Written by AbangNara | August 9th, 2010

gambar seksi azie yahaya

Kalau korang baca Pancaindera semalam, pastinya korang akan ternampak si Azie Yahaya nie. Tajuk dia pun dah macho habis. Kami tak boleh nak salahkan dia. Mungkin memang dia selesa seksi. Mungkin kalau dia pakai baju cukup kain badannya akan berpeluh seperti di padang pasir. Siapa tahu kan?

Tapi ada satu kenyataan yang memang lagi menunjukkan kemachoan dan kemantapan pemikiran dia. Hebat beb Azie Yahaya nie:-

[note]Saya hairan mengapa orang di luar sana mempertikaikan cara pemakaian saya. Terus terang, saya selesa menjadi diri sendiri dan tidak perlu hipokrit. [/note]

Kami pun tak faham kenapa ramai orang mempertikaikan pemakaian Azie Yahaya nie. Kami tengok memang biasa la macam tue. Bukan standard ke artis kita pakai baju dedah sana dedah sini? Siap dengan botol-botol arak sekali. Itu kan memang rutin kebanyakan artis kita. Tak gitu?

Mungkin korang kena tengok gambar-gambar Azie Yahaya terlebih dahulu dengan membaca artikel ini sepenuhnya sebelum mempertikaikan keseksian dia.

gambar seksi azie yahaya

gambar seksi azie yahaya

gambar seksi azie yahaya

gambar seksi azie yahaya

gambar seksi azie yahaya

gambar seksi azie yahaya

gambar seksi azie yahaya

gambar seksi azie yahaya

gambar seksi azie yahaya

gambar seksi azie yahaya

gambar seksi azie yahaya

gambar seksi azie yahaya

gambar seksi azie yahaya

gambar seksi azie yahaya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

272 responses to (GAMBAR)Azie Yahaya Yang Selesa Seksi

  1. pwincess says:

    1st..hehe

  2. lady's says:

    wow!!! nice n beutiful lah!!
    tp syg u tayng kat umum. patot u dedah kan pd husband u jew.. hurm.

    • tiffany says:

      Setuju!

    • gajah perkasa says:

      adui..mmg la nmpak ayu je pompuan nih..
      tp malangnya dia dah tnjuk spruh bdn dia dlm nih..
      sure rmai laki dah tgk or dah pgang..
      if dia xkan brani nak expose..
      cnfirm kaki clubbing and cnfirm bitch..
      aku rse dia pkai sopan pun lawa gak tuh..
      maybe xpyh la pkai sparuh bogel mcm 2 coz laki mmg pndang murah pompuan mcm ni..
      sape laki nak pompuan mcm ni,cnfirm dpt sisa & saki baki laki lain..SO,RENUNG2 KAN..SLAMAT BRAMAL.. ;)

      • maxxzul says:

        betul gak ckp kau tue…kte owang islam kne lh pkai pkaian menutup aurat…betu x…

      • SCREW YOU!! says:

        aku agree ngan statement korang..:)
        esp ape yg gajah perkasa ni ckp…ade point di sini..
        sume ape aku nak ckp dah ade la…

        • K says:

          iye perkasa..ni mmg confirm bitch..
          tengok arr pakaian n cara pegaulan..
          pastu tmpt begambar..
          pose yg jelir lidah tu mmg pose bitch!!

      • munga says:

        Dah cantik, tayanglah… yang tak cantik mesti tak tayang sbb malu, aset tak laku… kenapa org cantik selalu mcm ni ek?

  3. Ayuhara says:

    Seksinyer…

  4. miss_pinky says:

    huh.

  5. akooo says:

    xkenal pon..sapa ni wei..

  6. natts says:

    fuhh!! … xtau nak kata apa.. Subhanallah..

  7. BLaCK MaMBa says:

    sape azie yahaya ni? azie yg pnyanyi plamin anganku musnah tu tau gak skit2..

    *cmna le kes rogol x mningkat lani .. agaknya klau kna rogol esok lusa .. nk salahkn sape? diri sndri @ progol tu?

    • mamamia says:

      nauzubillah…kita semua tolong doakan dia ni supaya diberi petunjuk dan hidayah oleh Allah…orang macam ni lah yang merosakkan minda masyarakat….terutama umat islam…takbir…

  8. lola says:

    tah…plakon ker penyanyi??
    cm sundal jer…

  9. paiq says:

    xkenal pon. siapa dia? penyanyi pelakon pengacara? ceh

  10. aini says:

    tak kenal pun. Sapo?

  11. nurul says:

    ni mst arts suam2 kuku ja…x knl pown…:-P

  12. makcik Cleaner says:

    woowwww…mantap!
    mak suka u~~oucchh!
    tp gmbar last xleh blah…mkcik bju merah kanan skali…hi leh berkenalan..yukksss!

  13. Masquerade Q says:

    Salam.. sapa azie ni? Tak penah kenal pon..tapi macam drag queen pun ader.. Kesian laa kecantikan dibazirkan begitu sahaja..

  14. abg dahaga says:

    semalam berapa puluh nie..full service boleh??

  15. Hitam Manis says:

    kecian!!!

  16. azharie says:

    nasib baik belom puasa lagi…

    • sakit mata tengok says:

      subhanallah…..inilah petanda akhir zaman yg semakin hampir…kiamat akan berlaku bile2 mase dri skrag….x takut dosa pahala ke??????????????awk mungkin happy skrg krn berjaya menggoda nafsu manusia dengan pakaian sebegitu tp sedarkah kau yang bernama wanita, roh kau sdg menangis kerana melihat azab yg bakal kau terima nanti….x malu ke????????????????????????????????kau manusia atau binatang yg x berbaju????????????????????????????????????????????????????masyaalah……….ada otak fikirla…allah dh bagi kite akal untuk berfiki.bertaubatlah!!!!!!

      • nina says:

        dia manusia. tak baik kata manusia lain binatang.
        sesungguhnya perkataan itu sungguh hina.

        sakit mata pergi masjid.

        • who? says:

          yang ko asyik kondem org pny komen nape bro nina?
          ko xsuke,xyah visit blog nie firaun!!!!
          cite mcm baik2 jek..
          ngok tol!!!

