Written by AbangNara | April 21st, 2011

que haidar linda

Terkejut juga pada mulanya apabila Abang Nara mendapat email yang mengandungi 5 keping gambar Que Haidar dan Linda Jasmine. Tapi Abang Nara terus bersangka baik. Abang Nara yakin dan pasti yang botol-botol arak di hadapan mereka berdua tidak langsung disentuh oleh pasangan suami isteri ini. Pastinya botol-botol tersebut milik rakan mereka yang tidak beragama Islam.

Tapi ada satu pesanan daripada penghantar email tersebut kepada Que Haidar. Pesanan tersebut berbunyi begini:-

Sedarlah wahai que oiiii,dtg dr FELDA..jgn buat malu org laaaa

Lagi beberapa keping gambar Que Haidar dan Linda Jasmine keluar bergembira dengan membaca entri ini sepenuhnya.

que haidar linda

que haidar linda

que haidar linda

que haidar linda

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

298 responses to (GAMBAR)Apabila Que Haidar & Linda Jasmine Keluar Bergembira

  1. speedrider says:

    artis!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 0
    • kebabommm says:

      sesuai la tu…dua2 perangai mcm hanj! harus la kena minum air kencing syaitan itu…hopefully bkn depa punya, but i don think so…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 0
      • akuww says:

        perghh…..

        aku bangga ah kalau kerjaya mantap cam hollywood..
        kalau lakonan and tarian hebat cam hollywood..
        tapi takat berhibur and berpakaian cam hollywood,,
        x payah!!!!
        org lain pon bole buat..cuma nak dengan tak jer..sedorlah diri tuh ckit

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 102 Thumb down 0
        • Jabun says:

          chivass , jack daniel rasa hauslh..

          LJ yg mantap, pas mabuk..leh buat seks ngan laki dia

          baju dh tu dah kena sggt dh standby ..

          Q minum oren je..happy hours cherssssss!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
        • “untung” lah dpt wife yg smoking gak..sengkek2 nak beli rokok nanti leh pao isteri..ermmm

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 0
        • mynama says:

          mudah2an diorg mendapat hidayah dr Allah..jgn tym nk tsunami baru igt nk lari gi masjid….beringat2lah..Allah mampu bayar cash je…Allahu Akbar

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 0
        • Delaila Rose Maria says:

          MACAM ORANG TAK ADA PEGANGAN AGAMA LANGSUNG. DAYUS SUNGGUH QUE TU MEMBIARKAN LINDA SEDEMIKIAN RUPA. INI LAH ANTARANYA WANITA2 YANG BAKAL MENGHERET SUAMI KE DALAM NERAKA. MINTA DIJAUHKAN LAH.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 143 Thumb down 0
        • LadyLynn says:

          TAK TAHAN TENGOK PAKCIK TUA BERKACA MATA TU PUN LIGAT MENARI. AHAHAHAHA

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 0
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          baju tu kan baju yg dia pakai dulu tuh….

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • pensil says:

        emmm … que ni dah jadi laki kena cucuk idung .. !!! nasihat mak tak mahu denga …

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
        • budak nakal says:

          ingatkan que blh bimbing linda rupanya linda yg bimbing que ke arah…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
        • anney says:

          manusia ade mcm2 rupa….moga2 d jauhkn la dr brperangai mcm nie..sedih mak bapak kita klu tgk tp klu mak bpk diorg sporting..x tahulah…sepatutnta Que sedar risiko yg harus dia tnggung bila bersterikn seorg wanita sosial cm LJ nie..kene pandai dan tahu membimbing..tp skrg nie..dua2 dah sling mmbimbing ke arah ” sesat yg terlalu”….kita doa je la moga depa nie d beri taufik dan hidayah…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
        • seniaku.com says:

          aduyai =.=

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • Mrs Biebir says:

          Hait npe la blh jd cmni :’(

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • kaka says:

          sekor2 mcm jalang..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lindon jasmon says:

        eh bukan mengandung ke pompuan neh???siap minum x mabuk ke anak dlam pewot?(kalo btlla ngandung)

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • achik says:

        dulu kan ada 1majlis apa ntah gosip panas kata que haidar bawak lari whisky minum pastu kuar present award cakap mmg laloq..
        nama pn artis…..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • moumo says:

      ank they ol xbwk ke noks

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • feyus says:

      Tidak boleh langsung dijadikan idola atau ikon…boleh merosakkan akidah sbg seorg islam.
      Nenek Termuda Di Dunia

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • shikant says:

        bila wardina kata artis xleh dijadikan ikon dan idola, sumer artis mengamuk…hanj btul la…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
      • aida says:

        bila wardina cakap weh? ish x tau la… dunia akhir zaman…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jejai sendat says:

      pergh…br urban que…duk felda mana urban…kg sgt..dtg kl…bini cm mat saleh..hidup kenala urban..sytlo la lu bro..ni br urban..Melayu leh maju mcm ni…! 5 bintang kt que n istri!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
    • Sitty says:

      aku bersangka baik….mesti mereka ada bawak mineral water dari rumah takpon singgah beli coke kat 7E kan? kan? kan?…hahahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
    • mastura says:

      Q….suami yang gagal….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • Jambu says:

      mungkin Que ngan Linda Jasmine minum air mineral kat tepi tu je (sangka baik…sangak baik macam abg nara fikir)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • selipar Jepun says:

      KERTU CLUB…huh ingt ank kt umah oiii

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • mizz mercedes says:

      rosak si que tu..tekojut org felda..heh..aku ler tu..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. lAl says:

    Biasa la tu.. nk bergembira.. Bagi la depa.. :D

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • amy.. says:

      apelah korg ni…kubur diorg biar diorg yg tanggung akibatnya….LJ pon ada laki…biar laki dia je tanggung dosa dia..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • hantu kak limah says:

        sapa kata kubo masing2 so xpayah amik tau..sapa kata????ingat..kalau dah agama dia Islam..dikira sedara..n kita kalu seIslam kalu xtegur wat derk je..kita tanggung sama tau~statement jga2~please ubah pmikiran yg slah –>kuboq masing2 tu!
        Que & Linda..smoga Allah bukakkan hati..kalu lepas ni nk berubah jgn kerana sensitiviti peminat tp krna Allah!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 0
        • yume says:

          setuju dengan hantu kak limah… ada benda yang kita tak perlu jaga tepi kain orang tapi kalau dah bersangkutan dengan akhlak dan akidah kita sesama Islam kena tegur.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
        • shikant says:

          kak limah xtgk akademi fantasia ke??

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • anney says:

          setuju…klu benda yg baik..x salah kita nk tegur…jnji brpada2 lah..pakai bahasa yg tak mnyakitkan hati org…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • ,,,,,,,,,, says:

        even kubur masing2 pon..aku taknak nnt dia tertanam kt sebelah kubur aku..aku tak aman sebab asyik dengar dia kena seksa.paham..wahaha!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
      • mama says:

        sbb kubur masing2 la kena jaga kwn2,sedara-mara dan org2 yg kita syg dr azab kubur dan siksa neraka..kalu dok satu kubur,kot2 boleh tolong menolong…kerana hakikat bila mati,setiap insan membawa diri masing2,tiada yg dpt lg menolong kecuali amal yg baik,anak soleh dan sedekah jariah….moga kita semua selamat dr siksa neraka..

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • insanbiasa says:

        mmg kubur lain2… tp nnti kalo diorang meninggal suh diorang kapan sendri la…. ni suh org yg idop gak kapankan~~~ pikir kan la plak mende ni kalo suh pikir kubur lain2…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  3. nurul says:

    tengok baju belah depan kemain elok lagi. sekali gambar bawah tu . . . . errr astaghfirullahalazim T_T

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  4. cik wiwin says:

    bju linda tu kalo tarik je tali tu terus terbukak err..huhu..uishh seramm

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  5. No Name says:

    Klu nk kluar bergembira pun pergi la tmpt2 percutian ke bersma anak2 xyah la nk ke club…tp klu dua2 pi masjid bersama lg gembira kot..dunia akhirat tau dpt kegembiraan tu ~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 0
  6. mai says:

    cawan kat bucu meja tempat diorang duduk tu… air die warna kuning2 sikit. jeng3x.. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  7. cikabombom says:

    sekarang artis & politician dah sinonim dengan arak kalau pegi parti. mana la nak cari yang patuh pd basic rules as a muslim, macam mencari jarum dalam jerami.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • pizza says:

      cikabombom, on this u have to exclude kepimpinan tertinggi PAS. Those politicians wont, I bet…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • zaki says:

        are u sure??

