Written by AbangNara | April 4th, 2009

gambar sosial anak yusof haslam

Confirm Dato’ Yusof Haslam akan mengenakan curfew(larangan keluar malam) kepada anak perempuannya selepas ini. Mana taknya, gambar sosial anak perempuan Dato’ Yusof Haslam kini dah menjadi tatapan semua rakyat Malaysia yang gilakan gosip-gosip terkini.

Dari sumber yang diterima, ini adalah anak kedua dari tiga orang anak Yusof Haslam. Yang pertama sudah tentulah bekas pakwe Diana Danielle. Yang kedua si perempuan di dalam gambar ini dan yang ketiga masih belum meraih populariti lagi.

Walaupun mukanya tak la lawa sangat, tapi bodynya boleh tahan jugak ye. Jeles kami di BeautifulNara tengok kemantapan body anak Yusof Haslam ini.

Kita layan lagi gambar sosial anak perempuan Yusof Haslam dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar sosial anak yusof haslam

gambar sosial anak yusof haslam

gambar sosial anak yusof haslam

gambar sosial anak yusof haslam

gambar sosial anak yusof haslam

gambar sosial anak yusof haslam

gambar sosial anak yusof haslam

98 responses to (GAMBAR)Anak Perempuan Yusof Haslam La Pulak!!!

  1. mantikulaz says:

    ish…ish..ish…

    0
    0
  2. rozy says:

    apa motif menonjolkan dada ke dada?
    kesian a kalau lelaki tu terstim ke..

    0
    0
  3. ain says:

    la..apa kejadahnya ni(mcm edisi siasat la plak hee)
    awt mcm ni ank dato yusoff hslam
    ish2 bt malu ja la
    sosialnya……….

    0
    0
  4. luvlygurlz says:

    die nie saje nak bg malu kat parents die ke??
    aku tgk da malu..

    0
    0
  5. pulut says:

    anak orang kaya normal la….ni sama kes ngan anak Datuk K la ni…mak bapak sibuk…dia pun sibukk gak….

    0
    0
  6. zaza says:

    lepas sorg sorg….ni buat publisiti murahan ni…

    0
    0
  7. pulut says:

    anak orang kaya normal la…ni sama ngan anak Dato K la nihhh….mak bapak sibuk…anak pun sibuk gak….

    0
    0
  8. Iryn says:

    eeeee…pe la nk jdi….klu lawa tu xper la gak.da la xlawa..prgai hancur!!ni sure da xd dara ni,habuk pin tarak….sian mak bpk q…malu…ad anak cni….!!!!!

    0
    0
  9. nekounam says:

    knak nya ngobek lam gmbr? ado urg nganoknya nak…hehehe..

    0
    0
  10. graduate says:

    besa gile hidung die!

    0
    0
  11. Zandi says:

    bertuah Is3 Yusuf Haslam..
    sejuk perut die mengandung dulu…hahaha…

    0
    0
  12. fazly hazel says:

    ALAHAI,,, PEMBERITAHUAN!

    1) KESIAN NAMPAK PEMPUAN NI COZ LIDAHNYE KEPANASAN JADI, PERLU DIJELIR-JELIRKAN SUPAYA SEJUK

    2) POSE SEWAKTU BERGAMBAR MENAKUTKAN ADA KALENYE MACAM POSE HARIMAU NAK TERBERANAK PUN ADA,

    3)

    MESTI BAJU GAMBAR PERTAMA DIBUAT DARIPADA PLASTIK JITAM ADIDAS, ITULA PASAL TAK DAPAT NAK TUTUP SEMUA, KAN TAK BESAR SANGAT PLASTIK TU, WALAUPON BADAN TUANNYA KEDEMPOL, HEHEHHE

    BAWA2 LAH BERTOBAT,

    0
    0
    • pulut says:

      orang mcm ni lambat sikit nak bertobat….moga2 tuhan beri mereka petunjuk.secepat mungkin sebelum kiamat tiba….eeee..naik bulu roma aku….bila ingatkan kiamat nihhh…

      0
      0
  13. SeaQuest says:

    Kalo cun takpelah, ini muka macam buntut kuali. Buang karan je tengok.

    layari : http://sengal.ning.com <— ramai sahabat kat situ..

    0
    0
  14. xYANx says:

    mulut terjuih mcm tu..bapak orang ternama anak wat prangai cam S**L je…

    0
    0
  15. jull says:

    wuit…….daringggggggnyerrr….galak nak mengawan la tu….dah musim kot….

