Written by AbangNara | March 29th, 2011

siti nurhaliza mengandung

Tak tahu mengapa tetapi berita Datuk Siti Nurhaliza mengandung sememangnya menjadi topik hangat di dalam dunia hiburan tanah air. Kemungkinan besar kerana Datuk Siti adalah penyanyi dan selebriti nombor 1 Malaysia. Bukan sahaja peminat Datuk Siti, yang bukan peminat beliau pun turut sama menunggu hari gembira pengumuman kehamilan beliau.

Rakan media BeautifulNara iaitu RunWitMe ada menghantar beberapa keping gambar menarik untuk tatapan anda semua. Sekali tengok macam Datuk Siti Nurhaliza mengandung. 2 kali tengok kemungkinan besar perut beliau kelihatan begitu kerana baju yang dipakainya. 3 kali tengok dah tak tau nak cakap apa.

Mungkin anda yang expert atau dah mengandung banyak kali boleh bagi pandangan anda di ruangan komen. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

UPDATE: Siti di dalam Twitternya mengesahkan yang beliau belum mengandung. Perutnya hanya mengandungi lemak. Info lanjut boleh check Twitter Siti Nurhaliza.

siti nurhaliza mengandung

siti nurhaliza mengandung

siti nurhaliza mengandung

siti nurhaliza mengandung

siti nurhaliza mengandung

siti nurhaliza mengandung

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

140 responses to (GAMBAR)Adakah Datuk Siti Nurhaliza Benar-Benar Mengandung Kali Ini?

  1. jihah says:

    wah…memang nampak mcm mengandung. kalau betul, tahniah utk ct…
    eh?? first??? hihihihi

    0
    0
    • Lynn says:

      yer kamu first.. bulat tuh perut.. ada isi kot

      0
      0
    • Name says:

      taklah, siti belum pregnant lagi. belum ada rezeki lah tu. kesian dia. mehla sama2 doakan utk siti.amin. :)

      Ni dari twitter Ct:

      siti_nur11 Siti Nurhaliza
      Assalamualaikum & morning!wah! Kecoh semalaman ttg ct mengandung ye.sebenarnya ct blm mengandung.mengandungi lemak ye..tu kena diet nih!haha
      1 hour ago Favorite Retweet Reply

      0
      0
    • sue says:

      terlebih makan gak nyer

      0
      0
      • faisya says:

        aku rasa baik jgn dok sibuk sgt tny dah preggy ke belum. sok ada berita baik konpem ct war-warkan,kan dia pernah ckp nnt dia preggy dia akn share berita baik tu dgn semua.

        kdg benda2 ni sensitif tau. sensitif. bkn dia xnk anak, cuma belum ada rezeki lg. doakanla agar dia preggy cepat, bertambah umat islam.

        nmpk gaya mmg ct kena diet lar.. chaiyok!

        0
        0
        • rosh says:

          btl kata faisya…kita doakan yg terbaik tuk DSN dn jg wanita2 yg inginkan anak…ble di sahkan mgandung..melahirkan ank..sempurna lah diri seorang wanita…

          0
          0
        • ROSES says:

          betul2…ni semua bukan kehendak ct…tapi ketentuan ALLAH…kenapa kita perlu nak tnya kat siti bila dia nak mengandung? sebaiknya hanya perlu memohon dari ALLAH…jika sampai ms ALLAh tentukan yg ct prgnant, maka prgnant lah die…hehe…mcm aunty saya, 25 years khwin tkde ank, dktr dah sahkan dia mandul and memang tak boleh prgnant…dia kool jew…just tawakkal…hubby dia pun sntiasa support dia n tkde nak cari lain…tp dgn kuasa ALLAH, ms umur dia 51, dia mengandung…skrng baby sihat walafiat…ms mengandung pun tkde problem…itulah kekuasaan ALLAH…benda yg mustahil pun boleh terjadi…just nak share with all of u guys…

          0
          0
    • windworrior says:

      MENGANDUNGi apekah?? hehehhe

      0
      0
    • RiceBunny says:

      Kesian Siti….perut buncit sikit dah dijangka mengandung. Korang ni memalukan dia jer….

      0
      0
  2. along says:

    kot2 berat badan dia bertambah kot, hati senang

    0
    0
  3. boringgge says:

    hehe kalau dia mengandung,alhamdulillah la..kalau tak,xpe xde rezeki..doakan la yg terbaik utk dia..

