Written by AbangNara | October 15th, 2009

ammar alfian aziz

Memang leleh beb air liur tengok gambar Ammar Alfian Aziz nie. Berketul-ketul dah badan dia nie. Gile tough. Memang mampu menjeleskan hati lelaki-lelaki keding macam kami nie. Kami pun nak badan macam nie gak. Ketulan-ketulan yang mampu memikat hati gadis seantero Malaya. Sila jangan tunjukkan gambar mamat nie kepada awek anda. Bahaya !!!

Mamat Ammar Alfian Aziz nie tengah naik ngan drama Tari Tirana sekarang nie. Muka pun boleh tahan hensem dia nie. Kata orang full package nie. Oh ye kalau ada yang terniat nak ngorat dia lupakanlah saja yek. Sebab dia nie la pakwe Puteri Sarah Liyana. Tak caya? Cuba korang tengok mamat dalam gambar bercium Puteri Sarah Liyana nie. Kan si Ammar Alfian Aziz tue.

Carik punya carik info pasal si jejaka kacak dan tough nie, rupa-rupanya mamat nie bukan jer seorang pelakon tapi model International tue. Nike, Adidas, Diesel Underwear semua dia dah jadi model. Kalau korang tak caya kat bawah nanti kat bawah nie ada gambar Ammar Alfian Aziz nie jadi model underwear je. Memang mampu mencairkan jiwa raga seorang wanita dan lelaki homoseksual.

Kepada bro Ammar Alfian Aziz, tahniah kami ucapkan sebab berjaya jadi model international. Kitorang tabik sama lu bro. Memang berbakat mamat nie. Boleh pergi jauh. Kami di BeautifulNara nak ucapkan all the best kat dia. Semoga terus sukses selalu.

Lagi gambar Ammar Alfian Aziz, pelakon drama Tari Tirana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kalau ada permintaan kitorang akan up kan lagi gambar dia nie. Banyak lagi simpan nie.

ammar alfian aziz

ammar alfian aziz

ammar alfian aziz

ammar alfian aziz

ammar alfian aziz

ammar alfian aziz

199 responses to (GAMBAR)Ammar Alfian Aziz, Pelakon Tari Tirana

  1. blackberry says:

    1st…..

  2. insuraya says:

    dgr citer dia ni suka m*****p??? betui ke x tah la..

  3. insuraya says:

    2nd..

  4. blackberry says:

    geli geleman nengok body tough gilerrr camni….

  5. insuraya says:

    cm bangla..hahaha..

  6. mata says:

    GAMBAR YANG FIRST TU MACAM GAMBAR BOGEL JER
    BIAR BETIK?????????????????

  7. blackberry says:

    gambar 2nd last tu ompuan tu half naked lah… :(

  8. aries_april says:

    ptt cam knl ja….

    oh…
    mamat ni ke yg hri tu kata mat bangla tu….

  9. aries_april says:

    ssh tul nk msuk BN ari ni…
    asyk error ja….

  10. closeureyes says:

    they such dun hv brain!!!!

  11. aries_april says:

    skit pn x rsa mlu dah….

  12. hantupensil says:

    mak aih gamba..
    fuh biru mata hitamku

  13. damia zahra says:

    mak datokkkk…euwwww..
    sabo jer la aku…
    sensored tol mamat neh…!~

  14. Akak Leen says:

    geli akak nengok…..hahaha…..

  15. cinta qaseh says:

    mak datuk!!!
    body mmg tough..tp cam segan pulak aku tengok..hahahah..tp tengok jgk…

    aku ada perasan dia kat iklan barangan malaysia tuh…
    betul x??

  16. ANneDeSilva says:

    makk aii seksisnya gambar tuu…

  17. mimi naim says:

    eee… geli den.. ha’ah..mcm bangla la..ni lah slah stu sbb i x tgk tari tirana..geli tgk mamt ni..dah tu lakonan wan sharmila yg over gediks…meluat…

  18. aries_april says:

    mgntuk nya ptng2x cam gini….

