Written by AbangNara | August 3rd, 2010

gambar fasha sandha bertudung

Selalu kami sharekan gambar Fasha Sandha yang tengah pakai seksi-seksi, jadi kali ini kami bagi can kat dia. Kali ini kita layan gambar Fasha Sandha bertudung pulak. Ayu jugak rupanya. Macam gadis kampung. Tak gitu?

Lagi gambar Fasha Sandha bertudung dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kalau anda memang fans Fasha Sandha, sila jadi fans dia di Facebook Fasha Sandha.

P.S: Kejam sungguh gambar perogolan beramai-ramai kat parking kereta nie.

gambar fasha sandha bertudung

gambar fasha sandha bertudung

gambar fasha sandha bertudung

gambar fasha sandha bertudung

gambar fasha sandha bertudung

gambar fasha sandha bertudung

gambar fasha sandha bertudung

gambar fasha sandha bertudung

gambar fasha sandha bertudung

gambar fasha sandha bertudung

gambar fasha sandha bertudung

gambar fasha sandha bertudung

gambar fasha sandha bertudung

343 responses to (GAMBAR)Apabila Fasha Sandha Bertudung…

  1. no komen says:

    emm..cntik juga…aku 1st ke?hahhaha

    • Gadis Melayu says:

      yeke awk yg first? bukan ke abg nara yg first? hehehe…

      • aries_april says:

        tu la..hihihihihihih

        • cath_zee says:

          abg nara~sal tak update BlackBerry Fasha ilang…abis lerrr…belajar dr kesilapan ariel peterpan ya…hope tadek ler pic2 mengejutkan…

      • bukan peminat fasha sandha says:

        aku cume nak tanye..cemana nak bedazled (eja cani ke) kan hp jd mcm tu eh..cute laa..huhuhu

    • hoy hoy hoy says:

      buruk la fasha..mcm awek felda..haha..:P

    • cermin mata says:

      bibir seksi gile jatuh cinta aku

    • jejai kaya says:

      wei.gmba last.pashal muke mcm maria ozawa sudah!

      • Aiya says:

        Terhibur baca komen anti Fs kat sini.. Mcm macam idea… Tapi idea ngutuk je lar… Nasihat tu ciput jer.. Ada yg puji… Tpi yg dah nyampah ngan Fs tu dia pakai elok pun kena kutuk… Cantik pun nmpak buruk… Nmpknya ramai benci Fs. Tpi smpai skang aku tak paham nape Director masih pgil dia berlakon… Aku sure pngutuk2 Fs nie adalah antara pengikut cerita dia… Kalo x laku xkan nak pgil Fs lagi… Kat bn jer kata meluat.. Kuar post Fs jer bduyun2 nak komen/kutuk… Hik hik…

  2. Gadis Melayu says:

    Kan bagus kalau kekal bertudung…jgn wat belakon je…
    pastu sexy balik…nasihat utk diri sya sendiri juga…dan rakan2…

    • Ryta says:

      Betol3…..sokong Gadis Melayu….
      Tapi yg ini rasanya mmg stok gambar dia untuk berlakon….drama agaknya! Coz ada Azhar Sulaiman sekali tu…..
      Harap2 Fasha Sanda kekal bertudung dan ubah perangai…baru leh meletop balik!

  3. neza says:

    hmm ok jugak

  4. lady's says:

    urm sikett2 fasya. siket2 fasya. menyampah

  5. pascual says:

    nyampah janganla tgk…watpe ko tgk?????!!!!!!

  6. bussy body says:

    tah a..kalo dh perangai gtu,pakai ape pun x nmpk cantik dah.

    • pascual says:

      woi prangai ko baik sgt ke???bila dia pakai sexy ko marah,bila dia pakai mcm ni ko mengata..pakai mcm na ko nak??.

      • sis says:

        stuju ngan pascual pakai seksi mngata pakai sopan pun mgata gak???

        • Fact-oriented Person says:

          Sori tapi rasanya si bussy body tu refer kpd perangai Fasha yg dah semua maklum dah tu..that’s why bila Fasha pakai tudung yg bersifat sementara mcm dlm gambar tu, takde efek sangat melainkan kalau Fasha pakai tudung trus sampai bila2…

          PEACE.

        • pascual says:

          biar la dia nak pakai tudung ke ape..yg ko myibuk sgt apahal?da dia kna bwk watak pakai tudung.dia ikut apa yg di sruh…xkan watak gadis kampong kna pkai mini skirt kot.biarla dia nak pkai apa pon..

        • miszura says:

          relaz ar bro.. jgn ar emosi~~ Fact-oriented Person ckp elok2 kan tue… [sori in 1st line tue]

        • jane says:

          hihihi pascual ..pascual meroyan macam [email protected] gak…. meroyan dari atas sampai ke bawah… mesti minat tahap cipan punye…… jgn sampai takleh tido takleh makan takleh kerja baca org kritik artis pujaan hati ko tu … ade jugak org minat artis tahap gile babi yekkkkk!!!

        • zaihas says:

          Nama nya juga pelakon kan mesti lah kena pandai berlakon di layar perak dan di belakang layar…..demi duit dan kerjaya buatlah apa saja dan bagi mesej untuk penonton tp mesej tak sampai untuk diri sendiri (si pelakon)….itu sebab lah lakonan tak menjadi….asyik nampak sama dan kaku tak bermaya…

        • Fact-oriented Person says:

          pascual: Chill out eh..;-)

        • emalin says:

          haha..betul2..dorg ni cam perfect sangat je an..

      • Pening... says:

        aq sokong ko pascual….mmg tak leh pakai la mrk nie,buat baek salah..kalau buat salah ske mengutuk lak tu…mcm la mrk nie semua perangai elok…!!!!

        • so what says:

          di mane ada kesah fasha, di situ lar ada pascual utk menyokong..haha! mmg prangai org yg anti fasha bkn baik sgt, tp takder lar seteruk dia! helo..we dont smoke, tunggang arak, go clubbing, main jantan tak kire laki org ker per..so mmg prangai kami ada gak tak elok tapi tak seburuk prangai fasha!

        • emalin says:

          kita tak tahu di mana mulia nya k kalu dia jahat mcm tuh pun..dun judge a book by its cover..korg tuh mulia ke kalu tak buat tuh semua..kadg kesilapan lain yang lg teruk kita ta penah perasan kita buat..haih..

    • SFA says:

      sepatutnya ko ni mendoakan si FS tu berubah bukan ngutuk!

      aku memang tak suka FS sbb personal life dia tapi bila bab kerja mungkin dia professional… tengok jer gambar2 dia ngan pelakon2 lain…

      bila suka jangan over suka, bila benci jangan over benci!

      • Aku says:

        pascual says:
        August 3, 2010 at 4:16 pm
        biar la dia nak pakai tudung ke ape..yg ko myibuk sgt apahal?da dia kna bwk watak pakai tudung.dia ikut apa yg di sruh…xkan watak gadis kampong kna pkai mini skirt kot.biarla dia nak pkai apa pon..

        Aku suka nk highlight ayat Pascual ni..”dia ikut apa yg di sruh”..hehehe..sumpah, da byk aku tgk ayat mcm nie..contoh ppuan yg brlakon cite Mantra tu…kan org tnya psai pa dia seksi gler dlm cite tu..so dia jwb..dia just ikut arahan dr pengarah cite tu…kahkahkah…nk muntah aku dgr statement cm tu….

        Actually dorang aspect apo ea ble kuarkan statement mcm tu…saya ikut arahan atau jln cite tu je..sbb tu sanggup saya dedahkan body utk tatapan umum….
        PERINTAH TUHAN XRETI PLAK KORANG IKUT….kahkahkah..

