Written by AbangNara | July 15th, 2011

fasha black

Cute tak cute tak? Heheh. Manja pulak Fasha bermain-main buih (buih ke cat tue?) dengan Black. Adakah bakal isteri Black akan jeles melihat kemesraan yang terpancar antara mereka berdua ini? Ok itu serius ayat gurau sahaja.

Jangan risau sebab adegan di atas hanyalah kemesraan semasa shooting drama Dewa Cinta. Abang Nara berani kerat jari yang diorang ini tak ada apa-apa hubungan. Tak silap Abang Nara, Fasha masih berharap pada Jejai.

Lagi 2 keping gambar mesra Fasha dan Black selepas ini untuk tatapan anda.

fasha black

fasha black

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

99 responses to (GAMBAR)Bila Fasha Bermanja Dengan Black

  1. ayman says:

    hahaha..cute jek…tapi fasha asal pakai baju seksi tu=.=..papepun first comment :D

    0

    0
  2. sayA says:

    second… :)
    sweet la jugakkk

    0

    0
  3. fasha sendu says:

    alamak… cam jantannnn pkai senglet.

    0

    0
  4. ann says:

    ksian fasha x mampu beli baju…bju dia pkai tu kami wat bju dalam je p skola…jom kita wat ‘kutipan amal’ utk fasha….

    0

    0
  5. ann says:

    ksian fasha x mampu bli bju. bju dia pkai tu kami wat bju dalam je mase g skola…

    0

    0
  6. cikocoki says:

    kalo fazura da simpan hasrat nk bertudung,hrp lepas nk fasha pulak..papepon,moga fasha suksess slalu~~

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tu dulu ! skarang kn dh jadi fashion ! cantek fasha kan….lov u fashaaaaaaaaa

      0

      0
  7. fasha sendat says:

    werrrkkk nak muntah tengok si pasha senduk ni lah weiii..
    perasan macam JLo pulok pakai macam ni kan..
    dah2 lah pasha ooii, tak kan dengan semua pelakon lelaki yang berlakon dengan kau, kau nak feeling2 kan..
    berharap sajalah dekat jejai tu, jangan tak harap pulok.. geli nengok kau pakai singlet macam ni lah pasha weeiiii..

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      fasha yg pakai singlet kenape pulak kau yg sentap rabak? kau marah dia pesal n kenapa???? jeles ke??? hahahahaha jeles cakap lah jeles si fasha ni jambu teros terang je la kn senang heheheheheh……sumbat ngan smbal belacan cili padi baru tertonggeng tonggeng kau nanti…..banyak lagi jantan2 kt luar sana yg fasha boleh tekle tkan lah asek jejai jejai jejai jejai kalau jambu tkpa jugak !!!

      0

      0
      • Mira Nair says:

        eeeiii pelik nye ak apsal org melayu ni kalau kutuk je mesti nk cakap ..” alaa jeles la tu” ntah apa2 la mainteliti ko ni. nama pn kutuk bahalol nk jeles habah kau..hadap komputer 24 jam tapi bodoh ya amat. ko sumbat jee komputer 2nd hand tu kt lobang jamban.

        0

        0
  8. ^^ says:

    dh name pn fasha sandha
    mestila nk dedah sume yang ade
    kui2

    0

    0
  9. lala says:

    hahaha i likes dis pic..
    camne pon artis tetap artis jgk..xde lgsg pntang larang nye..haram dhalalkan..
    artis oh artis.ape pon xboleh…

    0

    0
  10. man yusoef says:

    BLACK and WHITE…(>.<)

    0

    0
  11. yang says:

    Tak silap Abang Nara, Fasha masih berharap pada Jejai…..hehehe…tau2 je abg nara isi ati orang….

    0

    0
    • Suri says:

      Ntah nyer bang nara…terang2 SI jejai pi htr jambangan bunga yg berkoyan2 kat salon fasha, tuh sape yg masih bharap

      0

      0
      • pas__cual says:

        pandai nara buat cite.jejai kot yg xberenti bharap pd fasha.xleh lupakan fasha.

        0

        0
    • Slim Fit Curuz says:

      bia kan jerk abang nara tuu..
      dalam ati ada taman..wink wink

      0

      0
  12. Chantek says:

    Fasha Sandha makin berisi… lengan pun dah tegap.. :)

    0

    0
  13. dyaliela12 says:

    bn tau2 je isi ati org kan …..