      • pascual says:

        ni pon salah satu petanda kiamat.,,mulut org yg menegur tp mcm gampang..kalo cara ko bg nsht mcm ni xpayah la.b4 nak nsihat org baik ko nsht diri sendiri.baik sgt ke mengata org BINATANG??

        • Don says:

          betul.sakit mata tengok ntahpape,nina pun tak patut cmtu.lagi tak patot beautiful nara nehh..papepun bro nara,puasa ne stop la dulu preview pix2 cmni. please.

        • so what says:

          hahaha..pascual tepuk dulang tp terpercik air kat muke sendiri lg..mulut ko pun mulut longkang gak pascual.. byk dah aku bace komen2 ko yg mcm bagos mengata org..

          bkn ker ko penah kate jutawan cine tu perot buncit n kote kecik?? baik ker mulut ko? aku notice ko ni tak suke org mengata bitch aje..aku iktiraf ko pejuang bitch kat blog nih..syabas!!

        • pascual says:

          THANKS

  17. putcomey says:

    gebu jer die punye tu….

  18. alahai...kesian says:

    hmmm..kalau dah pemikiran dia mcm tu,xleh nk wat apa dah, iyekan je..xboleh pertikai,tp boleh puji punya..so,

    eh yela,cantiknya pakaian dia,very stylish n up to date, wow modennya…aku terasa kg la plak..
    mulusnya kulit..bestnya hidup enjoy ..urban sgt..
    bagusnya xhipokrit,

    komen mcm ni agaknya yg dia nak..hah nahhh haammbeeekkkkk

  19. SWEET says:

    FUHH X KENAL

  20. ckap aje. says:

    bodo pnye pompuan

  21. cik lopes says:

    Seyesly dia ni ketegeri cantik. lawa. tp tu lahh

    • awek KL says:

      batang kayu pun kalau di make up..touch up pun cantik gak..

      • lol says:

        betol3..stuju! dia ni mekap tebal smcm..bulu mata pun serammm..
        malangnye terkenal dgn cara negatif..
        berubahlah..sbb org susah nk terima artis camni..(dia ni kategori artis ker sbb takder saper yg kenal)

  22. Gadis Melayu says:

    Salam semua…
    act, sya tak kenal sape dia nih…
    harap2 berkat bulan Ramadhan ni, dia cepat insaf…
    amiiin…

  23. cascutes says:

    hehehe…
    pas ni ade la org kenal sapa si azie ni…..
    hehe….. pandai cr peluang nak glamer…

  24. cda comey says:

    sape nih? confirm x terkenal!

  25. Jojio says:

    Start lusa jgn load gambaq cam ni lagi tau…
    Kureng pahala puasa kang….

  26. anaconda says:

    they r super cheappppppp!!!!

  27. ecah says:

    Sape die nih?Xknl p0n..AKu knl azie y nyanyi lagu pelamin anganku musnah 2 jek..len2 azie xknl dah..s0ri eh..xknl la lu sape..muahaha

  28. landax says:

    mmg beutifoool la nara!heheh

  29. Azfarul says:

    cam pelacur je :O

  30. kak wok says:

    abg nara upload gambo sapa lak ni? x kenal pn..blakon cita apa?stakat plakon extra x yah upload ar..

  31. abg says:

    memang sedap dan lazat. ada no. fon dia tak?

  32. mama_alya says:

    sapelah dia nie eh.antara perosak melayu dia nielah.korang x tgok mak dia lagi kot,sebab tulah dia x kisah.eee pakai bra biru tu.ermmmm xde beza ngan kafir kan

    • nina says:

      bra ciptaan jew. u pon pakai ke? ewww

    • pascual says:

      mulut ko ni kurang ajar ek?apahal ko nak babitkan mak bapak dia?

      • lupehal says:

        naper lak ko nak marah? ko terasa eh? memang patut pun ayat dia macam tu..atau ko pun macam si azie tu kot..ehehehe

        • TORA says:

          betul tu..benda ni asal dari mak bapak dia jugak sbb x didik cara berpakaian dgn sopan…if dari awal dia d didik dgn betul xkan jadi cam ni…sbb tu dia tak heran dengan gambar2 dia yang2 seksa2 tu…dia sendiri kata dia selesa berpakaian cam ni so…mmg dia ddidik dgn cara sosial cam ni….wallahualam…

        • lol says:

          pascual mmg camtu..dia pejuang sume bitch dlm blog nih, esp fasha sandha..haha..samada dia bitch gak camtu or dia lelaki yg meleleh nengok pompuan camni..

          korang jgn mrh pascual..naluri dia akan menyokong pompuan2 camni..check lar entry2 yg lain to prove tis..

          mak bapak dia takkan tak tego anak pakai tak snonoh..takkan lar dia tak prasan betapa sosialnye anak dara dia..smada mereka sengaja pejam mata sbb ‘sporting’ or pompuan nih mmg spesis kepala batu..

        • pascual says:

          DIA NK PAKAI APE PON YG KORANG SIBUK WTPE??GUNE DUIT KO KE?XKAN.JANGAN SIBUK NK MENGATA ORG KALO DIRI SENDIRI TAK BETUL.KOT2 DIRI KO TU LAGI TRUK..

        • lol says:

          org nak komen apa pun biar lar. ko sebok buatper? gune duit ko ker byr intenet? xkan. jgn sebok nak membela dan perasan baik. aku kenal komen2 ko n saper ko pascual. Piiiirah!! ko cume tak mengata bitch aje! org lain baper byk ko dah mengata!

  33. Warga KLIA says:

    Ha’ah…sapa ni ?tak kenal.

  34. ala..biase je ni…lain la kalau xpakai ape2 kan..kan..kan

    ~~~~sinis~~~~~

  35. sukarizna says:

    tak pe la seronok la sekarang….kat kubur nanti tahulah seronok or tak…

    • BumbleBee says:

      kain kapan dier nnt pun dier nk x cukup kain jugak kot nnt…

    • nina says:

      tak baik bumblebee mainkan agama.