        • so what says:

          pascual mmg camtu..dia obses fasha! tu psl emosi lebih..agama blkg kire! yg pnting defend artis pujaan dia tuh..

  7. beLLa says:

    ye blakon citer ape neh?
    pose mesti nak manje en..huhu

    • raihana says:

      aah cite ape erk??
      ade sape2 tw

      • jane says:

        aah aah citer ape ekk??? aku tak mau tengok…..

        • zaihas says:

          Tajuk ceta….NUR FASHA….vs NUR KASIH…..nak fight watak Tiz Zaqyah….biar pun lakonan mcm kayu dan intonasi mcm itik serama…hahaha

        • pascual says:

          ko tak nak tgk cite dia tp knapa ko kat sini???tgk pic2 dia?ikut gak perkembangan fs ko ni kn?komen ko pon berjela.kalo benci @menyampah jangan tgk lansung!!!!

        • jane says:

          woi budak bodoh pascual…….. ni bukan blog si sendat tu… kita org memang sentiasa ada kat sini….. dah gambar si sendat tu ada kat sini kita tengok dan komen lah….. kalau ko tak nak kami komen kat si sendat ni… ko rayu la kat abg nara jgn letak gambar minah tu kat sini… kalau dia letak jugak……. mintak maaf la ye…sure kena komen again… again…and again… tahan je la….

        • miszura says:

          hahhaha… caya ar jane….

          nih blog untuk semua… ada paham !!!

        • Meena says:

          Blog tuk sume… Hik hik… Tpi kalo post Fs jer berduyun duyun nak komen…hihihu… Oppsss..

        • K says:

          MMG RAMAI TAK TENGOK KALO ADA CITER ADA PLAKON ANAK ITIK NIE.. FAMILY AKU PUN SAMA..MELUATTSSSSS!!

  8. ok la tu….moga-moga dia dapat hidayah untuk bertudung..

    • zaihas says:

      ramai yg pakai tudung tp perangai lagi bagus dari yang tak bertudung….tudung dijadikan fesyen sahaja bukan nak tutup aurat tapi nak tutup pekung….

      • chela says:

        Kurang2 dah lepas dosa buka aurat…sehelai rambut, ko tau tak bape dosa? niat dia apa nak pakai tudung, tu lantak dia ngan Tuhan.

        Dosa yang tak pakai tudung ni ngan Tuhan apa cer? Jangan dok soalkan orang lain pakai tudung utk apa, tu keje Tuhan sume tuh, bukan ko yg menentukan. Dia pakai tudung, lepas tanggungjawab bab pakai tudung.

        Ingat, PAKAI TUDUNG TU WAJIB, TIDAK MELAKUKAN ITU HARAM N BERDOSA BESAR.

        Jangan campor adukkan hal lain. Sekarang ni BAB PAKAI TUDUNG!

        • Fact-oriented Person says:

          Bab tutup aurat ni, kena tgk btul2 sama ada yg tutup aurat tu (termasuk bab pakai tudung) ni sempurna atau tidak tutup aurat tu.. Ramai je yg pakai tudung, tapi tang lain tu dedah jugak..nampak bentuk badan etc. Niat pakai tudung jugak main peranan.. Yg memburukkan nama ‘tudung’ ni bilamana pemakainya pakai kerana terpaksa, fesyen or trend, atau apa saja sbb lain yg bukan kerana Allah. So bila awal2 lg niat pakai tudung / tutup aurat ni tak btul, maka tak mustahil benda2 lain pun jadi tak btul… Tapi janganlah disamakan antara yg pakai tudung (tutup aurat secara sempurna) dgn yg free hair kerana at the end of the day, bila disoal dlm kubur ttg kenapa tak tutup aurat, yg pakai tudung (dgn sempurna) ni terlepas berbanding yg tak pakai, apatah lg yg asyik pakai dedah sana sini..

          Isu yg pakai tudung buat maksiat tu isu lain..bukan kerana tudungnya tapi masalah iman & taqwa dlm diri yg hanya dpt dibentuk dgn solat yg khusyuk & menjaga ibadat2 lain, bukan sekadar memakai tudung. Memakai tudung adalah antara kewajiban dlm menutup aurat demi menjaga kehormatan diri, tp bottom-line nya ialah iman, solat & khauf kpd Allah adalah benteng kpd maksiat..bukan tudung.

          Wallaahu’alam bissowaab.

        • pascual says:

          xpayah la nak bg khutbah or nak keluarkan hukum hakam kat ruangan gosip mcm ni..kalo nak berceramah pergi masjid je..buat apa membebel kat sini??xda sapa pon nak dgr khutbah ko yg melalut tu!!

        • gilo says:

          setuju!!!!!!yeah!!!!mantop…

        • gilo says:

          oppp…setuju dgn FOP…bukan dgn pascual

        • shin chan vs himawari says:

          aku bce pe..fact oriented tulis aku bca..sapa ckp x bca??ko silap org la weh..x semestinya nk ceramah dkt masjid..kat tempat awam n janji org nk baca pn bleh..budus!!..
          orang yang mengagung – agung kan artis wat pe??ko dapat paedah ke??ko puji tahap dewa pun, satu sen pun dia x bg duit kt ko!BONGOK!!

        • jane says:

          pascual macam cacing kepanasan…….

        • onik says:

          aku sgt setuju ngn FOP…aku masuk BN pun bukan just nak tau gosip tp nak baca komen2 yg bermanfaat mcm komen c FOP tue…klu nak minat pun berpada2 la…klu nak benci pun sama…jgn over ye…plus, klu nak ceramah, bukan kat masjid je…tempat macam ne pun ble spy ada yg beringat…mungkin enko pascual tak peduli kata2 nasihat FOP tp ada org lain peduli…macam aku n yg lain…aku amik peduli…ini bukan khutbah ya…apalagi, khutbah yg melalut…cakap tue jgn nak emo je…napa, meroyan ke??? opppppssss….PEACE 2 u all except kpd yg emo2 ne…=)

        • Fact-oriented Person says:

          pascual: Nanti sy nak belajar dari pascual camna nak bg komen utk buat ramai org marah & geram. You have that talent, a talent people don’t want to have..

        • jane says:

          hehehe

        • Fact-oriented Person says:

          Kpd selain pascual, syukran lakum wa baarakallaahu lakum. I’m a bit moved when some leapt to my defence..tvm.

        • Toncet says:

          Kat sini nak ceramah org. Kat opis ko plak kena ceramah ngan bos sbb bukak gosip time keje. Agak2 diri dah perfect ke? Aku slalu jer jumpe yg muka yg nmpak baik… tpi hati busuk, asyik cari salah org je… Depan baik tpi ngutuk blkang. Tutup aurat sempurna, khutbahkan org tapi bila jumpe kat luar dating bpeluk dgn bf… Cth lain, nmpak baik… Tpi bila berlonggok sesama ‘kaum’ dia, mulut mak aih… mcm longkang…cth kat surau… Pas solat sesi ngumpat hal org.. Jaga tepi kain org, tpi kain
          sendiri pun berlubang2… Jgn la gunakan alasan ‘kita sedara seagama kena nasihat’ sbg lesen nak cari salah org seterusnya hina org lain… Bila dia buat baik cari salah… Bila dia buat tak baik kecoh mncerca je, bukannya nasihat baik2… Sume nk lepaskan geram je. Kenapa nak sibukkan dosa org lain kalau sendiri pun ngumpat, mnghina org lain… Dapat pahala? Kita nie Tuhan ke nak hukum org? Ish ish ishh korang nie… ~bukan fan Fs, tpi sure org kata aku fan Fs sbb bela dia…

        • Meena says:

          Mari kita tgok org yg ceramah kat bn nie tutup aurat ke tak, pergaulan cmne, sopan santun ke mulut celupar, derhaka org tua ke… Sume selindung d sbalik nick name pastu nak cari salah org…lol… Doakan dua berubah… nasihat yg elok2 tpi cara tu xyah la mcm bagus sgt… Man man…

        • K says:

          weh Meena..org nak menegur ko kate mcm bagos..aku rase biase jer dia kate..ko sentap per hal? bile ko dah sentap tu psl ko rase org mcm bagos. sbnrnye ko ni confirm bemasalah. sbb tu org tego ckp biase2 aje ko terasa lain mcm.

