Written by AbangNara | April 20th, 2009

gambar seksi anggun

Mungkinkah artis-artis Indonesia memang suka buat aksi nampak seluar dalam masa tengah buat show? Kalau dulu ada gambar Agnes Monica dan seluar dalamnya masa tengah syok menari, kali nie Anggun pulak tanpa segan silu menunjukkan seluar dalamnya.

Rasanya Anggun nak bagitau kat peminat-peminat dia jenama seluar dalam yang dia pakai. Atau mungkin Anggun mendapat tajaan seluar dalam dan salah satu syarat kontrak adalah menunjukkan seluar dalam semasa show.

Korang layan ajerlah lagi gambar-gambar seksi Anggun sampai ternampak seluar dalam masa tengah syok buat show. Baca artikel ini sepenuhnya untuk tengok lagi gambar.

gambar seksi anggun

gambar seksi anggun

gambar seksi anggun

gambar seksi anggun

gambar seksi anggun

119 responses to (GAMBAR)Anggun Yang Seksi Masa Buat Show

  1. singa ganaz says:

    segar mata den…..

    0
    0
  2. pocongcomei says:

    weyh, korg tak kuar mkn ker?????

    0
    0
  3. flower says:

    malu la sikit..

    0
    0
  4. garfield_82 says:

    ya rabbi….mabuk ke ape ne??gilos2..

    0
    0
  5. singa ganaz says:

    standard arr indon…

    0
    0
  6. garfield_82 says:

    gamba yang last tu,cam nampak tutttttt jek..biar betik…

    0
    0
  7. Mamat2008 says:

    La..seksi…tapi nampak sepende…kalu takpaki sepende lagi baguih…hehehe

    0
    0
  8. Mamat2008 says:

    cam pakai pad jer…

    0
    0
  9. lalalala.... says:

    adoiyai…sktnyer mate tgk…
    mmg arts indon ske wat prangai cmni…

    0
    0
    • mira says:

      taw xpew..dorang ni xde pakaian lain ke nk pky????

      0
      0
      • lalalala.... says:

        itula mslhnyer.
        dieorg ni klu bab pkaian slalu je x ckup kain..len kli klu x ckup kain sgt kutip je kain2 kt tepi jln 2..kn lg sng…

        0
        0
  10. Who am i says:

    hee org indon tu slalu ckap alhamdulillah tapi tak tahu apa maksud dye sama la ngan gamba ni

    0
    0
  11. arome says:

    klu tak pakai langsung, lagi bagus..nampak clear jer…siap sejuk lagi ditiup angin heheheh

    0
    0
  12. jue says:

    dah trend la tu..ikut celebrity hollywood :p tak pakai panty lsg

    alah arome..klu tak pakai lsg tak seksi..dia kena ada tutup2 gak sket..baru la seksi..ngeee~

    0
    0
  13. lilies says:

    uikss..buruk giler lak nengok..

    0
    0
    • awookk says:

      lorh ko ni lilies….bagi hang burok..tp bg bdak2 len …suke…..bg dorng bkn snang nk nengok bnde2 cmni…klu nk tunggu artis tu tunjuk..mmg xde ar..time2 cmni artis2 sngaje jelah wat xtau..

      0
      0
  14. rozy says:

    macam pelik je..panties dia ni

    0
    0
  15. pocongcomei says:

    pe kata nara tlg kumpulkan gambo artis2 y accidentally nmpk suar kat dlm tuh… pastuh kite wat pbandingan, sape nye y mantappppppp….
    setuju semua?????

    0
    0
  16. arome says:

    STUJU…Panty saper paling mantop heheheh

    0
    0
  17. mantikulaz says:

    mengancam tuu….

