Written by AbangNara | October 19th, 2010

gambar alyah lady gaga

Hebat sangat ke Lady Gaga tue sampai nak kena tiru gaya dia? Kesian pulak kami tengok si Alyah yang berfesyen macam Lady Gaga nie. Memang tak kena langsung. Nampak macam makcik Gayah sebelah rumah kami pulak. Tak perlu la tiru-tiru artis Barat nie. Kat negara diorang mungkin la sesuai pakai macam tue, tapi kat Malaysia nie memang buruk bebenar kalau bergaya macam Lady Gaga.

Lagipun buat apa nak tiru gaya artis-artis lain. Nanti orang kata tak ada identiti sendiri. Bagi kami, identiti artis-artis barat nie bukannya elok sangat untuk ditiru.  Banyak yang tak kena dengan budaya kita.  Lagi-lagi dari segi pemakaian. Cuba buat satu identiti yang 1Malaysia sikit. Dulu Allahyarham Sudirman boleh buat kenapa artis kita zaman sekarang tak boleh buat?

Mungkin Alyah desperate sangat nak meraih populariti murahan. Kalau dah tiru gaya Lady Gaga, confirm media-media kat Malaysia akan cop Alyah sebagai Lady Gaga Malaysia. Senang-senang dapat publisiti percuma. Tak payah nak keluar lagu atau album baru. Tiru gaya Lady Gaga pun dah dapat keluar suratkhabar atau blog-blog hiburan.

Lagi gambar Alyah tiru Lady Gaga tapi di mata kami nampak macam makcik Gayah sebelah rumah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Superman wujud rupanya.

gambar alyah lady gaga

gambar alyah lady gaga

gambar alyah lady gaga

gambar alyah lady gaga

gambar alyah lady gaga

178 responses to (GAMBAR)Alyah Tiru Lady Gaga, Tapi Nampak Macam Makcik Gayah Sebelah Rumah Kami

  1. aini says:

    tak tau pe masalah die ni

    0
    0
    • gilo says:

      pompuan ni memang sengal…ok lagi kalo try copy kak pah…

      0
      0
      • Clipkertas says:

        masalah dier….
        die nak jd Lady GAGA tp trjd LAdy GAGAGA bngap….
        ooopppsss…..
        mmg perasan abis…
        tak minat die lgsung dr dulu….
        dah arwah pak die tak restu jd penyanyi cmnie la jd nyer….

        0
        0
      • dak jahat says:

        bajek semat r nk tiru gye lady gaga tpi x mnjdi………gye lady gaga bkn gi2 r beb..ker kow y syok sndri,,

        0
        0
    • ehsan says:

      nk cepat glamor mcm tu lah jadinye….

      0
      0
    • az says:

      obe x komen ke? aku rindu die nie…

      0
      0
    • bella says:

      dia pernah ckp dlm Jgn Tidur Lagi sblm nk nyanyi lagu bad romance. “lagu dari kakak angkat saya, Lady Gaga” [perggg pasan giler. nk org chop dia LG msia la tuh

      0
      0
    • wekk says:

      pe hal la minah ni….da terang2 lady gaga tu pengikut setia freemason tpi still nak ikut…wekkk!!!

      0
      0
    • lily says:

      ew….dahla uduh dah,pakai plak baju kembung2 kat perut..mcm boncit jerr nmpk~!!

      0
      0
    • anne says:

      fuiyooo!!!bju penari dia mcm……..separuh bukit da kne tarah…wakakakaka

      0
      0
      • saya suka gosip says:

        alahai..buruk bebeno..rmbut kaler gitu seswai ngan org kulit yg btol2 putih..mcm gwen stefani..

        0
        0
      • Kuncu_jahat says:

        ye betulll kan anne separuh dh kena tarah.. lembek smpai nk terkeluar… muke cantik tp isi da lembek..sorila.. i ckp ape yg u bg tgk…tp Alyah.. what a waste…rugi la tiru Lady Gaga bagai..padahal suara alyah ni lg mantap dr si gaga yg tah apa2…. to Alyah.. be urself dear… org skrg dh pndai nilai bakat dr imej tah ape2 tu… Go Alyah…yakin pd dr sendiri k….

        0
        0
    • kimie says:

      sangat buruk~~ tak sesuai!!! please ar!! be ur self

      0
      0
    • rarefounder says:

      cube usha perot dye tol2 .. maybe jugak sbb baju dy mang style toh . tapi ..maybe jugak sbb sy na cover perot dy . sbb memang nmpak buncit ,,HAHA !

