Written by AbangNara | January 21st, 2011

gambar ayu raudhah malam berinai

Satu jer yang mampu Abang Nara katakan apabila melihat gambar Ayu Raudhah di malam berinai ini. Zaquan memang sangat-sangat bertuah. Cun melecun bakal bini. Zaquan dan Ayu Raudhah bakal dinikahkan hari ini. Kami doakan semoga semuanya berjalan lancar.

Nanti kalau ada gambar majlis perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan akan Abang Nara updatekan. Gambar di atas kredit kepada Piccalasso.

Update: Dah update 4 lagi gambar waktu malam berinai.

gambar ayu raudhah malam berinai

gambar ayu raudhah malam berinai

gambar ayu raudhah malam berinai

gambar ayu raudhah malam berinai

188 responses to (GAMBAR)Ayu Raudhah Di Malam Berinai

  1. yus says:

    lawa dia ni.

    • Kasih says:

      tahniah dan alhamdullilah bakal memikul 1 tanggung jawap yg besar slps bergelar suami isteri…

      nikah dan kawini lah pasangan anda tu kerana kecantikkan atau kekacakkan dalaman dan budi bahasa nya bkn kerana kecantikan atau kekacakkan luaran nya semata2….

      rita & aidil… ayu & zakuan…. berbaik lah demi kebahgiaan bersama krn anda berada dlm 1 bumbung keluarga yg sama…. Amin…

    • momok says:

      aah mmg lawa..tp since dgr gosip sal dia ngn rita…cam kureng minat ckit…walopapepun smg bbaik…klu xsuka jgn usik k.. bek jg kain sndri

    • nasrie says:

      cun nye

  2. zaza90 says:

    owhh…tidakk..!!!!!!

  3. zaquan says:

    biasa aje ni…

  4. ehem says:

    tp die lgi lawa kalo die pki tudung…..sbb byk drama die berlakon pki tudung lg nmpkc ntik

  5. linglung says:

    kemain tebal lagi mekap..macam kek lapis!

    • dea says:

      standard ar mekap kawen.. byk lapis.. baru ar nmpk cantik dlm gambar.. tatau la kalo ko nak nmpk bekas2 jerawat nagn jerawat batu dalam pic kawen ko.. lalala..

    • lyna says:

      x dela tebal mane..biase je…ok la ni..name pon kawen kn…kna la makeup lebih sket..nt same lak cm org yg dtg nengok..tol x?

    • aku says:

      nk tutup jerawatla

  6. seryna says:

    cantik…semoga berbahagia

  7. nape aq tengok body ayu mcm mak org….

  8. natasya says:

    takde la lawa sebenarnya…harapkan make up je…cuba tgk time dia tak pakai make up…muka ala kadar je n ada jerawat2 gak….lagipun..harus diingat..kecantikan tak akan kekal hingga ke akhir usia…bersyukurlah andai sempurna…itu lebih bermakna…:-peace-

  9. effie says:

    pas mekap lawa la.. tp lagi lawa RCW..

    • minah jambu says:

      suka sangat kauorang beza2kn si ayu ni ngan kakak dia si rozita tu diam2 boleh tk ….kauorang ni eh tk boleh dudok diam ke? lain pompan lain la jambu dia !!!!tkan pompan 1 dunia ni muka sama !!

      • effie says:

        ko ni minah jamban, pehal meroyan semacam?.. tak kan expect suma org bg pendapat nak ikut tekak ko?

        tolong respect pendapat org lain yer..

        • purifier says:

          sape minah jambu,.,dia ni artis yg tak bape popular ke ape ni..asik ada je dia ni

        • cik murni says:

          agaknya minah jambu kecut ni bibik yg culas buat keja kot…tuan n mem dh kuar g keja, dia pn curi2 guna internet..bg komen ikut sukahati dia pastu marah2 bila komen org lain yg x kena ngan kepala otak dia…

        • cik wiwin says:

          minah jambu ni kan memey … dia mmg tak suka kt pompuan yg lagi cantik dr dia….

