Written by AbangNara | November 6th, 2009

anak dara rosyam noor

Cantik, menarik, tertarik dan memang da boom betullah gambar-gambar anak dara Rosyam Noor nie. Sekali tengok bukan macam anak ngan bapak pun ada gak. Macam adik ngan abang. Dah besar-besar belaka dah anak-anak Rosyam nie. Mungkin abang Rosyam kita dah bersiap sedia untuk menerima menantu? Ada sesiapa berani nak cuba nasib?

Lagi gambar anak dara Rosyam Noor dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak dara rosyam noor

anak dara rosyam noor

anak dara rosyam noor

anak dara rosyam noor

anak dara rosyam noor

anak dara rosyam noor

anak dara rosyam noor

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

213 responses to (GAMBAR)Anak Dara Rosyam Noor, Cun Melecun Tue ~~

  1. violet says:

    emm…
    sweet gak

    0
    0
  2. ros says:

    cun gak anak dier yer….

    0
    0
  3. violet says:

    rosyam
    x mcm ayh lak
    cm bf
    pun ade
    huhu..

    0
    0
  4. hantupensil says:

    wah..bole tahan…
    erm..

    0
    0
  5. anNeDeSiLva says:

    haah cantik2 anak dia..

    0
    0
  6. anNeDeSiLva says:

    guy…
    pasal zaidi omar tu..
    aane ada baca td dalam paper..
    pelakon langgar moto..
    rupanya dia ekk..
    baru taw…

    0
    1
  7. anNeDeSiLva says:

    mesti seronok dorg ni jadik anak org kaya kan….

    0
    0
  8. ammey says:

    em ank bso dh
    pak muda ag…

    0
    0
  9. BumbleBee says:

    yg baju merah tu cuter…. harap2 perangai elok la…jgn lepas ni ade gmbr2 x senonoh plak kuar sudahh… :)

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      tula betoll..
      kadang2 mcm ni taw2 nanti ada pic naked la ape la..
      tak bgus..
      harap dorg tak mcm tu..

      0
      0
  10. anNeDeSiLva says:

    Kak Nara keluarkan video Mr Avamon from Romania nyanyi lagu CUBA faizal Tahir….
    my friends kata kat oh bulan ada kuar video tu..
    pi la cari….

    0
    0
  11. syaz says:

    as what i know..anak2 rosyam mmg baik2…very polite..humble…i suka sgt…

    isteri dia pun baik…i suka tgk famili dorg..pandai rosyam jaga keluarganya…

    0
    0
  12. cili says:

    tang mana cantik pun aku x tauuu. before pic ni dah ada pic anak rosyam.seksi gamat ooooo.

    0
    0
  13. ammey says:

    sape ade g kt cni muncul la

    0
    0
  14. aRieS ApRiL says:

    pic ke 2 cam prnh nengok ja muka ank dia…
    cam plkon pn ada….

    0
    0
  15. LaLuNa says:

    kepala tali pinggang dak baju putih tu mcm…err….aku silap tgk ker…

    0
    0
  16. aRieS ApRiL says:

    msti dia pnya umah bsar kan?
    bunglow ni…
    tngk la garden dia…
    kalah umah aries….

    0
    0
  17. ramai betul yang online sekarang nie. sampai 400 lebih orang. nasib baik tak hang BN

    0
    0
  18. violet says:

    hhhuuuuuuuuaaaaaarrrrrrrrgggggggghhhhhhhh

    0
    0
  19. pEnArI pOcO2 says:

    brape umur anak dier nie yerk…?

    0
    0
  20. Lovelyvic says:

    comelnya anak dia…
    comel macam aku…
    opss terlebih sudah~!

    0
    0
  21. anNeDeSiLva says:

    banyak reader silent nie..

    0
    0
  22. EclipsE says:

    wife rosyam yg mn??

    0
    0
  23. EclipsE says:

    damn tension!!!!!!!!!!!

    0
    0
  24. kak anie says:

    Jarang dpt tengok gambar2 anak2 & isteri rosyam…yang pakai tudung diapit anak2nya tu isteri dia ke?