  19. ANneDeSilva says:

    bosanla..
    anne tak sabar nk pi HOLIDAY niee…..heheh
    tp hati sayu nak tinggalkan family…

  20. jed hijau says:

    salam,

    lama tak dengar cite korang sume…????

    buka2 BN tergezuttt aku…..

    sib baik aku dah kawen…..cite2 sensored pun tak pe….

    alah…kalau dah model biasalah tu….lelaki ke pompuan ke dah kira halal je tu….kalau tak…jangan masuk dunia model ….

  21. Akak Leen says:

    lor…xde org ker….cau cin cau dulu lar….

  22. cicikgurl says:

    eeeeiiiiii….geli la tgk pic first tu…hahahahaha…

  23. insuraya says:

    nk p mana anne??

  24. ammey says:

    loh…mamat bangla ni ka…
    hahahahah…..

  25. ANneDeSilva says:

    dia model majalah playboy ke?
    tu ketol2 mang badan dia?
    mang dia ke yg tangkap gambar bogell?

  26. ANneDeSilva says:

    ????

  27. huhu says:

    mamak ke die ni?ewww..bau bdn sure kaw kaw punya

  28. kira-kira says:

    assalamualaikum……………….

  29. kira-kira says:

    tatu 2 edisi photoshoppp ke??
    heheh

  30. ammey says:

    mamat neh umr bpa ek…msti muda ag…

  31. pinkypanthers says:

    ptg sumer….

  32. pinkypanthers says:

    dasat mamat ni…
    bogel ke?

  33. pening says:

    Dasyattla mamat ni..jd model underwear je ker….Hisssh…gambar 1st dgn model pmpuan tu lucah giler…pompuan tu half naked lg…ish3…bawa2lah insaffff Ammar ooiiii…..

  34. aurora says:

    geli nak temuntah aku tgk laaaa…..wekkkkkkkkkk

  35. lanToK LeW says:

    ishkkk…..kalo ye pon agak2 laa….huhuhuhuuhuhu….mmm….walaupun aku suke badan lelaki camni but memang x suke kalo lelaki camni….heh…pe aku mengarut nie…huhuhuhuhhu

  36. yula says:

    geli aku nengok

  37. anonymous says:

    icon macam ni yg BN tabikkan… :( tanda- tanda umat akhir zaman ni…

  38. Kanta Cekung says:

    pelacur mana plak dah dgn dier tue…
    dua2 bodoh bangang………

  39. rozy says:

    apa nak jadi la..semoga cepat insaf yer.terkejut pulak bukak2 jer gambar porn..

  40. pinkypanthers says:

    minah tu nmpk cam dh tua ar…

  41. Penari Poco2 says:

    dah lar muka x lawa, bdn berketul2…posing ngan pompuan bogel laks tue…
    x selera aku…uweks…

  42. insuraya says:

    ssh tul nk dpt line..
    ni bru dpt buka BN..

  43. LaLuNa says:

    gila geli la mamat tu..wekkk….tersembur air teh aku

  44. reen says:

    cuba tgk bebetul.. gambar 2nd last dgn yg last, nape bentuk badan dia x sama? yg 2nd last tuh, kecuk je…x ketul2 pun!!! tipu ke???

