Written by AbangNara | October 4th, 2011

Mati-mati Abang Nara ingatkan tak akan ada lagi selebriti Malaysia yang akan berpakaian seseksi Miera Liyana (seksi di mata seksa di hati). Tup-tup gambar Amanda Imani yang Abang Nara baru terima ini boleh tahan jugak. Nampaknya Amanda boleh fight dengan Miera untuk anugerah baju paling seksi.

amanda imani

Hmmmm. Bila ditenung lama-lama, sukar untuk memilih mana satu yang lebih seksi. Sama tarafnya. Mungkin hanya juri profesional yang mampu menentukan pemenangnya.

amanda imani

Apa kata anda selaku juri awam?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

251 responses to (GAMBAR)Amanda Imani Pakai Macam Miera Liyana La Pulak

  1. Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

    Ini ahli bina badan ker? atau bina dosa? mahal sangat ke nak beli berlengan?

    0

    0
    • sukakomen says:

      jahat betul komen ko, mentang2 lengan die gagah! ahahaha…. aku vote miera liana,sbb die kurus.lawa skit..erkkk..

      btw sape die ni??xkenal!

      0

      0
      • anon says:

        aku tengok dia ni macam tarik nafas jew kat gambar 2nd. adoi…semputtt.hehe…

        0

        0
        • jawatengik says:

          bapak sakai minah nie pki baju mcm nie… btw, sape nie?? awat aku xpenah dengar pon name die… opsss, patot la die pakai mcm nie… nak naekkan populariti die dgn cara yg paling cepat & murah…

          0

          0
        • LOGIC says:

          BLAKANG BADAN ADALAH SLH SATU TEMPAT YG MANA DAKI2 BADAN SUSAH NAK TANGGAL COZ TAK TERCAPAI DEK TANGAN.. PE KATE KORANG GI CALIT CKIT BLAKANG MINAH NI.. DIA DAH BG PLUANG DAH TU.. MGKIN DAKI BULAN LPAS DE LG TAK??

          0

          0
        • neutral says:

          CAPSLOCK ROSAK KEWWWwwwwWWWW?

          0

          0
        • lps ni xheran kalau industri hiburan melangkah lebih ‘global’ dgn adegan bercium dan ranjang dlm filem.

          kata nk sama taraf dgn hollywood,,,

          0

          0
        • sakai lagi bertamadun dr korg yg d katakan brtamdun dn berkelakuan terjaga brlandaskn hukum2 agama korg..pakai pelik sikit,berkelakuan pelik sikit selalu d kait kan ngan sakai..pe kejadah otak korg ni??? ce nasihat kt dia guna perkataan yg elok skit…jage la snsitivi kaum.

          0

          0
      • hamba allah says:

        allah s.w.t mencipta manusia mempunyai akal dan fikiran…sebelum membuat sesuatu pkr laa secara mendalam sama ada boleh diterima atau tidak…manusia manusia sekarangg ne manusia islam mula mengikut cara orang2 barat sedang kan org baarat adasesetengah nya kagum akan adat resam kehidupan dan cara orang islam yg sopan

        0

        0
        • SI CANTIK says:

          MEMANG LA..SEBAB DIA TAHU, KALAU PAKAI2 MCMNI MESTI ABG NARA SUKA TGK DAN MASUKKAN DLM BLOG DIA..DAH DPT PUBLISITI FREE..SAPA TAK SUKAA…KAN KANNN..PAKAI SOPAN2 KANG X MASUK BLOG NARA NI KANNN…

          0

          0
        • da princess says:

          ini komen saya sebagai juri awam, anda sangat-sangat tak cantik, body u out, the dress make u so ugly. u pun tak nampak comfortable dgn baju tu. so u boleh blah. sori dari saya.

          0

          0
        • memey dan norman hakim says:

          OH PLISSS…KO SALAH MASUK BLOG…KAMONNN..NI BLOG MAKSIAT OKKK..

          0

          0
      • yelah says:

        badan x cantik, x sexy ada hati nak pakai baju sexy2.. kalau badan tuh meletop mcm megan fox takpe jugak.. geli nengoknye!!

        0

        0
      • ko ada? says:

        MIERA LIANA: ALAAA~ I LA MENANG!! I LAGI SEXY KOTTT. SIKET LAGI NAK NAMPAK NIPPLES I.

        AMANDA IMANI: EXCUSE ME!! I PEMENANG OKAYY. LENGAN I LAGI GAGAH DARI U. MANTOPPPP :)

        0

        0
      • Anonymous says:

        nak tahu, amanda imani ni melayu ke? kt lengan belah kanan dia ada tatoo love arrow kaler merah.. aku rasa dia ni bknnya muslim.. kalau la betul dia ni muslim, mmg jenis minah barai..

        0

        0
    • Zyzyd says:

      Entah la kat dia. Dah la tiak itam.. hehehe

      0

      0
      • man laksa says:

        hahaha…x bley blah komen ko…nmpk ek tiak dia…?
        pepun aku rs miera liyana lagi seksi dow…
        dia nih kira kt area tek tuh tutup ketat..miera nye baju leleh giler..smpai nmpk hampir kesebelah tek dia…
        klau nk di bandingkn ngn minah nih..dia berisi sket..x bernafsu aku tgk…

        0

        0
    • mia sara says:

      macam mak duyung…hikhik

      0

      0
    • papa says:

      waaa!!! tak sanggup tengok!!! baju ni cantik kat org tertentu jer…WAAAAA!!!! contoh awek yg sesuai:
      bekas awek mamat sepah,tak ingat nama dah.
      lisa surihani, fasha sandha, scha, kilerfairy, dahlia teck, sweet memey..

      0

      0
    • Oz says:

      Uglier and fatter. Failed.

      0

      0
    • Anti Artis Bongok says:

      Lengan besar mcm kingkong….ketiak berkarat…buduh

      0

      0
    • HAAA TUE DIA.... says:

      e….macam dah tak ade duit nak beli baju aje

      0

      0
    • Cik Ketom says:

      Tak seksi langsung! org beranak 5 pun body lg cantik… bontot pun leper mcm kena gelek steamroll… perasan lebih. geli mak nyah

      0

      0
    • redcarpet says:

      hmmm nk komen tang ketiak dia..ketiak HITAM..pkai seksi pn xcantek kak oi..bek tutup aurat lg cantek…

      0

      0
    • dayana says:

      macam mana kalau dia tunduk ek? ha ha ha .. terbonjol

      0

      0
    • zazmi says:

      apa? abg nara tenung lama2? nakai naaaa hang ni! dah tau dh part mana yg ditenung tu

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Assalamualaikum ..

