Written by serenity | March 20th, 2012

Sebelum ini pelakon yang juga seorang banker, Redza Minhat mengatakan akan mengongsikan gambar bayi lelakinya yang lahir pada 7 Mac lepas. Entri berkenaan boleh dibaca di sini.
Inilah gambar baby Ali yang khabarnya kuat minum susu seperti yang dikongsikan oleh Redza di Twitternya. Comel kan?

***

Turut memeriahkan di samping Bazar Seni Industri Budaya ialah Siri Semarak Bangsawan 2012  di Panggung Bandaraya pada 23, 24 dan 25 Mac ini, mulai pukul 8.30 malam. Sebuah pementasan oleh JKKN, teater bangsawan ini diarahkan oleh Encik Zaifri Husin, berjudul ‘Chelorong Cheloreng’. Bergenre komedi, skrip untuk teater ini turut diolah oleh beliau. Tiket hanya berharga RM 5 dan boleh ditempah melalui talian 03-2052 3600.

 

Untuk keterangan lanjut, like Fanpage Bazar Seni Industri Budaya!

25 responses to (GAMBAR)Bayi Redza Minhat, Ali, Sang Pejuang Dan Penyair

  1. nonanici says:

    seyez comey..mate beso…

    0

    0
    • kecoh siak says:

      MasyaAllah, sangat comel :) semoga Ali jadi anak yg soleh, hormat ibu bapa dan menjadi pelapis masyarakat yg mulia. insyaAllah. tahniah pada redza minhat dan isteri dikurniakan anak yg comel. confirm semua org suka tgok kan? :D

      0

      0
  2. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    pes hahahahahahahaha minah jambu pes adoi kenape laaaa pes pagi ni eeeeeeeeeeeeeeeeeeee benci lah !!!!

    0

    0
  3. chem says:

    cute nyer anok dier..

    0

    0
  4. minah kampung says:

    comel… hope jadi anak yg baik pd mak,ayah,keluarga,masyarakat… suke nama Ali.. penuh makna di sebalik nama tu…jadikan Saidina Ali sbg contoh seorg lelaki paling miskin tp paling kuat imannya sampai dipilih menjadi menantu Nabi Muhammad s.a.w kepada anak kesayangan baginda, Fatimah..

    0

    0
  5. SitiSuri says:

    comel mmg comel..tapi sape redza minhat nie? huhu
    xknl ler

    0

    0
  6. double ss says:

    comey2..

    0

    0
  7. filla says:

    erm comel2x..sama cam daddy die..huhu

    0

    0
  8. ck slmh says:

    more to muke mak dia la.
    comeyyyyyyy!

    0

    0
  9. meeradriana says:

    dah besar mesti encem mcm papa dia..hehehe
    Ali..simple n penuh makna.. :))

    0

    0
  10. sarah_nina says:

    comel2x.. dah mak dan ayah dia lawa.. :)

    0

    0
  11. i luv lemonate says:

    comelll..tp nih ank redza minht?sape?huhu

    0

    0
  12. miaaziz says:

    ni yang aku tgu2 dr redza minhat…

    0

    0
  13. sweet32 says:

    simple je name ank dia.. x terbelit lidah nak menyebut.. name senang disebut dan semoga senang menjaga dan mendidiknye!

    0

    0
  14. […] Sebelum ini pelakon yang juga seorang banker, Redza Minhat mengatakan akan mengongsikan gambar bayi lelakinya yang lahir pada 7 Mac lepas. Entri berkenaan boleh dibaca di sini. Inilah gambar baby Ali yang khabarnya kuat minum susu seperti yang dikongsikan oleh … Continue reading → […]

    0

    0
  15. oooooo says:

    adithya ali!!

    0

    0