  45. nippon says:

    apsal minah tu mcm pakai pampers weh?

    to anonymous: baru start baca BN yek? biler kata tabik tuh maksudnyer menyindir la tu.. baru bergosip secara berhemah~~

  46. lanToK LeW says:

    heh…menyindir secara berlapik…kira de adat laa gak tu…bukan main hentam cakap lepas jew….huuhuuhu…

  47. cha_ma says:

    tmbh dose ak tgok gmbr die ni..
    tp ni..kali ke 5 ak tgk…he2…

  48. yantii says:

    best gler mmat ni,,,

  49. lilin says:

    iyerrrrkkkkk… gelinye aku tgk… cam hamjadahhhh

  50. bangiperdana says:

    bulat betul betik minah nie…kata BN…biar betikkk…

  51. bangiperdana says:

    Ahhh BN pun serupa macam majalah mangga jugak 2 kali 5…biar betikkkk

  52. lily says:

    ish…tak bole wat laki dia ni….hensem pon tp cam gini…muka dia pon takde rupa org yg bole membimbing isteri ke jalan yg benar…kalu dia kawin ngn partner dia dlm gambar tu ok laa

  53. aku says:

    die ni dlu bk uitm melaka… die kerek cket kt ne.. mnyampah aku.

  54. gosipgurlfea says:

    AKU paling GELI tengok badan org laki cam ni..berketul2 macm hero bollywood nun..Si salman khan punya body tu paling tehodoh kat dunia. cam cacat ja aku tgk..
    dorang ingat dorang machola tuh.. aku mau lari tgk badan camni. geli wooooooooo….
    camna la ada chick2 leh suka kat badan camni. ..taklah hensem pun.biasa ja….lakonan mamat ni, OK ke?? aku belum tgk lagi siri tu..

    • gimmemore says:

      ek eleh lu…ko dah tak suke tu nape tgk??ntah2 ko ni lesbian.. sukati dorang rr…dorang de market… terhodoh2,, ko tu lawa plak..kenal pun tak

  55. cahaya says:

    xpe la klu llki mcm ni…. xingin….hehe

  56. fighting says:

    sudh2 la 2,at least die tyng body xsia2,berjye gak,wlupn agk bdow,cmpy oversea lg 2,bkn calang2 model lak 2,kowg ptot support,jgn kutuk lbey2,agk2 la,len la law kowg jelez….

  57. rahsia says:

    huhuhu… semua orang nak kutuk kan….

    BIAR LE 2 REZEKI DIA DAPAT SUMBER PENDAPAT DARI USAHA DIA

    HALAL X HALAL BIAR JELAH DIA YANG TANGGUNG KALO X SUKA TENGOK DIA X YAH LE TENGK…

    KALO MATA DAH NAK TENGK JUGAK BUTA KAN MATA XPUN DERMA JE MATA KAT ORANG LAIN YANG NAK MATA,

    TAK PUN IKUT JER CKAP KAK OGY N KAK ENGGKU BUNUH DIRI SENDIRI….

    KESIAN DOK KUTUK ORANG, DAH LE DIA DAPAT DOSA KORANG PUN DAPAT DUA DOSA DOK TENGK PIC MCM 2 N DOK KUTUK2 ORANG…

    HUHUHU…. BN CAKAP ADER PIC DIA BANYAK LAGI KAN LETAK BANYAK2… N BANYAK LAGI LE RAKYAT MALASIA DAPAT DOOOOOOSA….

  58. takat alat kemaluan besar pensel x guna jgk

  59. lina says:

    Hai… taubat taubat la… bukan tangkap leleh aku tgk… tp menyampah giler….

  60. Fara says:

    ini sedikit info pasal mamat keling ni.
    poyo je lebih.
    ckit2 emo.
    mencuri barang2 orang.
    roommate nyer laptop sendiri pun nak gi kebas.
    cmne la Tari Tirana dapat mamat cmni berlakon.

  61. SHAH says:

    ABANG AMAR PEDULIKAN APE YANG MEREKA CAKAPKAN…
    aku memang minat giler kat dia(dari segi lakonan jer….)
    aku pun member fitness gak…

  62. cnn says:

    alah biasala…pelakon2 baru..mamat ni toughkan badan sebab muka dia tak hensem..then barulah org ambil perhatian…biasalah nak jadi pelakon kat malaysia nie kenalah ada looks..kalau takde looks kenalah upkan skit body..tul tak?