      0

      0
    • Tania says:

      ish2…berlumber2 nak tunjuk ketiak noh…
      mmm masyam…busok tol la…pastue tak sopan
      sungguh…apa asik nak tunjuk ketiak…der org sponsorla
      apa la…pilihla yg elok…ketiak jugak yg nk tayang…bangga sangat noh…puihhh!!

      0

      0
      • hadoi.. says:

        aku: cuba ko tngk nie..
        adik aku: mana..?……..eiiiiiiiiiiiiiuw!!!….
        aku: hahahahahahaha……

        0

        0
    • lala says:

      Siapa dia nih? Xknl pon..

      0

      0
    • terang bulan says:

      sape dia nie?…

      0

      0
    • julia says:

      baru masuk industri glamor…. tak cukup duit nak beli kain buat lengan kot…. muka macam biasa je & badan nampak berisi… pendapat saya, miera lebih cun

      0

      0
    • comot says:

      hahaha…..kelakar tahap gila ba..
      YA ALLAH..ampunilah hambamu ini yg jdi mangsa keadaan…..aminnnnn….

      0

      0
    • eeeeuuurrrr says:

      eeeee..tiak dia htam la..ka da bulu tak cukur

      0

      0
    • Jembalang Tanah says:

      Dah macam ahli bina badan je bila dia posing mcm tu!!! ekekekekek!!! buruk lah eh….

      0

      0
    • tayang ketiak says:

      montel nye diaaa….!!!!!

      0

      0
    • Mie says:

      KETIAK HITAM..KETIAK.HITAM..KETIAK HITAM..KETIAK HITAMM..

      0

      0
  2. sue says:

    yakin die pakai dres tu kan???
    law aku la..malu ooo…walau aku ni free hair..tp perasaan malu masih menebal dalam diri aku ni..
    mane perginyer perasaan malu die tu?

    0

    0
  3. hanys says:

    eerr… sape plak die ni? sory..x knal.. heee

    0

    0
  4. si pemerhati says:

    yang bukan2 aje laaa

    0

    0
    • hadoiii hadoiiii says:

      Erk.. tak tau nak kata apa.. tapi kan aku mmg terfokus kat ketiak dia… ni lagi sorng suka memalukan diri sendiri..hadoiiii hadoiii

      0

      0
  5. cik kunin says:

    alahai baju . pakai laa yang boley cover ketiak hitam tu :)

    0

    0
  6. katakkering says:

    ish..ish..ish

    0

    0
  7. yayah says:

    eh siapa die ni? xknl pon?? lawa ker???

    0

    0
  8. jaja says:

    e….x knl langsung spe ni????

    0

    0
  9. z says:

    kain labuh 2 patut wat tutup atas la..haizzzz..

    0

    0
  10. tukang taip says:

    Alahai, senangnya nak londehkan baju ni. Penyangkut kat tangan tu je penahannya. Takde baju yang elok sikit ke

    0

    0
  11. aishhhhh getixx says:

    aduhhhh….anok apo looo nie…orak malu…hahaha

    0

    0
  12. aNJe says:

    DH LER BADAN “OUT”, PAKAI PLAK BAJU X MEMATUT…
    ABIS LER NKO PAS NI MINAH WEY~~~

    0

    0
  13. ginger says:

    hurm, macam pakai apron pun ada at the first glance. and she got back fat.

    0

    0
  14. Kak Ngah says:

    Dia ni sape? lawyer, majistret atau ahlil muzik?….sori le kalau terkasar bahasa tapi die ni nampak tough (mcm de muscle je) as a woman…

    0

    0
  15. makyang says:

    Bangga bebeno d org ni pakai dedah2 ye..agaknye ramai yg puji lawa kut…cuba la pakai yg sopan..lagi org respek..tanda2 dunia dh semakin smpi ke penghujungnye..

    0

    0
  16. ana lulu says:

    sapa dia nie.. x kenal laa.. hohohoho

    0

    0
  17. sakitmatamakjahhh says:

    siapa Amanda Imani niee? mungkin die nak cari publisiti murahan bg orang kenal kat die sbb tuu die pakai mcmniee. Lepas nie klau sebut Amanda Imani baru org igtt ‘Owhh budak yang nak lawan pakai sexy2 dgn Miera Liyana tuu yeaa’

    0

    0
    • sape² je says:

      smangat aku seacrg kt google.. hihihi… die ni penyanyila kot… tjuk lgu die tk silap selami cinta? pnh dgr? hihih… sy tk kenal n tk pnh dgr tp sbb nk sgt tau dienye tahap glamour sgup search tu.. eeeuuuwwww… pape pon tahniahla kt die coz dh dpt publisiti murahan.. hahahahahha

      0

      0
  18. Sexytary says:

    hishhhh….berani mati tul lah pompuan nih :P kalo pemerintah laksanakan hukum hudud tentu ramai yg gentar pakai sexy-mexy camni :(

    0

    0
  19. yayah says:

    search pny search ak tjmpe ni. penyanyi rupeny? hahahaha asal ak xknl lgsg?http://beautifulnara.com/amanda-imani-bintang-yang-bakal-meletup-2010/

    0

    0
  20. CASABLANCA says:

    ni sape plk? muke die mcm pelik je.. hurmm.. penyanyi ke pelakon.. sape wehhh?

    0

    0
  21. kaku says:

    kejung jap aku tengok gambar ni.. siapa die pun aku tak tau.. senyum lebar lak tu bangga dgn baju.. dia lupa kut die Islam..

    0

    0
  22. cempaka says:

    who the hell is this amanda imani?tak kenal pun..selebriti zaman skang ni more to jual badan dari jual bakat..kita ni bukan hollywood nor bollywood la wei!

    0

    0
  23. huss sein says:

    ketiak itam….mst x ckur bulu ktiak mnah n,,,,,da la gmok plk 2,,,,hudussssss

    0

    0
  24. No Name says:

    Adoiii nama dh Imani = Iman dh tu….

    0

    0
  25. memey kemek says:

    girl… u look so gojes la… maveles… seksi… i like… same dgn akk.. waktu wedding akk pun, akk pakai seksi jer dik… jgn peduli dgn ckp2 org tau… diorg ni jeles coz body diorg ni x da cutting mcm kita… like! like! like! keep it up@@@!!!!

    0

    0
    • Anys says:

      Hey memey kemek! Apa agama kau? Kau siapa nak keep it up, keep it up ni? Tolonglah ingat dosa..

