Written by AbangNara | December 11th, 2009

anita sarawak

Boleh tak kami gelak? Boleh la ye? Tak tahan tengok gambar Anita Sarawak kat atas nie. Hahaha.

Sila isi tempat kosong “Gambar Anita Sarawak Yang ….”. Pemenang yang paling kreatif akan mendapat rambut kak Anita di dalam gambar di atas.

Lagi gambar Anita Sarawak yang …. dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan Murai.

anita sarawak

anita sarawak

anita sarawak

anita sarawak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

256 responses to (GAMBAR)Anita Sarawak Yang ….

  1. fifie says:

    euwwww..klako..rmbut tmpurung..hahah

    0
    0
  2. HEMOHEMO says:

    mcm adik gaint….

    0
    0
  3. aries_april says:

    wah…tk tahan tul nengok kak nita ni….

    0
    0
  4. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    AQ ADE TGOK GMBR DYER DLM PAPER
    CM PLASTIK LAK..
    BUAT SURGERY KOT..

    0
    0
  5. hantupensil says:

    “Gambar Anita Sarawak Yang Mak Datuk…Macam ade gaye2 firaun zaman mesir”

    0
    0
  6. aries_april says:

    kak nita ni duit bnyk…
    tp napa x nk bt ank ya?

    0
    0
  7. aries_april says:

    tp dia kalu bt show…
    mmg best giler…

    0
    0
  8. manjalara says:

    hahaha…..sampai hati u all ckp rambut kak nita style tempurung, tapi u all perasaan tak rambut style zaman Firaun

    0
    0
  9. tOmEii says:

    org tua xsedr diri ini la orgny…..
    umh kata pegi kubur kata mari……

    0
    0
  10. tOmEii says:

    xske gler tgk makcik nie….
    muka tegang nk mampos…..
    buah dada mantop gler klh pamela anderson….
    tpny……tangn n leher kedut gler…..
    ermmmmm….ape2 ajela…….
    mjur lagu2 die sedp……

    0
    0
  11. aMmey says:

    plg xthn pic ke-3
    amy nk wt ayt cmni
    ‘ala,,xthn akak’
    ala2 nyah g2

    0
    0
  12. aMmey says:

    pic last plak cm cntrol maco g2
    ekekekkeekekek………

    0
    0
  13. tOmEii says:

    fesyen firaun malaysia taun 2009….hahahaha

    0
    0
  14. husin ngokngek kepala kemek says:

    Power gak tetek dia ni… dpt uli best ni..

    0
    0
  15. aries_april says:

    mawy..
    ko dh g pesta ngan bini ko?
    aries dh p 30.11 ari tu..
    x best pn….

    0
    0
    • mawy says:

      aku tak pi lagi…my wife tgh berpantang kat ipoh for baby sulong….
      .
      aku kena kuar dulu la aries,nak balik dah…papai…
      .
      assalamualaikum allz…

      0
      0
  16. aries_april says:

    ok lah u all..
    nk blik dh ni…
    jmpa korang esk…
    bye..
    love u all…
    tomei..
    mis u so muah..
    ummuah

    0
    0
  17. tOmEii says:

    sume dh blk ekkk……..

    0
    0
  18. Apin Opin says:

    ala2 abu bakar elah..he he
    eh apa dah jadi dgn abu bakar elah ek skrg ni..? hidup lagi ker dah mati..? dah x glamour yer dia

    0
    0
  19. aMmey says:

    -out-
    bye all my pren…….

    0
    0
  20. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    BYE2 SMUE…
    BLEK……BLEK……

    0
    0
  21. mamarock says:

    yang plastik dan slapstik…ngeri…….

    0
    0
  22. pEnArI pOco2 says:

    …….terkinja-kinja tua………….

    0
    0
  23. lanToK LeW says:

    x sesuai langsung laa kak nita…nampak klakar lak lam pic2 kat atas nie…..

    0
    0
  24. kesian says:

    xleh blah btol rmbot org tua nih,
    makin tua makin mnjadik2,.
    heran btol tua bangka mcm nih pon x bruban2 agi,.,
    keh2

    0
    0
  25. el says:

    ade jer modal nk pertikaikan itu ini..
    hahahaaa…
    rambut tempurung la, kelakar la, adik giant la..
    haish…abes persembahan…anita jugak yg dapat habuan…x gitu?

    0
    0
  26. Luna says:

    artis yg album tak banyak sangat, pandai mengatur gosip sendiri, banyak kali kawen, takut jadi tua, mulut herot ke dadam n dia ingat dia ni apa?????hahhahahaha INSAF!!

    0
    0
  27. kak esah says:

    cam nyonya carik kadbod lama…hehe

    0
    0
  28. idadania says:

    Gambar Anita Sarawak Yang cun melecun akibat tukang gunting rambut terlelap masa gunting rambut kak nita..so jadila macam tu…hahahahahahaha

    0
    0
  29. aries_april says:

    asal mcm snyi ja BN ari ni…
    mn p abis smua mngomen tegar kat sni?

    0
    0
  30. Mr. Cuz says:

    ciss anita serawak ni..haha ade lagi minah ni..miahaha

    0
    0
  31. pinkypanthers says:

    x bek ktawakan org….
    (ha ha ha ha ha ha )

    0
    0
  32. pizza says:

    Umo dia ni dah brapa yer? 60-an kan?

    0
    0
  33. LumiGlow says:

    korang percaya ke kak nita ni x pakai botox?dulu aku penah baca dia x pakai botox,cuma amalkan jamu jeee….emmmm tepuk dada hanya Allah saja yng tahu,……..

