Written by AbangNara | July 6th, 2010

gambar ana dahlia
Bagaimanakah cara untuk anda menjadi terkenal dalam sekelip mata? Mungkin cara Ana Dahlia berlakon sehingga membogelkan bahagian belakangnya adalah cara terbaik untuk cepat femes. Anda mungkin bengang dan marah dengan gambar Ana Dahlia yang agak kontroversi ini, tapi anda perlu dengar penjelasan dia terlebih dahulu.

“Saya dan Rindiani adalah dua orang berbeza. Rindiani cuma watak yang saya lakonkan dalam filem saja dan bukannya diri saya sebenar. Dalam filem itu juga, saya bukannya separuh bogel sebaliknya hanya mendedahkan sebahagian besar bahagian belakang badan saja.  Sekalipun hanya berkain batik, saya masih memakai baju di bahagian dalam dan seluar ketat paras paha untuk babak Rindiani cuba dirogol bekas suaminya itu”

Dan untuk pengetahuan anda, Ana Dahlia melakukan semua ini kerana ianya adalah kehendak skrip untuk filem Mantra. Tak ada niat pun nak mencari publisiti murahan. Ini semua tanggungjawap dirinya sebagai seorang pelakon. Jadi sila jangan pandang serong kepada dia. Cian kat dia nak mencari sesuap nasik.

Lagi gambar Ana Dahlia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MediaMalaya.

gambar ana dahlia

gambar ana dahlia

gambar ana dahlia

gambar ana dahlia

gambar ana dahlia

161 responses to (GAMBAR)Ana Dahlia Bergaya Seksi Untuk Filem Mantra

  1. manis says:

    yo la tu…

    0
    0
  2. natts says:

    ntah! tak kenal lah…

    0
    0
  3. Caldina says:

    cantik dan manis…..

    p/s: pelakon baru ni…. tak ramai berani mcm dia… :p
    good….! keep up the good work ..!

    0
    0
  4. FTW says:

    huii.. bosa taik lalat ..

    0
    0
  5. east woman says:

    diakn belakon dlm drama arjuna kat tb 3.

    0
    0
  6. mary says:

    “Ini semua tanggungjawap dirinya sebagai seorang pelakon. “…pergh ayat ko ana….mane tanggungjwb ko sebagai hamba Allah?ikut perintah jauhi larangan?kesian kt ana…

    0
    0
    • ~daknakaltomey~ says:

      huh!!! btl tu. tanggungjawab keje ko wat. tanggungjawab agama ko x wat lak. kalo org srh tanggal sume baju, ko pun ikut gak. tanggungjawab hotak ko. sblm jwb tu pikir ar dulu wey…yg peliknya…gamba cover dia lulus lak dikuarkan.

      0
      0
      • akuxstatik says:

        ntah r…memang nk kene skola minah nie….belakon bukan alasan le wat perkara2 memalukan nie…sah xde otak r minah nie…banyak g keje kat luar 2 yang le wat cari makan..keje kosong tepampang kat akbar sane sini…alasan semata2…nie da kire jual badan nak cari makan….xpaham r artis skang nie…kalo camni ko wat filem blue jerk nak cari makan…alang2 da tunjuk cikit 2 bukak je sume bagi 1 dunie tengok…kan ley cepat femes…

        0
        0
  7. z says:

    adoila…
    knp artis suka kuar ayat yg xberplajaran?
    pkai bju dalam?
    mcm xpkai je…
    tah la..
    xnk byk komen

    0
    0
    • z says:

      i mean bju kt bhgn dlm..
      klu dh terdedah blkg cmtu,ada bju ke?

      0
      0
      • wasap says:

        ntah..die ingat semua org bongok ke ape..dah kat bakang terdedah besa leh ckp ade pakai baju.. bakai barut pon mesti nmpk tali..die lgsg xnmpk ape2..nmpk belakang badan aje…

        0
        0
        • nobody says:

          dia pakai fancy bra kot? yg main lekat jer, mmg tak de pakai tali.. khas tuk org yg mmg nk pakai baju tayang blakang badan.. ala2 naked jer..huhu..pelah nk jd..