    0

    0
  14. Prema yan says:

    Fasya nmpk sopan siti nurhaliza x gelojoh nk cium mulut bagai dgn black. Tahan juge fasya pd godaan ah. Klu i dah lama i joget depan peti ais

    0

    0
  15. ezerin says:

    aku tgok fasha pakai singlet, aku lak yg segan..klo aku pakai cm tu, d luar, memang luar biasa, cian mak bpak aku…owang ckp.. ‘anak sape la tu’…kan best klo wat mak bpak kita bgga ngn kita bila dgar owang ckp,’ anak sape la tu, leh wat menantu’…^_________^

    0

    0
  16. nazzue says:

    Ingatkan betul2 tadi….huahaha

    0

    0
  17. tora dtg lg says:

    mcm org xde agama…bukan mahram pun begambar pelok2,dekat2 mcm tu…masyarakat…..

    0

    0
  18. LOLOLO says:

    Dah tak ader pakaian nak pakai ker Black!!! nampak lengan! nampak lurah dada…!!! kat sekolah tak ambil subjek agama ke Black? Pakailah tudung…dalam drama bleh lak ngko pakai tudung yer black??
    Ingat sket dosa, Black… Mak ayah tak ajar ker Black? seksi gitu, ajal tak tahu datangnya bila… menggunakan kecantikan pada arah yang salah, itu mencari dosa Black….

    0

    0
  19. lorh says:

    Abg nara punya tajuk ni dah macam tajuk2 murah metro pulak. makin lama makin menyampah aku nak baca. sikit lagi nak buang dari list blog yang aku baca.

    0

    0
    • zaia says:

      yela abg nara ni,saja la tu nak wat kontrobersih!hahaha

      0

      0
      • nia says:

        macam tajuk murah2 pn korang baca + komen jugak?apa daaaa…

        0

        0
        • missAsnsdT-araSecret4minuteWGf(x) FTW says:

          ntah kan..baik kau halau je si lorh ngn zaia tu,tau nk protes je tp baca jugak..apa daaaa.. :D

          0

          0
        • lui says:

          haaaa .. kantoi la sudah … avatar sama ..

          0

          0
        • aley says:

          ntah ko nih..xde pendirian lol…

          0

          0
        • zaia says:

          xD

          aku slalu mngantoikan avatar org la..tkkan la aku dgn ngoknye mngantoikn diri sendiri..yg dh lama/slalu komen kt BN msti tau psl icon/avatar sama=org yg sama..aku sengaja ler,tkde sensitiviti lgsung la ngn joke aku..aku tau la tk kelakar..at least bg la aku sng ht ckt..hahaha..

          0

          0
  20. zaia says:

    setuju ngan Chantek,fasha sedikit berisi skg..

    0

    0
  21. alcatraz77 says:

    sonok si black bila fasha sudi bermanja… apa2 pun tahniah black dapat jugak hang sentuh si fasha tu hehe…

    0

    0
  22. mai says:

    dalam citer nie nanti si june ni kapel dgn black keeee lps problem dgn iqy…

    0

    0
  23. mak minah says:

    SEMUA DIA NAK REMBAT SEBENARNYA

    0

    0
  24. Tok penghulu campur tangan says:

    Alaaahhh..takkan lah bcos singlet si pasa sendat ni,kita sumer nk gaduh2 yer tak?nti bangga lak si pasa sendat bila dia trbace ttg sumer kat BN gaduh krn singlet dia.silap2 dia buat singlet jenama dia sndiri nti kes pecaya singlet dia hebat,jd bualan seantero malaya.aku pun mai rasa malu jgk bila tgk dua2 keldai ni brpakaian camni>tp nk buek camne,dah si nara siarkan dlm ni.pape pun,apakata kita doa2kan jer la si sendat ni mengikut jejak FAZURA skit masa lg.mgkin,dah ramai2 yg doakan passa nti,allah makbulkan dia utk pakai tudung..sapa tau kan!kuasa Allah tiada yg dpt mengatasi…

    0

    0
  25. Amier says:

    Awat hang ni Fasha.. bila bergambaq, selalu sangat aku tengok hang suka dok nganga..hang nak apa dok nganga2 ni habaq la mai.
    Dulu masa hang kat Penang hang suka kat aku.. kata aku hansem aku silap jual mahai..laaanii aku tengok hang jadi syok pulak..seksi terjungkit sana sini.
    Macamana aku ada peluang lagi ka?

