Written by AbangNara | May 24th, 2011

ain af8

Semalam masa syok-syok tengah membaringkan diri, tiba-tiba email Abang Nara diterjah oleh satu email yang bertajuk “Gambar BF/Scandal Ain AF8”. Menarik nie, kata hati Abang Nara. Abang Nara baca email tersebut dengan teliti. Ada beberapa informasi yang dilampirkan di email tersebut yang tak mampu Abang Nara taipkan di sini sebab tak tahu kebenarannya.

Apa pun, bak kata penghantar email tersebut, lelaki di atas katanya adalah kekasih ataupun skandal terbaru Ain AF8. Nak percaya atau pun tidak, terpulanglah kepada anda. Abang Nara pun tak berapa percaya sangat. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

ain af8

ain af8

ain af8

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 responses to (GAMBAR)Ain AF8 & Kekasih Hati Barunya?

  1. Zarina says:

    Sorry, sy ni agak ketinggalan zaman. Sy mmg tak kenal sapa perempuan ni.

    0

    0
    • OGY says:

      ini adalah sisa sampah af

      0

      0
      • fitt says:

        ko pn ppuan sampah jg ogy,ko tu bgs sgt ker,ko mmg mulut sundal…….cermin ;ler diri tue dlu.

        0

        0
        • OGY says:

          akak mmg konfem mulut longkang ko takyah cakap pon aku tau dek..ko tu mulut apa ??? mulut sundal ada ke mulut sundal oh! hanya orang yg sundal yg tahu macam mama mulut sundal..

          0

          0
        • fasr says:

          hahahaha jadi awak tu mulut sundal la tu?awak sendiri ckp hanya mulut sundal tau mcm mana mulut sundal, hai ogy mulut sundal, plus sampah sarap masyarakat?so how do u feel, org lain camtu kat awak??marah kan?cantik2 ckit ar bhasa tu..talooooor

          0

          0
    • kucalana says:

      hahaha . sama laa kita , tak kenal gak sape nie . HAHAHA

      0

      0
    • mutiara says:

      bdak af8 saing2 shahir ngan adira..bang nara..kalau stakat bekas peserta af yg blum ckup layak nak dpanggil artis dan golongan2 yg swaktu dgannya,tak payahla nak bagi publisti “mahal” mcam ni..

      0

      0
      • Tina Tenuk says:

        Pehal lak pompuan ni der kat BN ?.. buang karan jee nk baca..pliss la nara cri yg popular je ok. Yg bekas2 ni tunggu kena tangkap basah nanti br laa follow..

        0

        0
  2. BumbleBee says:

    ntah..saper ntah. Product AF yang perasan artis ni x patut diberi coverage sewenang2nyer dengan highlight ceriter2 sampah macam nieh….

    0

    0
  3. marsha says:

    handsome…. asal jadik artis je mesti dpt pakwe handsome dan anak org kaya… padehal album pun yilek pocik.. huhu

    0

    0
    • hehe says:

      hendsome ke mamat neh…tgk xda laa handsome mana pon..standard biasa2 je…..

      0

      0
    • abang jawa says:

      muka pecah rumah ko kata hensem kasian kt engko marsha. muka ko buruk sanggat ke?

      0

      0
    • kucingemok says:

      mana baldi??? **uweekkk**
      hensem tak hensem taste masing2…lgpun x elok kutuk kejadiaan Allah
      tp klu dah gaya mcm nih, muka hensem skalipun aku nak muntah je tgk…

      0

      0
  4. legend says:

    ni npk gaya gmbr macam da penah beromen minah nih

    0

    0
  5. opah.roxx says:

    biasa la….kalo artis baru.
    belum jadi artis pn da mcm2 cite kuar -__-

    0

    0
  6. bukan masta says:

    ni budak af8 nih.
    tak ptg pon budak nih.

    0

    0
  7. spekhitam says:

    samo ah den. hahahah. tak ketinggalan zaman pun zarina kalau tak tau die. hehe

    0

    0
  8. Artis mcmnie mmg xbley jadikan idola..sapa yg tak bertamadun je yg jadikan kaki maksiat nie idola..dah la tak tutup aurat..bersentuhan dgn bukan muhrim..n mcm2 lagi…………..

