Written by AbangNara | March 10th, 2009

gambar tetek yasmin hani

Sekali tengok macam tak percaya, 2 kali tengok dah geleng kepala, 3 kali tengok dah start telan air liur. Gambar buah dada/payudara/breast Yasmin Hani di atas nampak sangat makin besar dan pejal berbanding dulu.

Ada 3 kemungkinan punca pembesaran aset Yasmin Hani terjadi:-

  1. Yasmin Hani pakai push up bra
  2. Yasmin Hani pakai baju adik dia (ketat)
  3. Yasmin Hani buat pembedahan payu dara

Gambar di atas adalah dari pandangan depan. Kalau anda nak tengok gambar yang lebih jelas(pandangan sisi) sila baca artikel ini sepenuhnya.




gambar tetek yasmin hani

#Terima kasih kepada NEMO di CariGold Forum

130 responses to (GAMBAR)Buah Dada Yasmin Hani Yang Makin Membesar, Bedah Ke?

  1. teja says:

    dia pinjam bra kak jijah tu….hik hik hik

    0
    0
  2. kurang laser says:

    badan kurus.buah dadai besao larat bawa ker..??

    0
    0
  3. x heran says:

    prsan gak yg breast dia makin beso,mmg la cntik klu beso tp klu x ori ape barang!meB pkwe dia nk lg beso dr yasmin hani..tu yg bedah

    0
    0
  4. tebu says:

    aku tau sebab ape “chestfruit” die semakin mmbesau…

    DIE SUKA MINUM SUSU ANELINE

    0
    0
  5. orgazm says:

    ranum.. tunggu mase jek nak petik

    0
    0
  6. silicon says:

    hmm aku pun perasan gak lately memang besar sgt breast dia.. dulu sekeping je cam papan.. nampak sgt ada perubahan ketara… kalu takat bra push up takde sampai gitu kot.. hohoho

    0
    0
  7. bong says:

    tak ori tak bes la kalau nak ramas. nampak memang cantek

    0
    0
  8. jinchi says:

    xder…bukan bedah dow…
    dea taruk belon air then pkai pushup bra n pakai lak baju anak sedara dea..tgk laaa kalu xcaya.kechik gile baju tu..

    0
    0
  9. anakjindari_teko says:

    dulu masa aku bersinta ngan dia.. alahai… comel je breast dia… tapi sekarang..bila aku dah ceraikan..makin besar plak..adooiii..adekah aku yang tak pandai..atau ade orang lain yang labih berbisa lidah dan tanganya dari aku…. wakakakakakakaka..

    0
    0
  10. matahari says:

    my b da kne pegang kottttttt…. sb 2 nmpak kembang…. hu hu hu

    0
    0
  11. ressay says:

    ala ape heran ntah2letak silicon :p

    0
    0
  12. bertuahnya kalau dapat

    0
    0
  13. soso raja says:

    mana boleh tahan
    orang lain punya semakin mantap

    0
    0
  14. keylee says:

    dia pandai …..dia mengandung…..dia pandai……nak buat binikan dia…dia pandai

    0
    0
  15. RoMeO says:

    I selalu hisap, ramas mesti lah besar…

    0
    0
    • naif says:

      amboi mat rom ney..mitos manala hang p ambik?hahaha stupido!!p mengaji Quran sampe khatam lg baguih…skali blajaq tarranum biaq nnt leh masuk akademi tv9..budak2 kna byk ibadah dh tua2 takla liat nk ibadah..matipun senang..aminnn

      0
      0
  16. saloa mambok says:

    kdg saloa heran ngan dak2 sekolah skrg…
    nama pelajar sekolah tp t3t3k punya la gedabak…

    zmn dulu setakat 20 sen je sorg..skrg 3rm dah…

    tp lau kuat beramas mesra pon leh boom jgk ek…

    0
    0
    • najib1malaysia kah> says:

      bleh la…kalau hormon estrogen zaman dulu lepas kawin baru tau bende2 ni..
      bebudak skang kecik2 dah tau bende2 beromen..naik nafsu sume..camane hormon tak meningkat…

      0
      0
  17. jijik.... says:

    hehehe…betul betul betul….ingat gue je yg tersilap tgk….