    0

    0
  26. issshhh says:

    isss…pompuan sundal

    0

    0
    • minah jambu 24 jam mengadap computer says:

      yg maki fasha ni mesti orang nye belajar ugama terlampau tinggi ni bab tu dia jadi macam tu…kalau tk pn mesti pompan yg bertudong kn???????? bab tu dia hina sangat ngan fasha ni boleh komen SUNDAL lagi ngan fasha ni ! biar lah kalau fasha nk jadi sundal pn ! ape kena mengena ngan kau isssshhh !!!!!! hati pompan sundal jaoh lebih mulia ! lebih baik jadi pompan sundal dari jadi pompan hidup nye berpure pure baik tapi di dalam mashallahhhhhhhhhh berkarat !!!!!! sebab nye asek mengata orang je keje nye…. nampak pompan tk pakai tudong nanti mengata…nampak pompan dudok ngan jantan nanti ngumpat !!!! hidop dia asek mengata orang je tkde keje lainnnnnnnnn tapi bertudongggggggggggg !!!!!!

      0

      0
      • mulut capoi says:

        PENDAPAT DAN PEGANGAN ORG. BODOH SOMBONG.

        INILah BAHANANYA ORG. BODO DAPAT COMPUTER.

        terserlah kejahilan mu wahai minah ngok…..
        Orang suruh belajar elok2 kamu dok merapu, kamu ni pengikut ajaran sesat kump. mana?.

        ISHH….ISHH….ISHHH…..dia ni kena hantar gi kaunseling ngan pejabat ugama…..
        Teruk sungguh…..otak taikkk….

        0

        0
        • m says:

          hahahahahahaha kesia minah jambu ngan kau ni capoi! apeeeeeee nk jadi ngan kau ni….cuba cuba lah bawak bawak betenang yeee capoi ciannnnnnnnnnnnnnnnnn

          0

          0
  27. mek comey says:

    fasha da GEMOK!! dlm cter dewa cinta 2 nmpk makin sehat gemok berisi. HAHA

    0

    0
    • cokelat says:

      xgemuk camne….dia tu dh hilang dara….dh lebu n robek…euwww…geli aku ngn pelacur ni…

      0

      0
      • Miryam Belinda says:

        Ko mana tahu dia dah hilang dara ni Coklat? Confirm ke dia dah hilang dara? Aku tengok berlambak aje minah2 pakai tudung tak kawin dok menyewa ngan kawan2 kemain gemuk boyak badan mcm orang dah anak 10 tapi umur baru 23 tahun. Sbb mrk gemuk boyak makna nya mrk dah takde dara? Mcm tahu2 aje org tu dah lebu dan robek. Aku tak suka ngan komen ko…don;t judge book from its cover. Ko tak tahu kehidupan ko, kaum kelaurga ko, adik2 pompuan ko atau anak2 pompuan ko nanti camner. Jgn suka suki mengata org nanti terkena batang hidung sendiri.

        0

        0
        • cokelat says:

          ko ngn kawan ko same je…jenis xtakut dosa..xde faedah korang hidup ats dunia ni…baik mampus awal2….xla byk sgt dosa ko….kalo dh tua bru nk mampus…mmg ko n keturunan ko mgaibkn Islam je….mitak2 la ko mampus awal….suka ati aku la mgata si fasha tu…..ko kalut apesal ????mak ko mampus ke???tgk pn dh thu xde dara si fasha tu….jejai tu lelaki yg ke berapa yg ‘sumbat’ dia…..hahahahahahhhhhhh…mmg lebuuuuuuu……………..

          0

          0
        • Miryam Belinda says:

          Apa Cokelat? Ko teringin nak MAMPOS? Sian kat makbapak ko dpt anak kurang ajar dan tak sopan mcm ko. Ko ni mesti ingat yg ko akan masuk syurga, tu yg asik ngutuk org aje tu. FS pakai seksi pun bukan dia nyusahkan sesapa, minta duit sesapa. Ko tu siap mintak mak org suh mampus. Nanti Allah terbalikkan baru tahu. Blah lah lu Cokelat….

