Written by AbangNara | May 19th, 2011

ziana zain

Pergh. Umur dah cecah 40 lebih tapi body macam anak dara. Respek dan tabik spring kepada Kak Ziana Zain yang pandai menjaga bodynya. Macam inilah baru disayangi suami. Kalau ramai wanita yang maintain meletup macam Kak Ziana Zain, confirm suami-suami di luar tak ada terfikir nak kahwin dua. Tak gitu?

Lagi gambar Kak Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada QarlHaiqal.

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 responses to (GAMBAR)Awak Nampak Ungu La Kak Ziana ~~~

  1. Chichuka says:

    Sentiasa cantik!

    0

    0
  2. neo '_' says:

    first!!!!!!

    0

    0
  3. Orang Kampung says:

    huiyooo.. lawa kasut dia….

    0

    0
  4. donut_cute says:

    slim world kan? sbb tu body maintain. tingginya kasut.apapun zz mmg cantik

    0

    0
  5. slim ke?..perut nampak buncit….

    0

    0
    • ZZ says:

      agak2 r….dia anak 4 kot… umor dah 40++ buncit skit tu biase r pempuan dah bersalin…. cam la awak tu x buncit langsung…

      0

      0
      • petra_dubies says:

        nant kalo dah 40 tak tau le muka badan kita mcm mana,,, badan n muka cantik mcm ni kira ok le,,,, nak mcm mana lagi……

        susah le kalo yang rasa diri dia cantik dari orang lain ni

        0

        0
        • silentgirl says:

          lawa gak…kak ziana ni…body pn cun..look at her legs…woww, skinnynya…huhuhu.but muke kak ziana da npk kedut2 sket la kat tang mate…pape pn…stil gojes!

          0

          0
    • smh says:

      Ntah2 ko yang buncit tak ?

      0

      0
  6. petra_dubies says:

    cantiknya ZZ, bila album baru nak siap,,, nie ZZ asyik kuarkan Album Gambar jer

    0

    0
  7. dinda says:

    eye bag dah ketara .. nampak tua ..

    0

    0
  8. axie04 says:

    cantiknyer
    cam ne nak kurus cam ni?

    0

    0
    • 0000 says:

      ko kena makan maggie 3 pinggan
      nasi 10 pggan jangan makan sayur
      makan daging je makan bahagian lemaknya
      lagi elok lagi cepat ko kurus pastu sblum tidur
      ko melantak burger ape ape ker…

      0

      0
  9. mokcik says:

    mokcik rase gambo yg first saja cantik … nampak slim dan bagai ank dara.Bila tangkap gambo dari tepi dah barai .. punggong dah jatuh .. perut dah jatuh ..Udah beranak pinak ni elok ler pakai baju yg longgar2klau pakai tudung lagi ler bagus ..

    0

    0
    • pokcik says:

      nampak sangat mokcik ni cemburu.. ala… nak bergaya jew.. tu pon tak boley kew mokcik??? kalau ditafsirkan, sah mokcik ni janda ditinggal laki anak melambai nak lari… :( ahaks…

      0

      0
      • sedara mokcik says:

        tu ler pokcik .. zmn skrg bini org pon belumba lumba nak cantik .Bini org ni bior le cantiknya di ghumah aja .. pasal utk lakinya saja .Banyak beno dah dengo skandal laki ngan bini org nih …bior ler cantik bini nih dtg ngan package .. dah la cantik , pandai masak , pandai amik hati laki .. baru le laki syg … rumak tangga kekal bahagia ..

        0

        0
        • cik wiwin says:

          MMG X SALAH NK BERGAYA TP BIARLAH UNTUK SUAMI JE.. KALAU BOLEH BIARLAH JADI ISTERI YG AKAN MEMBAWA SUAMI KE SYURGA.. MMG SLALU DNGAR STATEMENT.. XPE..NATI DAH TUA SYE BERUBAH LA PAKAI TUDUNG..TP SURE KE UMUR KITA NI AKAN SAMPAI TUA? ESOK PN BELUM TENTU…

          0

          0
    • mak ngah says:

      betul tu mokcik, takat slim jer, tapi takde pun bergetah cam auntie rozita kita tu.