      • Nino says:

        Apalah nk ckap pasal kain kapan dia… Kau Tuhan ke, tau ke kain kapan dia ckup ke tak? Org ngumpat, hina org lain agak2 ckup kain kapan tak? Aku pun x suka pmpuan Islam pkai mcm nie tpi x perlu lah nak mainkan bab mati org lain camne… Kita tau ke kita, dia nie mati mcm mana smpai nk tetapkan nasib org lain kat kubur…

  36. zul says:

    babi la…ni sapa plak ni….artis mana ni??

  37. lata says:

    laa ingat gambar apa…..rupanya promosi “buah buah tempatan”lain kali taroh lah tanda harga bole kita pakat-pakat dok order…

    • megahertz says:

      order jgn x order.. barang murah, tu dok tayang2 tu..

      • K says:

        hahaha! mintak free pun dpt kot..
        dia pun dah mintak tu..sbb tu brani letak lidah celah jari camtu..aku phm maksud tu..membe2 aku slalu gune! tp membe soSIAL lar..

        • lata says:

          tq K, baru ku tahu….aku beli doyan cium cium kmdian tokan tokan isi nya dulu puas hati baru beli….kot ni…pon nak d buat gitu kot….

  38. amirah says:

    sape ni? tulen ke? ahak ahak ahak

  39. cats says:

    kalo x seksi x glam la… HARUS sexy gitu..mudah2an tersedar dr kealpaan.. AJAL tak mgira masa.. tempat & umur..Nauzubillah.. mintak jauh dr kita semua..amin

  40. kayrol says:

    x glamour so…kena ‘bogel’ la….artis skang mostly bodoh2 belaka..buat statement dangkal tutup kelemahan diri..pity mak bapak u all….

  41. tralalla says:

    xknl langsong…….

  42. lulu says:

    kalau la aku pakai mcm dorang tu ….mampos aku kena pijak dgn along aku ….sah2 mak aku masuk wad cause darah tggi naik …….hu hu hu …..( ini myb mak dia ganas masa muda2 dulu)…………

  43. wak kordi says:

    ala biaq pi la dia nak seksi ka, telanjang ka. hangpa sibuk pasai apa. aku suggest la bila mana kita jumpa minah ni, kita pakat tenung dada dia ka, pungkuq dia ka. pastu kalau dia marah kita cakap lagu ni “Saya hairan mengapa saudari mempertikaikan cara tenungan saya. Terus terang, saya selesa merenung dada dan punggung saudari dan saya tidak perlu hipokrit. mai rasa ckit bulih?”

    • AIDA says:

      lawak gile komen ni kui kui kui

    • BumbleBee says:

      hihi…nice bab pi tenung pungkuq tuh….

    • nina says:

      wak kordi cool.

      bukan macam perempuan gemok yang lain. asyik komen busuh saja

      • so what says:

        apsal low class sgt mentaliti ko nina? asal org komen yg negatif ko kate org tu gemok.. komen bdk tadika lg bijak dr komen ko! kecantikan tak perlu ditayang2 n jadik bahan pameran..org komen bkn sbb cemburu sbb org tu gemok..tp org meluat lar nengok pompuan sosial camni! ko nak suke ko punye pasal!

        cube bg komen yg menunjukkan otak ko kat kapla..bkn kat bontot!

  44. zura says:

    salam ..

    aduyai … ni le dia, dh nak KIAMAT

  45. zalina says:

    dia tak belajar agama kot?? apa kata kita buka sek agama tuk artis… hehehe
    tapi serius..aku tak kenal langsung gan ppuan nie?? dia pernah berlakon ke?? citer apa ek??

    • nina says:

      dia belajar la ngok. kat malaysia ni ada pengajian islam dari darjah 1 sampai tingkatan 5.

      tak kenal pi la baca buku ka. masak ka.

      • so what says:

        skali lg komen bongok dari nina..
        tu pun ada ati nak panggil org ngok..sendiri bongok tak nmpk..dah 2X aku nengok dia jwb org dgn ngok..tp mrh org mengata minah ni konon..mulut sendiri busuk tak sedar!

  46. isaac says:

    pelik aku…. knape ramai orang yang pertikai kan bende2 cmni… aduyai… da memang mentality ke ape..??

    mak die pon tak mara die pakai cmtu… yang kite sibuk nape eyh..??? padahal besepah lagi manusia kat luar tu pakai seksi… takkan la sbb sorg artis nak korang pertikai kan… takyh ckp ape pon diam je… lagi korg ckp… lg la terok… silap2 nnti anak2 korang yang jd cmni… cmne..?? Dont Ever Play With KARMA.. even a with a word… what u say is reach to the top… it is all come back to you… =)

    • hampeh says:

      ustaz isaac… imam mude terbaru… bgus nasihat die tu… i loike…. hakktuihh…!!

    • MAK BATIN says:

      kata org bila tengok benda x betul, kalau cukup kuat, tegur dengan tangan,,xckup kuat, tegur ngn mulut..tp x mampu jugak tegur dalam hati..

      buatla semampu kita, jangan menyokong yg x elok sudahla..

      • AIDA says:

        isaac = azie ye kan? kan ?? kan?? kan??

        • AIDA says:

          oppss..ke kau lelaki kat gambar tu kan?? kan?? kan???

        • hairan says:

          isaac..aku pelik nape ko xpertikai bende gini2..
          sebab besepah org kt lua pakai gini la yg kami duk pertikai tu..ko bley tahan diam jek??wah..hairan aku..

        • so what says:

          aku taknak subahat dgn ko isaac..yg tak elok patut ditegur.. kalo anak jiran ko buat maksiat kat dpn mata ko pun ko diam aje tau..jgn tego2 or kutuk2..nnt anak ko pulak buat..ko kan takot karma..

          suke aku dpt jiran mcm isaac nih..hehe

    • manggis says:

      ape yg pelik…tak pelik punnnnnn………
      sedara ko ke…
      mak nye tak sibuk sbb tak sempat nk bg didkan agama kot..ntah2 mak dia 2 darab 5 aja…atau mak bapak dia x tak tau dia buat apa kt luar sana ..mak dia akan ckp ..ank sy seorg yg baik..bla..bla..hakikatnya ? hmm tak tau la nk ckp apa..ada rupa tp habis tayang kt org …atau perasan lawa..tu yg pakai tak cukup kain..agaknye la kan..
      harap dia berubah je la..

