Written by AbangNara | December 11th, 2009

anita sarawak

Boleh tak kami gelak? Boleh la ye? Tak tahan tengok gambar Anita Sarawak kat atas nie. Hahaha.

Sila isi tempat kosong “Gambar Anita Sarawak Yang ….”. Pemenang yang paling kreatif akan mendapat rambut kak Anita di dalam gambar di atas.

Lagi gambar Anita Sarawak yang …. dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan Murai.

anita sarawak

anita sarawak

anita sarawak

anita sarawak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

256 responses to (GAMBAR)Anita Sarawak Yang ….

  1. fifie says:

    euwwww..klako..rmbut tmpurung..hahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. HEMOHEMO says:

    mcm adik gaint….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. aries_april says:

    wah…tk tahan tul nengok kak nita ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    AQ ADE TGOK GMBR DYER DLM PAPER
    CM PLASTIK LAK..
    BUAT SURGERY KOT..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. hantupensil says:

    “Gambar Anita Sarawak Yang Mak Datuk…Macam ade gaye2 firaun zaman mesir”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. aries_april says:

    kak nita ni duit bnyk…
    tp napa x nk bt ank ya?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  7. aries_april says:

    tp dia kalu bt show…
    mmg best giler…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. manjalara says:

    hahaha…..sampai hati u all ckp rambut kak nita style tempurung, tapi u all perasaan tak rambut style zaman Firaun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  9. tOmEii says:

    org tua xsedr diri ini la orgny…..
    umh kata pegi kubur kata mari……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  10. tOmEii says:

    xske gler tgk makcik nie….
    muka tegang nk mampos…..
    buah dada mantop gler klh pamela anderson….
    tpny……tangn n leher kedut gler…..
    ermmmmm….ape2 ajela…….
    mjur lagu2 die sedp……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. aMmey says:

    plg xthn pic ke-3
    amy nk wt ayt cmni
    ‘ala,,xthn akak’
    ala2 nyah g2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. aMmey says:

    pic last plak cm cntrol maco g2
    ekekekkeekekek………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. tOmEii says:

    fesyen firaun malaysia taun 2009….hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. husin ngokngek kepala kemek says:

    Power gak tetek dia ni… dpt uli best ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aries_april says:

    mawy..
    ko dh g pesta ngan bini ko?
    aries dh p 30.11 ari tu..
    x best pn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mawy says:

      aku tak pi lagi…my wife tgh berpantang kat ipoh for baby sulong….
      .
      aku kena kuar dulu la aries,nak balik dah…papai…
      .
      assalamualaikum allz…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. aries_april says:

    ok lah u all..
    nk blik dh ni…
    jmpa korang esk…
    bye..
    love u all…
    tomei..
    mis u so muah..
    ummuah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. tOmEii says:

    sume dh blk ekkk……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Apin Opin says:

    ala2 abu bakar elah..he he
    eh apa dah jadi dgn abu bakar elah ek skrg ni..? hidup lagi ker dah mati..? dah x glamour yer dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aMmey says:

    -out-
    bye all my pren…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    BYE2 SMUE…
    BLEK……BLEK……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. mamarock says:

    yang plastik dan slapstik…ngeri…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. pEnArI pOco2 says:

    …….terkinja-kinja tua………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. lanToK LeW says:

    x sesuai langsung laa kak nita…nampak klakar lak lam pic2 kat atas nie…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. kesian says:

    xleh blah btol rmbot org tua nih,
    makin tua makin mnjadik2,.
    heran btol tua bangka mcm nih pon x bruban2 agi,.,
    keh2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. el says:

    ade jer modal nk pertikaikan itu ini..
    hahahaaa…
    rambut tempurung la, kelakar la, adik giant la..
    haish…abes persembahan…anita jugak yg dapat habuan…x gitu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Luna says:

    artis yg album tak banyak sangat, pandai mengatur gosip sendiri, banyak kali kawen, takut jadi tua, mulut herot ke dadam n dia ingat dia ni apa?????hahhahahaha INSAF!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. kak esah says:

    cam nyonya carik kadbod lama…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. idadania says:

    Gambar Anita Sarawak Yang cun melecun akibat tukang gunting rambut terlelap masa gunting rambut kak nita..so jadila macam tu…hahahahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aries_april says:

    asal mcm snyi ja BN ari ni…
    mn p abis smua mngomen tegar kat sni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Mr. Cuz says:

    ciss anita serawak ni..haha ade lagi minah ni..miahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. pinkypanthers says:

    x bek ktawakan org….
    (ha ha ha ha ha ha )

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. pizza says:

    Umo dia ni dah brapa yer? 60-an kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. LumiGlow says:

    korang percaya ke kak nita ni x pakai botox?dulu aku penah baca dia x pakai botox,cuma amalkan jamu jeee….emmmm tepuk dada hanya Allah saja yng tahu,……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. mawy says:

    weiya dah kawen ke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. anita sarawak yg sepatutnya dipanggil nek nita bkn kak nita. sekian

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. ali says:

    muka hantu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Zaza Muhammad says:

    aku enjoy lelagu dia ngan showmanship dia, seronok je tgk.. (bg aku aaa klu konsert Siti ngan Anita masa yg sama, aku pegi konsert Anita Sarawak lai…aku punye taste aaa org lain tatau aaa :D)…. TAPI
    sapa le yg bg idea ke dia wak pesen rambut cenggitu, eeii makcik ni (aku wase dia ni taraf nenek dah kot), agak2 aaa umur tu, jgn le wak pesen rambut ntah apa2, tau aa nk kan kelainan tp xyah aaaa over sesgt atau unik tahap cipan…ish ish ish ish….
    semoga pasni bkn stakat dia tka pesen rambut, tp harap2 Allah bg ‘seru’ suh ye menutup aurat plak…. (perkataan ‘bertudung’ dah x sesuai dikalangan artis sbb artis ni ramai yg bertudung tp x tutup aurat)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. skeptik says:

    semua bagi komen mcm org takde akal, takde ilmu, paling penting mcm takde iman.. apa agama awk? agama awk suruh mengaibkan org ke? agama awk ajar menegur org mcm mana? berlemah lembut atau membabi buta???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. klil jer kat atas tu….betul ni x tipu.lagipun percuma jer.bukan bayar apa pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. aries_april says:

    asal x da orng ar ari ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. apel ijau says:

    rambut mcm Dora the Explorer la…hahaah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. jasni08 says:

    mcm star trek jer’ tak pun cam pararoah firaun gitu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. zayn says:

    Gambar Anita Sarawak yang macam ibu setan. Dahlah dia sesat, lagi dia menyesatkan orang….patut direjam macam jemaah haji melontar kat 3 jamrah tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. sakura says:

    waaaaaaaaa esk keje….huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. gambar ‘anita sarawak yang membetik’
    tak larat btol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. huhuhu says:

    anita srawak yg selenge!!!!!huahua…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. .ib. says:

    sengal kot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. jed hijau says:

    salam,
    Apa kabar kekawan dan adik2 sume….rindu tul kat korang….

    Akak hari2 lalu sini ..tp tak sempat nak hai2 korang..cume sempat bye2 je….papepun akak selalu nampak korang…jaga diri bebaik ye…

    ape-ape ajelah kak nita…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. aine says:

    mcm pelakonn extra star trek la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. yula says:

    hai u all miss la
    i bz now nk msk xsmpat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. aku kesian tengok kak nita laa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. bae says:

    ciann..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. daia says:

    mintak maaf cakap yek kak nita..
    tapi rambut kak nita cam bini firaun la…
    sedih la tengok kak nita nie….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. LumiGlow says:

    sekali pandang dah mcm nenek lampir tengah menurun laaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. altoids says:

    apasal mata dia makin sepet ek…sebab otot kat mata dah kendur smpi tak larat nak bukak kot…lol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. mama81 says:

    “Gambar Anita Sarawak Yang…..PENAN”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. eton (bkn name sbnr) says:

    anita sarawak yg mcm bapuk da aku tgok..huh..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. gosipgurl_fea says:

    “Aaaa Nenek yang menyeramkan”

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. mak munah says:

    anita sarawak yang….bengkak disana sini..huhu..

    cayalah botox….!!hahah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. NIta says:

    dia ni mmg x sedar diri la

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. testing….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. kak nota says:

    muka dah macam ratu firaun aku tengok macam ratu hatsephut….macam muka tutankhamun.cuba korang tgk statue2 yang berlambak2 kat piramid tu.mesti cam ada iras2 muka kak nita ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. mama_dyana says:

    gambar anita yang mcm pondan….yang mcm smacam hodoh…lagi tua lagi hodoh…orang suruh sembahyang dia bergelek mcm mak nyah tua…’TAK SESUAI’….benci you…kalau muka mcm tu di suntik botok…baik dia pakai duit botok wat beli tudung ngan telekung…serupa ngan rosnah mat aris….’TAK SEDOR DIRI’…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. Hoa Bussmann says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Well i was going to agree with the poster before me, it seemed like he had a valid point, and yet you deleted it. What’s the point of these blogs if you wont let genuine people comment? It just spoils it for me!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. akus says:

    alah kak nita ni,,klu dah tua tu wtlh cara dah tua..x ingat nk mati ke..simpan duit bnyk2 pun wt pe..baik gi wat haji selalu..coz bnyk sngt dosa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. kakchubby says:

    alamak!! takut….!!! lariiiiiiik…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0