Written by AbangNara | August 25th, 2009

bakal suami serina chef wan

Semenjak dua menjak nie ramai pulak artis-artis wanita Malaysia yang memperkenalkan pakwe-pakwe diorang. Diana Amir ngan pakwe Sunsilk dia, Fasha Sandha dengan pakwenya yang tak tau mana satu dan sekarang nie gambar wajah bakal suami Serina Chef Wan pula kita dapat tahu.

Gavin Edward O’luanaigh (payah betul nak sebut nama last dia) atau nama Islamnya, Salahuddin Ghaffar, 33 nie keturunan Britain tau. Tengok hidung pun dia yang mancung pun dah tau kenapa Serina terpikat kat dia. Hensem tue. Bisa mencairkan hati wanita-wanita di luar sana.

Serina dan Salahuddin bakal dinikahkan pada 01.01.2010 kalau tak ada aral melintang. Baguslah. Yang pentingnya Chef Wan dah merestui hubungan diorang berdua. Itu yang kita mahukan. Restu seorang ayah amat penting dalam apa-apa jua yang kita lakukan.

Apa-apa pun, sekalung ucapan tahniah buat Chef Wan dan Serina. Semoga semuanya selamat dan tiada halangan yang menimpa sementara nak sampai hari pernikahan.

292 responses to (GAMBAR)Bakal Suami Serina Chef Wan

  1. violet says:

    ensem nyer..
    tergoda i..
    huhu

  2. ANneDeSilva says:

    haloo…
    2nd…

  3. ANneDeSilva says:

    hurmm..
    dunia artiss….
    sume nk mat sallehhh…

  4. yula says:

    eeeemmm…ade lg awl ye

  5. LUV84 says:

    erm..mata die kaler greyy..

  6. ladolcelaluna says:

    nape la derang nih suka sgt kawen ngan mat salleh..?? kurang baguskah lelaki melayu? tp kalo dah jodoh nak wat mcm mana..!!!

  7. ANneDeSilva says:

    takla hensem…….
    yg penting sama2 membimbing diri masing2..
    serina..
    bimbing suamimu moga ke jalan yg benar…

    • violet says:

      tkt xlh bimbing…
      ne tw dye yg terikut suami dye…
      hrp2 dye lh bwk laki dye ke jln yg btl…
      huhu

      • BumBLeBee says:

        tul tu violet….skang ni nmpaknyer sape yg kahwin ngan english man …sumer bukan dier bimbing…tp dier yg terikut2 lebeh cara kebaratan…makin seksi…

        • violet says:

          tu la sal…
          huhu….

          seksi nyer kekadang nglhkan artis brt.
          law ad anugerah msti sume nk tunjuk buah…
          2 yg mls nk tgk….
          huhu

  8. yula says:

    sok2 jng cerai dah lerrr..

  9. tOmEii says:

    cantek la mata die….
    nk pinjm boleyy…..huhu

  10. violet says:

    naper eg…

  11. [email protected] says:

    oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kat sini rupanya korang eh….

    • syamiza says:

      ooooohoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…..
      mata bertentang mata…..
      hati di dalam rasa gelora…….

  12. tOmEii says:

    alhaii mne plak peginyer geng nara nie……
    yuhuuuu……maen nyorok2 ker……

  13. puteriaquarius81 says:

    aik.. patut ar snyp yo
    huhu

  14. new moon says:

    hai bruntung la bdn dpt blaki kn omputeh..tp bile dh kwen tu jgn la yg kjap2 je…biar la smpai ke akhir hyt hndaknye…dh rmai artis m’sia kwen n bcinta ngan omputeh tp aku tgk pyh tol nk lkat..ct sarah, sarimah,…syg tol bcerai…pyh skg nk cri yg kawen campur yg blh kekal mcm kak hanita….hehe…sbut btul2 yee…..

