Written by AbangNara | August 18th, 2010

gambar anak artis malaysia

Comel sungguh anak-anak selebriti Malaysia nie. Tapi jangan risau sebab sebenarnya semua budak-budak memang comel. Kalau anda bukan selebriti pun, kami percaya yang anak anda secomel atau mungkin lebih comel daripada anak-anak selebriti Malaysia nie. Budak-budak memang cute. Rasa nak cubit je pipi sorang-sorang.

Lagi gambar anak-anak selebriti Malaysia yang kiut miut dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ini diambil masa event Fesyenita Baby Kiko. Terima kasih kepada Qimie yang memaklumkan kepada kami tentang kewujudan gambar-gambar ini.

P.S: Ciannya dia penat puasa..

gambar anak artis malaysia

gambar anak artis malaysia

gambar anak artis malaysia

gambar anak artis malaysia

gambar anak artis malaysia

gambar anak artis malaysia

gambar anak artis malaysia

144 responses to (GAMBAR)Anak-Anak Selebriti Malaysia Yang Kiut Miut ~~~

  1. manjalara says:

    comelllnya anak erra

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • ek? aku nengok tak comel pun T_T

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • murni says:

        da besar t comel la..tgk tak gmbar Fahrin kecik2 kat fb dia? kecik xde la comel sgt, tp dah besar jadik comel pulak.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • Puteri Rania says:

          betul betul.. fahrin mase kecik biase biase je.. mmg tak comel pun.. tp bile tgk dia sekarang.. wah.. cair cheq! dah la baik.. hensem..lalalala.. fasha sandha pulak mmg comel giler time kecik2 dulu and sekarang dah besar mmg tak dinafikan dia cantek, tp perangai je yg keji giler… huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • sand says:

        eiii budak kecik mana ada yg tk comel..isk isk ngn bebudak pun ko nak dengki.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • murni says:

          Erra’s daughter cute la. And what makes a child cute also is his/her perangai yg comel itu. :)

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • Damia says:

          Manajalara, sand, murni, Puteri Rania, I am strongly agree with you guys!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • dont lie .... says:

        setuju dgn bawang = comell anak erra ????? tolong la pakai spek mata oiii …..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • kaka says:

      omg..erra seriously looks like a drag queen!

      please ditch the wig erra..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. rosh says:

    ooo….tp cth terdekat mia sara nasuha..comeyyy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. zeteakhma says:

    byk2… anak saper yg comei?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. zu_CAD says:

    betul…. mia aku rasa comei…. pic kat atas ni comei biasa2 jer……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. mak batin says:

    ala baru nak igt dpt komen 1st.hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. dome says:

    anak nadia cute and senang sgt nak urus….jadi erra ke menang? eiii!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sosok_ghaib says:

      betul2x..setuju!!..suke sgt dgn anak nadia..
      hensem!!..geram dgn bibir die..ahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Roxy says:

    cantiknye rambut anak Sabrina…=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. APEK TUA TAK SEDAR DIRI says:

    naper muka erra yang atas tu macam hantu jer..terlebih botox ke haper

    *ganyang indonsialan!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. cutemummy says:

    wah! ramai dah yg dok ngendong anak. bagus lah camni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Jackal says:

    comel? biasa je. macam budak-budak kampung je. anak erra comel tapi takdelah outstanding mana pun./ Biasa-biasa je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zeta says:

      mmg la tak comel sgt cos masih kecik lagi.. rambut pun tak panjang lagi.. anak sabrina tu mmg comel cos rambut dah ikal mayang.. just imagine siti nurhaliza or artis2 lain yg cantik tapi ‘kureng’ rambut… mestilah jadi tak comey kan.. fikir2kanlah sebelum nk comment tu.. we are talking about kids okay!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Qiqi_funny says:

      yer la kan??:)bukan canteq sngat pon..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. milixs says:

    ank buah aku comey2 gile..btol .hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. hana says:

    comel biasa2 je….xde x factor nye……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • apa2 ajer says:

      Artis sumer tur nk menunjuk2… konon2 anak dorang lah yg paling comei… Anak kucing aku lagi comei daaaaaaaa….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lenny Hezrin says:

        Alah..mane ko tau yg ko tu tak menunjuk nnti bile dah ade anak.. kot kot mengalahkan artis2 ni semua.. tp tu pun klau comel, klau tak? tak dapeq nk nolong hek!

        to hana – take note! klau tul lah ko tu pompuan, nnti klau dpt anak tak comel, ingat2 la comment short tp pedas ko ni ekh!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. tijah says:

    ini bukan -peraduan bb comel…jd masalah pemenang tak comel tak sepatutnya di pertikaikan..siapa yg pandai cari baju utk anak masing2 dialah pemenangnya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. e.f.g.h.i. says:

    anak sabrina comelnya.. rmbut kriting.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tijah says:

      anak dia mmg comel…tp sayang mama dia tak pandai pilih baju… sarat cam kebun bunga ja masa tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. miss_pinky says:

    sape menang er.?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tijah says:

      anak erra…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eyda says:

        dah agak dah….tp aku suka anak rita rudaini….cantik cam mak n pak nyer…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jackal says:

          Anak erra comel??????????

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • anak aku lebih comel says:

          anak era biasa aje….Anak Sabrina yang paling cantik sekali. rambut pun cun

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Farisha says:

          aku pantang tul lah dgn comment org yg tak tau bersyukur dgn nikmat allah.. dok gatal mulut je nk mengata org tu comel ke, cantik ke, hensem ke.. lagi-lagi nk mengutuk budak kecik.. taubat lah wei! klau korang ni masih single mingle lagi and mmg takder plan nk kahwin or ade anak, takpe.. sile teruskan kutukan anda tu ye (istighfar…), tp klau rase2 nk ade anak sendiri in the future, cepat2 la taubat.. harini korang mengata anak erra tak comel la, anak nisdawati paling tak comellah.. tp ingat nnti klau allah bg balasan anak korang kena symptom cacat anggota badan or kena penyakit2 chronic cm ne? hah! apehal terjegil mate tu? terkedu korang dibuatnyer….

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  16. baby says:

    anak nadia gle cute,comellllll

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. manggis says:

    bg aku budak2 kecik semua comel…ala comel belaka..itukan semua ciptaan Allah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Zeta says:

      betul tu manggis.. apesal la nk dipertikaikan kecomelan bebudak tu semua? diorang tu suci bak kain putih takde dosa lagi and korang yg lain ni nk kutuk-kutuk and compare with others apesal… kekadang tu mase kecik je comey, tp bile dh besar tup tup jadi ugly betty lak..pastu perangai tak bleh blah cam ne?.. as a conclusion, klau anda2 di luar sane ade anak2 yg comel and pintar, jgn proud sgt.. rilek wat bodoh je.. just SYUKUR je ekh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. hasya says:

    ank buah i lg comey
    c adek nurin dhia maisara
    hahaha
    jgn mara haa
    ;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. derp says:

    ngarut je post ni..sume x comel…xde yg berkenan..mia sara je yg leh dkategori sebagai comel…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Y says:

      asal bdk cute,bg kt mia sara,tue je la yg ko tau walhal semua budak kt dunia nie cute,semua sempurna sbb semuanya ciptaan Tuhan,xbaik ko ckp cmtue,klu semua muka nk sama cm comel cm mia sara tue,susahla dunia..pe pnye statement daaaaaa….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • love says:

        betul tu,tak patut tau korang cakap ank org tu comel ke tak comel,klau ank korang yg dkomen mcam tu mcam mana?lgipun itu semua cptaan Allah.smua bby comel dan yg pling pnting cmel dan cntik akhlaknya..sy pun heran gak nape nak menyanjung tggi sangat ngan mia sara tu?sy akui die memang sgat comel,tp biarlah berpada2 spaya die tdak tggelam dgn pjian bla dwasa klak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. bai says:

    anak i pun comel gak tau! hahahahha *ayat muntah darah*

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. sebokmama says:

    memangle kecik kecik semuanya comel2 belaka dah besar comottttt…termasuk anak mama sendiri ha ha…tp kan tergamak gak org2 dera n bunuh yek..apalah bdak2 tu tau…kita smua pun prnah kecik gak dulu…..so klau rasa gram ngan anak2 kita istifar byak atau buat bdoh je…he he