      0
      0
  2. G says:

    adoi…spoil betul la gambar last tu….apa da diaorg ni….

    0
    0
  3. huhu says:

    die ni still lagi cari identiti.

    0
    0
  4. hohaiku says:

    hodoh..

    0
    0
  5. lyn says:

    adoii……skit mte ngok alyah ni…..
    dlu kire bley trime la die ni…..
    skang totally out……

    0
    0
  6. Dauspozi says:

    Ntah pape Lady Alyah ni… huhu, gambar last tu… xleh blah… Pompuan melayu ke tu? yg nampak lurah… ish2

    0
    0
  7. sabrina says:

    mybe die nk cri klainan dri artis lain kottt…!!!!
    jgnlh kondemkn die sgt!!

    0
    0
    • aku pn x perfek says:

      daaaaa……dh pakai srupe bkn org islam xkn nk puji kot??

      0
      0
      • mummy iman says:

        yeyeyeye… meh kita puji dia.. chantek siot baju.. sesuweiiiii..<<<—- kalau cenggini dia akan hidup dalam dunia angan2 dia lah konon org suka dia buat imej klon gitu.. cari lah identiti dia sendiri

        0
        0
    • tempayan buruk says:

      kelainan menda kalau sah sah tiru gaya artis lain.sumpah pelik dia ni.

      0
      0
  8. geli geleman says:

    apasal sengal sgt minah ni? perempuan joget dia pun x sedar diri.meluat aku tgk.konon cantik la tu.cermin la dulu muka masing2

    0
    0
  9. diya says:

    senang cakap, alyah ni dh jadi MANGSA FESYEN..
    cara senang nak raih lebih perhatian.. kalau bakat dh besar, x payah gimik2 mcm ni..
    nk kata identiti?? ini dia guna pakai, ceduk mana2 gaya artis barat.. bila org tgk, lady gaga lah, rihanna lah.. bukan identiti ‘sndr’..
    rasanya alyah ni lg seronok kot bila org pggil dia dgn nama artis yg mmg dh ada nama dan identiti sndr.. sng ckp, ‘tumpang’ la ni..
    aih.. dlu kagum tgk dia perform masa AJL.. skrg tgk mcm dh x semenggah..
    hands down.. *peace*

    0
    0
  10. Elena says:

    Aku memang tak berapa berkenan dengan Alyah ni from the moment dia dah cube nak meniru gaya si Rihanna. Betul kata Abg Nara:

    “Tak perlu la tiru-tiru artis Barat nie. Kat negara diorang mungkin la sesuai pakai macam tue,”

    Dia mcm dah lost siapa diri dia sendiri rasanya. Tak semestinya orang yang suke dengar lagu lady gaga atau rihanna tu then suddenly you terus nak tiru deme sebab you rasa you dah cukup bagus.. Uuuiii.. kalau simon cowel la yang tegur Alya nih.. mau menangis air mata darah kot..

    0
    0
  11. mummy nana says:

    macam2 la artis ni kan.. ape nk wat public figure.. have to find ideas to attract more people to like them… pity her.. mm…

    0
    0
  12. honeyamour says:

    nauzubillah ~

    0
    0
  13. nana says:

    Dia ni, mmg xda identiti…dulu style ala2 rihanna “xjadi”, skrg nak tiru lady gaga yg dah mmg “tah apa2″….

    Kesian…………

    0
    0
  14. Mummynazhan says:

    Mummy heran yang dia punya penari sampai terlondeh2 tu nape? Over plak dari aliya..adus adus

    0
    0
  15. lemang says:

    klako gler tgk pic nie…abg nara nie jahat la komen cam 2…huhuhuhu…lagy gaga x semegah pun….sengal!!!!

    0
    0
  16. nur arin says:

    Sekiranya mereka tahu apa yang diketahui Rasulullah sudah tentula mereka banyak menangis dari ketawa di dunia ini….

    0
    0
  17. zasyagirlgirl says:

    mangsa FESYEN kesian

    0
    0
  18. hothotheat says:

    melawak kn seni musical art malaya..keh3..
    lwak2..seyh…tah ape2 tah..
    tade modal ke artis malayu nh..

