Written by AbangNara | November 11th, 2009

malaysia international fashion week

Mak aih comel gile Diana Danielle masa Malaysia International Fashion Week (MIFW). Cute tahap Hagemaru dah nie. Fasha Sandha pun apa kurangnya gak. Terserlah keayuan ngan baju berwarna putih. Senyuman pun manis gitu. Boleh cair gak dibuatnya kalau tenung lama-lama gambar diorang nie. Tak gitu?

Ramai jugak artis-artis wanita popular Malaysia macam Anita Sarawak, Dynas, Yasmin Hani dan ramai lagilah yang join buat catwalk kat MIFW nie. Dari pemerhatian kami yang jahil fesyen nie, mantap-mantap gak rekaan designer-designer Malaysia nie. Menyerlah kecantikan, keayuan dan kemanisan artis-artis kita. Tahniah kepada pereka-pereka baju untuk MIFW.

Lagi gambar-gambar artis wanita Malaysia semasa MIFW dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Facebook Sam Kassim.

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

229 responses to (GAMBAR)Artis Malaysia Di Malaysia International Fashion Week

  1. [email protected] says:

    aku lagi ker

    • ammey says:

      lately ni ko ja 1st..

    • [email protected] says:

      nak tuakar nama aku ler…. NAK TARUK NAMA AKU PELUMBA F1 le

      hehehe….

      dorang ni memang cantik pun…
      tp kalo pakai tudung lagi cantik

      • [email protected] says:

        huhuhu,,, kak nara n abg nara kalo nak letak cita baru dia msg aku dulu

        dia cakap pet siap sedia…….

        2 aku jadi no 1 di hati BN

      • mawy says:

        okay ar tuh petra…

      • ammey says:

        taste ko pkai tdung ekk

        • mawy says:

          mane clip,aries,anne dan kipas susah mati BN lain2 nih…pi sarapan la kot

        • [email protected] says:

          huhuhu…. tp bauju kat noryn huhuhu… meletop…
          tp leh jalan ke 2….

          ni nak kalahkan baju kak ziana ni….

          awek kalu dulu pun pakai tudung…
          budak uia katakan

        • blackberry00 says:

          pet kate dorg tgh cirik lagi..
          aries, eclipse, poco, anne x bgn lagi ker aper, ar?

        • [email protected] says:

          ARIES CIRIK

          ECLIPSE P SUNTIK BIBIR

          POCO2 TENGAH BUAT TARIAN BARU… DIAKAN JULATIH SEHATI BERDANSA

          ANNE MCM KO XTAU… DIA MESTI BERSEDIH JER

        • mawy says:

          kak nita aku tgk dah macam isteri darth vader pon ada…

        • ammey says:

          aa aku stuju mawy

        • [email protected] says:

          NANT KAT NITA AKAN CAKAP MCM NI

          ;KAK NITA;;;;;;; BETUL KER APE YANG MAWY CAKAP BANG MAHADIR

          ABG MAHADIR;;;;;;;; YES DARRLINGGGGGGGGGGGGG

    • Aimo KM says:

      cun nye semua tu…huhu

  2. DakLiver says:

    hoho…….no 2….tu……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ammey says:

    asal muka diorg jer

    • ammey says:

      hehe pc aku lmbab naik pic y 1st je

      • ammey says:

        xblh blah tgk y bju merh tu
        huhu

        • [email protected] says:

          2 kak nita ler

        • ammey says:

          tahu ler
          pesen pe die catwalk xtu den

    • blackberry00 says:

      a ah…
      kat msia ni dh kkrgn model…
      2 yg ambik artis…

      • [email protected] says:

        artis jer yang mampu sintik botox untuk jadi cantik… 2 yang ambik artis

        • blackberry00 says:

          lambat laun kerut jgk…
          sementara jer tuh…

        • [email protected] says:

          tp kak nita dah KERTU pun ader gak yang nak ambik…

          dia jalan mcm buat tarian ular jer

          kalo poco2 ader ni msti dia tau cara ape yang kak nita jalan…

          t

  4. blackberry00 says:

    hehe..
    aku 1st box nih..
    huhuhu

    • mawy says:

      mane ada 1st beri….kuikui

      • [email protected] says:

        aku tau 1st

      • blackberry00 says:

        ala mawy..
        dlm box jer…
        pet 2 laju gilerrrr arr….
        lately dye mmg alert tol ngn bn ni
        bagus2…chaiyok3

        • [email protected] says:

          KO KENER CONTOHI AKU LEN KALI…
          huhuhuhu

          bagi cikit2 kat BN nant dia bagii tau ler ko bile dia nak masukan cter baru

        • blackberry00 says:

          cm2 ker..
          rasuah tahap brp tuh..??

