Written by AbangNara | May 13th, 2011

gambar anak kembar sazzy falak

Bapak comel. Serius comel. Bestnya Sazzy dapat anak kembar. Cute mute macam mak dia. Mesti korang teruja gak nak dapat anak kembar kan lepas tengok gambar anak kembar Sazzy Falak nie? Hehehe. Abang Nara pun teruja!!!!

gambar anak kembar sazzy falak

Geramnya ~~~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 responses to (GAMBAR)Anak Kembar Sazzy Falak, Iman Lily & Tiara Rose

  1. MenjualTongkatAli says:

    Kami ada menjual Tongkat Ali dan Kacip Fatimah khusus untuk pasangan yang bakal mendirikan rumah tangga

    0
    0
  2. shaq sawami says:

    serious comel

    0
    0
  3. azalea says:

    bestnyaaaaa
    sempat lg jual kacip fatimah kauu

    0
    0
  4. Cik Nad says:

    congrates n soooo cute ur twin.. hope saya pun nak dpt mcm tu.. doa kan..

    0
    0
  5. Anabobo says:

    Alahai comelnya!
    Rezeki dia dpt dua skali!
    Didik ank2 tu baik2..

    0
    0
  6. mulut capoi says:

    kALAU YG BARU NK KAWIN TK PAYAH TONGKAT ALI KE KACIP FATIMAH DAH MEMANG DOK MENONGKAT ,KACIP BARU PUN MESTI TAJAM,OFFER KAT ORG NK KONDEM DAN LUNYAI , BARU NAMPAK POWER UBAT LU….HAIYA…..INI PUN MAU CERITA KAAAA…KAH…KAH….KANGGGGGGGG.

    0
    0
    • rainbow says:

      Haha..btol la, pehal br kawen nk tongkat berkacip2?? Mau sethn nk pecah dara kang!!! Aku dh 10 thn kawen pon ketat lg…
      Hati2 dgn pelbagai produk takot jd lainnnn le plak…hihiii..

      0
      0
  7. jambu batu says:

    hope anak2 dye mbesar dgn sehat… congrats to sazzy falak.., comel gle baby2 dye ;)

    0
    0
  8. hmmm says:

    semoga mjadi anak yg solehah..amin

    0
    0
  9. iffayuna says:

    aaa tomeiii2.. nak satu ><

    0
    0
  10. yana says:

    delivery normal ke bedah?
    kawaiii!

    0
    0
  11. secret says:

    =) happy mother’s day to you sazzy !!!!
    =) jage diri elok2. jage kesihatan
    you are MOM now!!! huhuhu
    good luck!

    0
    0
  12. mulut capoi says:

    IBU TU XYAHLAH TUNJUK POSISI BARING2,TAK MANIS ORG. TENGOK.

    0
    0
    • calculator says:

      rilek la bro..lu tak ske..lu tak payah tengok…gelabah tak tentu pasal..

      0
      0
    • LuLu says:

      ntah die ni…. org tengok rilex je… die baring mengadap baby die… bukan baring terkangkang…. ape laaaaaaaaaaaa…

      0
      0
    • minah jembol says:

      kecoh lu der..ko stim ker nengok maknyer baring gitu??

      0
      0
      • TAURUS says:

        ntah….lu ckp psl kacip fatimah tongkat ali menongkat bagai tu manis kew?? x sekolah ke hape dia neh

        0
        0
    • biaq pi r says:

      sazzy tu br pas bedah, robek perut nak kuar kn baby..ko nk kutuk2 lg..ko mmg tmbh dosa la bro/ minah..

      0
      0
  13. farabella says:

    bukan ke dia tgh pantang, biarlah dia baring..

    congrats to sazzy and nash..