    0
    0
  19. RiRi says:

    yg penari dia tu kenapa?hahahahaha…suke abg nara ye tgok..hihihi

    **alyah..suara dh sedap..lagu best..cuma kene cari identiti sendiri..tjukkn sape alyah sbnarnye…jgn tiru sape2..x best oo.. ^^

    0
    0
  20. Annedesilva says:

    adoii burukla ropanya pakai mcm ni..
    yg gambo last tu nk terkeluaq dah..
    memalukan tol..

    0
    0
  21. yanz says:

    lady gaga ciplak ni aku kesian…ngan penari dia lagi kesian…sampai gambar terkeluar semua…semua kesian…takder sesiapa ker yang tolong bagitau BETAPA KESIANNYERRRRR tengok dia nie…

    0
    0
  22. miz cokelat says:

    dh serupa mak nyah aku tgk huhuhu….ni bkn lady gaga g dh ni pucuk pegaga hikhik…

    0
    0
  23. Raffix Alias says:

    bila mana artis itu dah xmampu nk cipta identiti sdiri…. elok2 dulu minat dia, tp skrg dh mcm hampeh…

    0
    0
  24. Bom aTOM says:

    Yg duo laie tu kono rasuk ko… apo?

    0
    0
    • he..he..he..he….lawak ko bom atom , kalau cengini punya crazy dancer! datuk2 kat luar tak boleh tengok ni ……takut kena heart attack… boleh mati terus..

      0
      0
  25. bunga says:

    lady gaga kan dah terang2 bw illuminiti konsep… naper nk ikut gak???? jgn lah taksub sampai xtau pasal hukum hakam agama…

    0
    0
  26. Wonder woman says:

    kalau dia jadi model tudung ke, jubah ke, mesti lawa..ni jadi lady gaga..lawak la jadinya….
    korang ni, gambar last skali tu minah tu nak inteprem…dia nak jadi britney spears plak kot…

    0
    0
  27. myra says:

    nape perlu tiru…huhu…

    0
    0
  28. Unname says:

    Perlu dibuat usaha, larikan dia dari suasana sebegitu…

    0
    0
  29. apasal nak dengki? says:

    asal laaa koang nak dengki sgt??

    biar laa die nak pakai ala2 lady gaga kee lady gagap keee lady gagak keee??

    bukannnye susahkan koang pun..ade die minta duit koang?? ade die suwu koang suap kan die nasik??

    kadang2 aku x paham langsung laa sikap manusia nie,

    bang nara nie pun satu…ade jee yg x puas ati…kalu artis yg kamu suke tue…bukan main lagi nak puji2 tinggi mlangit..biarpun bukan sesempurna mana….

    hai..manusia2…oh manusia…cube laaaaa terima jeeee, jgn ade rase x puas ati or iri ati kat org…aku bukannnya minat naw si alyah nie, aku cume kesian jeee..asik2 kena kutuk…

    0
    0
    • RiRi says:

      aku minat alyah ni coz dia berbakat…sbgai peminat aku x suke la dia terover sgt ke gaga..cket2 ok la..aku suke lagu dia..dia de bakat,..so jgn sbb mende cmni dia jatuh plak… :( nati dh x bley dgar lagu2 dia yg best…klu dia jd alyah yg sbnar..tambah suke aku kt dia…lagu dia aku suka nyanyi..tak mungkin kerna syg wahai alyah ku… pls..tkr dressup..

      **tp terang2 aku x suke penari dia tu…hancuss…

      0
      0
      • apasal nak dengki? says:

        okay ar penari tue i have to admit ar, mmg agak mjolok mata naw..kalu da tau nak nampak2 cmtue pakai laa tube kee ape kee…yg duk tayang2 tue nape kan? sbb penari die sian laks dak alyah nie aku tgk…padahal minah tue xde laaaa seksi naw..

        0
        0
    • yeos says:

      ko alyah ek?ahoho

      0
      0
      • apasal nak dengki? says:

        aku bukan alyah..

        tapi kalu aku alyah kan..hahahah…sekor2 da kena ngan aku…siap aku santau kan lagi..nak jadi typical malay sgt kan…

        aku cume kesian btul si alyah nie asik naw kena kutuk jeee…bukan niat aku nak back up sape2..tapi bg aku ko nak nilai die nilai bakat die, byk jee artis yg pakaian sume kan main btutup aurat, tapi blakang…hahahah…sendiri mu ingat laaa….