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • ,,,,,,,,,, says:

          ntaah pizza..are u sure?mmg dalam islam kita x bole bersangka buruk dgn org..tp talam dua muka lg nabi tak suka….

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • pizza says:

          —> kepimpinan tertinggi PAS : Nik Aziz, Dr Harun Din, Salahuddin Ayub, Hadi Awang, Lo’lo Ghazali, Dr. Mariah, Haji Harun Taib, just naming a few. Mereka ni dgn arak? Jauh panggang dari api!

          And yes, I’m dead sure!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • qj says:

        maybe yang tertinggi tidak minum arak .. yang ada jawatan bawahan tu.. kita tak pasti bukan? tapi dorang tetap di gelar ahli politik PAS juga kan?

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • pizza says:

          I wasnt mentioning bout yang bawah2. I highlighted the top leaders. Yang atas tegas dan mantap menjunjung perintah Islam, so yang bawah2 tu xberapa nak berani, ala2 cuak gitu. Kalau yg atas pun menonggang bagai, what would you expect yang bawah. Setakat rasuah tu jadi mainan.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • alahai. says:

          Betul2…setuju sgt2!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. Lovesucks says:

    Lelaki yang baik hanya untuk perempuan yang baik.. paham2 sendiri je lah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
  9. kaki_g0ssip!! says:

    x sentuh ape lau dh muka que tu merah padam.. org putih lau togak arak,sure muka akan tukar jadi merah padam.. kerat jari la lau diorg x teguk. choyyy~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  10. bb says:

    sapo plk agaknye org tua yg baju pepel tu eh. datok mana laa gaknye.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • angah says:

      org tua xsedar diri..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
    • keisya says:

      orang tua baju purple tu mcm ada bini je kat rumah. ni mesti affair je..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • Amier says:

        Orang tua tu…dalam peringkat dunia dah kata pergi kubur dah kata mari. Nak terikut-ikut cara barat, mabuk punya mabuk…jangan terlebih lanjur boleh jadi sampai menukar pasangan atau swingers, perkara ini dah jadi satu trend di barat.
        Si tua tu pun boleh keras bernafsu tengok keseksian Linda Jasmin.

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  11. paham says:

    bersangka baik jelerr…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • ejak says:

      nak bersangka baik pon x bole nk bersangka da..tempat maksiat jgn didekat mesti org akn ttp bersangka buruk…kalo nk suh bersangka baik…buat la benda2 yg org x bole nk sangkalkan kebaikan tu…ini lah dunia akhir zaman

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  12. No Name says:

    Ertinya : Apakah dayus itu wahai Rasulullah ?. Jawab Nabi : Iaitu seseorang ( lelaki) yang membiarkan kejahatan ( zina, buka aurat, bergaul bebas ) dilakukan oleh ahlinya ( isteri dan keluarganya) ~ Wallahualam~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
  13. cun says:

    Ape yng korang nak jangka dr artis2 cam ni? Kuar masuk masjid ke? Udah2 lah wat dorng sebgai idola… Dorang mmg jenis tak makan saman punye orang, kite berkhutbah kat dorang, dorng khutbah kite balik dgn kuar kan artikel yang ntah hape semata nak menyokong perbuatan dorang… Ingat ye, ramai lagi artis cam dorang, cuma tak kantoi lagi dgn peminat, harap korang tak terkejut lah ye…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  14. sayerkisah says:

    Kesian betul kt diaorng ni..n dayusnya si que ni…ish2

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  15. anum says:

    eeee. tk sangka QUE nie.. tu la kalau kawin tengok rupa jer..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  16. bubu says:

    kan ada botol mineral depan que tuh… die minum mineral je la….tengok pic no 4

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • ak dlm knangan says:

      bubu..actually…chivas(slh 1 jnis minuman keras) mmg blh d tmbah dngn mineral…bru feel dia lain skit….plyn akn tnya kta tiap kli kta order chivas..nk tmbh mineral or not……
      i prnh jga trjerumus dlm smua ni…alhmdlh…allah sygkan i….n i brtaubat x ambl lgi air kncing syaitan…..
      tu dosa yg prnh i lakukan…pling bsar i rsakan…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 0
      • lolyat gang says:

        cool story bro

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • bubu says:

        i pun penah jahat.. jangan cakap macam u sorang kenal dunia. masa i mabuk2 dulu ada gak kawan i masuk x minum lansung.. tp kitorang je yg mabuk2.. nak salah kan gak ke org macam tuh??

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • zaia says:

          mmg menimbulkn fitnah bila brcmpur dgn kwn2 yg mnum arak ni..prnh dulu sedare mare kwn aku gi ngata2 dia psl dia duk seumah dgn budak2 ske mnum arak ni,skali dgn dia2 sekali org cop peminum arak..stu kes lg dulu aku dh bp kali menipu psl nk ngelak mulut org ngate(tau la menipu brdosa gak tp nk wt cmne)sbb kdg2 bile lepak ngn bbrpa kwn tu,non muslim ade muslim pn ade,tetibe la gi bwk botol arak pstu bwk bnyk2 gelas lak tu..klu la tetibe cousin atau sedare mara aku ade masa tu mmg mampus aku huhu..so trpksa aku ngn kwn aku pura2 gi toilet bncg2 cmne nk bg alasan nk chow dulu atau kdg2 bncng2 mlalui sms nk bg alasn tknak lepak lama ade hal..hahaha..

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • Merpati Putih says:

          orng yg mndekat kan dri ngan neraka…antra orng yg x kuat imannya….klau bini merokok laki x leh tgur….dayus x laki tu?

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • ,,,,,,,,,, says:

          ermm cm ne nk cakap eh..mmg dia tak minum n dia tak dapt dosa minum tu…tp dia dpat dosa peyumbang tu..cm ni lah org ni islam dan arak ni haram dlm islam..dia jd pemandu lori bwak arak2 ni tp dia tak minum..dia stil dapat dosa sebab bawak arak2 ni..pemyumbang pd bnda haram..sebab tu kt pasaraya2 org2 islam x keje kt nonhalal department.aku dulu pon tak.walaupon ade je yg nak.yg tak kisah.tp kalau org btul2 jga iman & islam dia..dia xkan buat bnda2 mcm yg aku ckp td..

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • Shinta says:

          Dia mmg xdpt dosa minum arak tapi kalau dah langkah kaki masuk dlm club kira jerumus dlm maksiat la tu,,tgok la bercmpur laki pmpuan terutama yg tua tu,,nmpak mcm melayu,,

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pizza says:

        Syabas ak dlm knangan, hijrah u berjaya dan taubat u pun ALLAH dah terima. Salah satu petanda ALLAH accept permohonan taubat dari hambaNya ialah bila seseorang tu berjaya berhenti dari terus menerus melakukan dosa tersebut.

