Written by AbangNara | April 6th, 2010

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

Wokei kali nie kami letak gambar artis caca merba masa Red Carpet ABPBH 2009. Bukannya pakaian artis tue caca merba, tapi kira gambar campur-campur la. Ada banyak artis dalam gambar nie. So layankan jer lah ek ~~~

Lagi 17 gambar sekitar malam Red Carpet ABPBH 2009 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

118 responses to (GAMBAR)Artis-Artis Di Red Carpet ABPBH 2009

  1. Fact-oriented Person says:

    Ait, takkan yg first kot?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fact-oriented Person says:

      Lor..1st rupanya. Nothing special though. Apepun artis2 kita ni memang pelik2 la kadang tu.. Din Beramboi baru je meninggal, at least pakaila sesuatu yg lebih sopan supaya nampakla macam berkabung sket…at least menghormati Allahyarham yg sepatutnya berada di situ.

      Ini cuma pandangan aku, tapi artis2 ni biasala..tagline kegemaran mereka rasa2nya ialah: “Ada aku kesah?”

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Fact-oriented Person says:

        Sedangkan kalau tengok bola, kalau ada player yg mati, semua pemain & penonton akan ada ‘minutes of silence’ sebagai penghormatan kpd si mati, & akan pakai black armbands sbg tanda berkabung. Kadang2 kalau score pun, diorang takkan celebrate mcm selalu..tapi kita cukup sekadar sedekah al-Fatihah, then majlis meriah seolah2 takde apa2 yg berlaku dlm masa terdekat..

        Sekadar pandangan peribadi…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sedey says:

          btul tu…tapi besa artis dah redi ngan alasan.. huhuuu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • angel_baik says:

          ntah kenapa part nie gua rasa mmg setuju dgn u

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • orgTamanEhsan says:

          hmm… aku pi hari pengkebumian DB aritu…

          bukan nk kutuk, just nasihat supaya perkara ini x berulang di masa depan….

          pada artis2 especially perempuan…kalo nk hadiri pengkebumian kt tanah perkuburan..pakailaa pakaian yg sesuwai…and at least tutup rambut tu dgn selendang. Hormat laa tempat persemadian beratus-ratus jenazah yg telah bersemadi kt kawasan perkuburan tu…kalo rasa pakaian tu xbleh nk dipakai dgn cukup, xpayah datang or duduk je dlm keta. Sedekahkan al-fatihah dr mana2 kter berada pun smpai insyaallah. xperlu nk pegi dekat2….(ini happened masa nk kebumikan DB, ade artis pempuan pakaian x sesuwai langsung)…

          2nd thing….to artis2 lelaki…bagus laa dtg utk solat jenazah bersama-sama… cuma kalo x tau, in future…blaja laa yer…(aku ckp cmni sbb ade artis rukuk semasa solat jenazah)…sighhh…

          just menasihati kepada para artis~

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Cherrina says:

          nk tau gak..camne ko leh tau ek ade org rukuk masa solat jenazah DB aritu?ko tak pun tak solat tp dok sebuk nengok artis yg mane tak tau solat jenazah ek???!!! :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • IloveAinAF8 says:

          Mungkin dia terjeling artis tue n tnampak artis tue terukuk…tp x yahlah nak condemned artis tue truk smpi mcm2….dia pun manusia besa je…ada wat salah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • alia-mia says:

          memang aku setuju beno dgn mu… pelik sungguh dgn artis kite le nie.. mcm tak de perasaan langsung

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tak la.. nti pasti alasan nye.. dh tempah mahal2.. vogue2… rugi la hakak x pakei… harus kan akak pakei..
        daaaaaah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dunnowho says:

          DUNIA AKHIR ZAMAN…ARTIS LELAKI PAKAI PAKAIAN TUTUP BERSOPAN..X CUKUP BERSELUAR PJG, LENGAN PON DITUTUP SMPAI TAPAK TANGAN DENGAN SARONG TANGAN (CTH:ADAM)…ARTIS POMPUAN??????KALAU BOLEH XNK BERPAKAIAN!! ISH3…..SAPE YG LG PTUT TUTUP AURAT SBNRNYER???DUNIA SUDAH TUNGGANG TERBALIK…TUNGGU TUHAN NK LIPAT DAN TERBALIKKAN UMAT SJE..(KIAMAT)

