Written by AbangNara | October 15th, 2009

ammar alfian aziz

Memang leleh beb air liur tengok gambar Ammar Alfian Aziz nie. Berketul-ketul dah badan dia nie. Gile tough. Memang mampu menjeleskan hati lelaki-lelaki keding macam kami nie. Kami pun nak badan macam nie gak. Ketulan-ketulan yang mampu memikat hati gadis seantero Malaya. Sila jangan tunjukkan gambar mamat nie kepada awek anda. Bahaya !!!

Mamat Ammar Alfian Aziz nie tengah naik ngan drama Tari Tirana sekarang nie. Muka pun boleh tahan hensem dia nie. Kata orang full package nie. Oh ye kalau ada yang terniat nak ngorat dia lupakanlah saja yek. Sebab dia nie la pakwe Puteri Sarah Liyana. Tak caya? Cuba korang tengok mamat dalam gambar bercium Puteri Sarah Liyana nie. Kan si Ammar Alfian Aziz tue.

Carik punya carik info pasal si jejaka kacak dan tough nie, rupa-rupanya mamat nie bukan jer seorang pelakon tapi model International tue. Nike, Adidas, Diesel Underwear semua dia dah jadi model. Kalau korang tak caya kat bawah nanti kat bawah nie ada gambar Ammar Alfian Aziz nie jadi model underwear je. Memang mampu mencairkan jiwa raga seorang wanita dan lelaki homoseksual.

Kepada bro Ammar Alfian Aziz, tahniah kami ucapkan sebab berjaya jadi model international. Kitorang tabik sama lu bro. Memang berbakat mamat nie. Boleh pergi jauh. Kami di BeautifulNara nak ucapkan all the best kat dia. Semoga terus sukses selalu.

Lagi gambar Ammar Alfian Aziz, pelakon drama Tari Tirana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kalau ada permintaan kitorang akan up kan lagi gambar dia nie. Banyak lagi simpan nie.

ammar alfian aziz

ammar alfian aziz

ammar alfian aziz

ammar alfian aziz

ammar alfian aziz

ammar alfian aziz

Baca Yang Ini Pulak:-

199 responses to (GAMBAR)Ammar Alfian Aziz, Pelakon Tari Tirana

  1. blackberry says:

    1st…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  2. insuraya says:

    dgr citer dia ni suka m*****p??? betui ke x tah la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. insuraya says:

    2nd..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. blackberry says:

    geli geleman nengok body tough gilerrr camni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. insuraya says:

    cm bangla..hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. mata says:

    GAMBAR YANG FIRST TU MACAM GAMBAR BOGEL JER
    BIAR BETIK?????????????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. blackberry says:

    gambar 2nd last tu ompuan tu half naked lah… :(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. aries_april says:

    ptt cam knl ja….

    oh…
    mamat ni ke yg hri tu kata mat bangla tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. aries_april says:

    ssh tul nk msuk BN ari ni…
    asyk error ja….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. closeureyes says:

    they such dun hv brain!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aries_april says:

    skit pn x rsa mlu dah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. hantupensil says:

    mak aih gamba..
    fuh biru mata hitamku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. damia zahra says:

    mak datokkkk…euwwww..
    sabo jer la aku…
    sensored tol mamat neh…!~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      minah tu pon samer…
      suxxxxxxx…
      leen…nk kuar ar…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        ko ni kan…mesti nk g bercucuk tanam la tu…huhu
        aku dh lama x lepak sini…..layan lar jap

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          nnti aku dtg klu ader page bru k…hikhikhik..
          bek aku layan tanaman aku dlu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          yer laa…. mana la plak budak2 nih….time kita masuk, xde org la plak….. time kita x smpt nk singgah bkn main derang sembang2…. huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          tu r tu..geng lma tak der lak..huhuhu
          kuar ar..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tu la damia ni…
          asyk brcucuk tnam kat FB ja…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Akak Leen says:

    geli akak nengok…..hahaha…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      gli ker srnk akak?
      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        eh, hang ni AA…. x pdn dgn ank dara…. mak dara cam akak ni lain lar, dh ada suami….hang tu jgn duk tenung lama2….bahaya….hahaha..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. cinta qaseh says:

    mak datuk!!!
    body mmg tough..tp cam segan pulak aku tengok..hahahah..tp tengok jgk…

    aku ada perasan dia kat iklan barangan malaysia tuh…
    betul x??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      tu la…
      nk tngk pn naik sgan…
      + time ngan girl tu la…
      naked tu la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hantupensil says:

        haha..jgn tgk lebey2..
        hilang ilmu…hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          aries tk tngk la antu…
          skli tu ja…
          pas tu trus leave cmnt….