          FOP ckp ok aje.. tak carik slh saper pun. komen ko meena mencerminkan keperibadian ko aku bajet carca marba. tu psl sentap..lol!

        • Meena says:

          Mcm mcm hal daa… Sibukkan org lain, hidup korang tu yg ntah mcm carca marba… Bley la tunjuk bgus kat blog, real life ntah mcm mana lah…

        • ape daa.. says:

          die x tuju kat sape2 pn..x salah die nk ingatkan org lain.

  9. natts says:

    aku tengok n baca jer…

  10. sape2 ajelah says:

    wlpun aku xsuke fasha ni,tp aku hrp die cepat di beri hidayah utk bertudung..cantik n alangkah bagusnya if die bertudung..

  11. haza says:

    lalalaaa~~
    cun gak

  12. semut says:

    mmg lawa fasha nih….

  13. putry sarah adlyeeyana says:

    kalo bkn pasal belakon,ko pikr dia mau ka pakai tudung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • zaihas says:

      jgn kan fasha yg naik haji pun tak pakai tudung…pasal pakai tudung bukan bermakna ko sdh bagus..aurat bukan pada rambut sahaja tapi aurat wanita banyak oiii…jgn pendek akal….

      • so what says:

        mmg aurat bkn pd rambut aje..tp menutup rambut tu wajib..kalo dah wajib tak buat tu berdosa. tak perlu nak argue dgn hukum Allah.pastu pusing citer sane sini nak cover konon tutup aurat tak bermakna dah bagos lar bla..bla..bla.. ko takyah defensive kat sini..kalo dah wajib buat aje lar! ko taknak argue kat sini watper nak solat coz solat tak bermakna ko dah bagos?

    • cermin mata says:

      layak ke nak dibandingkan dengan maria Ozawa??

      • Aku says:

        Zaihas free hair ea???

        • Aiya says:

          Hmm… X paham bila post Fs ramai yg emosi… Hihi.. Ni baru pas gaduh laki bini ke?

        • lol says:

          penyokong fasha yg seciput mmg emosi smcm tiapkali artis ksygn dikutuk.. artis prangai buruk pun nak disokong. pastu dah emo bantai lak org bertudung. org tak anti fasha sbb dia tak betudung. org meluat nengok prangai dia yg suke clubbing dan mabuk tu. pastu kecoh 1 m’sia bf kene ngorat padahal dia menggatal ngan laki org tak ingat..tu psl lar org meluat!

        • pascual says:

          LOL,maksudnya ko ni pakai tudung,alim la?tp mulut ko blh tahan gak..mcm GAMPANG!!!

      • emalin says:

        tak harus nak samakan dia dengan maria ozawa k..

  14. Sukati diala nk pakai cemana… x kisahlah…yg pastinya mata dia cantikkan? Rasanya dlu utk mata je dia dibayar puluhan ribu utk iklan…

    • cermin mata says:

      hurmmm cantik tapi suara macam itik

      • lady's says:

        setuju3X…..hahahahaha

        • Fact-oriented Person says:

          Hihihi..ada2 jer.;-)

        • Aku says:

          Suara yg ko dgr mcm itik tu anugerah Tuhan tu wehh.. Actually ko rasa da bagus sgt ke bila kutuk ciptaan Ilahi??

          Aku bkn pro FS ni..confirm bkn pro mana2 artis…
          Korang actually bkn la buta nk iyakan yang FS nie secantik ciptaan Ilahi..tp sbbkan korang ni dipengaruhi rasa meluat ngan sikap dan kelakuan dia..so korang wt2 xnmpk bnda tu.. Yg xelok tu bkn ciptaan tu, tp kelakuan @ sikap dia tau tak..so toksah la dok kondem sore dia mcm itik ke apa..

        • Aiya says:

          FOP tak mau ceramah ke yg kutuk Fs tu.. Org kat atas tu awak kasi ceramah… Kat sini gelak pulak… Mana ciri2 Fact awak tu..? :-p

        • pascual says:

          sebab FOP ni hipokrit besar!!!!

        • Fact-oriented Person says:

          Ikut suka korang lee..nak layan karang jadi panjang. Malas nak layan..

          Sblm ni dah banyak kali sy sebut ttg jangan menghina ciptaan Allah..tapi sapa nak ingat teguran sy tu.. Itu sikap biasa kebanyakan manusia & sy tak terkecuali..

        • Toncet says:

          Hahaha…! Fop tegur jgn hina ciptaan Tuhan? Tegur kt yg komen artis lain je tp yg pgutuk Fs terkecuali… Benci tak ingat punya pasal… Aiyo… Nak tegur tegur sumelah, bukak tazkirah tu kat sume la jgn pilih bulu… Bias tuh…

        • Fact-oriented Person says:

          toncet: Sy dah jelas kamu tak suka dgn komen sy & sy kenal dgn org yg sering bg pandangan mcm kamu..mcm komen kamu kat atas yg ada tanya: “agak2 diri dah perfect ke?” (sampai akhir). Sy rasa sy tak perlu balas ttg isu ni lg sbb malas nak panjang2 cerita.. Laa ahtaaju ‘alaiyya an ajiibuka iza wajadtu bifardin ka’ant.

        • Toncet says:

          Apapun u type, I komen lain u balas lain… Ngelak ke… U nasihat org lain tpi bila bab pngutuk Fs hina x pulak nasihat, lagi tumpang gelak… X consistent… Then dont use nick FOP if u give bias comments, ckp x serupa bikin

        • Aurelia says:

          Ape la tondet ni. mamat (or minah?) FOP tu bukannya nabi or malaikat xleh silap or bg comment yg bias kat sini. Kat atas tu tak nampak mcm dia sokong pun,tp mybe dia rase lawak bila org cakap suara fs cam itik. aku pun rase lawak. xslh kn kalu nak rase funny? lgpn suare si fasha mmg xsdp pun. then aper mslhnyer kalau dia guna nick FOP dia tu dgn commnt biased? kt maner kaitannye yg jd ckp xsrupa bikin tu?

          Aku byk gk bace komen2 fop ni..aku rase dia ok n xdela ngutuk artis2 melampau2. byk bg nasihat jer..bgusler tu. fasha tu kwn kpd kwn aku, so aku tau gk ler dia tu camne sblm jd artis…malas nak ckp jer karg ader je nak attack.

      • emalin says:

        suara dia seksi k

  15. apejelah says:

    hmmmm tuela cara untuk membersihkan nama….. berlakonla citer baik2…. pakai baik2…. huh…. but im still hate her…

    • azza says:

      Hahaha… aku nak kate hate tu takde la sgt… tp… menyampah tu ada la…

      • jane says:

        i dont hate her… i just dont like her … at all…

        • pascual says:

          do i care??

        • lady's says:

          if u don’t care don’t busy body to reply this text your pussy2!! ass holl.

        • lol says:

          we dont give a damn whether you care or not pascual.. we are not talking about u. we are talking about your sendat. so, ko care atau tak is not important coz u are so very not important dlm blog nie..