          0
          0
        • gilo says:

          tak pun pakai sticker / tatu ikan bilis…

          0
          0
        • ms.Fly says:

          kesian…pntang npk silap sket…sume nk kondem…hahaha..itulah manusia lelgi MELAYU lau dpt maki org…hahaha..KESIAN…

          tu ‘Z’ n ‘WASAP’ lau korg x bongok..korg mst tau n kenal apa itu “STRAPLESS BRA”, Strapless bra tu ialah bra tanpa tali..atau nk bg korg lagi paham..ia adalah sejenis bra yg hanya tutup cup breast je..kire ok la tu…dosa die..bia die yg tanggung la…

          0
          0
        • z says:

          mslhnye ang xbce ke..
          dia kata dia ada pkai bju kt bhgn dlm tu…
          bkn bju dlm..
          adoi

          0
          0
        • z says:

          yela ms fly..
          ktorg bongok..
          ko la pndai kn…
          ktorg xtau pe bnde tu strapless bra?
          tah2 ko pnh pkai gak ek?
          “kre ok la tu”?
          yela,ko mmg bgus…
          statement yg plg bgus aku pnh bce…

          0
          0
        • akuxstatik says:

          ai…lu pehal ms.fly…dieorang jantan kowt,mane r tau bende2 camni…lu lagi bongok…..

          0
          0
        • Fact-oriented Person says:

          Bercakap dgn orang yg terlebih pandai kadang2 memang susah..banyak sangat justifikasi kpd sesuatu yg jelasnya tak berapa baik.

          BTW, I’m outta here;-)

          0
          0
        • minah kampung says:

          tak patutnya komen balas gini. bukankah kita sewajarnya mengeji mereka yang nyata mempermainkan hukum Allah. perempuan islam wajib menutup aurat. tegurlah mereka yang melakukan kesilapan. paling tidak kejilah dengan hati. seksi keterlaluan minah ni….tak takut azab ALLAH ke? artis sekarang sangat2 keterlaluan seksanya

          0
          0
        • ms.Fly says:

          to ‘akuxstatik’
          tau plak aku diorg tu laki or pompuan???hmm..what so eva…
          ade diorg tulis MISS or MR?xde kan?ade pix??xde kn??’z’ tu leh jd zakiah ke..zaiton ke..’wasap’ tu pun npk cm pompuan or laki gak…’akuxstatik’ tu pun aku xtau laki ke pompuan…lain la lau korg tulis MS or MR or MRS…
          n 1 more thing ‘akuxstatik’…aku xckp diorg bongok ok..aku ckp lau diorg ‘xbongok’…
          bab xtau pape tp diorg nk ckp org lain bongok…bile org tego tau plak melenting…plez ok..jantan tu tuk binatang kite ni manusia…so think about that k??

          to ‘z’: lau aku pnh pkai skali pun knape??ko pun nk samekn aku ngan die???ko perfect ke???aku tau bab blaja la..tgk kat kdai2 bju dlm…tny org..tu la mnusia..bile kite tau je same kn trus kite ngan org tu..hmm

          p/s:ln kali nk tego org tu gune la bahasa yg elok sket…bru la org leh terima…ini tak…caci org cm die tu GOOD2 sgt…cube comment cm ‘nobody’ ke ‘Fact-oriented Person’ ke n ‘minah kampung’ ..aku tau diorg xsuke comment aku tpi tego ngan cara beradap!!!!!then i admits…tq….END!!!

          0
          0
        • gilo says:

          tunjuk sat nak tengok jugak!!

          0
          0
        • z says:

          ‘ms’
          ko pn mlenting gak?

          0
          0
        • Mia.. says:

          I like your answer! eh hehe… mari kongsi ilmu tentang baju dlm… hahaha! kalo tau ape kenamanya jenis2 bra tak semestinya kena pakai baju tu.. lol.. please la jgn pikir sempit sgt… kuar la dari ‘otak kekampungan tu’… jgn suka stereotype org ar… think outside of the box…

          0
          0
        • miss toopex says:

          ms..
          saba ek…
          jgn mara2..
          biarkan pe org nk kate…
          bese la tu…

          0
          0
        • nak comment jgak says:

          pastu xkan kalo tgk orang wat silap kena diam?

          0
          0
        • mrs deco says:

          uih ni kendem artis ke kondem viewer…?? hmmm

          0
          0
  8. Caldina says:

    alaaa… korang ni pun.. aku rasa dia ni sopan sikit dari Linda Jasmin masa pakai belakang terbuka kat open space… apa ada hall.. small matter..
    belakang dia cun apa…. bukan ada apa pun kat belakang badan… lain la dia pusing payu dara dia ke belakang…

    p/s: suka tgk ..!