    0
    0
  4. nia says:

    sebab baju die kot…

    0
    0
  5. AnneDeSilva says:

    Haah nampak mcm kan..
    Doa2 moga dapat cahaya mata..

    0
    0
  6. nosa_jaybee says:

    mak aihhhh… muncit nyer peyot dtuk ct nie… npe ea?
    pregnant kot.. klw btui.. congrat’s to u.. but if not, cpt2 la gi kempiskn cket.. hehehe obvious lak nmpk nyer tue

    0
    0
  7. Missy says:

    WAHHHH!!!!!!!!! SAYA SUKA…. kalo betul apa salahnya kan??? bgus la gitu…. kalo x sy harap 1 hari nt dia akan preg jugak…

    0
    0
  8. pedulik hapa says:

    baju tue nmpk perut bulat..

    0
    0
  9. t-sha says:

    In her twitter account bout an hour ago…

    @siti_nur11 Siti Nurhaliza
    Assalamualaikum & morning!wah! Kecoh semalaman ttg ct mengandung ye.sebenarnya ct blm mengandung.mengandungi lemak ye..tu kena diet nih!haha

    0
    0
  10. AngryBirds says:

    siti komen kat twitter beliau : Assalamualaikum & morning!wah! Kecoh semalaman ttg ct mengandung ye.sebenarnya ct blm mengandung.mengandungi lemak ye..tu kena diet nih!haha

    0
    0
    • Merpati Putih says:

      so sweet jwpn dia..
      BTW…doakan yg trbaik tuk dia..
      be honest…..mmg nmpk bncit cam orng mngndung..
      :-)

      0
      0
  11. ida says:

    biasenya org kalau pregnant x pakai kasut tumit tinggi….

    0
    0
    • Shada says:

      Sy tgh preg almost 5 months dh ni, berkasut tinggi lagi ni…selamber je kalo dh biasa gitu.

      0
      0
  12. unggun api says:

    blm lg la…sm2 kt doakan tok ti pgnent…if tok ti d tips nk kempiskan prut bg tau yek coz sy n dh mcm 4 bln…slalu kn bahan dgn ank wah…huhuhu

    0
    0
  13. terrarossa says:

    ishh…korang neh…pikiaq logic laaa…xkan dia mengandung dia berani pakai high heels gitu..isk…

    0
    0
  14. no name says:

    ppuan klu dekat2 nk period..mmg peyut buncit..mne tau mse tu ct tgh nk datang bulan kot…ape2 pun same2 kita doakan dia dikurniakan anak..aminn

    0
    0
    • jintan manis says:

      yup..it is a fact..mmg sesetengah wanita nak dkt period disebabkan perubahan hormon akan mengalami bloated atau kembung air..utk elakkan jgn ambil kafein dan makanan terproses (tinggi garam) secara berlebihan..

      0
      0
  15. Anys says:

    emmm , rasanya lah kan , siti tak pregnant lah ! dye just.. GEMUK . okay ? haha . no no no ! i mean , berisi . YEAH :)

    0
    0
  16. mangkuk says:

    gendut lor..wakakkaka..da jadi mcm husband dia

    0
    0
  17. TAURUS says:

    DIA TAK PREGNANT LA…SBB TU DIA PAKAI HEEL…..
    KLU PRMPN PREGNANT XKAN PAKAI HEEL PUNYE…BAHAYA…..

    0
    0
  18. Jiji says:

    Kalau betul ngandung, mesti siti sendiri yang akan hebahkan.. tu kan janji dia.. kita tunggu saje.. :)

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    0
    0
  19. klu mgandung..alhamdulilah
    msti baby comel mcm kak ct kan
    doa2 lah ct cpt dpt baby..

    0
    0
  20. feyus says:

    Dah adala tu kot.. Alhamdulillah…tunggu berita seterusnya..

    0
    0
  21. MizzAin says:

    congrates…….

    0
    0
  22. tinak says:

    klau perut buncit .. maknanya badan nak naik lagi ler tu.. Siti ni makan ubat hormon agaknya …

    0
    0
  23. nana says:

    aku nak kata dia pregnant jugakkk
    walaupun dia dah nafi

    0
    0
  24. d_tieah says:

    Adoi.. Ini lebih kurang cam kes Siti Sarah lah ni.. Haish! Tak baik betullah nak buat cerita berdasarkan penglihatan pada perut.. Huhuhu..