    • violet says:

      emm yg penting pompuan tu kna btl2 bimbing lelaki tu…ye la nk msk islam ni sng..tp nk jd islam pyh tol…
      sjk lahir drg tu kafir tetibe je nk tkr msti la ad org yg bimbing…

      kak hanita eg….
      huhu

  15. hantupensil says:

    ptut la senyap jek kat page sbelah….

  16. ladolcelaluna says:

    test balik..!!!

  17. [email protected] says:

    Tahniah la Serina….mmg worldwide satu family ni…Chef wan mmg dah popular satu dunia…skrg ni plak turn Serina kawin dgn mamat UK…ni kira muhibbah family la ni…pepehal kg doakan jodoh korang kekal hingga ke akhir hayat.

  18. nakie says:

    mat saleh ni chef wan bknan plak……..napa dulu arwah hani dulu xnak plak, kurang hnsem ker………

  19. aries_april says:

    encem…..
    :-)

  20. ladolcelaluna says:

    ……………..

  21. [email protected] says:

    kepada chef wan..mmg mantap.pasni blh ajar bakal menantu ni masak…

  22. ladolcelaluna says:

    dah tuko gambo tp still gambo yg sama…takpe nnti aku cuba lagik tuko..

  23. hantupensil says:

    aries…
    td salah
    try click name aku yg ni plak…

    • [email protected] says:

      ko ni biaq betul hantu…..dlm diam2 politician gak ko eh…cawangan mana? parlimen mana? adun mana ko..

    • aries_april says:

      ptt ar xda…
      ko ni…
      tpi td pg aries dh click…
      dh bca batu hisap tu kan?

    • syamiza says:

      antu mcmner ko leh link name ko dgn page2 lain…. best2…. ajar laa…..

  24. new moon says:

    hantu ko minat politik eyh?

  25. refelsia says:

    tahniah yer serina di harap apa yang di impikan akan tercapai…………..handsome btol bakal suaminya……bertuah lah dapat, dapat anak esok confirm green eyes heheheehe tak payah belilands macam aku ni hehehehe

  26. badboy says:

    hope kekal cam kak nita jngn jadi cam sarimah n kawan2 lain yang seangkatan..
    bimbing dieorg ni betul2..berat nak pikul tu..dugaan banyak..
    tengok dalam cite nur kasih tu..
    boleh ker dieorg ni tinggalkan ARAK.
    dah sebati dalam badan dah..
    dah macam air kosong jer

    • refelsia says:

      yang penting kita thingking positif. la….., kalau nak pikirkan tu takan kita nak masuk agama dia pula kerana cinta, dah nama nya jodoh……alhamdulilah dia nak masuk islam sebelum ni dan jodoh dia pula dengan serina…..kan ada pahalanya ajak orang bangsa asing ni masuk islam yang penting bimbingan……itu dah tentu bagsa asing macam mana pula dengan bangsa sendiri sekarang ni pun aku tengok ramai yang melantak air haram tu tanpa segan silu…….yang penting diri sendiri dan hati seorang islam……

  27. new moon says:

    sape blik same ngan aku pukul 4,agkt tgn…aku nk kire…hehehehe…..

  28. violet says:

    erk
    mana p sume owg ni
    lalalalalalaalalalallaalallalalala

  29. aries_april says:

    aries dh bca…
    xda prsaan mlu sngguh orng tuani…
    ank bini n cucu nengok..
    mkn ati oi….
    smpng la klau fmly kita jd cam gini….

  30. artis kite nih klo kawen ngan omputih sume omputih muke x ensem….

  31. yula says:

    suma dah blik ker..

  32. ANneDeSilva says:

    haloo.,.
    bz nyer..
    tension arini…

  33. [email protected] says:

    01-01-2010…10-01-2010….20-01-2010….10-10-2010…20-10-2010…..dah ramai register nak kawin kot….korang xde ke nak booking date ni? :-)

    • violet says:

      huhu…
      xsampai seru lg…..
      :)

    • syamiza says:

      tak dah lepas lalui zaman niee…. bg peluang arrr kat member2 BN yg lain….
      nanti dah ader tarikh yg sesuai jgn lupa jemput yeerrrr…………

    • BumBLeBee says:

      seingat aku, masa erra ngan yusry dulu…unik2 gak tarikh, jumlah hantaran/mas kahwin…sumer no yg kononnyer ‘cantek & unik @ ong’ di mata…..last2 x panjang jodoh jugak….
      kesimpulannyer, apelaa ade pada tarikh….dh smpai seru jalan jer….