        • [email protected] says:

          PALING CKIT PUN AKU BAGI 5K TAU

        • blackberry00 says:

          mangkuk ayun..!!!i
          yerlah tuh….

        • [email protected] says:

          xcaya tanya BN

  5. Rin says:

    cantiknya si fasha, slalu bseri2… :D
    pakai spende sj pom lawa gaks..
    yg ppuan pon suke tgk, yg lelaki apatah lg..
    uuuuuuuuuuuuu…!

    • blackberry00 says:

      it’s normal, babe…
      ktorg pandai ‘menikmati’ keindahan alam semulajadi
      kui kui kui…

      • [email protected] says:

        FASHA DAH BAGI KO MAKAN NASI KANKANGGGGGGG DIA JUGAK KER

        YANG KO BERIA PUJI DIA RINNNNNNNNNNN

        • blackberry00 says:

          pasa 2 mmg lawa..
          tp syg perangai x berubah..
          bkt lakonan dye aku mmg solute lah…

        • [email protected] says:

          mak cik lagi minat

          maya n rozita le black…

        • ammey says:

          dolu2 aku mint pacat neh
          pakej lengkap
          skung mcm2 sal dye
          ksian da nk gelak da..
          sori

        • [email protected] says:

          kalo dia bace Blog ni msti dia berubah kan….

          tp dia degil cket….

          kener mintak Prof Izi nasihat ni…

          tp Prof iZi gatai

          SELAMAT BERAMAL

        • blackberry00 says:

          pet, aku mmg minat maya n rozita..
          tak terkira…
          pasa ni minat gak..
          kire bolehlaaaaaahhhhhh….
          krg minat sbb attitude dye yg tak ubah2…
          tp, klau nak pkir, ade lg artis ompuan yg tak senonoh tingkah laku…
          hrp2 pasa ni berubah…
          syg, pakej ade.. tp tulah, suke wat hal..

        • [email protected] says:

          dia buat hal sebab nak tambahkan doasa dia n nak banyakan dosa orang lain jugak.. hehehe

          nak buat mcm mana aku memang minat kat MAYA n rozita….

          biar le orang kutuk KETIAK MAYA BUSUK n BULU MATA KAK ROZITA RM1…

          dorang pujaan hati ku… huhu

        • blackberry00 says:

          btol ke ckp2 org pasal ketiak maya busuk..?
          geng2 aku krew film duyung siap bg tau ikan boleh pengsan jap time maya shoot dlm air..
          aku cam x caya, ah…
          maya 2 lawa, apa..?
          very exostic….
          ape2lah…aku pong minat gak maya ni dari dulu lg….
          dye x pregnant, eh..?

        • [email protected] says:

          baka dari MAT SALLEH memang ketiak bUSUK… huhuhu

          nant suruh BN BUAT lipitan pasal MAYA dah mengandung tau x

          BN malam jumaat gan lupa p UMAH MAYA

        • ammey says:

          rozita 2 owq senogori aku daa..
          adk drdik dia suma xsombong

        • [email protected] says:

          adik beradik dia semua lawa2 kan…
          aku tengk dalam majalah MAK dorang pun lawa

  6. violet says:

    emmm…

    • violet says:

      ammey
      ko ad x?

      • [email protected] says:

        KO TANYA AMMY JE…. KITA ORANG KO X TANYA PUN

      • blackberry00 says:

        heluuuuu
        dorg ni tdo lagi…
        ktorg2 jer dr pg lg…

      • ammey says:

        yup
        ade neh..
        dh nyumm2??

