Written by AbangNara | April 16th, 2009

amy af3 lesbian

Terkejut ungka sebentar kami apabila menerima email bertajuk gambar Amy AF3 lesbian daripada seorang pembaca. Terima kasih banyak-banyak kami ucapkan kerana sudi berkongsi info gosip sensasi artis Malaysia dengan kami.

Pastikan anda sudah membenam gambar Amy AF3 di atas ke dalam benak fikiran anda kerana gambar-gambar selepas ini memerlukan penelitian yang sangat tajam.

Kami tak berani nak confirmkan bahawa wanita di dalam gambar-gambar tersebut adalah Amy AF3. Harap anda buat penilaian anda sendiri.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar-gambar Amy AF3 yang dikatakan beraksi seperti lesbian dan berikanlah pendapat anda.

amy af3 lesbian

amy af3 lesbian

amy af3 lesbian

amy af3 lesbian

amy af3 lesbian

amy af3 lesbian

amy af3 lesbian

125 responses to (GAMBAR)Amy AF3 Lesbian?

  1. flower says:

    dia ni mmg lesbian ler..
    geli aku nengok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. aku says:

    xknal pon die ni sape???maafla aku xminat AF.
    huhu geli plak tgk die ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. pim says:

    gambar lama…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. selipar jepun says:

    perghh pepuan tue seksi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Zaza Muhammad says:

    laaa ni cite last 2 years aaaa, aku lama dah tgk gambo ni..mmg aaa terkejut siot,,,rosak kaum aku. Memule tu suspek berlakon drama ke apa ke…tp ntah aaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. admin says:

    eh, last year ker? hehe.alamak sori citer lama.hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Bunga says:

    .: Ishhh mcm daa xde laki laa kat dunia nie..:.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. tautakpe says:

    Ini bukan ke cite lama..dan dlm gambar tu bukan nya Amy tp org lain yg muka dekat2 sama..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. ONCET says:

    nmpk mcm dia…muka macam dia….tapi…entahlerrr…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. julu says:

    bkn dia ler..spe yg ckp dia 2 mmg rabun thp kritikal la..lain ssgt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. annoyed says:

    amy la.. tak nampak ke senyuman 2 same je. Cuba tgk gambar 1st n bandingkan ngan gambar yg ke5.. same ke tak same?? Korang tengok la betul2x..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. teja says:

    gambo lame ler…aku dah nengok berzaman dah ehhhh…ensem gak!! hik hik hik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. flower says:

    mane pe g semua org ni??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. mantikulaz says:

    aku tengok semacam je..
    hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      TAK! dia x semacam…

      tetapi..

      DUA MACAM :

      1. POMPUAN
      2. TOMBOY

      kikiki…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. gojesh_ayu says:

    mcm lain jew..
    erm..
    xsme lew..

    x)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. singa ganaz says:

    lawo plak awek dia tuh…. mabeles…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      aku geli la tgk awek dia tu…
      dah xde laki lain ke nak bercinta…

      mcm dah x VIRGIN lg awek dia tu…
      pakai seksi2, ingat ni negeri omputeh pe!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • singa ganaz says:

        kalau x virgin sesama jenis mcm mana ek?? hmmm…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • redtube says:

          hahhaa..nk tau ke..ke wat2 xtau…amy la tu kot..waallahualam…if pict lme xmsthil la die agk gemuk time tue,,,tp yg aku klako time kat af3 die la stdent yg bersuare nyaring gile…hahhaa..tetibe kuar sore jntan daa…hahahaaa..xleh time dowh…ade gak mnusia camnie kat dunie nie ek…ish ish ish..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. hantu says:

    alaaa
    gmbr ni dh btahun laaaa~aku ingat gmbar baru tadi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Penari Poco2 says:

    OOPSSS….
    esok kita smbung sembang pasal hari ni hari JUMAAT, penghulu segala hari.
    x bole kutuk lebih2, kalu memuji bole la…

    aku pun nak ikut mcm AIN gak ni.

