Written by AbangNara | December 26th, 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

Wokei kita sudah sampai di part terakhir untuk gambar-gambar di Red Carpet Anugerah Skrin 2010. Baca lagi untuk melihat artis feveret anda beraksi di atas karpet merah yang dijual oleh bangla di tepi jalan. Enjoy ~~

P.S: Jedi tak berdisplin

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

113 responses to (GAMBAR)Artis-Artis Di Red Carpet Anugerah Skrin 2010 Part 3

  1. ainiizani says:

    ju nampak seksi n seksa yepp…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
    • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

      tv3 pasni harus meletakkan tema berkemban untuk anugerah ni taun depan he3….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 1
    • mitchie says:

      cntek…..lisdawati n suami nmpak msra.hop kkal slamanya…

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • n says:

        baju lisda paling cantekkk…
        orang cantek…pakai baju x seksi pun nampak cantekk

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  2. Wan Qhairi says:

    sakan nooo diorang dressing…. kaya pereka fashion…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  3. ziela says:

    wan sharmila..bad dress..sheila rusly, i salute you,lisda and fauzi nawawi,so sweet,nabila huda..errr,not sexy,

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  4. saper saper aje says:

    Ok la…. cantik2 blaka

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  5. bila terbukak banyak2 sgt nampak burok kalau tak kena gaya..uhmm sadis la artis malaysia ni..
    nice outfit pada artis yang cantik glam bila bertutup!! =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • double b says:

      tengok lisda..walaupun simple n tutup, tapi nampak jelita sangat..kan?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 3
  6. what the? says:

    just nice.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  7. adillah says:

    sexy xsemstinye nmpk cantek… nabila oh nabila… adoiii hancur dress up ko… mcm xkne gaye la…:-(
    jue tu np la rambut die cm gitu..ish ishhh….artis2 lain yg dh x”over bukak2 mcm intan, lisda..nice!!… yg lain2 ok…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  8. emelda says:

    yg peliknya,artis2 yg sakan sesangat 2,tergolong dlm grup ibu yg lps bersalin….kalah anak dara beb….kekeke….but i like mizz nina style…..her dress so nice…..n nmpak mahal….=]

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
    • just wondering says:

      btul3..mizz nina hot!! nmpak da kurus la

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
      • kurus says:

        aku pelik dengar dier intro nyanyi malam tadik
        adakah selepas intro tsb persembahan dia meningkat?
        aku tk tau sbb aku tuka cenel kejap..

        oh yah, tang penampilan dia di sini, aku suka tang kasut jerk.. tang corak tu.. agak besar besar corak utk badan dia,
        atau itukah motif sebenar utk dia nampak kecik?

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • ain says:

        1st time tgk mizz nina lawa…suka plak pose dia kat sni…hepi gitu…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  9. she says:

    akkakakaak. mcm2. byk yg mcm ahli sihir je tgk bju dorg ni. aduiila terutama abby. haha. linda rafar sweet pulak in pink. jue aziz err. pelik naa la.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  10. ss says:

    paper ari ni rais yatim dah tegor pasal pakaian artis pd malam tu…so pas ni sendiri mau ingat la..heran aku ngan amani & adik dier..kecik2 lagi dah dres macm tu..orang msia nyer fikiran lain..so dorang kena fikir senseviti masykat msia….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 2
    • double b says:

      betul la…waktu diorang bagi ucapan tu, amani ckp tersekat-sekat..i ngat tentu sebaklah kan, ngat kat arwah Yasmin Ahmad..tapi boleh adik i kata, yang Amani tu tengah kesejukan coz tak tutup sangat..gelak pulak i dengar..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  11. ss says:

    cantik baju lily is3 aziz..sopan pun sopan..cantik lagi…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • n says:

      cantek..
      tapi kt kepala tu..selendang ke ape?
      kalau pakai tudung betol2 lagi cantekkk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. taip NERAKA antar ke 36699 says:

    letak laa namer NAra oiii,,,
    byk xkenal ponn… LOL…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  13. semartmolep says:

    ske tgk shiela rusly..sjuk mate..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  14. jane says:

    1..ladyana nak buat senyum comey tapi tak comey baju tak ok
    2..sape tah dia ni..pakai swimsuit kat dalam pastu wrap ngan kain tirai apa tah..ugly
    3..sweet couple..nice dress
    4..alahai abby…. kain nampak sangat so cheap material and ugly fashion
    5.. hmmm pojiah…baju not so nice
    6..nabila nak buat posing muyut seksi tak jadi..ugly..dressing and body…out…
    7..tak kenal sape ..one ugly dress
    8..linda ..another ugly dress
    9. an ugly dress and a handsome husband
    10…shamsul ok smart
    11.sape dia ni…very very ugly dress
    12..baju not so nice and posing kaki terjonjol ke depan not so very nice scha
    13sheila and hubby..sweet couple…nice…
    14..nyonya…ok but too biasa
    15.. amber…for her ok la
    16..makcik ok la..yg biru tu ok gak
    17..sape nama dia ni dah lupa but her style makes her look dlm catagori makcik2…nape buat rambut camtu and what with the kain terjonjol kat belakang tu ..ugly..
    18..sape dua2 gadis ni…black and white nice dress
    19..hmm dressing ok la gak but not so cantik..but anak comel tu kenapa baju dia gelobos sangat…
    20..omg…from head to toe UGLY….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 18
    • jane says:

      tak abis lagi nak sambung…
      21..pasha posing bontot…warna itam yg no tiga kat baju kuning tu macam seluar dalam plak nampak…
      22..pasha posing kot depan la plak…ok seksi jejai misti suke
      23..uishhh…the girl ugly dress the guy ok but i dont like him
      24..nice couple..noh smart looking and mizz nina nice dress
      25..sape dia ni …ape pesen baju…outttt…..
      26..lisda and fauzi..ok but too pale for the evening…
      27..aziz and wife ok la but aziz look a bit selekeh..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 18
      • gosipgurl_fea says:

        hebatnya. Apa kata, awak jadi penasihat dan pereka baju untuk mereka semua tu? and plus boleh juga awak jadi penasihat untuk how to senyum, how to posing blablabla? :)~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
    • ishhhhh says:

      7…salina saibi.
      11…zaryn min.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • raga says:

      no 2 tu macam kain pasang bli kat kamdar tapi tak jahit.. hahahahaha pakai main sangkut jer,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. hohoho says:

    kesian anak si zarina zainudin tu. tak sempat nak alter baju kot..hehe menggelebeh smpai xnmpak tgn

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  16. Adam says:

    Kesiannye. Baju Abby nampak murah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  17. marshmallow says:

    apasal la aku mcm tak suka kat nabila huda ekk.. dah jd mama pon konon2 cam hot gitew..
    eira syazira tu apasal posing gitu? budget bontot hot la tu.. pasha pon sama, posing tayang bontot..
    konon2 gaya hollywood, tp malaywood.. ahaksss

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  18. tranzer says:

    ape2 je le artisss ooiii..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  19. Ulat Sutera says:

    krung moden pn ok je aku tgk..nice ape..mcm bju yana.istri yusuf haslam n linda rafar..bgi sntuhan nmpk exclusive skit je,cntik la bju tu…klu dress pasha tu ttp bahu n ada lgn msti cntik tpi nk wat cm ne pasha suke sksi..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  20. anie88 says:

    adessssssssss……..mcm r bju2 korang sume cntik2 n mahal…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  21. CT says:

    ada yg cantik..ada yg x sesuai ..apapun tq Nara for the upload..enjoy tengok..baju2 pelik lagi membazir duit..heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  22. intan rohaiza intan says:

    Zarina Zannuddin terbaeekkkkkk … me like your dreesss n your face …

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  23. ahli fikir says:

    fasha sandha, can u remove the yellow thing on your dress. or is that ur bra that u wear outside instead of inside. ?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  24. rina says:

    fasha nampak berisi la…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  25. kurus says:

    scha n fasha outstanding sekali.
    tk pernah nampak scha begitu serius utk nampak chic
    baju fasha sangat2 fabulous. siapakah perekanya yek?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
    • kurus says:

      baru kuar gambar fauziah gaos..
      antara gaun yg memang keluar dari trend biasa.
      spt gaun fasha, gaun fauziah juga trend setter. sungguh kreatif skali..tp tidak terlebih sudah.. designer tahu kelebihan mereka.. bentuk badan

      cuma, biasalah flash n lighting menampakkan warna cokelat lapisan dalam baju foziah.. why not buh warna ungu..it wd mke it so fabulous