    0
    0
    • BumbleBee says:

      dia nk try jd jurucakap product kulit / jerawat badan kot…tu posing tunjuk blakang bdan mcm tuh… lol~

      0
      0
    • cakap_lepas says:

      kalau adik/bini/mak ko pakai gitu ko masih suka tengok???ko masih rasa sopan???

      0
      0
      • fikir says:

        erti ‘sopan’ skang ialah, selagi anda tidak menunjukkan alat sulit masing2 atau kata lain fully naked, anda masih tergolong dalam orang yang berpakaian sopan.. dan erti kata seksi plak ialah, “seksi itu subjektif. terpulang pada mata yg memandang. ini adalah diri saya yg sebenar. alah.. org pakai bju kurung n btudung pun bleh jadi seksi gak..” stupid.. who the hell are u to compare org yg tutup suma, ngan dedah semuanya? cakap x pakai otak..

        0
        0
        • akuxstatik says:

          ko je yang mandai2 cakap cam 2…aku rase kalo nenek ko dengor ko cakap camni mengucap panjang die…..name je “fikir”…cakap xreti fikir..

          0
          0
        • fikir says:

          AKUXSTATIK.. aku rs ko yg patut ‘fikir’ lebih sket. fikir kt luar kotak.. ko ni cm duduk kt planet mana plak.. atau ko pun x paham sbenarnya bahasa sinikal? heh.. kalo ko x stuju ngan aku pun, rsnya bab2 kuarga ni, x payah la nk kaitkn skali kot.. aku yg x reti fikir, atau ko x x paham? ;)

          0
          0
        • Fact-oriented Person says:

          Sy sangat faham maksud anda di atas tadi fikir, namun belum sempat sy reply (also in cynical manner that is), dah ada yg reply dulu..cuma dia tak dpt nak tangkap ayat2 scarcastic anda tu fikir. Sy paham sangat, don’t worry.

          @akuxstatik, hopefully you get what fikir was trying to say..he didn’t really mean it though, just being scarcastic as a mean to insinuate some of us here.

          Please take no offence. Come on, chill out & let’s move on alright?;-)

          0
          0
        • miss toopex says:

          stuju ngn fikir psl erti sopan n seksi tuh..

          0
          0
        • mrs deco says:

          yah…ur statement are easy to understand..tu la…semua kat sini, sebelum hentam org lain cbe baca betul2 lu…hish kan dah kena elaborate panjang dah…so after long elaboration ni, AKUXSTATIK dah faham blom?

          0
          0
      • jane says:

        linda jasmin pon kita org kritik jugak ape…. kita org bukan pilih kasih…. kalau ada yg tak kena kita org kritik la kalau perangai molek kita puji…..

        0
        0
        • Caldina says:

          alaaaa.. benda ni kecik aje… setakat tunjuk belakang aje.. serupa la kalau korang pakai suwar jean… bongkok… nampak belakang punggung..silap2 aribulan nampak luar punggung…… lagi mau kecoh…
          tak pun… masa korang pakai low cut neck punyer baju.. bila tunduk.. sure nampak lurah dgn bra…. serupa aje.. tapi yg ni, dia posing dari arah belakang.. itu aje..
          small matter siott..

          p/s: lagi mau tanya nenek laa.. mak laaa…. depa masa dulu2 ko bukan tau kalau depa gi mandi berkemban… macam la rumah nenek ko tu ada bath tub …!

          0
          0
        • Fact-oriented Person says:

          OoOoOooo..camtu ek? Small matter je kan..paham2. Bagus la caldina nih..relaks je dia. Semua small matter. He takes it easy on everything..

          I can imagine what kind of a guy you are mister..;-)

          0
          0
        • fikir says:

          ahah.. that’s why la FOP. caldina is always being like this. he is so cool, so open minded and sooo positive in sooo many ways..

          0
          0
        • secret says:

          aduhai bende kecik pn nk gadoh. bkn hal korang. ntah ape2 je ko org ni semua.ni gadoh sesame sndiri.pasal gambar xde kne mngene dgn kite pn nk kecoh.

