Written by serenity | January 15th, 2013

Adakah anda masih ingat dengan Atie AF? Seakan-akan menyepi selepas berkahwin, kami dimaklumkan yang artis keluaran Akademi Fantasia ini telah selamat melahirkan bayi perempuan pada 8 Januari lepas.

Nama bayi Atie ialah Zara Rijwani binti Saiful.

Semoga kehadiran Zara Rijwani akan mengeratkan lagi hubungan Atie AF dengan suami. Untuk makluman, Atie atau nama penuhnya Suriati Abu Bakar telah selamat melangsungkan perkahwinan dengan Saiful Anuar Baharim sekitar 2007.

Sebelum ini Atie pernah melahirkan keluhannya dalam akhbar kerana masih belum dikurniakan anak walaupun sudah berkahwin selama empat tahun pada 2011. Tahniah buat Atie kerana akhirnya tercapai juga impiannya untuk memiliki anak.

27 responses to (GAMBAR)Atie AF Selamat Lahirkan Anak Sulung

  1. wawa says:

    tahniah……

    0

    0
  2. jah kaki gosip says:

    penantian selama 7 tahun akhirnya membuahkan hasil!

    0

    0
  3. cacing says:

    muka dia ni mcm Nadiya Nisaa la. Nama suami pun sama

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Akhirnya…tiba juga rezeki,cepat dan lmbt je….
    Alhamdulilah buat Atie,Apepun TANIAH….

    0

    0
  5. Hullahoop says:

    Cute nyer baby..

    0

    0
  6. amylynn says:

    tahniah wati…chumel beby…alhamdulillah ade rezeki timang beby sendiri setelah lama menunggu,,,syukurr…

    0

    0
  7. me says:

    congratulation atie!!! … aritu time tgk akak nak bersalin nampak atie ni kat wad yg same …cian die kene tahan lame kat hospital before due …x sure ape masalah die tp nurse kat situ ckp die dah lame dah kene tahan wad tu …tp alhamdulillah selamat semua nye melahirkan baby yg comel ..tahniah sekali lagi ;)

    0

    0
  8. Sahsa says:

    x silap x nye atie nie pnh ade skit cyst dulu.Tue yg die lmbt dpt anak.Tp syukur akhirnye dikurniakn anak jgk,tumpang gembira jgk aku tgk dia…

    0

    0
  9. zaza says:

    tahniah atie..

    0

    0
  10. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    cute nye baby diaaaaaa caaaaaaaayang diaaaaaaaa dh besar nanti English Education okkk

    0

    0
  11. Cik Peah says:

    tAhniah….baby atie sgt cute!

    0

    0
  12. kak li says:

    baby atie sangat cute. jaga baby dengan baik , terutama waktu tidur malam, pastikan baby tu tak di “terajang”,,,, minta jauh.

    0

    0
  13. ida says:

    indahnya perasaan saat bergambar ngn baby kite yg baru lahir..dulu dok tendang2 ibunye..ni da kuar da..comey sssgt

    0

    0