      0

      0
      • sukesukesaje says:

        hahah aku nk tny le yg nickname ‘memey kemek’ bkn memey kn? ak ase cm mprli je tp klw ko la memey mmg ko sdr la ko tue agama mne!

        0

        0
        • z says:

          xkn la memey nk letak nama dia memey kemek..klu btol2 memey mstila ‘sweet memey’..hahah..memey kemek ni perli je la..

          0

          0
    • pizza says:

      Gojes cm nih? Haihhhh, low taste btul ko ni…

      0

      0
  26. Anys says:

    SEKSI DIDUNIA, SEKSA DIAKHIRAT. Tu je, dah kbai.

    0

    0
  27. cik hot sentap says:

    baget hot stuff mcm i ke??

    0

    0
  28. Anys says:

    SEKSI DI DUNIA, SEKSA DI AKHIRAT. Tu je, dah kbai.

    0

    0
  29. king says:

    Dh la x popular……pakai seksi plak……

    0

    0
  30. memey kemek says:

    korg tgk ketiak masing2 putih ker??? tgk diri sndr dlu br nk kutuk org… low class people.. tuuuih…

    0

    0
    • hadoii says:

      xde la putih sgt….tp bersih kot……:P ko beriya2 sgt ni awat ny…

      0

      0
      • haish says:

        tk kisah la ketiak kiterg ni hitam ke putih janji tk tunjuk kt org len… ntah pape nk soal mende bodo ni..mesti ko memey kemek biase tunjuk ketiak kan? tu pasal mroyan tak bertempat.

        0

        0
        • alamak lah pulakk says:

          hahahahahhaa lawak la…biar ketiak itam tp maruah xhitam….jgn tunjuk2 pi la tutup aurat..xsusah ponn

          0

          0
    • Elona says:

      haih..sakan terasa kut…. hik..hik..
      diri sndiri mcm tu kut… (~_~)

      0

      0
  31. deeamy2008 says:

    betol la tanda2 kiamat yg da semakin hampir…wanita memakai baju tapi telanjang…lihat lah dimana letaknyer maruah wanita…..mereka seronok bila Dajjal menawarkan kemegahan n kemasyhuran…nauzubillah…

    0

    0
  32. Cincin says:

    hahaha..btul2..mcam ahli bina badan da aq tgok minah nie…

    0

    0
  33. Dutchess of Banting says:

    tang kaki yg panjang meleret kainnya. tang badan tu biar terdedah pulak. kesian aku tengok anak melayu yg agamanya islam ni. nak salahkan siapa ni? by the way, siapakah gerangan empunya nama Amanda Imani ni? kenapa aku tak kenal?

    0

    0
  34. arasha says:

    knapelah artis malaysia ni senang sgt tayang dada kt orng….ada ke org nk wat bini klu dh semua benda nk tayang free2…..ishh ishh…

    0

    0
  35. fifi says:

    cm nk wt iklan deodorant je..dh la ketiak itam…

    0

    0
  36. arrisya says:

    dia ni dah tak de mak bapak ke?

    0

    0
  37. Bro 10 Inci says:

    emm badan die nmpk berisi, x seswai nk pki dress cmtu… btw biasalar MELAYU kan mudah lupa…

    0

    0
  38. NBH says:

    Kalau dia pakai baju mcm nie, maknannya dia xpakai bra la kan..cuma ada span mcm cup yg ganti bra kan, tp kalau nk cover puting dr nampak boleh la, tp kalau nk support berat tu xbleh kot..hehehe..

    Semoga cik dlm gmbr nie diberi kesedaran dan terbuka pintu hati utk kembali kepada tuntutan islam sebenar.. Manusia bukan malaikat..so manusia nie mesti ada buat silap tp kalau dah buat silap harap sentiasa rendah diri utk bertaubat..

    0

    0
  39. secret lover says:

    omg. buruknya baju sangkut kat bahu. hahaha. body x brapa je pon..ish.pengaruh hollywood tol la..suh je la artis2 ni pindah hollywood!
    tak pon nerakawood ke. hehe

    0

    0
  40. nakkomengak says:

    baru terpikir nk bg nama anak aku nt Amanda..tp bila tgok gambar ni tros x jadi…hurmmm….

    lemak banyak klo dok dlm aircond pon x sejok…huuuuu

    0

    0
  41. anti memey busuk says:

    memey kemek tu konco2 memey perasan bagus la tuh! puuuuuuuuuuihhhhhhhhhhhh kt ko la memey! bodo !

    0

    0
  42. xoxo says:

    ko tenung la lama2 nara..yg mn 1 pilihan ko..

    0

    0
  43. xoxo says:

    xcntek lgsung aku tgk…..seksa….body dh la bsor….siap m’gelebeh blkg nye…..miera liyana lg ok…sbb dia kurus….minah ni k.o….seksa…seksa….

    0

    0
  44. sazlinasji says:

    tak habesh2 la korang nih..kenapa la suka sangat nak pakai baju cenggini..p masa kwen memey ritu sama jer seksi nya..pengapit si memey yg 2org:miera liyana ngan si pelakon stanza,Nur Fathia..herm..atis muda bergetah..Allah kurniakan body bukan utk ditayang cik adik oi,da elok2..apasal tak dijaga..kalo la belakang tuh tumboh jerawat ker bisul ke,korang berani ke nak tunjuk?

    0

    0
  45. Rasanya kerajaan perlu buat etika pemakaian untuk artis. Kita perlu wujudkan satu pekeliling untuk artis. Benda nie penting, kerana ianya akan mempengaruhi pemikiran dan juga minda anak-anak. Mudahan-mudahan pewaris generasi masa hadapan dilindungi

    0

    0
    • hae says:

      masa zaman tok mat rahmat dulu elok je.. ada etika pemakaian.. hatta rambut panjang pon tak bleh.. turun je tok mat.. naik sape tah namanyer menteri tu.. habissss… artis jadi x sedor diri..

      0

      0
  46. yoyok says:

    BURUK.

    0

    0
  47. Y says:

    Artis melayu skarang ni dah mcm artis non-malay jer dress-up..kadang tu smpi kite pn tak pasti dia ni melayu ke bukan..kadang tu ada yg ‘telebih sudah’ dr non-malay artis..ape kes?..bangga sgt dpt body cengitu smp kasi sume org tgk!