        ingat tue x sume org perfect, die suke gaya cmtue biaq pi laaa..yang hang duk kalut sgt pasai apa kan?? mayb die nak jadikan lady gaga sbg fashion idol die, bukannye die pakai pelik naw…..kalu die cara die lebey kuang rihanna pun kena kutuk..lady gaga pun kena kutuk…

        kalu koang sendiri ar kan, asik2 kena kutuk apa yg koang rase?? sure down kan??? so x yah nak kutuk2 org..kalu nak kritik bg kritikkan membina sudey…

        0
        0
        • kelakar says:

          ko tukar nick pon , message ko tetap sama…lol

          0
          0
        • tempayan buruk says:

          masalahnye dia tetap takde identiti.tiru artis lain?waddaaa?
          siti nurhaliza, masa baru2 menapak pun, muka kampung jugak.tapi believe in your talent lah. tgk..dah bergelar datuk dah pun!

          0
          0
    • lemang says:

      abang nara ske puji lisa surihani tiggi melangit!!!!!!!!!!!!!

      0
      0
  30. hola... says:

    tak sesuai lgsg.. tak sesuai dgn manusia yg kerakyatan yer MALAYSIA…

    0
    0
  31. CL says:

    euwww…fashion terrorist…*thumbs down*

    0
    0
  32. mummy confius says:

    salam.. sebenarnya tak dengki pun.. cuma kesian.. sebab dah macam salah negara lak kita nie..
    kita nie dok kat m’sia.. Agama rasmi negara kita islam.. artis2 kita nie pun org melayu yg beragama islam.. pakailah yg sesuai sikit.. tak yah lah nak tiru2 yg bukan2 tu.. sebab tak sesuai dengan agama, adat dan budaya kita.
    teguran nie bukan tuk alyah sorang saja.. tapi pada semua, tak salah rasanya menegur.. bukan sebab dengki atau irihati.. cuma menegur…
    klu ada yg tak suka ditegur.. maaflah..

    0
    0
  33. seraffin says:

    aku plak malu nk tengok gambar tu..dia ingat cantik sangat ke..dunia2

    0
    0
  34. ntahhapehape says:

    Perasan lawa..sakit mata aku tengok..

    0
    0
  35. SERI says:

    HARAP2 ALYAH AKAN BERUBAH SELEPAS NIE.. OVER SANGAT DAH.. LADA GAGA TU KAFIR..ALYAH ISLAM.. JADI JAGALAH SIKIT ETIKA BERPAKAIAN.
    JGN MAIN IKUT JER … DESPERATE SANGAT KE ALYAH NI? SAMPAI FESYEN HODOH DAN BURUK PUN NAK PAKAI?

    0
    0
  36. lili88 says:

    ape hal la pompuan nie….dah macam pondan aku tengok…kesian sungguh…

    0
    0
  37. aku pn x perfek says:

    takot esok luse kalo lady gaga wat show pkai rntai salib besor2 pn alyah nk tiru….alasan nye fesyen!!

    0
    0
  38. rose says:

    LAWAK JENAKA TUL C ALYIAH NI…PATUTNYA SEBELUM PI BUAT PERSEMBAHAN TGKLAH CERMIN DULU..ELOK KA TAK ELOK.. NI SAMPAI TAHAP ANAK KITA YANG UMO 3 TAHUN PUN GELAK.. DIA INGATKAN ULTRAMAN JUSTICE

    0
    0
  39. gg lawa says:

    sedihnye tgk pompuan islam b’pakaian bgtu…
    org cm ni ke nk dijadikan idola…….

    0
    0
  40. aku pn x perfek says:

    mcm bohsia….igt lawo la tuh….

    0
    0
  41. Reena says:

    Yeah..Lady Gegurl…kesian dancer yg bajet joget paling best tu..dgn mekap style goth..cam ala2 kena sampuk pun ada..

    0
    0
  42. Alahai.. overender la Lady Gayah ni.. kalau tak lawa je si Alyah ni.. hmm bole la..

    0
    0
  43. syg zul says:

    bodo nye owg…pe daa

    0
    0
  44. Y says:

    salah satu feshion disaster dlm erti kata lain kebodohan artis malaysia dlm berpakaian,kebanyakkn artis malaysia nie konon perasan tau ape itu fesyen walhal x pun….

    0
    0
  45. pascual says:

    alyah lg cntik dgn imej ala2 rihanna dulu.dr imej skrg ni.ntah pape je.dl nk jd rihanna da tu skrg nk jadi lady gaga.

