Written by AbangNara | August 18th, 2010

gambar anak artis malaysia

Comel sungguh anak-anak selebriti Malaysia nie. Tapi jangan risau sebab sebenarnya semua budak-budak memang comel. Kalau anda bukan selebriti pun, kami percaya yang anak anda secomel atau mungkin lebih comel daripada anak-anak selebriti Malaysia nie. Budak-budak memang cute. Rasa nak cubit je pipi sorang-sorang.

Lagi gambar anak-anak selebriti Malaysia yang kiut miut dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ini diambil masa event Fesyenita Baby Kiko. Terima kasih kepada Qimie yang memaklumkan kepada kami tentang kewujudan gambar-gambar ini.

P.S: Ciannya dia penat puasa..

gambar anak artis malaysia

gambar anak artis malaysia

gambar anak artis malaysia

gambar anak artis malaysia

gambar anak artis malaysia

gambar anak artis malaysia

gambar anak artis malaysia

144 responses to (GAMBAR)Anak-Anak Selebriti Malaysia Yang Kiut Miut ~~~

  1. manjalara says:

    comelllnya anak erra

    0
    0
  2. rosh says:

    ooo….tp cth terdekat mia sara nasuha..comeyyy

    0
    0
  3. zeteakhma says:

    byk2… anak saper yg comei?

    0
    0
  4. zu_CAD says:

    betul…. mia aku rasa comei…. pic kat atas ni comei biasa2 jer……

    0
    0
  5. mak batin says:

    ala baru nak igt dpt komen 1st.hehe

    0
    0
  6. dome says:

    anak nadia cute and senang sgt nak urus….jadi erra ke menang? eiii!

    0
    0
  7. Roxy says:

    cantiknye rambut anak Sabrina…=)

    0
    0
  8. APEK TUA TAK SEDAR DIRI says:

    naper muka erra yang atas tu macam hantu jer..terlebih botox ke haper

    *ganyang indonsialan!!!!!

    0
    0
  9. cutemummy says:

    wah! ramai dah yg dok ngendong anak. bagus lah camni..

    0
    0
  10. Jackal says:

    comel? biasa je. macam budak-budak kampung je. anak erra comel tapi takdelah outstanding mana pun./ Biasa-biasa je.

    0
    0
    • Zeta says:

      mmg la tak comel sgt cos masih kecik lagi.. rambut pun tak panjang lagi.. anak sabrina tu mmg comel cos rambut dah ikal mayang.. just imagine siti nurhaliza or artis2 lain yg cantik tapi ‘kureng’ rambut… mestilah jadi tak comey kan.. fikir2kanlah sebelum nk comment tu.. we are talking about kids okay!

      0
      0
    • Qiqi_funny says:

      yer la kan??:)bukan canteq sngat pon..

      0
      0
  11. milixs says:

    ank buah aku comey2 gile..btol .hehe

    0
    0
  12. hana says:

    comel biasa2 je….xde x factor nye……

    0
    0
    • apa2 ajer says:

      Artis sumer tur nk menunjuk2… konon2 anak dorang lah yg paling comei… Anak kucing aku lagi comei daaaaaaaa….

      0
      0
      • Lenny Hezrin says:

        Alah..mane ko tau yg ko tu tak menunjuk nnti bile dah ade anak.. kot kot mengalahkan artis2 ni semua.. tp tu pun klau comel, klau tak? tak dapeq nk nolong hek!

        to hana – take note! klau tul lah ko tu pompuan, nnti klau dpt anak tak comel, ingat2 la comment short tp pedas ko ni ekh!

        0
        0
  13. tijah says:

    ini bukan -peraduan bb comel…jd masalah pemenang tak comel tak sepatutnya di pertikaikan..siapa yg pandai cari baju utk anak masing2 dialah pemenangnya….

    0
    0
  14. e.f.g.h.i. says:

    anak sabrina comelnya.. rmbut kriting.. :)

    0
    0
    • tijah says:

      anak dia mmg comel…tp sayang mama dia tak pandai pilih baju… sarat cam kebun bunga ja masa tu…

      0
      0
  15. miss_pinky says:

    sape menang er.?