        • violet says:

          lum la adik ipaq.
          kak windu nih kat hang..
          huhu..

          petra..
          amey tu adik ipaq cek
          so cek tnye dye je la..
          huhu

        • [email protected] says:

          sampai ati tau,,,,,

          pilih bulu lak dia… wah3

          tengk xnak tanya pasal kter orang lagi… heheheh

        • ammey says:

          pet ni wat
          jles lak huhu…

          kak awat xmkn g
          cek tgk 3R dlu2 depa kta klu xbekpes cpt tua
          hehe xtaw btui ka dak

        • violet says:

          kak x lpq lg.
          sat lapq kak mkn na..

          salam ya
          petra n blckberry..
          :)

        • [email protected] says:

          TQ KAK SEBUT GAN NAMA KU INI

          nant makn awal tau,,,, xle susah2 nak sutik….

          nant dah tua pun jadi CANNNNNTIKKK mcm KAK NITA

        • blackberry00 says:

          merajuk tahap dewa dah pet ni..
          ohohhhh…
          salam violet….
          sihat..???

        • ammey says:

          cntik cm kak nita???cntik ka lgu 2
          muka violet dh memg cun
          hehe bodek kak ipaq pg2 neh

        • [email protected] says:

          TETUS akak Vio kita p makan 2

          dah xmerajuk ni

        • ammey says:

          awat hiang pngei dia kak,dia moda ag la,
          sma gan ang
          =)

        • [email protected] says:

          saja jer,,,, dalam BN kan suka panggil akakkkkkkkkkkkkkkkkk

          mcm kak OGY kita…

          akakkkkkk jugak

          aku je lain cket PAK CIKKKKKKKKK

        • ammey says:

          ko bkn mak cik ka
          huhu jag mare aa t kna juai

        • [email protected] says:

          mak x penah nak marah orang noxxx

          orang je selalu dengki gan nyah noxxxxxxxx

  7. puteriaquarius81 says:

    mrning…
    hmmm rasanya bj diana jer yg aq berkenan.. so sweet.. pacat nyer bj pun blh thn gak.. yg lelain tu, emmm lain smua kureng.. huh

    • ammey says:

      norin bju cm plstik itam buh lam tong smpah ja kn
      ish jht aku neh…
      huhu

      • [email protected] says:

        huhuhu PUT dah bangun…. semalam mimpi aper…

        PUT x sebut pun nama KAK NITA …

        orang lain semua dah sebuta nama kak nita

      • puteriaquarius81 says:

        hahaha ye la.. abih plastik itam kt kdai diorg wat bj.. huhuhu

        • puteriaquarius81 says:

          pet… aq mmpi ko la mlm td.. muahahaha senget kpalo den.. org lain dah sbut, tu sbb aq x sbut.. krg tersedak plak dia.. cian bang dir nk tlg ktuk blkg.. huhuhu

        • [email protected] says:

          abg DIR x ketuk belakang…. dia ketuk tempat lain…

          xper ler pic aku mcm 2… lain dari yang lain

        • ammey says:

          pet p la ejas gambaq len

        • [email protected] says:

          biar ler pic ni…. unikkkkk cket

  8. pinkapplejuice says:

    pic no 6 yg pkai tutup kepala wrna kuning 2, atas dh ok di tutup tp kt bhgian dada… astagafirullah, fesyen apa ke namanya 2?

    • blackberry00 says:

      pesen nak kiamat…

      • pinkapplejuice says:

        diana dianelle n dynas ok je. kpd kak dynas semoga kandungan kali ini akan selamat sehingga melahirkan nanti, amin!

        • [email protected] says:

          fesyen TIKET KE NERAKA kot

        • puteriaquarius81 says:

          insyllh mdh2an…

    • ammey says:

      pesen bru ps mndi
      tower lilit kt tas tuk kringkn rmbut

      • pinkapplejuice says:

        korang kenal x siapa selebriti 2? mcm irma hasmie pon ada. aku teka aje, klu slh minta maaf kt Nabil.

        • ammey says:

          aku asa cm irma gk

        • [email protected] says:

          ko nak tau kan…. lu pk le sndiri

        • puteriaquarius81 says:

          mmg dia pun.. huhuhu

  9. puteriaquarius81 says:

    boring tahap gaban…

    • violet says:

      lor
      awat?
      meh violet tmn k syg

      • [email protected] says:

        huhu nak manja2 sekali leh x…

      • puteriaquarius81 says:

        huhuhu boring sorg jer kat opis ni.. yg lein suma kuar..
        thanx violet.. muah.. :)

        • ammey says:

          nk muah gk…
          muahahahhaha

        • [email protected] says:

          gatai ko kan

        • puteriaquarius81 says:

          hihi oleh krana ammey adik ipar violet dpt gak.. muah.. :) hihihi

        • [email protected] says:

          kat aku PUT bagi le banyak2 cket

        • puteriaquarius81 says:

          wohohoh ckp org je.. ko lg gataii ropanya.. ekekeke

        • [email protected] says:

          bila lagi nak manja2 ni… hehehe

  10. EclipsE says:

    cantik nya diana….
    so sweet…
    dress simple but ade class…
    fasha…bolehla….