          0
          0
        • secret says:

          ntah ape2 je ko org ni.bende kecik pn nk gadoh.bkn hal ko org.sibuk je semua ni.

          0
          0
    • ladyorange says:

      hui..caldina..ader la..taik lalat kot tu..kui30..

      0
      0
      • ms.Fly says:

        salam n tumpang lalu..
        i like the way ‘Caldina’, ‘Fact-oriented Person’ n ‘fikir’ comment…very scarcastic..positive thinking n think outside of BOX!!!!

        0
        0
        • PUTIH MELEPAK says:

          haaaaa…aku pun setuju dengan pendapat dia orang tuu…korang semua jagan nak complain orang mcm l;ah korang tu perfect sangat ,dalam ni pun bukan nampak muka korang dan sikap korang semuanya ntah2 ikut sedap mulut nak hentam orang tapi perangai lagi teruk.muhasabahkan lah diri kita,dan kalau nak tegur tu biarlah cara baik jangan keluarkan ayat2 mcm tu.

          0
          0
        • ms.Fly says:

          yes!!!!luv ur comment PUTIH MELEPAK…!!!!agree 800%..lau tego cre baik sume boleh accept..ni x..
          katepun gagasan 1 m’sia..rakyat d’dahulukan pencapaian d’utamakan…kate m’sia org2 nye ramah…cm ni ke ramah????

          org yg comment cm tu dh mengambarkn diri nya cm ne…kn??kn??kn??

          0
          0
        • Miena says:

          mesti korang syok tgok nie.. (tak ngaku lar tue..) tulih mcm2… kalo dah kate tak elok yg korang nie dok belek2 gambar dia tu elok sgt ker? cuci mata ke, cuci hati? :-p(pasnie sure ade komen kata aku pun agaknya pakai mcm dia gak. lawak ar korang…ah hahaha!)

          0
          0
        • ms.Fly says:

          yes..miena…diorg ni xkuar dari ‘otak kekampungan tu’…tu xreti pkr dri ‘outside of the box’..so mmg suke stereotype org…bile kite bg pndapat dr ‘scarcastic’..(tp tu pun aku se diorg xphm)..pastu trus judge kite ni backup org2 cm tu n the best part is same kn kite trus ngan org2 cm tu..can’t think bout that ..so KESIAN….!!!!

          0
          0
  9. afie says:

    nak glemer kena r wat cm ni…pasni tunjuuk tang len plak..tu kata la tjwb s pelakon konon..t kalu pengarah suh bogel..bg r alasan tu ye cik adik oii…dunia akhir zaman!!!!!

    0
    0
  10. open mind says:

    malaywood ..

    0
    0
    • nobody says:

      haha..suka perkataan iteww…. tapi taraf pelakon malaysia blom sampai nk ada ‘wood’ kt blakang..kihkih

      0
      0
      • jane says:

        nobody…. taraf pelakon msia memang belum sampai ada ‘wood’ kat belakang…… cuma ada ‘kayu’ je pasal berlakon pon macam kayu….hehehe…..

        0
        0
  11. besarnya tahi lalat kat belakang die tuuuuu

    0
    0
  12. lulu says:

    cte ni seram doh tgh trailer kt utube…perghhhh

    0
    0
  13. jambuair says:

    cara paling mudah nk popular!

    0
    0
  14. nix says:

    nk cari sesuap nasik pon, cari la dr sumber yg halal….

    0
    0
  15. jmr says:

    dia ni kalo pakai sopan pon dh cantik..;pehal nak bogel lak..meleleh air liur laki tgk..

    0
    0
  16. Dauspozi says:

    tak lawa pon dia… huu

    0
    0
  17. akuorangbiasa says:

    persal tk tayang bagi abis tros??

    0
    0
  18. FTN says:

    ceh ini sama kes dengan anu dalam botol la ni..

    tak lama lagi kena gam la kut

    0
    0
  19. arra says:

    kehendak skrip la sgt…
    ape la ko nie ana.

    0
    0
  20. follow the script..??
    huyo..

