Written by AbangNara | November 11th, 2009

malaysia international fashion week

Mak aih comel gile Diana Danielle masa Malaysia International Fashion Week (MIFW). Cute tahap Hagemaru dah nie. Fasha Sandha pun apa kurangnya gak. Terserlah keayuan ngan baju berwarna putih. Senyuman pun manis gitu. Boleh cair gak dibuatnya kalau tenung lama-lama gambar diorang nie. Tak gitu?

Ramai jugak artis-artis wanita popular Malaysia macam Anita Sarawak, Dynas, Yasmin Hani dan ramai lagilah yang join buat catwalk kat MIFW nie. Dari pemerhatian kami yang jahil fesyen nie, mantap-mantap gak rekaan designer-designer Malaysia nie. Menyerlah kecantikan, keayuan dan kemanisan artis-artis kita. Tahniah kepada pereka-pereka baju untuk MIFW.

Lagi gambar-gambar artis wanita Malaysia semasa MIFW dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Facebook Sam Kassim.

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

malaysia international fashion week

[jetpack-related-posts]

229 responses to (GAMBAR)Artis Malaysia Di Malaysia International Fashion Week

  1. petra@dubies says:

    aku lagi ker

    0

    0
  2. DakLiver says:

    hoho…….no 2….tu……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  3. ammey says:

    asal muka diorg jer

    0

    0
  4. blackberry00 says:

    hehe..
    aku 1st box nih..
    huhuhu

    0

    0
  5. Rin says:

    cantiknya si fasha, slalu bseri2… :D
    pakai spende sj pom lawa gaks..
    yg ppuan pon suke tgk, yg lelaki apatah lg..
    uuuuuuuuuuuuu…!

    0

    0
    • blackberry00 says:

      it’s normal, babe…
      ktorg pandai ‘menikmati’ keindahan alam semulajadi
      kui kui kui…

      0

      0
      • petra@dubies says:

        FASHA DAH BAGI KO MAKAN NASI KANKANGGGGGGG DIA JUGAK KER

        YANG KO BERIA PUJI DIA RINNNNNNNNNNN

        0

        0
        • blackberry00 says:

          pasa 2 mmg lawa..
          tp syg perangai x berubah..
          bkt lakonan dye aku mmg solute lah…

          0

          0
        • petra@dubies says:

          mak cik lagi minat

          maya n rozita le black…

          0

          0
        • ammey says:

          dolu2 aku mint pacat neh
          pakej lengkap
          skung mcm2 sal dye
          ksian da nk gelak da..
          sori

          0

          0
        • petra@dubies says:

          kalo dia bace Blog ni msti dia berubah kan….

          tp dia degil cket….

          kener mintak Prof Izi nasihat ni…

          tp Prof iZi gatai

          SELAMAT BERAMAL

          0

          0
        • blackberry00 says:

          pet, aku mmg minat maya n rozita..
          tak terkira…
          pasa ni minat gak..
          kire bolehlaaaaaahhhhhh….
          krg minat sbb attitude dye yg tak ubah2…
          tp, klau nak pkir, ade lg artis ompuan yg tak senonoh tingkah laku…
          hrp2 pasa ni berubah…
          syg, pakej ade.. tp tulah, suke wat hal..

          0

          0
        • petra@dubies says:

          dia buat hal sebab nak tambahkan doasa dia n nak banyakan dosa orang lain jugak.. hehehe

          nak buat mcm mana aku memang minat kat MAYA n rozita….

          biar le orang kutuk KETIAK MAYA BUSUK n BULU MATA KAK ROZITA RM1…

          dorang pujaan hati ku… huhu

          0

          0
        • blackberry00 says:

          btol ke ckp2 org pasal ketiak maya busuk..?
          geng2 aku krew film duyung siap bg tau ikan boleh pengsan jap time maya shoot dlm air..
          aku cam x caya, ah…
          maya 2 lawa, apa..?
          very exostic….
          ape2lah…aku pong minat gak maya ni dari dulu lg….
          dye x pregnant, eh..?

