Written by AbangNara | April 4th, 2011

dynas abpbh201

Bila Dynas berbareback, Usop Wilcha pun berkata:

Siapa setuju si Dynas nie pakai sopan sikit, sila buat tangan macam saya nie

Lagi gambar Dynas dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar OhBulan.

dynas abpbh201

dynas abpbh201
dynas abpbh201
dynas abpbh201
dynas abpbh201
dynas abpbh201

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

184 responses to (GAMBAR)Bila Dynas Ber”BareBack”, Usop Wilcha Pun…

  1. misu_mis says:

    first

    • Kak Su says:

      First!? Apa yang first? First bagi komen first ke?

      • wartawan murai says:

        Dinaz…pedulikan apa orang2 nak kata..mereka tu hodoh..kulit macam batu lesung dah le tu bersopak penoh panau.

        I like your fesyen…!!! :)

        • alamaya says:

          wartawan murai like your fesyen?
          oh please….. dia islam. dia seorang ibu. dia seorang isteri. dia jugak seorang anak perempuan kepada seseorang. syurga adalah dibawah tapak kakinya untuk anak-anak dia.

          Bayangkanlah Siapa Dia…

        • me,myself n i ! says:

          thumbs up ! i loike ~

        • Berdiam lebih baik says:

          ish kome nie… kan bju 2 labuh smpai myapu sampah2 di lantai..tgok 2 nengok… ate… udah terselah design… xdpt nk cmtum kn yg trbuka kt blakg…2 apea nk dibuat…hahhaa

        • peanut says:

          pedulikan ape org kata ….bgus ungkapan tu….sgt elok digunakan utk sesuatu yg kearah lebih positif:)…tetapi jangan lupa juga secara tidak langsung dengan berkata begitu,anda mengalakkan org berpakaian begitu…:)..apabila menggalakkan bermakna anda bersetuju lantas anda dapatlah dosa…..;)

        • NO KOMEN says:

          nape nk pakai bj mcm ni??mcm xde fesyen lain je…

        • Buat malu je dynas ni

        • Tania says:

          Usop hang settle same dia…ish tak malu tayag sana sini noh…lubang dkt ketiak…lubag belaq..ish2 malu noh…

        • cik Azlin says:

          dia pakai baju tak tutup aurat ler, how come muslim bleh like, dis is not a good example, we are not hollywood ok.

        • mazda6 says:

          wartawan murai kan sekolah x habes..biasa lahh ckp cmtuh. bodoo

        • lelsha says:

          mereka tu termasuk awak ke ? mana ada tuhan cipta manusia yang hodoh melainkan manusia itu yang mengubahnya :P

        • laika...benci sexsi.. says:

          nama jerw…islam..tpi perangai tu macam perangai bukan islam…..ingat cantik sangat kerw pakai baju cam tuh…….pikir keseronokkan jerw…tak pikir pon rasa malu,rasa segan,rasa dosa,rasa dibenci….sebelom wt sesuatu pikir dulu……apa nk jdi la…..makin besar makin kecik plk baju….

        • MARIAN_DANTES says:

          gilaaaaaaaaaaa la wartawan murai ni..ingat2 jah,dynas 2 org melayu then beragama ISLAM..kena pkai sopan ket..inagt pada agama dan PENCIPTAMU!!!!!!!!!!!!!

    • didi says:

      nyampah aku.sket2 1st. ko dpt ape? hadiah motobot ke? ade org kisah ko dpt no bpe pn? bengong!

      • SENGAL.......... says:

        sengal……………..

        • nurul hanees binti syed ahmad says:

          mengedik jerw…minah nierw ko pikir ko artis ko leh ar tyng badan sesuka ati….bajet hot je… :(

      • rognales says:

        tau dak motorboat tu apa? try google tengok.

        • alamaya says:

          errkkk.. ni ke maksud dieh?