    0
    0
  21. Norulhuda says:

    lantaklah ko Ana..sendiri buat sendiri tanggung…yg menegur tu baguslah..menjalankn tanggungjawab sesama Islam…yg tak nk terima teguran tu sendiri pk la ye…this is not hollywood neither bollywood k…

    0
    0
  22. gothgalz89 says:

    erk! x kenal pun pmpuan nih??
    tah pape, menaik kn nfsu lelaki..ish3
    buat malu pmpuan melayu je.!!
    LoL

    0
    0
  23. adiknara says:

    sekeping hati dibawa berlari, jauh melalui jalanan sepi, jalan kebenaran indah terbentang, di depan matamu para pejuang..

    0
    0
  24. cakap_lepas says:

    “Cian kat dia nak mencari sesuap nasik.”
    kalau gitu..org susah yg duk tunjuk dlm bersamamu tu suh separuh bogel cam die gak..apa punya pikiaq la..rezeki yg halal bukan dtg dgn tayang tubuh

    0
    0
  25. qieys says:

    citew baru eh mantra nih?

    0
    0
  26. qieys says:

    bekas peserta pilih kaseh eh?xclap aq ah…………….

    0
    0
  27. velasrizal says:

    ni rasa aku nk kawen cpt ni..

    Pemain Bintang Yang Gagal Menyerlah Di Piala Dunia 2010

    0
    0
  28. adekbe says:

    tatau la pa maksud dia berlakun..tapi badan tu dia punya gak kan, kalu tersentuh tada perasaan kah? boleh jadi cam patung kah masa berlakun tu tada rasa langsung???
    pelakun suma hipokrit…tada atas dasar lakonan, dosa tetap sama dik oii

    0
    0
  29. aku je says:

    apela artis2 ni bcakap..mmg x skolah..matlamat x halalkan cara cik dahliaaa

    0
    0
  30. Kak Su says:

    Pic no 1 tu adegan dlm filem ke..sesaja ambik pic cam tu?

    0
    0
  31. emmett says:

    mantra nie citer die best!!! lain dr cite antu yg seblm2 nie.. serius..

    0
    0
  32. Reena says:

    Style nak cepat popular…mari mendedah tubuh/kurangkan kain sebanyak mungkin..popular ke??

    0
    0
  33. yaya_yumi says:

    gmbr ats skali cm rita rudaini lak…

    0
    0
  34. HandyBlack MIYABI says:

    arghhh..,. pedulikan dahlia tu..

    YANG AKU TAHU!

    Ini lah janjiku insan yg mengenal erti,
    sepi tiada sepi, sepi lagi,
    – – – – – – –
    – – – – – – –
    – – – – – – –
    AKU MERAYU <
    PADA KAU YANG BERNAMA SERI!!!!!

    ZUL handy Black..

    lagu kau sampai skunk aku suka!!

    0
    0
    • ms.Fly says:

      ni sumpah lawak…hahaha…teguling2 aku gelak ni…hahahaha…wakakakaka…kakakaka…heheheh…huhuhuhu….

      0
      0
  35. sape2 aje says:

    pakai baju di dalam??belum2 lagi dah menipu..mcm2 la org malaysia ni bute2 mcm ko ana woi..ko bogel ajela..kan senang..nk cover2 plak

    0
    0
  36. convent says:

    penah jadik dak convent taiping dak nih…hhmmmm…..jadi mcm ni ko skang ek…wat la ape yg rasa terbaik…dah bosan kang cari lah publisiti lain ye dik…

    0
    0
  37. ni semua nk cepat popular..klu bogel lagi cepat popular..ahhahahaha…apa ke jadahnya..

    0
    0
  38. jeng2.. says:

    e2 la dunia artis…..tgk diri sendiri..tgk org len…bru ckp…

    0
    0
  39. grizzey meezzy says:

    Ape la suma korang2 ni, bior la die, die nak berlakon kasi feeling habeh. Camne la malaysia nak maju, nak belakon feeling2 sket, kena hentam. Tu pasal la pelakon Malaysia xberbakat and xberkembang, pantang buat somthing kena hentam gile2. Takkan kalo nak kena rogol, baju2 suma xbukak kot, nanti xnampak real la scene rogol tu. Korang jugak yg complen kalo g tgk wayang, blakon bende xlogik blablabla.
    Die da sanggup, tu dosa die ngan tuhan la, kita as a human jugak, kalo rase nak tgk, g tegur die direct2, call ke, jumpe ke, email ke, ni kutuk kat sini, bukan die tau pon, korang lagik buat dosa MENGUMPAT!!!