    0
    0
    • tijah says:

      anak erra…

      0
      0
      • eyda says:

        dah agak dah….tp aku suka anak rita rudaini….cantik cam mak n pak nyer…

        0
        0
        • Jackal says:

          Anak erra comel??????????

          0
          0
        • anak aku lebih comel says:

          anak era biasa aje….Anak Sabrina yang paling cantik sekali. rambut pun cun

          0
          0
        • Farisha says:

          aku pantang tul lah dgn comment org yg tak tau bersyukur dgn nikmat allah.. dok gatal mulut je nk mengata org tu comel ke, cantik ke, hensem ke.. lagi-lagi nk mengutuk budak kecik.. taubat lah wei! klau korang ni masih single mingle lagi and mmg takder plan nk kahwin or ade anak, takpe.. sile teruskan kutukan anda tu ye (istighfar…), tp klau rase2 nk ade anak sendiri in the future, cepat2 la taubat.. harini korang mengata anak erra tak comel la, anak nisdawati paling tak comellah.. tp ingat nnti klau allah bg balasan anak korang kena symptom cacat anggota badan or kena penyakit2 chronic cm ne? hah! apehal terjegil mate tu? terkedu korang dibuatnyer….

          0
          0
  16. baby says:

    anak nadia gle cute,comellllll

    0
    0
  17. manggis says:

    bg aku budak2 kecik semua comel…ala comel belaka..itukan semua ciptaan Allah..

    0
    0
    • Zeta says:

      betul tu manggis.. apesal la nk dipertikaikan kecomelan bebudak tu semua? diorang tu suci bak kain putih takde dosa lagi and korang yg lain ni nk kutuk-kutuk and compare with others apesal… kekadang tu mase kecik je comey, tp bile dh besar tup tup jadi ugly betty lak..pastu perangai tak bleh blah cam ne?.. as a conclusion, klau anda2 di luar sane ade anak2 yg comel and pintar, jgn proud sgt.. rilek wat bodoh je.. just SYUKUR je ekh…

      0
      0
  18. hasya says:

    ank buah i lg comey
    c adek nurin dhia maisara
    hahaha
    jgn mara haa
    ;p

    0
    0
  19. derp says:

    ngarut je post ni..sume x comel…xde yg berkenan..mia sara je yg leh dkategori sebagai comel…

    0
    0
    • Y says:

      asal bdk cute,bg kt mia sara,tue je la yg ko tau walhal semua budak kt dunia nie cute,semua sempurna sbb semuanya ciptaan Tuhan,xbaik ko ckp cmtue,klu semua muka nk sama cm comel cm mia sara tue,susahla dunia..pe pnye statement daaaaaa….

      0
      0
      • love says:

        betul tu,tak patut tau korang cakap ank org tu comel ke tak comel,klau ank korang yg dkomen mcam tu mcam mana?lgipun itu semua cptaan Allah.smua bby comel dan yg pling pnting cmel dan cntik akhlaknya..sy pun heran gak nape nak menyanjung tggi sangat ngan mia sara tu?sy akui die memang sgat comel,tp biarlah berpada2 spaya die tdak tggelam dgn pjian bla dwasa klak…

        0
        0
  20. bai says:

    anak i pun comel gak tau! hahahahha *ayat muntah darah*

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    0
    0
  21. sebokmama says:

    memangle kecik kecik semuanya comel2 belaka dah besar comottttt…termasuk anak mama sendiri ha ha…tp kan tergamak gak org2 dera n bunuh yek..apalah bdak2 tu tau…kita smua pun prnah kecik gak dulu…..so klau rasa gram ngan anak2 kita istifar byak atau buat bdoh je…he he

    0
    0
  22. SWEET says:

    ANAK ERA MENANG
    PALING COMEL?????
    BIAR BETUL

    0
    0
  23. eroz says:

    hahha…anak lisda pun cute ape

    0
    0
  24. anak erra menang tak da maknanya tak comel lansung bisa 2 je muka, anak aku lagi comel tapi anak nadia barulah comel dgn budak kerinting rambut tu pun cantek..

    0
    0
  25. ANAK ERRA TAK COMEL, tapi apasal boleh menang..