        • jane says:

          who care whether your care or not pascual…. hehehe kesian nye… your tut sakit ye bila si sendat kena kritik…. ish ish ish takpe la suruh je si sendat urut …. ko urut dia… dia urut ko…. ke ko puja gambar dia kat dinding je…hehehe kesiannya …. ada jugak org cam ko ni ye….

        • Fact-oriented Person says:

          pascual: Like we care what you care about..

          Gambar Fasha pakai tudung tu takde masalah, cuma gambar kedua dgn Azhar Sulaiman tu membuatkan sy rasa mcm dia ni….err..nothing.;-)

        • kubis says:

          pascual kipas susah matu FS.. hahahha asyiki menangkn pujaan hati dia jakz.. kcian anda x d trima.. kwang2.. ke anda FS ke 2..tettttttttt

  16. putry sarah adlyeeyana says:

    yaaaaaaaaaaaa…i hate her tooooo…forever…

    • puki-try sampah gelyeelena says:

      Macam lah ko perangai elok… tah tah ko pon lebih kurang or lebih teruk dari Fasha, sapa tau.

      Aku pon nympah baca komen ko yang childish.

      Poen ko sure busyuk mcm hati ko.

      Tak caye cuba ko bau…

  17. gadis says:

    aku tgk dan berkata dln hati jea —-}—@

  18. Dauspozi says:

    Cantik… mcm akak yg jual keropok lekor kat kampung aku… Fasha nmpk mcm gadis kampung… btw, mmg ayu kalau dia terus bertudung… xyah la sexy2 sgt…

    • hmmm... says:

      ASAL KEJA JUAL NASI LEMAK, JUAL KOPOK LEKOR MCM AKAK YANG JUAL KAT TEPI JALAN OR KAT KAMPONG … HEBAT SNGT KE KEJA JADI KULI BATAK ORANG??? DAH TU MENGULAT LAYAN BLOG???

      MCM SIAL MULUT2 POMPUAN KAT SINI

      • miszura says:

        elek ar bro…. bukan semua nick girl itu perempuan…
        emosi tetibe je…..

        Dauspozi ada beza ker orang kampong gan orang bandar?? ada “cop” code ker bandar gan kampung…?

        kalu orang lahir kat bandar dok kampung kira tue orang kampung ker…?

        orang kampung lahir kat bandar, membesar kat bandar kira orang kampung ker??

        kalu ko je yang pk mcm tue… gerai2 tepi jalan tue mmg tak de orang nk niaga.. nk harap kan orang bandar keja kuli [kononyer bandar].. abis ar pasar malam tue…

        • jane says:

          mende ko dua org ni meroyan keluar topik….. daus tu kan dah puji sendat tu cantik…macam akak yg jual kopok lekor kat kg dia…… maknanya akak yg jual kopok lekor kat kg dia tu cantik macam sendat ni la….. org dah puji pon nak marah…. meroyan sampai kuli batak la pasar malam la mengulat layan blog la …. ke ko berdua ni buta huruf…

        • meluv says:

          hikhik.tu la pasal, pasan juge.yg meroyan had len, ni melalak had lain,dua2 wayar putuih

        • BumbleBee says:

          tul la jane…bee baca komen hmm n miszura pun bee pelik nape diorg tetibe sentap ngan komen dauspozi…

          hmmm~~

        • Dauspozi says:

          Apasal diorang ni?… pelik aku… Aku puji Fasha Sandha… apasal lak meroyan tak tentu hala?… hmmm, bawak² bertobat ye…

  19. detektif conan says:

    cun betul fasha ni.minat betul kat dia.cuma perangai je ntah pape

  20. aries_april says:

    nk brlakon citer pa lak ni?

  21. zz says:

    asal muka fasha nmpk tua n gelap?

  22. emilda says:

    sbb die lupa pkai ganier..hahaha.

  23. LONDON says:

    CANTIK FASHA BILA BERTUDUNG NAMPAK AYU CAM GADIS KAMPUNG.

    • lady's says:

      ayu depan jew belakang x ayu lansong hampeh

      • pascual says:

        prangai ko elok sgt ke????mengata org baik sgt ke?

        • zaihas says:

          fasha ni mmg manusia biasa tp bila masuk dunia glamour dia bukan biasa dah….kalau yg buat hal tu PASCUAL…ada ku kisah?….public figure kan…biasalah..itu pun u tak paham-paham juga…minat biar bertempat lah sikit….

        • Fact-oriented Person says:

          Takleh nak salah org yg tak suka kat Fasha sbb after all, dia adalah punca kenapa dia sukar utk disukai.. Perkara2 lepas & segala ttg diri dia adalah pilihan dia, jadi tiada yg akan dpt ubah semua ni melainkan dia sendiri iaitu dgn berubah & berhijrah seikhlas hati ke jalan yg sebenar..(siraatal mustaqiim)

        • pascual says:

          biar la dia nak buat apa pon,nak pakai apa,nk g mana..ko xpyah sbuk2..bkn dia guna duit ko pun,,dan xmenganggu hidup ko.

        • Fact-oriented Person says:

          Biar la sy nak komen apa pon, nak kata apapon, ko tak payah sbuk2..bkn sy guna duit ko pun..dan xmengganggu hidup ko..hehe.

          Don’t you like this comment pascual?;-)

        • Mam says:

          Tiap kali baca komen FOP nie rase mual lak… Dari dulu lgi mcm bgus je tiap kali komen… Mcm baik la sgt tpi ko layan jugak gambar seksi terkeluar sume TUT kat bn ni, baca dan percaya fitnah, baca bahasa sumpah seranah kat bn nie jugak… Org yg ‘baik baik’ tak dekat dgn bnda2 camnie…

        • pascual says:

          tu la MAM aku ckp kat ko FOP ni knon tunjuk hebat..knon nk jd ustaz tp dajjal…..

        • Fact-oriented Person says:

          pascual: Sy dah faham tujuan kamu kat sini, dan tak perlu sy balas panjang2. Terpulang la nak cop Dajjal atau apa sekalipun sbb dah jelas ttg org mcm kamu..

  24. basshunter says:

    oh shit!! shit!! damn shit!! tak payah la buat2 muka ayu..suck

  25. tenten de aska says:

    woooiiii…b0ng0k pnye pemp0an…xtaw malu ke ar???banyak gik jantan laen kt malaysia.,…xan laki 0wng pun ko nk kebas?????dah ar muke cam ape jew???c jejai pun satu pemp0an cam sandle kasut ny jugak die nk…..kaki clubbing,,,kaki minum…nari2 dlm klabing smbil maen gesel2….jejai suka lar????isteri kt umah jaga ank….punya baek n0ra danish tuh sandle kasut gak pujaan ati….btul2 buta la…

    • LONDON says:

      NORA DANISH PUN KAKI CLUBBING GAK. SELEPAS JE PANTANG TERUS JE GI CLUBBING. HOT MAMA.

      • LONDON says:

        ADA SATU ARTIKEL KUAR PASAL NORA DANISH
        X INGAT ARTIKEL MANA.
        NORA DANISH KEMBALI BERCLUBBING
        SELEPAS PANTANG.
        SIAP TUNJUK GAMBO NORA
        BERJOGET2 DLM CLUB.
        TAJUK ARTIKEL TU
        NORA HOT MAMA
        KEMBALI BERCLUBBING
        KEMUDIAN TU BARU KUAR ARTIKEL YG LAIN BAHAWA MEDIA JUMPA NORA PUKUL 3.00 PAGI.