    0
    0
    • ms.Fly says:

      yes!!!!!!grizzey meezzy…comment mu..comment terbaik eva…hahaha…luv it…pe kate ko copy comment ko ni n g paste kat setaip tajuk yg beratus2 orang, yg keje nye meng’comment n hentam org ni…hehehe

      0
      0
      • convent says:

        ala ko pun lebih krg gak nak tau pe isi comment2 ni…if x ko takan bg comment…papehal,pe nk jd kat budak tu lantak la…dia dpt duit berlakon gak…yg korg bertengkar2,berceramah cam ustazah,shoot sana shoot sini,bukan dpt duit pun…bommgedebabommm

        0
        0
  40. hehehe…

    lh aksi rogol pn perlu ker sampai buka baju LOL…

    flashback balik drama2 melayu…der jeerrrrr tutup jgn klentong…;p awk tu ugama Islam;p…

    hehehe apa daaaa…

    0
    0
  41. puteri says:

    waka waka…ade org sebut psl agama,dosa….bagusla..peringatan…bukan tuk si ana ni je…org len pn kne r ambek tau gak.mane boleh biar tgk org melayu islam memalukan diri dan agama sndri.ni la antara sbb knp rmai non-muslim kutuk agama islam.sebab penganutnye yg *****.mmg dosa kne tanggung sndri.cite ni rmai kot yg tgk.rmai la jgk yg tgk “tanggungjawab” si ana ni.so makin rmai yg berdosa.Allah kalau nk turunkan bala,bkn kat minah ni sorg la.org len kne jugak.even kita rse kita x berdosa xde kene mengene dlm “tanggungjawab” die.so fikir2kn lah.sbb tu kita disuruh supaya ingat mengingati.

    0
    0
  42. aien_ehem2 says:

    bkn salah dia 100% la!!! aku rasa pengarah/produksi nak timbulkan kontroversi utk lariskan filem dorg.. mcm cite bohsia.. haha..

    0
    0
    • Fact-oriented Person says:

      A’ah, tak sampai 100%. Salah dia cuma 99.99% je sebab turut kata2 pengarah utk lariskan filem si pengarah tu..hihi.

      0
      0
  43. fifi says:

    nama dia ana dahlia ke?dia budak skeolah kat taiping nama die diana mastura.. ada belakon cerita drama kat tv9 dulu.. tak sangka jadi pelakon budak nih….

    0
    0
  44. farra says:

    sungguh bangang alasan ko tu..

    0
    0
  45. oren says:

    dulu faizal tahir buka baju kena gam ek..?
    artis2 perempuan yg berlumba2 tayang badan terdedah itu dan ini tak pulak kena gam..heran tul..

    0
    0
    • z says:

      aku pn heran…
      mslhnya faizal tahir tu lelaki,xpela klu nk buka bju..
      ni pmpuan yg buka bju..
      tnjuk aurat..
      mlayu-islam lak tu…
      heran2…

      0
      0
      • ladyorange says:

        aku pon turut heran

        0
        0
        • Fact-oriented Person says:

          Persoalan yg sangat bagus..sy turut heran & pelik. Memang la pebuatan si Faizal Tahir tu kurang sopan bukak baju dpn org ramai..& kalau nampak bawah pusat jadi haram. Kena gam bukan sebab apa tapi sbb tindakan yg kurang sopan, sedangkan pompuan yg memang pakai seksi dedah & yg kantoi tahap si Zarina Ann Julie semua tu haram satu ape pun tak kena tindakan..

          Dunia sudah terbalik..laki2 yg ringan auratnya suka pakai smart2 yg tutup aurat tapi pompuan plak yg berat auratnya yg suka dedah kaw2 tak hengat.

          0
          0
        • z says:

          tindakan yg kurg sopan sbb buka bju mse live kt tb kn…
          aku pn heran la…
          klu artis2 pmpuan yg g mjlis2 anugerah yg pkai miniskirt n pesyen ala2 brkmbn tu xdela smpai kne gam…
          siap dipuji lgk….