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • redappple says:

          i like this statement…10000x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pisces says:

      Lembutnya baju liyana jasmay.. selembut tuannya.. :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ctmunirah says:

        yeah baju LJ sangat sweet

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • xyanniax says:

          pakaian artis malaysia skrang nih memang teruk sgt….sume nk jadi barat…..bagaimana keadaan mereka ketika berlakunye kiamat? x hengat mati agaknye diorg ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • maria says:

          tahu x pe artis malaysia memang cam 2.x tau malu t diorang jwb la diakhirat sendiri.apa salahnya pakai baju tutup aurat kan cantik mesti ayu.yg lebih pnting t”hindar dari fitnah.toi dak????????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • vios_vaio says:

          kepada pereka fesyen harus disalahkan jugak…itu la kalo baju org islam pon org bukan islam yg buat, yg pilihkan, jd camtu la…kepada pereka fesyen beragama islam plak agaknya ilmu agama agak cetek…itu yg buat bj sampai menelanjangkan manusia…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. kechik_adios says:

    si enOt ke yang pakai mcm 2?? owh baru ku tau.. tetanye2 gak sape.. tiz mmg cuN.. yang len mmg pravOoo!!!!!! aku ske sbb bewane wani.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. akmakema says:

    aik.. 2nd??? haha.
    btw, didi alias tu dah cm lady gaga lak.. eh, mana pic watie?? nk tgk..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkanMambo says:

      huhuhu,,, wati sexy sangt,,, kemera tebakar kalo ambik pic dia

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • princessbutterfly says:

        btul3x….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nadira says:

          bila laa ABP nak buat tema ‘malam tutup aurat…’
          then bayangkan semua artis mesti gelabah je…bahaha..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farah says:

          ye la kan..kan bgs wat tema mcm 2…gerenti semua artis gelabah…kan elok klau artis berpakaian sopan..molek benar

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. FTNer says:

    pelik betul gaya artis malaysia ni..

    haishh…pegi majlis anugerah ke, pergi birthday party??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aizuddin says:

      baju diorang kalau yg lebih kompem buat lap lantai je..padahal yg len x tutup..artis laki lagi sopan dari p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • apentahname says:

        bygkan kalo artis laki dtg pakai suar pendek… baju xde lengan… soheh kene kutuk….. nak xnak kene la sopan.. huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. pinkanMambo says:

    enot n dd yang paling banyak warna….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fifie says:

      ha’ah la pet..die mmg xheran lgsung org kutuk die mse anugerah ape aritu ek b4 dis..tup2 die bgaye lg dgn pesen camtu..adeiii

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • princessbutterfly says:

      diorg ni lady gaga malaysia…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. pinkanMambo says:

    kak engku n SS malam 2 guna (KAU ADA, XDA KAN)
    PINJAM AYAT DD N ENOT 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. princessbutterfly says:

    artis lelaki sopan2…
    artis prmpuan hampeh….ramai yg x cukup kain…
    fesyen pun ntah ape2,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syiedah says:

      huhu,,ak stuju amat,,dnia trblk da ni,,
      ehm,,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lolypop says:

        ala dyorang nux cover cun aje toh hua hua hua !
        adoyai . . . kowunx neyh tahulah artis tp t’lebey sudaa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yuna says:

      dafi it’s my encum handyman . princessbutterfly axu respect at mu artis perumpuan alamak t’lebey sudaa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. jannah says:

    nape gaye pemakaian artis malaysia makin menurun?bukan ke dh rmi designer from malaysia yg berkaliber..cm costume party jek…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pen biru says:

      ye aku setuju… ramai kot designer kool kat mesia ni,
      bernard chandran, melinda looi, khoon hooi… bnyak kot..
      tk kesah la kn.. kalo tkde duit nak pkai elli saab ke.. tapi jgn la sekadar sewa costume kat kedai achong atau pon bridal studio abang abam kan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. lolcats says:

    reeeeeeee……..ader aku kisah…..pe pun…napa gambo tok t takder……tak puas hati ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. donut_cute says:

    si nabilah tu tak padan mengandung nak menyeksi gak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fact-oriented Person says:

      Bapak dah nampak ada perubahan (Amy), anaknya pulak bila lagi???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. amy_comel says:

    serius..nk tahu sangat sape y buat baju enot dgn dd tu? knp la buat sampai camtu skali..kesian dd dgn enot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. wanna says:

    em…aku rs kn, bukn artis2 kt tak kisah, tp arwah tu meninggal 2 hari sblm ABP…satu tregedi tdk d duga…so, baju2 yg mereka tmph of coz sdh ready untuk d pakai…teramat sukarlah mereka ni untuk menukar kembali pakaian itu…tp guys, lets think together k…walaupn nmpk smple dgn ayat” kt sama2 sedekahkan al fatihah kpd arwah, semoga roh nya d rhnti Allah” tp sbnrnya inilah hadiah yg paling mahal buat org yg tlh meninggal dunia..lbh2 lg doa itu dr ribuan org…bendera htm ka, baju htm ka, silence time ka..semua tu ndakn smpi kpd si mati..doa yg simple tu la yg akan smpi…
    just wanna ask u to think twice….tq…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fact-oriented Person says:

      Benar kata2 anda tu..sangat betul. Namun jika anda bermaksud utk menegur komen2 sy di atas, ketahuilah ianya hanya sbg nak bagi contoh bahawa orang2 bukan Islam pun tahu nak pay tribute & menghormati seseorang yg baru meninggal dunia..jadi bagi artis2 kita ni mungkin ada cara dlm nak menunjukkan yg diorang tetap menghormati pemergian Allahyarham DB.

      Sy sendiri tak cadangkan diorang pakai armband or minutes of silence or what not, sebab kita Muslim ada cara tersendiri dlm mengenang & menghormati si mati. Hadiah surah al-Fatihah dan do’a serta tahlil adalah amat2 dialu2kan, cuma sy bercakap dlm konteks majlis tersebut.. Alasan tempah pakaian mahal memang adalah cliche, cuma tak bolehkah lebih bersopan sbg umat Islam? Kalau dah tak mampu nak tutup aurat, pakai pakaian yg sopan bukankah lebih baik?

      Apepun sy tetap berharap agar artis2 lebih menjaga pemakaian mereka & bukan sbg adab sopan budaya timur yg selalu dicanangkan, tetapi lebih kpd suruhan tuhan.. Maaf jika komen ada membuat mana2 pihak terasa atau berkecil hati, sekadar pandangan..

      Sy tetap setuju dgn pandangan anda wanna, peace;-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BlackBerry00 says:

        tapi secara peribadi
        saya lebih menyokong komen fact-oriented person
        biarpun ada jugak komen
        dari wanna mmg ada betulnya…

        apa2pun bukan setakat untuk
        menghormati arwah DB
        tp biarlah cara berpakaian itu
        menghormati diri sendiri
        especially artis ompuan
        contohnya spt watie elite
        sayangilah diri sendiri
        nak tayang seluruh body pun takde sapa yg kesah
        tapi biarlah dengan suami yang sah…

        well, this is only my personal opinion!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Fact-oriented Person says:

          Setuju jugak dgn BlackBerry00..

          Ntahla kenapa perkara ni boleh dibiarkan berterusan tanpa sebarang teguran atau tindakan. Tak sedarkah perkara2 sebegini nampak macam remeh, tapi secara perlahan2 boleh membawa kpd kehancuran.. Menteri2 berkenaan sepatutnya memainkan peranan dlm hal ni..bukan buat donno je dlm bab pakaian artis nih. Kalau diri si artis sendiri or suami tak pandai nak jaga pakaian si isteri, at least ada pihak yg ada ‘suara’ boleh main peranan..