          1. motorboat 2627 up, 144 down

          buy motorboat mugs, tshirts and magnets
          v. int. The act of pushing one’s face in between two ample breasts, and rocking one’s head side to side very rapidly while making a vigorous, lip-vibrating “brrr” sound.

          n. The sound produced when doing a motorboat.
          Wouldn’t you love to see Meatloaf motorboat Barbara Bush?
          by Bill ewall Mar 26, 2004 share this
          2. motorboat 768 up, 114 down

          buy motorboat mugs, tshirts and magnets
          To submerge ones face in large breasts and moving your head back and forth, flapping your lips, in turn making a motorboat sound.
          I just motorboated Marygrace, I almost suffocated in those funbags but it was superb.

      • Justice says:

        biar la weih.nk maen2 pon xley

      • a says:

        mmg ad hdiah yea dpt 2…cm x “cash” jew…

    • farapink says:

      mak ai.. panjang meleret.. cuba potong sikit yg panjang tu.. kasi tutup blakang.. ak buleh tlg jaet kan…

      • comei says:

        sape setuju kalo aku kata baju ni langsung x cantik? macam pelik jew aku nengok

        • Kurus says:

          comeii… pereka dier ni sure very ambitious..ngehngeh..mmandangkan dynas ada height n look…

          tp suka dynas cakap.. promote baju br.ast feeding tuh..kui kui..

    • Gorgon says:

      best nyer laki dia………..

    • ell says:

      actually if die lepaskan rambut die lagi ok kot..

  2. Kak Su says:

    Seksinye…..depan cam ok…belakang!?

    • linz d rouge says:

      aduiiiyaiii…salah sapa ni?pereka fesyen ke org yg pilih fesyen ni????kenapa la suka sgt pakai baju yg dedah2…jd artis bukan tiket utk pakai baju yg macam tu!!!

      • leeeez says:

        nk kate designer slh pun x patut gak.itu care diorg cari mkn…pucuk pangkalnye artis tu sndr.tepuk dada tanye selere…..wallahua’lam

      • Delaila Rose Maria says:

        YANG PELIK TU, BELAKANG TERBUKA, LENGAN PUN NAMPAK. LEBIHAN KAIN DIBIARKAN MENYAPU LANTAI. JIKA LEBIHAN KAIN DITAMPAL PADA BAHAGIAN YANG TAK CUKUP KAIN TU LAGI CANTIK RASANYA.

        • kak nam says:

          sgt berbeza ngan irma hasmie….. malunyer……

        • sitisitusanasini says:

          ye saye stuju….kain byk lebih buat sapu lantai serta najis2 yg lain yg atas tu kekurangan kainlah plak…x phamlah… duit byk…pakai baju x cukup kain…masalahnyer perasaan malu tu dah campak ke laut gaknyer…x takut azab Allah di mana berjuta mata manusia yg bukan muhrim melihat die berpakaian begitu…di mane peranan sang suami?????

        • Cik Nin says:

          Semoga kita tidak tergolong dalam kalangan orang yang dicabut rasa malunye oleh ALLAH SWT.

        • aku says:

          sbb dh byk kain guna tok wat yg menyapu lantai 2 la smpai xckup nk tutup blakang 2..huhuhu…

        • suzi says:

          dieorg lagi suka kain tuh jadi penyapu lantai dr tutup badan dieorg..huuhuuu…

        • zaia says:

          klu ikut logiknye mmg pelik…klu ikut hollywood style,tk pelik..kesimpulannye,hollywood style mmg pelik..

        • ,,,,,,,,,, says:

          woww licin nya badan.parut satu pon takdak.patot dia tayang

    • Amier says:

      Itu ada makna tersilat laaaaahh!!!
      Kasi depan dia mau belakang pusiing

  3. Encik Ketam says:

    Pattern baju macam raksasa tapak sulaiman la tengok dari depan.

  4. Izza says:

    Hahaha. Serius Usop Wilcha terbaikkkkkk ABP semalam!!

