Written by AbangNara | April 16th, 2009

amy af3 lesbian

Terkejut ungka sebentar kami apabila menerima email bertajuk gambar Amy AF3 lesbian daripada seorang pembaca. Terima kasih banyak-banyak kami ucapkan kerana sudi berkongsi info gosip sensasi artis Malaysia dengan kami.

Pastikan anda sudah membenam gambar Amy AF3 di atas ke dalam benak fikiran anda kerana gambar-gambar selepas ini memerlukan penelitian yang sangat tajam.

Kami tak berani nak confirmkan bahawa wanita di dalam gambar-gambar tersebut adalah Amy AF3. Harap anda buat penilaian anda sendiri.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar-gambar Amy AF3 yang dikatakan beraksi seperti lesbian dan berikanlah pendapat anda.

amy af3 lesbian

amy af3 lesbian

amy af3 lesbian

amy af3 lesbian

amy af3 lesbian

amy af3 lesbian

amy af3 lesbian

125 responses to (GAMBAR)Amy AF3 Lesbian?

  1. flower says:

    dia ni mmg lesbian ler..
    geli aku nengok..

    0
    0
  2. aku says:

    xknal pon die ni sape???maafla aku xminat AF.
    huhu geli plak tgk die ni…..

    0
    0
  3. pim says:

    gambar lama…

    0
    0
  4. selipar jepun says:

    perghh pepuan tue seksi…

    0
    0
  5. Zaza Muhammad says:

    laaa ni cite last 2 years aaaa, aku lama dah tgk gambo ni..mmg aaa terkejut siot,,,rosak kaum aku. Memule tu suspek berlakon drama ke apa ke…tp ntah aaa

    0
    0
  6. admin says:

    eh, last year ker? hehe.alamak sori citer lama.hehe

    0
    0
  7. Bunga says:

    .: Ishhh mcm daa xde laki laa kat dunia nie..:.

    0
    0
  8. tautakpe says:

    Ini bukan ke cite lama..dan dlm gambar tu bukan nya Amy tp org lain yg muka dekat2 sama..huhu

    0
    0
  9. ONCET says:

    nmpk mcm dia…muka macam dia….tapi…entahlerrr…

    0
    0
  10. julu says:

    bkn dia ler..spe yg ckp dia 2 mmg rabun thp kritikal la..lain ssgt

    0
    0
  11. annoyed says:

    amy la.. tak nampak ke senyuman 2 same je. Cuba tgk gambar 1st n bandingkan ngan gambar yg ke5.. same ke tak same?? Korang tengok la betul2x..

    0
    0
  12. teja says:

    gambo lame ler…aku dah nengok berzaman dah ehhhh…ensem gak!! hik hik hik

    0
    0
  13. flower says:

    mane pe g semua org ni??

    0
    0
  14. mantikulaz says:

    aku tengok semacam je..
    hehehe…

    0
    0
  15. gojesh_ayu says:

    mcm lain jew..
    erm..
    xsme lew..

    x)

    0
    0
  16. singa ganaz says:

    lawo plak awek dia tuh…. mabeles…

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      aku geli la tgk awek dia tu…
      dah xde laki lain ke nak bercinta…

      mcm dah x VIRGIN lg awek dia tu…
      pakai seksi2, ingat ni negeri omputeh pe!

      0
      0
      • singa ganaz says:

        kalau x virgin sesama jenis mcm mana ek?? hmmm…

        0
        0
        • redtube says:

          hahhaa..nk tau ke..ke wat2 xtau…amy la tu kot..waallahualam…if pict lme xmsthil la die agk gemuk time tue,,,tp yg aku klako time kat af3 die la stdent yg bersuare nyaring gile…hahhaa..tetibe kuar sore jntan daa…hahahaaa..xleh time dowh…ade gak mnusia camnie kat dunie nie ek…ish ish ish..

          0
          0
  17. hantu says:

    alaaa
    gmbr ni dh btahun laaaa~aku ingat gmbar baru tadi

    0
    0
  18. Penari Poco2 says:

    OOPSSS….
    esok kita smbung sembang pasal hari ni hari JUMAAT, penghulu segala hari.
    x bole kutuk lebih2, kalu memuji bole la…

    aku pun nak ikut mcm AIN gak ni.

    ASSALAMUALAIKUM…

    0
    0
  19. lilies says:

    Hurm…

    0
    0
  20. yusha says:

    gambar lame ni…. dah tengok pun, pompuan ni mmg lesbian pun

    0
    0
  21. Qasihjb says:

    Cuba tgk foto last tu….senyum yg di tunjuk kan mcm senyum dia.kalau betul,cepat2 ler bertaubat

    0
    0
  22. miya says:

    eh..aku macam xpcya
    aku bru tgk ni…
    biar btul?

    0
    0
  23. azam says:

    Boleh puas ke mcm tu!!!benci aku.