          0
          0
        • miss toopex says:

          emm..
          heran gak…

          0
          0
        • fikir says:

          kalo x silap aku, ms tok mat jd menteri penerangan dlu.. artis2 ni suma kena pantau baik dr segi pakaian dan penampilan. kalo kt tgk pun mana ada artis yg seksi2 ms tu. nk wat live kt tv pun kena pastikan yg rambut tu pendek dlu.. la ni, kalo nk tgk yg tdedah, free sgt dh. x pyh nk tg filem omputih, filem m’sia sdiri pun da ada yg free naked pny.. suma atas tiket “tuntutan skrip”. kesian. artis2 kt banyak nya diperkudakn oleh org2 ttentu je.. cuba tgk citer luar, even ada yg kt x paham bahasa nya pun, tp melalui penghayatan dan bahasa tubuh, mesej yg nk disampaikan jelas n tepat. jalan cite pun bagus. x perlu nk bukak sana sini. filem ttp meletup, org tetap phm jalan citenye..

          0
          0
  46. murtad says:

    kat dunia ko blh buat ape saje..
    kat akhirat tau la nanti..
    walaupon dosa sebesar zarah pon tetep kena balasan nanti..

    0
    0
    • PUTIH MELEPAK says:

      itu diri dia yang tanggung kita siapa yang nak tentu kan hukuman ke atas orang ni.

      0
      0
      • Inochi says:

        kita bukan penghukum.. tapi at least kenalah saling memberi peringatan. kalo dah turun murka dan balasan Allah, semua kena~
        yang penting, cara tegur tu berhemah dan berhikmah~ :)

        0
        0
        • ms.Fly says:

          betul pe yg ‘Inochi’ tulis tu..
          “kena saling memberi peringatan”
          n the best part is….”yang penting, cara tegur tu berhemah dan berhikmah”
          sy ulang…”yang penting, cara tegur tu berhemah dan berhikmah”
          nk sy ulang 3x ke???ok..ok..”yang penting, cara tegur tu berhemah dan berhikmah”…
          yes…that’s the way ‘Inochi’.. ^_^

          0
          0
        • sushi says:

          cm biase..ko ni terdesak.. hak hak.. sedeyh ak tgk ko.. sian giler..

          0
          0
    • adik kau says:

      betul apa yg murtad nasihat tu, xnampak ada unsur kutuk pun… terkena batang hidung ker

      0
      0
  47. cili says:

    dia ni peserta yg anjuran rosyam nor tu kat tv2. apa nama program tu. lupa daaaa. tapi dia tersingkir. masa program tu org kata dia mirip rita rudiani.

    0
    0
  48. leya says:

    errr… a’ah laa wei. faizal tahir kena gam.. klu artis pompuan dedah2 cam kt gambar ni, x plak?? musykil ni.. what the h…….?????

    0
    0
    • z says:

      sgt musykil…

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        tauxpe.. lama dah aku highlight psl mende2 ni…
        konon faizal tu bukak baju time rancangan live depan penonton…yg artis2 ppuan pakai baju nk tersembul seme mende tu, lam majlis anugerah live depan penonton dan TV tu xde plak nk gam2…
        sedangkan dr segi aurat, Faizal lum dedahkan aurat lai.. yg artis2 wanita ni……. (fill in the blank)
        Semoga pihak2 berkenaan revise smula garis panduan ni…

        0
        0
        • miss toopex says:

          klu ikutkan pmpuan yg pkai sexy lbh m;ghairahkan…
          kan…
          ni x…
          lg mcm di sanjung lg ada…

          0
          0
  49. Zaza Muhammad says:

    sedih aku dgr statement dia ni… ala dik, nk bg statement tu biar le bijak sket yg org xble argue..

    0
    0
  50. aleen says:

    emmm..wat ever pon.yg salah ttp slh.buka aurat tue kan salah..kiter nasihat kan lah baik2.selagi termampu.if da wat slh ngaku ajer lah.nape nak “halalkan” bende yg slh.

    Allah Swt tue Maha mengetahui..siapa yg persendekan hukumnye.

    0
    0
  51. kak chubby says:

    pakai baju di bahagian depan…? masuk akal ke? lepas ni dedah tang depan lak ye dik…kenyataan akhbar ana dahlia yg bangang, bodoh & yg sewaktu dengannye…

    0
    0
  52. no name says:

    aku kenal sgt dgn budak nie.. dulu aku 1 sekolah n 1 kelas dgn dia, mmg giler glamer….