  5. matjoe says:

    sokong. dia tu dah la ibu, elok la pakai ala2 lisa surihani

  6. miss_hujan says:

    yang belakang terngaga..tlebey kt bwah plakk dahh..

  7. y[o]n says:

    lg cantik kalau baju tu from soft material. chiffon contohnye. skali imbas mcm pakai baju X-Men pn ade. sebeso2 alam “X” nye haa

  8. insuraya says:

    dia pun beso..hehe

  9. KakLimahMataHitam says:

    gerenti hari2 si dynas ni dok betapa kat spa buat scrubbing. ye la, persediaan dia nak menayangkan bhgn belakang badan tu, kan..?

  10. Ampiza says:

    bwh dh trlebih kain sampai lap lantai…atas pulak mcm x cukup kain.

  11. F bukan nama sebenar says:

    laki dia yg tanggung dosa..korang x payah nk carik dosa kering..kalo dok menutuk mengata kt cni pown dinaz tue x semestinya baca or tahu pown..dah dikira mengumpat..dapat dosa kering..aku tgk aku geleng2 kpala je..xde ckp ape pown..ngeh3x

    • Tiffany says:

      then why did you even write your comment in here? and insulting other people? cakap biar serupa bikin. geleng kepala saja, jgn komen apa2 di sini. kamu kutuk org, kata org lain dpt dosa kering, kamu pun sama je.

      • hantu says:

        ko nie xfhm ker diaa ckp ape.. cra dia ckp bkn kutuk tp nasihat..

        • F bukan nama sebenar says:

          xpela hantu..tiffany nie omputih mane nak paham bahasa melayu..hantu pown blh paham ye x..hihihik..sabO jela..

  12. pas__cual says:

    bareback je.apa yg nak di kecoh kan sgt nara oi..bkn sexy sgt pon..

  13. jabun says:

    perghhh..

    bangga giler laki dia
    hup..hup..dinas

    belakang dh nampak abes tinggal
    nk byangkn bhgn depan je……hikhikhikhik

  14. shahrul says:

    usop wilcha ngan abi hurairah terbaek~
    baju2 artis msti akan ade kontroversi tak kira kat mane2 anugerah pon..
    so,ini baju,sangat2lah tabagus punya~ :p

  15. takAnti says:

    aik… kain lebih kat lantai byk tu,, takkan lah kat belakng tak cukup nak tempel kain heheee… jgn mareeee

  16. kasutcikang says:

    bapak klaka baju die..
    udahla dress x gosok

  17. gadis cumil says:

    color tak cantek la. sm je ngn kulit. dh la kain keras semacm je

  18. lolyat gang says:

    sexyback

  19. i am no one says:

    saya setuju sambil mengangkat tgn mcam usop..

  20. MAYA says:

    This is not HOLLYWOOD Country. Ini Malaysia penuh dengan adat sopan..

  21. hacks says:

    bhgn depan nmpak tutup la jugak, skali blakg mak aihh..

  22. kami says:

    ala..Puan Rebbeca Nur Islam tu korang x tngk ka?? bekemban terus..ingat dh kawen tutup la sikit apa yg patot tu..ishh3..suaminya dayus betol..

  23. zaia says:

    besarnye X..kt dpn X kt blakang V..

  24. azi says:

    ptut kain yg meleret2 kat bwah 2 amik wat tutup blakang die 2

  25. iedacuu says:

    ape2 la dynaz …berat bahu somi ko mikul dosa..bukan budak kecik lagi dah dibagi akal n fikiran oleh Allah…..renungkanlah ~~~

  26. Prof Handsome says:

    kalau saya suaminya, saya tarik telinga dia heret di rumah, hurm… lepas tu mengandung lagi hihihi surau

  27. Prof Handsome says:

    gurau

  28. KAK LIMAH says:

    azab kau dinas… suami kau lagi azab..