          0

          0
        • petra@dubies says:

          baka dari MAT SALLEH memang ketiak bUSUK… huhuhu

          nant suruh BN BUAT lipitan pasal MAYA dah mengandung tau x

          BN malam jumaat gan lupa p UMAH MAYA

          0

          0
        • ammey says:

          rozita 2 owq senogori aku daa..
          adk drdik dia suma xsombong

          0

          0
        • petra@dubies says:

          adik beradik dia semua lawa2 kan…
          aku tengk dalam majalah MAK dorang pun lawa

          0

          0
  6. violet says:

    emmm…

    0

    0
  7. puteriaquarius81 says:

    mrning…
    hmmm rasanya bj diana jer yg aq berkenan.. so sweet.. pacat nyer bj pun blh thn gak.. yg lelain tu, emmm lain smua kureng.. huh

    0

    0
  8. pinkapplejuice says:

    pic no 6 yg pkai tutup kepala wrna kuning 2, atas dh ok di tutup tp kt bhgian dada… astagafirullah, fesyen apa ke namanya 2?

    0

    0
  9. puteriaquarius81 says:

    boring tahap gaban…

    0

    0
  10. EclipsE says:

    cantik nya diana….
    so sweet…
    dress simple but ade class…
    fasha…bolehla….

    0

    0
  11. Jingga Kencana says:

    semoga dynas selamat melahirkan kali ini , insya allah…dan berpada2 ketika berfesyen…
    irma hasmi ke yg berfesyen kemban tu…dasat gak…

    0

    0
  12. petra@dubies says:

    U ALLL sEMUA dah p bekebun ker

    0

    0
  13. EclipsE says:

    sehari aku xdtg…letih nak khatam cite smlm…huhu…
    nway salam to all my beloved frenz….
    semoga ari ney lebih baik dr ari smlm… :-)
    yg pntg kite enjoyyyyyyyyyyyyyyyyy….yeah……!

    0

    0
  14. EclipsE says:

    aries mn yea?
    mc ker ari ney?
    korg sume btl ker kak nara nak tkr date gathering?

    0

    0
  15. BumbleBee says:

    fasha dh berisik… gmbr dier yg jalan cekak pinggang tu figure mcm straight jer…xde pinggang dah… :P

    apepun…si dynaz ni x serik lg ker? bawak2lahh x payah pakai baju2 ketat, high heels lagi…sian sket kt dlm perut tuh…lemas dier…

    0

    0
    • puteriaquarius81 says:

      huhuhu btul tu

      0

      0
      • aries_april says:

        dia kta…
        dia ska pkai bju ketat…
        x da rimas…
        rsnya…sbb tu la dia kggran….

        0

        0
        • BumbleBee says:

          tp kene laa learn from mistake kan.. yg 1st tu x selamat dilahirkan…xkan nk buat rutin yg sama dgn yg bru ni…tul tak? dier mmg sker ketat2, tp jgn laa selfish sgt…tak tau ape yg dlm perut tu rasa….

          dynaz ni mesti x pi dgr ceramah ibu mengandung ni..sbb time tu nurse/doktor akan bgtau jgn pakai ketat2…jgn pakai kasut tinggi…etc.

          yerlaa kan, nama pun artis…’byk duit’…konfirm x layan ceramah2 free ni… :)

          0

          0
  16. EclipsE says:

    nak tnye pndpt u’ll…
    mcm mana nak dptkan diet yg terbaik tnpe perlu blapar…??
    aku ney dhlah suke mkn nasi…
    sehari xmkn…rs mcm nak mati…hehehe….dlu berat aku 44kg…skrg dh 47.5….brt aku rs tue…
    so,i need someone 2 give me some advice….

    0

    0
    • aries_april says:

      ari2x ko mkn cuka gtah ja…
      conpon krus…

      0

      0
      • puteriaquarius81 says:

        bkn stkt krus.. kering trus…

        0

        0
        • aries_april says:

          hhehehehehehehehe
          :-)

          0

          0
        • BumbleBee says:

          kurangkan kuantiti nasi…lebihkan lauk. amik time lunch sahaja…dinner jgn amik nasi. minum byk air masak, tdur cukup(malam shj)…jgn tdo siang. makan time chewing tu…selow2….lg selow kter makan, lg cepat kter rasa kenyang…

          kalo malam lapar lg walaupun dh dinner, ko minum air oren sunquick bancuh ngan air tanpa gula…

          0

          0
  17. aries_april says:

    mrng all…
    cntk bc pacat…
    diana…mnis ja pkai cam tu…

    eclipse…
    02.01.2010 date our gath

    0

    0
  18. blackberry00 says:

    10.30 pagi…
    baru nak wat keje..
    aku out jap..
    nnt msk blk…
    bye, gengz!!!