    0
    0
  16. teja says:

    yang mamat baju merah bertopi cowboy tu ala ala pian cecupak pun ade gak ek?? hik hik hik

    0
    0
  17. garfield_82 says:

    hmmm….mesti malu yusuf selam kan??kesian dia..hmmmm…xpasal2 jek orang kutuk dia nanti

    0
    0
  18. flower says:

    insaf2 ler..
    x malu btol la ko ni..
    seksi nk mampus..

    0
    0
  19. ni says:

    mmmbetul ke dia anak yusof haslam…
    mcm lain la muke dia….
    si syamsul ade jugak iras iras bapak dia….
    anyway….tq 4 the info n pistures…

    0
    0
  20. puteri says:

    aku nk tanya, diorang ni GRO ke, ada gaya kan, hehehe mai la kita pnggil diorang dgn nama ni, baru benggang…setahu aku GRO mcm ni,…TAUBAT LA PINTU TAUBAT MASIH TERBUKA<

    0
    0
  21. Hermosa5790 says:

    huissshhh, obviously didn’t take after the good genes from her parents. muka mcm transgender, amik gambar angle mcm tu lagi, lagi lah tak flattering. sorry hon, it didn’t work out this time

    0
    0
  22. anita_rahmat says:

    honestly, i have been raised by a very religious family and was in london for almost 20 years. The malays there are the most unwanted guests at any house. because of their FOUL MOUTH. I am not generalising but this is a fact. These bloody malays come to their “friend’s” houses, eat their food and are treated like relatives. But what do they do in return? Gossip about other people’s families, spread negative stories that do not even concern them just to fill in their time, malays LOVE to talk about other people, its in their genes. and these malays are tudong clad, pray 5 times a day and are so called ‘beriman’. I wear the tudong and very proud of it. But to be honest, i try to stay away from any kampong malays because for 20 years, thats what they all do. gossip, fitnah, talk bad about people. my ustaz in london too was very fed up with the melayu kampongs, and at a ceramah he labelled these malays as viruses because they like to create fights and make other people look like they dont deserve to be talked good about. I believe, this girl is a nice girl. Nicer than any of you. Just because she wears revealing clothes, you dont have to create blogs like this for people to comment. come on kampongs, dont you guys have better things to do? no wonder the malays in malaysia cannot survive without the malay rights because their productivity is in gossiping. just doa for this girl so that she will find the light at the end of the tunnel and not make her look like a devil. you guys are actually the real devils here for making harsh statements. Its a dosa besar to talk bad about people this way. As for me, i pray for her prosperity and hope she will change in the future, insyaallah. However, You guys still disgust me and im ashamed for all of u. Now you know why we malays are not liked, anywhere in the world. now you know. kerana mulut badan binasa. jaga tepi kain orang. one day, one day, i would like to see how ur kids will turn out to be. god is great, god is forgiving. but spreading all these pictures/comments will not make things better, it would only reflect badly on yourselves. amin.

    0
    0
    • Nerazzurri says:

      Lady, thing is..at times these kind of things should be exposed to the public, just to show the reality of many Malaysians nowadays. I’m pretty sure that not just Malay people, but all other nations will condemn bad behaviours. The best example can be seen in Hollywood whereby they do reveal good & bad things about the life of celebrities. Why? Coz these people are public figures. You should’ve looked at all the news & pictures about celebrities in other countries too; whereby living in a wild life like this is widely considered as morally wrong. But we as Muslims, religion is more important than just moral. It’s up to everyone on how to reflect these pictures. I personally agree that pictures like these be exposed to public, just for the purpose of revealing the whole truth about the life of most Malaysian artists these days.

      0
      0
  23. zaza says:

    ko ni kan selalu bagi info salah..setahu aku anak sulong Y.haslam dah ada anak pun…Y.haslam dah bercucu pun… bukan ke bekas pakwe si diana tu ada abang….huhu cerita ko ni macam confirm jek… ntah2 anak dara Y.haslam ko kenal pun idak…betul ke tidak tu anak y.haslam….. hati2 sket bagi info….

    0
    0
    • Antasha says:

      dia memang ada anak pempuan la…

      0
      0
      • bUDakgEnIus says:

        TEKA-TEKI;

        Kalau Yusuf Haslam ada ada pompuan,
        Yusof ISLAM ada anak ape?

        APE DIA?

