dada besar mmg laaaa sedap hisap gan ramas.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  82. rizal hairi says:

    dida penyanyi res2 dulu tu baru kahwin ker? ada kawan ternampak gambar dia dekat blog photgrapher kelmarin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. I got what you intend, thankyou for posting .Woh I am pleased to find this website through google.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. Janet Prinz says:

    Great site, figured out a few new things! Subscribed RSS for later, hope to see more updates such as this one.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Your home is valueble for me. Thanks!…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Donya Conger says:

    How you managed to take this informative post and turn it into an intriguing piece of writing is merely remarkable to me. I’m really impressed along with your writing abilities. I’m bookmarking this content.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. Mittie Locey says:

    found your info very useful thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. It’s ethical to acquisition bargain an disquisition in this decorous topic. Gentlemanly article, dialect right valuable

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. nike tn 2011 says:

    This information is very important and youâll need to know this when you constructor your own photo voltaic panel.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  90. backlink says:

    yazi icin tesekkurler

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  91. mat yo says:

    bapak besar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  92. awatif says:

    ntah ape2 la… pasal breast pon nk post2.. akhir zaman btl la.. mkin buat byk dosa adelah.. BN awk tanggung sgla dosa2 ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  93. Make use of our Free Finance Calculator or our No cost Advance Advisory Service. A home loan guide will likely see you the paramount credit to suit your events. Gratis!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  94. langsi says:

    besar kalau romen sedap nak jolok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  95. red says:

    benar-benar seksi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  96. Thank you for every other informative website. The place else may I get that kind of info written in such a perfect method? I have a project that I’m just now working on, and I’ve been on the glance out for such info.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  97. Beta Draconis says:

    sapola mande-mande upload pic si yasmin nie..kono batang idong sendiri baru taw..try oghang lain upload gambo gf ekau..pastu tgk apa ognag komen

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. Sandi Yorkey says:

    Nice site you have here i have bookmarked so i can check back often.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  99. anonymous says:

    weyh korg.. perlu ke post bnda2 mcm ni kat sini.. korg jeles errkkk???biar la dier nk besar ke kecik ke.. yang korg MENYIBUK SANGAT kenapa???!!!!!!!!.. bertaubat lah….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0