  34. badboy says:

    ari2 ann tension…
    bos buat hal lg ker?

  35. tOmEii says:

    hantu ko link kn smle psl sape tokey ark tue….
    aq nk bc jap yeh….

  36. new moon says:

    yeyeaaaayyyyy…..9mnit lg nk blik…sape nk ikt moh…huhu…violet xleh ikot asenye……hoho..

  37. syamiza says:

    antu ajar arrr… mcm ner name ko leh link ngan blog org lain….. turunkan laa skit ilmu tuuu……

  38. Zaza Muhammad says:

    Semoga jodoh berkekalan…. byk dugaanye kawin org yg asalnye bkn sebangsa dan seagama ngan kite..
    semoga serina mempersiapkan diri dia… amin

  39. ANneDeSilva says:

    arrrghhh…….

  40. syamiza says:

    oooo…ok timer kasih antu… dah tau……ekekek… ptg karang ayam panggang kat depan umah….. pos pakai jet pejuang…. ekekekek

    • aries_april says:

      karang mltup umah antu…
      xkan nk srh dia stay kat umah mnsia kot?
      :-)
      mau nya dtng umah aries…
      demam 1 mggu.

  41. syamiza says:

    dah pukul 4 niee…. mesti ramai yg blik… selamat memandu…. drive hati2 k… selamat membli juadah berbukaa….. berbelanja dgn berhemah…..ekekeke

  42. ANneDeSilva says:

    mana antu?
    anne tak nampak pon..

  43. badboy says:

    OOOOO cite ni..korang tak dapat email dier ke..mmg dah lama dah..dari aku kecik dulu lagi..buat malu orang n9 jer..tp lantak la..dosa dia yang tanggung..eh tak baik kutuk krabat sendiri..hu3..
    bnyk lagi yg tak tau tentang life dieorg ni..
    kalau aku cite mesti korang tak caya..tp bulan2 pose ni tak baik aibkan org n ngata..hu3

  44. yula says:

    klik tang mn.aku klik kuar tkat tayar la..gatau kt sini xleh ke hantu

  45. Penari Poco2 says:

    aries…
    kan ker tunang si serina tue abg ragus ko…???
    ish…ish…ish…x patot…!!!

  46. new moon says:

    hahaha…akhirnye ms yg ditunggu2 telah tibe..kwn2 yg di sygi…cek blik dulu naa….haha….violet n yg len xyah la sedey2…krg2 dpt blik gk kn…bg la laluan kt org yg mmg ditakdirkn….so blk dulu yee///salam…

  47. syamiza says:

    kaak tanya arr…. korang ader blog sendiri tak? susah ker nak wat blog sendiri…..
    mcm senang jerr…. tapi kena aktifkan tiap2 ari laa….
    bleh tak ajar kan….

  48. Penari Poco2 says:

    hhhuuuuaaaaaaaaaaaargg…
    heran ooooooo…..mane si saraa nie…???
    dah lame x jejalan sini…

  49. violet says:

    Seperti ada yang tak kena
    Di saat melihat ke arahmu
    Saat kau berpaling dan tersenyum
    Dunia jadi luar biasa

    Maafkan andainya ku mengganggu
    Ku bukan membaca fikiranmu
    Ku hanya ingin mengenalimu
    Dan tahu ku menyukai kamu

    Mungkinkah ku teman biasa
    Seawalnya kita berjumpa
    Kucinta kau tidak terasa
    Pedih saatnya

    Mungkin bila tiba saatnya
    Kita akan tetap bersama
    Mungkin kita kan jatuh cinta
    Mungkinkah

