Written by serenity | July 23rd, 2014

Melalui akaun Instagramnya, Awal Ashaari sebentar tadi mengumumkan yang anak pertama dari perkahwinannya dengan Scha Al-Yahya telah lahir semalam di Pusat Perubatan Prince Court.

Menurutnya, keadaan ibu dan anak baik-baik saja. Tak sabar nak tengok kecomelan wajah baby Schawal ni. Tahniah diucapkan!

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to (GAMBAR)Baby Schawal Lahir Semalam. Tahniah!

  1. best says:

    Congratsssss, i’m 1st?

    0
    0
    • Anonymous says:

      Alhamdulillah.., tahniah scawal.. tak sabar nak tengok gambar baby. post la kat IG cepat2 yeh..

      0
      0
    • seluar merah says:

      Kesian jugak kat schawal. Sebenarnya plan diorang nak sambut baby pd bulan SYAWAL (schawal) tapi tak jadi. Dapat bulan Ramadhan. Kita manusia hanya mampu merancang, Tuhan lah yg menentukan. Apa apa pon Tahniah diucapkan kpd schawal !

      0
      0
    • One Direction says:

      tahniah….jealous nya kita, kita rasa nak kawin jugak lah. Nak kawin dgn Niall Horan. Mesti dpt anak cute macam Niall. Kita sebenarnya minat Zayn tapi Zayn tu ada keturunan pakistan. So kita pilih Niall lah…Niall comel.

      0
      0
  2. skudiver88 says:

    tahniah both of you..nak tgk muke baby..

    0
    0
  3. sentap says:

    congrats both of u.. welcome world baby ‘ramadan’ schawal..

    0
    0
  4. adamjannah says:

    alhamdulillah..tahniah schawal..smoga rezeki kalian bertambah dgn kehadiran si comel ni

    0
    0
  5. Mr. Right says:

    kalo letak nama RAMADANIA pun class jugak…

    0
    0
  6. sheayang says:

    Alhamdulillah. Tahniah Schawal.

    0
    0
  7. limie says:

    tahniah..smoga jadi anak soleh / solehah

    0
    0
  8. Aurora says:

    cantik nye kuku baby. gelas.

    0
    0
  9. Aida says:

    Sejujurnya, I’m really happy for both of you #schawal :)

    0
    0
  10. Syukran! Syukran! Tahniah Shawal :) :)

    0
    0
  11. Hanis says:

    Alhamdullillah…same birthday day with me….happy for both of you.. ^_^

    0
    0
  12. Anonymous says:

    Tahniah..:-)#schawal dpt bbygirl..xsabar nk tgok pic bby..:-)

    0
    0
  13. haszy says:

    Mabruk buat schawal kerana mendapat baby girl…

    0
    0
  14. Joyah Pok Pet says:

    Tahniah dan syukur alhamdullilah, bertambah umat Nabi Muhammad S.A.W di bulan Ramadhan ni. Semoga Awal dapat membimbing isteri dan anak menjadi wanita yang solehah.Aamiiin

    0
    0
  15. DEWI LAUT says:

    tahniah Schawal…mesti comel kan, tgk kuku die pon cantek sgt..

    0
    0
  16. aura says:

    tahniah schawal..baby semuanya comel..xde nye yg xcomel.. :)

    0
    0
  17. gina says:

    tahniah schawal…. tak sabar nak tgk baby…

    0
    0
  18. akulah says:

    alhamdulillah..tahniah buat awal & scha..terharu rasa diri ni kerena keduanya selamat…tentu baby awl & scha comel..apepn selmt berpantang..

    0
    0
  19. t says:

    Kuku gelas..cantik..tahniah

    0
    0
  20. Arghhh says:

    Hepi 4 both of u..selamat dtg ke kelab ibubapa.

    0
    0
  21. Shaklee says:

    Alhamdulillah syukur

    tahniah

    bau baby adalah bau yang sangat syurga

    tahniah kalian berdua

    0
    0
  22. ikan keli says:

    Tahniah!! Mesti cantik cam ibunya…

    0
    0
  23. And a larger tote just isn’t necessarily far better. Allow each child to pick out their school supplies.
    Baby photo’s , so that if you want to put a page together ,all you have to do
    is seslect a bag that’s been separated.

    0
    0
  24. Olaf says:

    alhamdulilah…anugerah y amat terindah d bulan ramadhan…tahniah schawal…mesti baby tu comel mcm mama dia…x sabar nk tengok pic anak dia org ni..wat scha..selamat berpantang….

    0
    0
  25. Anonymous says:

    nanti kalau nk ambil gmbr anak wat photoshot jgn pa pakaikan baju..kesian baby tu nti sejuk…kalau baby ambil gmbr pakai baju ttp comel ap…

    0
    0
  26. din says:

    Tahniah awal and wife.. Raya nie bertiga lah nampaknya.. =)

    0
    0
  27. mai has says:

    tahnia Schawal dengan baby girl baru!:-)

    0
    0