    • [email protected] says:

      BIBIR rindu kat ko…

      dah stu ari ko menghilangggggggggggggggggggggg

    • puteriaquarius81 says:

      btul3… diana plg sweet…

      • puteriaquarius81 says:

        wahaha pet.. ko pgil eclipse bibir? best la nama tu

        • [email protected] says:

          SEMUA ORANG wajibbbbbbbbbbbbbb panggil dia BIBIR

          bibik pun leh gak

        • ammey says:

          jht ko pet hehe
          kang owq pngl ko wonder pet ngis lak
          huhu

        • [email protected] says:

          apa yang penting kejer sama… hehehe

          BB gurau je tau….

          gan marah tau

        • EclipsE says:

          dun call me bibir….
          lips ok…br sdp sket….huhu…

        • [email protected] says:

          huhuhu…

          aku orang melayu ler… nak jugak panggil BB

        • EclipsE says:

          bibir tue agak kekampungan sket….huhuhu…
          pgl aku eclipse jer la…
          ko memandai kan bg nama bibir….
          nak kena ney!

  11. Jingga Kencana says:

    semoga dynas selamat melahirkan kali ini , insya allah…dan berpada2 ketika berfesyen…
    irma hasmi ke yg berfesyen kemban tu…dasat gak…

    • [email protected] says:

      fesyen makcik 40an tme mandi tepi sungai tau perigi dulu…

      DUHAI BONDAKU BONDAKU SI IKAN KALOI… HEHEHE

  12. [email protected] says:

    U ALLL sEMUA dah p bekebun ker

    • puteriaquarius81 says:

      eh.. pet pun pndai ke berkbun

      • [email protected] says:

        aku tengk orang jelah….

        tengk lagi syok… heheh

        • clipKertas says:

          tengok jer tak syok la pet,,,

          rase bekebun sndiri lg,,,,, syok..
          mmg feel abis lah…

          sbb aku tgh alami nyer….
          wahai…ladang pedasku.. aku brsyukur dgn usaha aku yg tak sia2 nie…

          heheheeek… over plak

    • ammey says:

      ko g slmt haiwan dlm kesusahn dh le…
      hehe

    • clipKertas says:

      kebun mane pet?

      aku rase paling lawa diana danielle, paling sweet…

      stuju tak?

  13. EclipsE says:

    sehari aku xdtg…letih nak khatam cite smlm…huhu…
    nway salam to all my beloved frenz….
    semoga ari ney lebih baik dr ari smlm… :-)
    yg pntg kite enjoyyyyyyyyyyyyyyyyy….yeah……!

  14. EclipsE says:

    aries mn yea?
    mc ker ari ney?
    korg sume btl ker kak nara nak tkr date gathering?

  15. BumbleBee says:

    fasha dh berisik… gmbr dier yg jalan cekak pinggang tu figure mcm straight jer…xde pinggang dah… :P

    apepun…si dynaz ni x serik lg ker? bawak2lahh x payah pakai baju2 ketat, high heels lagi…sian sket kt dlm perut tuh…lemas dier…

    • puteriaquarius81 says:

      huhuhu btul tu

      • aries_april says:

        dia kta…
        dia ska pkai bju ketat…
        x da rimas…
        rsnya…sbb tu la dia kggran….

