Written by AbangNara | August 24th, 2009

siti

Lagi gambar sekitar malam sambutang ulang tahun perkahwinan yang ke 3 buat Dato’ Siti Nurhaliza dan Dato’ K dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

#Foto kredit kepada sultan Muzaffar

siti

siti

siti

siti

siti

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

53 responses to (GAMBAR)Bahagianya Siti Nurhaliza Di Samping Dato’ K Part II

  1. tOmEii says:

    huhu semoga kekal selamanya…

  2. hantupensil says:

    hello anybody here?

  3. bawang golong2 says:

    chanteklar dato’ ct pakai tdung tu…(-_-)

  4. puteriaquarius81 says:

    huhu testing…

  5. tOmEii says:

    knp server sengallll sgt rini???????
    huhu boring ler………..

  6. tOmEii says:

    comeyny la ct pkai tdg cmni….
    so cute…..skenyer…huhu
    kn bgs kalu keklkn pkai tudg cmni…..

  7. tOmEii says:

    huhu server dh ok nmpknyer…..
    mne org2 laen nie…..
    xkn aq sorg jek…….
    bsnyer……..

  8. tOmEii says:

    adoyaiii kwn2 mne korg nie……
    dh byk kali aq seru korg ni xkn sorg pon xdgr kot…….
    dh mcm2 jnis mntera dh aq bc xkn xsmpi lg kot………..adehhhhhh……………….

  9. lanToK LeW says:

    hmm…walaupun aku memang x suke n x minat ct…tapi aku doakan moga kekal hendaknye…umh DK??? tapi…bukan ke ni umh ex-wife DK dlu…????hmm….pelik2…

  10. pening says:

    Fuh! dasyatttttnye rmh dia,,,,siap dgn lampu berkerawang gantung lg……

  11. Zaza Muhammad says:

    lawa sesgt bile dia pakai tudung camni…. harap keberkatan ramadhan ni kekalkan lah…doa ni bkn utk CT je, utk aku ngan seme2 warga pengomen Nara :D

  12. pinkypanthers says:

    suka nengok siti ngan hubby dia…
    very romantik and loving couple…
    semuga berkekalan hingga ke akhir usia..

  13. maktamcun says:

    haaa… kan cantik siti pakai tudung macam ni… tutup semua..rambut tu aurat

  14. jaida... says:

    lawanyer siti pakai tdg..terserlah keayuan die…

  15. refelsia says:

    semoga berkekalan ya ct…………..amin

  16. Anonymous says:

    semoga berkekalan hinnga ke akhir hayat………

  17. SM says:

    Terima kasih kerana meletakkan gambar ini di sini.

  18. ezoraputeh says:

    entah kenapa aku tgk pic nie …mcm rasa ct tu cuma menumpang ajer wlaupun dh kawen dgn dk…hehehee..

  19. zaza says:

    wah..sgt adore ct pkai tudung cmnie..cute..harap kekalkan pakai tudung cmnie..

  20. lalala says:

    mmg comel gile siti bertudung kemas cmni kan..;-)

  21. desie says:

    kan cantik dato’ ct pakai tudung cmni….

  22. karut says:

    she is young, tapi interior design rumah tu lebih taste orang tua…too bad!

  23. karut says:

    ct is young, but the interior design is really not her taste and not her style…too bad.

  24. pe2 je la,,, says:

    wlaubgai mne pon ct ttp cntk,,,,,,,,,,

  25. adik intan says:

    btoi2..klw ct kkal kn pkai tudg inshaalah comel..
    bru dinama kn seowg umt islm..
    so!!!!!!!!cute!!!!!!!!!!!

  26. Very nice information,I found your blog on google and read a few of your other posts. I just added you to my Google News Reader. Keep up the good work Look forward to reading more from you in the future.