        • lol says:

          biar lar dia..dia bini org ker time tu? ada dia rampas laki sesape time tu? fasha clubbing ngan laki org time bini org tu tgh sarat mengandung..saper lg jahat? dont live in denial lar London

    • basshantu says:

      Penin ke hapa, ko rasa Nora tu pakai pernah cukup kain ke? Terbaru ganbar Nora kol 3pg baru balik clubing pakai mcm sundal, jaga anak hapanya… lagi kesian kat anak dia dapat mak mcm Nora.

      Tak ada bezanya pon Fasha and Nora, atitude sama kaki minum kaki clubing and seksi tahap gaban.

      Fasha pon kalaw lepas kawin perangai jadi mcm Nora I love to call both of them bitch.

    • pascual says:

      aku rasa ko yang bongok kot..lawak la ko ni.ko ni sokong nd tp ko xamik tau pasal nd.nd tu pkai bj lagi x ckup kain dr fs,kaki club gak.even da jadi mak org g gak club dgn laki gak.blik pkul 2 or 3 pagi gak.ko tu yang buta..

  26. cili says:

    dia mmg cantik pun. x dinafikan.

  27. akuorangbiasa says:

    muka macam baik jer

  28. babyyoung says:

    ayu la konon,.,,,, muke hipokrit ade la….

  29. Ubat Kuat says:

    klu setakat pakai nk berlakon sapa nk nk herann..

  30. Unta pn blh pakai tudung..

  31. Cikgu Jan says:

    Hipokrit…buat pa?!!!

    • pascual says:

      ko ni kalo aku kata ko bodoh ko marah..da namanya blakon.dia ikut apa yg director sruh wat je..xkan la watak gadis kampung kna pkai bj sexy2..

      • zaihas says:

        ko ingat gadis kampung baik2 ka…zaman sekarang ni ada gadis kampung yg over shadow….pakai tudung tp perangai ntah apa2…..yg ngam ngan fasha ni gadis kg yg pakai baju sexy2…hehehe

        • pascual says:

          tu jenis org kampungan macam ko!!!

        • so what says:

          ko sedar tak ko nyer komen yg kampungan pascual? mungkin ko rase ko moden mcm pasha ko..tats why ko leh sokong dia! tp pelizzz lar…ko nyer komen kat sini telebih kampungan dowh..kelakar siot! emo jgn tak emo..hahahaha

  32. semut says:

    hish..u all ni. biar pi la dia. mana tau satu hari nanti dia berubah..jadi lebih baik n pakai tudung.
    tak baik ngata2 dia…
    ehem…yang pakai tudung skrang ni pun bukan nya sumer baik perangai…ada lagi teruk dari fasha tu.
    bersekedudukan…pastu termengandung..buang anak sana sini…

    peace…
    –bukan peminat fasha-

  33. Mizz Bella says:

    artis-artis yg cantek pakai tudung is ayu raudhah, rozita che wan, tiz zaqyah (to name a few…)
    tapi, fasha? sungguh TAK CANTEK.. nape? perhaps, reflection from her bad attitude kot….

    • pascual says:

      tiz zaqyah??baik ke???sama je 2×5 mcm fasha sandha..ko da tak suka fasha ko nk mengata mcm ni lak.kalo ko nk wat comparison tlg carila org yg elok skit.ni org yg staraf fs..

      • Gadis Melayu says:

        hurmmm…lantak diorg la…
        yg kita ni gaduh2, diorg syok2 berlakon, duit berduyun2 datang…kita lak, dosa dtg berduyun2…
        PEACE…

      • bob says:

        pascual= fasha sandha

        • fasha taik says:

          pascual ni peminat no 1 fs..wahahahhahah..sama bongok sma fs…sama la kamu…bongokkkkk…

        • ko pehal????nyibokk says:

          setuju….mengoyang bukan main lgk…org pon suke jgk tp x de la sengal sgt

      • Mizz Bella says:

        ko ni kan pascual BENGAP + SENGAL = BENGAL! aku tak kate tiz zaqyah tu baik. Aku kate ‘cantek pakai tudung’! kau bace balik ayat aku tuh! tulah, tulis ikut emosi jdi cam nilah..

      • doraemon says:

        ye lah tiz zaqyah tu tak alim SAMA MACAM FASHA tapi dia tak kebas laki orang. org sakit hati ngan fasha bukan pasal dia merokok ke apa tapi pasal dia tu MIANG. so jangan nak lari2 topik pulak

      • so what says:

        carik yg elok dan setaraf fs? urmm..sure ko maksudkan zarina anjoulie kan pascual?tu baru sekufu ngan fs!

  34. gen2 says:

    serius ni, nampak biasa sgt2. kalau dia ni tak terkenal, mesti org tak pandang pun. ramai lagi awek bertudung yg bukan artis nampak betul2 cantik dari fs ni yang nampak sgtlah average bila bertudung.
    tak ramai org boleh nampak cantik bila bertudung. tu mmng hakikat.

    sy stuju, ayu raudhah sgt cantik… hatta bila pakai tudung pun. maknanya dia tak perlu bergantung pada tubuh badan atau rambut utk digelar cantik. muka saja dah cukup.

  35. msmifa says:

    hm…kalow dalam drama o filem ikut kehendak skrip yg perlu bertudungt api kenapa suruhan allah yg mmg WAJIB x ikut…pelik2…mmg akhir zaman…maaf kalau tersinggung tapi teguran ikhlas dari hati.

  36. Ijoy says:

    Fashaaaa…aku memang peminat setia Fasha..Ahhh..cantik wajahmu ketika bertudung…wajahmu, senyumanmu mampu membuatkanku inzal 5 kali berturut-turut…..

  37. Reena says:

    Biaser jer..

  38. lala says:

    cantik corak baju cotton FS…

  39. cermin mata says:

    aku just tengok dan baca sahaja xnak komen lebih2

  40. ayu says:

    pakai mcmanapn perangai ttp sama jgk…luaran je semua tuh

  41. jimmy says:

    put aside her bad attitude, memang gambar di atas nampak cantik. Sy suka 1st picture

  42. sasafreil says:

    pakai telekung still tak akan mengubah persepsi masyarakat terhadap2 pasal benda2 tak baik dia dh buat, by the way, biar la tuhan yang tentukan, kita ni siapa nak judge dia

  43. arrizz says:

    2x pndg mcm nur fathia dah plak..huhu

  44. chela says:

    Pakai tudung tu pakai la betul2 walaupon belakon…ni masih nampak anak rambut kat depan,.,.chettt…

  45. may79 says:

    macam pondan pulak…(lelaki pakai tudung)…

  46. azama says:

    nama pun dh pelakon..dlm realiti hidup dia pun masih berlakon..nk tgk fasha sandha jadi budak baik giler hanya dlm drama ‘NATASYA’..lps tu semuanya watak pompuan liar..ki..ki..ki..

  47. sayang dia says:

    hrp die dpt hidayah utk bertudung btl2….die mmg cntik..pkai tdg lg cntik….

  48. lalola says:

    ………

  49. hahaha says:

    aku rase pascual tu fasha sandha kot..meroyan n emo smcm je..hahaha

    • lady's says:

      taw xpew. or PA dye. 2 yang dye emosi mcm cacing kapanasan. laen orng ckp laen yg dye jwp. mcm sial. padan muke ko pascual sumo org kutuk gylew2 kat ko. mane dak nye org laen pon minat gak kt dye tp xde sampai tergilwew2 sgt mcm ko.apew msalh tah ko ni smpai sume owg ko nk maki langsi gilew.meggelabah je nak bekap2 owg 2 bkn ko dpt pew pon duit pon.B+S+P+L+AS holl! Idiot.

      • BOB says:

        pascual tu comment mcm org xpegi skolah.bodoh nak mampos.lain org ckp lain dia jawab.bodoh.