    0
    0
  46. non says:

    aku gelak je lah..nak komen lelebih ramai dah komen, pe2 pun alyah kene tgk gbr dia sendri..

    0
    0
  47. liza says:

    eee bodonya

    0
    0
  48. wintergurl says:

    alyah ok lagi …cuma penari background (baju itam puteh) yang tak kena…

    0
    0
  49. eyda says:

    sengal giler lah dia nie…..

    0
    0
  50. TOK WAN says:

    Tak baik tau kaitkan dengan Makcik Gayah, dia tak bersalah…

    0
    0
    • ain says:

      apalah nara ni .. makcik Gayah depan rumah aku selalu pakai baju kurung dan bertudung tau ..!!

      0
      0
      • F-O P says:

        Makcik Gayah depan umah sy lg baik orgnya, tiap2 tahun pi Mekah… maknanya makcik Gayah di atas hanya merujuk kpd makcik sebelah umah Bang Nara…;-)

        0
        0
        • TOK WAN says:

          FOP,

          Walaupun Acik Gayah ni dok sebelah rumah BAng Nara, BAng Nara tak baik kutuk dia. Mana tau sok2 Bang Nara semput atau dalam kesusahan, Acik Gayah ni jugaklah yang tolong tepon embulan atau polis. Bang Nara kena ingat tu…

          0
          0
        • jane says:

          hihihi…..makcik gayah sebelah rumah bang nara ni vogue jugak le ye….

          0
          0
  51. Tassia says:

    huish gambar last ade aje yang tak kena.. sungguh mengaibkan. mengapa photographer ambik gambar dari low point menampakkan celah celah peha dan longkang mereka. hmmm…

    0
    0
  52. F-O P says:

    Harapnya si Alyah ni lupakan je dok tiru si Lady GaGa yg bg sy, one of the baddest singer in the US…notoriously famous for all her controversies, her sexual preferences & her freedom of expression about sex, her bizarre style of dressing, & the most renowned thing about her is, for the controversial song of hers, “Alenjandro”…a palpable sign of Freemason & Illuminati. Since that moment on, I banned myself from watching her clips. She was a stripper too..

    So Alyah, you better watch out the person you’re trying to imitate..it’s not appropriate at all!

    0
    0
  53. jeng2 says:

    yg boleh aku ckp..xda personaliti sendiri dan suka meniru. dulu rihanna skrg lady gaga.

    0
    0
  54. elya says:

    WARTAWAN MSIA BIASA LAA.. FARAWAHIDA KAJOL MSIA,STACY AGNES MONICA MSIA.. TU SMUA KRJA WARTAWAN. MKIN LA ARTIS MSIA NI B’BANGGA DN LNGSUNG XFKR IDENTITI SNDIRI..

    0
    0
    • xoxo says:

      tu blum masukkan artis m’sia yg perasan dirinya muka ala2 artis hollywood lg:-

      ziana zain perasan = J.LO
      jeslina hashim perasan = britney spears..

      entah sapa2 lg la pasni…

      Tolong la….meluat aku tgk artis2 ni..

      0
      0
      • chix says:

        tolong ler artis2 nih, ziana zain perasan j.lo?…cam langit dgn bumi…jeslina hashim cam britney spears?….aduh, nak gelak aku….

        0
        0
  55. akus says:

    oklh tu ..tu mknanya dia berani melakukan ape je perkara dalam hidupnye..kiranya dia ni seorang perempuan yg bleh maju ke hadapan..

    0
    0
  56. MisZ NoNi says:

    Blonde Wig + Black Girl + Orange Lipstick = MISTAKE

    0
    0
  57. SWEET says:

    MAKCIK GAYAH SEBELAH UMAH
    ABANGNARA KE
    KALAU YE
    CANTIK JUGA LE MAKCIK GAYAH TU YE

    0
    0
  58. ana maria says:

    wekkkkk…buruknyer

    0
    0
  59. bakat dia dah cukup hebat, wakpe aa nk tiru2 org len…
    tiru plak Lady Gaga, awat tak pakai baju daging trus, biar busuk satu stage, xde sape nk tgk show…

    0
    0
  60. katakodok says:

    adoi..ade juugak manusia mcm nie..x senonoh la..die tak tau ke LADY GAGA TU kafir..mmg lagu2 lady gaga byk kpd pemujaan!!kenapa lah nk tiru org kafir..nilah die ARTIS MALAYSIA YG SENGAL…
    ALYAH =LADY GAYAH…..

