Written by AbangNara | March 24th, 2009

gambar seksi intan sarafina

Sebenarnya tak adalah terlampau sangat pun gambar seksi Intan Sarafina dan rakan-rakannya ini. Bak kata orang-orang muda zaman sekarang, gambar-gambar aksi macam ini dah dikira biasa bukan lagi terlampau.

Mungkin bagi artis-artis Malaysia yang lain, gambar Intan Sarafina dan rakan-rakannya di atas hanyalah sekelumit berbanding aksi mereka. Tak percaya? Mungkin anda boleh baca artikel-artikel di bawah ini semula untuk membuat perbandingan:-

Oh ya sebelum terlupa, ada 2 lagi keping gambar aksi terlampau(bagi kami) Intan Sarafina dan rakan-rakan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar seksi intan sarafina

gambar seksi intan sarafina

72 responses to (GAMBAR)Aksi Terlampau Intan Sarafina Dan Rakan-Rakan

  1. anakjindari_teko says:

    ape nak heran.. artis perempuan malaysia kebanyakanya murah..cheap sale… pastu ..kengkawan pun tunjuk la bagus..sebab kawan ngan artis… adoiiiyayyy…

    kalo dah mabuk… dah tentu TOUCH N GO je la… tara hal nyer.. janji kene support.. kalo tak… mampos.. kene kejar ngan bouncer dia org…

    biasa la tu….

    ini semua perangkap kepada orang lelaki berhidung belang…. kalo tak bayor… mampos.. rumah tangga huru hara…

    kalo la macam ni si intan.. adoiiii… ape kah lavel yang tercantik kaum lelaki nak letak pada kamu????

    A. BAIKKK

    B. SEDERHANA

    C. BURUK

    mari kita undi…..

    0
    0
    • AINIE says:

      KOYA NK MAMPUS

      0
      0
      • Nekounam says:

        Siape yg nak mampus???
        Kau nak puji ape yg dia org buat tu…? BULL SHIT!!!
        Btol kata anakjindari_teko tu…
        Kebanyakkan artis m’sia ni murah…
        Takde akhlak langsung..

        0
        0
        • biarAKUceramahPLAK says:

          ala.. x rock la kalu x seksi.. x minum beer.. x sosial yg membawa sial kpd krebility… memng dasar artis murahan.. bila tercetus gambar2 mcm nie raking kontroversi top ten per.. glamour wat… tu la pemikiran bg artis2 yg xsekolah tiggi n xder asas didikan agama yg tguh.. yg ada didikan agama tguh pun wat hal.. (opss dah masuk bab ustat ahkill lak… nt x pasal2 aku kena kill… wahahahaha)..

          0
          0
    • saggitarius says:

      macam mane kt nak tahu yg artis mpuan mlaysia ne bena2 akhlak baik yer ?aku slalu tertipu lah dgn dioa org ne..mcm intan ne lah,ingat kan baik

      0
      0
    • Orang Melayu ke?

      0
      0
    • johan_rambo says:

      C. BURUK

      0
      0
    • zula oxford says:

      aq rse c

      0
      0
    • lady says:

      mcm mn pula yg mengata org murah ni….tdk pernah buat salah ka. mmg la salah perbuataan mrk org 2 tp yg km org mengutuk orang sampai mcm tu kan lg besar dosanya…. fikir2lah sendiri jangan nanti terkena batang hidung sendiri….

      0
      0
  2. menoname says:

    actually i never expect this coming from intan sarafina coz she looks so innocent-decent and girl-next-door type of person, but then again with the uprising of many ‘open & bare’ style of female celebrities in malaysia, this is considered as a norm for some of them.

    bak kata org, ”kemban2, tiarap2, touch n go, kiss n tell” nie dah tak ada benda nak dihairankan dah… makin hari makin susah nak cari model atau contoh yg betul2 boleh dijadikan role model pada anak2 remaja kita hari nie…

    0
    0
  3. tebu says:

    macam air arak je…
    x takut dosa ke?

    0
    0
  4. puteri says:

    diorg ni mana tahu dosa pun, basic agama pun takde, sblm khwn pun da berkemban denagn lelekai pergi bercuti, semua artis kat malaysia ni tak leh bagi role model, klu ada pun role model masuk NERAKA,insaf la, ko bangga kat dunia je la, kat sana siap sedia la. wahai para artis……

    0
    0
  5. flower says:

    dorang ni x tkut azab kat akhirat nanti..
    yang dorang thu seronok didunia jer..