        0
        0
    • azi says:

      wei kwn,ko pn salah..setau aku.ank dato’ ni de 4 org.yg sulung kakak,pas tu syamsul,faizal n the last dlm gambar tu..aku tau psl aku tgk rancangan AC ari tu..kt umh dato nie..info salah le beb.

      0
      0
    • kundo says:

      betul2.. si shamsul bodoh tu ade abg.. abg die aka ank sulong yusof haslam penah berlakon dulu dalm maria mariana..

      0
      0
      • fiona fay says:

        ishhh..korang nie..jgn komen smpai x sedar diri!!!ntah2 korang lg teruk ..nsib x bogel je kut..alim la 2 tp hancur..xbleh d pkai dah 2

        0
        0
  24. flower says:

    geli kau tgok dia..
    mcm gian sgt dh..

    0
    0
  25. Bunga says:

    .: Biasa arr ank org kaya..abg dia pun lebih kurang gak perangai dia..:.

    0
    0
  26. Antasha says:

    ish korang ni… jangan la ngumpat tak tentu pasal.. ape yg korang dapat? xde ape2 kan?

    so biarlah…. tak de ape masalahnye hidup dia macam tu

    0
    0
    • Nerazzurri says:

      Giler ke aper ko ni? Teruk macam ni pon nak suruh biarkan jer? Memangla tak dapat ape2…tapi lagi baik rasanya dari mengiyakan je..sebab memang sah2 tak btol, kena la kata. Lainla kalau life sama je dgn dia, semestinya akan menyokong benda2 ni semua…

      0
      0
  27. Splinterz says:

    korang nie kecoh tkda kerja lain tul!! biarla suka atila cuba cermin diri sendri baru nk memburukkan org lain

    0
    0
  28. sofia says:

    eh!bkn ke ank sulung yusof haslam tue laki nama faizal.yg kedua tue br bekas pakwe diana si samsul tue.tp x tau plak yusuf haslam ada ank ppuan.rasa tiga2 laki.

    0
    0
  29. apple says:

    alalalala…x baik m’buka aib orang..biarkanla..
    buat nak jga tepi kain orang..
    yusuf haslam dah maju..
    yg kamu..
    kate pasal orng ja ada..
    hdup x pndai maju pun

    0
    0
    • sherry says:

      Sbg org Islam kita kna nasihat. No tpon dato’ datin kita xada. Arap2 dia bukak blog ni & boleh nsht anak dia. Dapatla kta slamatkan sorang umat kita.

      0
      0
  30. jezz says:

    aik..xbajet anak dier hodoh..bapak pnye ensem

    0
    0
  31. sherry says:

    Cm sosial ngatla bdk nh… Mak bapak org baik2. Tentu dorg tak tau prangai anak yg sosial ni. Ingt anak bljar nk jd pandai tp pndai kot lain. Dato’ , Datin, tengok2 bdk ni. Kesian dia.

    0
    0
  32. enal says:

    ala minah ni, setakat anak datok aja bukannya apa pon. Harta tak de harta ayah ada la.

    0
    0
  33. moi says:

    abang si budak nie tentu dapat inspirasi dari adik dia untuk buat filem..sosial!!

    0
    0
  34. bujal says:

    klu mamat 2 xnaik lg, mmg lmbap cm cipan.. dh trg2 open, ape lg…

    0
    0
  35. mekla says:

    kau tunggu bunga cinta lestari pn skali kau dalam neraka

    0
    0
  36. meow_meow says:

    kawan 1 opis aku ckap dak pompuan 2 sengal..
    wat malu mak ayah jerk..
    pnat jerk mak ayah jage smpai beso..
    ROSAK!! ROSAK!!
    kawan 1 opis ak cakap la kan..
    huhuhu..

    0
    0
  37. fatyn says:

    hey ko ny x senonoh an pe bende le ko x tkot tuhan ke

    0
    0
  38. newsflashgirl says:

    shes social,so what???
    let her be its her life

    0
    0
  39. newsflashgirl says:

    let her have her fun..
    its her life

    1
    0
  40. eiyla says:

    ish3…..apa nak jadila….yg laki cara laki..yg pompuan cara pmpuan…ayuhla bertaubat..jgn tau buat sudah…..

    0
    0
  41. You will find some interesting points in time therein clause but I do not know if I see all of them heart to eye . There is some validness but I’ll take maintain judgment until I search into it additional. Great article , thank you and we want more! Added to FeedBurner likewise.

    0
    0