    0
    0
  25. mija says:

    uish. malu je kaya2 tapi tak tau guna any body shaping product. spanx ke, korset ke. cover la sikit.

    kesian jugakla. belum beranak lagi dah buncit.. T_T

    0
    0
    • mia says:

      ade la sebab dia x guna product camtu. org kaya? org miskin pn tau kewujudan produk camtu. tah ape2 la komen ko ni.

      0
      0
  26. dun says:

    kene tgk byk aspek gak, yg penting tetek tu…salah satu tanda perempuan mengandung, saiz tetek akan membesar, dan biasanya org akan perasan dgn pembesaran tiba2 itu..lepastu baru akan perasan tang perut…

    maafkan aku sekiranya istilah tetek tu terlalu kasar bagi korang…hehehehe…

    0
    0
    • nehi says:

      ko ni laki ke pempuan…kalo nak period pun perut/payudara membesar sebab hormon, etc lah…

      kesian dato ct, perut buncit sikit pun orang cakap mengandung…pempuan kalo da kawen terutamanya..yang jenis badan cepat naik, kalau terlebih makan sikit memang cepat buncit…daripada cakap2 macam ni je baik la doakan dia..aku ni bukanla peminat ct tapi daripada jawapan dia kt twitter tu, walopun dia jwb cam melawak tapi ati pempuan sensitip bab2 anak ni…dalam ati die mesti tersentuh

      0
      0
      • dun says:

        aku lelaki…dan teori aku kat atas tu berdasarkan subjek2 yg hidup di sekeliling aku..setiap kali aku perasan yg buah dada seseorang tu besar dgn tiba2, aku tekankan sekali lagi, tiba2..tidak lama kemudian akan ada berita gembira daripada subjek tersebut…termasuk la bini aku sendiri…terima kasih..

        0
        0
  27. chantek says:

    siti makin bulat.. ehehhehee

    0
    0
  28. Amier says:

    Ramai perempuan bila dah kahwin fizikal badan jadi besar-besar belaka. Drumstick,perut,dagu berlapis dan ehemm…….tahu2 sajalah.

    0
    0
  29. Allyen says:

    Hahaha….tuesday jokes…

    0
    0
  30. man says:

    pakaian ni kureng sesuai tuk nyanyi depan VVIP..dh bertahun jd artis takkan msh tak tau nk sesuaikan pakaian

    0
    0
  31. marsha says:

    baju dia lah.. baju ni keras dan potongan dia nampak buncit… dia takkan berani pakai heels kalau kompem pregnant.. bahaya tu kalau jatuh padehal bukan main susah nak ngandung.. dah ngandung mesti jaga kaw kaw punye….

    0
    0
  32. KakLimahMataHitam says:

    lantak ngko la siti ooooiii…

    0
    0
  33. Anabobo says:

    Buat malu ct jek . Apa la nara ni. Cuba gmbr bncit nara 1mlysia tgk? Pape jek.

    0
    0
  34. salz says:

    cabtik r baju yg ct paki 2…

    0
    0
  35. Whadda F? says:

    buncit sgt perut tu…tok T & tok K kan kaya raya. Patotnye digunakan duit tu untuk ker slimming centre ker ape ker. Ikhtiar lah jaga body utk suami dan karier. Duit byk so takde alasan yer tok T.

    0
    0
    • TAKOT says:

      KALAU ORG KTE PERUT KO BUNCIT KAT INTERNET MALU TAK????

      0
      0
      • mia says:

        tak..malah hari2 kwn ckp pun x apa .

        0
        0
      • Whadda F? says:

        Malu mmg la malu tapi tok T tu dah byk sgt duit. Patot gunela utk benda2 mcmni drpd membazir tak tentu pasal baik la menjaga penampilan diri sebagai isteri dan artis. Orang komen membina pon kene kutuk gak. Apedaaaa

        0
        0
  36. queen says:

    kesian datuk ct…
    isu mengandung nie adalah kes sensitif tau…

    0
    0
  37. Cinnamon says:

    tu baju ka perut?ke mmg betul mengandung?

    0
    0
  38. jabun hensem says:

    bontot ct makin mengode..

    0
    0
  39. Dee says:

    Abg Nara, kalau dah tau CT bgtau dlm Twitter dia yg dia belum mengandung, kenapa nak konon2 buat heading tanya CT dah mengandung ke sambil tunjuk gambar perut dia. Seronok sgt ke menghina orang?