    0
    0
  18. dak pening says:

    btl ah masa hani dlm [email protected] kecik ..skq dh cm buah betik..tpi pe2 pun dia dan allah yg tauw.. btl x?

    0
    0
  19. amput says:

    best2x

    0
    0
  20. barang bOik says:

    perh 2 pkai span 2..
    xpn tisu tndas..

    0
    0
  21. aku lah says:

    berguru ngan nek jijah ni tu yang jadi besaq macam nek jijah

    tapi anywre nek jijah top 1!!!!!!!!
    ngetooopppp!!!!!!!!

    0
    0
  22. flower says:

    besar ler gak..
    tp x la besar cgt…

    0
    0
  23. aku says:

    mayb die pkai bra push-up kot..2nampak besa boobs die 2

    0
    0
  24. Zaza Muhammad says:

    push-up bra aaa.. klu operate lain rupenye..paling ‘jahat’ pun sbb ‘natural’ (paham2 erk)

    0
    0
  25. womanicer says:

    korang tau tak…aku pnh pegang tetek die masa karnival sure heboh…….die x sedar pon

    0
    0
  26. yasmin hani says:

    hi…sya bru disini…..sebenarnye ni first time i prasan…i pnye buah dada mmg besar………well,masa tu i tngh pakai baju ketat…..tu je ….takkan la…tu pun nak kecoh sngt…..and 2 womanicer……..betul ke apa yang u ckp ni….

    0
    0
  27. niena says:

    ala

    mcm letak belon je

    tp x ley lwn nek jijah

    haha

    0
    0
  28. awookk says:

    a’ah la..aku pom baru prasan…makin besau..klu dlu xnmpk lngsng…skrg da makin besau….mmg ramai ar yg terliur…hahhaha…

    0
    0
  29. azmi embi says:

    alamak…ko org ni,kenapa la sebok sangat. biar la tu dia punya.. bg aku tu yg org lelaki suka. klu ada lelaki yg x suka tu,lelaki yg x ada nafsu..he.he…he

    0
    0
  30. ranjer says:

    hentah2 pak wa dia ramas kot….

    0
    0
  31. tumirah says:

    korang nih, tu kan dia pakai push up bra! aku pun kdg2 cenggitu..amender la korang nih!

    0
    0
  32. boxer hugo bosss says:

    kalo push up bra nmpk kejong je kat ats.nie aku tgk breast die jatuh gak..aku tau er sbb aku dlm bdang medic sakit puan..so aku tau sympton2 breast beso nie..probability die mmg ltk silikon @ die spu cream pembesaran breast @ da nek lunyai kene ramas ngn jntan @ pemakanan die byk kan bnde yg lemak..sbb breast nie 90% diselaputi lemak cek akak n cek abg sume oiiiii…slmt mncube n beramal…:D

    0
    0
  33. mijie88 says:

    mak ci belon

    0
    0
    • apo yg korang kecoh sgt oi……….. aku punya besak buah kelapa pandan pun boy perin aku x heran. malah dia minta aku suntik botok@ masukan silikon biar nampak lg kedabak sebesar bola sepak……………. jawab222222

      0
      0
  34. apa yg korang kecoh sgt 2. aku punya tetek lagi beso pun boy perin aku x heran. malah dia minta aku injek botok@ simen je silikon sebesar buah kelapa, biar tambah meleleh ai liok dia katanya…………. punye le sepoting future laki aku 2. x dia tau aku yg sensara giler membawak 4kg, bg 2la ke hulu ke hilik. bukan aku yg bangga tp dia yg bangga dapat tetek besak dari aku……… kantoi…..

    0
    0
  35. lelaki steam says:

    lantakla ori ke bdah ke..kalau dpt ramas n nyot2..2-3 jam xbenti..jgn nk tnjuk alim,sume laki de perasaan ni…

    0
    0
  36. lelaki steam says:

    mane die gambar pndangan sisi yasmin hani nih?tipu jer..
    aku da terliur giler nih…

    0
    0
  37. lala says:

    Guna sendayu tinggi kot.

    0
    0
  38. gersang says:

    besar nye buah mesti banyak air…
    nak minum cikit leh???

    0
    0
  39. shinchan says:

    mmmmmm….lazat….

    0
    0
  40. 3Abdul says:

    aku rasa ni bukan ori mesti dia pakai bra saiz xxl

    0
    0
  41. Daze says:

    meman banyak susu dada..lacak dada ar..lain kali pakai bra je.. kan sedap lihat.