    0

    0
  48. Nak Nangis says:

    Weeeiiiiii … ketiak hitam tu … gelinye aku tengok …

    0

    0
  49. NenekPenne says:

    siapa minah ni???
    pelakon? penyanyi? ahlil muzik???
    kadang2 pakai seksi untuk dikenali tapi kau seksi pun masih aku tak kenal..camno??
    apa perasaan mak bapak dia bila tengok dia pakai baju mcm ni? nak pulak mak bapak orang2 kampung kat felda sana…

    0

    0
    • nakkomengak says:

      now mak bapak terlalu keciwa klo anak x dpt msuk AF..terkeluar dr Af ke..yg pkai songkok , serban pon sanggup msuk semata2 nk tgok anak beliau mmbuat persembahan..itu klu AF la…so klu dok pkai seksi2 camni pe la sgt bg diaorg..yg penting galmer gitu…hakkktuihh!!

      0

      0
    • Cucu NenekPenne says:

      Alah nenek ni buat2 tak kenal pulak itu lah ahli bina badan yg mewakili persatuan artis seksi tanah air… mantop x body dia? mcm geli je kan nenekss

      0

      0
  50. sesaje says:

    macam apron je aku tgk

    0

    0
  51. ketiak aku putih says:

    hello? kome ni gile ke ape? ketiak i ols putih, body i ols pon xmcm body builder. tp xdela i ols gedik nak tunjuk body pakai cenggini. xde org tgur ke dik oi? kalo mmbe i ols pakai cenggini, mmg i ols hentam depan2 laa. kalo adik i ols pakai, i ols trajang smpai ke bangkok.

    0

    0
  52. hae says:

    sapa pulak budak nie.. tetiba keluor pakai baju mengarut nie.. aissshhh.. tu la nak buat hukum hudud tak bagi.. nie tengok apa jadi dgn budak² melayu skrg nie.. mak bapak dia tengok je ke? cuba bagi pelempang sekali.. tak reti ke pakai elok² ?

    0

    0
  53. saya says:

    Anda rakan rapat kepada syaitan….dua2 pilih jalan cepat ke neraka jahanam.

    0

    0
  54. Nana Lawyer says:

    Bila Tuhan tanya kenapa ingkar perintah menutup aurat di akhirat nanti, berani ke kau jawab ini trend?

    0

    0
  55. manjacat says:

    at least meira liyana tu cun + hot. yang ni… :|

    0

    0
  56. JLY says:

    lau mcm ni baik bogel jer,ker cuaca kat msia ni panas sgt……….ni namanyer nak cari glamour lebih tpi lagu x sodap ner pon!!! HAMPESSSSS

    0

    0
  57. Titeh Zambin says:

    ewwwwww~ not hot not beautiful, erghhh! pelik die punya fesyen.

    0

    0
  58. tot says:

    ape brg sangkut kat lengan.. buang jer.. baru mat salleh.. haha.. bongok…

    0

    0
  59. dandelion says:

    aku xsetuju pemakaian die..from top 2 toe…backless..pasal badan 2 no comment..sbb 2 ciptaan tuhan..mcm ne pn sesuatu ciptaan 2, knalah tutup sebaik mgkn…tp, aku tgk gaya korg komen ni, bkn nk komen psl baju die..dok kutuk psl bdn die..klakor tgk korg..sempurna ke korg..cantik ke korg..mstilah TAK!!!..

    0

    0
  60. nad says:

    amanda imani ni sape?

    0

    0
  61. HAMBA ALLAH says:

    BAYANGKAN KALAU TIBA2 ALLAH AMBIL NYAWA PEREM PUAN NI MASA DIA BERPAKAIAN BEGINI DIMAJLIS YANG DIPENUHI DENGAN MANUSIA2 YANG MASIH LALAI LAGI..SUBHANALLAH

    0

    0
  62. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Kesian kat mak bapak dia dapat anak macam nie…mesti kena kutuk punya dengan jiran tetangga, sedara mara dan yang sama waktu dengannyaaaaaa

    0

    0
  63. Nur Iman says:

    Ingt2lah balasan Allah.Bukan selamanya kita akn hidup menongkat langit.Mati datang bila2 masa sj..Bkn sj balasan di akhirat,malah di dunia pon akan terima ganjarannya.Bertaubatlah segera.

    0

    0
  64. fairladyZ says:

    buruknye…haha!

    0

    0
  65. PSM says:

    dr mahal dah jadi murah…
    kena turun wang hantaran ni

    0

    0
  66. namaakuM says:

    bajet HOT je minah nie..

    bukannya cantik pon..badan pon xmenarik..tak pasal2 kena kutok sbb pakai cmnie. HAHAHA

    tarik tali baju tu baru ada dia tau !! baik tak payah pakai baju teros..

    0

    0
  67. Lien says:

    Mak eh..lagi sorang artis yang berlumba2 menambah dosa para lelaki dan mengganda2kan dosa sendiri..tak rasa rugi ke semua orang dah nampak aset diri yang sepatutnya hanya untuk suami tu?

    0

    0
  68. ala uoll… uoll kutuk2 pun bukannyer we all artis2 ni nk insaf pun… lg blumba2 nk tayang body lg ada la… uoll sakit hati nk buat apa??? plz la!! JELES!!.. peace no war!!

    0

    0
  69. apekny0nya says:

    mak aii..serupe xyah akai bju minah 0oi..baek k0 buke je bju 2..lagi seksi n seksa aku tgk..biase la pmpuan mcm ni nk kejar glam0r ngan cpt,hahaha..

    0

    0
  70. Hannah Montana says:

    saiapa die x kenal pon!! gemokk,,mcm ahli gusti je…

    0

    0
  71. Hannah Montana says:

    siapa pompan ni?? macm ahli gusti jer….

    0

    0
  72. bahabruzzi says:

    klu sebut bab dosa..tuan yg punye blog ni pun dpt dosa paparkan keaiban org..org yg tgk trmasuk sye pn sme melihat keaiban org..sekian!

    0

    0
  73. cikyuz says:

    ni sape ni????kenape sy xkenal pun????

    0

    0
  74. memey kemek says:

    u all tu tau nk kutuk org jer… diri sndr x nk cermin dlu.. huh!! smtara muda lg ni.. kita kena bkongsi dgn org lain ttg kurnian ALLAH yg berikn kpd kita.. kalo rasa diri sndr huduh nm x cantek senyap2 sudah.. i love who im!! aBg norman pun suka i mcm ni.. persetan uoll semua…

    0

    0
  75. Adoilaa says:

    Sape plak si gemuk berketiak itam ni??

