Written by AbangNara | March 24th, 2009

gambar anak nora danish

Bila tengok gambar di atas, tak tahu nak cakap yang mana lagi comel. Anaknya ke emaknya? Rasa macam emaknya lagi comel. Hehehe.

Terima kasih berbanyak kepada Nora Danish kerana sanggup berkongsi gambar anaknya, Putera Rayqal Ramli dengan orang ramai. Baca kat Utusan, namanya dieja “Rayqal Ramli” tapi ada jugak orang kata “Raiqal Ramli“. Tak tahu mana satu yang betul.

Disebabkan terlalu banyak gambar anak pertama Nora Danish ini, kami paparkan dulu 5 keping gambar Putera Rayqal Ramli dan selebihnya akan menyusul tidak lama lagi.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar anak Nora Danish.

gambar anak nora danish

gambar anak nora danish

gambar anak nora danish

gambar anak nora danish

17 responses to (GAMBAR)Anak Nora Danish, Putera Rayqal Ramli

  1. anakjindari_teko says:

    apelah rizal… bini macam ni punya cantik pun ko kasi tinggal…. lawa tu… nora..dah la tu sayang..mari kat i.. i jaga u… u jangan takut…

    setakat nak bagi susu kat anak u pun..i sanggup… papa dia je yang tak sanggup…

  2. Dicgmd48 says:

    kan bagus kalau bersatu semula..

  3. eton(bukannamasebenar) says:

    erm..
    da xde jodoh..
    nk wt cmne..
    kte hanya merancang..
    cewah!

  4. aku says:

    klu berbaik semula kn lebih baik
    apa2 pn…moga brbahagia bt nora dan bekas suaminya dgn kehadiran org bru

  5. MamaPhea says:

    ntahle… tak de kena mengena pun dengan nora danish nih.. tapi rasa happy sangat tengok dia berbaik balik dgn husband.. demi rizal rayqal.. ‘padan muka’ orang tuh…

  6. flower says:

    aku pon nk tgok dorang bersatu semula demi menjaga ank nyer itu..

  7. ain says:

    betul!hrp2 diaorg ni akan bersatu semula
    nmpk bahagia jer

  8. flower says:

    hehe..
    cute baby..

  9. putri says:

    ape ke bangang r si rizal 2..
    bini ckit pnye lawa..
    si fasha sandha y cm pompuan sundal 2 gak ko kejar2..

    buta tul mata hati ko rizal..
    pape pn,nora danish..,tetap maintain ayu+lawa cgt2..

  10. boxer hugo bosss says:

    ank die sejibik muke jntan tue ar..
    jgn perngai ikot bapak sudey ler…selisih!!!
    jge ank n idup ko je la nora…yg len usah amik pedulik..
    msti nora nie serik…xpe amik mse…besokan ank ko..

  11. noramini says:

    salam kpd kak nora saya ingin mngucapkan tahniah krna dpt mlahirkan ryan dgn baik……….and sbar je la dgn ktntuan ilahi insya-Allah mseh rmai lagi pnggnti untk akak sy ni plajar skolah menengah agama daril iktisam d kdah erm leh pnggl sy linda, form 4 tlong doakn sy dlm SPM thon dpn yer k bye4

  12. sakura says:

    entah apa2 si rizal 2….nora 2 cantik manis nk juga dgn si Fasha,,,tp bila tgk gambar kt atas 2,,,nampk bahagia jer,,,kan bagus kalu bersatu semula ….mesti best,,,kami doakn semoga nora dan rizal akan bersatu semula menjadi suami isteri yang sah…fasha x sesuai jadi isteri rizal…

  13. sangat2 says:

    kalo aku jadi rizal, aku sumpah2 si fahsa sundal, pasai dia la kehilangan isteri yg begini kiut dan oasal dia la xdapat menjadi suami yg baik menemankan isteri di bilik bersalin, anak sulung pulak tu…

  14. click here says:

    I’m extremely impressed together with your writing abilities neatly as with the layout on your weblog. Is this a paid subject or did you customize it your self? Anyway stay up the excellent high quality writing, it’s uncommon to see a great weblog like this one nowadays..

  15. Kata Hikmah says:

    You made some clear points there. I looked on the internet for the subject and found most persons will consent with your site.

  16. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.