          Yg lagi hampeh bg suami2 artis yg tak kisah dgn pakaian si isteri…malah ada yg bangga bila isteri tunjuk bentuk badan & lurah2 yg ada..kononnya pandai jaga bini la kot..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Fact-oriented Person says:

          Perkara yg paling utama dlm hal ni ialah..pemilihan pakaian oleh artis2 wanita tu sendiri.. Alasan dah buat tempahan awal & baju dah ready utk dipakai atau dah siap bayar etc adalah alasan cliche..sekadar alasan utk menghalalkan cara. Persoalannya kenapa perlu memilih pakaian yg mencolok mata at the very 1st place…cuba awal2 lagi dah pilih pakaian yg at least lebih sopan, bukan masalah tak terduga ttg kematian Allahyarham DB 2 hari sebelum majlis.

          This is a mere personal view..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fitrun says:

          btul..kalu faizal tahir boleh kena ban psl bkek baju (walaupun bdn laki bknlah aurat)..ape slalahnya ban artis wanita yg seksi nk mampus tu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Sepatutnya Pak Nil sedekahkan atau beri saja award tu pada arwah Din beramboi, ini kerana pertama kali arwah din dicalonkan.. lagipun Pak Nil dah pernah dapat.. kalaulah saya ditempat Paknil dah lama dah saya beri pada keluarga Arwah.. Apa salahnya? ada apa pada trofi tu..? kan boleh dapat lagi.. bukan PakNil saja,malahan sesiapa yg dapat dalam kategori tu patut buat mcm tu.. Al Fatiha untuk Arwah.. anuar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • x-not-x says:

      pak nil menang anugerah dlm kategori yg Arwah tak dicalonkan..patutnya org yg menang dlm kategori yg ada nama Arwah dicalonkan tu yg bagi..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • akukah says:

        SOKONG!!!!…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nadira says:

          betul la jugak..tp bermakna lg ke award tu untuk org yg dah meninggal dunia..? betul la tindakan pak nil yg ajak semua org sedekahkan fatihah tu…kalau bagi award tu bukan boleh bagi manfaat kat arwah pon….*sekadar pandangan peribadi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira_e says:

      sokong anuar..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Fact-oriented Person says:

        Sokong jugak…mungkin yg menang pun terpikir camtu, tapi berbelah bagi nak bagi kat Allahyarham DB sbb semuanya atas undian peminat2…takut dikatakan tak menghargai undian plak.. Cuma kalau tak terpikir langsung tuu…memang dia rasa dia best la kot..;-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. AnneDeSilva says:

    hurm..
    sume pakai baju mcm tak sedar diri..
    kononya ikot peredaran fesyenla kot..
    geli pon ada..
    liyana jasmay la nampak baju ok sket..
    yg lain sume haprak…
    lelaki gak smart sume..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • princessbutterfly says:

      tahu xpe…. kat mane2 majlis @ anugerah lelaki lah yg lebih sopan dari prmpuan.. prmpuan dedah sana ddah sini… lelaki xde dedah aurat diorg.. prmpuan?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • weiya says:

      betul anne..bang nara cr la gambar linda jasmin..katanya seksi sgt mlm tu..tunjuk belakang dia lg..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Fact-oriented Person says:

        Dah lama dah nak tiru stail Hollywood sebenarnya tu.. Kat red carpet mana2 acara gemilang di Hollywood, biasanya most guys pakai tuxedos, kemas & smart gitu whereas most actresses pakai macam nak telanjang dah..tutup yg mana perlu je. Kadang2 tu jarang & transparent sampai nampak jugak yg tak perlu tunjuk tu. Artis2 Malaysia sedang menuju ke arah itu kalau takde apa2 teguran atau tindakan dari pihak yg ada authority.. Dulu zaman Tok Mat (Allahyarham Tan Sri Mohamed Rahmat), adab kesopanan artis2 Malaysia cukup diutamakan & dijaga..tapi skrg?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. jue says:

    TQ share sini..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. scorpioncat says:

    betul tuh, kalo lelaki, habis tutup litup sumer..tang pompuan , pakat nak dedah pulak…tapi nak wat cam ner, dimata diorang, cantik la tuh.. tak leh nak wat pe dah..cuma nak tegur sket, nurul tu, jgn la syik pakai pesyen kemban.jagalah pride sket.. kut ye nak melaram, berpada padalah.. ramai cakap ‘janda mmg cam tu’, so buktikan pada diorang, pakai sopan pon tetap vogue.. liyana jasmay tu sopan je, tapi tetap gak vogue kan?!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. izz says:

    comeiiinya liyana jasmay…nice color dress

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Bibi says:

    Mane pic lisa suriani.nakk tngok pic die n dres lawa.!hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. princessbutterfly says:

    nape bang nara x tnjukan gmbr artis yg pakai pakaian
    yg sopan2… ni byk yg tnjukan yg seksi je,,, klu lelaki xpelah mmg sopan,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. day says:

    pelik tOl arts mEsia sKAnk..skuRG-krngNYEer pkai lAr sOpn ckEt..ktE nk jdi IkOn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. ani says:

    tolonglahhhhhhhhh.artis pompuan nie kalu x tjuk dada n paha x vogue ke???tobat2laa..xyah tgu malam pertama nk tgok badan, mlm abpbh sume leh tgok..dah2 la berbogel walau berbaju…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ani says:

    betapa jahilnya seorang suami yg mbiarkan isterinya berpakaian tetapi masih dalam kategori bertelanjang di khalayak ramai…syabas kpd artis yg xdedahkan badan, ttp masih dijulag namanye mcm dato’ siti…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. uwan says:

    sape gal yg pake bju hitam tu..
    yg ala2 gotik ckit tu..pergh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. lollypop says:

    sam comey..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Amber says:

    enot ngan didie tu kena sponsor penerbit Alice in Wonderland ke? hahahaha… joke giler…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. gosipgurl_fea says:

    GAMBAQ NO 2 N 3 TU SIAPA?? macam lady tergagap je aku tgk…… ish2……fail..fail..fail~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Raffix Alias says:

    fouziah gous the best :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. danyya_cute says:

    bg sy plak lantak lah….2 antara dorg gn tuhan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fact-oriented Person says:

      Cannot like dat la miss danyya_cute…at least kena tegur supaya boley mengingatkan diorang yg benda tu tak kene.. Kalau semua berpegang kpd kata2 ‘kubur masing2′ payah jugak. Artis2 pun bukak internet jugak..so kalau diorang ada layan BN ni, harapnya diorang baca teguran2 atau kritik2 peminat ttg diorang supaya diorang sedar sket…that’s it. PEACE ya;-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. ctmunirah says:

    ape theme semalam yang semua pakai tak senonoh ni??lisa surihani nye dress pon aku tgk ala kadar je… tapi memang dress dia paling chantek (dah dress orang lain cem hampess je aku tgk)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. hahaha pe ke hel nyer tu pakei pelik2 klu yer pn nk tetiruan hlywodod pn biar lh de style kene ngn warna ni mcm sar….ops xabiz ckp;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. confused says:

    nape kalo tgk dress artis negara laen cam hollywood ke,even dress artis korea ke.. kalo ad event2 cam gini…dress dyeorg nmpk mcm elegan ngan mmg lawa glew r…x nmpk murah..tp msia punye dress..colourful glew..pning ak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hangit says:

      cik confused… diorg jd mcm tu psl nak ikut tema “cetusan warna”… kang x ikut tema kang kene kutuk lak dek wartawan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. yubin says:

    OMG..!!!didi n enot pnyer bju,what the????
    tau la tema colour,tp xkn la smpai cm2 skali??
    haisshh,,siccha..
    overall fesyen mlm tu x lawa lngsung tp over je lbih..
    liyana jasmay jew nampak nice..^^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. lily suria says:

    artis pompuan masing2 pakai mcm drag queen ..diorg ingat gempak la tu tapi mmg sgt2cheap style …..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. ugly nara says:

    nampaknya ada artis yang lupa tengok cermin sebelum pergi ke event ini….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fact-oriented Person says:

      Bukan lupa tengok cermin daa…tapi tak cermin diri dulu sblm pegi ABPBH tu..beza tu;-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. student bandung says:

    humm..sama cm tgk golden globe je cara dress up..
    agama hanya pada nama, i think..
    sukati laaaa
    moga anak cucu aku tak terikut..amin~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. kak dyg says:

    enot n dd tercalon sbg komedi tapi nk dressing punyalaaaa kelakar dr artis laen….korang nk glem x hengat mak aiiiiii……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. shahs says:

    haah la bang nara, carik la gambo linda jasmine…org kata dia pkai seksi x hengat…nk gak tgok cemana ghupenye…carik ah ek? pls..pls..pls…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. LEA says:

    sah artis karang nie memang nak tiru artis barat.yang ada suami langsung tak malu.apatah lg yg belum bersuami,baju tak cukup kain jer,….bagus bogel jerk kat situ

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      sakit mata tngok baju nabila….hopefully gegurl yg dlm perut tu x ikut ape yg mummy dier pakai masa pregnantkan dier…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. LEA says:

    nak tengok pioc erra..ade ke tak……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. suke tengok enot..cute!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. kiamat semakin dekat says:

    YA Allah, Engkau buka kan lah pintu-pintu hati kami untuk menjadi hamba Mu yang soleh dan solehah, Engkau peliharalah kami dari azab api neraka yang tidak terperi siksanya dan letakkan lah kami di dalam golongan orang yang mendapat petunjuk… Amin

    Jadilah wanita yang solehah, lelaki yang soleh… Hidup ini hanya sekali…mati pun hanya sekali…

    Renungan bersama…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. dila says:

    kat tgan enot 2 ade tatu kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. pensel2B says:

    tau xper..pkai la elok2 ckit..
    klo mng xpe gak..da la kalah..pkai plak sexy2..kn kne kutuk..MANGSA FESYEN…
    LJ n LS jer bju ok..sesuai ngn perwatakan diorg yg lembut..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. D.I.Y. says:

    pakaian dafi cm zaman² Dr. Alban Lak….wahahah lawak²

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. ERRO says:

    SEMUA PAKAIAN DAH IKUT BARAT….BANGGA KATAK DAPAT TUNJUK BAHU PANGKAL DADA KAT ORANG….TAPI SESETENGAH ARTIS LA…YG LAIN OK JER…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. ct kuss says:

    didi n enot tpengaruh cite jidin…huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ckindollah says:

    suke tgk SAM… =)
    smart…
    kena ngan gaye die~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. pet says:

    DAH 2 ARI XDER CITER BARU…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. mie says:

    eden pgi ABP ari tu, dpt tiket free la katakan tp mmg terkejut sgt2 tgk pakaian diorg… dlm hati artis2 mesti berkata “WAHAI PEMINAT-PEMINAT KU LIHAT TUBUH KU”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. BlackBerry00 says:

    jgn jadikan alasan ‘DUNIA AHER ZAMAN’ utk menghalalkan pemakaian golongan wanita zaman skrg…subhanallah…apa diorg ni dah tak takut azab neraka ker..??? yang tu toksah citer laaaa… mungkin bg dorg mati itu lambat lagi… tp kena ingat, bahawa mati dan azab (azab kubur dan neraka) itu PASTI..!!! mungkin dorg terlepas pandang..disbbkan cara berpakaian yg ‘hidup segan mati tak mau’ itulah gejala sosial dan kes2 spt rogol, sumbang mahram dan akhirnya buang anak semakin menjadi2….mana tidaknya, golongan artis membawa pengaruh besar terhadap golongan remaja….

    bagi pengkomen yg merasakan kritikan ini begitu pedas dan masih lagi berfikiran ‘itu kubur masing2′, sedarlah…memang tak pernah sesape pun nak berkongsi kubur dan amalan duniawi, namun sebagai hambanya, selagi ada waktu, insaf dan bertaubatlah….