    0
    0
  53. miss toopex says:

    adoi..
    klu da pkai cmni jgnla nk bg statement yg kurg bijak…
    kn dh kne ktuk…
    double lg dpt…
    utk cre brpkaian n statement..
    dh trg g brsluh…
    cm xde bju je kt dlm tu…
    paras pinggang kot…
    huhu
    ape nk jd ni…

    0
    0
  54. bawahlicin says:

    “kehendak skrip”…hehehe…dalam cerita lucah pun pelakon dia ikut “kehendak skrip” jugak..

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      penulis skrip pun satu, tak kreatif langsung…
      jgn le ikut ckp org barat y berbogel itu seni…apa daaaa

      0
      0
  55. acu81 says:

    gambar dia ngan zul handy-black, cam memey si memek plak muka dia…

    0
    0
  56. manjalara says:

    nak laku cepat

    0
    0
  57. hamba allah says:

    ingat aurat cemerlang mc mane pon , terpaksa mc mane pon tgujwp nk kne wat, igt aurat 4 all worment bkn tuk smu org tgk. tak guna dah klu pas tunjuk nk kave pki sopantitik itam pada ati kekal tak leh padam,

    0
    0
  58. AlOyA says:

    WoW!…aku nak jadik pelakon gak ar…eden pun x pakai bj cenggini gak ket umah…ahaks…

    0
    0
  59. SAYA says:

    tak seksi pun….kesian…………..

    0
    0
  60. thegale says:

    siape punye salah? penulis skrip or Ana? of course none of us cant judge that. tu keje Tuhan..
    by the way.. kalo lh betul ana ni nk kejarkan populariti, ini bukan jalan yg elok lah..
    nak buat cm mana,bnda dh jadi…kalau dia besaba and ambek jln pnjg..insyllh dia bolh jd apa yg dia nak..phm x mksud kite ni?
    nak jd femes ni,kalau secepat pantas kilat kite naik,nanti trun,pun sama gak..
    contoh suksesess kite;bia slow,asal slamat,lambt2 femes gak. jatoh kpde= Lisa Surihani. peace guys~~

    0
    0
  61. cuteeeeenyeeee
    tergugat arin yg seksi ni kikiki

    0
    0
  62. ingin tahu... says:

    btul ke aku dgr,trbaru zul handy black lak ngaku berbogel dlm cte ni?
    cte mantra niiii???

    0
    0
  63. cam2 leh la shoot bende ehem2(bahase halus), da kate kehendak pngarah die hanye ikut,cam2 kalo baya n nk suoh die shoot ehem2 leh la sebab 2 hanye lakonan, pe la cap ayam sgt alasan nye….

    kite wat drama tentang semue kejahatan kt dunie nie la, nak gak ase kan lgpon 2 sume lakonan jek

    0
    0
  64. apa2 ajer says:

    Bodossss… Kalau bukan diri dia yg sebenar… abis tu diri saper lakkk… Bodosssssnyerrrrr statement…

    0
    0
  65. zamrizamad says:

    hek ele….kalau skrip suruh bogel pun dia sanggup…..she willing to do….apa dia kisah kalau bogel sekali pun.

    0
    0
  66. Lucky kat behind u x hensem PUN CAT AQ LAGI HENSEM

    0
    0
  67. langkasuka says:

    macama gampang perempuan skrg, maruah xde langsung…..pengarah filem pun celake, macam la xboleh nk buat babak lakonan baik sikit……
    pempuan mcm ni, xleh buat binila…..

    0
    0
  68. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  69. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  70. tearsofsyuhadah says:

    maruah habis dijual carik sesuap nasik..
    ilang maruah agama krana khendak filem???????
    dgr ckp director drpd kehendak Allah..

    0
    0
  71. Anonymous says:

    artis indo ke dia ni……..

    0
    0
  72. betty says:

    berkain batik menampakkan sebahagian besar belakang badan,tapi masih memakai baju di bahagian dalam? camne tu ye…tak dpt nk membayangkan ni…

    0
    0
  73. betty says:

    ooooooooo…pakai strapless bra ke…mcm miera liyana pakai dulu tu la ye..

    0
    0
  74. iPhone 5 says:

    We’re glad to become visitor on this pure internet site, regards in this rare information!

    0
    0
  75. Ira Azrinn says:

    MasyaAllah, taubatlah cepat.. Ana.. ingat akhirat… jaga nama baik Chef Wan…

    0
    0
  76. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Ie. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The design look great though! Hope you get the problem solved soon. Cheers

    0
    0