      • GIGIHANGUS says:

        wei minah jembut, apehal ko tetibe emo semacam nih? gila talak?? mabuk betul la ko ni..kalo ye pon xsetuju pendapat org lain, xyah la tunjuk sgt yg kau tu gile talak suke meroyan xtentu pasal..

        cakap elok2 sudah..

        jgn marah pulak ye kalo org kutuk2 ko gini..punce dari ko jugak..

      • yul.kimn says:

        erkkk…emosi…pehal???

      • mak minah says:

        minah jambu..ntah2 ko ni si ZAZA LEHA yg penah buat kacau kat fb abby abadi kot….cara komen n emo yg sama je

  10. siti kelambai says:

    yg ne bakal mertua ok ke nak trime?

  11. mekmok says:

    nice. all d best. congrats!

  12. stormz says:

    biase je.xdela cntk mne pn ;p

  13. juwita says:

    sape yg ckp xcntik tu sbnrnye leles yg teramat2 sgt…haha

  14. fatin says:

    tahniah.. semoga kekal ke akhir hayat

  15. marazwa says:

    RCW memang lagi lawa. tapi ayu ni pun cantik juga orangnya. :)

  16. me says:

    da biase sgt mekap so nmpk mcm biase je…xrupe pngntin.haha…
    nmpk mcm pngntin sbb pky inai.2 je…heee…

  17. minah jambu says:

    cantek nya ayu berseri2 mesti la nak kena make up baru lah nampak perubahan di malam berinai untong zakuan dapat bini jambu cantek ayu….dn ayu pn beruntong dapat laki hensem macm zakuan ni tk jemu mata minah jambu memandang si zakuan ni…semoga bahgia untok kedua nya

    • Lovely says:

      CANTIK Ayu jadi pengantin
      Kulit putih melepak
      Pelamin pun cantik
      TAHNIAH AYU ZAKUAN
      SELAMAT PENGANTIN BARU

  18. nana says:

    Bertuah ke dpt bini sexy?? takut malang je sbb duk tanggung dosa bini x tutup aurat…..aku tgk ayu raudhah kat depan mata muka penuh jerawat….kalau dah mekap sampai 5 inci mmg la nmpk cantik…xtau la apa yg bertuahnya si zaquan tu…hakhak

    • minah jambu says:

      kolot nye pemikiran kau nana!! dosa pahala diorang la yg tanggong!!!!!… diaorang pn tau dosa pahala halal haram nye ! stupid sangat… ni mesti sekolah kt bawah pokok getah ni kn?? tutop aurat ke tk tutop aurat ke tu dia nya pasal la!! tkan dapat laki je nk tutop aurat dapat laki je nak tutop aurat ….sebelom tu pompan2 ni kenapa tk tutop aurat sebelom kawin? kenapa? takot tk laku kawin???

      • Kasih says:

        salam minah jambu… maaf kao kasih menegur…

        nk tlg ingtkan lah kalo minah terlupa kn, di page nasa dan marion tu minah tulis yg minah ni baik dan tak suka komen maki2 atau marah2 org tp ni nape guna ayat2 cam ni??

        kalo minah rasa minah xdpt trima pendpt org lain just tulis gan cara yg elok, xyah lah tulis stupid ke hapa yer… sbb masing2 ada cara komen yg sndr…

        kn minah kata minah baik kn, kn, kn… so, komen lah gan berhemah ya ;)

      • saya la says:

        minah jambu ni AYU RAUDHAH la kot…tensen org banding2 dia dgn kakak dia, tmbah tensen org kutuk2 rupa dia…sabo jela minah jambu oii….

  19. what the? says:

    penting sangat kecantikan? kacak, cantik? kalau dah cantik tetap cantik, kalau dah kacak tetap kacak, nak persoal banyak-banyak pun buang masa, adatlah bermajlis kena persiapkan diri sehabis mungkin, kalau tak, jatuhlah maruah depan masyarakat yang suka percaya terus apa yang mereka nampak.

    ps: sesiapa pun wanita kalau buka alat solek tak secantik manapun, cuma saya hairan, lelaki berkahwin atas dasar kecantikan atau hati budi ?