    0
    0
  26. adie says:

    sesape yg mempertikaikan erra menang mesti tak penah tgk program ni or mmg dah bengap tahap dewa dewi…program ni pasal parents pilih pakaian utk anak2 diaorg…then ada photo shoot lagi…anak sesape yg nmpk fashionable n pandai bergaya…bknnya pertandingan baby comel!!~ apa daa…kalau anak comei tp pilih baju mcm hampeh…tak menang jugak…

    0
    0
    • kristen says:

      ye ke…. tapi aku nengok anak org lain pun mantop2 gak. oo mentang2 mak dia ex miss malaysia, kononnya anak dia pun ngikutla tu yek.. ek eleh…

      0
      0
  27. [email protected] says:

    semua pakat tayang anak..

    Jom Shopping Raya Di Masjid India KL

    0
    0
    • Miss Rees says:

      mestilah.. ko nnti dah ade anak, lagi lagi comel giler mcm Suri Cruise.. hah..mmg nk tayang setiap mase.. ko nk service keta pun rase nk bwk taw!

      0
      0
  28. ntah says:

    to be honest anak erra xde la comey mna pon… rambut leper je… nie bkn pertandingan anak comey pon sbb tue erra menang… kalau x, anak artis2 lain yg lg comey tue bole menang…

    0
    0
  29. aries_april says:

    ada tngk kat tb..
    ank sabrina pling cute

    0
    0
  30. DANIA says:

    ANAK ERRA KE MENANG? TAK COMEL LA ANAK ERRA. CUMA TEMBAM JE. RAMBUT TAK ADA. JENDOL SANGAT.YANG PALING COMEL ANK SABRINA. TAHUN LEPAS DAH JADI COVER MJLH PA & MA..

    0
    0
    • BumbleBee says:

      ko dpt anak rupa paras kurang menawan nnt bru ko tau…bulan2 puasa nk kutuk anak orang… kutuk kanak2 plak tu…hishh~

      0
      0
      • Damia says:

        Agree BumbleBee.. suke sgt nk kutuk anak2 org tu jendol la, rambut leper la, rambut takde la, bla bla la.. blah la dania!!! suke ngutuk anak org yeah.. raselah nnti klau ko lahirkan anak tak comey, br la time tu ko rase mcm mane.. mulut tu jage sket.. pi ambik insurance molot ye..

        0
        0
  31. DANIA says:

    EN. ADIE, WALAU CANTIK PAKAI BAJU PUN, DAH KALAU X COMEL, MMG TAK COMEL LA. WALAU BAJU DIA COMELLLLLL

    0
    0
  32. bebeh says:

    ank yg plg comel ank nadia mustfa ngn ank sabrina..maklum la,sbrina pun ade mix…ank nadia lk ikt mak die putih melepak…

    0
    0
  33. bebeh says:

    tp ank arts len pun comel…jgn la kutuk2..xbaik la..bdk..bkn tau ape pun…hrp smue nye jd matang ble nk komen…puji xpe..jgn kutuk…

    0
    0
  34. rashid says:

    Anak aidil ngan rita rudaini la paling cute miut..hehe

    0
    0
  35. sedar says:

    semua nyer comel tapi anak2 buah aku LAGI 10 X GANDA COMEL….hihi (riak)

    0
    0
  36. BumbleBee says:

    amender laa…ni psal program Baby Kiko contest kan… parents kene hias anak diorg ikut tema yg diorg undi…berbekalkan rm150, beli accessorries yg berkaitan ngan tema…pakaian pilih produk baby kiko jer…then ade fotoshoot…sumer buat dlm masa 5jam..

    gaya anak2 yg paling mengena/ikut tema…menang!

    kesimpulan…program ni xde kene mengena utk anak celebrity mana paling comel daaa…

    p/s: sumer budak2 = comel dan sumer anak2 sangat COMEL di mata ibu bapa masing2… so org len x baik kutuk budak2 yg x berdosa tu(especially yg kata anak erra x comel) ….sape yg kutuk tu…kalo anak korang nnt org len kata anak ko x comel…camaner? fikir2kanlaa

    0
    0
    • Leo says:

      yela.. budak2 mase kecik sume comel…

      0
      0
      • tintan says:

        anak aku paling comel nanti aku tunjuk gambo…..bukan nak katalah…tak semestinya mak bapak lawa anak pun comel….tapi yg penting masa mengandung kena amalkan pemakanan yg bagus dan doa serta solat jgn lupa

        0
        0
        • Tarra says:

          thanks je la tintan..kalo dah sampai thp nk tunjuk gambo tu name nyer riak un ertinye menunjuk nunjuk…

          0
          0
    • Damia says:

      BumbleBee, Strongly agree!