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • Anti Jejai Jenglot says:

        Alhamdulillah…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  17. si perempuan seorang ibu,si lelaki seorang bapa, tp dua cm x ade rupe dah berkeluarga… cm mne lah nk bimbing anak lw peragai dah rupe ni, jgn salahkn anak lw ikot jejak ni..dah mak,bapak bg didikan sebegini…astafirallh nilah zaman yg bakal allh turun kan bala..tp semua msh x sedar..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  18. watever says:

    perghh ape nk heran da dieorg mmg cmtu artis ttp artis masyallah

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  19. cer cite!!! says:

    wat malu kaum krbat aku ja!!hampeh toii Que ni!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • pizza says:

      Ko tunjuk gambar ni kt mak dia, biar kene basuh kaw2. Moga2 doa ibu berkat utk mengubah perangai dia. Apa nak jadi ni? Bole lingkup anak2 kalau mak bapak liar mcm ni.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • budak nakal says:

        agaknya mak que pun dh lama makan hati ngan menantu yg tersangat western ni, anak sendiri lak mcm dah lupa asal usul..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  20. Tok Kadi says:

    kera yang hina..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • cik omei says:

      yea la..agpun ngn rela hati jek org amek pix dorg..tak tau ke skrg cepat jek tersebar..malu la..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. Merpati Putih says:

    alhmdlilah…..iman dlm dri mkin kuat…. :-)
    sbb tu rsa apa yg dia orng tu bt baik…..:-)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. zaia says:

    aku tengok yg lelaki2 tu semua muka Melayu je.tktau la klu pakcik2 tu Islam ke tak..persekitaran que ni dh penuh org2 mcm nie la,kwn2 dia pn rmai cmtu,susah nk berubah ni..huhu..pngemail tu suh que sedar diri sbb org Felda??tk faham..klu sedar sbb org Islam dn Ketua Keluarga,faham la jgk..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  23. fyna says:

    mmg untuk tatapan umum btol..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. dun says:

    pastu anak depa sapa yg jaga??ke kat tempat tu da siap ade nursery…kekekekeke

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  25. Merpati Putih says:

    have no cmnt anymore…..sdih sngt tngk smua ni

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  26. mama suti says:

    tak kesian nama2 aja……janji happy, bahagia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. que haidorrrrr says:

    wowww! awesome from hell !!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  28. debunga cinta says:

    Que ni tak sedar diri btl nie lah ibarat kata pepatah “bila rusa msk kg” tp kena tkr sket lah “bila que msk disco” n linda nie org kater queen control…que lak syg sgt kat bini gebu gebas so ikot jer lah ckp bini…haishhh tak kire lah ko mnm ker tak….tp rasenye tak perlu lah pakai mcm tue (que kena ddk linda nie sket) umur jer lbh tue tp tak leh beza mana bj mane apron….ahaha tak sesuai lah kite org melayu n muslim p tmpt mcm nie walau tak sentuh bnd2 haram aib nyer ttp akan tpalit gak…jdlah contoh yg baik untuk masyarakat n ank2 kamu!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  29. orched says:

    huhu sedihnya tgk que mcm nie… sya minat sangat tgk lakonan nya ……

    tapi kena bersangka baik … maybe dia silap [ biarkan isteri dia berpakaian seksi dan p club ] tapi kita x bley judge dia [ minum arak ] … mana tau air tu bukan dia punya… ada jua botol air mineral atas meja ..

    i dont think he so stupid…. hehehe pasti ada penjelasan….. kitakan manusia…..

    peace no war

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. hmmm says:

    arghhhhhhhhh ..dah tua-tua pun bodohhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  31. nelly says:

    gmbr2 kt atas tu tunjuk linda je yg menari…maybe linda yg nk ke sana sbb nk lepas gian lama x menari kt club, que teman je kot..sbb dia takot nnti linda menari ngn laki lain….hahahaha…
    tu la,len kali nk cari bini tu cari la yg elok cket…bknnyer yg suke g club ni…last2 si laki pon ikut hobi yg sama…huhuhu….ssh nk berubah org cmni….hrp2 dpt hidayah la…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • No Name says:

      dats why he cannot be dayus..xleh membenarkan seorg perempuan yg bernama isteri melakukan perkara2 tersebut..knpa LJ seronok sbb dosa hubby dia akan bertmbh ~ mcm tu erti seorg isteri?hurmm renungkan ~

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  32. lolyat gang says:

    minum arak barulah dikira sebagai orang yg moden

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  33. lely says:

    mekap sekor2 tebal nak mampus…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  34. Gadis says:

    berlakon filem MAUT, tp x ambil ikhtibar…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
    • noroom says:

      berlakon sbg pendapatan bukan utk cari pengajaran. tu pasal tak berkesan di hati. style orang kaya2 lupa diri mcm ni lah. apapun harap sempatlah bertaubat..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  35. PSM says:

    hiburan yg mengasyikan….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  36. Dieza says:

    “xyah uji akal, tgok muka pun tau.. Bodoh!!”

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  37. seha manjalaras senapang! says:

    Amboi ABG BAJU BATIK TU…. KELAS TAU…. MUKA ALAHAI MCM PAKCIK KAT KAMPUNG I JE….. TAK SEDAR DIRI KE PAKCIK BAJU BATIK….. POWER LAGI TU BERDANSA!….

    SEHATI BERDANSA DENGAN ANAK FELDA I MALAYSIA…… GOYANG KEPALA……. KELAS KE?

    AMBOI… . AMBOI~… ANAK TINGGAL RUMAH ……. BAJU TERDEDAH! TERDEDAH!……… BUSINESS PUN PUNAH RANAH… GAJI PEKERJA TAK BAYAR…..

    KITA ENJOY!!!!

    APA PUN LIKE PAKCIK BAJU BATIK………… KELAS!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • zaia says:

      hahaha.lawak!pakcik tk sedar diri..geram tul aku klu dh tua2 wat perangai camtu..bwk org tua msti malu kot kn,dia menari mesti ala2 brjoget..hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • tina turner says:

        bia je la org tua tu dlu muda2 nak enjoy cam tu xdak duit. saving duit untuk hari tua nak enjoy cam ni la. kesian… tu la muda2 keja gaji kecik. time kecik bodo xnak blja camne nak dapat keje bagus. dah tua nak mampos br dapat rasa wat benda2 camni

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. redcarpet says:

    hmm no comment sbb tu ak xska artis mlysia ni..nme jer dok ngara islam tp haram jdah sumenyer..yg pokcik tua xsdr dri tu mmg dh xtkut mati kot~~tkut dpn bni jer blkg bni gelek xhengat!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  39. eyla says:

    Sgt2 d ujung zaman ne..insaflh..que kna taw bla da jd suami tggjwb tu sgt besar umpama kapten sbuah kapal kalo xpndai mbimbing maka karamla kapal tu..smelh kalo msih gagal mbimbing isteri wlaupn tlh bkhwin dan mpunyai ank..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Dieza says:

      nak jadi kapten cmana? kalu dah bini yg jadi kapten.. nmpak sgt takut bini.. x guna btol

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  40. lisa says:

    que mmg minum pun.. ari2 aq pnah jdi bnquet kat 1event dy ngn linda ada.. event 2 siap ngn arak2 skli.. kwan aq kna hdang kat dy… dy mnum smpai jlan pun melelong gak laa smpai linda kna heret dy msa nk klur dri htel 2.. haihh dsyat btul laa knnn diorg nie..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • pas___cual says:

      biasala…si que ni org felda yg masuk ke bandar.jakun sikit.nasib baik jadi plakon kalo x silap2 potong buah kelapa sawit je kat felda.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. bubu says:

    kenapa mst nak fikir negatif je??? kalau die buat itu hal die dengan Allah.. kite jangan nak berfikiran sempit n asyik nak menunding jari kat org je..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • No Name says:

      bukan fikir negatif..kan dh jd tgjwb kita utk betulkan mana yg slh..bukan hal die sorg dgn Tuhan je..ni kan tugasan kita umat Islam ~ sama2 beri nasihat sama2 betulkn diri masing2 ~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  42. umrahhaiqal says:

    biar la diorg tu…nak cakap bnyak kita pun xtntu tahu dosa kita cena ek..kalau kita mengata pun tertambah la dosa kita and dia yg dpt pahala..kita??xpasal2 tambah dosa..mcm nih la..kita pk ceni…biar lah yg menanggung dosanya si suami yg tidak mendidik isteri ke arah kebaikkan…seseorang yg tidak mengikut sunnah and suruhan ALLAH tu kita dah tau akibatnya…so let them be..doakan agar diorg berubah…ok?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • bubu says:

      sangat setuju.. kita xada kat tempat die kite xtau hal yang sebenar. bukan x ada org pegi club, bercampur dengan org yang minum mabuk2.. tapi die x minum.. asal botol arak tuh dalam meja kita mmg kita yg minum ke??