    0
    0
    • TAKOT says:

      BTOL TU…KECOH LA ABG NARA…ABG NARA TU DE ANAK KERRR???HENSEM KERR? SAKIT HATI TAK??/MACAM TULA PRSN CT….BLOG ARTIS TUK MEMAJUKAN ARTIS BKN MENDOWNKAN….

      0
      0
    • dun says:

      ^
      l

      komen bangang…

      0
      0
    • MENGHINA!!!! hina ke ppuan mengandung?..
      org yg mmg nk sesgt baby biasanya suke sesgt org ckp camni sbb ble jadi doa, mana tahu kot2 dimakbulkan, cepat Siti dpt baby…

      0
      0
      • Dee says:

        Kasih, jgn putar belit fakta atau komen saya ye. Saya tak kata pompuan mengandung tu hina. Saya cuma kata perlu tunjuk gambar perut CT tu siap dgn arrow semua dan buat2 tanya CT ngandung ke sedangkan kat bawah tu Abg Nara tulis CT x ngandung. Tak perlu la memalukan CT mcm tu…

        0
        0
  40. Tiffany says:

    tak mengandung…cuma bunch je…

    moga-moga mengandunglah jugak suatu hari nanti…

    0
    0
  41. mat kacau says:

    baru lepas makan ni….

    0
    0
  42. tina says:

    heheheh sian siti nampak sangat dia gemuk…

    0
    0
  43. anakku izzati says:

    korang tw x..pompuan kalau da mengandung..kalau blh nk cite satu dunia dia mengandung..betapa nikmat dan lengkapnya menjadi seorang ibu ini..

    masa mengandung la xleh buat kerja berat,xleh melalak,jaga makan,serba serbi x blh..betapa mahu menjaga kandungan..
    lain plak ngan kes tok ti..kalu dia masih aktif lg dunia seni..maknanya impian dia belum tercapai lagi..

    aku pasti kalu dia da mengandung mesti dia akan canang satu dunia yang dia da mengandung..dia pun mesti teruja nak dapat zuriat sendiri..
    kita tunggu je la perkabaran gembira dari dia nanti..
    insya’lah..

    0
    0
  44. TAKOT says:

    HARAP2 PAPARAZI MALAYSIA TAK MACAM HOLLYWOOD, KALAU TAK RAMAI ARTIS MALAYSIA MERANA….CUBE TENGOK ARTIS KOREA DISEBABKAN PEMINAT DAN PAPARAZI MEREKA BANYAK WAT PLASTIC SURGERY YANG MAYBE MEMBERI RISIKO DAN BUNUH DIRI..KAT HOLYWOOD LAK ARTIS DAH MACAM TAK BETUL…………………………………………..SO…JANGANLAH MEMBERI TEKANAN SGT PD ARTIS MALAYSIA..SUKAHATI DIA LAH NAK WAT APE….

    0
    0
    • dun says:

      ^
      I
      pemikiran mundur..

      0
      0
    • makan nasi ayam says:

      TAKOT..

      ni aku kasi tahu ko sikit..artis korea byk yg bunuh diri kerana latarbelakang yg x betul..mcm mana nk cakap ye..
      yg perempuan cantik cun melecun sebelum diambil menjadi pelakon/penyanyi mereka terpaksa menyadi hamba seks pihak yg bernafsu binatang sperti pengarah/penerbit/ termaksuklah tukang bancuh air..sekali..
      begitu juga artis lelaki akan mengalami nasib yg sama sebelum menjadi seorg artis..diKOREA hampir 80% pelakon/penyanyi kena melalui perkara sama…
      begitulah pengorbanan semata2 ingin menjadi popular…….sekian!

      0
      0
      • xtravaganza says:

        sangat setuju dgn mkn nasi ayam..bkn dsebabkan paparazi diorg commit sucide..xde kna mgena..

        0
        0
  45. ape2 pun, kte doakan la Datuk siti cpt dpt cahaya mata..mesti comel anak die=)

    0
    0
  46. what the? says:

    sangat sensitif isu ini, siti dah lama kahwin, masih tiada rezeki.