  29. aspire5580 says:

    depan baekk punya cover..blakang..aduh aduh duh duh duh…kalau tahu malu..x la pakai fesyen cenggini..ada otak dan akal..pk la sendirikk..

  30. lelaki baik says:

    keh.. keh ..tak selera bila mereka yg dah kawin dan sudah beranak pinak cuba utk bergaya seksi ..

  31. i mintak maaf sape y rasa xpuas ati i pakai mcm ni.
    tp i pun nak buat mcm mane.i pakai je apa sponsor i suruh pakai.tu pun i dapat tau last minit..terpaksa la i pakai..
    lg pun,i kene la sesuaikan dengan majlis…

    • Said says:

      Betul, ok ape pakai macamni..
      Cuma bahagian depan kasi dedahkan sikit.. Sedap sikit mata memandang.

    • aspire5580 says:

      hahaha..ni ayat si miera yg tak tahu malu tu..yg bt statement bangang lgi menyengalkan hahaha..

  32. abu says:

    kalo pejal tahir kene banned sbb buka baju.. yang ni plak kene ape? pikir pikirkan lah

  33. nunu says:

    SUAMI DIA TAK MALU KER BINI MCM NIE? MODEN SGT LAH NI? MMG SI DYNAS NI SEXY ORGNYA. DARI X DE ANK, SAMPAI BERANAK, MMG PAKAIAN DIA SEXY.. CUMA ORG TAK NAMPAK MANA.. MLM SMLM TUE BARU TERSELAH KESEXSIAN NYE…
    INI KE IBU MODEN YG NK JD ROLE MODEL?

  34. ajeera says:

    abg nara ni asyik nak kutuk org je.. dh dh la tu. cube la cermin diri skit..
    laki dynaz tak mara, abg nara plak sebok.
    abg ingat blkng bdn dynaz tu berjerawat mcm abg ke.
    muke mcm tenokk.

    • Zubir says:

      tuan blog tegur sebab masih ada sifat malu.
      jangan sampai hilang sifat malu pula biarkan artis pakai macam ni.
      nanti tuduh pula wartawan yang nak buka aib artis.
      padahal artis yang sibuk nak tunjuk air dia dekat orang semua.

      • ekin says:

        i rasa nara ni ok apa.. dia tak menyokong mana2 pihak cuma berkongsi cerita shj… betul tak nara??

    • berry-berry says:

      wahai cik ajeera.. abg nara bukan saja nk sebok.. ni hal agama.. kita kn seagama.. tegur menegur sesama Islam tu WAJIB. bercakap tu fikir dalam-dalam cik ajeera.

      abg nara, xpelah. anda da lksanakan tggungjawab sbg umat islam. skrg ni apa2 hal, dosa dynas pakai cmtu suami die la tanggung sbb x didik isteri.

      wallahualam.

    • berry-berry says:

      abg nara bukan saja nk sebok.. ni hal agama.. kita kn seagama.. tegur menegur sesama Islam tu WAJIB. bercakap tu fikir dalam-dalam cik ajeera.

      abg nara, xpelah. anda da lksanakan tggungjawab sbg umat islam. skrg ni apa2 hal, dosa dynas pakai cmtu suami die la tanggung sbb x didik isteri.

      wallahualam.

  35. no name says:

    kalu tak de perasaan malu..ginila jadinye…

    • ekin says:

      haaa.. mcm bdk sekolah yg 16 tahun tue.. apa kenama dia?? lg tak sensored.. belum akil baligh ke apa dia.

  36. nono says:

    nasib baek kat belakang dynas x de jerawat….hahaaa

  37. student bandung says:

    laaa..part utk seret kt blkg tu sikit punye pnjg..blkg die dedah pulak..ape ke bodoh hekkk?