      • TORA says:

        tu la…mak bapak bila tak kesah tu maknanya cara hdup dorang mmg sosial same jer 2×5 tak kan la mak bapak sampai x ambil tahu tambah2 ank da jd artist ni kan…komen2 masyarakat tu penting……org komen anak biasanya tempias mak bapak…wallahualam.. semoga mak dan bapak si Azie ni dapat nasihat anak mrk supaya lebih sopan bila berpakaian di khalayak ramai dan lebih berhati2 bila bergambar dan kalau boleh ,klau nak clubbing jugak pakai la sopan sikit….wallahualam…

  47. eva says:

    no 1 dr kanan..ngan 3 dr kiri..dah landut pun nk gak tunjuk…buruk lah…

  48. shazha says:

    aduhhh…malunya saya…janganla die ngaku die ni agama Islam…bwk2 la bertaubat sblm Allah turunkan bala…klu dh turun bala tue, bkn setakat die je yg kene, semua org akan kene…

  49. ieda says:

    kesian mak bapak depa..

  50. cherry says:

    ak xkenal sape dy ni…

  51. […] Read More: Beautiful Nara […]

  52. aku says:

    org macam ni akan jadi bahan bakar api neraka je
    ibarat kayu arang, memarakkan api neraka

    rugi la lahir dalam agama islam tapi tak mengenal islam… pencuri pun tahu salah, sekurang-kurangnya takut dgn polis, tapi org macam ni, tak takut pada sesapa apatah lagi dgn Allah padahal die sedang membuat dosa besar…

    sekadar memperingati… bagus juga pendedahan macam ni.. mungkin ada sebahagian dari kita yg terasa aib.

  53. CayaLah says:

    Syok juga tengok… mati tak tau bila, mungkin esok, mungkin hari ini, mungkin kejap lagi…

  54. anna says:

    makin dasat ek artis melayu skrg…eh..dia tu artis ke??x kenal pon..kompom x glamer kan..kihkihkih..

  55. zamrizamad says:

    …..minah kelab memang mcm nih.

  56. haha says:

    nnt masing2 ade anak dare sendiri..jge lah ank dare anda spye x berpakaian cmnie..jd xpyh lyn blog gossip.tiada faedahnye.bek cri article cmne nk jd mak bapak yg bgus.

  57. anne says:

    wahhh…hot! tp xbley nk judge sgt…kte as org islam sptut nye doa kan saudara2 kte yg leka kembali ke pgkl jalan…n jgn hanya nk mnuding jari n cemuh die yg bukan2…

    mgkin hati azie nk baek tp xde org yg nk ajak n tunjuk kn die batapa syok nye amal kan ISLAM…

    pape pon sy doa kan yg terbaek utk azie…semoga Allah buka kan pintu hati nya mnuju ke jalan ALLAH..

    Ramadhan Al mubarak!

  58. kupiah merah says:

    em memang hebat artis kita sekarang.sudah menjadi kebiasaan berpakaian terdedah tempat2 yang menghairahkan…artis kita memang hebat.ini baru dikatakan artis,,kalu sopan santun baik tak yah jadi artis…huhu

  59. pujangga says:

    mengada sgt….

  60. dome says:

    sapa dia ni? artis pelakun ke penyanyi atau pengacara ka dj?

  61. hairan says:

    SAPE DIE NI??APESAL AKU XKENAL..

    i pon ade jugak ape u ade tu…tapi x batak mcm u pun nk tunjuk kt sume org u..selambak u..

    i pon hairan la u..u islam ke u???

    orang islam xkan hairan bile sedare islam lain pertikai care u berpakaian..

    bongok la u ni..wOoaooaa..

  62. jimmy says:

    suka tengok perempuan pakai rantai daun emas dlm gambar ke-3 & ke-4 :D

    ..tobat takleh buka blog beautiful nara time Ramadhan nanti..

  63. amat tidak sesuai sekali cara pemakain beliau ini di bulan Ramadhan yang bakal tiba

    hehe

  64. jmr says:

    cuci mata sampai lencun..hahahah

  65. pak Imam says:

    kenalilah islam yg sebenarnya,pintu taubat masih terbuka, insaflah sebelum datangnya IEZRAEIL kepadamu dan juga saudaramu, buka aurat tetap haram atas alasan apa pun. Insaflah….sebelum terlambat.

  66. berg says:

    lau da kaki teguk…teguk jugak la…haizz…bab cuci mata tu mmg agree la…hahahaha

  67. wateva says:

    meh lh cni pompuan,aku belanja ko bli kain..mst suma bj ko dbuat dr kain yg lebih jer,sbb tu xdpt ttp sbhgian besar bdn ko..kesian aku tgk ko..kalo ko da ms,glh [email protected] tmpt jual kain,ko sebut jer nm aku kt bos ctu..kalo nasib ko baik,blm kena panah petir,adalh dpt 2-3 gulung kain langsir..buatlh baju yg bpatutan ek..kesian tol ku nengok ko neh.miskin bbena,xdpt nk bli kain..ish3

  68. awek KL says:

    pompuan suam2 kuku ni bole kata dia” hairan knp org luar mempertikaikan cr pemakaian dia”…apa la punya statement…sbb kamu tu islam la..kalau beragama lain..I pun xkisah..

  69. gosipgurl_fea says:

    oh..sapa ni???

  70. daud says:

    hah! standard la kwn2…artis…bkn nye pendakwah pn… mmg la terpesong sikit… tapi kita ni semua sama… ciptaan Allah….xbaik menghina dan memburukkan sesama manusia….xpasal2 kat akhirat nti korang kene keja dia nak mintak mahap… dia xpasal2 dpt pahala dr korang free2…korang ni nati kat akihrat kene makan daging manusia.. nk ke.

  71. j-bo says:

    mm, aa, uu….lawa tol pompuan ni. n1 nara, leh wat lyn mlm ni.

  72. ahmadjo says:

    org xda ilmu agama mmg mudah mgeluarkan statement2 bodoh!