    Maafkan andainya ku mengganggu
    Ku bukan membaca fikiranmu
    Ku hanya ingin mengenalimu
    Dan tahu ku menyukai kamu

    Mungkinkah ku teman biasa
    Seawalnya kita berjumpa
    Kucinta kau tidak berasa
    Pedih saatnya

    Mungkin bila tiba saatnya
    Kita akan tetap bersama
    Mungkin kita kan jatuh cinta
    Mungkinkah

    Mungkinkah ku teman biasa
    Seawalnya kita berjumpa
    Kucinta kau tidak berasa
    Pedih saatnya

    Mungkin bila tiba saatnya
    Kita akan tetap bersama
    Mungkin kita kan jatuh cinta
    Mungkinkah

    Mungkinkah
    Kita akan bersama
    Ooooo
    Mungkinkah

    :)

  50. asparagus says:

    1st

  51. yula says:

    aku dah baca sal arak tuh..bangasat tol kan.uiiitt…pose2

  52. tOmEii says:

    huahuahua……
    tempt korg wt teraweh bp kali ekk….
    tuka topik jap……

  53. violet says:

    ( …Sayang
    Di hari yang mulia ini
    Ku pohon keampunan
    Hanya satu yang ku pinta
    Pulanglah… )

    Termenung ku sendiri
    Memendam rindu tidak menentu
    Kasih suci murni yang kita bina
    Hapus hancur oleh kata fitnah

    Di pagi hari raya
    Hati sayu mengenang dirimu
    Mudahnya kau menggantikan diriku
    Seolah cintaku tak berharga

    ( korus )
    Apakah suratan
    Aidilfitri satu titik akhir
    Sekian lama bercinta
    Kau tiada di hari mulia

    Keampunan ku pohon
    Sekiranya aku yang berdosa
    Pulanglah ku merindui mu sayang
    Ku menanti dengan hati rela ( jiwa raga )

    ( ulang dari korus )

    Pulanglah kepangkuan ku oh… sayang
    Ku menunggu mu di hari raya

  54. violet says:

    adoiiiiii
    sume dh lik ker…

  55. tOmEii says:

    aiiyakk…..lapo la pulok…..
    guys cmne cr nk kc pert kenyg tnpa mkn…
    huahuahua….

  56. tOmEii says:

    alahii senyap dh…..

  57. kiki says:

    rata rata perkahwinan dengan mat saleh ni mcm tak de yang berkekalan je… yang aku rasa kekal azah yang hitam manis yang sekarang yang dah pindah pi france tu je… yang lain cem kecundang di tgh jalan je..

  58. gosipgurlfea says:

    ensemnya….bopren i pun mat salleh gak ahak!

  59. shiinnta says:

    dagu chef wan ngn bkl menantu dia sama jer.. huhuhu : )

  60. Some of these pharmacies call for prescriptions, although others do not. Of individuals that do not need prescriptions, some ask the client to fill in a well being questionnaire with their order.

  61. Bring Ambien precisely as it was prescribed for you. Do not bring the medicine in greater quantities, or bring it for extended than suggested by your physician.

  62. A pharmaceutical medication, also referred to as medication, medication or medicament, can be loosely defined as any chemical substance meant for use in the healthcare prognosis, treatment, treatment, or prevention of disease.

  63. Usher ticket says:

    It evolved into Usher’s fourth Top rated 40 hit single from Raymond v. Raymond, when which includes the buzz single “Papers”.

  64. Ativan ought to be utilized for only a brief time. Do not consider this treatment for extended than 4 months with out your doctor’s guidance. This remedy may possibly be routine-forming and should be employed only by the particular person it was recommended for.

  65. Usher is an American recording singer and actor. He rose to fame in the late nineteen nineties with the launch of his moment album My Way, which spawned his 1st Billboard Scorching a hundred number-one particular strike, “Great and Slow”.

  66. porno izle says:

    Hey site owner, I like blogengine.net but why did you chose it? I mean it’s so neat with the random avatars and draws people in, but what speficially made you want to install it?