          0

          0
  28. mawar berduri says:

    ngan iqram dinzly nk mengamok sakan.. klu org wat salah nmpk je kt mata die, tau nk mengamuk je tp salah die sendiri 2 sendiri mau ingt la kn. ngn black puji2 siap peluk2 mesra lg.. ish3.. pempuan ape la cmni.. sedar la diri.. ingt comel la 2 posing pakai cmtu? jgnla perasan sgt fasha oi…

    0

    0
  29. Mus says:

    harap tak jadi kontroversi

    0

    0
  30. asaas says:

    Di dalam Islam telah sepakat ulama’ bahawa hukum melihat gambar-gambar lucah, menyebarkan fitnah, membuka aib dan seumpamanya adalah HARAM serta berdosa kepada mereka yang melakukannya dan MENYEBARKANNYA.
    Adakah ia menjadi satu keperluan yang teramat sangat untuk mededahkan artis ISLAM yang berpakaian tidak cukup kain? Pentingkah ia? adakah ia dapat menjana ekonomi seluruh ummah?

    0

    0
  31. kirana says:

    de gak yg telebih kt si sendat ni…aku igt pefek sg body dia…

    0

    0
  32. joe says:

    alah pasha sendat ni kalau bgambar bogel pun dia tak kisahlah kot..bagi dia pakai mcm tu kira menutup auratlah.minah x de maruah..dahlah runtuhkan masjid orang,lepastu aurat entah ke mana tayangnya ,,,,mcm org kata nak masuk neraka senang je pasha sendat

    0

    0
  33. zuan says:

    rmi mengkritik fasha sanda ek.. huhu no komen bout dis

    but will black transform to white? hehe ;)

    0

    0
  34. fadznur says:

    aku makin lme benci lak tgk FS nie.smpaikan drama, filem atau membabitkn die aku x tgk..meluat ..!!!

    0

    0
  35. cokelat says:

    fasha bodoh…mak bapak xpandai nk ajar..tahu ‘romen’ je…patut la anak xtakut dosa…ntah2 seumur hidup dia xprnah solat…name je Islam…tpi mnjatuhkan maruah Islam…nati ape org kafir akan kata…xde bezanye prmpuan Islam ngn kafirpakai baju…pakai baju pn nmpk lurah…aku rase dia ni nk sgt ‘pisang’ sumbat kat ‘lurah’ dia yg xsberape tu…msti ari2 duk ‘beromen ‘ ngn bapak sndiri…aku geram giler ngn fasha…aku xprnah tgk pn citer dia…biarlah org kate citer dia brlakon bez….byk lg citer lain yg bez…

    0

    0
    • kikkikiki says:

      heheheheheh saba ea,..cokelat…x de maknenye hang maki2 die.. kalo die bace pun nnti die minx belas kasihan peminat dye…hehehe..aq x taw la sapa yg minat dye nie… kalo berlakon suare mcm itik nk mati..

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tk solat pn dia ! yg masok neraka pn si fasha sanda ni ! tapi kenape nk masok kn mak bapak dia dlam ruangan komen ni??? mak bapak mana yg tknak anak nye jadi baik! mak bapak mana yg anak nye pakai baju yg seksi seksa? kalau nk salah kn artis tu biar lah sebot nama artis tu tapi jangan sebotnama MAK BAPAK ! agak nye MAK BAPAK kau yg tk ajar camana nk komen !!!!!

      0

      0
      • cokelat says:

        suka hati aku la nk komen psl makb bapak dia pn…ko ape hal????mak bapak ko MAMPUS ke kalo aku komen mak bapak dia???mak fasha pn seksi jgk…mak pn xtakut dosa…xtahu agama….apatah lg anak…langsung xtakut Allah….ntah2 ko ni pn sama mcm fasha kut…ade mak bapak yg xgune kn????sabar je la…nk wat mcm mane…mak bapak ko pn xtakut dosa….sedihnye riwayat hidup ko…..