  38. ola-ola says:

    ok je……cuma baju tu corak depan x menarik…..dia artis….lantok diyer lew……xnk nengok tutup jew mater…..abis citer….toksah dok ngater …..nnt kiter xpasan pule kain kiter atau kain adik bradik keter yg terdedah…..

    lgpun baju sajeww….yg jauh teruk dari itu pun bersepah lepo kat sana sini…..ntah2 adik bradik kitew pun lagi join skaki……tapi kiter tak tau……sebab x nampak……nyorok katenyer……kuwa uma pakai baju kuwung….sampai kl jadik tiub pulak yewww…….

    sensitip kat benda lain lah yeww……boring….

    kalo nak kater pasal artis itu contoh/role model….x relevan lew…..kiter ni ade otak nak memikio….nk pilih sape jd contoh tu pun hak kiter…..bukan deme yg nk jadik role model……kome yg terhegeh-hegeh ckp artis tu role model……..klako teman mendengonyew….

    Nabi kiter tu yg role model sejati idok pulak nk ngikut…..haish~

    pikio…pikio…..

  39. Bunga Kuning says:

    kesian mak mertua dia dapat menantu cam ni. mesti mak mertua dia malu kena kutuk ngan jiran2

  40. ted mosby says:

    bior le die baju sponser…..

  41. mysara says:

    Teringat Linda Jasmin isteri Que Haidar, style gini jugak, suka tayang belakang..

  42. sayangselasih says:

    Ari tu miera liyana..nampak sgt asetnya tu…nmpaknya artis kita mmg tak penah ambik iktibar dari artis2 yang pnh kontroversi pakai baju seksi…lpas tu mulalah kuar cite konon\ya nak nmpk ln dari yg ln…agaknya apa yang ditegur oleh menteri dulu mmg tak mkn samanlah artis kita nie….

  43. non says:

    x suke..

  44. yaya says:

    dynas ader post kat dia punyer tweet kata irma hasmie sgt cantik bila berhijab..takkan puji jer kak oi…berubah lah skit kesian kat laki u tanggung dosa tau!!!!

  45. hmm says:

    napela artis malaysia masih suke pakai baju meleret2 sapu lantai/skirt kembang semangkuk…org dh x pakai dh kak,ketinggalan zman dh..menyusahkn diri sendiri n org laen nk jalan..terpakse jage2 takot terpijak kaen die plak..

  46. gyulee gyuri says:

    aku cadangkan abp tahun depan tema fesyen Islamic…semua wanita di wajibkan menutup aurat…ada bran tak artis2 ni..???????hakikatnya dalam Islam mmg DI WAJIBKAN pun…depa ja tak mau ikut….

    • capri says:

      gud idea. tp kang, artis lelaki muncul dgn bertarbus, artis pompuan pakai mcm penari padang pasir.. almaklumlah.. jahil.. artis kita ni educated pun setakat ilmu dunia.. ilmu akhirat mana ada..

  47. annagurl says:

    oklah tu cantik apa..at least belakang dia bersih dari daki..x berkarat..x mcm artis lain ketiak berkarat ada hati nak pakai sleeveless.

  48. Miss Independent says:

    Dia lupa nak try dulu laa baju tu… Ala mcm Miera Liyana tu la yg lupa nk fitting baju dulu… Sbb tu ter”seksi” sket… (Berpikiran positif dgn poyonya) :P

  49. maharajalawak says:

    konfem x pkai coli

  50. pOyo says:

    usop wilcha mmg terbaekkkk!

  51. maekiza says:

    nak wat baju cm hollywood…tp tak lawa pon..seriously….mcm 80s nyer fesyen..k mmg tema nyer…

  52. jaxc says:

    Makanya, kalau tak nak buat dosa dedah sana dedah sini pakai jer jubah terus, habis cerita. Sape makan lada dia terase pedas. :)

  53. tak berkenan says:

    dah lama tak meletop la ni nak kasi naik balik……artis nak glamour…pakai seksi atau cerita sensasi……

  54. eyda says:

    kain keras semacam…..lembut lagi kain kapan nak tutup mayat….irma n fida mmg santek….usop wilcha terbaekkkkk…

  55. ergh says:

    baju dynas sgt burok ok.
    teruk nya taste dynas nih..