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • No Name says:

        hope lps ni utk elak fitnah lebih baik x pyh pi club lgsg sbb klu kt rumah pun boleh minum kn..cuma utk kurgkn risiko elakkn pergi tmpt2 mcm tu =)

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  43. larahati says:

    sdih sngat2!!
    Que tk tegur ke pkaian isteri dia?
    Hmm dpn ok tpi blakng nmpk abis..
    Mungkin que banga kot urg lain tngok bdan isteri dia..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. miranda kerr says:

    bukan nak kata apalah.. kenapa asal anak org kaya mesti so-sial?? lg2 artis yang asal mmg dari anak org kaya raya, datuk2..tan sri2…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • pas___cual says:

      biasa la tuk org kaya2.tp satu perkara yg luar biasa bagi budak felda mcm que haidar ni.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. busybody says:

    DAH HABIT..TU LERRR…SSH NK BUANG :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. fantagiro says:

    kesian aku tgk que..dh macam kene cucuk hidung..dia xrasa ape ker bini dia pakai cmtu??dapat bini cantik mcm mat saleh..ikut jer la ape bini nk buat..xikut kn nanti bini lari plak..ishhh..buat malu islam jer.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. Anonymous says:

    baju linda tu dh penah kuar kat entry BN dulu title
    Sexy Pictures Of Hot Mom Linda Jasmine..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. pak jabit says:

    Sbagai ketua keluarga, Que kena bimbing wife dia..bkn tumpang skaki gi berhibur kat tempat2 camni.nak berhibur x slh, tp pilih la cara yg betul..dayus la Que sbb biarkan isteri dia dedahkan aurat yg spatutnya jd santapan mata dia sorang jer..dunia akhir zaman.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • pas___cual says:

      que takot bini la.linda ni queen control.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • F bukan nama sebenar says:

      kalo mikeme-mikeme sume menyokong kate-kate pak jabit sila angkat tgn mcm saya (jejari liuk lentok goyang-goyang)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. gina says:

    pic first tu,pompuan yg tgh tu farina af8 kan..kalau tak silap lah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • anum says:

      ye la btl si farina janda af8

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sya says:

        ye ke??? bkn perempuan yang berlakon cite ‘Cinta Sempurna’ kat astro oasis..

        yang jadi prmpuan sesat agama.. lau tak salah laa..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. niki says:

    haku pun nak nyampuk jugak…

    agak2 korang la…
    tpt ni… sanggup ke.. pihak2 bekuasa rush..??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  51. Ns says:

    ssungguhnya lelaki dayus tdk akan dpt mncium bau syurga apatah nk mnjejaki ke dlm syurga. Sbg peminat que.. bimbing lah isterimu ke arah kebaikan dan jgn mnjd lelaki yg dayus.

    To Que : carilah pengertian makna DAYUS yg sbenarnya

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • mak orang says:

      Lelaki yg DAYUS sebenarnya lelaki yg membiarkan isteri, anak2 serta ahli keluarganya melakukan dosa atau maksiat…

      bukan lelaki yg pukul perempuan dikatakan dayus

      sila paham maksud DAYUS ye…

      harap maklum

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Manusia lemah says:

    Allah menjodohkan setiap pasangan itu sepadan, jika buruk si suami maka buruklah juga si isteri…jika si suami tidak membimbing si isteri ke jalan yang benar maka si suami itu tidak mempunyai kredibiliti sbg seorang pemimpin keluarga!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  53. lin azlina says:

    seksinya….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. neeza says:

    ape punye suami lah tak reti nak bimbing isteri. Nie same2 jadi terok. ingat lah, zaman skang nie sume dah canggih, tiap gerak geri artis tu kejap je masuk internet. Jadi, klau rase sebagai artis tu perangai sume buruk, jaga lah sikit kelakuan sebagai orang islam. nie name je islam, tapi luar dlm sume KAFIR !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. cik embun says:

    “Sedarlah wahai que oiiii,dtg dr FELDA..jgn buat malu org laaaa” kepade pengirim nie… ak xphm la.. org felda ke kg ke utan ke org jugak! sume manusia biase yg alpa pd keseronokkn duniawi. so jgn prajudis ok.. kite doakn mereke2 nie insaf..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  56. Ape2 jerk says:

    Ilek arrr…i penah nampak Q beli beer kat village grocer..selamber je…bukan haku yg minum..haku beli perrier jerk hahahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. MercSou says:

    btol tu..mane2 org je boleh jadi cmtu..dah name setan ske hasut selagi yg bernama manusia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Puteri Club says:

    Rakan club ku…. enjoy lagi… pedulikan apa org kata… kita enjoy smpai mati…….. Linda Jasmie xnak pakai baju mlm tu ms nak g kelab, tp anak dia tak bg….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. pic says:

    kalu mak bapak mcm ni…lagu mn anak nnti isk…isk…
    harap2 anak2 depa jd org yg beriman

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. chidori says:

    hhahaha.. sempoii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. akula! says:

    WEI SIAL!!!!PEHAL KORANG NI???SUKE ATI AKU LA NAK BUAT APE PUN!!!XKACAU KORANG KAN??!!XMINTAK DUIT KORANG KAN??!!LUBANG KUBUR MASING2 LA!!!!BULLSHIT!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • buntut kuali says:

      hahahaha…

      so what?ko nk marah2 nperrr?wat dek jer lh yg ko terasa tu apasal?

      hahahaha…

      org dh kenal ko cmni…suka ati diorg gaklh nk kata pe…nk nasihat pe…;p

      so klu ko mati sok silalh mandikan kafankn dan kebumikn sendri…sbb hal2 masing2 kbur len2 tu kata ko lh kn…so xfairlh bila ko mati org ambil kisah psal ko…;p

      wah3…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • kak limah says:

        huhhhhhhhh…bahasa c AKUah tue btol2 ganazzz..
        ko klu x nk org ckp mcm2..jgn buat perangai cm tue.ko x nk org kenal ko..ko kai la helmet msuk club..abis cite..nmpk beno la jahilnya bila suka ckp kesat2 cm tue..mmg la ko tak mtk duit kitaorg nie..kai duit ko tp LU PIKIRLAH SENDIRI..kot2 blik umah..accident..x sempat nk tobat..mati ng bau2 arak tu skali..ape cerrrr….

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      dah pasti ke ko ade kubur? Msia kene bala dr Allah atau tsunami sbb hal2 x ambil peduli cmnieh…then mayat ko antara ratusan ribu yg x ditemui selepas kejadian…okeh?