    0
    0
  14. farah says:

    comell~ congrats :)

    0
    0
  15. yang says:

    kiut ow….geram plak tengok baby2 ni…hehehe

    0
    0
  16. pic says:

    alahai…come nya..jeles aku tngok..
    kalu tak 2bln lg ak pun bsalin kmbar..
    tp xde rezeki..keguguran sorang
    tnggl la sorang.tp xpe la ade jg

    0
    0
  17. jue says:

    huhuuu nk petua/tips utk dpt anak kembar… :)

    0
    0
  18. Ntah says:

    Dah lama aku teringin nak anak kembar…belum ada rezeki lg…tahniahhh kat Sazzy semoga jd ibu mithali..comel anak2 dia.

    0
    0
  19. Merpati Putih says:

    congratz both of u… :-) so cute

    0
    0
  20. serai says:

    aku pun teringin baby kembar….moga2 dimaklumkanNYA…btw, dia baring sopan je dan pakai comforter….

    0
    0
  21. miasofea says:

    comelnya…..
    congrt sazzy dn suami…

    0
    0
  22. mama says:

    tahniah…buat sazzy n hubby
    comelnya..

    0
    0
  23. what the? says:

    mesti dia tak percaya, betapa gembira nampak muka anak sendiri.

    0
    0
  24. mamaRAZI says:

    masih kecik lg so xtau ikot muka sape.. x sbr nk tggu twins dia bsr..:)

    0
    0
  25. akulahpompuanittew says:

    comelllsss tahap maximum!!!!!

    0
    0
  26. azura says:

    wahhh besh nye dpt kembar… tingin sgt2 nak kembo ..

    semoga kembar ni membesar & jd muslimah sejati

    0
    0
  27. lindalam says:

    org tua2 kata kalu tgh bpantang jgn baring mengiring.. pepun mmg comel baby2 itu

    0
    0
  28. zaia says:

    comel..comel..huhu..bestnye dpt anak kembar..

    0
    0
  29. Wak Lu says:

    comel!!!!!!! alhamdullillah…..i like tiara rose name…nice…

    0
    0
  30. Diether Ocampo says:

    Si ibu tu sepatutnya menutup aurat.

    0
    0
  31. Mama Kembar says:

    tahniah…
    usia anak sy dgn sazzy takda jauh beza. Kembar saya baru masuk 2 bulan. Tapi dua2 perempuan. Sazzy sorang laki sorang perempuan ek.
    comel.

    0
    0
    • Milah Middleton says:

      Ape lak sorg laki sorg ppuan?dua2 pempuan
      La mama..tiara rose and imaan lilly.

      0
      0
  32. imanfaiz says:

    Tahniah pada Sazzy dan Suami.

    0
    0
  33. daisy says:

    tahniah buat couple bahagia ni..ank kembar saya dh berusia 16 tahun but still rindu saat dorng still baby…penat jgn cakap lah coz double work kna buat but bila dh tgk dorng membesar now ni..rasa legaaaaaa sgt…
    apa2 pun both of u kena byk besabar dgn kerenah twin ni k…n tahniah sekali lagi..

    0
    0
  34. mat abu says:

    alhamdulillah n tahniah pada nazril n sazzy….anak nie amanah Allah pd kte…tanggungjawab besar kta sbgai parents utk mendidik kearah yg positif…klu leh pemakaian si ibu kena la jaga betol2….xnak dah yg mcm lalu menjadi kontroversi….biarlah perangai anak2 seindah nama yg korang beri..InsyaAllah…amin

    0
    0
  35. sayamelayu says:

    nama macam org putih…nama melayu kan banyak..sedap2 pulak tu..

    0
    0
  36. princess says:

    tomeiii… n cute…. wah… xsabar nk kawen.. nti dpt baby comel.. teruja.. bila tgk org dpt baby twin… haish!!!

    0
    0
  37. beraswangi says:

    kan best mcm tu,, skali beranak dpat sepasang trus… huuu… :D ..

    0
    0
  38. gosipgurl_fea1 says:

    wow adorable~

    0
    0
  39. cheapcoklat says:

    congrats!~

    0
    0
  40. comel la anak kak sazzy falak nama anak kak sazzy falak apa ye………………?????????????

    0
    0