    menutup aurat biarpun belum terbuka untuk bertudung, sekurang2nya jagalah adap dan tatasusila berpakaian…kerana amatlah sayang bila tubuh badan sewenang2nya ‘dimuntahkan’ untuk dijadikan tontonan umum… tiada apa lagi untuk dibanggakan kepada sang suami @ bakal suami kerana 99.9% telahpun ‘dinikmati’ oleh mata2 awam…

    sedarlah…
    selagi kita bernyawa dimuka bumi ini
    dan kita sebagai hambaNya
    jgnlah mempersia2kan diri kita
    kerana sesungguhnya
    penghidupan di dunia
    hanyalah bersifat sementara
    AKHIRAT JUA KEKAL ABADI…

    salam ukhuwah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. lady gaga says:

    walaupun fesyen enot n didi ntah pape ntah at least dorang x seksi2 n dedah2 cm artis lain…tul x??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yuna says:

      yup , betul toh tapi mcm badut je Q nampk adoyai… baek pakai baju kurung terus. biarlah nampak ayu sikit

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. shima82 says:

    saya sokong dengan pendapat FACT-ORIENTED PERSON…. saya kerap kali mendengar ungkapan artis2 melayu yang beragama islam dengan perkataan ” saya taknak hipokrit” bila menyentuh isu berpakaian .Tetapi dalam islam dalam bab tutup aurat adalah wajib n isu ‘saya taknak hipokrit dalam berpakaian” tidak bolah di guna pakai sama sekali. yang wajib tetap wajib.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. cici says:

    artis yang mengandung 2 seksi sgt,ish3..lau ank dlm perut npk kn x elok..artis malaysia kite mengalahkn artis barat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yuna says:

      ohh , well t’pengaruh budaya baratlah katakan . hey , cici u mean nabila huda kan ? hurrrrmm …..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Gempak.Org says:

    tomei nye Tiq Zakiah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. farah says:

    kepada artis beringat-ingat la bla bergaya..jagn dedah yg x sepatutnya didedahkan…nanti timbul masalah,mula la salahkan org lain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. artis terdedah says:

    umat akhir zaman..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. +Negative says:

    I like LJ & Marsha. LJ cute, Marsha is elegant..suker suker sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. ummu says:

    Salam..
    Ckp perkara yg benar ni namanya mengata..
    Klo ckp perkara yg x benar namanya mengumpat..
    Banyak nnt pahala org org yg kena kata..org yg mengata dpt ape?? renung2 kan..
    Kita katalh mcm2 pun benda2 maksiat akhir zmn ni x kan berubah..selagi semua org xnak ikut perintah Allah & Rasul..betul x?
    So sbnrny semua org kena fkr bagaimana nk baiki diri & jg org lain agar dpt amalkan agama dlm khdpan..
    Jika semua org islam ikut prnth Allah & sunah nabi brlh dunia akan aman..maksiat terhapus..
    Sedarlh ape yg ada ni semua sementara..kehidupan lps mati itulah kehidupan yg sbnrnya..
    Maaf..hanya skdr ingatan utk diri sendiri & org2 yg blh menerima..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. zue says:

    kenapa x buleh nampak pun gambar2 nya? camne nak tgk ekkk???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. oppppsssss i'm gorgeous :) says:

    i love tiz zaqyah!!!:)
    u so pretty ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. ladyGaGap says:

    sweetnye lyana jasmey….patut menang best dress…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  64. glazer says:

    hi guys watzup

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Zennoposter says:

    la elecci??n a Ud dif?­cil

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Hoyt Cokeley says:

    Blogs happen to be round for ages on the internet and much more and much more persons are setting up there very own weblogs with the day. No matter whether it is usually to spread the phrase about a thing, inside type of an on-line diary or for making funds on the internet. I may want to think that the person reading this article is in it to boost traffic, get significantly more backlinks and in due course use blogging as a variable to generate far more cash on the internet.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. My wife and i ended up being absolutely happy that Peter managed to complete his preliminary research using the ideas he obtained using your site. It is now and again perplexing just to choose to be giving freely guides that many many others have been trying to sell. We recognize we now have the blog owner to give thanks to for this. The entire illustrations you have made, the easy web site navigation, the friendships your site help foster – it is many amazing, and it’s making our son in addition to the family believe that the article is interesting, and that is pretty serious. Thank you for the whole thing!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0