    0

    0
  76. fifi says:

    u all ni tak baik tau kutuk dia … penat dia pegi gym tiap2 ari angkat besi

    0

    0
  77. Bro 10 Inci says:

    Seksi = Melayu.
    Mudah Lupa = Melayu.
    Depan boleh, belakang pun boleh = Melayu
    Kutuk org lain lebih2, diri sendiri x cermin = Melayu.
    Duduk Asal Tnh Melayu, (tp rata2 CINA KELING yg kaya) = Melayu.
    Tgk org lain susah, gembira, tgk org lain senang, sakit hati = Melayu.
    Xkan ” ? ” hilang di dunia?? = Melayu.
    Amanda Imani = Melayu.

    Fikir2 kan la hmm…

    0

    0
  78. huh ... says:

    jgn la kutuk dia sian dia wei … mesti pasni hilang semangat dia nk gi gym angkat besi lg

    0

    0
  79. eka says:

    EEE DEMOOOKNYE!!!

    0

    0
  80. ape2 jer says:

    first time aq tgk ni, sumpah rasa nak muntah euw euw euw…bukan nak kutuk2 tp honestly tu aq rase tau,, die dah jadi fashion victim dah ni,, dier x de ke member2 yg bole ckp yg sebenar2nya? kan x pasal2 jadi mcm ni,, baju ni mmg x sesuai kat dier, dier x leh bawak baju ni,, yg boleh bwak baju ni cam megan fox ker, hahahah …konfem seductive. klau bab2 agame aq x nak sentuh sbb aq pun x ckup baik lagi dlm hal tu~

    0

    0
  81. nadjmuddean says:

    ketiak lebam.reject.nuff said.

    0

    0
  82. tutti fruitti says:

    contohilah Yuna yang bertudung tapi berjaya sampai ke peringkat international….takyah dedah pun tapi dia berjaya membuka mata siapa Melayu itu…Malulah sikit adek amanda imani……contohi Yuna…!

    0

    0
  83. kimi says:

    dia pakai mcm ni pg majlis resepsi norman n memey…mmg sah2 mjlis ikut ala2 barat….yasmin hani pun ala2 gini jgk….mmg dah ditetapkn dlm kad jmputan kot perempuan dtg kena seksi…lelaki kena tutup…adui…tgkla pengapit perempuan pun same mcm tak ckp kain gamaknyer….

    0

    0
  84. abby abadi says:

    woowwww…kite same la..i like seksi2

    0

    0
  85. grashorper says:

    bukan islam pun, nama pun amanda apa nak hairan pasal aurat, lain lah kalo org islam kita kena la kecam.. Islam ke?

    0

    0
  86. grasshorper says:

    artis buduh

    0

    0
  87. dayana says:

    kalau tunduk terkeluar ke bola dia? hak3

    0

    0
  88. entahler says:

    beatifulnara ni suka copy paste jer… myampah siok…….

    0

    0
  89. Senah ronggeng says:

    Senah pon seksi jugak tp xde la smpai pakai apron je pg majlis kan?

    0

    0
  90. lolok says:

    hulamakkkkkk fantastically-furiously ugly ;p

    0

    0
  91. ade aku kesah says:

    choppp…. sape amanda amani ni???

    0

    0
  92. Juri profesional says:

    Komen dari pihak juri :

    Ada banyak persamaan antara dua2 orang ni.
    1.sama2 islam
    2.sama2 melayu.
    3.sama2 bajet seksi.
    4.sama2 BODOH n BANGANG !!!

    0

    0
  93. Kenzo says:

    Sape die? x pe la.. nice to watch, nice to hold! ahhahaha

    0

    0
  94. rizani says:

    emm..da google amanda imani ni. memang sexy type punya org.

    0

    0
  95. benci si birah says:

    betina birahhhhh hamjadah sundal laknat…xtaw malu punya betina…….

    0

    0
  96. Kelaaaaas Kau Yah says:

    Ada iras rupa Tiz zakiah

    0

    0
  97. seagate says:

    idak ke sejuk?haha

    0

    0
  98. Tak Untung says:

    Miss Body Builder…aahhakk

    0

    0
  99. lalalala says:

    prmpuan yg ttup aurat =mknan yg dok dlm polisterin xbukak2.
    prmpuan yg ddah2 = mknan yg t’nganga smpi lalat pon boleh b’telur.

    free hair isnt a freedom.

    0

    0
  100. tora dtg lg says:

    satg ada jg yg kena rogol paki bj nak tjuk semua..bangang

    0

    0
  101. izah says:

    haiyaaaaaaaaaa!!!!!!!!

    0

    0
  102. jay ai says:

    aku nak tunggu nengok je lepas ni..kot2 ada artis malaysia yg nak nukar fesyen…nutup kat blkg pastu bukak kat depan..ha..ha…mesti lagi gempak….

    ada otak taknak pakai…

    0

    0
  103. beta draconis says:

    mana perginya rasa malu..sudah hilangkah?
    apa hebatnya berpakaian sebegitu rupa..
    inginkan pujian? inginkan perhatian?

    0

    0
    • lalalala says:

      Kalo dye malu xpakai dh cenggini..dye xde rase kemaluan dh la tue yg pkai cenggini….asal la artis2 malaysia nie suka pakai xckup kain yer….cuaca panas ke? org lain rilek jer pakai ttup aurat…yg xhbes fkir laki pakai bju berlapis2 yg pompuan aduhai xleh blah..pakai msty dh mcm nak terlanjang…kalo suh trlanjang trus agak2 diorg nak x? org2 cm diorg nie jadi penyemak alam….lempar lam loji lgi bgos….

      0

      0
  104. ntah ler says:

    itulah yg terjadi dlm kehidupan skrg ni… pasangan klawat dsanjung umpama x da apa yg salah.. lg buruk perangai seseorg artis tu lg byk org sanjung…

    0

    0
  105. dekan says:

    pakaian mesti menjolok mate….baru rating naik…tak gitu….
    dah takde batas dah…..

    0

    0
  106. aku says:

    ni mesti ahli gusti tangan….wakakahahaha
    (ooo amani ko diam2 ek jd pgusti tgn~~~mcm la aku knl sepa ni amani….kuang)

    0

    0
  107. Anonymous says:

    aku rasa kan,mmg la ta buleh pakai cmni,dan ta la elok sgt.ta ssuai dgn dia.tp ta payah laa smpai nk kutuk2 fizikal dia gemok laa,ketiak hitam laa.korang punya ketiak bersih suci lagi tidak ternoda sgt kah?ta kot.jd klu org yg cntik,bdn smoky hot buleh la pkai mcm ni? 2 la mksud korang kan?dia pakai seksi,tp org yg dok mngata,mngumpat dia 2,agk2 dosa atau tidak?aku pon bkn baik sgt.people make mistakes,jom sama2 memohon keampunan Allah ;) (cewahhh!)