  63. cnn says:

    lagi satu mmglah body dia okey..but pic tu sume dah di edit….badan dah ditouch up…dgn lighting lagi….so nampak betterlah dari live….but bagi cnn lah tak perlulah nak wat pic camni kalau nak naik pun…cayalah abis drama tari tirana x kemana mamat nih…

  64. cnn says:

    ha lagi satu si riz af6 tu..akak tahu..keta bmw tu takkanlah dia beli…bukannya popular sgt pun..si mila tu banyak job pun tak pakai bmw…kalau kena spedo tu pandai2 lar cover dik oii…takkan beli bmw mampu tapi buat album kena tunggu masa…bmw lagi mahallah dikk…now, peminat bukannya bodoh…akak cnn dgr dulu si riz nie penah keje massage boy kat pusat urut gay lagi!…ha tup2 tak mengakular gay…hmm..biasalah budak2 sekarang…ooops!

  65. Seksinyer..........^o^ says:

    Werh nak lagi gambar dia nak jugak nak nak nak nak nak nak nak nak jugak dia ni seksi giler nape x tunjuk badan dia lagi best kalo dapat pegang badan dia dia tu seksi giler nak nak lagi photo dia!!!!!!!!!!!!!!

  66. Lisa says:

    Eisk BN, gambar second last tu sangat la tak sesuai di letak gi laman web Malaysia. Tu mmg dah bogel tu.

  67. CHA says:

    BG JELA GAMBAR AMMAR YG LEN NK TGK GAK…
    GAMBAR DIE DGN GF DIE KER PAPE JELA…

  68. darina says:

    can i touch him??? geram!!

  69. zam says:

    hai korang ni asyik kutuk orang jer.salah org nampak salah sendiri tak tahu la pulak,ingat korang perfect sangat ke?ingat kita masing2 ada dosa.itu dosa dia dgn tuhan.tp korang asyik kutuk dia.dosalah dgn dia.ingat dosa dgn Allah dapat Allah ampun kan kalo dosa sesama umat tak dapat Allah ampun klan melainkan orang tu yang ampun kan…

  70. SerY says:

    Hensem pe? muka dah macam bangla…. tak berkenan aku… bibir besar mcm negro…. uweeeekkkk

  71. beby says:

    aku baru nk minat kat mamat nie..die nsem gler2 beb!!cair mana2 minah tgk die..tp ble dgr cter2 x best sal die minat aku kat dia pn da kurang.asal la mamat nsem nie jd cmni..x ingt Tuhan ke pe..

  72. mimi says:

    budak ni dah terpesong..dlu kat sekolah amek klas aliran arab..bapak dia ni profesor madya kat UTM, nama bapak dia mohd zaki kamsah..bapak dia ni adik beradik dato dr fadilah kamsah..aku kenal sangat ammar ni..klas mate aku dulu since skolah rendah sampai menengah

  73. ninakarina says:

    ni budak skolah aku,batch aku course je xsama…
    die ni anak angkat kepada adik dato fadzilah kamsar..
    mak angkat die ni cikgu kat skolah aku dulu..bapak die lak pensyarah n motivator kat utm..
    dulu ade la pnah dengar die masuk hero remaja..tapi pastu senyap..hai..jauh tol peginye ko amar..kesian lak ak tgk mak bpak ko…

  74. hide says:

    aku igt dia ni bukan melayu….sial btol…

  75. lepaking says:

    semalam baru nampak orang ni dan awek dia, sarah kat mamak damansara. takde la hensem pon, macam bangla sket2. pastu poyo macam orang tengok dia. blergh!

  76. RM250 says:

    hi amar! just think a little n u will know me. U look gud n keep it up. best of luck for u..tcsjb skollmate

  77. ILA says:

    PA LA LAKI NY X TAW MALU LA. . .

  78. DSAI says:

    Mi boykot gigolo ni.