  73. cha says:

    npe korang ske sgt dk mengate artis ni?? pttnye org yg mcm ni la kte kene bg nsht..bknnye kutuk..aish..
    susa btol la..

  74. aimannajmy says:

    pergh gila…nasib baik x posa lagi huhu

  75. Apprikotmanis says:

    Opss.. saya x kenal dia.. ????
    glemer ker? artis tempelen ker? lawo sgt ker? seksi ker? happening sgt ker? erk!!??? berape banyak ker daa… hu3

  76. mohd. says:

    eh eh ada puteri lily lar….

  77. zasyagirlgirl says:

    anak melayu zaman sekarang macam nie pakaian MASYALLAH…. kalu lah budak azie ni jd ank mak aku la kan…… mampus mak aku sepak pempuan ni naik sampai KLCC…xpun rendam jer dlam air clorox kasi basuh sikit…… sedarlah sikit wahai orang melayu (islam) eeeeeeeeeee seram tgk die pakai baju

  78. [email protected] says:

    neraka pun xkan hipokrit gak gan dia nanti,

  79. Kuncu_jahat says:

    hehehe…aku xpedulik pun ko nak seksi ke hapa..tapi masalahnye..abg Nara oi…sapo minah ni? ado belakon extra cito apo ni?? huaaaaa ponek poghah otak pk sapo minah sexy ni…tp xpola..sok2 sekso lak…manola tau kan..sok2 kua paper…”ayu yahaya yg selesa seksi..dirogol beramai-ramai” eiii nauzubillah…ni bukan doa…tapi yola dah sexy bona …kut2 jantan2 jahat luar sana xtahan hahahahaha

  80. hot mama says:

    sape pompuan ni??? tak kenal pun..saya sokong kuncu jahat..!!! bg statement mcm tak pernah blaja agama langsungg!!…ke dia bukan org islam…nama je islam kott…..

    suke sgt nk tunjuk breast kat org…nnt kt akhirat allah gantung dia guna breast diaa…ha..baru padan…itu pun kalu dia islam laaaaaa……

    • hurmm says:

      semoga ALLAH kasi dia hidayah… thru mimpi yg ngeri2 tu sampai dia leh terasa breast dia cam kena gantung ke kann.. baru leh kuar ayat insaf sket…kannnn

  81. jonkerwalk says:

    icon! tp icon utk bapuk2 n pelacur kt luar!

  82. Jackal says:

    Nampak sekor-sekor pompuan ni..muka kering takde cahaya. Cantik ke pompuan macam ni? Macam tandas bergerak je aku tengok. Sesapa pun boleh pancut. Insaf le pompuan.
    Kekadang ada orang kata, nak tegur biar berhemah. Tapi masalahnya layak ke ko nak terima teguran secara berhemah? Mak ko tak marah ko pakai macam tu sebab mak ko pun sama macam ko. Sebab mak ko tak tegurlah ko jadi bangang macam tu. Bagero punya pompuan.

  83. aries_april says:

    mak ko…seksa ko…

  84. mojoko says:

    Masyaallah…..dah la dedah aurat…minum arak pulak….dengan bangganya pulak…patut dia orang ni diserbu dan hukum seadilnya…JAIS n JAWI ambil tindakan segera sebelum negara kita ni dapat BALA dari ALLAH swt.

  85. aku ler says:

    kalo x salah dr pandangan mata yg agak rabun ni, azie yahaya ni adalah pelakon drama KAPTEN KIT tu. yg pgg watak doktor tu…cite tu yg ala2 recycling bhn2 terbuang…kat TV3 dolu2…

  86. N's says:

    Mak aih takut tgk bulu mata bawah dia…dh mcm krisdayanti…tanam bulu mata ke? Ha’a…x kenal pn sape makcik ni

  87. efa says:

    kalau tak silap, die ni model je.. selalu bergambar kat majalah untuk peraga baju kurung, kebaya semua tu.. so dah biase la seksi ni bagi die small matter je..

    hmm

  88. liz says:

    weiiiii….siapa dia nie …x kenai punnnn….hahahaha

  89. pening says:

    ‘Perhiasan diri’ yg sepatutnya dilindungi telah dipertontonkan kpd khalayak ramai…hmmm…sungguh kesiannya..moga dibukakan pintu hati & diberi hidayah oleh Allah…

  90. shalee says:

    sapa minah ni? artis ke? xkenal pon..mcm bitch aje..

  91. pak Imam says:

    bawa bertaubatlah sebelum terlambat. Jika trend ini menjadi ikutan ramai, maka berangkailah dosa-dosa peminat akan dapat kat you. Insaflah, insaflah,ALLAH maha melihat. ingat sakaratulmaut, SAKARATULMAUT sudah tentu datang entah bila.

  92. Ana says:

    anyone plz introduce this girl…
    sumpah xkenal langsung sape dia ni…
    pelakon ke ape??citer ape???
    penyanyi ke???lagu ape??

  93. SWEET says:

    AKU NENGOK GAMBO MAIZA KAHWIN DGN JANTAN MUDA SABAHAN CAM MAK DGN ANAK HEHEHEHEHE

  94. emalin says:

    tapi…siapa dia?xkenallah?boleh sesipa bgtahu siapa dia?

  95. zhafzur says:

    ya allah,minta2 si azie ni bole brubah,syg ada kecantikan,tp x di gunakan dgn betul….

  96. Hana says:

    Org2 yg x forpular mcm ni x yah wat masuk dlm blog ni
    x kenal laa dia nk bogel pn x der sapa nk ambik tau..

  97. emilda says:

    YANG AKU TGK TUKANG2 KOMEN KT SINI PON SAMA JE…SUMA CRITA BAB AGAMA..TP DALAM MASE YANG SAMA..KUTUK2 ORANG…BAHASA SEMUANYA MENCARUT..PAKAI NAMA MAK BAPAK LAH..TGK LA..DLM BYK2 GOSSIP..SUMA PILIH GMBAR2 SEKSI..KALAU SEMUA NI ..”ALIM”….JANGAN LA TENGOK GAMBAR2 SEKSI POMPUAN NI…BYK LAGI GOSSIP2 LAIN…BUKAN NAK MENGIYA KAN PAKAIAN DIA NI..TP YANG LAIN2 TU..BAGILAH NASIHAT YANG BERGUNA..BUKAN MENGUTUK..