    0

    0
  108. Aper aper jela. says:

    Ko seksi tp mak bapak ko seksa!
    Bgus n beruntung mak bapak dpt anak cm ko.
    Senang2 dorg dpt dose xperlu mitak2 pon.
    Amalkan sllu k.

    0

    0
  109. lattalilattamplom says:

    ppoan nih ada menang kategori artis baru terbaik kot haritu kat APM…tk silap anak didik si Ajai.
    Lagu dia ok la…klu nak dgar free tp klu beli album dia rasanyer…tak yah la.
    Lagu ala fofular dia..SELAMI LAH CINTA.

    0

    0
  110. errrr... says:

    sape pompuan ni? kenal pun tak

    0

    0
  111. ahchap says:

    amanda iMANI?? nama pun dah lucah

    0

    0
  112. hani says:

    bangga ke?????? pa lahhh nak jd org melayu……

    0

    0
  113. dotdoc says:

    stalk fb dia tadi, ade patut media cakap dia ni MEGAN FOX malaysia.,bluwekkkkkkkkkkkkkkkk bagai langit ngan bumi doh…. kat mana yang samenye, muka langsunglah takleh blah.body dia ni gemuklah.megan fox wat?????? eeeeeeii

    0

    0
  114. gigi minah says:

    bala diturun krn sikap manusia juga.. tu pasal kita diberi hotak utk memilih ke arah kebaikan..dia ni adik hasliza misbun yg londeh tu kan.. sian mak ayh kau.. nsb baik aku x da adik cegini ..klu ada aku buang dari tgkat 2 bia masuk longkang…ish…x lawa..mcm nangka sempottttttttttttttttttttttttt

    0

    0
  115. joni says:

    nasib baik muka biasa2je. so xdela mendatangkan syahwat sgt. pakai ler ape ko nk pakai jah

    0

    0
  116. tahi says:

    oi nara ko x rasa berdosa ke dpt income, lepas tu ko letak gambar seksi2 camna, tak pernah ke terpikir rezeki ko dpt tu tak halal ke

    0

    0
  117. ras raka says:

    bakpo huduh sgt niee? dah hubuh, buduh lak tu. ko memang nak mintak kena kutuk ke?

    0

    0
  118. terjezut says:

    astagfruloh…mana mok pok budok ni…tgulah d azab nanti lau x taubat…lau ank aku, lama dah aku tampor

    0

    0
  119. HAFIZ says:

    SubhanAllah,jgn la mcm ni,kite org Islam, berdosa. tolong la ye. kite hidup hanya sekali buatlah kebaikan sebanyak2nya sebelum kite mati, semoga Allah mengampunkan dosa kite

    0

    0
  120. huahuahua says:

    ntah ape nak jd ngn org zmn skrg ni…buat dosa mcm mkn kacang je…astaghfirullah…smoga dia berubah suatu hari nnt.yg aku lg sedih,nama dia amanda IMANI tp adakah berpakaian mcm ni melambangkan thp IMAN dia???huhuhuhuhu…sedih tgk.

    0

    0
  121. Noi says:

    Ini salah mak bapak jugak, sepatutnya sebagai parents, kita kena lah beri ajaran agama cukup2 pada anak2 kita supaya dh besor nanti tau menilai yg mana baik dan buruk.

    0

    0
  122. Lalalaaaa says:

    manusia jenis macam nih dia bukan peduli org kutuk dia…entah2 dia gelak je baca komen2 org yg ngutuk dia nih…selagi dia x terima hidayah dari tuhan selagi tu la hati dia kebal menerima cacian..lalalaaaa

    0

    0
  123. sang says:

    gua rasa MIERA LIYANA yg menang..baju die dulu lg kaw2 nak tersembur 2 buah kt dpn tuh..yg ni x kaw sgt..

    0

    0
  124. SELYLY says:

    derang ni naper erk? tak ingat nak mati ker? Asal murah sgt harga diri? e2 type nk GLAMER la tu..nmpk sgt tak d kenali..aku pun tak knl saper minah bangang ni…lgn pun beso gedego…ish! bila org kata artis, korang marah..tp diri sendiri yg menjual diri…

    0

    0
  125. hantususu says:

    susu dia mesti sedap ni.. nak susu sikit bleh??

    0

    0
  126. musang berjanggut says:

    penampilanmu tidak seindah makna namamu…….

    0

    0
  127. ikan pekasam says:

    dia ni adik haliza misbun yg ganyut dan londeh tu

    0

    0
  128. akusaaaaappaaaaa says:

    duiiiiiii……………..

    0

    0
  129. N.I.A says:

    sungguh TOUGH!

    0

    0
  130. Owner Kondo says:

    ini yg di mata public, bayangkan kalau takde lensa kamera..

    0

    0
  131. YAYA says:

    TUH LAH TENGOK DAH JADI2 PAKAIAN CAM NIH SKUNK…SO GOVERMENT PLEASE PANDANG CIKIT MASALAH NIH…OR WAT LAH TINDAKAN YANG SEPATUT NYER…..MANE G ADAB BERPAKAIAN….X MENJOLOK MATE TUH…X KETAT…TIME SEKOLAH JE KE OR IPTA…LPAS TUH…

    0

    0
  132. terrarossa says:

    aishh…sape laa yg sponsor/design baju ni…ekekekee…

    teringat aku kt komen balas miera liyana….dia kan mcm salahkan designer…ekekeekekeke

    0

    0
  133. aien says:

    ape la nk jd…. pereka fesyen pun dh xde bju yg ckup kain lg ke untuk artis2 nie pakai……

    0

    0
  134. mes says:

    so daring IMANI but u know u look tasteless not to mention godless..

    0

    0
  135. lelatif says:

    Baju die sebenarnye OK… badan die je yang kelakar, badan mcm jantan… baju ni akan jadi cantik kalau aku yang pakai kekkekkeke…..

    0

    0
  136. pandan says:

    ala saje je dia pakai camni, nk bg org kenal, slama ni org tatau dia sape, tgk miera tu, pakai bj camtu, pastu skang byk lak dpt tawaran blakon, siap blakon filem lg…. saje je pmpuan ni… nak publisitu murahan..