    • minah jambu says:

      dua2 pn nak jugak….hati budi dn kecantekan…., pragai boleh di ubah…kalau pompan prangai tk bagus kalau laki pandai jaga hati bini dn tk buat hal kasi duit……duit yg penting ye minah jambu nk tegaskn di sini duit paling penting …..jangan la cakap i kawin bukan kerana wang dn harta i kawin dasar cinta sama cinta!! tu bohong tu nama nye…..tkda duit boleh beli makan? nk beli benda dlam pn nk kena pakai duit!! minah jambu tknak kawin ngan orang yg tkde duit ….,pikiran jangan kolot eh…”

      • shahs says:

        benci nau aku ngan komen2 minah jambu ni..dr page seblum ni lgi..komen dia sume nyakitkan ati je..macam bagos sgt…bluwekkk..

      • waklu says:

        minah jambu yang nk publicity murahan!! ni mesti adik beradik memey kann…..alaaa mengaku je la…kita org xmarah pun.

  20. suka ati aku. says:

    tu r..aku tgkpn muka dia ala kadar jer..tak lah cantik sgt..jerawat penuh kt muka..kalau dah make up semua cantik ler..akupn…haha..apapn tahniahlah utk mereka brdua..

  21. mksnap says:

    takkan seketui je gambar….

  22. hantula says:

    janji bukit cantik n apam cantik..sudaaaa

  23. suarapeople says:

    biasa je xde hot sangat

  24. akuLa says:

    ape2 pon,aku suka pasgn rita n aidil…arap dorg kekal la…4ever n ever…

  25. quEenr!an@ says:

    die nie duta product utk company aku..
    sekali photo shoot je 60k mhl nk mamposss…
    gbr biase2 je…xde la cantek mane pown…
    ermmm..xtau la kwin nnt company aku sponser ape kt die…

  26. katak itam says:

    Ayu ni aku pena nampak depan2..sebenarnya tak lah cantik..(bukan sebab jeles),jerawat banyak..dia suka pakai makeup tebal..macam kakak dia yang hot spicy tu si rozita. pada pendapat aku.2 beradik ni memang cantik bila makeup..kalau tak makeup.fail la jugak..korang tengok je la si rozita tu..mane pena lepas bulu mata palsu dia..kalau tengok gambar2 dia tak makeup.macam biasa je..tapi tu la..nak wat camne..artis kene la jaga standard kan..ape pun ayu ni cantik bila bertudung..terus aku jatuh cinta tengok dia dalam cerita “nur kasih” time si fizz fairuz jumpa dia dekat mesir tu..ayu time tu pakai purdah..time tu terdetik di hati..”cantik betul makhluk tuhan ni bila bertudung dan berpurdah.” ape pun same2 lah kita berdoa moga jodoh dia berpanjangan..jangan jadi macam rita and kembar lagi sorang tu. dislike lah kalau nak dislike..saya hanya insan yang lemah…

  27. Miss Belut says:

    Biarlah dorang nak kawen.. Jerawat batu kat muka ke, badan mcm mak org ke, yg kita semua nak komplen nape??? Doakan jerlaa rumahtangga dorg bahagia… Dapat gak pahala…

    • whatever says:

      betul tu ~ kalau dh cintan….mane nmpk buruk…yg buruk2 ni kte buanglah…cr yg indah jek..itukan lebih baik… x baik mengutuk ciptaan Tuhan ~ doakan yg baik2 sudaah… peace!

  28. mrs pening says:

    cantik ke???pelik nmpklah..

  29. mamarazi says:

    pape pun aku simpati ngn rita. time dia kawin ade ke wt majlis cmni?? xde kan?? tu pn msh ade yg x puas hati.. x adil la mak bpk si zaquan ni. berat sebelah.. ntah2 rita pn x dijemput ke majlis kawin adik ipar dia ni.. dunia2. penuh kepalsuan.