        • BumbleBee says:

          tp kene laa learn from mistake kan.. yg 1st tu x selamat dilahirkan…xkan nk buat rutin yg sama dgn yg bru ni…tul tak? dier mmg sker ketat2, tp jgn laa selfish sgt…tak tau ape yg dlm perut tu rasa….

          dynaz ni mesti x pi dgr ceramah ibu mengandung ni..sbb time tu nurse/doktor akan bgtau jgn pakai ketat2…jgn pakai kasut tinggi…etc.

          yerlaa kan, nama pun artis…’byk duit’…konfirm x layan ceramah2 free ni… :)

  16. EclipsE says:

    nak tnye pndpt u’ll…
    mcm mana nak dptkan diet yg terbaik tnpe perlu blapar…??
    aku ney dhlah suke mkn nasi…
    sehari xmkn…rs mcm nak mati…hehehe….dlu berat aku 44kg…skrg dh 47.5….brt aku rs tue…
    so,i need someone 2 give me some advice….

    • aries_april says:

      ari2x ko mkn cuka gtah ja…
      conpon krus…

      • puteriaquarius81 says:

        bkn stkt krus.. kering trus…

        • aries_april says:

          hhehehehehehehehe
          :-)

        • BumbleBee says:

          kurangkan kuantiti nasi…lebihkan lauk. amik time lunch sahaja…dinner jgn amik nasi. minum byk air masak, tdur cukup(malam shj)…jgn tdo siang. makan time chewing tu…selow2….lg selow kter makan, lg cepat kter rasa kenyang…

          kalo malam lapar lg walaupun dh dinner, ko minum air oren sunquick bancuh ngan air tanpa gula…

  17. aries_april says:

    mrng all…
    cntk bc pacat…
    diana…mnis ja pkai cam tu…

    eclipse…
    02.01.2010 date our gath

  18. blackberry00 says:

    10.30 pagi…
    baru nak wat keje..
    aku out jap..
    nnt msk blk…
    bye, gengz!!!

  19. EclipsE says:

    aries smlm sory la aku xreply msg ko…
    kredit bis…
    ble ko msg jer mst kredit aku xde…
    ble ko xmsg…kredit aku byk…
    aku pon musykil ney…
    time xtepat la….

    • aries_april says:

      ko mmg…
      sllu cam gitu…
      nama ja keja beso…
      crdt pn xda…

      • EclipsE says:

        la aries…aku dh ckp aku keje tea lady jer…
        ko xcaye gak…
        yela2…nti jap lg aku top up la….
        aku dok bz bt air jer…xperasan top up dh bis…
        tgula sat2 g aku pow sesape….

        • aries_april says:

          hheheheh…caya lah…
          :-)

          smlm cl anne…
          trlpa dia kat oversea…
          slmt x dpt…
          klau x…
          mau lingkup duit aries…

  20. EclipsE says:

    mn yg lelain ney?
    bz ker?
    tuela sume pangkat bsr2 kat cni…
    dat y bebanan keje byk…
    tgk aku dgn aries kuli jer…
    dat y memanjang jer ade kat cni…
    keje dh siap leh la jd ular jap…huhuhu…

    • aries_april says:

      tu la…
      slmt aries nya boss ksi pnjm laptop dia…
      tu yg leh mngulat kat sni…
      dia tu baik..
      tiap kli aries abis cci toilet ja..
      mst dia kt cam ni…

      “aries…ko tntu dh pnt..ko pkai la dlu laptop sya…”

  21. fahnees says:

    tue pic dynas ker,pregnant kan die.. terserlah wajah bakal ibu..

  22. aries_april says:

    menu pa krng lunch ya?
    tngh pikir ni…

  23. aries_april says:

    eclipse…ko mn?

  24. aries_april says:

    mn yg lain2x ni…
    td meriah sngt BN ni…
    tetiba ilang lak smua orng…

  25. lilies says:

    OMG, the dresses look so stunning n gojes..esp DD,Dynaz,Juliana Evans..err..hurmm..sume ar..lalala~~

    • aries_april says:

      yups…
      u are right friend…

      • [email protected] says:

        haiii u alllll//// ader kejer cket tadi dah banyak u all borak kan

        • aries_april says:

          lma aries tnggu korang…
          snyi ja BN ni…
          :-(

        • [email protected] says:

          huhuhu….. aku ader ni

        • aries_april says:

          ko p mn?
          rmai ker orng bt loan ari ni?

        • [email protected] says:

          ko dah x cirik ker…..

        • [email protected] says:

          sorang jer… tp kecoh dia mcm 100 orang… heheeh,,,,

          sakit telinger aku…..

        • aries_april says:

          ska ko ja kata aries cirik…
          ko ni pet mmg nk kna lah…
          xda cirik2x la….