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • DAMIAZZZZZ says:

      Korang yang mengutuk Linda and que sebnarnye lg hina dri anjing..x dak keja n suka myibuk…biar lh depa k bhibur ng kwn2dia..slh ke!!..air atas meja tu pun x smesti nye depa kena minum…korang x dak kt tmp tu so jgn buat tuduhan bengong…biasa nye org kg ulu2 jaa suka ngata org ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  62. [...] Okies..ni pic2 yang Ellen pinjam dari Beautifulnara..tapi Ellen ambik sket ja..nak lebih..p lah kat blog Beautifulnara tu..mi klik SINI [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. bLur says:

    ciss..xsentuh apenye..! g club milineum suami isteri mabuk sakan..! anak tinggal kt ruma..! bodo..!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. landax says:

    Manusia tak sedar diri =(

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  65. gadisfebruary says:

    the palace..huhuhu…live band dia best…huhuh

    ttg dorg..no komen coz aku pn xbpe baik…..huhu..just doa yg baik2 je tuk dorg n org2 disekeliling aku..huhu…

    susahkn jd artis..hal peribadi..amek ko..tersiar sana sini..huhu…dan yg hantar email mesti niat dia nk busukkan nama dorg..huhuhu..penghantar email ni baik sgt ke?klu btl dia baik dia xkn hantar email camni utk tujuan tunjuk pd org ramai..huhuhu…cbukkn hal org nati hal famili sendiri yg terpeleot..huhu..yg baik kite amilk..yg buruk kite jauhkan…huhu…

    yg BAIK dtg dr ALLAH…yg BURUK dtg dr KITA sume …..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • senyum selalu says:

      betul tu….manusia mmg suka mencari keburukan org lain..dn suka mengaibkan org lain demi kepuasan sendiri…yg org lain punye komen,indah sungguh bahasa..”BAHASA MELAMBANGKAN WAJAH”…sy pon bukan baik sgt nk ckp org sana sini,tpi xder la smpi nk samakan dgn anjing…:))

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. non says:

    tepuk dada tanya selera..Ya Allah, jgnlah ko sesatkan hati kami setelah kau berikan petunjukMu..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  67. adoi..
    sexynya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. ape ku kisah says:

    …kite bakor je lah Que ngan Linda ni…kite bakor….hahahahhaa…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  69. Quiorra says:

    eh3..ade mineral water la plak tepi bucket 2..
    haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Whadda F? says:

    artis…biasa lah…what do u expect? LOL

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  71. rianda says:

    kenapa tanak bulatkan muka org tua yg galak peluk minah mix tu? HAHHAHAH. tu lagi muka x sedar diri.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  72. pengkomen says:

    sgt menakutkan org2 zaman skang nie..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  73. hazel says:

    hmmm…..it could be non-alcoholic beer, for all you know!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. rosaceae says:

    sgt menakutkan org2 islam zaman skang nie biler nk berhiburla..ape x leh nak hepi ker hidup nie kalu x pakai seksi2 n bersosial smpai langgar perintah agama ekk??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  75. attention says:

    Kalau lelaki pukul pompn org kata dayus, tapi kalau lelaki tu pukul pompn yg masuk club, merokok, minum dll…adakah dikira dayus..???? So x heran la klu ada kes lelaki pukul awek sbb perangai buruk awek. Mcm Que ni bukan lg dayus tp BODOh thp lembu kna cucuk. Ptt la dgr cter dlu famili que x izin dorg kawen.
    Haishhhh minta simpang.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  76. pic says:

    org tua kutuk tak sedar diri…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  77. nadia says:

    g00d luck pada abg que haidar untuk membimbing dan mmbentuk keluarga yang baik ye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. gadis cumil says:

    ala nti klu ade reporter tny diorg bgtaula arak TANPA alkohol

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  79. Nush says:

    Ala Biase la 2… = =
    Nanti dpt gak pengajaran satu hari nanti!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Sinar R says:

    jangan terperanjat… inilah realiti… sedih dengan dunia sekarang ni… sob3x

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  81. kaki says:

    yo bro.. bukan nak tunjuk pandai.. tpi hukum bukak aib org dosa besar bro.. samada die buat or x cite laen, tapi mendedahkan aib org tu da cite laen..dah tu kongsi ngn org laen ramai2.. org laen plak komen2..terbaik!! share la ramai2.. tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • semutkecik says:

      stuju2..sesungguhnya jika kita menjaga aib org maka allah akn menjaga aib kita..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • budak nakal says:

        nampaknya si linda ngan que ni takde ler pun rasa aib ngan perbuatan mereka ni, enjoice jer dia orang. tak nampak lak cam nak sorok2 tak nak org tau…so rasanya takde ler timbul isu bukak aib org kat sini dak..sikit sebanyak boleh ler kita ambil komen2 yg baik kat sini utk didik diri kita sendiri gak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. [...] Visit link: (GAMBAR)Apabila Que Haidar & Linda Jasmine Keluar Bergembira [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Cida says:

    Air teh ceroi ngn sirap jer tu bang nara.. ngeeeeee

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  84. fcukk says:

    biasalah orang melayu…minum arak…lepas tu x mengaku….itulah cara mereka….nanti dh sakit tenat..minta maaf kat tuhan x kan dpt maaf..org mcm ni mesti bagi hukuman yg berat….rotan 20 kali….bangsat….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  85. fcukk says:

    JAIS & JAKIM ni tidur ke….gi lah tangkap siap ada bukti..kenapa x der kote ke….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  86. iena says:

    baju die..depan tutup abes..belakang????? adeh, maybe die rase tulang belakang die sangat sexy kot

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  87. hajimaru says:

    malu ak tngk orng yg mengaku islam tp…………lu pikirlah lah sendiri !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. BumbleBee says:

    aritu kata Linda nyer studio menari xde duit nk bayar pekerja, nak bankrupt bla bla sumer..aku rasa kesian gak kt dier ingatkan staff wat dajal kata kt dier cmtuh. Tapi arini aku dh x kesian la..mmg seharusnyer pun laa studio dier bungkoss cengginih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. aina razak says:

    hurmm…xdapek den nk nolong eh…mereka2 ini dah bosa panjang kan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. memalukan says:

    bersangka baik jek la…myb nih bukan botol2 yg diorg minum….myb botol mineral jek or air orange tuh,….
    tp sebagai pemimpin keluarga que.. pliz la…. bimbing la isteri anda.jgn anda pun join terpesong skali….huhuhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  91. jojie mat topo says:

    pyung…ok la 2….ptt lebih skit…ape pun xley..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. jinggo garing says:

    perrkkhhhh……aje giler nye yOp….boley bwk bincang x?…xbaek citer hal org..tp lau nk blnje pun kwn xde mslh….hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. watever says:

    daa name pon artis mane pk halal haram pon..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  94. KAK LIMAH says:

    YANG PAKAI BAJU BATIK TU BAPAK SAPA LA YE..ENJITT ENJIT SEMUTTTTTT.. SIAPA SAKIT NAIK ATAS…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  95. no hal says:

    suka ati dia lah cuma aku tengok si jasmine ni muka mcam bapok je, apa yg cantik sangat honestly.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  96. bagong wimpo says:

    Ni la hiburan org kelas atasan………sekali diaorg open arak harga beratus2 dan beribu2, tp yg asal dlm hutan taib andak pun tak sedar diri hahahah senang sangkut kat org kaya ni ye tak…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  97. biasa la artis @ org skrg yg merasakan TIDAK MODEN kalau xsentuh semua nih..adoi…moga Allah menyelamatkan kita semua…sentiasa bg kita hidayah..
    tp, curious nak tau..yg laki agak tua tu Islam ke x?sapa ek..heheee

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  98. nic@pet says:

    banyak dapat bala nant,,, malu nya kalo aku jadi orang kampung dia,,,,, perangai dah mcm apa dah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  99. Lulu Caldina says:

    dah selalu dtg sini, baru 1st time komen, kalau cerita artis begini, memang dah biasa dengar…ala tak amerika kata mereka…adeh..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  100. kora says:

    Gila style lah pakcik baju purple tu …

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  101. iedacuu says:

    semoga Allah bukakan pintu hati mereka..berikan hidayah….amin

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  102. siakap mari says:

    tak dapek ber back kt abpbh..kek sini pon jadi la…takpo..anak den ado oghang jago..ontah nak susu ko camno…bagila mama ngan papa nk berliburrr kojap..horeee..happy + pening – happeningg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. noona says:

    p0mpuan2 kat sini sume cam mak ayam pencen je aq tgk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  104. orched says:

    ehmmmm nak tanya ckit?? komen2 yang ada kat cnie kena baca kah oleh empunya diri……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rubber says:

      kalu depa tak baca pon .. mungkin apak sedara depa or ank2 sedara .. kawan2 depa ada baca ..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  105. jiji says:

    PAKAI BAJU tp sebenarnya tak,,,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  106. sied says:

    r u sure? kekadang ada yang menggunakan parti untuk berkuasa. bukan kisah parti itu junjung Islam ke tak.. asalkan dia dapat kuasa… nak jadi macam orang parti tu sanggup pakai kopiah serban bagai.. jadi, jangan terlalu pasti sangat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. 123 says:

    semu komen psal c Q n bini dia…ni pokcik yg ceminmata ni..xhingat jalan balik umah ke???ha da trpampang muka da ha..sedara mara,sahabat handai smua da tau pakcik cemin mata 2 mnari dgan suka atinyeeee

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  108. Sue says:

    Yang baik jadilah tauladan..yang buruk jadikan sempadan..semoga kita tidak akan melakukan perkara yang sama..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  109. zulaika says:

    ape dah jadi ? si linda ni islam ke tak? muka org putih, gaya hidup pun cara org putih

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  110. emily osman says:

    rasanya tak perlu nak emo sangat kot..sbb dlm dunia bukan diorang berdua je yg mcm ni..ramai lagi yg kat luar sana…so korang semua tak payah nak kecoh ketiak sangat…..and lagi satu benda2 mcm ni bukan baru jadi semalam….i mean who cares?…what a nonsense

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • tie says:

      berfikir sebelum bagi pendapat ye cik kak… bukan soal emo atau tak ni soal akidah… memang bukan dorang berdua je yang buat ramai lagi tapi as publice figure dorang perlu tunjuk contoh walaupun tak jadi idola..

      cik kak kata (taip) who cares tu maksudnya cik kak tak kesah lah dorang nak minum arak ke @ buat apa2 menyalahi islam tanpa sedikit pun dalam hati cik kak tu nak kata semua ni salah… cuba p tanya ustazah bab cenggini…

      dan last sekali benda ni bukan nonsense ye cik kak… ini bukti orang Islam sendiri menelanjangkan Islam!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • niagajgk says:

        setuju2…org ckp antara tnda2 xde iman dlm hati ialah x rasa apa2 bila tgk org islam lain buat prkara yg ditegah ALLAH@buat maksiat….nauzubillah…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • emily osman says:

        gua tak emo beb…lu yang emo tahap tujuh petala langit….lu kecoh2….bukan diorang berubah pon….lu pon bukan tuhan nak judge orang bagai nak rak….itu antara dia dengan tuhan….ha yang kau pon si niagajgk…apa kejadahnye aku nak rasa berdosa nengok dia tegok arak tu…dia yang buat dosa kot takkan aku yang nak bertaubat….ha tie…tak payah nak suruh gua tanye ustazah..gua bukan budak tak abis skolah pon….so kesimpulannya lu mmg kecoh ketiak…apa takde ibadat lain ke yang lu nak buat? selain dok sibukkan hal orang?…hahaha lu sendiri pon tak betul….period!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  111. wanita islam says:

    napa sang suami suka isteri pakai kain xcukup,,huh3,,xtau hukum,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  112. masjoko.. says:

    biarlah dorang hanyut dgn cara hidup sendiri..,kalau nasihat and tegur pun masing2 dah tua bangka..,jika dorang nak berubah..alhamdulillah..,kalau tak juga sedar2..,nak buat mcm mana,dah itu jalan yang dia cari..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  113. kek pisang says:

    uihh rasanya org tua yg bercermin mata tu kalo bini dia ke jiran dia ke tgk pic ni mau perang dunia jam 10 jadi… kah kah….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • budak nakal says:

      elok lah kalau anak bini dia tengok gambar ni…biar kena kaw2 orang tua ni..dh tua bangka pun nak bermaksiat lagi.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • jlopez says:

        ank bini dia n jiran tgk!!!nk takut buat apa..mmg pakcik tu bsama isteri dia…tak tau n x knal jgn main sedap mulut jer….napa x caya sbb bini pakcik tu muda ke!!biasa la trend org2kaya bini mesti muda….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. Iron Chef says:

    Que ni kan mmg sebelum kawen lagi dh macam ni…kawan2 rapatnya yg sekepala cenggini dulu ialah sorang artis pompuan dh kawen ada anak dh pon and sorang lagi tgh asyik masyuk bercintun ngan soang aktress.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  115. es says:

    aku nampak mcm farina af8 je yg duduk tepi linda (gambar 1). eh? abaikan kalau aku silap org :p

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  116. tulululu says:

    mmg linda jasmine hisap rokok pon..n i thot she was pregnant?hrtu ade jmpe jgak dorg dua nih,sombong x pyah ckplaa

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  117. nana_lia says:

    klu diorg xminum skalipn..tp dh masuk tmpt mcm 2 n duduk ngn org minum,ngn diorg skali kna kata…kerana nila setitik rosak susu sebelanga….renung2kn lah n slamat beramal..Allah sja yg taw diorg minum or x..hmmm

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  118. Myra Dolce says:

    hahahhaha….
    da biase da tgk sume ni kat KL…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  119. nema says:

    ini la yg wat que suke kt linda kot..apo nk dikato

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  120. orang muda says:

    yg muda2 tu dah tentu nak jolly katak…tapi apa orang tua 2 ekor tu buat kat club ni….patut pi masjid jer….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  121. saya oh saya says:

    abang nara, ingat lah. kita ni sebagai Islam bukan sahaja menilai keburukan orang lain. tapi kalau kita tidak menutupi keburukan orang lain, dosa tu berbalik pada kita semula. moga2 pasangan ini berubah dan takla ada gamba2 yang seperti lagi. kita juga Islam kan. saya mintak maaf kalau ada orang kata saya ni bajet bagus. tapi saya akan perbaiki diri ni.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • qj says:

      maaf juga kalau apa yang aku faham adalah tidak betul. pada pendapat akulah, kita wajib menutup aib orang yang sudah berubah dari bersikap buruk kepada baik. segala kesilapan/kejahatan dia dulu xpayah diungkit. tapi kalau dah orang tu yang memang sengaja menempah fitnah, rasanya tak perlu kot kita nak tutup. sebab dorang sendiri bagaikan menjaja aib dorang. wallahualam..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  122. baju sama says:

    Hahaha..malas nak komen bab dosa neraka..itu kerja tuhan..mana tau sebelum mati dia sempat taubat nasuha..jz nak komen linda pakai baju sama masa pelancaran tayangan filem MAUT..hahaha..damn..memang dah bankrupt kot company menari dia..tuh yang teguk dan enjoy sj..lepaskan stres…boooo linda..baju sama…ptuihhhh!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  123. kudabelang says:

    astaga….pesen bareback fav minah LJ ni..apa kata tanggal trus br hot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. KakLimahBalikKebon says:

    Que ni da spesis ngan Harith Iskandar…Same2 dayus..!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  125. makencik says:

    .selalu gak terserempak dgn dorang ni beli grodery kat great eastern..dgn parents silinda….parents que ni ada lagi ke?kesian…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • budak nakal says:

      mak que masih tinggal felda kt taib andak ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tonet says:

        kakak dier ada tggl kat tmn rinting, masai….
        cantik akak dier
        klu ckp, speaking je……
        mungkin x tahu ckp melayu, agaknyer….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. MASSS says:

    huhuhu bgs nye ade husband yg sporting cmni..siap bwk bini g clubbin sama2..hahahahah erm aku respect atlest QUE x berfoya2 belakang bini..but aku x respect dia kasi bini dia smoking, pakai baju seksi cm tuh, siap depan public kowt..aku mmg sgt pantang tgk pompuan smoking, cm jalang tau!!! btw mereka nie “hanyut”..keindahan duniawi adalah sementara…so renung2 kan lah…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  127. nikmat dunia hny sementara says:

    klau xminum arak pun,,derang minum air len pky gelas ape?? gelas sisa2 arak juga,,xdenye nak asing2kan gelas utk arak dan y bkan arak..tpu la klau derng xminum ape2..ni bukan pasal artis atau x,,ni pasal derang ni org ISLAM!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  128. serai_patah says:

    npak cam farina af6 jew yg rmbot pjg 2???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. Wak Lu says:

    nape club ni..kbanyakanye org tua2 jer..ahahahahaha..pelik tol ler org skg ni…pape pun doakan jerla yg terbaik utk dorg, terima hidayah n pertunjuk dari NYA..insyallah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  130. sue says:

    da tue pon masih nk berhibur ka?????