      0
      0
  37. ara says:

    pe benda ntah nk kutuk ank org..
    ni comel2 pe, sempurna semuanya.
    bln2 pose nk kutuk budak2, klo korang dpt anak yg lg la x comel cmna?

    0
    0
  38. sara says:

    comelnyer…… bapak dier…. huhuhu (cube teke bapak sape?)

    0
    0
    • shahs says:

      bapak engku aleesya

      0
      0
      • Damia says:

        ade ke bapak engku aleesya.. mane ade gambar dia pun? dia kan ceo sinar fm? mane ade mase nk attend event cam nie.. laki si rita rudaini la si sara talkin’ about… mmg comel… huhu.. comel banget…

        0
        0
  39. nama saya says:

    korang yang suka kutuk2 ni kan, macam lupa plak siapa yang create budak2 tu (dan kita semualah). comel ke tak comel, semuanya Allah buat. untuk pengetahuan bila kita kutuk2 sesuatu ciptaan Allah tu samalah kita kutuk Allah. tolong jaga sikit kata-kata.

    plus, budak2 ni suci bersih, takde dosa pun. kalau mati sekarang mmg konfem syurga tempatnya tak kisah dia comel atau tak pada pandangan manusia.

    satu lagi, manusia adalah sebaik2 penciptaan.

    0
    0
  40. Reena says:

    Anak sabrina ngan nadia cute..sibbaik anak sasha si adam tu tak masuk..kalau tak..senang2 jer dia leh beat..kalau ikut kategori kiut la..ngeee…

    0
    0
  41. milo says:

    cute giler anak sabrina! geram mcm nak kunyah2 jek!!
    anak era x comel la.. err? .. plus anak nisdawati.. ;p lantak la korg nak marah aku ker.. komen ikhlas dari hati ;D wahaha!!!

    0
    0
  42. chilly paddy says:

    …Anak-anak semuanye comel cuma anak sabrina tu nampak comel di kalangan yg comel2 tu….jgn lupa, warnakan anak2 comel dgn warna-warna menarik yg akan mencorak kehidupan mereka bila besar nanti supaya kecomelan bukan hanya diwajah juga di hati dan tingkah laku………..

    0
    0
  43. SNSD says:

    anak rita lagi comel..

    0
    0
  44. farra says:

    funnyla baca komen² yg kata ank org xcute ni…kdg tu mcm komen dr hati yg busuk…mcm xsedar yg Maha Pencipta da mencipta sebaik mungkin mahlukNya…Wallahualam..

    0
    0
  45. DANIA says:

    EN.BUMBLE BEEEEE, AKU PUN TGK R PROGRAM NI. MASALAHNYA ANAK ERRA TU TAK LA PANDAI SANGAT BERGAYA. BAJU PUN TAK LAWA MANA PONNNN… ADA LAGI ANAK CELEB YANG BAJU DIA LAWA DAN POSING MENARIK.. TAPI HERAN.. KENAPA MUSTI ANAK ERRA YANG MENANG.. ANAK CELEB LAIN LEBIH BERGAYA DAN PUNYA SEYUM DAN AKSI YANG LABIH MENAWAN DARI ANAK ERRA HERAN NI…

    0
    0
    • Rufus says:

      Oit Dania.. aku tgk ko nih mcm tensyen giler je ngan erra hek! apesal? ape masalahmu? klau iye pun anti-erra heran, jgnlah nk kutuk anak dia lak… ingatlah what goes around comes around.. kalo ko dah ade plan tak nk ngandung and ade anak, so bolehlah ko teruskan kutukan ko tu tp ingat allah tu maha adil.. dia tetap akan balas balik.. ingat ye ingat