  79. hatetomok says:

    tangkap leleh hapenye…
    naik geli dh tgk ni…
    eeeeeee…..aku tgk mamat ni x leh blah langsung…huuuuu…

  80. boxer hugo bosss says:

    hahaha..interntional ke?stkat g indon thai sbah srwak aku pun boley..tayang je badan..yg aku tau skunk nie mmg life pmpuan cri mamat cam bgla..org kate pndai perform..haha.tol ke?bdan cam askhey kumar ade ati yekk..sesuai ler ngn puteri tue…pun da lunyai..adil ler tue..kikikikikii..

  81. acokpiece says:

    blum lagi femous mana pun dah nak over acting…
    mungkin dengan cara ni je dia dapat naik kan nama dia kot…

  82. sano says:

    NIE MALAYSIA KE???

  83. ntah says:

    aku tngk xde la hensem mn pun laki ni tp kalo dah model kan, so budget hensem la..

    tu la die artis skrg ni, blm ape2 nk tnjuk belang and coz this thing la diorng ni x than lama.

    tp nk wat mc ne gf die pun x kisah kan dia naked mcm tu.

    HOPE SGT TV KE RADIO KE GAM ORG YG MCM NI. NAKED SMPI TGGL SPENDER JE. NI GAM ORG MCM FAIZAL TAHIR. BARU BUKA BAJU JE. YG BUKA SUME TGGL SPENDER JE APE CER???

    lg satu GAM je artis lelaki n pmpuan yg terdedah sana sini. BARU ADIL.

  84. liyana says:

    nampk laaaa?ammar punya kote??????????

  85. ikki gothic says:

    woi ammar alfian…stakat body cam tu x yah dok prasan kacak ar…….body dah la cam taik babi…
    woi…taubat2 la….ko nie nk msok neraka jahanam kew hah…????…….neraka tu jugak la ko pilih erk…ammar si konek kecik……muka dh la hitam legam cam kuali buruk aku…hahahahahahaha…….muka cam org negro…nigiria……..hahahahahaha…..poyo jew lebih…tpi haprak tada…….pegi mampos ar ammar…….ko ingt body ko tu bleh wat msok syurga kew…..cermin la diri tu ckit erk……cian mak ko…..anak gilerr babi…mak gilerrr beruk…..hahahahaha

  86. Anonymous says:

    setakat badab beso tapi lemang kecik, aper kes beb

  87. cute girl.. says:

    goli den nengok badan si amar nie..
    tobat xmkn nasi 2,3 ari..
    tp xpe..krus sket ak..
    ikt ko la amar..kubur len2..

  88. affa says:

    fuhhyyoooooooowwwwwwww, batang besar tuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  89. algojo says:

    Tak payahlah hari-hari berkecimpung dalam bidang maksiat nihhh…cubalah mendalami agama islam. Bertaubatlah….kerana sesungguhnya kita akan kembali kepadaNya suatu hari nanti.

  90. atomizer_gothic says:

    woi ammar….baek ko blik cermin ko ko tu sbb aku tngok dh mcm taikkk……….

  91. budakcomei says:

    elehh..body aku lg cun la..
    lemak bkrim gitu..

  92. isabell says:

    nie pict untk ap….
    biar ak p sman syrikat 2….

    pompuan 2 tulen ke????
    nmpk cam nyah je……

  93. isabell says:

    nie pic untk ap ek….
    biar ak p sman syarikt 2…
    klau dh mlas nk bljar p dk umh mkn duit mak bapak jela………xyah bt keje yg ^^^^^^^

    pompuan 2 tulen ke????
    nmpk cam nyah je……

  94. haha says:

    eh rmai gak pmpn yang view pic ni ye ;p

  95. RANJAULU says:

    La’illaha’illah…kenape mcm ne…nengok pun kene basoh @ @ dgn sabon.. awk keje itik ker…
    |
    ~