    ASSALAMUALAIKUM…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. lilies says:

    Hurm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. yusha says:

    gambar lame ni…. dah tengok pun, pompuan ni mmg lesbian pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Qasihjb says:

    Cuba tgk foto last tu….senyum yg di tunjuk kan mcm senyum dia.kalau betul,cepat2 ler bertaubat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. miya says:

    eh..aku macam xpcya
    aku bru tgk ni…
    biar btul?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. azam says:

    Boleh puas ke mcm tu!!!benci aku.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. .Rosemary. says:

    Biar betik ni Amy…Lain je… Kalo betul,nau’zubillah himin zalik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. hanyut says:

    bia la dowg nk wtpe..nth2 tu bkn amy, myb owg y mcm dye kot, ta bek tau men tduh2 owg sedangkn kte pn ta pasti..huuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. rozy says:

    ish2..
    kenapa ada yang nak jadi macam ni..
    yang jadi awek tu pulak kenapa nak pilih yang lesbian macam tu..
    pilih la lelaki yang lagi macho..ni macam kanak2 belum baligh je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. TaBLo says:

    tapi aki rasa itu memang si AMY

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. now_tea_boy says:

    pompuan haram jadah, patut Tuhan turun bala, mcm anjing betina,x ada otak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. now_tea_boy says:

    pompuan mcm ni senang je nak ajar…rogol ramai2 biar mengandung.pastu baru dye tahu dye betina sebenarnya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. keyz says:

    kalo nak kompom kan btul ke x.. cuba trace kut2 ada gmbar amy yg lain yg ada terbuka dada dia.. ada lalat berak kat situ… admin.. terjah le… tapi betul ke x .. hubungan sejenis.. memang laknat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. acHe says:

    Hmm..gambar lama nie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. daniel says:

    doseeeeee ar jd lesbian

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Kambing says:

    awek kain purple tu perut boroi giler…
    minah-miah lesbian ni belum dapat jantan tulin lagi. babtu dowang camtu. aku boleh kembalikan mereka kedunia wanita sejati. emmmbeeekkk…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. pakcik daud says:

    wow interesting ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. wef says:

    aku hanya nampak perut berlapis!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. aku biseksual cam anuar zain says:

    tetibe je aku tebayang kalau dorang main..e…geli..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. mal says:

    manusia selalu lupa azab allah tapi allah tidak lupa akan kesalahan manusia jadi kita sebagai manusia yang dikurniakan allah akal fikiran berfikirlah sebelum membuat sesuatu kesalahan,sebelum allah membersih muka bumi ini jadi ingatlah sebelum terlambat ingatan dari saudara mu manusia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. mal 73% says:

    jangan sampai negara kita pula di timpa bencana,Dek buat dari manusia2 tak berakal ni….. (thusnami part ll)
    mungkin akan kembali kalau manusia asyik nak seronok aje……..!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. mamacun says:

    mungkin dia dah jumpa jantan sejati… tp still x memuaskan hati, thats why cri gurl lak…wakakaaaa
    “anda buat anda dapat”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. bulan says: says:

    org kchg caya lar….skati dier nk jd pgkid mybuk korang bodoh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. @nt! pk8 says:

    hhhhhuuuhhuhuhu…….bgs2 p0mpuan maw jd lelaki…..budu btl !!!!!!!!!!
    taubat larh amy . . . . …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. tiger24 says:

    best ke jdlesbian ,best kot leh main bnyk2 kali

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. This post has been extremely insightful and useful to increase my knowledge in the field of knowledge and its many facets. Thank you very much, I will certainly come back to visit often and definitely tell some of my internet-inclined friends to visit this site. Keep posting and expressing your knowledge and opinions strong!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. jefry says:

    haha…lesbians rupenya minah ni.apa nk jadi dunia artis ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. i am less says:

    minat ada ku ngnnya tok..ensem ada jak….kimsalam ngn si tomboy ya k…xoxo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sis says:

      ku pun minat gak…tp tak salah kan kite org bkwn dgn dieorang kan….lebih memahami dr lelaki yg prangai mcm binatang…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. sis says:

    jgn la kutuk2…dia org gak manusia cam kite..biarlah yg penting die tak kacau kite…yg kutuk2 tu cukup sempurna ke weyyyyyyyyy….nanti kutuk2 tekene kluarga sendiri padan muke korang….hak msg2 tplg lah…die dgn allah je tau..kite pun bukannya sempurna sgt…takyah memanjangkan cite…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. vale says:

    alahai..yg laki bckp pnjang2 ni pon bgus sgt ke?sbb pe dowg plih penk?sbb laki cm korg la..HAMPEH!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Cubadak says:

    Geng sapu cat nie…. Emmm i like… Aku pon terer gak sapu menyapu cat nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. zona malam says:

    waoo kalo ini bleh gan super huoooooooot………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0