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  131. lulu lili says:

    yg p.cik baju purple tu bkn main ag..ayah sape la tu..malunye dpt ayh cmtu siap pelok2 ag pmpuan tu..xkan bini kot pakai cm gro je..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  132. Aku orang Felda says:

    saya orang Felda jugak , saya kawin dengan mak saleh jugak tapi saya tak macam tu…janganlah sesuka hati nk kate orang felda ke , orang kampung ke , kite kan sama disisi Allah …. kalau nak kata ‘ sedarlah kita orang Islam ‘ itu saya sokong …chilll …..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  133. effie says:

    org kpg kalo nk kat linda jasmine kena jd urban, stylo ye..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  134. student bandung says:

    ahahahhahahhaa ntah pape

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. seri says:

    Ya Allah, jauhkan kami dan keturunan kami dari berperangai sebegini..berilah kami petunjuk dan bimbingan ke jalan yg diredhai-Mu Ya Allah..AMIN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. secrett says:

    ya Allah .
    ape nk jd laa artis zaman skrang ni .
    memalukan keturunan je .
    pakai baju mcm kaen x cukup je . nk beli tp kaen daa tinggal sikit .
    malu laa sket .
    ya Allah smg dpt smoga diorang dpt kembali ke pangkal jalan .
    AMIN …..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  137. senyum selalu says:

    jgn la dibulatkan,ape lah…jgn mengaibkan org lain boleh????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. jeng3~ says:

    aduhai segelintir artis msia skunk mcm sampah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. Hot mommy says:

    Semoga m’dpt hidayah utk b’taubat suami isteri..skang Tuhan bagi cash jer…biakn la…antara dia N Allah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. mahu_tahu says:

    nk marah artis pon x guna..yg dok amik gambq tu saja nk kasi havocc..!! hampa pon p sana..kalo x,xkan dpt gambaq depa nie…?? hampa yg kat atas tuu..nk mngutuk pon x guna..depa dpt dosa..hampa pon sama..dosa mngata..dpt cket pahala utk depaaa…dosa sume tu..laki bini tu tanggung..depa dh besar..bkn budak..pandai2 la depa…ni aku nk meluah kan perassan kat budak yg amik gmbq tu..hampa pon bkn baik sgt..kot hampa baik..hampa x p kot tmpt mcm tu…seblom dok malukan org lain..hampa pikiaq blk..hampa tu baik sgt ka??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  141. gaudy taste says:

    ppuan hisap rokok mulut bau busuk. Di negara barat org smakin health conscious yg artis2 betina kita ingat cool kahkahkah .. pada hal hanya menunjuk btapa NGOK lagi ada. never lead always follow and copy. ketingalan zaman!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. miszLyssa says:

    bkn mkcik ni pgnant ker?asl pkai bju xckup ken nk 2top blkng dier nehhhh…..
    hurmmmm……xtaw nk ckp per..wtf la korg!!!
    jgn la..kuah tumph kt nasik bler ank2 korg dh besa n korg xleh nk mrh kalo ank korg g clubing,tunggng aer setan 2 cuz makbpk dier pown cm2…hurmm…
    pape pown..ko que sgt talented tp jd cm kne nasik “>>>>” ngn bini ko…harammm xblakon..jd pcacai bini je kot..wuteva..(TDDMKA)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  143. Mungkin says:

    Suami yang tidak membimbing isterinya ke jalan yang diredhai oleh Allah = lelaki dayus?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • syedshahril says:

      DIOWANG X PHM LA APE AWK CKP,,,DIOWANG TU N WESTERN MINDED,,,HMM,,RASE NK MUNTAH LAK SAYE,,

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  144. haha haha says:

    parti org tua2 ke…uhuhu..macam lame je masing2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  145. Ninot says:

    eh lantak dorg la nk wt pe pn…kubur korg nti sme2 ke??
    xkAN?? jgn jd hipokrit…klu korg ckp blakang ni xdikire DOSA jgk ke??haishh,,manusia2..disebabkan die artis je,,dipropa ganda kan mcm ni..klu dorg org awam??ade korg kisah??fikir dlu psl dosa & pahala masing2 dlu sblm nk prtikaikan org lain..die da ade suami,,hal rumah tangga org jgn nk sebokkan2,,kelak ssh kan diri je nanti ble akhirat!!renung2kan lah..wahai hamba Allah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • harunkewl says:

      lu nak menangkan derang ni kenapa? ke lu buat jugak? sebab tu lu duduk talak senang..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • syedshahril says:

        X SLH KALU KT KOMEN,,KALU KT XLEY MENCEGAH KEMUNGKARAN DGN TGN,CEGAH NGAN MULUT,XLEY,,BWU CEGAH GUNE HATI,,DULU LU ADE SKOLA X?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. lalalok says:

    ni dekat THE SHIP B.B nih….hoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  147. harunkewl says:

    air yg que haidar order tak sampai lagi kot.. sbb tak nampak pon air utk derang dua yg berugama islam..yg lain2 tu membe derang dah sampai air..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  148. miss secretz says:

    Amboi..Sexy nk mampos…
    Klau yerr pon artis jgn la smpai mcm ni…
    Rosak agama ja…
    Baju tu x cukup kain la..
    Berdosa besar tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  149. atok says:

    sekali nengok ado ghupo p****n pon yo si linda nih….teghobang kojap la..kupiah atok tadi nampakkan baju si linda ….kosiannnnnnn…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  150. sarah says:

    ALAHH MUATAHIL LAH DIORG NI XMINUM ARAK..DAH ADA DEPAN MATA KAN . KAWAN AKU PERNAH KERJA BANQUET DKT HOTEL RENAISANNCE THEN NAMPAK SI QUE HAIDAR NI MABUK DEKAT EVENT 2 . ALAHH DUNIA ARTIS NI PEBUH DGN KEPURA-PURAAN LAH..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  151. yana says:

    teruk betul la prangai que ngn linda ni. yang si que ni dah kawin tp x pandai2 nak bimbing isteri. esk kat akhirat si pempuan tu yg akan salahkan ko n seret ko skali masuk neraka. insaflah……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  152. syedshahril says:

    JGN SEBAB DIORANG SEMUA NI MALAYSIA PULAK KENE BALA TSUNAMI,,KALAU DA NAK HIDUP BEBAS SANGAT,,MURTAD JELA,,,BUAT MALU AGAMA ISLAM JE,,KALAU LA SAIDINA UMAR HIDUP ZMN NI,,AGAK2 U ALL,APE YG JADI KAT Q N LINDA NI??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  153. CANTHEK says:

    hakktuuiihh….que…mmg kau que la kt akhirat nnt…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  154. ntahapapantah says:

    SUAMI DAYUS!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  155. lihatlahduniabiniakubest says:

    EH! LBH BAIK KORANG DOK NEGARA UNCLE SAM LA….JGN KACAU ORG ISLAM KT SINI

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  156. lindagila says:

    que,apsal ko x suruh bini ko telanjang je..kn lg senang jimat sikit kain…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  157. CANTHEK says:

    ni dh cam kes tanggang…dpt bini cantik (cantik la sgt…uweekk…) lgsung x hirau prasaan mak bapak..agknya mak bapak dia kt felda tu dh puas kena umpat keji penduduk kg

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  158. me_mine says:

    metro:ahad,24/04/2011…

    leh lak ckp rokok tu kwn punye..tlg pegangkan??..alasan,xlogik..

    then,baru pas dinner ngan mak mertua…oit..islam kot,tlg la jage pakaian isteri..tanggungjawap kot…

    mkn nasi lemak ngan mineral??…bkn tadi dah dinner ngan mak mertua ke??..