    0

    0
  19. EclipsE says:

    aries smlm sory la aku xreply msg ko…
    kredit bis…
    ble ko msg jer mst kredit aku xde…
    ble ko xmsg…kredit aku byk…
    aku pon musykil ney…
    time xtepat la….

    0

    0
    • aries_april says:

      ko mmg…
      sllu cam gitu…
      nama ja keja beso…
      crdt pn xda…

      0

      0
      • EclipsE says:

        la aries…aku dh ckp aku keje tea lady jer…
        ko xcaye gak…
        yela2…nti jap lg aku top up la….
        aku dok bz bt air jer…xperasan top up dh bis…
        tgula sat2 g aku pow sesape….

        0

        0
        • aries_april says:

          hheheheh…caya lah…
          :-)

          smlm cl anne…
          trlpa dia kat oversea…
          slmt x dpt…
          klau x…
          mau lingkup duit aries…

          0

          0
  20. EclipsE says:

    mn yg lelain ney?
    bz ker?
    tuela sume pangkat bsr2 kat cni…
    dat y bebanan keje byk…
    tgk aku dgn aries kuli jer…
    dat y memanjang jer ade kat cni…
    keje dh siap leh la jd ular jap…huhuhu…

    0

    0
    • aries_april says:

      tu la…
      slmt aries nya boss ksi pnjm laptop dia…
      tu yg leh mngulat kat sni…
      dia tu baik..
      tiap kli aries abis cci toilet ja..
      mst dia kt cam ni…

      “aries…ko tntu dh pnt..ko pkai la dlu laptop sya…”

      0

      0
  21. fahnees says:

    tue pic dynas ker,pregnant kan die.. terserlah wajah bakal ibu..

    0

    0
  22. aries_april says:

    menu pa krng lunch ya?
    tngh pikir ni…

    0

    0
  23. aries_april says:

    eclipse…ko mn?

    0

    0
  24. aries_april says:

    mn yg lain2x ni…
    td meriah sngt BN ni…
    tetiba ilang lak smua orng…

    0

    0
  25. lilies says:

    OMG, the dresses look so stunning n gojes..esp DD,Dynaz,Juliana Evans..err..hurmm..sume ar..lalala~~

    0

    0
  26. aries_april says:

    mn yg lain???????????

    0

    0
  27. EclipsE says:

    i’m back….
    td pc hang…………
    mmg tannnnnnnnnnnnnnn….

    0

    0
  28. aries_april says:

    x sbr nk tnggu jmaat…

    0

    0
  29. blackberry00 says:

    jom g umah sebelah….<3

    0

    0
  30. aries_april says:

    pet..
    ko lesbian na lak ni?

    0

    0
  31. nha says:

    fasha sanda ke? ingatkan fouziah ghous..

    0

    0
  32. lizzie says:

    oh ye, dilla pemenang malaysia most beatiful tu akn kawen weekend ni. ahad kalau tak silap kat dewan felda KL tu.

    0

    0
  33. teacherfara says:

    ni lah yg kite sebut sbg eksploitasi ke atas wanita~

    0

    0
  34. gosipgurlfea says:

    WOW nenek NITA nampak CUN dan EXOTIC waaaaaaaaaaaaaa haha :P

    0

    0
  35. pinkypanthers says:

    body kak nita lg bergetah dr body si pacat….
    body si pacat straight jerk cam guni beras…
    hahahaha……

    0

    0
  36. diana d pling cun……
    cam princess….ska dia…
    muka lawa….body perfect…..huhu….

    0

    0
  37. dekyang says:

    dynas jgk yg tomey ngan perutnye…he..he..

    0

    0
  38. jane says:

    dah le nek nita sarawak….bagi la bebudak mude2 plak…. cukup2 le tu….ingat le mati plak…..

    0

    0
  39. jiha says:

    haha…gown warna itam dr azura couture da dipakai oleh rita rudaini waktu fotografi dgn aidil,airit rayyan rizqin utk muke dpn majalah harmoni…

    0

    0
  40. […] lagi gambar-gambar artis kat Malaysia International Fashion Week(MIFW) yang kitorang kongsikan baru-baru […]

    0

    0
  41. fifi says:

    amboi cantiknya baju doirang

    0

    0
  42. fafa says:

    untung + bertuah jadi artis kan senang je dapat job model2 ni..bila la nak jadi cam ni kan duit pos asyuk je….GORGEOUS SEMUA NYA!

    0

    0