    0

    0
    • f says:

      ko tue bagus sgt ker legenda,org yg bertudung lg byk buat maksiat,nama ajer pakai tudung tp sundal

      0

      0
      • OGY says:

        tak pasal-pasal org bertudung kena pulak ko cakap pasal ko sendiri ke cik f (fuck)….eee.. takpe apa kata ko ceritakan semuanya kt sini akak sudi mendengarnya..

        0

        0
        • cik wiwin says:

          ala. cik f ni si fitt tu la bg statement org x berfikir .. x psl2 org bertudung plak dikaitkan.. nk tutup kesalahan diri sndri cmtu la kn. nyampah!

          0

          0
      • BumbleBee says:

        xyahlaa nk kutuk org bertudung.. zaman skang org bertudung kerana fesyen, rmbut kerinting (lom straighten = x cantek), org2 kata dier lebeh cantek bertudung dr tak pun ade yg bertudung mcm ni dan sebagainyer… ade plak yg gi keje pakai tudung, kluar jalan2 x pakai. Ade plak kluar dgn certain2 org pakai tudung, ngan family atau kawan2 rapat x pakai…byk jenis dah skang. Yang terlibat dgn aktiviti x bermoral tu dah sah2 laa yg jenis pakai tudung secara ikutan atau suasana sekitar….

        0

        0
        • cik wiwin says:

          Sekurang-kurangnya orang yang bertudung tetapi mengumpat ni ada jugaklah ikut perintah Allah daripada tak bertudung lepas kutuk dalam blog akan orang bertudung.

          0

          0
        • Willie Wonka says:

          huhuhu..”sekurang-kurangnya” yg pakai tudung2 masih ikut perintah allah tapi masih leh buat maksiat sana sini. kalau nk pakai tudung pun biar laaa tutup semua benda x yah nk sibuk2 mengumpat keji kat dlm blog ni. motif korang pakai tudung sebenarnya apa ek ??

          0

          0
        • makcik says:

          kebaikan sesorg atau kejahataan seseorg bkn di lihat dri pemakaiannya kan…..lalalalalalalalala

          0

          0
        • cik wiwin says:

          cik wilie wonka. saye x kata org yg bertudung dibolehkan nak mengumpat keji semua.. kalau boleh, biar la bertudung dan punye sifat2 yang baik.. ok? at least, org bertudung tak ingkar suruhan Allah yang dah terang2 suruh wanita menutup aurat.. ye dak?

          0

          0
  9. si derr says:

    ko x knl x pyh lah sebuk2 nk komen der

    0

    0
  10. awan-fantasia.blogspot.com/2011/05/kelakar-dua-sahabat.html says:

    melayu ke nie?tapi nmpak mcm bukan melayu ja…perangai..

    0

    0
    • fitt says:

      yg bertudung lg tak bermaruah,nama ajer bertudung,tp wt maksiat megalahkan pelacur,tp dorg nie sopan ler skit coz pakai tudung….tp bawah lobos

      0

      0
      • hurmm says:

        sedap je kata brtudung lg x brmaruah..statement kau ni da mlibatkn semua org yg brtudung ni.klau mak kau brtudung, skali dengn mak kau kena tempias statement kau ni.kalau kau ade kakak ke adik ke anak pmpuan ke jge la baik2.takut diorang pn ktegori brtudung tp bawah lobos jugak ke nti..x prlu nk cbuk2 ckp kat org lain

        0

        0
      • cik wiwin says:

        KAMI RASA FITT NI MESTI AIN NI XPON SUKU SAKAT SI AIN NI, YE DAK?

        hye, sekurang2 nye yg bertudung tu ikut perintah Allah ok? maaf ckp, tp yg bertudung tu dah sah2 ingkar, ingkar hukum Allah yg dh sah2 soh menutup aurat. faham? bangang punye statement la budak fitt ni.

