Written by AbangNara | July 12th, 2011

gambar anak rita

Inilah email yang diterima sebentar tadi mengenai anak Rita Rudaini:-

abang nara letak lah gambo anak rita , qaqa baru 2 bulan yg dia update kat twitter die, please , comey sangta macam anak orang putih, besar besok mesti sekacak beckham dan kaka

Lagi gambar terbaru anak Rita Rudaini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar anak rita
gambar anak rita

gambar anak rita

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to (GAMBAR)Anak Rita Rudaini Yang Terbaru

  1. an says:

    ala.. comel nyer

    0

    0
  2. zuan says:

    waaa cute2 :D
    besar t jd pemain bola hehe

    0

    0
  3. hakukah! says:

    comey….

    0

    0
  4. kaki_g0ssip says:

    kuss semangat bdn dy. tembam. comel je !

    0

    0
  5. yanie hakim says:

    wahhhhh cmel nya ank2 dia.. esk bsar mmg tmpn kcak bergya ni.. mga hbngan suami istri antra rita dan suami kkal bhgia hngga ke syurga, amin.

    0

    0
  6. tipah dangdut says:

    x minat sgt c rita ni tp suka tgk kisah hidup die…biar ape org kata psl die,….die maintain je….lg satu asal gaduh ngn laki pregnant….gaduh smpi nk cerai pon pregnant gak yg ke dua…huhu….cam nk suh gaduh lagi pon ada….bior dpt anak byk skit..(anak comey2 lak tu)….hehehe…tp jgn la smpi cerai-berai….

    0

    0
  7. mokcik says:

    bang pejal tahir pon ada..
    wife dia ada x kt last pic tu?

    0

    0
  8. dotdot says:

    Ya Allah comeynyaaa.mcm rita!:D

    0

    0
  9. madammondoq says:

    amboii…. sejuk hati melihat diorang bahagia kan..

    JOM BACA NI : GAMBAR PRE WEDDING TOMOK DAN AYU

    JOM BACA NI : OST LAGU TEMA TAHAJJUD CINTA

    0

    0
  10. kid says:

    waaaaahhh.. semangat nye .. putih je..!! Kid pun Melayan Karenah Anak hari ni

    0

    0
  11. delima_merah says:

    si abang, mcm muka papa dia kot…hehe..

    0

    0
  12. akuwartawan says:

    yg 2nd beby ni cm rita..yg 1st cm huby die..besh2

    0

    0
  13. feyus says:

    Sgt2 comel, Tahniah Rita. Semoga berjaya mendidik anak. Berjaya didunia dan akhirat.InsyaAllah.
    Komen-komen berani di Facebook

    0

    0
  14. Fairytopia says:

    bapak ensem, mak cantik, mmg la kuar ank comel.. gen terbaik la katakan..

    0

    0
  15. hopefully rita rudaini berbahagia hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  16. ZARA says:

    alhamdulillah….semoga dengan kehadiran 2 cahaya mata dapat mengukuhkan ikatan rita dan aidil…semoga kedua-dua anak akan menjadi pembakar semangat rita…

    0

    0
  17. madno says:

    hohoho. muke takde nak senyum. otai aku rase besar nnt. haha

    0

    0
  18. fyna says:

    alolololo..tomey2 je.
    ;)

    0

    0
  19. sya says:

    comel bgt…gebusss

    0

    0
  20. Anonymous says:

    aq pelik lh manusia2 yg click dislike. msti xsuke rita. geng ayu raudha lh 2…eeee

    0

    0
  21. J says:

    Abg Nara, asal bosan sgt update2 BeautifulNara skrg ni? Bini tak bagi keje kah?

    0

    0
  22. EqA says:

    asal la nk dislike komen yg baik2 n yg mendoakan kebaikan utk family nie.. x baik la buat camtu.. even sejahat mane manusia tu, kite sentiasa la kne mendoakan yg terbaik utk mereka.. ape la.. haish..

    0

    0
  23. pinkydinky says:

    yg sulong sejibik mcm muke bapa dia….

    0

    0
  24. Spice says:

    Semoga selepas ini jgn ada lagi dok cerita hal2 dlm kain rumahtangga kat org ramai. Nanti akan memalukan diri sendiri ibarat ludah ke langit terkena muka sendiri. Last2 jilat sendiri sedangkan keburukan laki dah diceritakan. Cam kata org biasa gaduh2 cerita kat org tetapi mengandung juga mlm2 peluk laki juga eeeeeee. Udah2 la tuh…grrrrrrrrrr

    0

    0
  25. Black marissa says:

    MAK AIIII………………COMEYYY OOOOOORRRR ANAK DIER DUA2 NE

    0

    0
  26. zamnap says:

    c0m3L bangat….

    0

    0
  27. sailormoon says:

    comei sgt semuanya…..
    harap2 semuanya berkekalan dan bahagia hingga ke akhir umur……………….
    jgn gaduh2 tau…
    kang terberanak lg…..

    0

    0
  28. Classy, indeed. I adore your artical and also the appearance. I can’t wait to test it in my own test website. Your theme is quite productive that it is hard to keep up with one. Clean and easy to read. Very good blog. Great! I like it.

    0

    0
  29. Josef Nocera says:

    Hi there, You have done a fantastic job. I’ll definitely digg it and personally suggest to my friends. I am sure they will be benefited from this website.

    0

    0
  30. tensiometro says:

    asqAFS It’s straight to the point! You could not tell in other words! :D

    0

    0