          seram sjuk la tngk bdan dia yg brtatu tu…
          + ngan pic girl tu laak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ANneDeSilva says:

    makk aii seksisnya gambar tuu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. mimi naim says:

    eee… geli den.. ha’ah..mcm bangla la..ni lah slah stu sbb i x tgk tari tirana..geli tgk mamt ni..dah tu lakonan wan sharmila yg over gediks…meluat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. aries_april says:

    mgntuk nya ptng2x cam gini….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      akak pn ngantuk gak…tp kt sini dh pkl 8.22 pm dh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        sna isyak kul brpa akak?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          isyak 9.08 pm….skrg dh msuk daylight saving…makin lama wkt siang jd mkin pnjang, maknanya isyak pun mkin lama mkin lmbat la….smpai satu masa isyak pkl 10.30 pm…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ANneDeSilva says:

    bosanla..
    anne tak sabar nk pi HOLIDAY niee…..heheh
    tp hati sayu nak tinggalkan family…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. jed hijau says:

    salam,

    lama tak dengar cite korang sume…????

    buka2 BN tergezuttt aku…..

    sib baik aku dah kawen…..cite2 sensored pun tak pe….

    alah…kalau dah model biasalah tu….lelaki ke pompuan ke dah kira halal je tu….kalau tak…jangan masuk dunia model ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Akak Leen says:

    lor…xde org ker….cau cin cau dulu lar….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. cicikgurl says:

    eeeeiiiiii….geli la tgk pic first tu…hahahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. insuraya says:

    nk p mana anne??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. ammey says:

    loh…mamat bangla ni ka…
    hahahahah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ANneDeSilva says:

    dia model majalah playboy ke?
    tu ketol2 mang badan dia?
    mang dia ke yg tangkap gambar bogell?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ANneDeSilva says:

    ????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. huhu says:

    mamak ke die ni?ewww..bau bdn sure kaw kaw punya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. kira-kira says:

    assalamualaikum……………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. kira-kira says:

    tatu 2 edisi photoshoppp ke??
    heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. ammey says:

    mamat neh umr bpa ek…msti muda ag…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. pinkypanthers says:

    ptg sumer….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. pinkypanthers says:

    dasat mamat ni…
    bogel ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. pening says:

    Dasyattla mamat ni..jd model underwear je ker….Hisssh…gambar 1st dgn model pmpuan tu lucah giler…pompuan tu half naked lg…ish3…bawa2lah insaffff Ammar ooiiii…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. aurora says:

    geli nak temuntah aku tgk laaaa…..wekkkkkkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. lanToK LeW says:

    ishkkk…..kalo ye pon agak2 laa….huhuhuhuuhuhu….mmm….walaupun aku suke badan lelaki camni but memang x suke kalo lelaki camni….heh…pe aku mengarut nie…huhuhuhuhhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. kiss..... says:

    SEMPOILA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. yula says:

    geli aku nengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. anonymous says:

    icon macam ni yg BN tabikkan… :( tanda- tanda umat akhir zaman ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Kanta Cekung says:

    pelacur mana plak dah dgn dier tue…
    dua2 bodoh bangang………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. rozy says:

    apa nak jadi la..semoga cepat insaf yer.terkejut pulak bukak2 jer gambar porn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. pinkypanthers says:

    minah tu nmpk cam dh tua ar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Penari Poco2 says:

    dah lar muka x lawa, bdn berketul2…posing ngan pompuan bogel laks tue…
    x selera aku…uweks…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. insuraya says:

    ssh tul nk dpt line..
    ni bru dpt buka BN..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. LaLuNa says:

    gila geli la mamat tu..wekkk….tersembur air teh aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. reen says:

    cuba tgk bebetul.. gambar 2nd last dgn yg last, nape bentuk badan dia x sama? yg 2nd last tuh, kecuk je…x ketul2 pun!!! tipu ke???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. nippon says:

    apsal minah tu mcm pakai pampers weh?

