Written by AbangNara | March 18th, 2009

gambar awek melayu bogel

Setelah dikutuk teruk akibat taste yang rendah dalam artikel awek melayu sebelum ini, kami telah berusaha keras mencari gambar-gambar awek melayu boleh yang mampu mencairkan hati anda.

Mungkinkah 2 keping gambar awek Melayu berbaju kebaya sambil berposing di tepi tangga mampu membuatkan anda terpesona dengan keayuan gadis Melayu?

Baca artikel ini untuk melihat 1 lagi gambar awek Melayu di atas.

gambar awek melayu bogel

Baca Yang Ini Pulak:-

64 responses to (GAMBAR)Awek Melayu Cantik Berbaju Kebaya

  1. leez says:

    awek melayu sekarang dah hilang sopan santun.
    ni awek melayu yang tak biasa berbaju sopan kot.haha..
    ataupun awek melayu yang dah moden.
    tak de gaya malu2 pun..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. miekuci says:

    ok la antek la gak kowt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. mightymmc says:

    perghh mate shining tuh, kalu aku kene jeling mcmtu live mesti cair pnye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. boss says:

    superb cun !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. lemang says:

    cukup cantek la ni. nak cantek mcm mana lagi kan? nice2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. flower says:

    lawa la..
    tp lg lawa bler tutup aurat 2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. garfield_82 says:

    lawa gak..nnti aku pos kan gamba aku plk..heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  8. wan says:

    pos la2…kitowg nk tgk gak huhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. wawa says:

    hmmmmm lawa la jgk…. chatek!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  10. Keramat says:

    posing mcm pakai bikini jer….hmmmmm.
    biase ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. flower says:

    lawa ker??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. tuit says:

    ermhh lawa lawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. wan says:

    sape name awek cantrek nie?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. wan says:

    sape name awek cantrek nie?my number 0177412097

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. hani says:

    luar cantik dalam tak cantik pun tak guna juga… sekarang dah la tak cantik dalam lagi tak cantik.. yang cantik dalam cantik pun ada juga. muka cacat dalam baik punya..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. Bard_kkmBoy says:

    memang cantik,boleh buat bini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. mok says:

    okla ot bad…
    tp knpa gds melayu nya xda yg mcm heliza ke???
    aida gds melayu ke???
    waheeda ke??
    wardina ke???
    confuse…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. blade says:

    lawa tapi tak sopan x tutup kepala dia nie……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. zack81 says:

    cun gilerrrrr..beb sudi tak jd my wife

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. zack81 says:

    ni jd bini 2bln tk kuar bilik.ank sape ni?klu gigit mesti merah kn?he3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. mohd says:

    viry nice
    I hope make a frind with her

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. mien.. says:

    cntiknyer..lawa tul…erm,tp lg nice klu pkai tdung ker….:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. pakcik daud says:

    cntik gak..bukak la bju dik..leh pakcik ngok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Anonymous says:

    sy suka org jawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. eyeman says:

    manis dipandang i suka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. anahiar says:

    erm..cntik gak la..tp seksi jgak coz baju dia x ber’lining’…kalu betul2 gadis melayu,xkan show kulit body dia…tul x???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. chan_alba says:

    kakak ak lg cantek si0t…name dia keyah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. aquelah says:

    aque lagi cun dr bdk ni……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. shin chan says:

    fulamak…cun ar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. mafia says:

    lawa la plak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  31. M.Faizal says:

    Gadis ni dari Indonesia la…tak tahu ler Melayu ke idak?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. miss-ena says:

    pakcik daud ni gatal la…ada ke patut suh bukak baju…melampau la tue….tp awek tu lawa jgk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. man says:

    nice posing,,nice girls..i like it..you are like queen…go go women..malay girls are beautiful in the world..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. achtung says:

    lawa2…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. izzaty says:

    awk comel la dan cantik la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  36. amer says:

    hai nak kenalanf

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. mixed_juicy88 says:

    dye xcntk tp comel..pape pown aq lg cun..hax3.mke dah oktp jgn posing mcm 2.xkene.lau posing mcm 2 trus ilang ciri2 gadis melayu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. putera rey says:

    apela pos kat tangga…
    cmla da xda tmpt len lg…
    pic y 1st cm len mcm jer…ape2 pun success

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. shiro says:

    ala..pki kebaye da cntik..tp nmpk kulit daaa..
    bek pki tube trs..da x nmpk cm bju kbye da cm 2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. aku says:

    dr segi rupa, ada perkembangan la taste abg nara tp belum cukup cantik lagi, xleh masuk kategori erra fazira, umi aida n rita rudaini lagi.
    ni rasanya kalo pakai tudung, tenggelam jer tak mcm erra makin comel n childish jer muka berbanding free hair erra nampak matang skit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Bento Malaya says:

    ini kalau dapat jd awek pon ok dahh.bini cr yg baik baik je hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. wanct says:

    oit!agk2 r nk pkai bju 2
    nmpk lg kulit 2
    nk tunjuk kt spe gmbr cmtu??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Cibas says:

    Macam biasa aje posing nie…
    Posing macam nak peragakan baju mandi plak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. aZrEy kInArUt says:

    jadi binian aku ngam la ne kn…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. aZrEy kInArUt says:

    awek melayu skrg tidak bley mw respect la,,,,kulit melayu, dalam plak huhuhuhuhu smakin layu,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Tan A B says:

    Awek Facebook niee…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. lan says:

    iiiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. syahrul helmi says:

    cantik juga pompuan.blh jadi isteri aku ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. ????? says:

    cho0o0o0t…..ni bini aq kowt…..jgn kcao0…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  50. Kylee Lairy says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Elwanda Gove says:

    Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0