        0

        0
  11. KHALIS says:

    betul tue.. lagipun af8 takde la hangat mana sangat.. minah ni cuma meneruskan legasi majalah mangga je.. lepas ni dapatla tawaran jadi gadis pin up

    singgah di sini

    Kenapa ustaz ustazah ramai anak??

    Senarai hackers cun dari seluruh dunia?

    0

    0
  12. sape2 says:

    yup sy pun x kenal sape ppuan ni..

    0

    0
  13. hmm says:

    budak af.. xpopular mana pun..

    0

    0
  14. hmm says:

    budak2 af.. biasalah..

    0

    0
  15. sailormoon says:

    erm.. perempuan ni
    produk af
    tp xla glamour sgt

    0

    0
  16. anna says:

    Ain ke ni??apsal lain??ermm..WateVer!!

    0

    0
  17. miss lalola says:

    takde la cantek sgt

    0

    0
    • f says:

      ala lah,yg bertudung tue lg byk wt maksiat……geli tgk remaja yg tertudung,tp baju ketat,kluar ketat pas tue peluk2 dgn jantan yg bukan sah,apa kes,mmg nmpk mcm sundal tp sopan ler sikit coz pakai tudung..konon nyer

      0

      0
      • sebok says:

        biarla dia bertudung ke x..ketat ke hape…dh dia punya pasal…jaga diri sendiri sudahla…bykkan pahala utk diri sendiri..kalo xpuas hti sgt ngn minah ko dok kutok2 tu tegurla cara baik..bila dh ditego tp xmau dgr, nasibla…lantak dia lah…yg penting matlamat kite untuk menegur dh tercapai…tp kalo dok tegur kt sini je, sape nk dgr ye =.=

        0

        0
      • istifar says:

        ko ni ain apa f or fitt. bukan main lagi backup siap kutuk2 lagi.

        0

        0
    • f says:

      ko tu cantik sgt ker miss lolo,entah2 muka mo mcm sundal dkt chow kit kot……

      0

      0
  18. ntah lah says:

    biaselah budak baru nak naik jadi artis

    0

    0
  19. secret says:

    Ala… Sebenarnya, kita semua ni ha yang beriya sangat nak amik tahu hal peribadi si budak AF, nape nak kutuk pulak kan. Tapi bab bakat, memang aku kutuk budak AF la. tettt….

    Sebagai person lah kan, kalau aku ada bf ke gf ke, better show my love by showing our pic in my social network website. baru betol, kita tunjuk sayang. takde sorok. kasi semua orang tau, i’m taken. ewah.

    Kenapa orang sebok sangat ek nak tahu perihal segala macam pasal hubungan si ain AF8 dengan sekian2? kurang faham lah.

    dia ada idop dia, lantak la. kalau kita- kita ni pun, macamlah leh kekal ngan seseorang yang pada mula kita anggap kekasih hati tapi kalau dah wat macam2 prangai, perlu ker nak simpan lame? kita move on jugak. carilah orang lain. kan

    konfius lah. huhu

    lain lah kalau jumpa gamba seseorang itu tengah TOGAK AIR KENCING SETAN KE, BERBIKINI JE KE, GAMBAR KANTOI KENA TANGKAP KHALWAT KER, Baru la padan masuk BN. oh ya,BN is stant for BEAUTIFULNARA ye.

    gitu lah.

    hadiah kepada krew NUR KASIH THE MOVIE. peeewwittt

    0

    0
  20. y says:

    xkenal jugak sapa minah neh….

    0

    0
  21. kucing parsi says:

    wei,co’mon la..co’monla..ada aku kesah psl pmpuan ni??
    what the fish?? hahahaha

    0

    0
  22. khalifah says:

    aku tak knl gak. mcm ape je. pproduk af produk gedik. budak2 sekolah je der tgk.