    0
    0
  24. .Rosemary. says:

    Biar betik ni Amy…Lain je… Kalo betul,nau’zubillah himin zalik..

    0
    0
  25. hanyut says:

    bia la dowg nk wtpe..nth2 tu bkn amy, myb owg y mcm dye kot, ta bek tau men tduh2 owg sedangkn kte pn ta pasti..huuu

    0
    0
  26. rozy says:

    ish2..
    kenapa ada yang nak jadi macam ni..
    yang jadi awek tu pulak kenapa nak pilih yang lesbian macam tu..
    pilih la lelaki yang lagi macho..ni macam kanak2 belum baligh je..

    0
    0
  27. TaBLo says:

    tapi aki rasa itu memang si AMY

    0
    0
  28. now_tea_boy says:

    pompuan haram jadah, patut Tuhan turun bala, mcm anjing betina,x ada otak

    0
    0
  29. now_tea_boy says:

    pompuan mcm ni senang je nak ajar…rogol ramai2 biar mengandung.pastu baru dye tahu dye betina sebenarnya

    0
    0
  30. keyz says:

    kalo nak kompom kan btul ke x.. cuba trace kut2 ada gmbar amy yg lain yg ada terbuka dada dia.. ada lalat berak kat situ… admin.. terjah le… tapi betul ke x .. hubungan sejenis.. memang laknat…

    0
    0
  31. acHe says:

    Hmm..gambar lama nie..

    0
    0
  32. daniel says:

    doseeeeee ar jd lesbian

    0
    0
  33. Kambing says:

    awek kain purple tu perut boroi giler…
    minah-miah lesbian ni belum dapat jantan tulin lagi. babtu dowang camtu. aku boleh kembalikan mereka kedunia wanita sejati. emmmbeeekkk…..

    0
    0
  34. pakcik daud says:

    wow interesting ni.

    0
    0
  35. wef says:

    aku hanya nampak perut berlapis!

    0
    0
  36. aku biseksual cam anuar zain says:

    tetibe je aku tebayang kalau dorang main..e…geli..

    0
    0
  37. mal says:

    manusia selalu lupa azab allah tapi allah tidak lupa akan kesalahan manusia jadi kita sebagai manusia yang dikurniakan allah akal fikiran berfikirlah sebelum membuat sesuatu kesalahan,sebelum allah membersih muka bumi ini jadi ingatlah sebelum terlambat ingatan dari saudara mu manusia

    0
    0
  38. mal 73% says:

    jangan sampai negara kita pula di timpa bencana,Dek buat dari manusia2 tak berakal ni….. (thusnami part ll)
    mungkin akan kembali kalau manusia asyik nak seronok aje……..!!!!!!

    0
    0
  39. mamacun says:

    mungkin dia dah jumpa jantan sejati… tp still x memuaskan hati, thats why cri gurl lak…wakakaaaa
    “anda buat anda dapat”

    0
    0
  40. bulan says: says:

    org kchg caya lar….skati dier nk jd pgkid mybuk korang bodoh!!!

    0
    0
  41. @nt! pk8 says:

    hhhhhuuuhhuhuhu…….bgs2 p0mpuan maw jd lelaki…..budu btl !!!!!!!!!!
    taubat larh amy . . . . …

    0
    0
  42. tiger24 says:

    best ke jdlesbian ,best kot leh main bnyk2 kali

    0
    0
  43. This post has been extremely insightful and useful to increase my knowledge in the field of knowledge and its many facets. Thank you very much, I will certainly come back to visit often and definitely tell some of my internet-inclined friends to visit this site. Keep posting and expressing your knowledge and opinions strong!

    0
    0
  44. jefry says:

    haha…lesbians rupenya minah ni.apa nk jadi dunia artis ni.

    0
    0
  45. i am less says:

    minat ada ku ngnnya tok..ensem ada jak….kimsalam ngn si tomboy ya k…xoxo

    0
    0
    • sis says:

      ku pun minat gak…tp tak salah kan kite org bkwn dgn dieorang kan….lebih memahami dr lelaki yg prangai mcm binatang…

      0
      0
  46. sis says:

    jgn la kutuk2…dia org gak manusia cam kite..biarlah yg penting die tak kacau kite…yg kutuk2 tu cukup sempurna ke weyyyyyyyyy….nanti kutuk2 tekene kluarga sendiri padan muke korang….hak msg2 tplg lah…die dgn allah je tau..kite pun bukannya sempurna sgt…takyah memanjangkan cite…..

    0
    0
  47. vale says:

    alahai..yg laki bckp pnjang2 ni pon bgus sgt ke?sbb pe dowg plih penk?sbb laki cm korg la..HAMPEH!!!

    0
    0
  48. Cubadak says:

    Geng sapu cat nie…. Emmm i like… Aku pon terer gak sapu menyapu cat nie

    0
    0
  49. zona malam says:

    waoo kalo ini bleh gan super huoooooooot………..

    0
    0