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • kurus says:

      ok lah 10 mrkahh penuh

      1. rambut: scha 8, foziah 8, fasha 7.5, juliana 7
      2. mekap: scha 9, foziah 9, fasha 8.8, juliana 8.6
      3. baju: scha 8, foziah 8.6, fasha 9.3, juliana 9
      (brdasarkan kefahaman n kepandaian designer mereka utk bentuk badan mrka)
      4. subang n tas tangan: scha 9, foziah 9, fasha 9, juliana 8
      5. kasut: ada yg tk nampak jadi..tk leh komen
      6. penampilan n pemadanan personaliti dgn baju:
      scha: 7, foziah 7, fasha 8.5, juliana 8
      7. kekretifan baju: scha 7, foziah 8, fasha 9, juliana 7

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  26. risya says:

    paling yg aku suke baju linda rafar dgn wife aziz…..so sweet~~

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  27. qwertyuiop says:

    hahahahahahhahhahha
    hakhakahakahakkah kah kah kah
    lucu2 semuanyer..
    yg kain bekedut pun ader..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. siti says:

    macam2 fesyen…. cam tema berkemban je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. silentgirl says:

    1) intan ladyana- sweet..even aku xbape ske sgt die blakon..tp dress die sopan.
    2) nadia aqilah bajuri- part 1 pny xnpk full baju die..nengok baju die rase cm nk ckp etnik kreatif plak
    3) sapakah? xknal..baju cam sami buddha jerk..hihihi! snang gle tailor nk jait baju die..
    4) abby- d look is ok…d dress not so ok..mcm kain rm4 smeter.
    5 & 6) fouziah gous- figure stock model..diz time muke xcm lori tepung tumpah ats muke cm dlu2..heheh..iqram plak smart.
    7) alaaa..nabila xsuai la ngan style cmni..da jd mak org da..nk gaya2 cmni plak.
    8) salina – semak je dress die.
    9) linda rafar- dress die cm sweet je nengok kale die.
    10) husband linda ke? lg hensem than kefli, ex hsband die dlu…
    11) shamsul- smart
    12) woahhh! ni baju ke langsir ke cadar? whats wrong with d ribbon2?
    13) scha- d dress color like ND dress in previous event..scha rmbut lpas lg lawa kot..
    14) sheila- juz ok..
    15) cute je baju amoi ni..
    16) amber chia- biasa je..
    17) makcik pkai sliper je? baju biru xknal..so skinny n lonjong.
    18) xtau name die..juz ok utk age die..
    19) xknal..d black dress is nice.
    20) zarina-mak kemain nk glamour,,bju ank die cm baju pinjam je..smpai x npk tgn budak tu..heheh!
    21) jue- with those baju n hairdo mcm victorian princess! tp nape heel hitam?
    22 & 23) fasha- fav dress!! sgt cantek dress die! no doubt! even aku xske sgt ngan prgai minah ni..tp die cntek n lets look at her positive side la in terms of lakonan die pon ok..
    24) eira shazira- sarung tgn tu cm xkne je nk pkai ngan dress cmtu..lain la pkai victorian dress yg kembang tu..rmbut azad x suai la ngan kulit macha tu.
    25) noh nina- dress nina npk style
    26) wan sharmila- pe function wat belah kat tgh dress tu?
    27) lisda-sweet la dress same kale ngan sut fauzi
    28) aziz- gelak besar kau ye dpt bini muda..bini die cm srabai je pkai bnd alah kat kpala..no tok ti d 2nd pls!
    29) lisda-sweet

    overall…for d guy sgt snang nk dressed up..n xkne kritik trok mcm ladies..xkne gaya sket, nt kua la kat paper or magazine..sblah ats utk artis pndai bgaya..blah bawah lak gbr artis yg failed! hehhe..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  30. MuJE says:

    overall, pasha sendat win!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  31. nurul shima says:

    AKU KONGPIUS NIH, KITA SKG NI DOK KAT MALAYSIA KAA KAT HOLLYWOOD? ANGPA SEMUA ISLAM, PASAI PA NAK TERLAMPAU UP TO DATE PADA MEREKA YG PAKAI BAJU ALA-ALA BERKEMBAN? EVEN TAK KAI TUDUNG, PAKAI LA LONGGAR2. BENCI! BAGAIKAN MENAYANG ASET KAT KAUM LELAKI YG BUKAN MUHRIM.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  32. Kak Su says:

    Cantik dress Linda Rafar…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  33. eda says:

    syamsul anak dato yusof nmpak mcm pelayan jewr… btoi2 bju 2 x sesuai tuk majlis itu… maaf…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  34. hajimaru says:

    pasha sendat paling hot chick…hot n spicy..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  35. suri says:

    mmm, sape yg 2 org tuh, bju off white tu sweet je..bju pasah ok tp linda punyer bj lg sweet, tp pasah nmpk sweet sbb rmbutnyer and make up nye yg simple sgt..tp skrg dah kaler rmbut…
    yg scha pulak, kaler bju nice, tp awat posae mcm tuh.. so weird..abby kesiannyer..sape la designer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. ida says:

    masing-masing berlumba mengejar dosa dunia ;)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  37. sayapelik says:

    ni lah manusia zaman sekarang
    terdedah sana sini
    aku pelik ah
    bila orang kata artis tak layak jadi contoh melenting
    tapi dengan tengok penampilan mereka sahaja
    layakkah mereka menjadi contoh?
    fikir fikirkanlah
    nabi meninggalkan kita mukjizat baginda untuk kita selami

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  38. detective conan says:

    aku suka bj sheila rusly..mcm ni la baru okay

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. gosipgirl says:

    apehal kaki si scha tu hahhha..tak pandai posing ke buang tebiat..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  40. ell says:

    err… baju fasha sendat tu mcm lilitan bengkung org dlm pantang jerkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  41. mulut laser says:

    aku tngok kebanyakan artis wanita pakaianya tak ubah seperti pelacur…bezanya kerjaya jer….klu tak caya gi la kt jln bkit bintang….sama tapi x sruper….dunia dah akhir zaman.orng bukan islam pun pandai pakai yang sopan skit,yang islam tp melayu jer makin over.itulah cara nk glamour.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  42. donut_cute says:

    baju amber chia tu lagi sopan drp minah seksi yg menang anugerah videografi tu…huh

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  43. akulahmanusia says:

    ish…mizz nina ni..dlm ni cun plak…
    skali cun skali biasa2 jek…ishh… ;D

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  44. serot says:

    i love lisdawati and mizz nina outfit..nice!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. ct... says:

    baju yg wan sharmila pakai tu..ala2 baju lisa surihani time
    abpbh 2009 ler…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  46. intanizani says:

    worst dress= abby

    sian die.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. wyn says:

    dress eby n rambutnya bt die xcun…bju sheila rusli dan lisdawati sedap mata memandang…sopan n cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. entahlah says:

    semua perempuan2 ni kalu pakai bj kurung dgn lg cantik…baru la sedap mata memandang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  49. lempengleper says:

    x suka bju Abby, Nabila n Wan Sharmila. x cantik lgsung, x glamor. x kena ngan tema.cam tgkap muat je..ke pesen disgnr da xde idea.sgt2 suka bju Nasha Aziz,mmg dia pdai bgaya..salute Nasha.
    Haah la ell,fasha sendat cam pakai bengkung. rmbut pun serabai je,tah apa2 ntah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. yume says:

    fasha nak tiru gaya artis barat bergambar kat red carpet… konon2nya nak tunjuk lah belakang yang terdedah tu tapi seriously tak lawo langsung… fasha makin gemuk!

    iera syazira awat lagu tu posing nya? meroyan eh?

    nabila huda memang x cun langsung dengan baju gitu!

    pelakon gambar no 2 tu awat tak angkat dress tu lagi tinggi?

    bini aziz m osman tu apa fungsi kain tu atas kepala hang?

    sheila rusly memang nampak cantik dan sedap mata memandang kalau sanggul tu direndahkan lagi dan tudung tu dilabuhkan sikit bertambah sopan.

    yang paling cantik bagi aku adalah pelakon bertudung hitam yang bergambar ngan saper ntah pakai dress biru tu. memang dia dah tua sebab tu tutup tapi sekurang kurangnya dia sedo diri dari segelintir artis emas kita yang pakai dress bagai tak cukup kain tu..

    abby memang tak sesuai dengan dress tu… haiya!