    0
    0
  42. mat sex says:

    setakat tunjuk baik tak yah nak tunjuk wat pa telanjang terus kan bagus boleh aku melancap.

    0
    0
  43. buah dada says:

    peh punya besar kalau dapat jilat ti masuk pelir kut tengah mesti sehari tak tidur

    0
    0
  44. buah dada says:

    aku kalau dapat aku ramas2 tetek dia. aku dah sangap pi melancap jap.tetek dia buat aku tak tahan masuk ni dah20 kali aku pancut

    0
    0
  45. buah dada says:

    nak rasa pulki boleh tunjuk la gambar puki pulak

    0
    0
  46. dodie says:

    mmg best ….perggh…

    0
    0
  47. ANAK DARA says:

    BERTAUBAT

    0
    0
  48. yoe says:

    elehhh… klo yg silikon, pegang tak besttt…keras cam getah..nmpak je cantik…

    0
    0
  49. konek says:

    dia da pump air mani abg don tu dlm tits…
    wachha…..yg c falax tu dah kawin maintain jew..kerinkk kulit tu.

    0
    0
  50. love burit hani says:

    aku lg prsan…lau aku dpt peh,x kur blik aku…jom kte g rgol die rmai2 nk ak???

    0
    0
  51. abang_ganas says:

    itu gambar super impose je tu…

    0
    0
  52. smallest gurlz says:

    kalau dah die punye cM Nak WaT CAM Ne …tak yah lah nak d heboh2kan malu d watnye yasmin hani nie..yang aku geli c bdk yang letak name die ‘i love burit hani’ ntah bohjan mne ntah agak nye..

    0
    0
  53. najib1malaysia kah> says:

    dapat boobjob mesti best!

    0
    0
  54. littla diva says:

    lerr…the answer is easy why did her BREAST is soooo big….. dia ltak bola ke belon la dlm dia pnya bra

    0
    0
  55. mardy says:

    ahah, mmg ni saiz asal la, aku ingat lagi saiz tu biler tgk iklan wangian ambipure 6 tahun dulu.

    0
    0
  56. hat says:

    x leh besar lagi ke

    0
    0
  57. ikin says:

    subhanaalah….insaflah ok.berikan n tyangkan pada suami je ok.

    0
    0
  58. totok jawa says:

    kuat main skmo tgh male r 2.

    0
    0
  59. malikundang says:

    buah dada besar puas ramas….aku mk gak gang,best siot…

    0
    0
  60. germo says:

    besaran mana dengan prety

    0
    0
  61. zianazaing says:

    yang korang kecoh2 pehal… lantak dia la nak besarkan ke tak. ada ke dia pakai/pinjam duit korang.. kecoh la korang

    0
    0
  62. tan bon says:

    kalau outing besar buah betik baru beso itu biasa je aku tengok

    0
    0
  63. tan bon says:

    kalu puting besar buah betik baaru beso,ni biasa je aku tengok

    0
    0
  64. shal says:

    besarkan boleh jadi, buang anak tentu sekali

    0
    0
  65. yasmin hani richardson says:

    Hello U guys..pls dont make fun of my breast ok.. its original and its not fake or push up bra. last time my breast doesnt get bigger coz i dont have sex tht much. Now, i really enjoy sex with my boyfriend and scandals. I think everyone knows tht my ex bf is Don Nazar. Yeah I admit he’s good in bed. He make me cum everytime we make out until one time i was scanned pregnant. Unfortunately It wasnt Don’s, its Hans Isaac’s. I think I was drunk when i had sex that nite. I cant remember whn hans cum inside me. At first i asked don. He said he never cum inside me. Don was so sad and after that, I broke up with Don but we’re still in good term as FFB (Friend For Benefit) only. When i feel horny, i’ll call him to satisfy me. To hans, you’re good too. doesnt mean that ure not good but ure too busy sometimes. I just need cock in my pussy. To all, please mind your own business. Its my sins, life and my own grave. Not urs.

    Rgds,
    Yasmin Hani Richarson

    0
    0
  66. dosa pun besar ni hehehe

    0
    0
  67. niza says:

    besar tak………nak ramas boleh????????