    • SWEET says:

      BETUL3

      • lara says:

        mane der semuanye mencarut..ada gak yg menegur dgn cara elok. org bace per yg ada dlm bn ni..bkn sengaje nak nengok gamba2 seksi. tp kalo dah ada entry yg ‘bahye’ camni, tats why lar org bg komen..ada komen yg kasar dan ada komen yg lembut..tak semua dlm ni mengata2.jgn lar expect org puji mender yg sah2 tak patut dipuji.kalo nak ada semua pujian aje buat lar blog sendiri..wakaka!
        Apsal sentap smcm nih? lain mcm aje terasa!takyah emo2 ok emilda! ko suke ko puji tp jgn paksa org lain nak puji minah ni melambung2!

        • CSI says:

          Haha… ‘Bukan sengaja’ tgok gmbar seksi… Hmmm statement xley bla… Post biasa2 lain kurang plak komen… Post cenggini yg penuh komen. Dah lumrah manusia nie suka bab bab sensasi yg bgi peluang mngutuk mnghina nih… Kalau dh cuci mata tgok gmbar seksa nie pd aku org tu xlah baik mana… Dah slalu cuci mata nti gelap hati, sama2 join org ngutuk pun dpat dosa. Cuba tgok majoriti tu bgi nasihat atau ramai mngutuk je? Aku x paham org Melayu yg mngaku Islam nie suka gunakan alasan nasihat tpi berselang seli dgn sumpah seranah dan fitnah org lain… org yg menegur pengutuk pun kena marah, sdngkan dia mahu sedarkan korang yg mngutuk tu pun berdosa. kalau kesian kat dia nasihat la moga2 dia berubah moga2 kita dpat pahala… Nabi pun nak berdakwah x pernah gunakan bahasa kasar… Azie tu memang dah berdosa pkaian menjolok mata… Tu dosa antara dia dgn Allah. Tpi yg mngutuk memfitnah nie plak dosa dgn dia… Agak2 sblum mati sempat tak nk mintak maaf dgn semua org yg kamu cerca di blog nie?

  98. fazil says:

    kalau rasa duit tak cukup nak beli kain tu beli yg murah…ni dekat raya banyak sale…bole balut badan tu

  99. shizuka says:

    cayalah…berani dia pakai mcm tu…kitaorg x berani…sbb kitaorg takut tuhan…maybe dia x takut la tu…

  100. nyonyot says:

    xde la besar mane… betik muda jer.. keh keh keh

  101. SWEET says:

    NAPER SWEET XLEH MASUK BLOG LADY GAGA EK BANG NARA

  102. open mind says:

    kita doa jela yg baik tuk dia .. kalo kutuk nanti dia jd lebih teruk .. suatu masa besok berubah jugak ..

  103. gaga says:

    tak agak agak btul statement minah ni. sape die ek. mmg la cik adik xmau hipokrit nk jujur pd diri sendiri smpai kn dpn tuhan pun nk tunjuk x hipokrit.. syabas la muslimah alaf baru!

  104. erra says:

    xnk ckp byk..sbb esok dh nk posa..just nk remind,u x hipokrit depan manusia but wat about ur sin wit god?klu ssorg tue org baik,dia xkan jejak kelab hiburan atau amik gmbar ngn botol arak sume..either dsngajakn or xdsengajakn..sbb kta tetap brdosa apbila mnghampiri ssuatu yg haram..

  105. Y says:

    sukahati ko la labu nk pakai apa,lain kali jgn jd artis so ko nk terbogel jln tepi jln pun xde sape nk tampal muka ko dlm paper or blog,skrg kn dh kena kutuk kaw2,tp kn 1 benda aku perasan,anak melayu skrg mmg suka berpakaian seksi yg melampaukn?aku pnye kwn2 cina aku tnye nape xpkai seksi2 n ajaibnye diorg ckp,xnkla seksi sgt sbb malu la nnt org tgk2….erm,yg cmtue pun tau malu,ko yg sebagai muslim patut lebih malu drpd diorg tue yg mmg xtau beza dosa pahala..fikir2kn la ek,n selamat menyambut bulan ramadhan yg berkat nie…..selamat berpose.

  106. Kuncu_jahat says:

    Emilda…rilex ar..chill!!!..nama pun blog sensasi..saje la BN ni bg cite sensasi…viewers pun dr pelbagai tahap pendidikan..so macam2 komen la…kite tgk blog ni pun sebab nak leisure je kan….. rilex ….

  107. sesuka ati nak komen says:

    memang selesa kat atas dunia tapi akhirat t selesa ke???

  108. Nina says:

    Artis malaysia ni kalau boleh bogel diorang nak bogel!!!!!! Yg pix last tu sapa yg pakai baju pink??? Mcm bapok expired jah!!! Hahhahaahhaah…muka mcm tu pun ada ati nak expose lebih2..

  109. pd says:

    dia ni pelakon la…model pun ye jgk….dia penah belakon dlm citer kapten kit dkt tv3 dulu…pegang watak doktor…baru je nak naik dlm bidang lakonan ni..huuuu

  110. munah says:

    Nak kata cantik sangat tu tak ler…minah nie…nak kata stylo…pun tak up to date…..fesyen berkemban nie zaman nenek akau pun dah keluar dah and dengan kain macam tu….tak up to date langsung…dengan tali bra macam tu….em…tak pandai berfesyen lah artis nie…dia kena rujuk kepada latest update…fesyen magazine…cuba buat homework cuz seksi cuma cantik bagi yang betul-betul..stylo…nie minah kampung nak jadi mat saleh…plizzz not so glam…u..konow..

  111. ciktipah says:

    err.. sape nih x konai laa..
    Tapi gambo akhir tu malu aa cam pesta jualan buah betik..