      • pascual says:

        aku tgk ko ni menyemak dkt sini.kau cakap ko myampah.tp dari atas hg bawah komen ko psl fs,,nmpak sgt ko tu jeles dgn fs.sapa yg mroyan skrg?xsuka fs wat pe tgk???

      • pascual says:

        ada aku kesak org kutuk aku???ur an idiot la..benci tp suke kat fs kan???.xsuka berambusla..ni blh bg komen berjela2..

        • bob says:

          ko la kene berambus,semua komen diatas mengutuk fasha, ko pagi la post yang memuji fasha, pegi letak colok buat tokong ye pascual bongok!

        • pascual says:

          bob,,aku rasa mst ko ni gemuk + hitam kan??ssuai nama bob ni tuk ko…

        • so what says:

          rendahnye mentaliti pascual. asal anti fasha mesti sbb jeles +hitam tak lawa.. Ko pikir rupe tu sgala2nye ker? awat bodoh sgt pemikiran ko hah? kalo rupe lawa tp prangai buruk watper? org tak jeles kan si sendat tp org meluat tengok prangaik buruk dia..ko phm bahsa tak?otak jgn letak kat bontot..otak simpan kat kapla dan gune utk bepikir. stop giving shitty comment here!!

        • emalin says:

          hahaha..doe ..gaduh sebab fasha..dia ta kesah pon korg gaduh pasal dia..dia elok je happy..korg semua yang sengal tau x??

  50. eloise says:

    cantiknya fasha..kalau org cantik, org lain selalu org jeles..:P

  51. hahaha says:

    weeeakk..x jeles pon…sume kurniaan tuhan..kadang nuke je cantek tp pangai x ley blah pon payah gak…sume x perfect lorh..syukur dengan apa yg diberikan..ye x??

    • pascual says:

      confirm 100% yg ko ni mst hododh kan???

      • bob says:

        pascual+fasha= bongok

        • K says:

          mmg bodoh tahap gaban si pascual ni..aku tak rase ko lawa pun nak kutuk2 org hodoh bagai..tp confirm ko ni pompuan gedik perampas mcm fasha ataupun ko ni lelaki yg suke merase pompuan liar mcm artis pujaan ko nih..

          Ko mati2an sokong fasha per ko dpt? ker ko yg fasha?lalala

  52. hahaha says:

    tp kan eloise,hati aku ttp kate die tu FS…betul…!! haha

  53. Me.... says:

    eeee….
    comeinya….
    kak fasha brtudung…
    suka kat kak fasha…

  54. voilet says:

    i hate u la fasha..suka rampas suami urg mcm nda lelaki lagi dlm dunia…kesian dgn NORA DANISH anak nya msh kecil tapi bapa nya ko rampas. One day urg pn buat mcm tu rah ko sendiri klu ko dh berkawin.

  55. lalalalalalala says:

    cantik la gak…nmpk sopan santun dan baik budi pekerti..tp…?????

  56. Y says:

    peminat2 artis mlysia cm ntah pape ntah, kutuk sikit pun dh melatah,pelik aku dok cium sgt bontot artis kesukaan korang,ntah ape yg korang dpt pun aku xtau..bkn artis tue bg korang mkn minum pun,minat boleh tp jgnla lebih2 smpai terlalu dia agung2kn pula….sbb mereka xlayak tuk dibuat cm2..nie sanggup maki hamun smpai kedalam2 demi artis kesayangan…pelik… pelik….

    • lady's says:

      pelik tpi benar Y. dye 2 mungkin fasyah… btl…. sbb 2 dye meroyan jew sume comment owg dye nak reply. dye 2 stiupid.. fasyah bodoh perampas laki owg..muke tempoyak..cebey.haahahahhahahha.

      • pascual says:

        AKU RASA MUKE LAGI LA MCM BABI TONYOK..HODOH N HITAM..

        • pascual says:

          LADY’S MUKA KO HODOH MCM BABI TONYOK..KO MST XCANTIK..HODOH GILER MUKA KO MCM MULOT KO YG BAU AIR MANI ANJING!!

        • s2... says:

          e pnh bau ke air mani anjing … eee dijik nye ko ni… ngan binatang pon nak maen.. btl2 nafsu bintang r ko ni. mcm your idol.. e yulksss!!! eee bodoh punye pascual.. aku hodoh kew aku lawa kew i don’t care jnji aku dah dpt laki yg hemsem. puteh. n BUKAN LAKI OWANG K!!! ko 2 yg burok nak mampos xsdr diri dah la itam !! bnyak pimple lak 2.. hehehehe yulksss….wekk!eee geli aku

        • Fact-oriented Person says:

          Woww…dasat reply pascual ni. Habih semua keluar..bab tu taknak komen la, let your words speak for

          pascual, saja curious tp nak tanya something boley? Mmm…memang ko mcm ni ke, atau ko saje2 seronok2 buat camni?

          Bukan ape..biasanya memang ada org yg suka bikin riot dlm setiap entry / thread dlm BN ni.. Kadang2 sorang, kadang2 2-3 org..or lebih. Tapi biasanya minoriti. Yg pastinya mesti ada, nape ek? Syok2 ke atau…memang jenih tu?

        • Fact-oriented Person says:

          * speak for itself..(tertinggal)

        • pascual says:

          wei ko ptt tukar nama ko la..drpd fact oriented person pada HIPOKRIT PERSON..sesuai..

        • Fact-oriented Person says:

          Sorry, I have not intention to accept any suggestion by pascual ‘the menace’ / problem kid.

          Don’t you realize that your silly comments have annoyed so many people here??? I believe you did..but you keep annoying others for fun, you’re unbelievable!

          NO MORE REPLY TO YOUR COMMENTS AFTER THIS. I’m outta here.

        • Fact-oriented Person says:

          Correction: I have NO intention, not ‘not’.

        • emalin says:

          haha..gelak fasha tengok korg nye comment..

  57. hahaha says:

    ye betl tu y…hahaha sokong kamu..ntah ape ntah,,bkn die bg ko wit makan pon wat mcm 2..kan y kan…

  58. ~mn2 pn boleh says:

    ~~..A cunzzzznyaaa…Kau Ada!!….i mnat lakonan dia..personalnye…!..ADA AKU KISAH!!

  59. perut kembong says:

    fake sungguh wajah itu..

  60. hahaha says:

    yaaa..yaaa…btl tu…haha..ado den kesah!! hahaha

  61. si kacak says:

    ko pakai tudung ke..pakai jubah ke..pakai songkok ke.. ade aku kisah??? kalau perangai dah macam taik tu, taik jugakla pashah sandah!!!

    • pascual says:

      mulut ko pun mcm taik!!!

      • jack spauh says:

        ko ni mesti fasha sandataik kan..emo gile..hahahaha..bape ramai backup daripada mencaci..sendri mau ingtla..artis klu buruk muke tapi elok budi pekerti…insyaAllah kekal sampai bile,,rezeki berkat sentiase mengalir..setakat rezeki ade sbb kontroversi x abis2, nak wat pe??x berkat langsung! dapat duit pastu halakan ke mane,abis cmtu jeh!

      • ape daa.. says:

        kelakar la ko ni pascual. g la kawen ngn panca sanda ko 2. msuk club same2, smoke same2, elok sgt la 2.

  62. dewasa says:

    kalo xtau itu fasha, xterpk langsung ada org kata dia cun… dah mekap pun xcun gak…

  63. Fairytopia says:

    suci abes…hakkk tuuuih

  64. tetibe suke FS says:

    ekeleh korang ni..beriala kutuk FS kan..cakap jela dengki same FS.even FS sore xmerdu cm korang,tp die lawa.duk kutuk2 cakap die muka fake,sekurang2nya die make up ke tak make up,still cantik.korang?harapanla kann…klu korang kate tak cantek pon, FS ade bf kaye raye lagi,siap ade heli….bf korang ade??