    • effie says:

      ye la kan rita kawen lari ngn aidil tu.. cm mana mak mentua nk buat majlis.. dh malu satu kampung tau, anak kawen lari ngn artis yang lebih berusia..

      bg aku dua-dua ada salah, parent aidil patutnya nikahkan je dorang kalau dh anak tu suka sama suka, tak payah nk ikut selera sgt menantu yg mcm mn tekak dorang nk..

      yg si rita ngn aidil lak, patutnya, walau apa pun yg berlaku, tak sepatutnya buat keputusan ikut nafsu.. ibu bapa kan lebih penting dr kekasih hati.. lagi2 anak lelaki, patutnya kene dulukan ibu tu dulu.. sebab kene ingat kawen ni bukan sehari dua, dh kawen ngn anak kene kawen ngn family dia skali..

      tp, dua2 pon dh selamat, doakan yg terbaik je utk dorang..

  30. kutu says:

    btol2..sian rita….huhuhu….

  31. redcarpet says:

    si kembar ni taste mmg mcari pmpuan brumur..nape yer? mgkn lg tua lg mngancam kot kt mata dorg..apepn all d best to ‘twins’ dlm menempuh alm brumh tangga!!!

  32. redcarpet says:

    si kembar ni taste mmg mcari pmpuan brumur..apepn all d best to ‘twins’ dlm menempuh alm brumh tangga!!!

  33. Diera says:

    biasa je aku tgok.. sbb die dh biase sgt make-up tebal2.. so dh x nmpk seri pengantin dh..

  34. lolyat gang says:

    ‘peminat ayu raudah’ akan menangis dan meraung
    hahaha

  35. redcarpet says:

    twins footballer ni mmg ska pmpuan berumur…apepun smga bbhagia!!!

  36. saya sayang mama says:

    dia memang cantik.. by the way, dalam ic dia x de nama ayu tu pun… raudhah pun x wujud… ayu raudhah tu nama komersial.. nak tau nama betul dia? tunggu masa akad nikah nanti…

    apa pun, semoga selepas perkahwinan, dia akan menjaga aurat dia sebab kecantikan dia hanyalah untuk suami dia, kalau dia cintakan suami dia la….

    • awesome says:

      haha i tau name betul die..
      jaw dropping betul :p

      • jane says:

        ape nama sebenar dia…… nak tau gak… tak tau lak ni nama glamer dia….

        • saya sayang mama says:

          hahaha…. nak tau ke? memang bunyi jawa abis…

          bukan nak kutuk org jawa ye….

          something yang kalau korang dengar dia korang akan gelak kaw kaw… guling2 lagi…

          aku penah jumpa dia waktu keje dulu.. tanpa make up… cantik lagi aku kot… sbb muka dia bukan natural beauty… make up buat dia cantik…

          natural beauty pada aku : diana danielle… without make up, she is still beauty…

        • Awesome says:

          Hehe i pulak my sis in law yg bgtau..die kate die ternampak ic minah ni..i punye guling2 gelak lepas dah tau..ish i tau la tak baik gelak name org..tapi pandai ek die cover takde org pun tau :p

        • putri says:

          pe name sbnr dia?

        • larissa says:

          diana danielle natural beauty??haha..u must be kidding me..

      • indah says:

        dah kutuk nama die pulak…ape keje la korg nih..huhu..perempuan mmg xlepas dr perasaan cemburu kn..udah2 la tu..org tu name cm jawa pon fofular cik kiah oii…awak ade name best2 pon duk komen2 kt blog abg nara ni je..huhuhu…

  37. mis na says:

    nmpk biase jerk.seri tak naik pown,mungkin sbb selalu makeup tetebal kot….

  38. tahniah buat psgn ni. lps ni ayu raudhah jd wags malaysia plak le ni…huhu

  39. nano says:

    mata dia…..power boleh buat org cair…pakai purdah pun cantik ni

  40. ntahapaapantah says:

    sminggu rambut basah.. lalalalalala..