  56. comey says:

    dynas dgn bangga tyg aurat dia. masyaallah

  57. miss X says:

    tu menunjukkan betapa murah diri dia…x takut mati gamaknya

  58. amarah says:

    ore kelate nih…

  59. genuine1224 says:

    err…genting dah xsejuk kut..tu yg diorg bleh pakai bukak2 gitu..

  60. takperfect says:

    Dia paling hebat kot~

  61. air yang tenang says:

    xdpt dedah dpan sgt, dedah blakang pn jdikla..smoge beliau mendapat hidayah..amin..

  62. kacip fatimah says:

    chantek ape drees dynaz tu. suke tngok..

  63. ummi says:

    susah juga nak cerita soal dosa ni….bila kita sendiri secara sedar menonton anugerah bintang popular tu….dan masuk plak kat laman abang nara ni….

  64. butafesyen says:

    kalu pki bareback camni,,cane dia pki bra ekk ??

  65. ika says:

    Dynas..Dynas..cyan sggh aku tgk ko..jd mangsa fesyen..ko x takut tuhan ker???cyian laki ko sab ko dh tempah tiket percutian ke NERAKA…..cuba ko faham apa itu haram n halal…

    • capri says:

      tu la.. dah la suami pelumba.. walau lumba di litar.. accidents can happen man.. cuba la ringankn beban suami tu..

  66. pelik says:

    actually that dress sangat tidak sesuai, n aduhai tak chantekk langsung .. if nak dedah pn, chantek takper gak uhuhu hohhohohoho

  67. r2d2 says:

    baju ni mmg cantik tp agak over lah. salah org yg pakai baju ni. nak kata dia menang, xda plak. org lain yg tercalon + menang xda pun over sgt baju mcm minah ni.

  68. jojo says:

    artis suam2 kuku standard aa..kena aa buat panas sikit,br famous balik.sian

  69. Fuza Marquis says:

    haah patut yang kat lantai buat tampal belakang.
    tak cantik pon pakai camni sebab badan dia tegap.
    bareback lawa tuk orang bdn slender.

  70. kesian..yang kain bawah terlebih2..yg atas kurang pulak..adeh

    • capri says:

      ntah.. patut kain terlebih tu boleh kasi encik tshirt printing buat tshirt.. haha.

      • aspire5580 says:

        haha..itu dinamakan ekonomi dlm berpakaian..yg atas kena kurang, yg bawah kena lebih..dlm masa sama x perlu susah pyh mengemop lantai haha

  71. secret says:

    Harap2 ade dlm keluarga dia yg menegur dia…. Orangnya da lawa da.

    DOA Sihat tubuh badan, pendengaran dan penglihatan

  72. kuikuikui says:

    alaaaa… bareback ape klas.. try ar barefront. ade branie? haha

  73. miss wawa says:

    mcm bangga gitu tayang belakang! suami tak marah ke?

  74. lela manja says:

    MEndanya mmg la salah dari segi agama, well still better compared to yang mendedah bahagian depan hohooooo

  75. embong says:

    Ada aku kisah,laki… dio pun tak kisah…,biorlah dio nak seksi mcm mano pun,bkn korang yg tanggung doso..laki dio yg menanggung segalonya.bkn budak2 lg dah,bak kato NABIL (LU..PIKIRLAH SENDIRI)

    • kits says:

      btol tu embong.. tp dlam islam kne tegur menegur la..saudara sesama islam tu..pe daaaa

    • jaja says:

      subahanaallah….ckup2lah ngate….sblm kte ngate org kte crmin dri kte lu,semprna ke x tok ngate org…

      kte sbgi umt islam kte ttp tidk bhk tok mentukn phala dan dosa seseorg individu…

      jht org kte nmpk,jht dri sndri kte x tau…..

      renung2kn lah…

  76. anna says:

    lawa dress dia..kain yg panjang berderet2 ittew leh dipotong2 dan digunting2 then dijahit2 buat jubah baju kurung or jubah…ngan tudung skali…

    cantik kan…heee..

    p/s jgn gaduh2…sblum kita mengata org sebaiknya kita perbaiki diri sndri..kita insan biasa..tidak sempurna.

