Written by AbangNara | May 20th, 2009

Memang anda semua bijak-bijak belaka. Kami dah sorokkan muka si artis tapi anda masih meneka dengan tepatnya. Memang jawapan bagi kuiz teka gambar artis yang sedang meroyan sememangnya tak lain tak bukan ialah Agnes Monica, penyanyi dan pelakon Indonesia.

Gambar-gambar Agnes Monica diambil semasa dia sedang membuat satu show. Memang nampak happening betul show Agnes Monica. Tak percaya boleh lihat lagi gambar-gambar Agnes Monica dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 responses to (GAMBAR)Agnes Monica Sedang Meroyan Atas Pentas

  1. kacang hijau says:

    aq org first..hahahahaha..
    korg selalo bebu.
    tibe2 aq org first plak..
    aq dah agak dah mmg dier…meroyan jer keje..

  2. ONCET says:

    ahaks…lawak lak gambor2 dia ni….kkihkihkihkih

  3. gajah hutan says:

    owh.
    agnes rupenyer.
    eh, btol ke aku dgr citer agnes ni pnh dirogol oleh bodyguard dier???
    lbh 3 bulan jugak dier koma lepas insiden tu…
    sape pnh dgr citer ni???

    • tok batin says:

      siyes ke gajah??
      xde penah dgr pun.. emmm…
      sian gak la kalau camtu.. die ni belakon pun ok..nyanyi pun ok..
      tp bab yg aksi2 meroyan die kt atas ni aku ase xde hal pun..
      die bukan islam..lantak die la.. nak bogel pun xpe…aku tgk je kalau ade pic..
      hak hak hak…

      • ratin says:

        byk lg org islam lebih teruk dari agnes monica ni..malu la kite ni org islam..kite takyah la ckp psl agama plak kat cni..org islam pa kurangnya kan..kat KL pelacur 75% adalah org islam..

        • cik kiah says:

          i sokong u..agama x penting yg penting sikap org tu..
          yg islam pun blh berperangai mcm xde agama.buat seks luar nikah,kes buang anak..memalukan..lbh2 kaum wanita

      • effa says:

        knp bz sgt?? xkan pernah dia nk bogel la…she has brain..

  4. garfield_82 says:

    yeke dia kena rogol??? cam penah dengar gak..

    • Gorgong says:

      klu mcm ni gayanya… kat atas pentas pun boleh separuh bogel… patut la pun bodyguard dia tak tahan….. gelora nafsu….

  5. kiki says:

    SEPATTNYE TAJUK DIE AGNES MONICA SEDANG BERTUKAR MENJADI AYAM DI ATAS PENTAS..HIHHIHIH

  6. gajah hutan says:

    haha…
    btol ke x tu aku x tau…
    mak aku yg bg tau aku gosip tu…
    haha… mak gajah pun pandai bergosip jugak tau…

    • rezab says:

      ahahahha…sakitnyer pewot aku ngan gossip ko nih, kalu dah kene tut…tut…ngan bodyguard dia, naper plak sampai koma 3 bulan tuh…hadoii yaaaa…lawak2…
      bodyguard tu spesis ko gak agaknyer ye gajah…

  7. Zaza Muhammad says:

    ye ke!!!??kuwang3x… try aaa suh nara selidik. Tp yg kompem lagi sedey pelakon Wulan (wpun bkn pelakon utama tp watak penting gak) yg kena rogol n bunuh tu…isk isk isk…harap menda2 ni x akn terus berlaku kepada mana2 artis indon ke, M’sia ke atau sesapa saje…amin

  8. ikan kaloi says:

    buruk betul baju dia ni…dr dulu agi sy x berkenan tgk cara dia berpakaian ms wat konsert..ntah aper2 ntah

  9. sesondol says:

    mak aih.. bapak seksi die ni…
    geram aku tgk..
    nyam nyam nyam…
    kenyang lak aku tengok….

  10. QASEH says:

    GERAM APA?
    macam ayam jer…

    ko geram nak makan ke?…huhuhu

  11. ricky says:

    sasau ko apo mangkuk ayun ni…ekekeke

  12. tyrabanks.. says:

    stacy pun skrg stail psembahan dia dah mcm agnes monica… happening je.. energetic..

  13. yann says:

    fuyoooo…….mmg best ar minah ni klau wat show mcmx sdar diri…

    • isabel says:

      hey kau org asyk nak tngok kbrukan org ja..asyk nk mgata org ja.perbaiki la dlu dri korang tu.i suportla ngan dia tu coz kalo punya agma yg benar.cnthi dia.tak tkut akan hlngan.tntang pakaian dia tu ala besala org kan sblah owag puteh n sblah org indo.x mcm kat malay yg ckit ckkkkit nk mgata arts dari luar.

  14. shinta says:

    gaklh…gosip agnes pnh diperkosa tu bohong smua

  15. laila sari says:

    huhuhu memang buruk cam org meroyan!! gilerr arr huduh!!