    0
    0
  47. aku says:

    mengandungi lemak la tuh

    0
    0
  48. khalis says:

    doakan ct dapat anak cepatlah..kalau dah dapat msti dato’ K beli muka depan utusan,,wat pengunguman.. tapi kalau tak beli pun mesti jadi muka depan jugak..kita nantikan je lah

    Fakta mengenai seks yang anda tak mungkin perasan

    Diskusi lucu antara Bill Gates dan Steve Jobs

    0
    0
  49. mia says:

    mungkin siti tidak akan pernah………… tapi harap2 ada keajaibannya…

    0
    0
  50. Honey to the Bee says:

    abg nara..this is very sensitive issue for women….jgn cakap dier mengandung…selagi tak dengar lagi dari mulut tuan punya….sapa tak nak anak lepas kawin? and thats normal..sesetengah perempuan perut buncit skit lepas kawin….

    abg nara ada tunang rite? kalau dah kawin…apa perasaan isteri and abg nara kalau your wife (lepas kawin lah) perut buncit…orang tanya dah pregnant ke?or…kalau tak pregnant…tak nak anak ke? or bila nak ada anak? remember…you will get married one day…..and you will understand women’s feeling bila orang cakap pasal anak…and pregnant…bila tak pregnant lagi…..semua nie terletak di tangan Allah..samaada Allah nak bagi rezeki dier cepat atau lambat….

    nak ada anak tak boleh stress…please dont stress her about anak…..

    oh! alhamdulillah….my rezeki nak dapat anak cepat….tapi i faham perasaan perempuan yang dah kawin…tp tak pregnant lagi…..and then,badan naik je….cakap pregnant……oh! come on…..get a life!

    im not siti die hard fan…im just normal woman with feelings..

    0
    0
  51. bunga says:

    ape lg…cpt2 la g sedut lemak cik CT oiii..cam x biasa plak kn..huhuhu

    0
    0
  52. Sweet pink says:

    Mcm ye je.. Alhamdullillah.. Klu tuhan nak bg rezeki bile2 bole.. Cam aku baru pregnant.. 6 thn menunggu.. Rezeki, ajal maut semuanye ditgn tuhan.. Sape kite nak tentukan nasib seseorg..

    0
    0
  53. datin says:

    mungkin dia tak nk hebahkan kot..takut2 tak menjadi…biar lah dia.klu ye mngandung,jeles kan??maintain cute

    0
    0
  54. Datin Wannabe.... says:

    betul la….jgnla digembar gemburkan sangat perihal dia mengandung ni….sedih tau….i penah rasa….lg stress lg susah nak dpt.jgn pulak kita jd penyumbang stress dia

    0
    0
  55. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    memang siti ngandong pn …dn jangan nk beragak2 lagi minah jambu tengok perot dia boncit lain macm je ada baby la tu………!! jangan2 baby kembar tk??

    0
    0
  56. widuri says:

    Perutnya hanya mengandungi lemak –> macam celaka hahahha

    0
    0
  57. ibo says:

    Kalau siti dah mengandung mesti dia tau awal n mesti stop sementara waktu dulu dari menyanyi untuk jaga kandungan dia..takkan la dia nak melalak lg atas pentas tu….. mesti stress dia org asyik tanya benda yg diluar kuasa dia….takde rezeki lagi nak buat mcmana lg..sabar la siti..

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kalau siti ngandong betol2 pn leh nyanyi jugak pe !!! dia hanye setakat nyanyi je kt pentas bukan nye dia loncat atau melonjak2 kt pentas !!! kalau tuhan dh nk kasi rezeki baby.. walau pn loncat sekali pn tkan jadi ape2 rezeki kite tetap rezeki kite……lu pikir lah sendiri ye……

      0
      0
  58. didi says:

    buncit la wei,,,,kecoh la ct ngandung ke tak,,,bkn korg dpt apa pn..skrg ni ct dh jd kembar saerah,,aku pn kdg konpius mana 1 ct mana 1 saerah,,jgn dato k slh tarik dh la,,,auww womenizer

    0
    0
  59. elin says:

    sy rs x coz kalo tok t pregnant mesti die xpkai kasut tumit tinggi mcm 2…bahaya tau pregnant pkai tumit tinggi…

    0
    0
  60. kentut says:

    hmm ntah bile lahhh badan aku ni nk berisi..jeles tgk org len gebu2 je brisi…hmmm

