Written by AbangNara | April 20th, 2009

gambar seksi anggun

Mungkinkah artis-artis Indonesia memang suka buat aksi nampak seluar dalam masa tengah buat show? Kalau dulu ada gambar Agnes Monica dan seluar dalamnya masa tengah syok menari, kali nie Anggun pulak tanpa segan silu menunjukkan seluar dalamnya.

Rasanya Anggun nak bagitau kat peminat-peminat dia jenama seluar dalam yang dia pakai. Atau mungkin Anggun mendapat tajaan seluar dalam dan salah satu syarat kontrak adalah menunjukkan seluar dalam semasa show.

Korang layan ajerlah lagi gambar-gambar seksi Anggun sampai ternampak seluar dalam masa tengah syok buat show. Baca artikel ini sepenuhnya untuk tengok lagi gambar.

gambar seksi anggun

gambar seksi anggun

gambar seksi anggun

gambar seksi anggun

gambar seksi anggun

Baca Yang Ini Pulak:-

119 responses to (GAMBAR)Anggun Yang Seksi Masa Buat Show

  1. singa ganaz says:

    segar mata den…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. pocongcomei says:

    weyh, korg tak kuar mkn ker?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  3. flower says:

    malu la sikit..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. garfield_82 says:

    ya rabbi….mabuk ke ape ne??gilos2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  5. singa ganaz says:

    standard arr indon…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. garfield_82 says:

    gamba yang last tu,cam nampak tutttttt jek..biar betik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Mamat2008 says:

    La..seksi…tapi nampak sepende…kalu takpaki sepende lagi baguih…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Mamat2008 says:

    cam pakai pad jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. lalalala.... says:

    adoiyai…sktnyer mate tgk…
    mmg arts indon ske wat prangai cmni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mira says:

      taw xpew..dorang ni xde pakaian lain ke nk pky????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lalalala.... says:

        itula mslhnyer.
        dieorg ni klu bab pkaian slalu je x ckup kain..len kli klu x ckup kain sgt kutip je kain2 kt tepi jln 2..kn lg sng…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Who am i says:

    hee org indon tu slalu ckap alhamdulillah tapi tak tahu apa maksud dye sama la ngan gamba ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. arome says:

    klu tak pakai langsung, lagi bagus..nampak clear jer…siap sejuk lagi ditiup angin heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. jue says:

    dah trend la tu..ikut celebrity hollywood :p tak pakai panty lsg

    alah arome..klu tak pakai lsg tak seksi..dia kena ada tutup2 gak sket..baru la seksi..ngeee~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. lilies says:

    uikss..buruk giler lak nengok..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • awookk says:

      lorh ko ni lilies….bagi hang burok..tp bg bdak2 len …suke…..bg dorng bkn snang nk nengok bnde2 cmni…klu nk tunggu artis tu tunjuk..mmg xde ar..time2 cmni artis2 sngaje jelah wat xtau..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • awookk says:

        tp lilies..aku sokong ko…mmg burok pom…hahahahahaha…..geli aku nengok nyer…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. rozy says:

    macam pelik je..panties dia ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. pocongcomei says:

    pe kata nara tlg kumpulkan gambo artis2 y accidentally nmpk suar kat dlm tuh… pastuh kite wat pbandingan, sape nye y mantappppppp….
    setuju semua?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. arome says:

    STUJU…Panty saper paling mantop heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. RadioAtok says:

    Bau le..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. mantikulaz says:

    mengancam tuu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. lyanne says:

    klu artis dr luar negara dikenakan undang2 ttg pakaian, nape jiran terdekat xnak tegur

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. arome says:

    gambar last tue..mcm ader yg bocor jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. ONCET says:

    adeihaiii…dah tak berapa anggun dah ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. arome says:

    btul la..gambar last tue ader setompok..ntah2, dia tgh perixd kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. insan kerdil says:

    merosakkan imej malaysia…. salah peminat malysia gak, siap agungkan artis luar. ini lah jadinye….tajaan siapa…sila jawab…wahai peminat sekalian x payah emosianal ngan artis ni…semua penipu…ke neraka jahanam la nmpaknye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Zaza Muhammad says:

    tu dia,,artis yg ‘industri’ kite agung2 kan…bertaraf antarabangsa tuh. hampeh!yg ni bdk2 AF7 bebaru ni nk jadikan contoh…rosak2 anak bangsa aku!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. baby says:

    erm…lebeh baik bogel je trus…xpun pkai bikini ms wt show…nasib ar body ko tu mantap lg..klu cam mkck jijah kte tu x tau ar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. kjhkjjkjk says:

    npk pepek…
    warga ilpkls

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. katak lempong says:

    alah,nie edit je nie.korang sume jgn r cpat sgt nk caye.kalo x puas ati gak korang leh tgk pic sbenar artis kat atas nie.bkn anggun!
    kol saye 0176567351

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. iu says:

    tak mustahil la..anggun kan da lama dok kt france…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. boxer hugo bosss says:

    spnder kale putih xthn…cam bdk sekolah plak.. spnder kaler putih..hahaha..
    sib baek pki kalo xpki..meleleh air liur sume air ar wartwan kat bwk tue….huauhuahuaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. pening says:

    ape kene dgn artis2 indon ni…makin x senonoh..kalau nk nyanyi tu..nynyi jela xyah tyg spender lak…dah bju cam x cukup kain..baik terus x pakai baju…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. matsengal says:

    hu..menarik..tertarik..mmg da bomb..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. ridauddin says:

    lain kali buka semua biar sexy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. fej jangkers says:

    wdih gila kancut noh i pmer2in…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. aman says:

    si anggun ni terlebih sudah!!:)
    masa show kat paris siap pegang anak babi,mcm org putih jugak!dia dah sebati hidup jadi mcm orang perancis.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. jannz says:

    geli ak nk tengok…xselera…nasib baik la ak ni pmpuan…hahaha~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. jay says:

    memang sempoi kau anggun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. mama_dyana says:

    andai kata bila nmpk sluar dlam secara x sengaja ternampak skali hutan rimba yang belum ditebas….konfem aku gelak HOHOHOHOHO!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Pal says:

    Sungguh membanggakan kerana kita memiliki artis secantik anggun.Rupa badannya amat menarik Kaki-kaki anggun amat cantik. keep it up !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. bitterhard says:

    wow,sexy banget.. alang2 baik buat konsert nakad !!
    opppss..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. NUR says:

    tak thu nak tls pe………..bdn da lorh mcm pondan.suare mcm jantan.pk cun sgt ke pakai cm2?spender 2bgi anjing pown,anjing tak nak.klu buang at laut mampos sume haiwn yg ade at laut2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. chela says:

    mcm pakai pampers je? wakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. ip says:

    adoiiii……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. cameraman mmg btul2 mengintai msa dier tngah nyanyi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. bubble says:

    eeee,saiz besar ke spende die ni??kendor je..huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. shanadh says:

    alahai..sopan lagi kalau berkemban dengan batik jawa….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0