  16. kipas sush mati says:

    dh mcm big bird dh..cite sesame street..huhu

  17. sangam41 says:

    haha macam ayam

  18. whitelily says:

    tahap gaban…

  19. nasib baik bkn org serumpun kita….lantak dia la…dah x mcm org normal dah…kesian

  20. nmk says:

    ni org ke burung kasawari?

  21. cili padi says:

    bagui latu die kena rogol bodyguard sendri. drpd dirogol si perogol bersiri.mngkn msk hospital x smpat.. pas tu criter cam mane? dia suka ke tak yg dia kena rogol !?

  22. fijious says:

    korunk nie..
    agnes tak kesah pown korunk nk ckp ape..
    yg penting minngu dpn die buat konsert live kat korea..
    korunk??
    buat konsert syok sendiri dlm bilik..
    ahahha..
    kes die kene rogol ngn bdyguard die tue..
    sumenye gosip..

  23. fijious says:

    lagi satu sape kate baju die burok??
    korunk cube tgk baju stacy kat abp 2008 mase die nyanyi lagu gagap..
    die tiru baju agnes..
    agnes punye persembahan nie 2 tahun lps kat asian idol.

  24. pening says:

    suare dia ok..tp tang dressing dia…mak oi..napela teruk benor agnes oiii….mau juling mate penonton tgk show ni smpai abis….

  25. izwan says:

    nape korang ckp cm 2..?x bek arr..kite nei kan sesama manusia..fiza mac ngenal gak ma gua
    ..?

  26. mayu nick dell says:

    uinah…bkn sya dngar2 dya kena rogol ke?bkn keluar kat prabolla lagi…

  27. Lica says:

    Dunia tak habis dengan karenah nya..
    daripada anda berhabis mencari pic2 untuk dipertontonkan mendingan anda kaji diri anda ..
    apakah anda sudah benar?
    apakah anda sudah perfect?

    jangan tahu mencari kesalahan org lain..
    sdgkan diri sdri anda tidak koreksi..

    jika pada saat ini anda dipanggil Tuhan
    apakah anda memang layak untuk ke surga?

  28. yhana says:

    apa benar kata2 org itu bahawa agnes dirogol tpi siapa pelakunya? masa agnes monica dirogol! emang si dia itu cantik tpi agnes itu kan beragama kristen emang pantas deh dia itu berpakaian seksi……itu kan hak dia ngapain juga mau dihebohkan……………..dan ngapain juga org MALAYSIA mau tahu semuanya tentang agnes…gui itu bkn mau ngaturin tpi gui heran banget masa agnes dibilangin diperkosa…..sepatutnya cari dulu buktinya baru ngatain..gui itu cuma kasian aja….agnes digosipin oleh org2 …klu benar atau kaga terserah deh ngapain aja…….yg penting hanya agnes monica yg tau semuanya…………………

    • pon says:

      aku rasa yg tanya agnes kn perkosa itu bukan org mesia, tgk penggunaan ayat itu pun dah lain. mana org mesia nk tau gosip2 perkosa tu, ini mesti crite dekat indon…

  29. ayam says:

    lancau la semua. mcm alim je org islam

  30. ratin says:

    ayam:iyaaa..aku sokong…!!!

  31. yhana says:

    gui minta maaf ya pda kalian semua!!!,gui tu bknnya mau cuekin org MALAYSIA tpi ngapain coba org2 seperti kalian anggapin AGNES MONICA itu mcm2 deh gui dgr……..

  32. lala says:

    850730085140

  33. lala says:

    where the site

  34. kambing biri2 says:

    sy sendri pun x pasti samada agnes betul2 diperkosa..
    sy peminat agnes..
    Sy harap kamu x buat2 cite yg bkan2..
    dosa tau…

  35. anna says:

    kebanyakan org muslim koq yg photo seksi, dan bhkAN lebih dr kayak agnes, n bkn cuman artis aja…..

  36. anna says:

    tuh photo agnes masi biasa tuhh,, masi lebih parah lagi tuh poto2 nya ayu ajhari beserta kluargany…rasa ku agnes no problem dehh…..

  37. Hani Bunny says:

    pening cheq.. yg meroyan (seperti tajuk yg nara letak kt atas..) is artis indon non muslim… yg terase udah pasti org indon dan yg seagama dgn agnes.. See! another fight between si pelontar taik dan si pembela nasib PATI..

    IT’s PATHETIC..

  38. lowbat3 says:

    haiya..juz bz wit ur own busness la guys..
    no need talk about others person..
    bla bla bla

  39. jj says:

    dapat aku rogol

  40. stacy says:

    da mcm org kne rasuk je aq tgk ! HAHAHA
    STACY mnari pon xdela smpai cmnie…..yg nie mcm da hlg kwln da hahaha…

    BEST LAGI TGK STACY DANCE {^_^}