  77. nirorina says:

    nak seksi pun agak2 la sikit..tgk rita rudaini pakai sopan aje..dia nie dah kemaruk sangat nak tayang body kot

  78. kasturi says:

    bila malu dan segan sudah tiada manusia boleh buat apana saja.bukan je artis.mudahan ALLAH memberi pertunjuk kpd sesiapa yg dikehendaki.dnas cantik lebih catik klw pakai tutup sikit.

  79. mimi says:

    buruk nyer material kaen nie. kesimpulan nyer baju nie mmg buruk.

  80. venomous says:

    Gila lah dinaz….
    Mak org yg tak sedar diri!
    har har har..
    kot ye pon.. pkaila yg sopan sikit..beringatlah weiiihhh

  81. mazda6 says:

    kompem x pakai bra. sengaja wat mcm tu nk suh org puji konon nya..artis bodo….x pnh nk amk pengajaran!

  82. leen says:

    to ajeera..

    berfikir dulu b4 berkata2…cz bila x berfikir dulu sebelum berkata2, nampak sangat KEBODOHAN diri anda dan KECETEKAN minda anda dalam pengetahuan agama…

    tntg dynaz tu, 1) myb die mmg xtahu hukum hakam
    2) laki die x tgur
    3) mak bapak die xkisah..tp i m very sure,
    all parent akn amik kisah kalu tgk
    anak y dikandungkan n
    dilahirkan sepatutnya jadi saham
    yang baik tuk mereka di akhirat kelak.
    4) myb die xpenah dga CERAMAH2
    AGAMA.

    Nauzubillah hi min zalik…semoga kita semua x tergolong dlm manusia2 yang sesat dan istidraj…

  83. zarina says:

    malu dgn org yang BERAGAMA ISLAM skrg..sama saje dengan yang BUKAN ISLAM..

  84. bintang kejora says:

    makk aiiii….kain punyelaaa meleret….bermeter2…tpi tang blkg lnsung tk ckup kain…tkpelaa nk wt cmne…bju pesyen ni gak yg dia kenan…..

  85. cikboo says:

    tabik springgg kepada ziana yang x mau wat photoshoot sbb kn pki baju bareback tp si dynazzz tersenyumm bangga~~~~

  86. miranda kerr says:

    mak aku kata ni pesen masa zaman jahiliah..

  87. azi says:

    kain yg meleret kat bawah 2 baik amik wat tutup blakang die

  88. kits says:

    kesian kt suami die kne tanggung dose sbb isteri cam tu.. Cme on la Dynas, xsedar lgi ker dunia dh akhir zaman..
    Bawak2 la bertaubat..

  89. Zura says:

    dedah nk bagi sapa tgk…dasat betul pakaian dia nie…aduuuii…

  90. pinky rose says:

    ya Allah! malapetaka sume nih! tak insaf ngn tsunami ke kak oiiii sorang buat sume kene tau apela nak jadi supposed to big events camni n live telecast they have to do certain guidelines aiii xkena ban pulak!!! yg lelaki bukak baju kt atas stage terukk kena maki yg pompuan ginih disanjung?????

  91. anak cucu adam says:

    da pendek umo dunia kite ni…

  92. hayata says:

    tak payah la kondem dynaz blebih2 (aku bukan peminat dia) apa aje la yg korang sibukkan kain tak cukup apa segala tuh… tak yah cakap pasal aurat la.. apa beza belakang dgn leher, kepala, betis?
    and majlis tu sendiri majlis yang folo guideline agama ke? lawak la korang punya emo..