    0
    0
  61. budi says:

    picture last tu..mcm saje nk tunjuk lurah…

    0
    0
  62. stylo says:

    hahaha..hot jgk alyah ni..lady gaga..ni dah jadi lady gagal ni….nasib baik yang ade duduk kt bawah tu tak gagal g..mntap jgk tuh..konon2 cite pasal alyah..tapi yg semgt dok tgk nyer yg kt bawah alyah tu..hahahaha

    0
    0
  63. nanako says:

    lady gagap ade le

    0
    0
  64. budi says:

    eee tak malu nyer nmpk buah … wekkkkkkkkkkkkkk

    0
    0
  65. jogo says:

    komen-komen kat atas sumenyerrr bernas memang kena lah kat idung alyah dan konco-konconya yg aku tak tahan panas telinga asal lak nak samakan ngan mak cik gayah lak bang nara nih ………… samakanlah ngan babun ke cipan ker tak lerr mendidih ati kami mak cik gayah cukup nyerrrrr baik yg tu gak dia nak samakan adoyaiiiiiiii………………..

    0
    0
    • Diana says:

      dia nie mmg babun pun. Nk cari mkn smpai kene tiru gaya tak senonoh macam nie… mcm xde otak ah dier nie. nyampah aku!

      0
      0
  66. Diana says:

    BURUK, SENGAL, .HODOH!.. Ntah hape2… buat malu artis M’sia je dia nih. Xde identiti langsung. Kalo ye pun nak lain dr yg lain, xyah la ikot Lady gagap tu…

    Ingat cantekkk ke pakai macam tu?
    Dia nie x cermin diri dier dulu ke masa pakai pakaian macam nie?

    Dah la tak senonoh… Ishh.. BURUK…

    0
    0
  67. az says:

    aku takot pompuan yg gmbr bawah tu kena rogol je.

    0
    0
    • Bom aTOM says:

      Kalau dia kena rogol, x perlah sbb dia yg carik pasal, tapi,

      Kalau psiko yg tengok,menahan nafsu, nak rogol perempuan tu, line x clear, lalu kat lorong mana2, asalkan perempuan jer dia rembat…tak pasal2 org yg innocent jadi mangsa.

      0
      0
  68. Rockkapak says:

    alyah ni mmg minat ngan si lady gaga n rihanna tu..kok ye pun xkan smpai nak tiru suma cik akak ooi..

    0
    0
  69. BeruangBersayapBiru says:

    erk~ kenapa penari dlm gambar last tu mcm dah nak melimpah je? hahahaha yg x puas hati pendek sgt skirt dia… aku yg ppuan ni pon x sanggup nk tgk. =p

    0
    0
  70. bunga chengkeh says:

    hudoh~!
    sme la dancers dy 2
    malu aq nk ngaku sedara seagama sebangsa sejantina
    berubahlah wahai wanita

    0
    0
  71. meow says:

    kesian aku tgk die ni. asik2 ler meniru artis barat. aritu ala-ala rihanna ni nk tiru mcm lady gaga plak. da mcm mek gayah je aku nengok

    0
    0
  72. lestari says:

    kalau nak tahu artis ni lah yg selalu tiru artis barat…..
    nyampah tengok dia ni…..menyanyi bukan pandai sangat…dah tu nak lebih2 lah pulak……

    0
    0
  73. Goya says:

    Alahai……..setakat meniru je korang nak sbuk2. Aku kasi 3.5/10 atau C++ je. Buat tk jeles lngsung. Nak mintak own original creativity, yg belum di tengok lagi, boleh tak?

    0
    0
  74. clay says:

    gamba last tue korang tengok betui2.
    Macam alyah tengah pregnen perut jatuh ke bawah.

    Aku nak kata kat sini kat alyah,
    mak cik Gayah janda blakang rumah aku lagi cunnnnnn!!!

    0
    0
  75. Nara cha says:

    biarlah alyah buat apa pun ikut suka dia ….yg penting dia pandai jaga diri..nama nya pun meletup semanjak dua manjak ni…dah lam dia hambakan diri tp tak ada org peduli pun..skrg lah masanya dia nak melaram psl org dah mula kenal dia….jd apa yg dia buat pasti dpt perhatian…dan perhatian tu dari kalian semua di sini..hehehe anda adalah peminat setianya….tahniah untuk anda dan NARA….

