Written by AbangNara | March 18th, 2009

gambar awek melayu bogel

Setelah dikutuk teruk akibat taste yang rendah dalam artikel awek melayu sebelum ini, kami telah berusaha keras mencari gambar-gambar awek melayu boleh yang mampu mencairkan hati anda.

Mungkinkah 2 keping gambar awek Melayu berbaju kebaya sambil berposing di tepi tangga mampu membuatkan anda terpesona dengan keayuan gadis Melayu?

Baca artikel ini untuk melihat 1 lagi gambar awek Melayu di atas.

gambar awek melayu bogel

64 responses to (GAMBAR)Awek Melayu Cantik Berbaju Kebaya

  1. leez says:

    awek melayu sekarang dah hilang sopan santun.
    ni awek melayu yang tak biasa berbaju sopan kot.haha..
    ataupun awek melayu yang dah moden.
    tak de gaya malu2 pun..

    0
    0
  2. miekuci says:

    ok la antek la gak kowt

    0
    0
  3. mightymmc says:

    perghh mate shining tuh, kalu aku kene jeling mcmtu live mesti cair pnye

    0
    0
  4. boss says:

    superb cun !

    0
    0
  5. lemang says:

    cukup cantek la ni. nak cantek mcm mana lagi kan? nice2.

    0
    0
  6. flower says:

    lawa la..
    tp lg lawa bler tutup aurat 2..

    0
    0
  7. garfield_82 says:

    lawa gak..nnti aku pos kan gamba aku plk..heheheh

    0
    0
  8. wan says:

    pos la2…kitowg nk tgk gak huhu

    0
    0
  9. wawa says:

    hmmmmm lawa la jgk…. chatek!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  10. Keramat says:

    posing mcm pakai bikini jer….hmmmmm.
    biase ni..

    0
    0
  11. flower says:

    lawa ker??

    0
    0
  12. tuit says:

    ermhh lawa lawa

    0
    0
  13. wan says:

    sape name awek cantrek nie?

    0
    0
  14. wan says:

    sape name awek cantrek nie?my number 0177412097

    0
    0
  15. hani says:

    luar cantik dalam tak cantik pun tak guna juga… sekarang dah la tak cantik dalam lagi tak cantik.. yang cantik dalam cantik pun ada juga. muka cacat dalam baik punya..

    0
    0
  16. Bard_kkmBoy says:

    memang cantik,boleh buat bini…

    0
    0
  17. mok says:

    okla ot bad…
    tp knpa gds melayu nya xda yg mcm heliza ke???
    aida gds melayu ke???
    waheeda ke??
    wardina ke???
    confuse…

    0
    0
  18. blade says:

    lawa tapi tak sopan x tutup kepala dia nie……….

    0
    0
  19. zack81 says:

    cun gilerrrrr..beb sudi tak jd my wife

    0
    0
  20. zack81 says:

    ni jd bini 2bln tk kuar bilik.ank sape ni?klu gigit mesti merah kn?he3

    0
    0
  21. mohd says:

    viry nice
    I hope make a frind with her

    0
    0
  22. mien.. says:

    cntiknyer..lawa tul…erm,tp lg nice klu pkai tdung ker….:)

    0
    0
  23. pakcik daud says:

    cntik gak..bukak la bju dik..leh pakcik ngok

    0
    0
  24. Anonymous says:

    sy suka org jawa

    0
    0
  25. eyeman says:

    manis dipandang i suka

    0
    0
  26. anahiar says:

    erm..cntik gak la..tp seksi jgak coz baju dia x ber’lining’…kalu betul2 gadis melayu,xkan show kulit body dia…tul x???

    0
    0
  27. chan_alba says:

    kakak ak lg cantek si0t…name dia keyah….

    0
    0
  28. aquelah says:

    aque lagi cun dr bdk ni……

    0
    0
  29. shin chan says:

    fulamak…cun ar…

    0
    0
  30. mafia says:

    lawa la plak

    0
    0
  31. M.Faizal says:

    Gadis ni dari Indonesia la…tak tahu ler Melayu ke idak?

    0
    0
  32. miss-ena says:

    pakcik daud ni gatal la…ada ke patut suh bukak baju…melampau la tue….tp awek tu lawa jgk….

    0
    0
  33. man says:

    nice posing,,nice girls..i like it..you are like queen…go go women..malay girls are beautiful in the world..

    0
    0
  34. achtung says:

    lawa2…..

    0
    0
  35. izzaty says:

    awk comel la dan cantik la

    0
    0
  36. amer says:

    hai nak kenalanf

    0
    0
  37. mixed_juicy88 says:

    dye xcntk tp comel..pape pown aq lg cun..hax3.mke dah oktp jgn posing mcm 2.xkene.lau posing mcm 2 trus ilang ciri2 gadis melayu.

    0
    0
  38. putera rey says:

    apela pos kat tangga…
    cmla da xda tmpt len lg…
    pic y 1st cm len mcm jer…ape2 pun success

    0
    0
  39. shiro says:

    ala..pki kebaye da cntik..tp nmpk kulit daaa..
    bek pki tube trs..da x nmpk cm bju kbye da cm 2..

    0
    0
  40. aku says:

    dr segi rupa, ada perkembangan la taste abg nara tp belum cukup cantik lagi, xleh masuk kategori erra fazira, umi aida n rita rudaini lagi.
    ni rasanya kalo pakai tudung, tenggelam jer tak mcm erra makin comel n childish jer muka berbanding free hair erra nampak matang skit

    0
    0
  41. Bento Malaya says:

    ini kalau dapat jd awek pon ok dahh.bini cr yg baik baik je hahaha

    0
    0
  42. wanct says:

    oit!agk2 r nk pkai bju 2
    nmpk lg kulit 2
    nk tunjuk kt spe gmbr cmtu??

    0
    0
  43. Cibas says:

    Macam biasa aje posing nie…
    Posing macam nak peragakan baju mandi plak….

    0
    0
  44. aZrEy kInArUt says:

    jadi binian aku ngam la ne kn…..

    0
    0
  45. aZrEy kInArUt says:

    awek melayu skrg tidak bley mw respect la,,,,kulit melayu, dalam plak huhuhuhuhu smakin layu,,,,

    0
    0
  46. Tan A B says:

    Awek Facebook niee…..

    0
    0
  47. lan says:

    iiiiiiiii

    0
    0
  48. syahrul helmi says:

    cantik juga pompuan.blh jadi isteri aku ni.

    0
    0
  49. ????? says:

    cho0o0o0t…..ni bini aq kowt…..jgn kcao0…

    0
    0
  50. Kylee Lairy says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  51. Elwanda Gove says:

    Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0