    0
    0
  25. anNeDeSiLva says:

    bosan,…

    0
    0
  26. jane says:

    harap dia jaga anak2 dia baik2…..jgn macam sesetengah anak artis lain yg liar……

    0
    0
  27. EclipsE says:

    cun yg pki bju kaler cklt tue…

    0
    0
  28. aRieS ApRiL says:

    eclipse…
    aries bru bca kat page manohara….
    baik jer ko kata aries ya?
    :-)

    0
    0
    • EclipsE says:

      hahahahaha…aku tlh mglamorkan ko aries…sume ingat muka ko mcm mano…cun ape… tue…putih n gebu…
      yg lelain tue…biarlah rahsia…hehehe..

      0
      0
  29. EclipsE says:

    aries nti time gathering BN…ko cuti lm skit….
    klu bt sbtu…ahad tue kite g jln2…nak x?dgn anne skali…
    anne area kl dia xpert gile…mn lorong kite nak p…dia leh bwk….huhu…nti eclipse blanja lah mkn satay kajang….
    tp anne mst nak mkn kat chilli’s tue…heheheh…

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      ok ja….
      mira on ja…
      janji korang blnja…
      hehehehhehehe

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      yela..
      bole anne on..
      aslkan eclipse datang amek anne..
      sume lorng anne leh bawak…

      eclipse janji nak belanjja anne makan chili’s..uhuhuhuhuhu
      anne nak chili’s……….

      0
      0
      • aRieS ApRiL says:

        favo place tu…
        pas tu…
        kita p burger king la ya?
        png pyh nk cri…
        tringn bangat….

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          burger king jek??hahahahahaha
          bole..bole..
          mira belanja la kitorg berdua….

          0
          0
        • EclipsE says:

          la aries…burger king xsdp la…
          kite p makan carls jr…burger gak…
          tp burger bsr gedabak…puas mkn…
          fulus jer la lbh sket time nak pay…

          0
          0
      • EclipsE says:

        DEMAND TOL KO NEY ANNE…
        TGU AKU DPT DUIT DLU…
        BKN CHILLI;S JER…
        SEBAKUL CILI APE AKU LEH HADIAHKAN KAT KO…HUHU..

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          hahahahaha..
          sebakul cili anne leh bli sndri..
          bkn demand dh alang2 eclipse nk blanja baek mintak yg best2…hehehmuaxx..

          0
          0
        • EclipsE says:

          mulai skrg ko semayang doakan aku cpt kaya…heheheh…
          ade rezeki jumpe…psti eclipse blanja…
          dun worry…
          xsbr nak merewang dgn korg berdua…

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          demand pn…
          bkn baik ko gak…
          hahahahahaha

          0
          0
  30. tOmEii says:

    askum….
    empt2 girl tu ke ank die…..

    0
    0
  31. EclipsE says:

    best nya klu ujan2 ney dpt mkn karipap pns2….u….nikmat….

    0
    0
  32. tOmEii says:

    aiyakkk sush tul msk bn….
    kna beli comp br nmpkny…..
    comp dh tua……
    rnduny kt korg…..

    0
    0
  33. aRieS ApRiL says:

    anne…
    pas ni anne lak blnja ya?
    anne kan nk naik gji dh.,…..

    0
    0
  34. EclipsE says:

    nti gathering BN…i think bg kak nara duit n we buy jer fast food like kfc,mcd…etc….
    klu nak bwk mknan sndr lecehla…lgpon kite lbh kpd pjumpaan…mkn tue no2…

    wat do u think??

    0
    0
  35. anNeDeSiLva says:

    eehehehhehehe

    0
    0
  36. aRieS ApRiL says:

    esk korang keja x?

    0
    0
  37. EclipsE says:

    aduh sejuk nya kt cni…
    dh pki cardigan pon…still sejuk lg…

    0
    0
  38. kira-kira says:

    yeaaaa……….ahad kelantan cuti…
    hahaha

    0
    0
  39. anNeDeSiLva says:

    ape memokak jo nie????heheh

    0
    0
  40. laracroft says:

    yg baju ceklat tu cam muka linda rafar sket2… tapi kedua2 anak pompuan dia mmg sebijik rupa mak diaorg.. idung pun sebijik :)

    0
    0
  41. hamba allah says:

    biase je anak dia … bini aku lagi lawa

    0
    0
  42. OTAI says:

    KURANG LAWA…. HEEEEEEEEEEEEEEE……..