    0
    0
  6. garfield_82 says:

    hmm…memang xsangka intan ne camne..nampak muka innoncent jek..hmmm…apa nak kesah,nama pn artis…cam bags jela

    0
    0
  7. eton(bukannamasebenar) says:

    a’ah..
    nmpk cam innoncent intan sarafina ni..
    rupe2nye lyn gak bnda2 cmni eh..
    sosial rupenye..

    0
    0
  8. ain says:

    mcm ni la hidup artis
    hrp muka jer cntik..bdn cntik..
    tpi x pndai nk mnjaganya
    tanggung lah dosa sndiri

    0
    0
  9. ni says:

    x sangka la plk dia mcm nih
    yelah nmpk baik
    sopan
    mmg bebetul teperanjat la
    sian dia
    moga terbukak la hati dia untuk kembali ke pangkal jalan

    0
    0
  10. chantek says:

    ish..ish…camtu ke lifestyle si intan ni…teruknye…muka mcm budak baik, ckp sopan2, tapi…(lu pikir la sendiri)

    0
    0
  11. flower says:

    manyampah ler nengok..

    0
    0
  12. u know who says:

    hancuss!!

    0
    0
  13. zaliha says:

    hey….im surprise!!!great pics ya…siapa yg dpat pics nie? reply me…nak gtau sumthing lagi paanaaas!!cepat….

    0
    0
  14. Javad Kazemian says:

    mun kitak org nak tauk, tok lah kehidupan artis malaysia… nak ngekot artis U.S tek konon, BULL SHIT!!! Neraka Jahanam lokasi nya…Tok tandanya dunia nak KIAMAT…Bertaubat jak semua kita tok..kwuang kwuang kwuang….

    0
    0
  15. lala87bpgurl says:

    adoyai…femes susah…tak femes cm intan ni pun susah…mcm2 artis malaysia ni..

    0
    0
  16. zima says:

    nape intan jdi cam ne…xtkot dose ke kak oi….terhimpit2 ngn laky lak tu… tuhan x suke owg yg cam tu..(dunie da nk kiamat)

    0
    0
    • eton(bknnamasebenar) says:

      xpela..
      kita insan biasa..
      hehe..
      lautan mn tidak bergelombang
      bumi mana yg tidak ditimpa hujan..

      0
      0
  17. zaza says:

    ni gambar sblm or selepas dah kawin?

    0
    0
  18. bobolia says:

    eeeee……jijik sial perangai sekor2 artis ni……mmg celaka habis ……clubbing cam setan….lagi buat2 x nampak lagi menjadi-jadi …….aku dah tak leh tahan dah semua nih…..aku harus kumpulkan org dam bakar semua club2 malam ni….bakar,hancur,bom apa2 saje la…..tunggu….

    tak leh dibiarkan maksiat

    0
    0
    • nefa says:

      emo gila ko ni. kubur sendiri2 beb..
      tau buat tau tanggung.
      they are only human. who’s to say you wouldn’t do the same thing if u happened to become an artist yourself?
      jgn judge org.. esok anak2 ko jadi mcm ni baru ko tau.

      0
      0
  19. deand says:

    so what??? ni gambar gambar dia. apasal orang lain nak menyibuk?
    She looks happy. I like it.
    But having said that, I don’t think people should be distributing these personal pictures

    0
    0
    • yana yana says:

      agree with u lol

      0
      0
    • nefa says:

      agree with u :)
      what they did, its not coming from other people’s pocket money right? i think they are jealous cos they can’t do the same… haha…. not that i condone these behaviours :)

      0
      0
  20. miss k says:

    apesal org mlayu ISLAM ni suke sgt amek gambo tayang arak???kot ye pon kat disko,xpayah laa nak tayang bnd alah tu..mcm bagus sgt je..nnt korang mati,aku rase lbh baik soh je family korang tu gantikan je air yg nak disiram tu ngan arak…bkn ke itu yg korang suke???ade OTAK tp LEMAU…apelaa nak jadi manusia zmn skg nih

    0
    0
  21. cangkul says:

    itu baru gambar cam tu… aku ada gambar lagi best….. aku dulu bekas balak dia… he..he…

    0
    0
  22. kepala pussing says:

    ish…ish…ish….cantik noe la awek tueee…….xsdar diri btol la,ape nak jadi ngan artis zman skg…

    0
    0
  23. boxer hugo bosss says:

    dah kwen da pun nk cover malu…
    dah g hanemun sne sni baek nikah…
    huhuhu..ttup cite sudey!!