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. SWEET says:

    ANAK ERA MENANG
    PALING COMEL?????
    BIAR BETUL

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • tony says:

      tau takpe. pelik nya aku tgk. takde mata kot diorg ni. aku tgk biasa2 je. takde geramnye anak erra tu.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. eroz says:

    hahha…anak lisda pun cute ape

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  24. anak erra menang tak da maknanya tak comel lansung bisa 2 je muka, anak aku lagi comel tapi anak nadia barulah comel dgn budak kerinting rambut tu pun cantek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ANAK ERRA TAK COMEL, tapi apasal boleh menang..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. adie says:

    sesape yg mempertikaikan erra menang mesti tak penah tgk program ni or mmg dah bengap tahap dewa dewi…program ni pasal parents pilih pakaian utk anak2 diaorg…then ada photo shoot lagi…anak sesape yg nmpk fashionable n pandai bergaya…bknnya pertandingan baby comel!!~ apa daa…kalau anak comei tp pilih baju mcm hampeh…tak menang jugak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kristen says:

      ye ke…. tapi aku nengok anak org lain pun mantop2 gak. oo mentang2 mak dia ex miss malaysia, kononnya anak dia pun ngikutla tu yek.. ek eleh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. velasrizal@yahoo.com says:

    semua pakat tayang anak..

    Jom Shopping Raya Di Masjid India KL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Miss Rees says:

      mestilah.. ko nnti dah ade anak, lagi lagi comel giler mcm Suri Cruise.. hah..mmg nk tayang setiap mase.. ko nk service keta pun rase nk bwk taw!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. ntah says:

    to be honest anak erra xde la comey mna pon… rambut leper je… nie bkn pertandingan anak comey pon sbb tue erra menang… kalau x, anak artis2 lain yg lg comey tue bole menang…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. aries_april says:

    ada tngk kat tb..
    ank sabrina pling cute

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. DANIA says:

    ANAK ERRA KE MENANG? TAK COMEL LA ANAK ERRA. CUMA TEMBAM JE. RAMBUT TAK ADA. JENDOL SANGAT.YANG PALING COMEL ANK SABRINA. TAHUN LEPAS DAH JADI COVER MJLH PA & MA..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      ko dpt anak rupa paras kurang menawan nnt bru ko tau…bulan2 puasa nk kutuk anak orang… kutuk kanak2 plak tu…hishh~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • Damia says:

        Agree BumbleBee.. suke sgt nk kutuk anak2 org tu jendol la, rambut leper la, rambut takde la, bla bla la.. blah la dania!!! suke ngutuk anak org yeah.. raselah nnti klau ko lahirkan anak tak comey, br la time tu ko rase mcm mane.. mulut tu jage sket.. pi ambik insurance molot ye..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  31. DANIA says:

    EN. ADIE, WALAU CANTIK PAKAI BAJU PUN, DAH KALAU X COMEL, MMG TAK COMEL LA. WALAU BAJU DIA COMELLLLLL

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • SWEET says:

      BETUL3

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Sour n Spicy says:

        alah ko tu dania mcm comel sgt.. nk kutuk ciptaan Allah ape ke hal nih? budak budak lak tu yg ko dengki sgt ni.. bulan pose ko nk tambah dose pehal? fikir tak pakai otak..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  32. bebeh says:

    ank yg plg comel ank nadia mustfa ngn ank sabrina..maklum la,sbrina pun ade mix…ank nadia lk ikt mak die putih melepak…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  33. bebeh says:

    tp ank arts len pun comel…jgn la kutuk2..xbaik la..bdk..bkn tau ape pun…hrp smue nye jd matang ble nk komen…puji xpe..jgn kutuk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. rashid says:

    Anak aidil ngan rita rudaini la paling cute miut..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. sedar says:

    semua nyer comel tapi anak2 buah aku LAGI 10 X GANDA COMEL….hihi (riak)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. BumbleBee says:

    amender laa…ni psal program Baby Kiko contest kan… parents kene hias anak diorg ikut tema yg diorg undi…berbekalkan rm150, beli accessorries yg berkaitan ngan tema…pakaian pilih produk baby kiko jer…then ade fotoshoot…sumer buat dlm masa 5jam..

