Written by AbangNara | March 3rd, 2009

Hai. Nama I Betty Benafe. I nak bagitau satu jer kepada semua laki-laki kaya di luar sana.

I dah posing mendada gini kalau tak ada Dato’ Dato or VVIP yang terpikat nak ngorat I tak tau la. Terpaksa la I berposing macam idola I Kak Azizah Mahzan tue.

27 responses to (GAMBAR)Betty Benafe Yang Mengancam Jiwa Raga VVIP Dan Dato’ Dato

  1. jinchi says:

    muke da tue laa…chermin dlu…duhhh!!

    0
    0
  2. budak come says:

    xdela mengancam sgt pn..bese2 je..
    tp kalo c azizih mahzan dlm cute spa q tu len cite laa..
    yue xsedar diri..

    0
    0
  3. budak come says:

    bkn tue je jinchi tp xlaku mane pn..

    0
    0
  4. puaka says:

    muke pelikla…xsesuai!
    segak lg ashraf muslim tuh….cam nk gigit je bbir die!
    harus!!!

    0
    0
  5. ni says:

    nmpk gmok la

    0
    0
  6. tuit says:

    a’a.. xde la mengamcam sgt….tp ade la ckit2

    0
    0
  7. flower says:

    x cair pon..
    biasa jer..

    0
    0
  8. saloa mambok says:

    nipon ntah hapew2…

    0
    0
  9. ain says:

    sekurang2 nya dia pkai x la seksi sgt
    kesian betty benafe kna kutuk jgk
    apa2 pn..jgn ambk hti noo sbb kmi kutuk secara berhemah hihihi

    0
    0
  10. niena says:

    dye bkn ape..dye x nk bongkok sbenornye..

    2 yg bwat cm 2..haha

    0
    0
  11. sir says:

    alahai…dah tua2 pun nak cantik2..tak pikir kew..bile nak mati…nnti ko duk dlm kubur..engat jawap mcm soalan SPM kew!!..

    0
    0
  12. kal-el says:

    ish all the comments..cursing n swearing all the bad things.is there smething wrong bout her?is she $$ face!?is she tat bad??gif her a break la..bt shes hot too..

    0
    0
  13. kaki bantai says:

    aku ada list2 artis yg dh suntik botok.sebab diowang buat smua satu port jer.kt kdai akak ipar aku.beberapa orgnyer…
    zahida rafik,anita sarawak,azizah mahzan dan klu nk tau yg lain2 lawati lah blog aku hehe..

    0
    0
  14. angko says:

    tak mengancam pun..

    0
    0
  15. boxer hugo bosss says:

    nak tau gak pe name blog ko..huhu..teruja nie

    0
    0
  16. yana yana says:

    cam ingat2 balikla aku ni, tgk majalah apa tah dulu masa awal2 kemunculan betty ni, dia cakap/mengaku yang dia ni keturunan Nabi ……………………………betui ka..Nabi apa tu..?????? buat malu ja…jgn pi mengaku macmtula.. org lain boleh ingat lagi then sengaja buat statement bodo pastu snap pic seksi2.. apa hal??????????????????????????????

    0
    0
  17. jamal pak tongkol says:

    alah dah berlambak celebrity kita dress up mcmtue… wat tambah dosa kering kite jek…lenguh tangan dpt dosa kering jer ngutuk2 dier… besok biar dia jwb sendiri ngan tuan empunya dunia… watper nak kecoh.. dah dia tayang tengok jek lah…. ermm.. masyallah… astaghfirullah…. alhamdullillah…

    0
    0
  18. Sambal Kentang says:

    nak beli

    0
    0
  19. Kisha Loken says:

    pritulak adenoid stay away strazimir mulloy necklace kampa venohr pravdy

    0
    0