    to anonymous: baru start baca BN yek? biler kata tabik tuh maksudnyer menyindir la tu.. baru bergosip secara berhemah~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. lanToK LeW says:

    heh…menyindir secara berlapik…kira de adat laa gak tu…bukan main hentam cakap lepas jew….huuhuuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. cha_ma says:

    tmbh dose ak tgok gmbr die ni..
    tp ni..kali ke 5 ak tgk…he2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. yantii says:

    best gler mmat ni,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. lilin says:

    iyerrrrkkkkk… gelinye aku tgk… cam hamjadahhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. bangiperdana says:

    bulat betul betik minah nie…kata BN…biar betikkk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. bangiperdana says:

    Ahhh BN pun serupa macam majalah mangga jugak 2 kali 5…biar betikkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. lily says:

    ish…tak bole wat laki dia ni….hensem pon tp cam gini…muka dia pon takde rupa org yg bole membimbing isteri ke jalan yg benar…kalu dia kawin ngn partner dia dlm gambar tu ok laa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. aku says:

    die ni dlu bk uitm melaka… die kerek cket kt ne.. mnyampah aku.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. gosipgurlfea says:

    AKU paling GELI tengok badan org laki cam ni..berketul2 macm hero bollywood nun..Si salman khan punya body tu paling tehodoh kat dunia. cam cacat ja aku tgk..
    dorang ingat dorang machola tuh.. aku mau lari tgk badan camni. geli wooooooooo….
    camna la ada chick2 leh suka kat badan camni. ..taklah hensem pun.biasa ja….lakonan mamat ni, OK ke?? aku belum tgk lagi siri tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gimmemore says:

      ek eleh lu…ko dah tak suke tu nape tgk??ntah2 ko ni lesbian.. sukati dorang rr…dorang de market… terhodoh2,, ko tu lawa plak..kenal pun tak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. cahaya says:

    xpe la klu llki mcm ni…. xingin….hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. fighting says:

    sudh2 la 2,at least die tyng body xsia2,berjye gak,wlupn agk bdow,cmpy oversea lg 2,bkn calang2 model lak 2,kowg ptot support,jgn kutuk lbey2,agk2 la,len la law kowg jelez….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. rahsia says:

    huhuhu… semua orang nak kutuk kan….

    BIAR LE 2 REZEKI DIA DAPAT SUMBER PENDAPAT DARI USAHA DIA

    HALAL X HALAL BIAR JELAH DIA YANG TANGGUNG KALO X SUKA TENGOK DIA X YAH LE TENGK…

    KALO MATA DAH NAK TENGK JUGAK BUTA KAN MATA XPUN DERMA JE MATA KAT ORANG LAIN YANG NAK MATA,

    TAK PUN IKUT JER CKAP KAK OGY N KAK ENGGKU BUNUH DIRI SENDIRI….

    KESIAN DOK KUTUK ORANG, DAH LE DIA DAPAT DOSA KORANG PUN DAPAT DUA DOSA DOK TENGK PIC MCM 2 N DOK KUTUK2 ORANG…

    HUHUHU…. BN CAKAP ADER PIC DIA BANYAK LAGI KAN LETAK BANYAK2… N BANYAK LAGI LE RAKYAT MALASIA DAPAT DOOOOOOSA….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. takat alat kemaluan besar pensel x guna jgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. lina says:

    Hai… taubat taubat la… bukan tangkap leleh aku tgk… tp menyampah giler….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Fara says:

    ini sedikit info pasal mamat keling ni.
    poyo je lebih.
    ckit2 emo.
    mencuri barang2 orang.
    roommate nyer laptop sendiri pun nak gi kebas.
    cmne la Tari Tirana dapat mamat cmni berlakon.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. SHAH says:

    ABANG AMAR PEDULIKAN APE YANG MEREKA CAKAPKAN…
    aku memang minat giler kat dia(dari segi lakonan jer….)
    aku pun member fitness gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gimmemore says:

      absolutely rite…dorang tu sebenanye sgt jeleszzz..huaaaa..
      ngormong sama tangan deh.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. cnn says:

    alah biasala…pelakon2 baru..mamat ni toughkan badan sebab muka dia tak hensem..then barulah org ambil perhatian…biasalah nak jadi pelakon kat malaysia nie kenalah ada looks..kalau takde looks kenalah upkan skit body..tul tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. cnn says:

    lagi satu mmglah body dia okey..but pic tu sume dah di edit….badan dah ditouch up…dgn lighting lagi….so nampak betterlah dari live….but bagi cnn lah tak perlulah nak wat pic camni kalau nak naik pun…cayalah abis drama tari tirana x kemana mamat nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. cnn says:

    ha lagi satu si riz af6 tu..akak tahu..keta bmw tu takkanlah dia beli…bukannya popular sgt pun..si mila tu banyak job pun tak pakai bmw…kalau kena spedo tu pandai2 lar cover dik oii…takkan beli bmw mampu tapi buat album kena tunggu masa…bmw lagi mahallah dikk…now, peminat bukannya bodoh…akak cnn dgr dulu si riz nie penah keje massage boy kat pusat urut gay lagi!…ha tup2 tak mengakular gay…hmm..biasalah budak2 sekarang…ooops!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Seksinyer..........^o^ says:

    Werh nak lagi gambar dia nak jugak nak nak nak nak nak nak nak nak jugak dia ni seksi giler nape x tunjuk badan dia lagi best kalo dapat pegang badan dia dia tu seksi giler nak nak lagi photo dia!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Lisa says:

    Eisk BN, gambar second last tu sangat la tak sesuai di letak gi laman web Malaysia. Tu mmg dah bogel tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. CHA says:

    BG JELA GAMBAR AMMAR YG LEN NK TGK GAK…
    GAMBAR DIE DGN GF DIE KER PAPE JELA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. darina says:

    can i touch him??? geram!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. zam says:

    hai korang ni asyik kutuk orang jer.salah org nampak salah sendiri tak tahu la pulak,ingat korang perfect sangat ke?ingat kita masing2 ada dosa.itu dosa dia dgn tuhan.tp korang asyik kutuk dia.dosalah dgn dia.ingat dosa dgn Allah dapat Allah ampun kan kalo dosa sesama umat tak dapat Allah ampun klan melainkan orang tu yang ampun kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. SerY says:

    Hensem pe? muka dah macam bangla…. tak berkenan aku… bibir besar mcm negro…. uweeeekkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. beby says:

    aku baru nk minat kat mamat nie..die nsem gler2 beb!!cair mana2 minah tgk die..tp ble dgr cter2 x best sal die minat aku kat dia pn da kurang.asal la mamat nsem nie jd cmni..x ingt Tuhan ke pe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. mimi says:

    budak ni dah terpesong..dlu kat sekolah amek klas aliran arab..bapak dia ni profesor madya kat UTM, nama bapak dia mohd zaki kamsah..bapak dia ni adik beradik dato dr fadilah kamsah..aku kenal sangat ammar ni..klas mate aku dulu since skolah rendah sampai menengah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. ninakarina says:

    ni budak skolah aku,batch aku course je xsama…
    die ni anak angkat kepada adik dato fadzilah kamsar..
    mak angkat die ni cikgu kat skolah aku dulu..bapak die lak pensyarah n motivator kat utm..
    dulu ade la pnah dengar die masuk hero remaja..tapi pastu senyap..hai..jauh tol peginye ko amar..kesian lak ak tgk mak bpak ko…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. hide says:

    aku igt dia ni bukan melayu….sial btol…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. lepaking says:

    semalam baru nampak orang ni dan awek dia, sarah kat mamak damansara. takde la hensem pon, macam bangla sket2. pastu poyo macam orang tengok dia. blergh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. RM250 says:

    hi amar! just think a little n u will know me. U look gud n keep it up. best of luck for u..tcsjb skollmate