  112. emilda says:

    AKU CHILL LA NIH…ADE KE AYAT MENGAMOK..CUME AKU BUAT CAPSLOCK JE..BG ORG BACE..HEHEEE…MMG LA BLOG FOR ENTERTAIMENT..TP AKU RASE CM DA BLOG PAS DAH NI…SUME AYAT NAK MENGHENTAM SANA SINI..TP PKAI AYAT NTAH PAPE…MENCARUT JER…KALO NAK MENCARUT..TAK PAYAH NASIHAT ORANG TU BERLANDASKAN KATA-KATA AGAMA…BUAT DOSA JE JUGAK….KOMEN LA BIASA2 AJE..TAK PAYAH OVER2…

  113. isaac says:

    To:HAMPEH, MAK BATIN,AIDA,HAIRAN,MANGGIS TORA

    klu sedare aku pon… ape korg kesah.. even klu aku lelaki dalam gamba tu pon… dose korang tolong tanggungkan ke..?? tak.. kan..?? kubur lain2 kan…

    ok cmni je la.. takyah la pertikaikan hal orang da memang sosial life die cmtu..nak buat cmne.. taknak orang g club.. tutup sume club dalam malaysia ni…. baik korang protect n mase depan anak2 korang.. jangan bg tgk tv sgt KLU BLEH JGN LANGSUNG.. nnti anak2 korang terpengaruh ngan pakaian2 seksi ni… sentiase perhatikan anak2 korang eyh… klu bole bende2 media hiburan ni jgn ditunjuk langsung kat anak2 korang…. paling kuat pon bg la tgk berita.. bace surat khabar… ok la tu.. at least tau gak perkembangan dunia… =)

    • pok pok says:

      napa marah sangat..tegur menegur utk kebaikan amalan mulia sbb klu dah kaki maksiat satu malaysia tutup pon dia akan kenegara jiran…dah islam melarang kemungkaran dan kita seagama wajib menegur. klu x terima terpulang krn kita dah menjalankan tanggung jawab…
      selamat berpuasa

    • munah says:

      Kita nie bukan ape…artis malaysia kalau nak seksi pun janganlah mengada-ada…kita nie masyarakat melayu…seksi nie..ada peringkat tau…ada seksi cantik..ada seksi seksa…and ada seksi yang memang menyakitkan mata…..Tips..kalau nak pakai baju kemban tak yahlah pakai bra bertali…kalau nak pergi clubbing or parti mana sesuai long dress macam nak menang anugerah ammy or macam penyanyi kelab dangdut…study…dulu…fesyen..keh..keh..keh baru seksi…kalau tak macam nilah jadi…buruks..skali

  114. emilda says:

    ADOI SI ISAAC NI..AKU RASE DIE AGREE NGN AKU NYE COMMENT..TP TENGOK CM DIE PLAK YANG OVER…PSSTT…CONTROL…CONTROL…;)

  115. zack says:

    so sexy.. and look big tits!! i want to sex with her!!! ah!!!!

  116. akhir zaman says:

    Nisa’un kaasiyatun aariyatun ma’izatun mumilaatun lamyajid nara ihatal jannah

    “perempuan yang pakai baju tetapi telanjang @ dedahkan aurat, memandang kepada lelaki dan menyebabkan lelaki terpandang kepadanya adalah calon ahli neraka dan tidak dapat cium bau syurga (hatta bau syurga dapat dicium sejauh 500 tahun perjalanan)”

  117. fufu says:

    siapa dia nie x kenal pn…artis suam2 kuku ker…

  118. paparock says:

    mmg betul kubur lain2, tapi sanggup le tahan azab dlm kubur sorang2 ? tu ok lagi..maka ayah kita pun sama kena azab sekali…mau ka ?

  119. SAYA says:

    Ya Allah…jauhkanlah umatMu dari arak dan zina….Amin..

  120. melayuseksio says:

    siapa minah ni????? tak kenal pun? ala betina betina melayu semua nya sekarang dah lebih 80% berperangai begini

  121. mie85 says:

    saper ni ??

  122. me says:

    semoga mereka dapat petunjuk…amiin

  123. saya http://addinzone.blogspot.com says:

    cepat2 bertaubat…

  124. student bandung says:

    eee aurattttt ~ ayat adik aku bl tgk gambar2 dlm ni~

  125. neraka-panas says:

    yg aku kelakar skali..laki baju hijau tu..muka bleh tahan..tp GIGI KUNING !!!haha..berape bulan xgosok bro…komfem bau memikat wanita

  126. meon says:

    ni azie lah beb….anak pak meon…ehehe

  127. terrortension says:

    ” Saya hairan mengapa orang di luar sana mempertikaikan cara pemakaian saya. Terus terang, saya selesa menjadi diri sendiri dan tidak perlu hipokrit.”

    tak leh salah kan Azie dengan statement diatas ni… dia lupa dia Islam.. dia ingatkan dia kafir.. wakakaka

  128. terrortension says:

    ” Saya hairan mengapa orang di luar sana mempertikaikan cara pemakaian saya.”

    tak leh salah kan Azie dengan statement diatas ni… dia lupa dia Islam.. dia ingatkan dia kafir.. wakakaka

  129. atyn says:

    xkenai pun. tadak duet sgt kot nk beli kain lebih. taubat2 lah. dunia semakin hari semakin singkat usianya.

  130. syawal says:

    pintu taubat sentiasa terbuka..semoga dilimpahi hidayah Allah di bulan ramadhan yg mulia ini. amin.

  131. Bobo says:

    knpa artis2 yg buat hal mcm ni ( tayang2 minuman air setan, dedah2 bdn, etc…) x d ban je dr keluar kt tv? br diaorg ada respect msia kita ni negara islam.

    • Caldina says:

      lek arr….. barang depa dah cun…. rugi ar tak kasik orang tgk…..
      kalau nak ban gak… ban fesyen designer yg buat baju tu…. hehehehe….

      p/s: jahanam puasa first day aku…….