    • unggun api says:

      cantik nyer baju yg ayu pakai…warna dy pn nice jew…pergh!!!!!!!!kalu inai 2 hitamkan lg ala2 ct dl sure btambah seri pengantin…if ari akad nikah dy pkai tudung sure manis….cam drama yg dy slalu lakonkan kat tv 2….;-)

  41. pening says:

    Selamat melayari kehidupan bersuami-isteri..moga jodoh berkekalan hingga ke hujung nyawa…InsyaAllah…

  42. sayangselasih says:

    frustlah abg nara……..tpi heranlah knpa mesti pilih artis….kita org yang biasa2 nie tak pandang pun…iyelah zaquan pun nk popular jgk mcm abg dia….almaklumlah ayu tu seksi cantik plak tu…..takpelah kita doakn kbhgian pada zaquan ini….hrp hbgn ni tak mcm abg die….

  43. kakak Mia says:

    aku rasa rita walaupun berumur, tp lebih muda dari ayu.. cakap betul nih :)

    ayu ni lawa sbb mekap sekati, tp rita x make up dah cantik.. less more nice dear

  44. Jelita says:

    Ayu lagi cantik bila pakai tudung. terus fokus kat mata yg cantik tu. tp bila free hair nmpk matured skit . apa2 pun kira ok la dgn zaquan sama2 sepadan

  45. anak antu says:

    lantak le…tp cm besa jer..aku tgk rabecca lg nampak seri muka dia dr si ayu ni..

  46. momo says:

    erm dia ni bg aku sgt lah over, nk benikah bertunang heboh 1 malaya. kalo bukak surat khabar je, mesti dia ceta pasal nk kawen dgn si zaquan. suma org dh tau laa…tak payah la hari2 nk heboh gila2, padahal bukan popular sgt…belakon pn suam2 kuku je…best lg akak dia yg bulu mata meletops tu. relax sudaaa…..benda baik mmg perlu diheboh…tp kalo overdo, majlis perkahwinan dh tak nmpak seri. over exposed sgt dowh. heranla, kenapa org yg couple dgn pemain bola sepak ni jd macam over ek…mcm bangga giler….mcm si awek goal keeper tu la, adoi, over gitew. tp, ok la tu, dh kawen pn kan…sama2 kita doakan mereka kekal ke akhir hayat.

    • kaki says:

      yg psl awek goalkeeper tu,,mmg dr dlu b4 sume org knl goalkeeper tu lg die mmg posting kat blog gtu,,time xfemes,,xde sape kesah,,bile dh femes,,sume nyebok marah2,,pd aku,,xsuke,,xyah bkak blogdie n ambek tau sudehh~org yg g bace blog die pn xdiundang n tehegeh2 dtg,,pastu kutuk2 die,,xpatut kottt~

      • kakikukaku says:

        yela kaki.. btol ckp ko. heran aku ape laa nk heboh sgt psl si awk KFCM tu. mmg dh dr dulu kot dia buat blog cmtu. sblm piala suzuki tu lg aku dh follow blog dia.. mmg style dia tulis dh gitu. skg si bf dh femes, mcm2 laaa org kutuk dia. kesian2

  47. Suraya says:

    Haihhh…..
    Sangat ramai wanita melayu Islam kita sekarang dah takmau pakai tudung….bukannya time sekolah tak reti pakai..pakai pun kan…..Tutuplah aurat kita wahai wanita!

  48. lylyezora says:

    ayu raudhah cantik…lg cantik drpd kakak dia tue c rozita….hehehee…tp tang gigi dia c berapa cantik bl tsenyum…sori!!!

  49. Miss Belut says:

    Ala, bukan dorg yg nak heboh… Wartawan yang gi carik dorg… Ni lah manusia, bila dlm suratkhabar, dikata heboh….. Bila senyap, dikata lain plak….. Manusia ni xkan pernah puas, ada jerr yg nak dikomplen..

    BTW, im not Ayu’s fan or watever, jauh skali saudara, but sometimes come on laa guys… Kita ni ada jerr benda yg nak komplen. Itu ini serba x kene…

    Biarlah dorg nak kawen… Ayu kawen dgn pemain bola sepak, dikata over.. Bila kawin dgn Datuk, dikata nak title Datin… Bila kawin dgn org kaya, dikata nak kaya dgn cepat…..