    lisdawati sungguh ayu!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. solvency says:

    cantiknya….. aku cinta padamu fasha!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  52. entahlah says:

    semua perempuan ni pakai bj kurung dgn tudung baru cantik..baru la sedap mata memandang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. insan says:

    abby abadi baju die cm x iron jek..tuk taun depan harap anugerah2 cam gini bg syarat2 berpakaian ckit…bior nmpk glamer tapi sopan….ni x lagi bleh nk tunjuk badan….tv3 patut ambil perhatian…n saluran2 lain juga…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. marshmallow says:

    aku suka sangat2 pasha tak menang pepon.. hahahaha.. tu la, jgn perasan sgt awk tu top, konon2 statement tak kisah apa org kata.. yg menaikkan nama awk pon media and fans, kalau semua benda tak amik kira, buat je apa ko nak, tak lama lg hilang la dari industri ni.. tanda2 kejatuhan tu dah ada, kalau nak org suka, harap berubahlah ke arah yg lebih baik.. harapkan seksi ngn bontot tonggek jek, piiirahh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. lolyat gang says:

    pakaian abby nampak kolot
    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. dinna diana says:

    nape la bj abby tu teruk sgt….dh dpt pakwe muda x pndai jg diri pulak…jgn salahkan normanlah sbb tinggalkan awak……jaga la body kasi maintain sket…….kasi cair sket norman tu bkn bagi dia gelak kat hang……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Reena says:

    Dah habis cantek lah tu memasing..padahal……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. marshmallow says:

    aku paling tak suka nengok adik-beradik sharifah.. berkemban jek.. terlalu open minded agaknya..
    yg lain ada yg pakai sopan pun nampak lawa je, nampak moden gak, takde la sampai tayang2 dada

    aku nampak adik-beradik ni mcm ‘over’ la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. azrin says:

    artis pompuan tak pandai bgaya. baju sarat ntah apa2. yg nampak class dpt d hitung dgn jari. erra, nasha, lisdawati, scha & diana antara tg terselamat. tp kat akhirat tk confirm lg….. . eh, naper muka nasha dh mcm pondan arr?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • suri says:

      si nasha dh ‘renovate’ muka dia la…..muka dulu lbh lawa la nasha …apsal nk diubah ciptaan tuhan yg dh cukup sempurna????pelikla!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. heidi says:

    harap para artis cuba dptkan khidmat perunding imej.. This is for your own good.. kekadang pandai pilih baju tp tak kena kalernyer – nampak murah. Nak berfesyen bole tp tgklah yg bersesuaian dgn umur..
    for me yg ok – Nasha, Scha, yg baju oren rambut pjg (tak ingat namanye, mizz nina, shamsul yusof, amber chia, sheila rusly..
    Linda rafar – dress sepatutnya labuh menutup kaki, no need flowers, fabrik biarla sama jenis – satin penuh, lace penuh or chiffon penuh.. kalau half here & there will look cheap!
    Fasha – black dress is nice but you don’t need those bengkungs.. kalau bengkung2 tu color silver or black terus should be nicer.
    Wan Sharmila – oren cantik on you tp tak payah kaler kuning separuh bulan kat pinggang tu. Fabrik satin/chiffon is nicer.

    Thanks – Heidi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. hana says:

    suke sheila rusli..sgt sopan=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. L says:

    Linda rafar cantik !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. dont know says:

    artis malasyia?// hampeh…. hak tuihhhh….
    kononnya islam blake… tp pakai pakaian mengalahkan org2 barat….x pk dosa pahala ke hah?/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Hany says:

    paling suka pose miz nina ngan noh..x perlu nak try so hard buat pose ala hollywood divas pon. laid back n sincere. love em smiles!

    btw, abby..baju apekah tu! *sigh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. gossip gurl says:

    hany..u r rite..mizz nina mmg show her standard..simple,but look so exclusive…love her shoes!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sesumpah says:

      mana satu mizz nina?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sesumpah says:

        ooo dah jumpa mizz nina. tadi dah tgk n xtau itu mizz nina, kata hatiku “buruknya baju, corak2 gitu tp xperla xglamer”. mizz nina rupanya. kalo tau dr awal mungkin persepsi lain kot. haha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. maskara says:

    pompuan cina baju merah gambar atas amber chia, lupa nama dia. cun n charming, very3 sweet dressing

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Orang Kampung says:

    adeh dah mcm baju tido je abby tu… nasib mcm raja farah jd mgsa fensyen……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Orang Kampung says:

    hahahah lawak2.. zayrin tu dah mcm kena balut ngn riben je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. mama chabel says:

    awat baju abby tu nampak pelik bebenor? fauziah ghous, hang xpyhla pki baju..da rupa alien battle of galactica da haaaaaa..aisehh..ntah ape2 la fesyen dorang niiiii…

    apa2pun, tahniah pd lisdawati..her dress suits her very well =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0