      0

      0
      • petra_dubies says:

        mulia sangat ker yang mengata orang ***Bila tangkap gambo dari tepi dah barai .. punggong dah jatuh .. perut dah jatuh

        ***tapi takde pun bergetah cam auntie rozita kita tu.
        rozita xsampai 40 tahun lagi…

        kita kalo dah 40 xtau le cantik n ensem lagi…

        dah kira bersukur le dapat mcm ni,,, kalo nak dia menutup aurat bagi le nasihat yang membina bukan ayat yang menghina…..

        kalo nak jadi Ustazah pun kena belajar dulu nak nasihat orang,,, gan main cakap jer…. ati orang lain pun kena jaga jugak,,, jangan sedap mulut jer

        0

        0
        • yume says:

          aku sokong ko petra… beza orang nasihat ngn mengutuk jauh beno… nasihat tu kenalah elok jangan nak nampak kan kita ni haprak sangat!

          0

          0
  10. misz says:

    lelaki,kalo isteri jaga badan pn kawin lain gak..so xyah la ckp pandai jaga badan,suami xcari lain..duk srh isteri jaga badan,y suami pn perut cm isteri time mengandung..xpe plak ..hahaha

    0

    0
  11. jane says:

    tapi kenapa dressing macam nak gi opis….

    0

    0
  12. jas says:

    biasala eye bag especially ada anak2 kecil selalu kena berjaga mlm..nowadays ramai ibu2 yg bekerjaya memang letih+x cukup tidur urus rumahtangga..for me ziana x nampak tua furthermore badan dia maintain hehehe..anyway x biar diri kita tua sebelum usia..ziana ni kira nampak ok biarpun dah masuk 43thn..

    0

    0
  13. Anabobo says:

    Ble tgk mke dia tnpe mekap xlawa pon.huhu.dia bdn nmpk slim sbb kecik molek.

    0

    0
  14. aku ler says:

    isy abg nara ni.. ayat “Kalau ramai wanita yang maintain meletup macam Kak Ziana Zain, confirm suami-suami di luar tak ada terfikir nak kahwin dua” da tak bole pakai la.. zmn skrg ni bini cantek slim giler pun tak semestinya laki setia.. rupa bukan ukuran utk laki cari lain da.. kalau da mmg gatal, lelaki tu akan cari apa jua alasan.. *peace*

    0

    0
  15. anak tekak says:

    cun

    0

    0
  16. petra_dubiesp says:

    orang biasanya akan cakap (xkesah pepuan tau laki) orang ni xcantik org ni tak ensem, kononya dia lah yang paling cantik,, (sebenarnya nak buat ayat sedapkan ati sendiri) walaupun sedar kita tak secantik orang tu yang Allah kurniakan dia dengan paras rupa yang cantitau ensem,,, n bila cakap mcm tu terus dapat PHD,,, hati pun terus xcantik,,,, jadi semua tak cantik lagi buruk jadinya,,,,

    0

    0
  17. fullhouse says:

    Dalam usia 40-an, anak 4 lagi, memang cantik ZZ ni… Pernah jumpa live kat PKNS, tanpa makeup dgn anak sulung dier… cantik.. dan peramah… (xpayah la nak kutuk2… isu pakaian ke, aurat ke… menambah dosa yg sedia ada je… :)

    0

    0
  18. BumbleBee says:

    cantek laa tuh untuk ibu yg beranak 4… nak body mcm anak dara yg belom disentuh sesiapa mana laa boleh lg…agak2 laa nk compare pun. Kadang2 yg anak dara pun boncet and body xde curve yg cantek…camaner tuh? cume dh umur mcm tuh selow2 laa pakai kain yg lebih panjang sket…yer kami tahu kaki ZZ cantek drpd zaman madah berhelah lagi…itu sajer~