    0
    0
  18. lyanne says:

    klu artis dr luar negara dikenakan undang2 ttg pakaian, nape jiran terdekat xnak tegur

    0
    0
  19. arome says:

    gambar last tue..mcm ader yg bocor jer

    0
    0
  20. ONCET says:

    adeihaiii…dah tak berapa anggun dah ni…

    0
    0
  21. arome says:

    btul la..gambar last tue ader setompok..ntah2, dia tgh perixd kan…

    0
    0
  22. insan kerdil says:

    merosakkan imej malaysia…. salah peminat malysia gak, siap agungkan artis luar. ini lah jadinye….tajaan siapa…sila jawab…wahai peminat sekalian x payah emosianal ngan artis ni…semua penipu…ke neraka jahanam la nmpaknye…

    0
    0
  23. Zaza Muhammad says:

    tu dia,,artis yg ‘industri’ kite agung2 kan…bertaraf antarabangsa tuh. hampeh!yg ni bdk2 AF7 bebaru ni nk jadikan contoh…rosak2 anak bangsa aku!!!

    0
    0
  24. baby says:

    erm…lebeh baik bogel je trus…xpun pkai bikini ms wt show…nasib ar body ko tu mantap lg..klu cam mkck jijah kte tu x tau ar…

    0
    0
  25. kjhkjjkjk says:

    npk pepek…
    warga ilpkls

    0
    0
  26. katak lempong says:

    alah,nie edit je nie.korang sume jgn r cpat sgt nk caye.kalo x puas ati gak korang leh tgk pic sbenar artis kat atas nie.bkn anggun!
    kol saye 0176567351

    0
    0
  27. iu says:

    tak mustahil la..anggun kan da lama dok kt france…

    0
    0
  28. boxer hugo bosss says:

    spnder kale putih xthn…cam bdk sekolah plak.. spnder kaler putih..hahaha..
    sib baek pki kalo xpki..meleleh air liur sume air ar wartwan kat bwk tue….huauhuahuaaa….

    0
    0
  29. pening says:

    ape kene dgn artis2 indon ni…makin x senonoh..kalau nk nyanyi tu..nynyi jela xyah tyg spender lak…dah bju cam x cukup kain..baik terus x pakai baju…

    0
    0
  30. matsengal says:

    hu..menarik..tertarik..mmg da bomb..

    0
    0
  31. ridauddin says:

    lain kali buka semua biar sexy

    0
    0
  32. fej jangkers says:

    wdih gila kancut noh i pmer2in…….

    0
    0
  33. aman says:

    si anggun ni terlebih sudah!!:)
    masa show kat paris siap pegang anak babi,mcm org putih jugak!dia dah sebati hidup jadi mcm orang perancis.

    0
    0
  34. jannz says:

    geli ak nk tengok…xselera…nasib baik la ak ni pmpuan…hahaha~~~

    0
    0
  35. jay says:

    memang sempoi kau anggun

    0
    0
  36. mama_dyana says:

    andai kata bila nmpk sluar dlam secara x sengaja ternampak skali hutan rimba yang belum ditebas….konfem aku gelak HOHOHOHOHO!!

    0
    0
  37. Pal says:

    Sungguh membanggakan kerana kita memiliki artis secantik anggun.Rupa badannya amat menarik Kaki-kaki anggun amat cantik. keep it up !

    0
    0
  38. bitterhard says:

    wow,sexy banget.. alang2 baik buat konsert nakad !!
    opppss..

    0
    0
  39. NUR says:

    tak thu nak tls pe………..bdn da lorh mcm pondan.suare mcm jantan.pk cun sgt ke pakai cm2?spender 2bgi anjing pown,anjing tak nak.klu buang at laut mampos sume haiwn yg ade at laut2.

    0
    0
  40. chela says:

    mcm pakai pampers je? wakakakaka

    0
    0
  41. ip says:

    adoiiii……..

    0
    0
  42. cameraman mmg btul2 mengintai msa dier tngah nyanyi…

    0
    0
  43. bubble says:

    eeee,saiz besar ke spende die ni??kendor je..huhuhuhu

    0
    0
  44. shanadh says:

    alahai..sopan lagi kalau berkemban dengan batik jawa….

    0
    0