    0

    0
  23. gyulee gyuri says:

    masuk Af sebab nak publisiti murahan je….belum apa2 nk keluar cite pasal sandal la apa lah..cmni ke nk jadi artis??hampeh semua yang masuk AF…bagus gak AF9 serap masuk pelajar yg ada pengalaman menyanyi..kira tak membazir sgt…contoh hazama..kalau dia mmg aku rasa mmg adil dan tak pilih kasih dh..cuma dia masuk AF tu untuk pertingkatkan lagi mutu nyanyian dia…so bila dia dh keluar Af boleh la jadi penyanyi dan penghibur yg serba boleh…kalau amik org yg belum ada pengalam nyanyi ni byk benda nk kena ajar..bila keluar AF habuk pun tarak..semua ntah kemana…mcm sia2 je…tgk la si juara Mawi..sampai skrg diam je xde pn lagu baru dia..JUARA tu…so AF9 ni pn dh last…Alhamdulillah….

    0

    0
  24. suhana says:

    hadoii baru jumpa ganbar artis dengan kawan2 dah send sana sini buat cerita kontroversi orang biasa pun lg teruk dr nie x ada pula yang kisah. apadaa..macam mana la nak maju industri seni di Malaysia ni hmmm

    0

    0
  25. sheila says:

    tangan2 dan jejari yg mengutuk tu renung2kan la x payah nak mengutuk sangat better jaga kubur masing2 entah2 yg mengutuk tu lagi “lifestyle lagi teruk” dari mengutuk mencela nanti nk menjawab pula di akhirat kelak ..baik cari pahala dari tambah dosa kan?

    0

    0
  26. Pemerhati says:

    Cik Wiwin..

    Sy pun rsa benda yg sama..bila bca comment2 dlm nie nak tergelak pun ada.. Tp yg mmbuatkn sy lbh trtnya2 knp budak yg nama “Fitt” nie bgitu bersungguh sgt menepis gosip2 utk si “ain” nie.. Knp dia bgitu terasa??? Hingga mencaci org mcm2…

    Sbnrnya..kalu kita tgok…pakai tudung ngan xpakai tudung sama jer buat maksiat.. Mslhnya bkn soalnya tudung @ tak… Soalnya maruah…? Ada jgk org yg bertudung xbermaruah…tp xsemua…then ada jgk yg xpakai tudung tu xsmstinya “Jahat”…

    Yg kita nak ttgok agama org tu… Pakai tudung xsemstinya melayu/islam… Kena faham…Islam ajarkah pakai tudung(tutup aurat) tp blh buat maksiat n dll? Tak..kan…. bkn ajaran islam…. Bkn islam begitu….
    tp org yg cetek ilmu agamanya…imannya….pakai tudung tp buat maksiat………… blh ker kita gelar dia Islam? Ikut ajaran islam kah dia? ……..

    kalu org bertudung xikut ajaran islam yg betul…. Org yg xbertudung lagi laaa…… alangkah bertudung tutup aurat benda yg senang pun xleh ikut ajaran islam…Apatah lagi nak mengelak maksiat kan??….. jd la mcm si “ain” nie….. Mungkin dia melayu….tp xsemstinya beragama ISLAM…. Malu jer nak mengaku org ISLAM…

    Ada pepatah mengatakan “MELAYU XKAN HILANG DI DUNIA”….. Tp amat sedih….ISLAM MAKIN HILANG DIDUNIA…… sama2 la kita sedar…xperlu nak caci maki kat sini…..

    0

    0
  27. Pemerhati says:

    OGY…

    Xpayah la layan si “Fitt” nie… knp kita nak maki2 cmnie.. xpasal2..kita dapat dosa kering jer ikut cara dia maki memaki nie….

    OGY…
    Begini la rupa org jahil yg hilang pegangan agama…. Bila teguran, Hidayah dah xbeleh masuk dlm lubg telinga n hati dia…begini la..krn Allah dah tutup hati dia…Jgn kita sama taraf dg dia…. Biarkan la dia nak memaki dlm nie…mgkin nie kepuasan bg dia… kalu dlm diri kita dah berdamping ngan rasukan setan…susah nak kembali jln yg lurus….