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          mak dia tk takot dosa tu mak dia nye pasal lah kalau mak minah jambu tk takot dosa tu dia nye pasal !!!!!! sape bikin dosa sendiri la jawab!!!! ape! kalau mak dia masok neraka kau leh tolong??????????? tk boleh kn !!!! so jangan nk pandai2 komen mak orang tk takot dosa ! memang minah jambu pn sama macm fasha suka pakai seksi……minah jambu kalau pakai singlet minah jambu tak suka pakai coli satu macam punye rimas lah! lagi seksa dari fasha…..fasha atlis dia pakai coli kire kire ok lah jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

          0

          0
        • cokelat says:

          suka ati aku la….ko kalut apesal????mak oiiiiii minah jambu…ko ni umpama beruk pakai singlet…nmpk ‘tuttttt’………..hah3….xde yg ok kalo pkai singlet,,,,kalo bkn Islam…aku xksh….ni dh la Islam…tpi pakai lbh teruk dri org kafir….so ade otak…sme2 kite pikir….smpai ble nk brgelumang ngn dosa….ntah2 mati nati pn dlm keadaan yg penuh dosa…sama2 la kita taubat sblm diseru oleh Ilahi…tpi aku rse fasha ni smpai mampus xkn taubat…mak bapak dia pn lebih teruk dri dia…xreti nk taubat lg n xtkut dosa….minta2 la keturunan aku xjd mcm keturunan keluarga dajal fasha…

          0

          0
    • Miryam Belinda says:

      Ye ke Coklat si Fasha tu ‘mesti ari2 beromen ngan bapak sendiri’? Ye ke makbapak dia tak ajar dia? Ye ke makbapak dia tu penuh dgn dosa? Confirm ke Fasha tu bersumbang mahram ngan bapak sendiri? Ada bukti? Kalau takde dan ko buat2 citer tu dah kira fitnah. Lebih besar dari dosa pakai seksi…Bila nak minta maaf? Jgn sampai terjerumus ke neraka kerana memfitnah orang dan mengaibkan orang. Kalau ko benci sekalipun, sepatutnya ko doakan dia supaya berubah dan kembali ke jalan Allah, bukannya menuduh dia yg bukan2, nanti terserlah plak kedangkalan, kejahilan, kedengkian ko tu. Kata sedara seIslam, seharusnya mendoakan yg terbaik utk saudara2 seagamanya.

      0

      0
      • cokelat says:

        aku jamin 100% mak bapak dia xprnah ajar or suruh dia sembahyang…xpnah larang suruh pkai elok2….dh brape puluh kali dh si fasha ni beromen ngn jantan…..aku jamin 100%!!!kalo ko xcaye…ko tye la sape2 duk kat rmh dia…or kwn2 dia….mmg teruk fasha ni….xtakut langsung agama…xde faedahnye aku nk mdoakn utk dia….byk lg benda berfaedah aku nk doa…bknnye insaf pn si fasha tu…ko kn ALIM nk mampusssss….BAIK nk mampussssss….ko la doa byk2 utk dia ek….PASTI dia insaf… (uwek3!!!!!!)

        0

        0
        • Miryam Belinda says:

          Yg ko ckp dia beromen ngan bapak sendiri tu betul ke Cokelat. Kalau dia beromen ngan jantan2 pun tu kan org asing, takde pertalian darah tapi ni bapak sendiri. Berat tu tuduhan ko Cokelat..

          0

          0
  36. saye orang biase says:

    Soalan: Apa hukumnya satu blog tu die cerita pasal gosip, penuh dengan gambar artis yang tidak menutup aurat dan dapat duit daripada blog tu hasil iklan dan trafik yang tinggi sebab ramai yang berminat pasal hiburan yang sebegitu, halal atau haram?

    Jawapan Ustaz Azhar Idrus ( Original ): Haram hasil dari memperlihatkan yang haram.

    0

    0
  37. saye orang biase says:

    Soalan: Apa hukumnya satu blog tu die cerita pasal gosip, penuh dengan gambar artis yang tidak menutup aurat dan dapat duit daripada blog tu hasil iklan dan trafik yang tinggi sebab ramai yang berminat pasal hiburan yang sebegitu, halal atau haram? Jawapan Ustaz Azhar Idrus ( Original ): Haram hasil dari memperlihatkan yang haram.

    0

    0
  38. saye orang biase says:

    minta maaf….sekadar nak share je….jgn marah2 k.

    0

    0
  39. Jeni says:

    I ? Fasha Shanda…tapi i x setuju klu2 dia ngan black..x sesuwaiiiiiiiiii~ hehe

    0

    0
  40. ct nur says:

    fasha sandha ni, pelik aku, lagi orang tak suka lagi dia buat..adoi..terima la teguran dari peminat-peminat..untuk kebaikan dia gak..

    0

    0
  41. .... says:

    faSHA??OH TIDAK…

    0

    0
  42. qaizlynn says:

    i like

    0

    0