    gaya anak2 yg paling mengena/ikut tema…menang!

    kesimpulan…program ni xde kene mengena utk anak celebrity mana paling comel daaa…

    p/s: sumer budak2 = comel dan sumer anak2 sangat COMEL di mata ibu bapa masing2… so org len x baik kutuk budak2 yg x berdosa tu(especially yg kata anak erra x comel) ….sape yg kutuk tu…kalo anak korang nnt org len kata anak ko x comel…camaner? fikir2kanlaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Leo says:

      yela.. budak2 mase kecik sume comel…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • tintan says:

        anak aku paling comel nanti aku tunjuk gambo…..bukan nak katalah…tak semestinya mak bapak lawa anak pun comel….tapi yg penting masa mengandung kena amalkan pemakanan yg bagus dan doa serta solat jgn lupa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • Tarra says:

          thanks je la tintan..kalo dah sampai thp nk tunjuk gambo tu name nyer riak un ertinye menunjuk nunjuk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Damia says:

      BumbleBee, Strongly agree!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  37. ara says:

    pe benda ntah nk kutuk ank org..
    ni comel2 pe, sempurna semuanya.
    bln2 pose nk kutuk budak2, klo korang dpt anak yg lg la x comel cmna?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. sara says:

    comelnyer…… bapak dier…. huhuhu (cube teke bapak sape?)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • shahs says:

      bapak engku aleesya

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Damia says:

        ade ke bapak engku aleesya.. mane ade gambar dia pun? dia kan ceo sinar fm? mane ade mase nk attend event cam nie.. laki si rita rudaini la si sara talkin’ about… mmg comel… huhu.. comel banget…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. nama saya says:

    korang yang suka kutuk2 ni kan, macam lupa plak siapa yang create budak2 tu (dan kita semualah). comel ke tak comel, semuanya Allah buat. untuk pengetahuan bila kita kutuk2 sesuatu ciptaan Allah tu samalah kita kutuk Allah. tolong jaga sikit kata-kata.

    plus, budak2 ni suci bersih, takde dosa pun. kalau mati sekarang mmg konfem syurga tempatnya tak kisah dia comel atau tak pada pandangan manusia.

    satu lagi, manusia adalah sebaik2 penciptaan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kristen says:

      comel lagi anak2 palestine yang terbiar. walaupun tak pakai baju baru dan belanja 150 rm kat shopping complex macam anak2 artis malaysia muka dorang tetap comel

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Reena says:

    Anak sabrina ngan nadia cute..sibbaik anak sasha si adam tu tak masuk..kalau tak..senang2 jer dia leh beat..kalau ikut kategori kiut la..ngeee…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. milo says:

    cute giler anak sabrina! geram mcm nak kunyah2 jek!!
    anak era x comel la.. err? .. plus anak nisdawati.. ;p lantak la korg nak marah aku ker.. komen ikhlas dari hati ;D wahaha!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. chilly paddy says:

    …Anak-anak semuanye comel cuma anak sabrina tu nampak comel di kalangan yg comel2 tu….jgn lupa, warnakan anak2 comel dgn warna-warna menarik yg akan mencorak kehidupan mereka bila besar nanti supaya kecomelan bukan hanya diwajah juga di hati dan tingkah laku………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. SNSD says:

    anak rita lagi comel..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. farra says:

    funnyla baca komen² yg kata ank org xcute ni…kdg tu mcm komen dr hati yg busuk…mcm xsedar yg Maha Pencipta da mencipta sebaik mungkin mahlukNya…Wallahualam..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. DANIA says:

    EN.BUMBLE BEEEEE, AKU PUN TGK R PROGRAM NI. MASALAHNYA ANAK ERRA TU TAK LA PANDAI SANGAT BERGAYA. BAJU PUN TAK LAWA MANA PONNNN… ADA LAGI ANAK CELEB YANG BAJU DIA LAWA DAN POSING MENARIK.. TAPI HERAN.. KENAPA MUSTI ANAK ERRA YANG MENANG.. ANAK CELEB LAIN LEBIH BERGAYA DAN PUNYA SEYUM DAN AKSI YANG LABIH MENAWAN DARI ANAK ERRA HERAN NI…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rufus says:

      Oit Dania.. aku tgk ko nih mcm tensyen giler je ngan erra hek! apesal? ape masalahmu? klau iye pun anti-erra heran, jgnlah nk kutuk anak dia lak… ingatlah what goes around comes around.. kalo ko dah ade plan tak nk ngandung and ade anak, so bolehlah ko teruskan kutukan ko tu tp ingat allah tu maha adil.. dia tetap akan balas balik.. ingat ye ingat

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. DAH TENGOK PROGRAM NI KA TB. ANAK ERRA DAN ANAK NISDA PALING TAK COMEL IDUNG KEMENTOT KEPALA JENDOL, YG PLG COMEL AK NADIA DGN ANAK SABRINA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. young says:

    comel gila anak erra. comel sesangat. bila besar konfem lagi comel mcm mummy dia. ramai org hidung kementot aku jumpa paling comel sbb mata diorang cantik n bibir penuh yg manis dgn pipi yg kiut dan ramai org hidung mancung buruk sbb mata xmenarik n bibir pun nipis xmanis dgn bentuk muka yg kasar.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Damia says:

      Uih.. tersiratnye bahase awak young.. strongly agree.. diorang ni sume iaitu si DANIA, Belacan hangus (this is DANIA dgn name lain…wkaka), and yg lain2 tu menyibuk and narrow-minded by saying bad words kat anak2 org yg tak comel nih.. diorang tu sebenarnye baby paling tak comel kt dunia dulu.. tu sebab sedap mulut je mengutuk budak2 yg tak comel.. diorang ni yg suke kutuk2 org ni dah la muke tak comel, perangai pun tak comel.. pendek kate, ”eiii.. muke dah la hodoh, perangai pulak keji”… Gitu………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. macho man says:

    dalam ramai2 tu…comel lagi anak i huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. shizuka says:

    mmg la semua bdk comel tp anak erra tu mcm biasa aje…xde la comel sgt…sbb dia anak erra…sbb tu la org nk kata comel mcm maknya….hurmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Sukiemon says:

      tak abih abih nk judge anak erra.. dey! faham tak yg bukan salah engku alisya dilahirkan dlm kuarge erra fazira, ex-miss malaysia 1992.. so tak yah nk kate ‘ha, ah buakannyer comel sgt pun’, ‘anak erra dahi jendol’.. bla bla bla bla… dasar otak sempit!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sini says:

        sbb dia anak erra la jugak ada org nampak aleesya xcomel, konon2nya diorang natural la padahal jeles. mak bapak cantik dan ensem pastu dapat anak comel plak. korang yg xcomel ni risau agaknya anak2 ikut muka korang. harap2 muka erra la yer. kalo xmcm erra, abis mcm saper dagu aleesya yg kiut tu, mata ala2 animasi jepun tu, pipi yg comel tu, bibir yg pouty tu, muka ala2 korean tu?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Damia says:

          Betul tu sini.. Diorang yg keje nye asyik nk kutuuuuk je tu sebenarnye rabun tahap super-chronic (nk cakap buta tak sampai hati lak….)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kristen says:

          lawanye anak sabrina, rasa nak buat menantu. kalah yang lelain

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Mizz Bella says:

    It’s weird to see some of u guys r judging kids in a so-called uncivilized manner. Dont u realized, those people you’ve been bad commenting to r juz a kid? N even if u guys hate the mother, the father or watever relationship these kids have with, it is indecent to say that way.. Ur antagonistic comments represent urself as having a dirty-minded as well as a dirty personality. I’m wondering how unfortunate your kids (or future kids..) are for having an uncivilized parents like you guys? Pity them…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. comel ker??? says:

    terima je la hakikat.. x yah gado2 comel ke x? cute ker? kalau comel.. comel la! anak sabrina mmg cuteeeeee!! wiee~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. kristen says:

    erra muka sembab aje.. menyusukan anak ke memalam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. amri says:

    yup! aku cop dulu…nak buat bini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. adie says:

    enot lagi comei!!~ (^_^)V

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. lepat says:

    erra poyo perasan je anak comel.. padahal tak comel pun..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. sukasuki says:

    abg nara update la gambar anak rusdi ramli n sharon paul mmg comey giler giler.mcm anak org putih.ade haritu dorg jadi cover magazine mingguan wanita.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. anna says:

    aleesya..dahi jendul org kate bijak..so no big deal r…all babies are cute…suci…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku says:

      anak aku pun dahi camtu gak masa kecik tp bila dah besar cantik cam dahi erra jugak… so jgn jeles dgn anak erra yer. erra xperasan anak dia comel, memang anak dia comel pun. cam kawan aku, anak2 dia comel2 gila, actually tu perkara biasa jer bg dia sbb anak2 sedara dia lain pun memang camtu tp org lain yg anggap dia perasan sbb anak org lain xcomel gitu, nampak sgt org jeles sbb bila ada anak org lain yg langsung xcomel boleh org dok puji2 tp anak2 dia yg cute, comel n cerdik tu org buat rilex jer siap ckp ikut muka asben dia lagi walhal mmg sebijik muka dia…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. adie says:

    teringin sgt nak tgk anak sharifah aleya…aishah sinclair…termasuk la anak2 akak ziana yg 4 org tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Scorpio says:

    YANG KORANG NIE SIBUK SANGAT NAK COMMENT PASAL ANAK ERRA TAK CUTE APA CASE? UNTUK YANG SIBUK COMMENT PASAL ANAK DIA TAK CUTE, MACAM LAH MUKA KORANG SEMPURNA SANGAT. DALAM SINI MEMANG LAH KORANG BERANI, CUBA KALAU DEKAT LUAR. SILAP2 MUKA KORANG TU LAGI TAK COMEL. DENGAN BUDAK2 PUN KORANG NAK KUTUK, SEBELOM KUTUK TU CERMIN MUKA DULU.. KALAU YANG ADE ANAK TU, TENGOK MUKA ANAK KORANG TU COMEL KE TAK????????????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. hana says:

    apesal dgn lenny hezren tu hah….mrh x tentu psl.dtg bln ke…wakakaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. asumi assaki says:

    ank patung aku ag comellll….
    ahakss….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Mandi Tappin says:

    I study some thing new on a variety of blogs daily. It’s always stimulating to see content material of other writers and study slightly one thing from them. Thank you for sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Pretty good article. I just stumbled upon your site and wanted to say that I have really enjoyed reading your opinions. Any way I’ll be coming back and I hope you post again soon.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Ruletka says:

    Great articles and nice a website design too :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. There are some fascinating cut-off dates on this article but I don’t know if I see all of them heart to heart. There may be some validity however I’ll take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish more! Added to FeedBurner as nicely

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Legal sounds says:

    I thought it was going to be some boring old site, but I’m glad I visited. I will post a link to this site on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  69. My sis advised me about your site and how great it is. She’s right, I am really impressed with the writing and slick design. It appears to me you’re simply scratching the floor by way of what you’ll be able to accomplish, but you’re off to a great start!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. I?ve read several good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how a lot effort you place to make this type of excellent informative web site.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. DALAM RAMAI2 BEBUDAK TU ANAK ERRA NAMPAK MUKA CERDIK, DAHI JENDUL OTAK KEDEPAN….MEMANG NAMPAK GENIUS BUDAK NI. SEMOGA ERRA DAN ENGKU DIDIK ANK. BAIK2 , PENTINGKAN PELAJARAN , JGN. EXPOSE SANGAT DGN. DUNIA SENI PADA ANK.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. We absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be what precisely I’m looking for. Would you offer guest writers to write content for you personally? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a number of the subjects you write in relation to here. Again, awesome web log!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Wonderful items from you, man. I have be aware your stuff previous to and you’re just too fantastic. I really like what you’ve bought right here, really like what you are saying and the way during which you are saying it. You’re making it entertaining and you still care for to stay it smart. I cant wait to read far more from you. This is really a wonderful web site.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Ron says:

    Good article. I’ve just forwarded the link to my friend|.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0