    Ayu mekap tebal ke, x mekap tebal ke, cantek dr kakak dia ke, kaka dia lagik cantek ke, kita tgk laaa dulu diri sendiri… Takut diri sendiri lagi teruk x terurus…

    Sekian, terima kasih…

    • LONDON says:

      Ayu Raudah ni dalam kategori cantik
      Takut yg byk komplen
      memang bukan dlm kategori cantik

      • LONDON konon says:

        skola mane u blaja teori camtu LONDON? asal komplen aje tandanye org tu tak cantik..tlg keluar dr kepompong u boleh tak? Abis tu yg puji nih rase u cantik ker? LOL..jgn indah khabar dr rupe ok!.
        Kalo cantik biar akalnye bijak..jgn cantik tp tak berakal..tu bimbo namanye!!

  50. Reena says:

    Nak tau cantik tak cantik, ce tgk muka kalo takde mekap. Masa tu jerawat, bekas jerawat, eye bag suma leh tgk.. kalo cantik, aku rasa cantik lagi rita. Jarang tgk dia mekap tebal..yelah, org dah cantik..mekap nipis pun dah berseri. Ye ke bertuah kalo pasangan kita cantik/hensem? Bertuah skejap jer kot pasal long term sebenarnya susah. Yelah, org zaman skang ni laki/bini org ke, pedulik apa..asal ada rupa..ramai nak test/himpit. Jimmy & wife dia pun cantik gak tapi…

    • mawar berduri says:

      rita mmg cantik dari zaman sek dulu..dia la GS yg plg femes masa main netball lwn sek2..

      • kurus says:

        tp nak tanya pndapat sket la..
        idun dier naper dier tambah ehh..
        suker lg idun natural dier dulu..
        ni skang nampak lain kalo camera amik profail/tepi..

        atau pon aku yg silap??
        tp betol la idun dier ada tambah mcm model kte yg sorang tu… paper pon..suker derang la kan.. :)

  51. jebon says:

    ada iras anita sarawak lh AR ni

  52. fiza224 says:

    aku rase lawa lg akak die,rozita che wan… muka die ni macm org tua ckit…ganjil. dah artis,kan…org msti ckp cntik.pkai makeup tebal2…cantik le.. klu aku jd artis pun,cantik gak…he..he..tp bg aku,nak nilai seseorg itu cntik ke x,bile die xmake up…n bayangkan die hitam,cantik ke x…

  53. MisstauruS...MisspocO says:

    cantik…

    minat kat ayu…

  54. anak hudson says:

    CANTIK LA AYU RAUDHAH…TAPI KALO BERTUDUNG LAGI CANTEK…Moga berbahagia dunia akhirat..

  55. rita rudaina says:

    Cantik memang cantik..makeup takyah tebal2 sgt

  56. heran says:

    aku heran kenyataan si Nara ni “Zaquan memang sangat-sangat bertuah. Cun melecun bakal bini” Apa? kalo bini cun melecun di kira bertuah la yek…Cantik baru bertuah..bini tak cantik apa..malang ke??? Abis tu si Aidil tu dapat Rita Rudaini bertuah keh? Berantakan je aku tengok…

    • lalalala says:

      abg nara tak ckp pun sebaliknya…pd orang laki ni kalo dpt bini lawa bonus la tu…rilexla heran…umahtangga berantakan takde kene mengena dgn lawa ke tak, tiap umahtangga tu ada masalah sendiri..kalo ko dah kawen, ko pahamla kan

  57. miranda kerr says:

    nape inai dia tak merah?

  58. onie says:

    cantinye kasuuuttttt…

  59. Murni says:

    Berbiras dgn Mazlan Pet Pet dengan Rita Rudaini la si Ayu ni. Wah, keluarga fofular la keluarga dia.