    0
    0
  24. kipas sush mati says:

    dh mcm ape dh..muke je manis..alim je tgk..tp peh..lg meriah..

    0
    0
  25. puteri says:

    dorang ni mcm x bermoral lah,dgn aksi mcm 2…minum arak lagi 2,impossible lah klau dorang 2 x tau berdosa minum arak….bengong2……..rasa

    0
    0
  26. Hassan Deekun says:

    Mmmmm….BANGSAT KETAM

    0
    0
  27. CuNnnn says:

    air apa atas meja tuuu

    0
    0
  28. aku dan engkau says:

    aku da rase da minah ni

    0
    0
  29. am says:

    tetek kiut

    0
    0
  30. mimie says:

    ape barang minum BEER…
    minum air konek la…
    bru ade class….

    0
    0
  31. Reanis says:

    Beringatlah skrg ni bumi dah panas!!!!!!!.Mcm mana bezakan org islam ke x?

    0
    0
  32. reboy says:

    aku nok orang bogel

    0
    0
  33. m&m says:

    haha..

    0
    0
  34. fauzah says:

    lawak ar korang ni hahahahahahahahhahhahaha

    0
    0
  35. fauzah says:

    bangsat betul la korang ni hahahahahahaha

    0
    0
  36. fauzah says:

    aku malas nak layan korang

    0
    0
  37. predator458 says:

    aku rasa confuse laa…artis mana yg tak penah masuk disko dan nightclub? tolong bagitau aku…!

    0
    0
  38. johan_rambo says:

    to intan sarafina if you drink that think hope you can turn back to right path..if you just clubbing but not take that drink just bear in mind don’t ever take that drink…

    0
    0
  39. ilyana says:

    ala wey….. kalau nk BEROMEYN sangat ROMEN jela…..

    0
    0
  40. noname says:

    Intan Syarafina, ko tak cantik pun. Makin tak cantik kalau ko nak berseksi seksi. Patutlah ko menyanyi pun entah ke mana.

    0
    0
  41. ahmad nisfu says:

    sama taraf ngan pelakon lucah israel!!

    0
    0
  42. Good article thx for it.

    0
    0
  43. Legalsounds says:

    I can see that you are an expert in this area. I am starting a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.

    0
    0
  44. Legalsounds says:

    A thoughtful opinion and ideas I will use on my blog. You’ve obviously spent a lot of time on this. Thank you!

    0
    0
  45. porno izle says:

    This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing websites that understand the value of providing a quality resource for free. Thanks for this great resource!

    0
    0
  46. machoman says:

    intan sarafina bace ke comment2 korg ni?

    0
    0
  47. washing machine says:

    malu nk ngaku muka mkn belacan,tu yg bgga sgt gmbr ngan beer,

    0
    0
  48. Kek Sarawak says:

    Dunia artis kan nk sgt ekot trend..wat maksiat pun ekot trend ish3

    0
    0
  49. […] Aksi Terlampau Intan Sarafina Dan Rakan-Rakan 4Share […]

    0
    0
  50. senjot says:

    abeh dh maksiat..jbatan agama p pantau artis sama tgkap smua yg wt mksiat..p pasang spai,bagi brsepai ket pala otak lepa..maksiat artis sial

    0
    0
  51. mengkarungtanah! says:

    mcm bdoh jer dpe niey!!!

    0
    0
  52. dragonfable says:

    cool notion in your own weblog, is it a premium just one

    0
    0
  53. Hello
    finaly I found what I was looking for

    how did you guys found this information??thank you for your post I found it on Google And I bookmarked it .I like. You have my email guys, so can you please send me an email when you post some new blogs on your site!!!

    thank you and have a nice day

    0
    0
  54. Andy Perolta says:

    Excellent piece. I was checking continuously this blog and I am quite impressed! Extremely helpful information particularly the last part. I care for such info much. I was looking for this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

    0
    0
  55. I don’t commonly comment but I gotta state regards for the post on this great one :D.

    0
    0