Written by AbangNara | May 14th, 2009

alyah tak mungkin kerana sayang

Betapa ramainya dapat menjawap soalan kuiz kami yang bertanyakan identiti sebenar penyanyi wanita di dalam gambar di atas. Jawapannya memang tak lain tak bukan ialah Alyah, penyanyi lagu Tak Mungkin Kerana Sayang.

Mudah sangat rupanya soalan kami. Takpe lepas nie kami akan buat yang lagi susah sampai anda terpaksa memerah kepala seolah-olah sedang bermain sudoku.

Alyah memang kurang femes tapi suara dia memang unik. Lagu pun sedap dilayan. Tapi yang sedihnya dengar-dengar cerita si Alyah nie bila nak start femes je mesti jatuh sakit. Khabarnya ada manusia yang dengki dan buat macam-macam bila dia popular.

Apa kata korang layan lagi gambar Alyah untuk mengenali lebih dalam lagi penyanyi Tak Mungkin Kerana sayang nie. Sila baca artikel sepenuhnya.

alyah tak mungkin kerana sayang

alyah tak mungkin kerana sayang

alyah tak mungkin kerana sayang

alyah tak mungkin kerana sayang

alyah tak mungkin kerana sayang

51 responses to (GAMBAR)Alyah, Penyanyi Tak Mungkin Kerana Sayang

  1. DelimaSaraa says:

    kan betul aku cakap…10 markah untuk aku…hahaha

    0
    0
  2. futurelawyer says:

    saper ar si Alyah nie..haku hengat fara asyikin tadik..

    0
    0
  3. bahulu hangit says:

    aku pon betol gak..10 markah gak utk aku..ala futurelawyer ni,ko x kenal si alyah ni…sian die..lagu die dh femes la kt corong2 radio especially kt hotfm..ko download la lagu die…kompom pasni ko kenal n suke lagu die..layannnn

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      nak 10 markah untuk ko…simpan bayik bayik tauuuu..jgn hlgkan ek..

      0
      0
      • Lovelyvic says:

        Aku pun nak 10 markah gak. Ingat smlm salah info, rupanya betul. ekekekke

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          nah aku bagi 10 markah…simpan baik2 dalam poket tau…nanti kita kumpul saper markah plg banyak dpt hadiah melancung ke SINGApura

          0
          0
        • mien.. says:

          hahaha,yela 2 saraa..ko nk banje ke…klu cm 2 aku pn nk ikotttt….

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          bukan aku, naib presiden kelab kiter..si singa tuuu..wehhh tolong vote nama singat sat kat page cipta slogan tuuuu…kesian aku takdok org respon aku..hu hu hu (nangis sambil bubuh eye shadow)

          0
          0
        • mien.. says:

          laaaa,si lionn tuu upenyer….byk btul duit die nk sponsor..mntg2la die raja kt utan 2…
          alala,ciannye ko saraa..xpe2,nati aku trbg g page sblh k…wuhhuuu

          0
          0
  4. bahulu hangit says:

    tinkiu2..

    0
    0
  5. bahulu hangit says:

    nah 10 markah kt ko lovelyvic..aku plak bg kt ko ganti Delimasaraa…g main jauh2…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      wehhh..aku ada ni..aku jer banyak markah lebih..boleh nak agih2kan saper yg nak…ko kan dah hbs dh markah..jgn nak bagi2 pd orang tau…

      0
      0
      • minnie comey says:

        aik?aku teke xpat 10sen pon…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          alaaaaa..keciannyer…nah lar minnie, 10 markah..ko kongsi ngan mien ek…

          0
          0
        • mien.. says:

          eh2,aku kne kogsi ngan mnnie ek??wawawawa..xnk2…aku nk 50mrkh..x leh ke???hehehe..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          tak leh, nanti singa mengaummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..ko tak takut ker???

          aku ialah SAYA YANG MENURUT PERINTAH

          0
          0
        • mien.. says:

          alaaaaaa,stakat singe tuu…skali aku jentik trus mlayang kt afghanistan….haha….ko turut prntah sape ni??si lioonn tu ker….hsbnd ko 2 ek….hehe

          0
          0
  6. singa ganaz says:

    tak mungkin kerana singa….

    0
    0
  7. ko pehal????nyibokk says:

    keluaran rtm2 ni mmg bagus .tp lambat sket menyerlah…

    0
    0
  8. bahulu hangit says:

    ko kene mandi bunge baru ko kenal die

    0
    0
  9. ikan kaloi says:

    mandi bwh jambatan ok gak…uhuks

    0
    0
  10. boxer hugo bosss says:

    pemes gak die,.
    dulu xnaik…sbb lgu xbest…
    skunk under ajai mkin malatop lak…
    oppss..ati2 nti abg ajai makan kamu baru tauuu…
    ati2 ye cek salmah….ngegengegeeee….

    0
    0
  11. im sorry says:

    jgn smpi pelat mcm ajai ckup la..cakp huruf ‘s’ pun failed..

    0
    0
  12. fitrix says:

    alyah cun…………..

    0
    0
  13. nur syafiqah says:

    kak alyah saya peminat nonbor 1akak.dsaya suka lagu-lagu akak iaitu tak mungkin kerna sayang&ku pinjam satu bintang

    0
    0
  14. Wahida says:

    ni aleyah kan

    0
    0
  15. alyah sye adlh peminat no.1 di ABPBH

    0
    0
  16. sye peminat awk slmanya

    0
    0
  17. raffiuddin says:

    awk ni cantik lah……………….

    0
    0
  18. comel amanda says:

    alyah memeng cantik..mcm lah hang x taw..

    0
    0
  19. nadi@ says:

    saye minat awak……………….

    0
    0
  20. ARIES84 says:

    alyah 2 bln lawa pown…kat kg sendiri belagak…nak mmpos……p rah……sek pown x abis….huhu

    0
    0
  21. natasha suhaiza says:

    a’kum…….kak alyah kalu x seksi lg cun tau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  22. natasha suhaiza says:

    sy mint awk……………..kak alyah mmg cntik…………………

    0
    0