Written by AbangNara | June 9th, 2009

bayi comel

Semalam lepas tengok gambar anak Eizlan Yusoff, si Vie Zaara tue tergerak pulak dalam hati nak carik gambar baby-baby yang lain. Sekali tue tengok kat email ada orang hantar gambar-gambar bayi comel tengah posing tidur.

Memang cute sangat-sangat. Mesti ramai yang geram tengok stail diorang tidur nie. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

bayi comel

bayi comel

bayi comel

bayi comel

bayi comel

bayi comel

bayi comel

bayi comel

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

121 responses to (GAMBAR)Bayi-Bayi Yang Tidur Dengan Comelnya

  1. singaganaz says:

    hikhik… comeinye…

    0
    0
  2. Zaza Muhammad says:

    isk isk…ni yg wak aku sedey ni… Masih berusaha dan berikhtiar utk menjadi ibu, wish me luck guys….

    0
    0
  3. nurul says:

    eeee geramnyee…..cute sgt yg kembar 2….

    0
    0
  4. eclipse says:

    aduh….xthnnya tgk…ble la nak ade ank sndr…huhu

    0
    0
  5. jojio says:

    Cute nyerrr….yadaaaaa….

    0
    0
  6. x-not-x says:

    comelnya….singa ganaz, rindu arr dgn singa ganaz….

    0
    0
  7. PINKY says:

    comeyyyyyyyyyyyy……

    0
    0
  8. boleh blaaaa says:

    teringin nak mengandung tapi tkutttttt nk beranak…..menyeramkann

    0
    0
  9. comel syiotttt….rasa cam nk penyek2 muka sorang2..hihi

    0
    0
  10. boleh blaaaa says:

    comeyyyyyy gila picture yang no8 ngan no9.eeeeee geramnye

    0
    0
  11. Darkshed says:

    klau takut nak beranak..operate ja la…

    0
    0
    • eclipse says:

      mcm ade pngalaman jer…hahahaha…

      0
      0
    • damia zahra says:

      beranak mmg sakit…..tpi bila da kuwa baby tu…sumanya mmg berbaloi….

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        aku x penah operate btul2 tp baru je last month wak laparocopy … tu puuun dah seksa beb..serik wase. nk bgn seksa, nk berdiri lelama sakit, drive kena bwk slow, mkn kena pantang mkn lai, angkat menda berat2 x ble etc… So insyaallah klu ade rezeki sok, aku nk bersalin normal…

        0
        0
  12. nunu says:

    COMEL YEWWWWW……
    BILE LAH NK DE ANAK NI….

    0
    0
  13. jed hijau says:

    apasal baby kalau gemok, montel, tembam org asyik nak ciuuummmmm je….tapi..kalau awek gemok, bulat, kembang..org asyik kutuuuukkkkkk je…macam saerah..kesian kau… ….KHA..KHA…KHA….

    0
    0
    • damia zahra says:

      hokhokhok….ye la…da la size mcm tu…p lgi pki skirt pendek tu asal?…da confirm org kutuk punya….huhuhu

      0
      0
  14. Kak Su says:

    Eee..comelnya…teringat time bersalin dulu.

    0
    0
  15. Akak says:

    comei..comei…

    0
    0
  16. mawar says:

    shumelnye…ni yg xsbr nk dpt anak sendirik..huhuhuhu…

    0
    0
  17. badboy says:

    yang tertonggeng tu ygb aku tak tahan tu
    mcm menadah utk di pukul.

    0
    0
  18. iu says:

    ala cute nyer tp bkn senang bby skunk nk tido cam tu…kalu dpt la alhamdulilah

    0
    0
  19. jed hijau says:

    sume2 anak aku tuuuuu…..10 org aje………tak larat lah nak sampaikan 12….KHA…KHa…KHA…

    0
    0
  20. DelimaSaraa says:

    wowwww…………comel gituuuuuuuuu………..

    0
    0
  21. meen says:

    comelnya baby2 tu… sedih la pulak kenangkan diri ini bila lah nak dpt anak sendiri…

    0
    0
  22. flowerHoRn says:

    comeynya….