    0

    0
  137. ima says:

    macam pelaq…

    0

    0
  138. pandan says:

    pembetulan** publisiti….
    asal lak aku taip publisitu… hahaha

    0

    0
  139. Blogger says:

    macam mana kira ni ikot jam ke ikot round ke ikot malam?

    0

    0
  140. Miss CotCet says:

    Pompuan ni ada self titled album. lagu dia selamilah cinta. dia ni mmg suke pakai seksi2 mcm ni. setakat baju yg jenis dedahkan bahu, bust line tersembul & skirt pendek para peha tu bende bese je pada dia.

    0

    0
  141. beby boo says:

    asal kau tak telanjang terus ehhh???

    0

    0
  142. bibik says:

    kenal x kenal amanda ni adik kpd artis haliza misbun….korg kenalkan…aku minatla gak kat die arituh..ni dah pakai cam ni…ilang da minat aku….sblm ni aku tgk die ok je berpakaiaan…..but not now.kejarla kebaikan bukan keburukan..ingt ape yg kita buat pasti akan meninngalkan kesan…x pada diri kita….pasti pada generasi dan masyarakat..andai mereka terikut2 ..maka dosa mereka itu kamu akan tangung bersama…begitu juga kebaikan yg kamu lakukan….bukan sng nk dpt pahala..dan bukan susah nak buat dosa…jd beringatlah

    0

    0
    • bibik says:

      sory..bukan adik aliza misbun aku salah org…btw….sape 2 yg pakai sebegini silala…balik kepangkal jalan…..semoga kita diberi hidayah

      0

      0
  143. bibik says:

    sory pada amanda adik haliza..aku salah org…..tp pada yg berpakai begini…tolongla kembali kepangkal jln…..semoga kita diberi hidayah

    0

    0
  144. bintangbulan says:

    maaf..sekadar perkongsian..

    Alasan Wanita yang enggan menutup Aurat

    Pernah nasihat dan tegur kawan-kawan anda yang tidak menutup aurat? Jom kita tengok apakah alasan yang selalu digunakan wanita yang enggan menutup aurat apabila ditegur kesalahan mereka itu. Dan apa jawapan yang mungkin sesuai untuk mereka.

    1. Semua yang tutup aurat, kompom masuk syurga ke?
    -Yang pasti, tak tutup aurat, kompom masuk neraka.

    2. Tudung labuh pun macam baik sangat. Buat dosa jugak. Mengumpat orang.
    -Bila Iblis tak mahu ikut perintah Allah untuk bersujud kepada Adam, dia menyalahkan perintah Allah itu. “Apahal pulak aku kena sujud, aku lebih baik dan mulia”. Samalah dengan tudung. Tudung pula yang disalahkan, ” pakai tudung tak mestinya baik..bla…bla…bla…”

    3. Macamlah kau bagus sangat nak tegur aku. Kau dulu lagi jahat.
    -Tidak tersabit larangan dari Nabi untuk seseorang yang bahkan baru masuk Islam untuk pergi berdakwah kepada kaumnya. Maksudnya, dakwah itu tuntutan. Selagi kau Islam, dakwah tu wajib walaupun kau sendiri tak berapa betul. Sekurang-kurang dia insaf dan bertaubat sekarang.

    4. Walau kami pakai seksi tapi hati kami baik.
    -Adakah kau mendakwa diri kau mempunyai hati yang suci, iman yang tinggi dan kononnya ia sudah cukup menjamin maruah diri kau tanpa perlu menutup aurat?

    5. Pakai jarang ke ketat ke, itu hak kami. Kalau tak suka jangan tengok.
    -Adakah kau berani menjamin bahawa semua lelaki ajnabi mempunyai hati suci dan iman yang tinggi untuk menahan godaan syaitan serta nafsu yang membuak-buak?

    6. Kami rasa apa yang kami pakai tak seksi. Terpulang kepada individu yang memandang kami.
    -Seksi atau tidak, kau tetap berdosa walaupun hanya menayang sehelai rambut kau.

    7. Walau kami tak bertudung, kami tetap sembahyang dan puasa.
    -Apakah ibadat kau diterima? Kau yakin cuma dengan berpuasa sudah cukup untuk menjamin kau masuk syurga?

    8. Sukahati kamilah nak pakai macam ni. Kami tak susahkan hidup orang lain.
    -Kau sebenarnya dah susahkan bapa, abang, adik, suami serta orang lain dengan menarik mereka ke neraka bersama kau disebabkan mereka tidak menegur dan gagal mendidik kau.

    9. Apa yang kami pakai, ini antara kami dengan Tuhan.
    -Berani cakap di dunia, berani ke kau cakap macam tu depan Allah nanti? Lawan perintah Allah, Neraka tempatnya.

    10. Kami pakai seksi macam ni, sebab ikut arahan photographer/pengarah filem untuk disesuaikan dalam scene. (ayat artis)
    -Sanggup patuh arahan mereka daripada patuh suruhan Allah?

    11. Bukan kami tak mahu menutup aurat, cuma masih belum sampai seru.
    -Mati tidak mengenal usia. Tak takut ke mati dalam usia muda? Tak sempat nak bertaubat nanti.

    12. Takkan nak buat perubahan secara drastik? Slow-slow la..
    -Boleh ke cakap kat Malaikat Izrail nanti, tunggu kejap! Lepak la dulu. Jangan ambil lagi nyawa aku.

    13. Tutup aurat tu bagus tapi kami tidak mahu hipokrit kerana tidak ikhlas melakukannya.
    -Kalau begitu kau sebenarnya memang hipokrit kerana tidak ikhlas beragama Islam.

    “Wahai wanita, setiap ciptaan tuhan yang berharga di dunia ini akan terlindung dan amat sukar untuk diperolehi. Di mana kamu boleh dapatkan permata? Tertanam jauh di perut bumi, tertudung dan dilindungi. Dimana kamu jumpa Mutiara? Terbenam jauh di dalam lautan, tertudung dan dilindungi oleh kulit kerang yang cantik. Di mana kamu cari emas? Terperosok di lapisan bumi tertudung dengan lapisan demi lapisan tanah dan batu. Tubuh kamu adalah suci malah lebih berharga daripada emas mahupun permata. Oleh itu kamu juga perlu bertudung dan melindungi diri kamu.”