  65. tenda biru says:

    hek eleh..ade boy kaye raye pun bekas laki orang watper gak an..lau betul cantek lawo cari lar bujang kaye.. sal sape2 yang cakp die lawo tu memng lar lawo tapi kite kena ingat lawo tu tuhan kasi pinjam jerk..lau tuhan nak amek balek skelip mate jerk..

  66. awek lan says:

    adoyai..gduh plak psl fs…korg xske xpyh la ngata..wt dosa je weh…kalo ske pun xpyh r fanatik sgt…pun berdosa..len r kalo korg admire kt rasulullah S.A.W…tu bru dpt pahala..hehe..peace no war….

  67. cili says:

    isssh3..dok kutuk fs. last2 yg mengutuk dok gaduh sesama sendiri plak. ermmm……fs gak yg bagus, x amik kisah pun korang pe nk kata. i like fasha sanda. very pretty.

  68. wiyah says:

    yg bgsnye kita doakn utk dia dan diri kita semua berubah mnjadi lebih baik…drpd kita kutuk baik kita doakn..tul x? ;)

    • lady's says:

      if u dont like u don’t joint us!! ….. ni bukan blog si sendat tu… kita org memang sentiasa ada kat sini….. dah gambar si sendat tu ada kat sini kita tengok dan komen lah….. kalau ko tak nak kami komen kat si sendat ni… ko rayu la kat abg nara jgn letak gambar minah tu kat sini… kalau dia letak jugak……. mintak maaf la ye…sure kena komen again… again…and again… tahan je la….ass holl.!!!

      • jane says:

        hihihi….lady’s ko ciplak komen aku ye….

      • pascual says:

        aku nak ajar korang formula math ni..

        1) bob=boBABI
        2) P+U+K+I= LADY’S
        3) J+I+L+A+T P+U+S+S+Y= JANE

        • bob says:

          hahaha.
          semua org sila tgok bahasa pascual, memang sesuai dia ngn fasha.hahahahah.kesian, si pascual ni mesti xditerima masyarakat, sbb tu dia jd mcmtu.kesian kt ko

        • jane says:

          hehehe betul tu bob…. dia baru belajar mengeja…. dia tau eja je tapi tak tau baca…. maklum la kan dilahirkan bengap dan bangang…… oh aku kesian pulak kat pascual ni…. retarded rupanya… baru belajar mengeja… mesti sambil eja air liur meleleh2….. patut la dia tulis semua mengarut….. kesian kat dia kawan2…. ke dia ni ada campur dna anjing…. kan dia tau bau air mani anjing

        • Mizz Bella says:

          pascual ni mmg masalah besar la.. patut nyer dia ni ditempatkan kt tg rambutan or the worst place is penjara abu ghraib..or dia baru balik dr penjara abu ghraib.. dah lepas teruk2 kena dera, tu yg jadi bengong and merapu tak tentu pasal tu.. kesian… mude mude dah gile

      • Meena says:

        Aku paham ramai teruja tgok post Fs nie ramai nak ngutuk jer… Jgn la ngutuk over sgt… Korang benci sgt kat dia nanti anak ko muka ngan perangai sbijik mcm Fasha… Ahahaha…!

  69. awek lan says:

    betul ckp cili =)

  70. AkuTau! says:

    weh pascual ni pasha sendat ke??? emo semacam jek. heran tul. pehal nak back up sampai camtu?

  71. hanza says:

    Dia buat shooting tu… Lepas shooting bukak tudung balik….

  72. aku dah cakap…kalau artikel pasal fasha mmg beratusla komen

    hahahahaha

  73. hahaha says:

    mmg pascual tu fasha pon…mulut da mcm puake…nsb la org x tau sape die or mcm mane muke die klu x nauzubillah la…mulot x ley bla lgsg..over u…luar dalam sume kuar,kalau btl la tu FS ee mmg x senonoh…hahaha

  74. hahaha says:

    fasha tue…yaaaeeaaayy….yeeeaaaayyy!!! fasha muke tue…da x laku….meroyan….hahaha…mari kite buat team anti pascual…hahaha

    • pascualsundal says:

      booooooo!!!!pascual is like shit same as her/his idol!booooooo.

      • pascual bodoh! says:

        bbbbboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo no body like’s.. stupid ass holl. your pussy fuker.

        • bob says:

          boooooooooooooooooooo!pascual bodoh.xda otak! boooooooooooooooooooooooooooooo.kesian pascual, xde sape nak back up dia.jejai mane fasha?
          hahah

  75. pak Imam says:

    tu lah yg dikatakan pelakon, nak macam mana lagi, jubah pun boleh, nak tanggal semua pun boleh, agak-agak yang mana paling meletooooppp..

  76. hahaha says:

    hahaha..klaka la…

  77. Rin says:

    alaaaaaaaaaa korg ni pelik la, asal psl FS jek, bduyun komen dtg…
    apsal ekkk…? aku pon x tau, tu buktinya FS d hati & d fkran sume.. wakakaaa… aku gelakkan aje.

    • pascual bodoh! says:

      yah tp meluat tengok muke dye kat dalam ni…. i sjew jew bkk ni coz nak bce comment yng kalian berikan tenyata si pascual 2 bodoh ek….

  78. Fact-oriented Person says:

    Org yg komen sambil mengatakan komen majoriti di sini pelik, salah or bodoh or bengap or apa sekalipun, percayalah org yg kata camtu la yg sebenarnya begitu.. Dia pelik tapi cop ‘korang’ (ramai2 yg komen) ni pelik.

    Malas nak cakap gini, tapi itulah hakikatnya sbg nak menyedarkan diorang2 ni…

    • pascual says:

      FOP NK TUNJUK PANDAI.KNON NK JADI USTAZ TP SBNRNYA DAJAL…

      • Fact-oriented Person says:

        Are you ok pascual??? Pelik benor komen2 ko kat sini..

        • s2... says:

          hehehehehe……pascual2.

        • jane says:

          hehehe… pascual2 ape dah jadi ni… komen ko dah kurang pedas….. kepala ko tak terhantuk kat mana2 ke?

        • pascual says:

          aku nak ajar korang formula math ni..

          1) bob=boBABI
          2) P+U+K+I= LADY’S
          3) J+I+L+A+T P+U+S+S+Y= JANE

        • pascual says:

          seronok tau aku tgk korang..hahahahahaha,,aku saja je nak wat mcm ni…aku ktawa berdekah2 bl korang bagi komen yg konon2 nya bernas tu tp sbnrnya hampas.ada yg nak jd ustaz,mcm2la..aku saja je nak kan perhatian korang..thanks ok for ur attention…hahahahahahahaha…

        • bob says:

          kesian pascual, dia tersangat desperate.

        • jane says:

          komen kita org tak pedas macam ko pascual… pasal kita org semua baik2…. tak reti guna bahasa macam ko… kita org pun saja nak layan ko… saja nak bagi ko attention… makbapak ko pun tak peduli kan ko maklum la anak retarded…kesian kat ko maklum la kan org macam ko mana ada kawan kat sini… sambil2 tu kita org tau la mentaliti ko… budak retard … kita org tak sampai hati nak komen kat ko lebih2…. kesian… takpe ye nanti besok kita belajar alif ba ta pulak….

        • jane says:

          oh ye pascual yg ko ajar tu bukan formula math…. adoi…. bodohnye….. berapa kali nak ajar ni…. maths tu no..1, 2, 3…… ko ni mesti gi cium air mani anjing byk sangat …. sampai bengap macam ni sekali….

        • pascual says:

          jane n lady’s kalo aku jumpa ko nnt aku rogol ko kuat2!!!!