    kesian utk si “fitt” nie.. Moga Allah buka Hidayah utk awak…

    0

    0
  28. samudera biru says:

    assalamualaikum..sorry to say,pd penilaian saya,Abg Nara la org yg mncetuskan segala msg2 kotor dari mulut belia2 yg sepatutnya brcakap perkara yg baik2 sesama ummat.kalo tak kerana abg nara post kan semua pics yg mmg sengaja utk ‘provoke’ kan minda peminat ke arah mengeluarkan komen2 yg kotor,takde lah begini jdnya.Cuba abg nara postkan pics yg baik2 yg mencetuskan komen2 yg baik juga,kan sedap dibaca..sebab tu Allah Maha Mengetahui nawaitu kita apabila membuat sesuatu.Harap abg Nara berfikir sejenak.jgn terlalu membuka keaiban org walopun org itu serba kekurangan,kerana Allah sentiasa membuka keaiban kita setiap saat dan ketika tanpa kita sedari..Tepuk dada tanyalah iman.Wallahualam.

    0

    0
  29. nera says:

    murtad kot si Fitt 2..

    0

    0
  30. emy says:

    Laki tuuu macammm kenal je… HAHAHA.~

    0

    0
  31. politik says:

    tak kenal sape minah ni. bosan la cite BN 2,3 ari ni.

    0

    0
  32. elis says:

    ape bende la tetiba bertudung x bertudung ni? haihh.. yg bertudung kutuk org x pakai, yg x pakai tudung kutuk yg bertudung. sudah2 la..

    yang pakai tudung duk menghina org lain,tp pakai tudung tutup aurat sepenuhnya still dpt pahala, kutuk org dapat dosa. so kira neutral.

    yang x pakai tu, kutuk org, dua2 dosa. double dosa.

    the thing is, kalau nak berdakwah psl tudung ke tak ke, biar la kene ngan cara. ni masing2 nak tujuk hebat. sampai bila2 x abis.

    yang bertudung megah konon die ikut suruhan Allah walaupun x sempurna.
    yang x pakai megah/bangga sbb diorg tgk org pakai tudung lagi teruk perangai dr diorg.

    klu mcm ni mentaliti, sampai bila2 pun perempuan bertudung xsempurna hijabnya dan akhlaknya, yang x bertudung sampai sudah x bertudung. last2 dua2 pun sama dengan (=) je. haihhhhh

    0

    0
  33. unknown says:

    kepada semua komen2 negatif kt sini..if korang xtau ape2 jgn suke2 nk judge org…korang mengata tanpa tau perkara sebenar..tu elok ke perangai korang ??? if nk mengata pun biar la perkara tu korang da nmpk dpn mata baru ckp..ney bru ade gosip mcm ney korang da menggelabah !!! tau nk burukkan keadaan lg..haihhh…begini la perangai manusia…sedar2 laa wahai umat yg kaki mengutuk tanpa sebab !

    0

    0
  34. lola says:

    Semua komen2 negatif kt sini..jaga la tepi kain masing2..tu tepi kain sendiri terkoyak x reti nk jahit..sebok nk mengata dan mengumpat hal org lain..

    0

    0
  35. aa says:

    cantiknya ain

    0

    0
  36. mizzs niena says:

    tgkap2 gmbr cmni biase la.bukan seksi mane pn..y artis y tgkap gmbo dalam majalah magga 2 lg terok..tgkap gmbar tepi pool la..pe la..peluk2 la..tetek terkeluar..lurah nampak..nape xde sape y pertikaikan???

    0

    0
  37. pojie says:

    Gambar pertama dengan yang lain-lain tu bukan lelaki yang sama kan…

    0

    0
  38. shida says:

    NI la mentaliti org2 Malaysia…korek save gambar2 artis konon nak buat gossip sensasi..la konon bg org lain peluang nk mengutuk dan memalukan org lain tanpa tau keadaan sebenar ..blog ni byk sgt mengeji mengutuk org sesuka tanggung la dosa setiap jari jemari yang post sini byk sgt “Pahala” tuan punya blog ni dapat tiap2 hari..renung2-renungkan la ya

    0

    0
  39. cadbury says:

    ni membe aku ni..ko begamba dalm kete kabel?siot..ko x ckp ngan aku ek..tgu ko..aku carik ko kt office nnt

    0

    0
  40. cutey says:

    sudah-sudah la wahai kwn2 ku….

    0

    0