  132. hmmm aku tak expert bab2 agama so aku nk ckp psl keselamatan diri aaa….
    Buat cik artis (aku xkenal aa sapa ppuan ni huhuhu), org luar tu bkn dengki ke apa psl awak pakai seksi, tp ade le keburukannya klu ppuan cantik cam awak ni berpakaian seksi atau over terdedah, salah satunye kitaorg nk elakkan jenayah rogol misalnya dr berleluasa. Semua org tahu ramai sex maniac di luar sana yg tak dijangka, klu anda yg tak menjadi mangsa, org lain plak yg terima akibatnye paling sedey kanak2. misalnya si perogol ni terserempak ngan awak yg cantik & seksi ni maka secara auto timbul ‘keinginan’ (paham2 la ye) tp dia xde peluang nk kenakan awak atau culik awak, pastu dia blk rumah free2 je ank2 dia (klu ade), ank jiran atau sape2 yg tak bersalah yg dia jumpa time tu akan jadi mangsa…
    ini salah satu hikmah agama Islam mewajibkan wanita menutup aurat demi menjaga kehormatan diri serta keselamatan diri dan kaumnya…
    so dgn menjaga pemakaian kita, sekurang kurangnya kite mampu mengurangkan statistik kes2 rogol, haruan mkn anak dan jugak kes pembuangan bayi….masing2 pandai kate kejam2 kepada yg membuang bayi tp adakah masing2 fikir, ‘adakah aku turut ‘menyumbang’ secara tidak langsung dlm kes ini’?

    • ladyorange says:

      betol2..aku setuju ngan ko zaza..tapi kan..kita ni kalo bagi nasehat orang kata dengki..tak paham tol..ntah2 dia ni memang penyumbang utama..kih30

  133. munah says:

    Diorang nie ingat diorang nie cantik sangat…tolonglah tengok cermin kat muka tu…..kalau dah panas sangat pergilah pakai jer bikini 24 hours….kan senang nak hitamkan kulit anda yang agak coklat itiew……

  134. lata says:

    Terkangkang sana terlondeh sini….bila d intview..bagaimana calon suami yg anda pileh….Dia akan jawab….Saya akan pileh yang beriman….bertaqwa….

  135. akuorangbiasa says:

    macm pondan…huduh benar rupanya..

  136. Upik abu says:

    Dia ni siapa oh?x penah tau pasal dia ni pun.to not bad la muka dia.penyebab org batal puasa n nak batalkan puasa.

  137. lata says:

    Nak beli durian jgn yg dah terbuka…isi nya tak sedap…berair….silap hb masam…..nak beli tawar lah harga bole dpat murah kot…….

  138. basshunter says:

    kaki clubbing, kaki minum, smoking, sosial…….
    bile tiada lagi perasaan malu tu, ni la yg jadi….
    mcm xde beza je die ngn b***h…sorry to say…

  139. Reena says:

    Tolonglah selamatkan..

  140. lucky girl says:

    POSA oi POSA jgn wat DOSA

  141. pingkypanthers says:

    sape dia ni?
    PEnyanyai ke?
    PElakon ke?
    atau pelbagai PE lag…
    oooppssss…
    terlebih sudah…

  142. aixat13 says:

    salam…
    die yg pki seksi dedah sane dedah sini da tentu la berdosa…
    yg letak pic die kt blog ni, namenye mendedahkan aib orang, pun berdosa jugak…..
    kalau btol niat nk menegur, jgn smpi mengaibkan…birlah dgn cara yg berhemah…..

    • AsamGaramGula says:

      ya btul2 saya sokong cuba censored ke bahagian2 terdedah tu.. kasi tampal muka abg nara baru fun :D jgn dilayan mereka2 yg marah kalo tgk kene censored sbb kita tahu mereka yg nak tgk lebih tu dasar kaki lancap pevert.

    • narrze says:

      sokong aixat3..

  143. narrze says:

    hurmmm….x tau nk ckp apa…harap2 pas dier bc sumer komen kat atas timbul keinsafan di diri.( ceh terpaksa plak guna ayat skema..ngeeee…)

  144. babun cun says:

    muke sekor2 mcm babun, eh silap, babun p0n 100x gande lg cun dr diorg

  145. ucu says:

    mmmm… memang kubor masing2 cuma takut nanti berjiran je. nak tenang di alam barzakh tapi di ganggu dengan suara dia kena blasah… minta simpang… kembali ke jalan Allah….

  146. matchbox twenty says:

    ucu, ko sure ke dlm kubur ko x kena belasah? ntah2 dia x kena, ko yg kena…cakap jgn sebarangan.. dia seksi lantak diala. korang yg kutuk2 ni, menyebar2kan lagi. masyaallah…

  147. si amang says:

    pergh…dh chantek..kena la tayang…ilang nikmat dunia la kalo smpn jer..

  148. blurrr says:

    tau lah cantik tp xpayahlah tayang sgt… dalah xfamous.. buekkkkkkkkkkk!!!!!

  149. Hang@ says:

    Muke betine ni cam monyet

  150. DOYANMANGKOR says:

    “Saya hairan mengapa orang di luar sana mempertikaikan cara pemakaian saya. Terus terang, saya selesa menjadi diri sendiri dan tidak perlu hipokrit.”

    CANTIK STATEMENT… KLU NK JD DIRI SENDIRI, JGN PAKAI BAJU…. TELANJANG… DIRI SENDI LER TU KAN…. PASTU JGN PAKAI NAMA ORG ISLAM… TARUK NAMA ORG KAPIR …GERENTI SELURUH ORG ISLAM TK KAN CKP APE2 PON ….
    KKADANG TU JENUH NK JAWAB SOKLAN ANAK KECIL AKU ” MAK, ORG ISLAM KENE PAKAI BAJU TUTUP AURAT… TP KENAPA ORG ISLAM SENDIRI PON PAKAI SEKSI2, BUKA AURAT… ADIK NK PAKAI CAMTU BOLE?”

    • julie says:

      lg cun kalau tutup terus bdn die gune kain kapan..cm ni tk cun..dh slalu tengok..cube bgi die pakai ken kapan..sure insap!

  151. Diana M says:

    kesian..sangat kesian..

  152. BLACK says:

    da mcm pelacur da… xde ajaran agama ker?

  153. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

  154. Meta Volking says:

    Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

  155. Ward Veltz says:

    Hello Website owner. I actually enjoy this posting too as the site all in all! That piece of writing is extremely plainly created and in addition incredibly quickly understandable. Your present Blog site theme is impressive too! Would absolutely be great to understand in which My partner and that i can get that. Please hold up the wonderful job. We call for even more this kind of internet masters such as you on the net and also a lot less spammers. Amazing man!