        • pascual says:

          [email protected]+u+s+s+y bkn kpala aku terhantuk tp komen2 aku kat ko n ur gang xblh post cos ayat aku terlalu pedas utk ko.aku da sediakan ayat2 aku tu.kalo ko nak ko bg la email ko..

        • lady's says:

          blh2 anty kte chat kat dlm emaol aku k pascual pussy2 stingky!!hehehehe

        • K says:

          bkn air mani anjing tp air mani dia sendiri lar jane..si pascual ni lar anjing yg dimaksudkan

        • Mizz Bella says:

          pascual ni jgn dilayan sgt..nnti korang sume leh giler mcm dia… dia tu dah giler tahap gaban.. ntah2 esok kuar news pasal org nk bunuh diri and name dia definitely lah pascual… kesian pascual.. mude mude dah gile…

        • Yaya says:

          Ish ish… Yg komen Fs nie mulut lagi mcm longkang mulutnya lagi teruk dari Fs… Dlm pda kutuk dia, korang tjukkan korang mcm xde akhlak je…

        • kubis says:

          c fasha tuh. mempertahankn diri sandiri kot..kwang2

  79. bagus man.... says:

    mak oii….ramai giler yg benci FS…aku dh agak dh klu story FS kuar mmg ramai la yg nk komen…KOMEN MENGUTUK FS…YG PUJI SECIPUT JER….NASIB KAU LA FS…2LA,LAIN KALI JGN BIKIN PANAS…

  80. hahaha says:

    da mengarot len plak..ee lucah btl..

  81. mmg hot kalau post pasal fasha sandha ni…hehehehe

  82. lilo says:

    pascual.. ko pk pasha sendat suka ko?!!!! hukhukhuk!!!
    pascual meroyan!!
    hebat sgt ker nak rogol org????
    ish..ish… mmg meroyan nak mampos!!!

    • jane says:

      hehehe….. ini bermakna pascual dah sampai tahap maximum tak dpt terima kritikan…. he showed his own true deep black colour (his heart) ..he started the game but in the end he couldnt handle it…. next time *IF YOU CANT TAKE CRITICISM.. DONT CRICTIC*

  83. aku sokong fasha bab lakonan je…mmg baik dan ade gaya die sendiri

    cuma attitude die kat luar je xberapa berkenan

    hehehe

  84. Fact-oriented Person says:

    Kpd pascual & sewaktu dgnnya yg mengharapkan komen2 di BN ni berunsur pujian semata2 terhadap Fasha & kerap komen bukan2 terhadap yg tak minat Fasha, harapnya supaya lebih baik korang layan blog Fasha Sandha or FB dia je dari dok cari gaduh dgn ramai kat sini.. Kat sini bukan tempat cari gaduh or nak maki2 bila tak puas ati..semua kalau boleh komen dgn aman & kalau tak setuju dgn komen sesapa, reply la secara baik..itu pun susah ke? Sengaja je dok bikin panas dgn komen2 pelik. Udah2 le tu…mari berdamai.

  85. bebeh says:

    ala..si jejai tu ank org kaya je…tu yg fs ni nk..mke xla hnsm mne..mcm PATI je…

  86. berg says:

    fuhh…pnjang btul korang punye komen…skit punye lame aku baca bru abes…!~.~…anyway FS mmg nmpk sweet,ayu or watever la..wlupun anti sket ngan dy ne…thumbs up dude…

    • CSI says:

      Tau xpe… Banyak betul ‘masa terluang’ diorng nie berbalas2 komen.. Tgok BN berjam2 sehari…. fanatik sungguh… gaduh pasal Fasha lak tue… Hehe…

  87. emalin says:

    haih..sikit kemain letih lagi aku bc komen korg ni…baru aku smpai ke bawah haa..

  88. student bandung says:

    suke narsis gak die nk kan..aku igt aku je..hahaha
    ok laa..cm ayu je..cammm

  89. anyss says:

    haha..kelakar la pascual tu…bengong btul..bdoh..!!! emo smcm jer… dh gile kot..fanatik sgt kt Fasha Sundal nih…hahaha…by d wy, ‘u, jgn bkata2 berunsurkan lucah2…page ni tuk org awam..hrp anda g skolah dlu laaa…bljr lbh bnyk ilmu…kesian kt ko…msih merangkak..

  90. […] p/s: Sweet jer tengok perempuan bertudung nie. Samalah apabila Fasha Sandha bertudung. […]

  91. Misz Noni says:

    aku dah comment pasal fasha ni kt entry yg lain, aku copy je lah, hah ni dia —–>

    fasha sandha hipokrit.. berangan lak tu.. dulu majalah mana ntah inteview dia, time2 dia berlakon jd anak mami dulu… wartawan tanya dia “fasha , u ni dr penang kan, u anak mami ka?” dia cakap “xlah , fasha bukan anan mami, family fasha dr johor”.. apa kes kau fasha sanda ooi??

    nama kau “SANDHA” tu pun dh sah sah nama MAMAK.. berangan nak mampus.. suara kau pun dh lemak sengau semacam tu pun dh trademark anak mami.. jgn jadi hipokrit la.. apa salah nya kalau kau mengaku.. kalau dh bosia tu bosia gak.. ko bukannya pandai pun.. setahu aku artis2 penang ni pandai omputih (cam jeslina hashim) tapi ko ni haram.. xcaya? cuba cari status2 dia kt twitter, kt beautifulnara pun ada, x hingin aku nk follow dia kt twitter..

    inggeris berterabur… kena masuk british council perempuan ni… belajar la dulu sebelum ko berangan nk tulis omputih kt twitter.. walaupun aku x suka gak kt nora danish, tp bahasa inggeris dia mmg better la dr fasha sandha… MAMAK penang,.. x sedar diri.. cam bagus je.. sambut bday pun penuh ngan botol arak.. apa nak jadi ngan ko ni fasha?? mana akhlak ko? yg aku heran stesen tv kt malaysia ni banyak lak rancangan hiburan tp semua hipokrit gak cam fasha sandha, bukan nk exposekan artis2 malaysia betul2.. tahniah buat BeautifulNara sebab tulus dan ada bahan bukti yg kukuh utk kita tunjukkan betapa rosaknya akhlak artis2 malaysia..

    patut la korang semua jadi artis dan x jadi org2 mulia sepaerti cikgu atau ustazah, sebab korang semua kurang pelajaran dan kurang akhlak… buat Fasha sanda, tolong la gi cari British Council terdekat, gi sign up Introduction to English 101… BONGOK, tp berangan nak tulis dlm bahasa omputih…

  92. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

  93. abc123 says:

    aik? macam pernah tgk la minah ni? macam pernah jmp kat makro seberang jaya dlu2.. hahaha

  94. ali says:

    kan bgus klu kau trus kan imej b’tdung

  95. ann says:

    Salam…
    Sy mmg minat dgn FS. Heran apsal ramai sgt benci kt dia, diorg ni kenal FS secara personal? kerana dia perampas laki org? xde kaitan pun dgn korang. bertepuk sebelah tgn takkan berbunyi oiii… apa2pun FS adalah pelakon paling hebat di era ini.. jarang2 ada actor yg berperawakan menawan, rupa yg cantik manis dan berbakat besar..

  96. eija says:

    aku ni bukanlah peminat FS..tpi nape ek org benci sgt kt FS??manusia x pernah sunyi mlakukan kec8….so…korg yg benci FS tu..lihat2 la diri sendiri jgn jaga tepi kain org len…perbetulkan diri sendiri…dosa pahala yg FS bwt…itu antara dia ngan Allah korg???sori kalo trsinggung to all pembenci FS…