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. ILA says:

    PA LA LAKI NY X TAW MALU LA. . .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. [...] Gambar Tangkap Leleh Ammar Alfian Aziz [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. DSAI says:

    Mi boykot gigolo ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. hatetomok says:

    tangkap leleh hapenye…
    naik geli dh tgk ni…
    eeeeeee…..aku tgk mamat ni x leh blah langsung…huuuuu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. boxer hugo bosss says:

    hahaha..interntional ke?stkat g indon thai sbah srwak aku pun boley..tayang je badan..yg aku tau skunk nie mmg life pmpuan cri mamat cam bgla..org kate pndai perform..haha.tol ke?bdan cam askhey kumar ade ati yekk..sesuai ler ngn puteri tue…pun da lunyai..adil ler tue..kikikikikii..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. acokpiece says:

    blum lagi femous mana pun dah nak over acting…
    mungkin dengan cara ni je dia dapat naik kan nama dia kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. sano says:

    NIE MALAYSIA KE???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. ntah says:

    aku tngk xde la hensem mn pun laki ni tp kalo dah model kan, so budget hensem la..

    tu la die artis skrg ni, blm ape2 nk tnjuk belang and coz this thing la diorng ni x than lama.

    tp nk wat mc ne gf die pun x kisah kan dia naked mcm tu.

    HOPE SGT TV KE RADIO KE GAM ORG YG MCM NI. NAKED SMPI TGGL SPENDER JE. NI GAM ORG MCM FAIZAL TAHIR. BARU BUKA BAJU JE. YG BUKA SUME TGGL SPENDER JE APE CER???

    lg satu GAM je artis lelaki n pmpuan yg terdedah sana sini. BARU ADIL.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. liyana says:

    nampk laaaa?ammar punya kote??????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. ikki gothic says:

    woi ammar alfian…stakat body cam tu x yah dok prasan kacak ar…….body dah la cam taik babi…
    woi…taubat2 la….ko nie nk msok neraka jahanam kew hah…????…….neraka tu jugak la ko pilih erk…ammar si konek kecik……muka dh la hitam legam cam kuali buruk aku…hahahahahahaha…….muka cam org negro…nigiria……..hahahahahaha…..poyo jew lebih…tpi haprak tada…….pegi mampos ar ammar…….ko ingt body ko tu bleh wat msok syurga kew…..cermin la diri tu ckit erk……cian mak ko…..anak gilerr babi…mak gilerrr beruk…..hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. Anonymous says:

    setakat badab beso tapi lemang kecik, aper kes beb

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. cute girl.. says:

    goli den nengok badan si amar nie..
    tobat xmkn nasi 2,3 ari..
    tp xpe..krus sket ak..
    ikt ko la amar..kubur len2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. affa says:

    fuhhyyoooooooowwwwwwww, batang besar tuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. algojo says:

    Tak payahlah hari-hari berkecimpung dalam bidang maksiat nihhh…cubalah mendalami agama islam. Bertaubatlah….kerana sesungguhnya kita akan kembali kepadaNya suatu hari nanti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. atomizer_gothic says:

    woi ammar….baek ko blik cermin ko ko tu sbb aku tngok dh mcm taikkk……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. budakcomei says:

    elehh..body aku lg cun la..
    lemak bkrim gitu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. isabell says:

    nie pict untk ap….
    biar ak p sman syrikat 2….

    pompuan 2 tulen ke????
    nmpk cam nyah je……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. isabell says:

    nie pic untk ap ek….
    biar ak p sman syarikt 2…
    klau dh mlas nk bljar p dk umh mkn duit mak bapak jela………xyah bt keje yg ^^^^^^^

    pompuan 2 tulen ke????
    nmpk cam nyah je……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. haha says:

    eh rmai gak pmpn yang view pic ni ye ;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. RANJAULU says:

    La’illaha’illah…kenape mcm ne…nengok pun kene basoh @ @ dgn sabon.. awk keje itik ker…
    |
    ~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0