Written by AbangNara | August 25th, 2011

Ok serius comel sangat gambar Marion Caunter mengandung. Perut dia dah membulat sikit. Berseri-seri di situ.

marion caunter mengandung

Dan cerita Marion apabila dia cuba mengesahkan kehamilannya tersangatlah cute:-

Saya berada di Singapura ketika itu bagi menjalani rakaman program E! News. Saya rasa aneh sebab lewat datang bulan lalu ke farmasi membeli alat ujian kehamilan. Ujian pertama positif mengandung bagaimanapun saya sengaja membuat ujian itu sebanyak empat kali untuk memastikan keputusan itu benar-benar tepat. Keempat-empatnya menunjukkan tanda positif. Saya kemudian menghubungi Nasa dan dia menyambut perkhabaran itu dengan rasa cukup gembira. Sebelah malam dia menghubungi saya semula dan meluahkan lagi rasa gembira yang tidak terkata.

Abang Nara doakan kesihatan Marion dan bayi agar sempurna sehingga hari kelahiran nanti. Tak sabar nak tengok kecomelan anak mereka. Mesti cute macam mak dan ayahnya. Kredit berita Harian Metro.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to (GAMBAR)Berseri-Seri Wajah Marion Caunter Yang Mengandung

  1. Honey Bee says:

    Tahniah aarr…
    good job…

    0

    0
  2. Honey Bee says:

    tahniah… good job…

    0

    0
  3. Yuni says:

    comeyl3..

    0

    0
  4. Bunga says:

    Ketatnyee baju~~

    0

    0
  5. gilo says:

    bg nara bila lagi nak bg perkabaran??

    0

    0
  6. gilo says:

    bg nara bila lagi nak bg perkabaran gumbira??

    0

    0
  7. samosa says:

    Tahniah….1st bby kn jg kshtn baik2….moga dikurnian anak yg soleh dan solehah…amin

    0

    0
  8. kecil says:

    hot sehhhh

    0

    0
  9. d says:

    alhamdulillah syukur jaga diri ngan baby baik2

    0

    0
  10. yaya says:

    npe ketat sgt bjunya..ssh baby nk gerak lam perut tu.to suami;bimbingla isteri anda ke jln yg spttnya..(npe ssh sgt komen nk kuar ek)

    0

    0
  11. bujang says:

    CANTIK RAMBUT HITAM BERKILAT, SESUAI NGAN MUKA ,KIUT MIUT.
    SUPAYA TERBUKA HATI UNTUK MENUTUP AURAT.
    JAGALAH MARUAH DIRI DAN SUAMI.
    SEMOGA MENDAPAT ZURIAT YG. SOLEH DAN BIJAK.

    0

    0
  12. langkah mayatnya dulu !!! says:

    si NARA ni pla da ada happy news dr sang isteri ker???

    0

    0
    • Honey Bee says:

      laaa… mayat x tau ker, istri abg nara tu bunting pelamin… jap jer trus tepat mengenai sasaran…

      0

      0
      • langkah mayatnya dulu !!! says:

        ye ke….bgs la, terbuktila kejantanan c nara ni kn ;) ko mmg JANTAN la nara ;) tp…sahih ke??? x sahih lg slagi c nara ni x citer psl dri dia sndiri.

        0

        0
    • hayashi mikase says:

      bini bang nara pe citeee???
      xkn simpan sorang je kot hehe

      0

      0
  13. RinnAzrinah says:

    5 bulan?.. kecik aje perutnye… comel2… hehe

    0

    0
  14. Eleen says:

    ramai je wanita suka pakai baju ketat time pregnant (not to say yg itu good)

    but all the best marion. bc kat Metro mmg sweet je…

    0

    0
  15. bluesavvy says:

    gojesnya dia nih.. tgh preggy pun kurus cantik…..

    0

    0
  16. choki terperanjat sakan.. says:

    Tahniah… semoga kedatangan zuriat ini menambah erat suami isteri….

    Tahniah Rose @ Marion

    0

    0
  17. adik2 says:

    adik suka kakak ni tpi x suka nara mat kelantan.

    0

    0
  18. sukapanda15 says:

    She’s indeed beautiful. Harap suami dapat bimbing dia ke jalan yang sepatutnya. Aku rasa suami dia better daripada abangnya sendiri. Kah kah kah.

    0

    0
    • sukapanda15 says:

      Don’t get me wrong. Abangnya SM Nasaruddin yang poyo kutuk-kutuk Marion Caunter, hokek.

      0

      0
  19. yeop says:

    tekejut teman .. gambo yg satu ghopa shira .. yg satu lagi tuh ghopa ifa raziah ..bila baca bhaqu ta’u sapa ..

    0

    0
  20. cik nara says:

    hehehe ye sy bunting pelamin *malu*

    0

    0
  21. lady in red says:

    comel……
    mantain slim…

    0

    0
  22. Tahniah sekali lg Marion..U look great..moga2 baby sihat hendaknya n Selamat Hari Raya Aidilfitri
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0

    0
  23. hmmm says:

    masa mngandung pn pakai ketat?.bgs pakai baju yg longgar sikit…anyway congrat dpt baby.. :)

    0

    0
  24. hehehe says:

    tahniah hasil usaha keras…pakai bj ketat2 ms gandung nanti baby dlm perut gerak2 blh nampak dgn jels…

    0

    0
  25. Reena says:

    Tahniah la cekkkkkkkkk..rezeki memasing..

    0

    0
  26. nina says:

    skang ni sume org sng2 msuk islam… tp pas msuk islam, sme je mcm sblm msuk islam… xbrubah lgsg…. pe gnenye msuk islam kalo mcm 2…..

    0

    0
    • tok kelambit says:

      jgn salahkan mereka .. tapi salahkan bangsa melayu islam kita .. yg tidak mendidik mereka dgn betul ..

      0

      0
  27. doggy style says:

    ni mesti main style doggy sebab tu bumper kebelakang

    0

    0
    • minah says:

      org pompuan mengandung mmg la mcm tu tulang punggung mengembang dan kedudukan punggung jatuh sebab nak tampung berat baby .. tak baik menjatuhkan hukun mcm tuh .. mak ngko mengandung dulu mcm mana ..

      0

      0
  28. redtube man says:

    ni mesti main style doggy sebab tu bumper kebelakang

    0

    0
    • Jojoba says:

      Bodo kau nih, kalu dah bumper mesti la ke belakang, cacat la kalau ke depan, sekolah pon bodoh nak buat terer anatomi manusia plak. Bwek!!!

      0

      0
  29. redtube man doggy style says:

    mesti bumper ko ke bawah ni,..tu la selalu sangat main atas simen… meh sini aku up kan bumper ko

    0

    0
  30. aliahidayah binti alias says:

    alhamdulillah
    tahniah both of u..semoga mdpt anak yg soleh/solehah..amin

    0

    0
  31. MiSz NoNi says:

    Ayo, cepat je pisau cukur ni mengandung.. nak seal the deal la tu,,,

    0

    0
  32. Nasi Arab says:

    zaman dah berubah
    bila mengandung je
    nak tunjuk perut dah buncit
    pakai pun baju ketat

    0

    0