Written by serenity | April 12th, 2015

Mungkin anda masih ingat dengan pelakon Arni Nazira yang pernah popular dengan lagu ‘Cinta Antara Benua’ pada pertengahan 90’an. Arni telah selamat melahirkan bayi ketiga hasil perkahwinan dengan suami, Mohd Hazrie Wan Mokhtar. Bayi itu berjantina lelaki dilahirkan pada 10 April lepas.


 photo 1941173_417980015031289_1273091529_n.jpg
 photo 11137860_468691803283353_633925393_n.jpg
Menyifatkan kelahiran bayi itu sebagai hadiah ulangtahun perkahwinan dia dan suami, Arni mengongsikan gambar bayinya itu di akaun Instagram miliknya. Arni mempunyai dua orang lagi anak hasil perkahwinan terdahulu dengan penyanyi rock kumpulan Wings, Awie.

Arni, 37, telah berkahwin dengan Hazrie, 38, pada tahun 2009  Tahniah diucapkan buat Arni, semoga kebahagian yang dikecapi kini berkekalan hingga ke jannah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 responses to (GAMBAR)Arni Nazira Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

  1. ayahanda macai says:

    Tahniah,kelas gitu,nasib baik kau cabut dari awie dulu,kalau tak jadi lauk macam pengganti kau kat awie tu,padan muka dia,tu padahnya rampas suami org.

    0

    0
  2. sesuatu says:

    Apsal la aku nengok muka laki dia ni mcm romie. Lantas aku berpikiran positif. Sepupu kott

    0

    0
  3. Anonymous says:

    arni..awk mmg cantek..

    0

    0
  4. Kiki says:

    Abang Nara.. Nina iskandar tu macam fake jer lah… Ada sumber2 mengatakan yang die duduk kat KL jln tak pakai tudung sgt and pegi clubbing.. di khabar kan putus tunang atas arahan Mak bekas tunang die.. nampak juga lah die nak yang org kaya2 sikit.. cause he is dating another rich guy in Brunei .. konon best friend kat instagram but sebenarnya dh memang xbf die dulu ..

    0

    0
  5. fiya says:

    anak die, sooo cute!

    0

    0
  6. dewan bahasa pustaka says:

    Mana ada perkataan mengongsi. Berkongsi. Please check ur spelling.

    0

    0
  7. noname says:

    hensemnya anak teruna dia.. semoga menjadi anak2 soleh yang berjaya di dunia dan akhirat..

    0

    0
  8. tahniah. lama tak dengar cerita arni… tup tup dah dapat baby

    0

    0
  9. weng weng says:

    tengok muka je dah tahu bahagia..pilihlah lelaki yang membahagiakan dunia dan akhirat

    0

    0
  10. medusa says:

    kesian anak2 peremuan dia dgn awie.dahlah bapak rock..ibutiri blues campur khurafat ..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Bayi itu berjantina lelaki

    0

    0
  12. anon says:

    Sejuk mata pandang suami arni, nampak mcm org baik2……dah jodoh dia, terpisah namun bertemu balek wlpn arni dah menjanda dan ade dua anak. Seronok dengar kesah dia org ni… Harap2 mereka bahagia selamanya…

    0

    0