    0
    0
  23. kmyk_maniax says:

    comel je gmbr baby ni.. terigt baby sy yg dh xde lepas gugur 3 bln.. huuuuu =(

    0
    0
  24. spagetti says:

    da sebulan kawin tp nape x de lekat2 pun..aku nak baby…..

    0
    0
  25. laila sari says:

    krnapa rasa macam cacat jer muka baby baby nih huhuhu

    0
    0
  26. haniey says:

    comelnye….aku nak masuk 2 tahun kawin ……tapi belom ada baby lg.. sedih la

    0
    0
  27. anakmak says:

    aku dah ada 3hero.yg sulong 3tahun, yg no2 2tahun, yg baby baru 8bulan. aku nak baby girl plak.. tapi…… cammana ek.. tengok baby girl geramnyaaa…

    0
    0
  28. pening says:

    ala nyomeh2nye baby2 ni….suke sgt tgk ….

    0
    0
  29. blueberry says:

    ala…comelnye….

    0
    0
  30. umme says:

    cuplik gambar ehh…bolehkan..boleh3..^_^

    0
    0
  31. yana_kedah says:

    adey…. xsbar nk nanti kandungan aku yg coming soon nih…..aku idamkan kembar….
    aku bunting pelamin… yahooo….x sgke lak allah nk bg bby awl kt aku n husband…..
    doakan aku selamat bersalin nnti keh….salammmmm

    0
    0
    • Nz679 says:

      huhu.. sme la.. nz pon bunting pelamin juga.. masuk 8.. bru lepas Scan, doc kte 100% baby boy.. sukee niiieeeeeeeeeee… Selamat Datang my baby … Mohd Nufail Zunnurain hehe..

      0
      0
  32. aliya_perlis says:

    memang comel kan bayi di atas ni tapi nak wat camner allh yang tentukan semuanya….

    0
    0
  33. zack says:

    comel nya adik ku

    0
    0
  34. firlea says:

    wah3x.. geram nyer… cayang cikit.. ala la la.. tomei3x…

    0
    0
  35. zaipah says:

    sy suke photo2 cute baby tu…..cutenyerrrrrrr……….rs nk cubit2 jerrrrrrrrr

    0
    0
  36. nurul says:

    comelnye,,comelnye,,comelnye……i luf u baby..geraammmm!!!!seronoknye dye tito..

    0
    0
  37. ayuni says:

    comelnyer……….geram aku dibuatnyer kn aku cubit melalak plak

    0
    0
  38. come gak baby2 niiiiiiiiiiiiiiii. rasa nk ambk je kn.grm tgk baby2 niiiiiii……?okay jumpa lagi byeeeeeeeeee. bye baby2 come

    0
    0
  39. miz pu_ples says:

    mmm!!!! comeynya bby2 erm mau sangat….. sabarla aku…. nda ma g juga.. hehe

    0
    0
  40. hetty says:

    iihhh gamabarnya lucu buangeeet…..pengen ciumin deh…..apalagi yang montok he…..

    0
    0
  41. hetty says:

    waaaah lutunya bayi bayi itu…..rasanya kepengen cium he…..

    0
    0
  42. iza says:

    cute………….sgt2….comel btul tngok baby tdur siap posing lgi..

    0
    0
  43. aina dayana says:

    gmbr baby ni waktu ye 10bln cute x???mesti cute punya sape x knl baby paling cmel dlm m’laysia…..pizzz no wore…..

    0
    0
  44. hazirah says:

    cutenyerrrr tapi babynye mcm same jerrr…….

    0
    0
  45. ida says:

    ya allah ya tuhan q…betapa indahnya ciptaan tuhan…

    0
    0
  46. come jugak baby ni kn.tapi saya dah ada adik kecik makcik saya jage……………….

    0
    0
  47. idaham says:

    wow cute nyew…klu bby nie jd anak aku, aku suruh die duduk rumah jew…([email protected])

    0
    0
  48. iin says:

    comel nya………………………….

    0
    0
  49. cerdik kikilala says:

    tiutnya.. indahnya perasaan jd seorang ibu.. x sabar mau kwen kalo mcm ne.. huhuuuue~

    0
    0
  50. cahaya says:

    emmm…comel kan saya juger lum ader zuriat lg

    0
    0
  51. anis says:

    nemang comel

    0
    0
  52. mia reza says:

    ……cute nye………….cm mke ank aq…….. :p…..