        • [email protected] says:

          cirik ko dah ok ker……..

          kak nara nak tkr date gathering bile n dia nak buat kat ner…

          kiter berdua jeker kat cniiii

          yang lain maner p

        • aries_april says:

          xper la pet…
          dpt untg pn ko gak…

        • [email protected] says:

          masalah nyer yang ni bukan nak buat gan aku….
          buat gan member aku… tp dia x datang lak ari ni…
          makcik ni bising le… dah janji tp xdatang…
          aku jugak yang kener

        • aries_april says:

          psng la tlnga bsar2x…
          conpon x skit…
          hahahaahahahah

  26. aries_april says:

    mn yg lain???????????

    • [email protected] says:

      hilang dah…. kener rotan kat boss kot asyik chat kat BN jer

    • EclipsE says:

      ade ney…
      comp aku ney sengal…
      pdhal br lg…
      xpon server prob…
      tensen aku…

      • [email protected] says:

        ko bakar pc 2 nant dapat yang baru

        • EclipsE says:

          klu aku bkr…silap2 aku kena buang keje karang…hahahaha…
          ntah2 bos aku tau aku asyik btenet jer…
          dia nak sekat kot…

        • [email protected] says:

          o yeker… nant ko bawak pc n brband ko sendiri…
          jadi dia x leh cakap aper.. heheh

        • aries_april says:

          eclipse dia x main la bkr2x ni…
          dia bt cam lain…
          :-)

        • [email protected] says:

          cam maner 2 aries

  27. EclipsE says:

    i’m back….
    td pc hang…………
    mmg tannnnnnnnnnnnnnn….

    • [email protected] says:

      BB…. rindu ah kat ko….

      • EclipsE says:

        ko ney asal xbis2 rindu kat aku….
        aduh…tersentap jantungku…wakakaka…

      • aries_april says:

        ko cian dia pet…
        jgn la pnggl gitu…

        • EclipsE says:

          ntah aku srh dia pgl lips…
          ney bibir…
          ape klass!

        • aries_april says:

          nk mnja2x ngan ko eclipse…

        • [email protected] says:

          BB bukan bibir dah…
          nant ko ingat ler sapa yang panggil ko BB
          aku sorang jer tau

          cantik ape nama BB

        • [email protected] says:

          lesbian aper nak manje2 gan BB

  28. aries_april says:

    x sbr nk tnggu jmaat…

    • [email protected] says:

      pesal pulak nak tunggu jumaat

  29. blackberry00 says:

    jom g umah sebelah….<3

  30. aries_april says:

    pet..
    ko lesbian na lak ni?

    • [email protected] says:

      sambung kat umah sebelah

  31. nha says:

    fasha sanda ke? ingatkan fouziah ghous..

  32. lizzie says:

    oh ye, dilla pemenang malaysia most beatiful tu akn kawen weekend ni. ahad kalau tak silap kat dewan felda KL tu.

  33. teacherfara says:

    ni lah yg kite sebut sbg eksploitasi ke atas wanita~

  34. gosipgurlfea says:

    WOW nenek NITA nampak CUN dan EXOTIC waaaaaaaaaaaaaa haha :P

  35. pinkypanthers says:

    body kak nita lg bergetah dr body si pacat….
    body si pacat straight jerk cam guni beras…
    hahahaha……

  36. diana d pling cun……
    cam princess….ska dia…
    muka lawa….body perfect…..huhu….

  37. dekyang says:

    dynas jgk yg tomey ngan perutnye…he..he..

  38. jane says:

    dah le nek nita sarawak….bagi la bebudak mude2 plak…. cukup2 le tu….ingat le mati plak…..

  39. jiha says:

    haha…gown warna itam dr azura couture da dipakai oleh rita rudaini waktu fotografi dgn aidil,airit rayyan rizqin utk muke dpn majalah harmoni…

  40. […] lagi gambar-gambar artis kat Malaysia International Fashion Week(MIFW) yang kitorang kongsikan baru-baru […]

  41. fifi says:

    amboi cantiknya baju doirang

  42. fafa says:

    untung + bertuah jadi artis kan senang je dapat job model2 ni..bila la nak jadi cam ni kan duit pos asyuk je….GORGEOUS SEMUA NYA!