Written by AbangNara | April 17th, 2009

anak samy vellu

Tak dapat kami nak sahkan kebenaran email gambar anak Samy Vellu dan rakan-rakannya di USA. Bukan apa, kami pun tak pernah ternampak gambar anak Samy Vellu di suratkhabar atau majalah-majalah.

Kalau betul ini adalah gambar-gambar anak Samy Vellu, boleh tahan jugaklah ke’hot’an anaknya. Lagi gambar-gambar seperti di atas dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak samy vellu

anak samy vellu

anak samy vellu

anak samy vellu

anak samy vellu

anak samy vellu

anak samy vellu

anak samy vellu

anak samy vellu

anak samy vellu

98 responses to (GAMBAR)Anak Samy Vellu Dan Rakan-Rakan

  1. fiza224 says:

    yes,aku first… korg smua xbgun tdur lg ke?

    0
    0
  2. nisa says:

    non – malay..
    biarla..

    0
    0
    • fiza224 says:

      a ah kan… non-muslim,lntak dielah… mgkin sbb anak menteri kut. naklah kecoh gak..

      0
      0
      • BudaKHenSemTaiKUcinG says:

        Fiza224,

        gambar avatar ni gambar ko ker?
        Sekali tgk sebijik mcm anak sami velu..

        hahahahahaha

        0
        0
        • fiza224 says:

          aku anak melayu kacukan cina… asal nmpak cam anak keling plak… egko rabun ni,pkailah spek mata… power 400…

          0
          0
        • X says:

          Jgn kurang ajarlah…….. U should learn some respect from ur parents……….Pls mind ur words…………bebe……….If u r in deep feeling about ur keling look than pls do plastic surgery……..Dont blame others…..

          0
          0
        • kamal bhai says:

          hey babi mulut tu jaga…hitam tu kat atas kepala kau…putih kat tapak kaki aku babi bodoh

          0
          0
      • flower says:

        org byak duit..

        0
        0
      • buatduit says:

        Lantak le dia…bukannya tahu dosa @ pahala pun…Kita ni yg berdosa sebab tengok gambar dia…

        0
        0
        • kamal bhai says:

          dosa apa…pergilah tengok kau org tu macam mana kat pub…semua samalah jgn nak cakap pasal dosa dan pahala semua…semua bangsa pun sama…

          0
          0
  3. singa ganaz says:

    ni pun bleh masuk carta??? hehehe…

    0
    0
  4. Penari Poco2 says:

    aku teratas…tapi xnak komen apa2!

    0
    0
  5. fiza224 says:

    gmbar yg atas skali tu, nmpak lawa gak kan… xdelah nmpak mcm india sgt. mcm kacuk ckit.

    0
    0
  6. pocongcomei says:

    aku first lg.. hahahhaha…
    mak aihh…. seksi gler bdak nie…

    0
    0
  7. pocongcomei says:

    ehh
    mcm mane aku leh ader kat bwh nie?????
    sungguh muskil aku laaaaaaaaaaaaa……

    0
    0
  8. Gambar ni mcm kt blog aku je. Bezanya kt blog aku tu ada berbelas-belas lagi gambar yang lain. hehe.. Tak caya? Hah..tengok kt sini:

    http://mytalento.com/gambar-seksi-anak-orang-kenamaan-malaysia-di-usa/

    0
    0
  9. julu says:

    astaghfirullahalazim…bak kta opie ccpk,hehe..biase r owg kafir x tau dosa phala.kte yg islam yg tgk ni jer free dpt dosa

    0
    0
  10. mantikulaz says:

    biarlah dia tu..

    0
    0
  11. garfield_82 says:

    hmmmm…xda la hot sangat pn..wakakkaka

    0
    0
  12. Anonymous says:

    Biarlah kalau itu aak dia. Jangan libatkan anaknya dengan polit8ik abang Samy

    0
    0
  13. Biarlah kalau itu anak Samy Vellu. jangan libatkan gambar ini dengan politik Samy

    0
    0
  14. BudaKHenSemTaiKUcinG says:

    Nie ke anak samy vellu?

    Mmg style bollywood betul..!!hehe..

    TAPI PEDULIK HAPE AKU..!!!

    dia kapir,
    lantak la..
    jgn awek2 melayu terakhir wat mcm nie dah,
    Mmg aku sontot sorg2 dgn batang penyapu…!!

    0
    0
  15. teja says:

    ramainye….yang mana satu anak tok sami ni?? anak ke gundik2nye??? hik hik hik

    0
    0
  16. narz says:

    biaq pi lah anak dia. Anak2 pemimpin Bn memANG MACAM TU..DULU ADA GAMBO ANAK NAJIB DAN ANAK NAZRI.

    0
    0
  17. shinchan says:

    oooo….manyak seksi looo////
    tapi x pe la…itu org bukan melayu
    apa peduli

    0
    0
  18. shinchan says:

    dia kan pelakon bollywood samy vellu loo

    0
    0
  19. TaBLo says:

    SAPA SAMMY WELLU TU.OWH YG CKP AYAT ‘ITU BODO PUNYA ORANG’ TU KA.HA HA.KALAU KEL tu KEL JUGAK.

    0
    0
  20. markiza says:

    gambar tu tak patut ada kat sini, sbb bukan artis. artis ke?

    0
    0
  21. amano says:

    klu betul lah kau anak samy
    vellu kau mamang beri malu bapa kau…

    0
    0
  22. Qasihjb says:

    dey!!! jgn la mengatakan siaya sj. lain maintri pun ada…maintri malayu pun ada,maintri cina pun ada…

    inilah pemimpin kita utk masa berhadapan nanti…

    lagi banyak hiburan,lagi la sangat bagus!!!!
    dey nara!!!nezri ajis pnya anak lagi panas wooo!!!

    0
    0
  23. freedose says:

    cun….cun

    0
    0
  24. RadioAtok says:

    amak…sherryyy

    0
    0
  25. sweet says:

    no komen….

    0
    0
  26. dzury says:

    komen2pun kt jg yg dpt dosa…dia mana tau hukum hakam ni…gpun mmg sah2 dia langsung masuk neraka klu mati nanti

    0
    0
  27. syazleen says:

    Bukan anak Samy Vellu………….

    Ntah propaganda siapa la nie…..

    Korunk dah tertipu. Wakakakaka…

    0
    0
  28. mamamia says:

    Tetek besar siot.nak je aku romen

    0
    0
  29. nyampahWAWAgedix! says:

    bangsa india…agama lain…ada aku kisah….cak..cak..cak…

    0
    0
  30. PoliticStudent says:

    Nie ke 1 Malaysia???
    Kutuk kaum nie nutuk kaum tu!!!!!
    Apahal boleh keluar cerita pasal “betik” semua….
    Kalo nak tahu…Boleh saman tau kalau mulut tu tak cover…Ada mata tengok!!! Ada telinga dengar!!! Ada mulut SENYAP!!!

    0
    0
  31. PoliticStudent says:

    Kita selalu ckp Malaysia perpaduan kaumnya hebat!!! Hebat apa benda??? Kutuk kaum lain jer!!!! Buat kerja sendiri lah!!!

    0
    0
  32. pinkypanthers says:

    lantak ar dia…
    yg penting dia bknnya org islam…
    yg aku nyampahkn org islam kita ada yg lebih teruk lagi drpd ni…

    0
    0
  33. Wow, this was very interesting to read. Have you ever considered submitting articles to magazines?

    0
    0