    0
    0
  53. intan says:

    comelnye…………

    0
    0
  54. intan says:

    intan syafinaz debab…………

    0
    0
  55. Ummi Hanie says:

    oh comelnya !!

    ni yg bersemangat nk bby lagi dan lagi ni ! eheheh :p

    0
    0
  56. echah ashiah says:

    comelnyer baby2 2..xsbar rsnyer nk da baby….msty cmelkan nla kt prgnant..xsbarnyer..

    0
    0
  57. Adebowale says:

    Dear readers,
    i love this place very wll nd can i printed the photos out?

    Thanks,
    Prince

    0
    0
  58. eira says:

    heeeeeeeeeeeee cuteny

    0
    0
  59. sharifah kamariah binti syed sulaiman says:

    bila tgk baby hati jd tenang sgt…rasa segala tension hilang..

    0
    0
  60. farhana says:

    alaaaaa…….comelnyer ney yg xsbo nk dew ank sndiri ney…………………xsbo rsenyer nk jd ibu………:-)

    0
    0
  61. nadh kechik says:

    comelnye!!!!….adk ku..

    0
    0
  62. shanaaz basir ahmad says:

    very nice!!

    0
    0
  63. jufez says:

    cute.. sesgt x sbr nak tgu klahiran ank sdiri.. tgh mhitung ari ni…. bestnye x sbr nye….

    0
    0
  64. comilnye nad cute sngt

    0
    0
  65. mseja84 says:

    ingat la msa brsalin kn eowyn..skrg gemuk n gebu da bdn die..cuba ko searh facebook ‘eja dean’ die baby saye ke2..kdg saye sndri geram,montel banget..

    0
    0
  66. One is never as fortunate or as unfortunate as one thinks.

    0
    0
  67. nicole sam says:

    aku suka masa mgandung . . kengan mnis phit msm msin . [muanya lark bha] . . mmbuatkn atyQ ingin mngandung agy . .dngn duri2x cyenta . . .mlahirkn 2 urank ank yg comel2x loteh . . .hhu ! ….

    0
    0
  68. liesa says:

    comey nyer baby2 nie…xsabar rase nyer menanti kelahiran anak sulung ku……

    0
    0
  69. Emma says:

    iiiiiiiiiih……gemes…gemes…gemeeeeeesssss

    0
    0
  70. hendro says:

    kepengen gw punya beby,dimana ya ibunya,?

    0
    0
  71. wasza says:

    comelnye… teringat saat2 indah masa bersalin hehe..
    pertama kali tengok kurniaan Ilahi yang tak ternilai… Berputiknya naluri keibuan

    0
    0
  72. sue says:

    comelnya baby, bl nk dapat baby jgk ni…..huhuhu…mcm2 dh usaha…bl nk ada rezeki ni…..
    :-(

    0
    0
  73. anis mera says:

    comelnya baby2 ni geram betul aku,kalau aku dapat baby tu kan best.

    0
    0
  74. idham says:

    alhmdulillh,3 thun menanti akhirnya aku bergelar seorng bapa…

    0
    0
  75. ibu says:

    sangat comelllllll.

    0
    0
  76. Nat says:

    Klu dpt dimasukkan slh stu bby tu dlm prut aku kmudian aku melhirknnya…bestnyeee, sb aku dh lma tgu nk dpt bby….

    0
    0
  77. alyya says:

    hai saya budak baru

    0
    0
  78. fikriyah says:

    hai saya fikriyah

    0
    0
  79. fikriyah says:

    nak tanya.kenapa gambar kanak kanak ni kebanyakkannya telanjang?

    0
    0
  80. fikriyah says:

    saya dah ada 3 orang anak dah tapi semua pompuan bila lah agaknya nak dapat anak lelaki ni

    0
    0
  81. ainil says:

    sy ske sgt bby comel n….
    tiutttt……

    0
    0
  82. tyra says:

    cuteeeee <3

    0
    0
  83. Nisha says:

    comel sangat-sangat!!! Rindu giler kat baby ayman!!!

    0
    0