    0
    0
  34. mawy says:

    weiya dah kawen ke..

    0
    0
  35. anita sarawak yg sepatutnya dipanggil nek nita bkn kak nita. sekian

    0
    0
  36. ali says:

    muka hantu

    0
    0
  37. Zaza Muhammad says:

    aku enjoy lelagu dia ngan showmanship dia, seronok je tgk.. (bg aku aaa klu konsert Siti ngan Anita masa yg sama, aku pegi konsert Anita Sarawak lai…aku punye taste aaa org lain tatau aaa :D)…. TAPI
    sapa le yg bg idea ke dia wak pesen rambut cenggitu, eeii makcik ni (aku wase dia ni taraf nenek dah kot), agak2 aaa umur tu, jgn le wak pesen rambut ntah apa2, tau aa nk kan kelainan tp xyah aaaa over sesgt atau unik tahap cipan…ish ish ish ish….
    semoga pasni bkn stakat dia tka pesen rambut, tp harap2 Allah bg ‘seru’ suh ye menutup aurat plak…. (perkataan ‘bertudung’ dah x sesuai dikalangan artis sbb artis ni ramai yg bertudung tp x tutup aurat)

    0
    0
  38. skeptik says:

    semua bagi komen mcm org takde akal, takde ilmu, paling penting mcm takde iman.. apa agama awk? agama awk suruh mengaibkan org ke? agama awk ajar menegur org mcm mana? berlemah lembut atau membabi buta???

    0
    0
  39. klil jer kat atas tu….betul ni x tipu.lagipun percuma jer.bukan bayar apa pun

    0
    0
  40. aries_april says:

    asal x da orng ar ari ni?

    0
    0
  41. apel ijau says:

    rambut mcm Dora the Explorer la…hahaah

    0
    0
  42. jasni08 says:

    mcm star trek jer’ tak pun cam pararoah firaun gitu…

    0
    0
  43. zayn says:

    Gambar Anita Sarawak yang macam ibu setan. Dahlah dia sesat, lagi dia menyesatkan orang….patut direjam macam jemaah haji melontar kat 3 jamrah tu…

    0
    0
  44. sakura says:

    waaaaaaaaa esk keje….huhu

    0
    0
  45. gambar ‘anita sarawak yang membetik’
    tak larat btol

    0
    0
  46. huhuhu says:

    anita srawak yg selenge!!!!!huahua…

    0
    0
  47. .ib. says:

    sengal kot.

    0
    0
  48. jed hijau says:

    salam,
    Apa kabar kekawan dan adik2 sume….rindu tul kat korang….

    Akak hari2 lalu sini ..tp tak sempat nak hai2 korang..cume sempat bye2 je….papepun akak selalu nampak korang…jaga diri bebaik ye…

    ape-ape ajelah kak nita…

    0
    0
  49. aine says:

    mcm pelakonn extra star trek la..

    0
    0
  50. yula says:

    hai u all miss la
    i bz now nk msk xsmpat

    0
    0
  51. aku kesian tengok kak nita laa…

    0
    0
  52. bae says:

    ciann..

    0
    0
  53. daia says:

    mintak maaf cakap yek kak nita..
    tapi rambut kak nita cam bini firaun la…
    sedih la tengok kak nita nie….

    0
    0
  54. LumiGlow says:

    sekali pandang dah mcm nenek lampir tengah menurun laaa….

    0
    0
  55. altoids says:

    apasal mata dia makin sepet ek…sebab otot kat mata dah kendur smpi tak larat nak bukak kot…lol

    0
    0
  56. mama81 says:

    “Gambar Anita Sarawak Yang…..PENAN”

    0
    0
  57. eton (bkn name sbnr) says:

    anita sarawak yg mcm bapuk da aku tgok..huh..

    0
    0
  58. gosipgurl_fea says:

    “Aaaa Nenek yang menyeramkan”

    0
    0
  59. mak munah says:

    anita sarawak yang….bengkak disana sini..huhu..

    cayalah botox….!!hahah

    0
    0
  60. NIta says:

    dia ni mmg x sedar diri la

    0
    0
  61. kak nota says:

    muka dah macam ratu firaun aku tengok macam ratu hatsephut….macam muka tutankhamun.cuba korang tgk statue2 yang berlambak2 kat piramid tu.mesti cam ada iras2 muka kak nita ni

    0
    0
  62. mama_dyana says:

    gambar anita yang mcm pondan….yang mcm smacam hodoh…lagi tua lagi hodoh…orang suruh sembahyang dia bergelek mcm mak nyah tua…’TAK SESUAI’….benci you…kalau muka mcm tu di suntik botok…baik dia pakai duit botok wat beli tudung ngan telekung…serupa ngan rosnah mat aris….’TAK SEDOR DIRI’…..

    0
    0
  63. Hoa Bussmann says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  64. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    0
    0
  65. Well i was going to agree with the poster before me, it seemed like he had a valid point, and yet you deleted it. What’s the point of these blogs if you wont let genuine people comment? It just spoils it for me!

    0
    0
  66. akus says:

    alah kak nita ni,,klu dah tua tu wtlh cara dah tua..x ingat nk mati ke..simpan duit bnyk2 pun wt pe..baik gi wat haji selalu..coz bnyk sngt dosa..

    0
    0
  67. kakchubby says:

    alamak!! takut….!!! lariiiiiiik…….

    0
    0