    0
    0
  76. putput says:

    ingt x alyah kt juara lgu lps….
    show die ala2 mcm iluminati or freemason…
    lady gaga kan slh sorg pengikut die ken???

    0
    0
  77. aming says:

    i love her :)
    wateva u all said ..iluminati ker..freemason ke..=,=.
    she can sing btter dri korang kot

    0
    0
    • Manyi-manyi says:

      Who? Lady GaGa or Lady GaYah?

      If u mean Lady GaGa, it’s not about whether she can sing or not la bro…of course la she can sing, that what makes her so famous anyway.But at least u should know that Freemason is extremely dangerous…satanic worshipers who’re very symbolical in their moves.

      She’s weird, so i dont care at all if she can sing far better than anyone here..she’s still Lady GaGa.

      0
      0
  78. Potpet says:

    Skjp Rihanna , skjp Lady Gaga . Aming , kiteorang tak bandingkan diri kiteorang ngan dia , cuma kiteorang perlukan seorang penyanyi yg berbakat and ade imej tersendiri . Bukannye main cilok org lain punya . Memang dia ada bakat tp kalau cilok cara org lain ape kes da ni ? Nape dia tak try wt something yg meniru artis kita yg da takde mcm Allahyarham Sudirman or P. Ramlee , tolong ingatkan nama2 besar ni kat generasi yg lain ?

    0
    0
  79. martha says:

    ya ampun… lurah dancer nya… mcm apa suda:(.. gantung n jatuh:( weekkkkkkk

    0
    0
  80. Potpet says:

    Memang tak dinafikan dia memang ada bakat . Aku sendiri minat MV Tak Mungkin Kerna Sayang tu . Nampak memang mcm pompuan melayu terakhir ! Niat Abang Nara adalah nk bg dia sedar . Yela , camne ag Abg Nara nk contact dia kalau bukan kt BN ?

    So , aku nk tekankan kt sini yg , Alyah memang hebat tp dia ada silap sikit je yg buat majoriti org tak puas hati .

    0
    0
  81. Leo says:

    adooii kesian diaa…

    0
    0
  82. BumbleBee says:

    cuberlah ade indentiti sndiri… jd trendsetter…bukan followers~

    0
    0
  83. booolan says:

    tah ape2 lah minah nih… jiwa kacau kot…

    0
    0
  84. AbangNara says:

    makcik gayah sebelah umah abang nara mmg vogue. meh la datang tgk.

    0
    0
  85. syasya says:

    knp la ngan dia ni ek? dulu tak mcm ni… skang makin lebih2 lak… mcm nak soh org benci je??? relaxlah…

    0
    0
  86. emilda says:

    korang kutuk pon….
    die ade kesah ke??
    korang bg semangat pon die ade kesahh ke???
    x gune pon bising2 kt sni..hahahahaha…

    0
    0
  87. luvlylemonate says:

    OMG!!!Alyah nie mmg ULU btl…tah ape2 nak kater fames biaser2 jerk lagu pon blh lah tahan n menang award or contest pon ala2 jerk…tp kot yer pon carilah identiti n style tersendiri…penyakit aper lah dah tersampok kat ko nie ALYAH…ooooiiiii???kiter sebok kater jgn tiru sgt artis barat cintai muzik tempatan konon tp klu dah artis sendiri sikap PENIRU tah per2 mcm nieee mmg patot lah klu org tak mnt….mmg tak minat ALYAH nie!!!say no to ALYAH!!!ingat sket awk tue Malaysia n Muslim n sesuai ker dgn usia ko ALYAH oiii tak yah nak tiru gaye lady gaga n wat ala2 black matel lah wat geli ati org jer!

    0
    0
  88. luvlylemonate says:

    to apesal nak dengki….: mmg tak baek dengki dgn org tp cuba fkr baik2 style dia nie dah ala2 black matel dah n kiter nie Malaysian rasenye mmg xsalah abg nara tunjuk her pic n style nak bg contoh kat artis lain jgn jadi mcm dia nie….sedar sket di mana bumi dipijak n sy tak warak sgt tp ALYAH punya style mmg tak sesuai untuk seorang artis MUSLIM…nak free hair ker leh lah telan g tp dah stlye mcm nie mmg tak blh bla…

    0
    0
  89. kurus says:

    sebenaaa nyer.. aku tk brapa nak terpengaruh…
    bg aku dier nk cuba2 tiru anak patung tu..