  60. 3ple_Jay says:

    Cantik tu memang tak dapat di nafikankan la ekk…..dah nama pun AYU……tapi kalo 2 kali pandang pic no.3 yg atas sekali tue…….cam Ifa Radziah pun ada gak….ngee

  61. Medan says:

    1st pic tu aku tengok mcm ifa raziah laaaa…. betul ke tak betul aku eja nama dia tu…. tapi…. muka dia ni tak lah cantik sgt…. kira standard la… aku suka rita… eheh

  62. LONDON says:

    Cantik Ayu Raudhah

  63. damia says:

    Kalo kawin sbb cantik….nnti bila jmpa org yg lg cantik cam ne? Luaran je cantik ..tp dalaman? Lgpon zakuan tu msih muda..lelaki…makin berumur..saham makin tinggi..dn nmpak lg macho…so ayu, another 5yrs..pegi la suntik botox ke patut..

  64. yana says:

    sye minta izin copy entry dan gambar ye abg nara

  65. eiki says:

    biasa je c ayu ni……cantik sebab make up je lebih….kalau x make up rasa muka biasa2 je…..apa2pun dapat tackle zaquan …..huhuhu…cabaran 2…jgn jd mcm kes rita n aidil sudah….oooops

  66. ifa says:

    xberseri2 la…biase2 je…hurmmm…arap mjlis je cntek..

  67. belimbingmadu says:

    Uhhhh… Tak lawa aiihhh si ayu aku tengok depan-depan. Cam biasa-biasa ajer kalo idak pakai mekap…tapi dah jodoh alhamdulillah lah.. Cuma kalo nanti mengumpat, mengutuk si rita tuh kalo kat public slow lah sikit suara tuh yer.
    Kang cempedak menjadi nagka..m sapa mau tulun karang?!?

  68. manjer says:

    adik badik dier sume cantik2… tak kirela, kene mekap ke ape ke….. dah mmg rasminye perempuan bermekap kan? dier mmg cantik…………
    utk ayu & zaquan , semoga berbahagia ke akhir hayat…. :-)

  69. sape sape la says:

    1st nye-saye bkn peminat ayu raudhah

    2nd nye – ok la..npak lawa..tp btl die lg sweet kalau pakai tudung..tp xyah ckp…nant kuar jawapan bodo “saye hanya menuntut kehendak skrip…kenapa bertudung sedangkn itu bkn saye…bile dh bersedia nant saye pakai la..dan sebagainye”

    3rd-xbaik ckp die kembang la,xde dara la..kalau tgk anak rambut,mcm anak dara lg..tp wallahualam..

    4th-semoga berbahagia ke akhir hayat..dan berbaik2 lah dgn rita..xrugi ape pon..

  70. applePie says:

    anyway….. congrat both of u……. suka sangat tengok ayu……selamat melayari alam rumah tangga…….

  71. cipa says:

    cntknye…cipa share gmba ckit dr cni eh??boley x?

  72. mama org says:

    pada sya dia cntik..x payah lh kira dia punya jerawat..kita2 ni pon ade jgk kekurangan..manusia mne ade sempurna..klo dia x pkai make up pon dia cntik..
    yg kata dia x cantik mesti menyampah dngan dia kn..sbb cite2 dia lh ..yg dok sibuk ngata ngumpat & jaga tepi kain rita comel… klo perangai dia baik mesti org akan kata dia cntik..kn2..sbb hakikat dia mmg ade rupa..
    sedar x sedar..manusia smua ada kecantikan tersendiri.. & ada kekurangan…peace.. ‘ – ‘ V

  73. Danial says:

    perghhh !!…

    Makan x habis la si zaquan ni nampaknye…..

    Ape2 pun…Tahniah bro…ko memang betul2 lucky !

  74. ladymermaid says:

    teringin sgt nak tengok ayu raudah & rozita cik wan tanpa bulu mata palsu………agak2nya cantik tak….

  75. bedah says:

    apesal ade terselit gambar rozita che wan plak tu

  76. mek says:

    weh! panjang kuku dia :D
    x de pengepit kuku ke..:P

  77. stiletto says:

    pehal pulak ado muko rozita ce wan kek situ ha??? kacau daun boto lahhh…kawen sendiri x maun pulak tuu….