    : Menegur memang ada caranya.. Maaf jika aku terlalu kasar dalam menegur.. Manusia.. Tak pernah lari daripada kesilapan.. So, terima kasih pada yang menegur. Aku tidak akan sama sekali melenting. Aku bersyukur bila ada yang menegur sebab itu tandanya orang sayangkan kita.. =) via my friend~

    perkongsian bersama untuk kita semua~

    0

    0
  145. mamabeg says:

    kesiannn…

    sgt murahan!

    0

    0
  146. xcntikpunkwpkaigitu says:

    amanda, tk yh prsn cntik pkai cm ni…sudut mne cntik tk bleh aku nk tgok..psl aku tgok GEMUK….sory to say…

    0

    0
  147. UMI says:

    TAK DER MAK BAPAK KER BUDAK NI?

    0

    0
  148. nuyui says:

    zaman tok mat… gerenti tak tercapai la hasrat dia neh nak jadi artis… zaman skang neh kan.. faizal tahir tayang badan kena hukum…. pompuan tayang badan… ohhh.. ramai ngat yg puja…. pertahan… naif la kononnye…

    0

    0
  149. boboiboy says:

    aduhhh…rosakkkk betul lahhh…sape pereka baju ni nihhh???(rasenye che tau naaa)xserik2 reka baju camnih…

    0

    0
  150. AKOO says:

    Aiiii makin bertambahhlaaaaa ARTIS JAMBAN TAIK CENNIIII! Malang tol Artis Melayu nihh..

    0

    0
  151. wendy says:

    aku aderlah tgk 1 vdeo ni kt utube..btajuk artis laknat.. wpn aku bkn muslim..tp aku trasa sungguh malu sbb semua tu artis Malaysia..apa uniknya malaysia dari negara lain? tepuk dada tnya selera

    0

    0
  152. naida says:

    macam badak tekong

    0

    0
  153. puiiiiii says:

    MACAM HAREMMMMMMMMM!!!!!!KAIN 2 BLEY LAP KETA AKU JA 2!!

    0

    0
  154. jane says:

    ada org pakai seksi cantik ada org pakai seksi tak cantik…dia ni dlm kategori tak cantik….dan aku tak kenal siapa kah dia…so lantak lah…

    0

    0
  155. anne says:

    kesiannye dengan dia nie…nak glamour semata2 tapi akhirnyer dikutuk…ini lah dunia artis…

    0

    0
  156. memey kemek says:

    parents dia pun x ckp apa2 kn.. apsal uoll suka sgt nk menyibuk… tgk my parents sporting habis… i kena tgkp khalwat pun mereka still support i n Abg norman… in the end we all married jugak w/pun uoll yg mulut busuk mcm longkang suka porak perandakn CINTA kami…

    0

    0
  157. ayu says:

    semuga artis wanita ini cepat bertaubat…sesungguhnya dunia dah akhir zaman…allahuakbar..

    0

    0
  158. batang_berjuntai says:

    jgnlah mengejar populariti dgn kontroversi..berakhlak sebaik mungkin dlm mengejar duniawi..x rugi menutup aurat..insaflah wahai amanda imani…

    0

    0
  159. Bintang Mutiara says:

    Sintal na bdn ppuan tuk!

    0

    0
  160. TO NARA says:

    NARA,,, KO LAKI KE POMPAN???? MULOT MCAM…

    0

    0
  161. sofea june says:

    gemok skit…leher pendek….

    0

    0
  162. iman dah aman ni says:

    alolollooo…..tomeynye dia….

    0

    0
  163. rinzzzz says:

    you guys are freaking shallow minded. OPPS i forget malaysian typical thinking. korang ingat korang cantik sangat? takpayah laa nak ceramah macam para ulama.

    0

    0
  164. NFI says:

    Elehhh …kalau dia pikir dgn dress up mcm ni boleh naik kan nama dia..mintak sori le…Tgk skrg mane pegi budak sewel si liyana tu…tak nampak pun dia belakon lepas kontroversi dia..apa lagi minah ni..nama tu Imani…maksudnya tntu baik…biar la nama seindah akhlaknya..kelas ko jah….

    0

    0
  165. katak says:

    sapa dia nie??mcm dh berumur tua je…baju tu tak sesuai ngn dia..bju tu sesuai dipakai oleh artis barat je..artis melayu jgn dok sibok nk pkai2 mcm nie la..plezz la..nk muntah ak tgk…

    0

    0
  166. rain says:

    dah laa gemok.. pakai plak camni.. cam nak napas pon susah aku tgk.. sbb takot nmpak perot muncit..

    0

    0
  167. hot mamma says:

    mcm apron nenek aku jerk…..ha-3

    0

    0
  168. saya comel! says:

    sape dia ni??? tak kenal pun. body mcm body builder je. ptuih!

    0

    0
  169. meeradriana says:

    saper nih????
    x lawa pun..
    tetek kecik x payah nak pakai baju sexy mcm ni..aduyaiiiiiii..
    aq yg ppuan pun xda selera nk tgk..hishhhhh

    0

    0
  170. adik propa says:

    HOI BABAUN…KOTKDER DUIT KE NK BELI KAIN????LU TKDER AK BLH TLONG BELIKAN……

    0

    0
  171. mek perlis says:

    ketiak itam ja

    0

    0
  172. hehehe says:

    setahu aku dia nie cina kan…bkn islam tp x ksh la mmg zmn artis skrg nie duk tayang tetek…biarkan je dia org kalo yg islam tanggung la dosa kalo mak bapak dia org tak tegur pun kita tgr lg la dia org x dgr…nanti kuar la alasan “mama n papa i kata ok i pakai mcm tu” lg sakit ati kan…

    0

    0
  173. xsuke says:

    hodoh sangat er badak sumbu nieee…….

    0

    0
  174. like it says:

    xde gambar yg besar giler kerr…aku nk zoooom ketiak dia..hehe

    0

    0
  175. Anonymous says:

    cam pakai apron je pun de jugak…..

    0

    0
  176. bro says:

    entah apa nk jadi la ngan dunia n.manusia kalau dh hilang perasaan malu.mcm tu la..yg lebih lg pun boleh buat..dia n kena g belajar bab agama lebih n…

    0

    0
  177. muke_seposen says:

    eeiiii…mcm pundek…hahaha….

    0

    0
  178. alg_scOOt says:

    baju mcm sme ngan fasha je…cume kaler je laen tp dosa tetap sme…btaubat la korng…

    0

    0
  179. ray says:

    semer bodoh semer dilaknet allah sbb dh xthu nk beza yg mna perlu dipuja

    0

    0
  180. CheDetForeber says:

    KETIAK BERKARAT!!! :D

    0

    0