    0
    0
  68. tegang says:

    kote aku nie dah x tahan dah nie…. tarik puting masukkan dalam mulut pun sedap…

    0
    0
  69. hantu says:

    bangga r dia ek.
    macam la dia tu x leh mati esok.

    0
    0
  70. abangpower says:

    ish kenapalah tengahari2 bulan posa ni buat aku stim?!! 1000 org laki tengok smua dpt dosa & penyebar gambar ni pun sama dpt dosa free….. ampun kan kami ya Tuhan..

    0
    0
  71. lili says:

    aku rase nak main buah dada ng puting dia..

    0
    0
  72. azlan says:

    memang best klu dapat ramas tek dia tu

    0
    0
  73. Min says:

    Atika beauty mmg bkesan..

    0
    0
  74. Vennie Ngo says:

    Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  75. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  76. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

    0
    0
  77. Darwin Caspi says:

    My lecturer was talking about this concept just last week. I must get again to operating on my engineering management assignment instead of reading blogs – I despise homework assignments but I adore the web LOL

    0
    0
  78. AIN says:

    KORANG NI X HBIS2 CTER PSL BNDE NY AE..SUKE SNGT KER…YA ALLAH SUDAH2 LER TUU…JAGE HAL SNDIRI SUDAHH..

    0
    0
  79. johan says:

    x besa pun.. xcntik dia punye nenen….
    xbeso… x terlalu menarik.. nenen mcm nenek tua je..hahaha..

    0
    0
  80. Andi Septra says:

    Lo lo lo Semua belum tau bahwa penyebab besar payu dara dia Gue Hisap dan juga gue GOSOK KONTOL GUE ke PAYU DARA DIA.I

    JADI GUE SPESIALIS PAYU DARA

    0
    0
  81. aaa says:

    buah dada besar mmg laaaa sedap hisap gan ramas.

    0
    0
  82. rizal hairi says:

    dida penyanyi res2 dulu tu baru kahwin ker? ada kawan ternampak gambar dia dekat blog photgrapher kelmarin.

    0
    0
  83. I got what you intend, thankyou for posting .Woh I am pleased to find this website through google.

    0
    0
  84. Janet Prinz says:

    Great site, figured out a few new things! Subscribed RSS for later, hope to see more updates such as this one.

    0
    0
  85. Your home is valueble for me. Thanks!…

    0
    0
  86. Donya Conger says:

    How you managed to take this informative post and turn it into an intriguing piece of writing is merely remarkable to me. I’m really impressed along with your writing abilities. I’m bookmarking this content.

    0
    0
  87. Mittie Locey says:

    found your info very useful thanks

    0
    0
  88. It’s ethical to acquisition bargain an disquisition in this decorous topic. Gentlemanly article, dialect right valuable

    0
    0
  89. nike tn 2011 says:

    This information is very important and youâll need to know this when you constructor your own photo voltaic panel.

    0
    0
  90. backlink says:

    yazi icin tesekkurler

    0
    0
  91. mat yo says:

    bapak besar

    0
    0
  92. awatif says:

    ntah ape2 la… pasal breast pon nk post2.. akhir zaman btl la.. mkin buat byk dosa adelah.. BN awk tanggung sgla dosa2 ni…

    0
    0
  93. Make use of our Free Finance Calculator or our No cost Advance Advisory Service. A home loan guide will likely see you the paramount credit to suit your events. Gratis!

    0
    0
  94. langsi says:

    besar kalau romen sedap nak jolok

    0
    0
  95. red says:

    benar-benar seksi

    0
    0
  96. Thank you for every other informative website. The place else may I get that kind of info written in such a perfect method? I have a project that I’m just now working on, and I’ve been on the glance out for such info.

    0
    0
  97. Beta Draconis says:

    sapola mande-mande upload pic si yasmin nie..kono batang idong sendiri baru taw..try oghang lain upload gambo gf ekau..pastu tgk apa ognag komen

    0
    0
  98. Sandi Yorkey says:

    Nice site you have here i have bookmarked so i can check back often.

    0
    0
  99. anonymous says:

    weyh korg.. perlu ke post bnda2 mcm ni kat sini.. korg jeles errkkk???biar la dier nk besar ke kecik ke.. yang korg MENYIBUK SANGAT kenapa???!!!!!!!!.. bertaubat lah….

    0
    0