    pelik2…baik senyap dari wat statement…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  159. zara says:

    aku pun nk bersangka baik juga yg dorg xminum kencing setan tuh..
    sbg peringatan kpd kita semua, ” wanita2 islam selagi mana dia tidak berkahwin, maka segala dosa2nya akn ditanggung oleh ayahnya. dan sekiranay telah berkahwin, segala dosa2nya berpindah kepada suaminya. so para suami2 diluar sana, bimbing la isteri kamu ke arah jln yg baik, jagalah aurat mereka. kelak di akhirat nnt, Allah akan bertanya terlebih dahulu kpd kamu, apa yg telah kamu lakukan terhadap isteri kamu..” wallahualam.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  160. apish says:

    korang ni lantak la dorang nak wat ape pon…mentang2 laki bini tu artis korang hentam kaw2…cube ko tanya maka ayah korang masa muda dulu ada x pergi kaberet kelab malam minom2 ker …? daripada fitnah org ckp bahasa kesat baik betulkan diri sendiri atau pun doakan dia org berubah..kan elok…? yang baik tu dtg dari allah dan yg buruk tu mungkin dari kesilapan saya…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  161. si cantek says:

    NI LAH ORG SELALU CKP… ORG KAWEN XPUAS ENJOY..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  162. si cantek says:

    DORG NI BAJET DA TUA2 UZUR BARU NK TAUBAT AGKNYER

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  163. DAMIAZZZZZ says:

    org2 tua yg korang kutuk2tu bkn ye dok skandal ng pompuan luar..tu isteri diaorg lh…main sedap mulut jer..knal x tpi mgata lebih…nk takut bini kt rumah or takut jiran tgk buat apa…sbb org tua tu mmg kepit bini dia yg sah…bodoh…mia sokong linda n que..jgn lyn komen manusia2 yg kolot ni…buang masa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jlopez says:

      yesss sokong mia…mmg mereka semua ni pasangan suami isteri…so x slh nk bhibur ka apa ker tu hak diaorg…lg pun kubur masing2…jgn sibuk ng hal org jaa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • budak nakal says:

      bini dia?..alahai simpati kat org tua tu…semoga mendapat hidayah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  164. comolot says:

    lawak betui bila linda kata rokok kat tangan tu bkn dia yg isap (mungkin Que punya). kot ye pun que nak ke jamban, takkan la dia mintak bininya pegangkan.

    alang-alang bg statement yg tak brapa pandai macam nie, lebih baik ckp – rupa macam kami tapi perut tak sama mcm perut kami

    maklum la, zaman skrg ni ramai yg dah terkantoi tapi taknak mengaku.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Aya Ariel says:

      a’ahh..alasan paling bodoh yang aku dengar..
      wtf?? que punye rokok..ko pegang buat hape..
      que pon dah nampak cam lelaki dayus pulak..biaq pi jer bini bukak sana..robek sini..oh tak kosa aku..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  165. ina says:

    dua-dua tak guna.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  166. emily osman says:

    tie…gua tak emo beb…lu yang emo tahap tujuh petala langit….lu kecoh2….bukan diorang berubah pon….lu pon bukan tuhan nak judge orang bagai nak rak….itu antara dia dengan tuhan….ha yang kau pon si niagajgk…apa kejadahnye aku nak rasa berdosa nengok dia tegok arak tu…dia yang buat dosa kot takkan aku yang nak bertaubat….ha tie…tak payah nak suruh gua tanye ustazah..gua bukan budak tak abis skolah pon….so kesimpulannya lu mmg kecoh ketiak…apa takde ibadat lain ke yang lu nak buat? selain dok sibukkan hal orang?…hahaha lu sendiri pon tak betul….period!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  167. fyqa says:

    errrr (-_-)”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  168. maznah says:

    amboii bju dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  169. bungakejora :) says:

    apa2 pun biasa la …tu artis @ bkn artis sama jer aku tgk zaman skrg nie…yg pasti dorg tau apa yg diorang buat …btul atau tak..tak kesah la…lagipun diorang nie dah dewasa ,dah jadi mak bapak bdk pun…pandai2 la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  170. ayleen says:

    yang kantoi kat sini aku rasa pakcik pakai spek tu kot.. agak2 kalo dia ada bini kantoi tak dia g clubing ngan bini dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  171. liz says:

    mula2 baca dorang ckp dorg tk sentuh pun arak tu..k bleh caya lagi..tetibe ckp rokok pun tolong pegangkan utk org lain??? terus tak caya langsung!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  172. hantu felda says:

    ye la tu tlg pgang rokok org pnyer…ape pnyer bangang la…bt malu aku je org felda….sbb org2 mcm ni la yg tlh burukkn nm felda….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  173. hantu felda says:

    what say u guys??????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  174. bygonz says:

    kesian aku tgk si que tu…..dah mcm budak bwh umo jer…..dok terpeleot tepi bini dia mcm ‘melukut di tepi gantang’……mgkn bini dia bg kata perangsang ‘ welcome to my world hunny…if u wanna be one of us….u hv to join and hv to face all these…..common syg……it’s only for fun….relax….” yolah sgt…nmpk sgt bini kontrol laki…kesian….dia sorg je muka melayu selain dr org tua gatal yg tgh peluk pompuan minah salleh tu! tgkle muka serba salah que…masa menari….que kat mana ek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  175. jimmy says:

    Orang baik2 tak pergi tempat mcm tu. 1Malaysia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  176. watever says:

    a’ah kesian aku tgok que hummmmmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  177. tah says:

    err… muka tersenyum lebar tu, muka serba salah ke…? i konpius.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  178. hamba Allah says:

    linda jasmine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wat happen to u???
    que haidar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wat happen to u??
    astagfirullahalazim…

    semoga korang di beri hidayah.
    alangkah indahnya jika linda jasmine menutup kecantikannya..hny untuk suami..
    linda jgn lah tarik que ke lembah tu!
    linda dah ada pengalam operation caeseran 2 kali.
    sakit kan?
    x baygkan ker kesakitan mati jika buat perangai mcm ni?
    ALLAH MAHA PENGAMPUN.TAKUT U ALL X SEMPAT BERTAUBAT.KIAMAT ITU AMAT DASYAT! YG LELAKI TUA TU,RUMAH KATA PERGI,KUBUR KATA MARI!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  179. bunga angkasa says:

    dasyat jugak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  180. Yang Benar says:

    tak bagus juga membuat spekulasi sendiri, ini akan mendatangkan dosa iaitu memFitnah ….InsyaAllah mereka masih terpelihara iman mereka… perkara terbaik yg bley kita lakukan sesama Islam berdoa agar Iman mereka n kita semua terpelihara

    manusia melakukan kesilapan melalui bermacam2 cara…..so jgnlah terlalai mencari kecacatan org lain hingga kecacatan diri sendiri terabai….InsyaAllah

    seorang Ustaz pernah memberi ceramah :
    - jangan dlaknat orang yg belum dilaknat oleh tuhan
    - jangan menghukum org melainkan Tuhan.

    peace no war

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • yg benar jugak says:

      betul tu mmg betul…..

      Tapi ada 3 perkara yg di tuntut bagi setiap muslim apabila melihat kemungkaran..

      1.dgn perbuatan~larang/tegah mereka
      2.dgn lidah~nasihat mreka
      3.dgn hati~benci maksiat dan doakn mereka(inilah selemah-lemah iman)

      jgn lah kita tergolong dlm golongan org yg x beriman…nauzubillah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  181. marsyamia says:

    i harap sume yg comment kt page ni orng2 yng briman..
    Amin………

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  182. RCW says:

    takot mak tgk pompan rambut merah pakai lace glove tu. itu ke besday gurlnya? ada jugak laki tua nak bela dia ek. shantek lg mak norks…~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  183. im_malisa says:

    ramai je lagi artis2 kite yg berperangai syaitonirojim mcm dorang nih… sbb tula eden xpernah nak teruja pon ngan artis2 kite ni… perangai maseng2 mcm hara*…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0