      0
      0
  46. DAH TENGOK PROGRAM NI KA TB. ANAK ERRA DAN ANAK NISDA PALING TAK COMEL IDUNG KEMENTOT KEPALA JENDOL, YG PLG COMEL AK NADIA DGN ANAK SABRINA…

    0
    0
  47. young says:

    comel gila anak erra. comel sesangat. bila besar konfem lagi comel mcm mummy dia. ramai org hidung kementot aku jumpa paling comel sbb mata diorang cantik n bibir penuh yg manis dgn pipi yg kiut dan ramai org hidung mancung buruk sbb mata xmenarik n bibir pun nipis xmanis dgn bentuk muka yg kasar.

    0
    0
    • Damia says:

      Uih.. tersiratnye bahase awak young.. strongly agree.. diorang ni sume iaitu si DANIA, Belacan hangus (this is DANIA dgn name lain…wkaka), and yg lain2 tu menyibuk and narrow-minded by saying bad words kat anak2 org yg tak comel nih.. diorang tu sebenarnye baby paling tak comel kt dunia dulu.. tu sebab sedap mulut je mengutuk budak2 yg tak comel.. diorang ni yg suke kutuk2 org ni dah la muke tak comel, perangai pun tak comel.. pendek kate, ”eiii.. muke dah la hodoh, perangai pulak keji”… Gitu………….

      0
      0
  48. macho man says:

    dalam ramai2 tu…comel lagi anak i huhuhuhu

    0
    0
  49. shizuka says:

    mmg la semua bdk comel tp anak erra tu mcm biasa aje…xde la comel sgt…sbb dia anak erra…sbb tu la org nk kata comel mcm maknya….hurmm…

    0
    0
    • Sukiemon says:

      tak abih abih nk judge anak erra.. dey! faham tak yg bukan salah engku alisya dilahirkan dlm kuarge erra fazira, ex-miss malaysia 1992.. so tak yah nk kate ‘ha, ah buakannyer comel sgt pun’, ‘anak erra dahi jendol’.. bla bla bla bla… dasar otak sempit!

      0
      0
      • sini says:

        sbb dia anak erra la jugak ada org nampak aleesya xcomel, konon2nya diorang natural la padahal jeles. mak bapak cantik dan ensem pastu dapat anak comel plak. korang yg xcomel ni risau agaknya anak2 ikut muka korang. harap2 muka erra la yer. kalo xmcm erra, abis mcm saper dagu aleesya yg kiut tu, mata ala2 animasi jepun tu, pipi yg comel tu, bibir yg pouty tu, muka ala2 korean tu?

        0
        0
        • Damia says:

          Betul tu sini.. Diorang yg keje nye asyik nk kutuuuuk je tu sebenarnye rabun tahap super-chronic (nk cakap buta tak sampai hati lak….)

          0
          0
        • kristen says:

          lawanye anak sabrina, rasa nak buat menantu. kalah yang lelain

          0
          0
  50. Mizz Bella says:

    It’s weird to see some of u guys r judging kids in a so-called uncivilized manner. Dont u realized, those people you’ve been bad commenting to r juz a kid? N even if u guys hate the mother, the father or watever relationship these kids have with, it is indecent to say that way.. Ur antagonistic comments represent urself as having a dirty-minded as well as a dirty personality. I’m wondering how unfortunate your kids (or future kids..) are for having an uncivilized parents like you guys? Pity them…

    0
    0
  51. comel ker??? says:

    terima je la hakikat.. x yah gado2 comel ke x? cute ker? kalau comel.. comel la! anak sabrina mmg cuteeeeee!! wiee~~~~

    0
    0
  52. kristen says:

    erra muka sembab aje.. menyusukan anak ke memalam…

    0
    0
  53. amri says:

    yup! aku cop dulu…nak buat bini…

    0
    0
  54. adie says:

    enot lagi comei!!~ (^_^)V

    0
    0
  55. lepat says:

    erra poyo perasan je anak comel.. padahal tak comel pun..

    0
    0
  56. sukasuki says:

    abg nara update la gambar anak rusdi ramli n sharon paul mmg comey giler giler.mcm anak org putih.ade haritu dorg jadi cover magazine mingguan wanita.