    0
    0
  43. OTAI says:

    ANAK ROSYAM NOOR 2… TAK LAWA PUN.. SY PUNYA GADIS LAGI BEAUTIFUL…….HEHEHE………?

    0
    0
  44. jed hijau says:

    biasa je….

    aku lagi lawa….hahahaha hehehhee hohohoho perasannya aku……

    pompuan diciptakan masing2 ada lebih dan kurang….
    kalau akak nak cari menantu untuk anak lelaki akak satu hari kelak….akak cari rupa yang macam anak rosyam ni aje dah cukup….

    nanti kalau lawa2 sangat macam gf anak datok k pun takut gak…kat belakang kita perangai ntah ape2…

    0
    0
  45. momo,, says:

    cntik lah jgak,,hu3,,

    0
    0
  46. pinkypanthers says:

    dh besar pnjg ank dia rupanya…
    x mcm bapak ngan ank…
    dh mcm bf ngan gf la plak…

    0
    0
  47. taiko says:

    Cun tapi tak nak de aku.

    0
    0
  48. klik sini…gambar2 menarik lagi

    0
    0
  49. ROHAIFI AZRI says:

    ok ar… nak kata CUN MELECUN tu tak sampai lagi kot tahap camtu. Sekadar boleh la. Ramai lagi gadis-gadis yang cun melecun kat luar sana… :-)

    0
    0
  50. Mr. Cuz says:

    ok la..nmpak gk la muke melayu tu..hehe

    0
    0
  51. sukiminna says:

    wa..cun la ank rosham

    0
    0
  52. Zaza Muhammad says:

    hmmm…canteekkk….xyah aaa jadi artis, wak komplikated hidup je.. betterlah jadi org biasa..

    0
    0
  53. Bukit besi says:

    haaaaaa…..biase je aku tengok….xde la lawa sgt pon…tap kalu die ajak aku kawin konpem aku xtolak….

    0
    0
  54. machoman says:

    biase je aku tengok ,ala same itam macam bapak dier wa kakakakakakakaka……..

    0
    0
  55. Tak teringin plak rasanye , rimas tengok pompuan camni……. kalo free, okay

    0
    0
  56. aniesha says:

    erm..ank2 rosyam mmg lawa..dari dorg kecik aku da tgk dorg..tp da lame gak xjupe dorg..smp aku naik lupe plak yg ank sulung die da 19thn..sebaya ngn arwah adik aku..
    lawa2 ank die,tp leh thn memberontak time kecik2 dlu..skang ni xtau la..huhuhu

    0
    0
  57. manjalara says:

    lawa laa….so sweet, rosyam jaga la elok2 anak u supaya tak tercalar dgn gosip

    0
    0
  58. Hamba Allah says:

    Ibnu Mas’ud ra telah meriwayatkan bahawa Rasulullah saw telah bersabda , “Wanita adalah objek yang tersorok (aurat), apabila ia keluar syaitan akan menghias mereka untuk menggoda kaum lelaki” (At-Tirmizi).

    0
    0
  59. khairul says:

    Wow wow wow.. mmm.. kalau bertudung lagi cantik saya kira.

    Khairul,
    A fan of
    Gambarcarabersetubuh.blogspot.com

    0
    0
  60. aRieS ApRiL says:

    cam baizura kahar la skit2x…
    tnggi cam dynaz…

    0
    0
  61. ada says:

    biasa jer, mak dia lg cun, ikut rosyam kot

    0
    0
  62. beyond-d says:

    sweet nye anak2 pompuan rosyam nor…pandai2 plak tu..

    0
    0
  63. Pharme791 says:

    Hello! afgkcea interesting afgkcea site!

    0
    0
  64. misz gurly says:

    wah!!! aku knl la gurl yg pakai shawl tu..
    junior aku tym kt skulah…

    dye ade ltk pic2 ni kt fb dye…

    0
    0
  65. Khaidir says:

    wow. lawa juga. ;)

    0
    0