    0

    0
  19. insan biasa says:

    cantik n slim sbb ada penaja (slimworld)…cuba klu takde penaja ?….ms mengandung, kemain lagi menyuruk cam kura2….bila dah bersalin, dah dpt penaja, badan dah slim, baru keluar dengan bangganya……:)

    p/s: ms nak bersalin kembar, ckp mcm nak mati sgt dah time tu…..hmmmmm pikir2kan ler…

    0

    0
    • lupa la tuh says:

      beser laa tuh manusia…time sakit bru laa ingat Allah..mati… time sehat? ….ketat2, skirt…tapi Allah tak pernah lupakan kter…tetap setia membantu kite dengan mengkabulkan doa kter, memberi rezeki dan segalanya~~

      0

      0
  20. cikpuan says:

    ZZ dari dulu sampai sekrang mmg HOT… rasenye xperlu la sesiapa nak jeles ngan die…at least, die dah cube yang terbaik untuk nampak cantik gitu..xkisahlah slim world ke ape…

    0

    0
  21. nobita says:

    adeyh, lelaki kalau nak menggatal tuh, pompuan tuh hot nak maut pon cari gak no.2 … contoh si tiger woods, strauss kahn tuh…..

    0

    0
  22. nanana says:

    bangge aku jd anak sedare die :)

    0

    0
  23. mak bedah says:

    stkt eyebag ngn wrinkle skit tu nmpk la die x cucuk…nmpak she’s aging beautifully………yg psl slim world tu klu g slimming je tp xde disiplin diri yg kuat untuk kurus(spt exercise,diet etc) pon x guna gak…..nmpk la die berusaha utk maintain cun..da keje die artis kne maintain lawa..x lawa kang x laku….pape pon die mmg cantik tanpa botox dan yg seangkatan dgnnya

    0

    0
  24. jas says:

    betul cakap ZZ..pompuan yg pernah melahirkan anak memang nampak perut buncit sikit cos itukan rahim tempat baby dlm kandungan..ala x yah le nak detail sgt perhatikan body ziana..tak kan nak tngok perut dia mcm papan since dia jadi duta SLIMWORLD..skrg byk aku tngok single men & ladies lagi buncit sampai ke tahap obesiti heheheh…malu lak tengok..

    0

    0
  25. nenek kebayan says:

    yg penting kak ZZ no botox!! cantik semulajadi.. :)

    0

    0
  26. kaktus says:

    kira cantikla tu dah 40an, anak 4 masih maintain… anak dara pun kalah. skrng anak dara kalau tak pakai concealer, tak pakai foundation… haa mau terkejut org yg tgk! eyebag besar hitam, kedut2 kat dahi, dgn double chin nya kulit bintik2 hitam hah.. jadi terima je la yg mmng zz ni elok rupa pada usia dan status ibu 4 ni.

    cumanye.. kalau dah mmng perut buncit, jgnla pakai baju yg tunjuk bentuk body. nampak cacat kecantikan tu. tak perlula pakai tali pinggang bagai

    0

    0
    • Amier says:

      bagai……sarung cempedak …..bukan macam tu?
      Terbalik pulak kalau dibandingkan dengan heroin filem Tamil perut buncit berlapis, mungkin perut macam ini menjadi kegemaran lelaki India Selatan.Kalau ZZ berlakon dengan Rajinikanth tentu terbeliak mata dan terjelir lidahnya.

      0

      0
  27. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    suroh aje si ziana ni pakai telekong atau pn jubah tutop satu muka cuma nampak kn dua mate je jadi tk payah lah kauorang tengok2 dia lagi ….biar lah muka dia untok laki dia jeeeeeeeeeeeeee jangan pulak bila ziana dh pakai selubong dn tk nyanyi lagi kauorang tertanye2 mana ziana pulak !!!!!! maknusia jugak yg remeh temeh kn perkara otak lembu !!!!!!