    0
    0
  57. anna says:

    aleesya..dahi jendul org kate bijak..so no big deal r…all babies are cute…suci…

    0
    0
    • aku says:

      anak aku pun dahi camtu gak masa kecik tp bila dah besar cantik cam dahi erra jugak… so jgn jeles dgn anak erra yer. erra xperasan anak dia comel, memang anak dia comel pun. cam kawan aku, anak2 dia comel2 gila, actually tu perkara biasa jer bg dia sbb anak2 sedara dia lain pun memang camtu tp org lain yg anggap dia perasan sbb anak org lain xcomel gitu, nampak sgt org jeles sbb bila ada anak org lain yg langsung xcomel boleh org dok puji2 tp anak2 dia yg cute, comel n cerdik tu org buat rilex jer siap ckp ikut muka asben dia lagi walhal mmg sebijik muka dia…

      0
      0
  58. adie says:

    teringin sgt nak tgk anak sharifah aleya…aishah sinclair…termasuk la anak2 akak ziana yg 4 org tu…

    0
    0
  59. Scorpio says:

    YANG KORANG NIE SIBUK SANGAT NAK COMMENT PASAL ANAK ERRA TAK CUTE APA CASE? UNTUK YANG SIBUK COMMENT PASAL ANAK DIA TAK CUTE, MACAM LAH MUKA KORANG SEMPURNA SANGAT. DALAM SINI MEMANG LAH KORANG BERANI, CUBA KALAU DEKAT LUAR. SILAP2 MUKA KORANG TU LAGI TAK COMEL. DENGAN BUDAK2 PUN KORANG NAK KUTUK, SEBELOM KUTUK TU CERMIN MUKA DULU.. KALAU YANG ADE ANAK TU, TENGOK MUKA ANAK KORANG TU COMEL KE TAK????????????????

    0
    0
  60. hana says:

    apesal dgn lenny hezren tu hah….mrh x tentu psl.dtg bln ke…wakakaaa

    0
    0
  61. asumi assaki says:

    ank patung aku ag comellll….
    ahakss….

    0
    0
  62. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  63. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    0
    0
  64. Mandi Tappin says:

    I study some thing new on a variety of blogs daily. It’s always stimulating to see content material of other writers and study slightly one thing from them. Thank you for sharing.

    0
    0
  65. Pretty good article. I just stumbled upon your site and wanted to say that I have really enjoyed reading your opinions. Any way I’ll be coming back and I hope you post again soon.

    0
    0
  66. Ruletka says:

    Great articles and nice a website design too :)

    0
    0
  67. There are some fascinating cut-off dates on this article but I don’t know if I see all of them heart to heart. There may be some validity however I’ll take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish more! Added to FeedBurner as nicely

    0
    0
  68. Legal sounds says:

    I thought it was going to be some boring old site, but I’m glad I visited. I will post a link to this site on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  69. My sis advised me about your site and how great it is. She’s right, I am really impressed with the writing and slick design. It appears to me you’re simply scratching the floor by way of what you’ll be able to accomplish, but you’re off to a great start!

    0
    0
  70. I?ve read several good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how a lot effort you place to make this type of excellent informative web site.

    0
    0
  71. DALAM RAMAI2 BEBUDAK TU ANAK ERRA NAMPAK MUKA CERDIK, DAHI JENDUL OTAK KEDEPAN….MEMANG NAMPAK GENIUS BUDAK NI. SEMOGA ERRA DAN ENGKU DIDIK ANK. BAIK2 , PENTINGKAN PELAJARAN , JGN. EXPOSE SANGAT DGN. DUNIA SENI PADA ANK.

    0
    0
  72. We absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be what precisely I’m looking for. Would you offer guest writers to write content for you personally? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a number of the subjects you write in relation to here. Again, awesome web log!

    0
    0
  73. Wonderful items from you, man. I have be aware your stuff previous to and you’re just too fantastic. I really like what you’ve bought right here, really like what you are saying and the way during which you are saying it. You’re making it entertaining and you still care for to stay it smart. I cant wait to read far more from you. This is really a wonderful web site.

    0
    0
  74. Ron says:

    Good article. I’ve just forwarded the link to my friend|.

    0
    0