  78. wak lu.... says:

    sebelum ni sibuk cakap hubungan yang direstui tengok sampai bila boleh bertahan bukan ape dia adalah salah satu dari org yang menyebabkan rumahtangga rita hampir rebah…dek kerana PHD yg ada pada diri dia bkn x suka dia tp x suka dgn sikap dia yang over & nakkan perhatian lebih dr keluarga mertua nk tunjuk pada rita yang dia adalah calon yang amat2 direstui dok pukul canang sana-sini hubungan yg direstui-restui x habis2.apapun semoga perkahwinan dia berkekalan dan sentiasa mendapat rahmat dr Allah swt amin…

  79. adillah says:

    semoga cantik rupa parasnye seiring dgn pragainye…

  80. kaka says:

    cantik mcm kakaknya, rozita..
    org tua2 kata.. kalau inai dijari x merah.. mak mertua x sayang… ha..ha..

  81. Ragai gani says:

    Trima kaseh ayu..kerana prnah menyayangi Abg..wpun Abg skadar penjual burger jalanan..smoga ayu bahagia..

  82. blur says:

    cantik lagi rita rudaini..

  83. jelita says:

    elehhh…org yg kutuk2 die tu sebenanya jeles…ngaku jelaaa!!!korg tak dpt kawen macam si ayu ni kan..buat majlis grand2 macam ayu ni kan…huhu kesiann..dapat kutuk pon jadila ye?huhuhu…jgn kutuk org lebih sgt2..esok2 awak pulak kene kutuk baru la awk tau mcmane rase..!!

  84. kak ha says:

    comel sungguh anugerah tuhan untuk dia nih,..harap2 dia tak la salah gunakan..

  85. amalina says:

    terbaik pelamin dia……
    urhhh jeles nya…

  86. quEenr!an@ says:

    cantekkkkknyer inai die…..
    suke la…tp kalu yg kt kuku tu pekat ckit lg cantekkkk…

  87. kang mugyeol says:

    dah mekap pun still xleh lawan kejelitaan rita. nampak berusia la ayu nih tp konsep perkahwinan dan gambar memang menarik

  88. am says:

    knp yek org yg komen lam ni mcm dengki je diaorg kawin…biar dialah da jodoh….nak komen lbh2 wat apa da kawin pon…..

  89. danish says:

    zakuan xlarat nak angkat ayu, besar gila. kuruskan sikit badan tu ayu, nampak tua la you dari zakuan

  90. cekgu says:

    tahniah, semoga bahagia dunia akhirat,cantik sangat Ayu Raudhah,

  91. mamat puchong says:

    walau camana pun rita rudhaini lagi cantik , elegant , gorgeous….x banyak citer….x banyak gossip…berlakon pun hebat…low profile…

    so kita tengok suka duka rumahtangga si ayu ni pulak…menantu kesayangan yang mendapat restu … jeng jeng jeng jeng….satu malaysia tumpu ni beb…

  92. Sutera Pahang says:

    Malam berinai………ayu nampak sangat anggun…………….ini kan pula pada hri persandingannye…………Lu pikirla sendiri…………..

  93. nuriiman says:

    ala.. nampak mcm tua dr usialah.. tak sesuai.. but,anyway,who cares.. it’s her big day.. :) congrate’s..

  94. gadiss says:

    ape yg korang heboh2 sgt lantak lah diorg tu nk jd aper pun tgk jer lah doakn yg terbaik..nk jd aper pun diorg yg korang nie citer cm sedara mara korang lak. hal keluarga sndr pun tk hbs lagi.. aku pun bukan minat sgt dgn diorng nie.. biasa2 jew kalau cerita yg diorg lakonkn tu best tgk jew lah.. tk best tutup tv..hbs citer.. diorng pun cr makan gak nk bg anak bini.. relakss ahhh. yg pastinyer memang pelamin. makeup ,baju kawin, corak inai sume cantik2.. tk merah ke tk lawa ke tu sume balakng kira yg pasti nyerrr kauuu adaaaaaa. haahaaa , biar pi lahhh dorang layari hidup diorg dgn sndr

  95. fadil says:

    dah jangan byk ckp..ape pun ayu tetap cantik