    0
    0
  90. Tiffany says:

    Alyah sucks! Copycat! Self-proclaimed Malaysian Lady gaga!

    Find ur own identity, will you? We are Malaysians, act like a Malaysian. Don’t dream too much, people will laugh at you.

    You wanna say people are short-sighted? Close-minded? Hahahaha…we are not stupid! IT IS OBVIOUSLY LADY GAGA STYLE. ALL PEOPLE WILL SAY THE SAME THING!

    0
    0
  91. farra says:

    tah pape jerla minah sekor ni..kalao xsilap aku mastu dia wt rmbut ala² rihanna..kena kutuk gak..ni wat lak cam lady gaga..sisengal ni mmg suka kena kutukla aku rasa..aku xpenah minat dgn dia ni..sore sedap tp xder identiti..

    0
    0
  92. emalin says:

    tayahlah nak lady gaga sangat…be yourself dah…nak tiru org knp..tau x yg lady gaga tuh..aethis…dia follower freemansion..illuminiti tuh sume..hah g lah ikut sgt…doll lah korg nie..cetek ilmu

    0
    0
  93. yul kimn says:

    haktuihh..!!!!!

    lady gaga pki wig blonde nmpak lawa sbb dier putih..kalo da alyah tu kegelapan…pku kaler terang cmtu..nampak kontra glew…

    masalah identiti minah neyh…poyo x hengatt…

    0
    0
  94. zorro says:

    agak nape……mu alyah????
    aku nengok nye dah seghupe cimpanzi dok chughi baju orang,lipstik org n aksesori org…
    lps tu dok main peraga2….
    mcm berangan le tu….aduyaiiiiiiiii
    komen yg ikhlas la……
    langsung tak sesuai ngokkkkk……..(bongok)
    tak menjadi le gimik kau nak tiru lady gaga n tak salah diaorang kat atas tu komen2 sbb mmg tak sesuai ngan budaya kita rakyat malaysia…

    0
    0
  95. azurin says:

    dulu rihaan sekarang lady gaga pulak dah??/
    yang depan tu lagi best…nampak lurah dendam dier..ok, sila bukak mata anda besar2 sekarang,….

    0
    0
  96. fcuk says:

    x habis2 meniru org barat…bodoh… dah lah buruk…

    0
    0
  97. nasyah says:

    sama2 kita doakan agar dia mendapat hidayah..tutuplah auratmu sebelum auratmu ditutup dengan kain kafan…..

    0
    0
  98. Gosipgurl_fea says:

    whahaha faileddddddddddddddd

    0
    0
  99. aku nak bagi pendapat saje says:

    mekap fail..all failed!

    0
    0
  100. jamy says:

    hari tu tiru rihanna, sekarang tiru lady gaga pula, takda identiti sendiri ke? abang nara kalau jumpa alyah, tolonglah sedarkan dia.tak versatile langsung

    0
    0
  101. qaira says:

    kak alyah..kn lbh elok kte jd dri kte sndiry…x lh owng kt luar sne nk ckp kak alyh propa or what eve lh…maaf kn sye klau akak x leh trime k…

    0
    0
  102. barbiebacin says:

    Cuba amati gambar dia betul betul. macam tak pakai bra je dia tuh. Coz nampak NIPS dia.

    0
    0
  103. taka says:

    biar lar alyah nie nak berfesyen..
    x dew slah kowt
    bior lar dye
    aslkn dye bahagia ..
    lau x nak tgk, tutup mter…

    0
    0
  104. jotbot says:

    cm org gilakkkk..kahkahkah

    0
    0
  105. lady sweet says:

    lady gaga lagi cantik daripada alyah

    0
    0
  106. harry says:

    C:\Users\User\Pictures\A.K.U.S.i.A\19122010252.jpg
    aksi gaya tiru lady gaga -enddry-

    0
    0
  107. FERGIE says:

    aku bknlh minat sgt ngn alyah…tpi kire prnh 1 skolh..1 kmpong ngn aku….skolah pon die x abis rasenye smpai form 3 @sm Gelng Patah…tpi aku respct kt die smpai skrg x prnh sombong dgn kwan2 lama…tang die brubah jdi Lady Gayah…tu aku pon x tau ape masalah die……

    0
    0
  108. ladybird says:

    si alyah ni dlm kategori artis tanpa identiti… copycat

    0
    0
  109. seram dan lawak bila tengok hehe…

    0
    0