  93. kutu says:

    market dah jatuh tu sbb pakai mcm ni kot..

  94. suke2 says:

    berfesyen ada batasnya. memang hak masing2. tapi ingatlah. kita akan ada hari pembalasan.
    AKHIRAT TIADA PENGHUJUNG :)

  95. supernova says:

    haha…bareback konon…tpi bahagian depan baju tu BAPAK XLAWA.sape designer ni…padan la dia show her sexy back sbb mmg bahgian dpan baju tu hodoh gile okey…haha (lawak je)
    haih….mmg la…artis melayu..xpenah sedar…

  96. noName says:

    ape kate kalu kain lebih2 yg kat bawah tu buat tutup kt bahagian atas yg tdedah tu..
    kan lg elok

  97. Reena says:

    Bajet sexyback lah tuu..bj nampak cheapskate lah..

  98. anti seksi says:

    Dosa dosa dosa…

  99. syas says:

    kain punya labuh kat bawah ,tapi atas tak cukup kain ==’

  100. Azleeya says:

    laki dia yg kene tanggung dosa dia tu tk ckp per pun..korang lak yg lebey..

  101. aku islam says:

    itu lah hakikat nyer dunia sudah sampai ke penghujung apabila perempuan berpakaian hakikatnya berbogel

  102. lol says:

    kita kan polis penjaga akhlak n sosial masyarakat….so, suka sgt bz body hal org len….

  103. just comment says:

    dynas…ini ke salah 1 u punya koleksi baju breast feeding

  104. petek says:

    nampak no org melayu sko nyibuk…..yg bdoso tu mmg da berdoso…..korang kek sini carik doso…..berdontum dontam ngato org…suami dio r…keluargo dio r……tegor menogor sesamo islam katonyo …..kalo yo sgt nak menogor poi r tegor dopan2 si dynaz tu…..baru le jihad…..poi lerrrr……

    ckp mcm korang suci sgt yo kan….
    korang x sador ke…..korang masuk website ni je….
    korang tgk gambo…..pastu berdotik je umpatan dlm ati pun da dpt doso…..pastu lagi komen….org len baco dan terhasut lalu menambah umpatan lagi….lalu ‘mengimarahkan’ lagi doso korang…..hahahaha….skrg agak2 sape yg jahiliyah…..???? betul cakap nabil……[Tolong sape-sape sebutkan ape nabil cakap pls….]

    mogo2 mendapat ksadoran yo semuo….chow~

  105. lady says:

    lebey elok kot dr miera liyana tuh….! jelek noe den tgk…

  106. Amier says:

    Ber “BareBack” dan sedikit nampak berbongkok sabut.
    Menurut pandangan org tua-tua, wanita berbongkok sabut ini kuat nafsu seks.Rengkuhan mereka kuat,lelaki kena available bila dia mahu kalau tidak …………….

  107. mbak says:

    adoihhh…pakai seksi x bole…gaya skiet x bole…jd pelakon yg korang puja2 tue…yg slalu lblakon peluk2 tue korang suke la pulakkkk….tak caye???Awal Ashari, Nora Danish, Farid Kamil dll…blakon x peluk2 ker???siap meraba2 g…kiss2 pipi g…kalo pasl pakaian dok sibuk2 ngata pasal aurat..huhhhhh!!!!pkirrrr laaaaaaaaaaaaaaa!

  108. siakap mari says:

    mulanya i ingt nak pakai yg bareback tu kt depan..rupenya fashion designer kata kene pakai kt blakang..i kecewa la haha..if pakai kt depan..haii..terbeliak lah mata korang semua..

  109. saya cinta diri sendiri says:

    belakang macam tak cukup kain, kaki terlebih cukup pulak….huhuhu