    0

    0
  28. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    biasa lah jambu2 pn akan tua jugak …..takan boleh elak lagi kalau muka kite jadi tu…………..semua maknusia akan tua tuhan tu adil………..bab tu kalau muka tu jambu jangan lupe diri dn yg hensem pn bergitu jugak mentang2 hensem nk jadi gigolo pulak mempermain kn perasaan pompan !!!!!! dn yg pompan pulak jangan kerana mimpi pakai tudong baru nk pakai tudong !!!! bis kalau tk mimpi pakai tudong tk payah lah pakai tudong lah ye kelassssssssssssssss !!!! nyah !!!

    0

    0
  29. aide says:

    mmg terbaek ah

    0

    0
  30. mamaDee says:

    Mmg cantik, tp rasanya lelaki ni kalau dah ‘gatal’ nak pasang dua tiga empat, tak kira la bini no satu tu cantik ke tak cantik…hehehe…betul tak?? :P~

    0

    0
  31. Lesa Gildore says:

    “Don’t be pushed by your problems; be led by your dreams.”

    0

    0
  32. feminist says:

    nape pmpuan je perlu jaga badan???
    suami mcm badak air pun takpe la ek?
    jgn la sexit sgt nara bro!

    0

    0
  33. ulala says:

    xcy umur dah 40

    0

    0
  34. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ziana umur dh 40 pn maseh ok cantek lagi macm orang belom kawin……..tapi anak2 dara sekarang ni belom kawin tapi badan macm dh kawin pulak ! umur baru 28 dh macm umur 40……muda2 lagi badan dh gedabak ! gemok ! jantan tengok pn tk seleraaaaaaaaa !!!!!

    0

    0
  35. ingin hamil says:

    fuhh..bgsla kak ziana zain ni..dah bersalin pon body still maintain mcm dlu2 jgk..

    0

    0
  36. lyviana says:

    tu tanda nya tak pakai suntik2……kan3….apa apapun tetap cantik…..

    0

    0
  37. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kau ni amier kalau minah jambu ada kt ruangan komen rabak ni kau ada je lah ! benci lah minah jambu ! tapi kalau kau takde kat ruangan ni minah jambu rindu lah pulakkkkkkkkkkkkkkkk ! benci lah !!! uh !!!

    0

    0
  38. 1871405 says:

    1871405 beers on the wall.

    0

    0
  39. You made some decent points there. I looked on the internet for the issue and found most individuals will go along with with your website.

    0

    0
  40. nien says:

    cantiiikkkkkkkkkkkkkkkk………………………………….

    0

    0
  41. I simply wanted to make a simple note in order to thank you for all the magnificent suggestions you are giving out on this website. My rather long internet investigation has at the end been rewarded with reliable information to talk about with my two friends. I ‘d mention that we readers are very much endowed to exist in a superb site with so many perfect individuals with very helpful tactics. I feel very happy to have discovered your entire webpages and look forward to some more amazing minutes reading here. Thanks a lot again for everything.

    0

    0
  42. areve says:

    I’d tap that!

    0

    0
  43. cool says:

    I’d stuff my face in between that ass..

    0

    0
  44. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. Nevertheless imagine if you added some great graphics or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and videos, this website could definitely be one of the best in its field. Terrific blog!

    0

    0
  45. I was curious if you ever considered changing the structure of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better? Thanks!

    0

    0
  46. Hello, This is Excellent work ! And will personally suggest it to my friends. Thanks a million and please carry on the enjoyable work. Thank you, very much.

    0

    0
  47. Hello! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no back up. Do you have any solutions to stop hackers? Thank you!

    0

    0
  48. Intriguing site, i read it but i still have a couple of questions. shoot me an email and we will speak much more becasue i may possibly have an fascinating concept for you.

    0

    0