    0
    0
  61. selamah says:

    stendetlaa org dh kawen pewot camtue..keh3x

    0
    0
  62. orgtuo says:

    bile dpt kptsn exam baik, org tnyer ‘tak masuk U ker?”
    biler dh kua U org tnyer “da kerja ke lom?’
    biler dh kerja org tnyer “bile nk kawen?”
    biler da kawen, org tnyer “biler nk ade anak”
    biler dh dpt anak org tnyer “taknak tambah anak lg ker”
    biler dh tambah anak, org ngater “die tu asik branak jer..”” huhuhu….

    moral of d story : PERSOALAN MANUSIA TAK AKAN PERNAH SAMPAI PENGHUJUNGNYA…ASIK BERTANYA, BERTANYA, DAN BERTANYA WPUN KDG2 JAWAPANNYA DH ADA DLM KEPALA ORG YG BERTANYA TU. SBB TU KDG2 KENA COP SOALAN TU “SOALAN BODOH”…opsss…sowii…..

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      biasa lah kalau dh masok kt ruangan komen ni pengomen2 mesti la nk tanye ..betol ke si siti ni ngandong??? biasa lah pertanyaan yg semacam tu mesti ada punye !! ada kah itu soalan bodoh???? kau punye ayat2 yg kt atas tu sepatut nye di panggil ayat BODOH !!

      0
      0
  63. atoklama says:

    semoga ct cpat dpt zuriat. sye kat cnie sntiasa mndoakan ct….ct, jge bdn lol

    0
    0
  64. putri kediri says:

    ni bukan mengandung..ni kenyang.hehehe..kesian korang ni sumer obses sgt.

    0
    0
  65. mulut laser! says:

    amboi besarnya pewot tok ti hehe tp mmg nampak real cam peknen perghhh…moga cepat2 dpt baby klu bleh anak pompuan huhu bleh jd siti junior eh

    0
    0
  66. anon says:

    bonchet je ni..
    biase la..
    badan makin berisi..

    0
    0
  67. mysara says:

    perut mengandung 3-4 bulan dengan perut buncit mmg lebih kurang jer..

    0
    0
  68. reza says:

    buncit semate2

    0
    0
  69. akulah says:

    Dpd pengalaman aku…tu bukan mengandung…tu BOROI @ BUNCIT. Klu korang x caye…tggu jer dlm 4-5 bln nih…klu x der pe2 citer sensasi psal perut dia…sah ler BOROI @ BUNCIT.

    0
    0
  70. Myra Dolce says:

    akju kurus jew…
    tp ramai plak tego perot aku buncit lately ni….damn la

    0
    0
  71. jojo says:

    kuruskan peha plsss

    0
    0
  72. miss wawa says:

    itu bukan mengandung,tu lemak!

    0
    0
  73. macam2 says:

    kalaulah betul, amin. . kuitnya siti lau mengandung :)

    0
    0
  74. Kempis says:

    Buncit! Lemak dah bertambah…

    0
    0
  75. lolyat gang says:

    siti gemuk

    end of story

    0
    0
  76. kaunaku says:

    eleh kalu nak kira buncit< x semestinya org yg dah kawen.yg belom kawen bsepah2 jgk perut buncit.tok ti kan naik badan sbb tu perut pon naik.xyah la nak gado2 sbb org lain.dah allah masih belom bg rezeki kat tokti apa nak di kata.kalo korg ckp2 byk pon seolah2 kita menghina apa yg allah tentukan.ingt sikit korang pon bakal bkahwin jgn sampai nnt korang MANDUL dah la ek sbb dok tau hina org jer.ALLAH maha adil..sebelum Dia bg hambaNya sesuatu tu, dia akan uji dulu org tu…
    jgn nak kutuk2 org lemak bertambah la ape la..mcm la yg kutuk tu xde lemak!or sekeping kot.tgkla nnt ko kawen BARU TAWWWWWWW!!
    semua org nak hina.macam la kita ni BAGOS+PERFECT sgt!
    bodoh!

    0
    0
  77. kaunaku says:

    oh lupa…yang kutuk siti gemuk tu sebenarnya dia jeles…ct gemuk ke apa skurg2 idop dia bhgia,byk duit,bharta,cntik,comel n mcm2 lah…KAU ADER???? sekeping+cekeding adelah.tulang je!ape BARANG! hahahaha…tgk diri dulu b4 nak ckp hal org ok.siti gemok ke ape ke, at least dia x nyusah idop org.xmitak duit ko kan.ko tu idop cmne xtau agaknya daif kot!pity u……phewww

    0
    0
  78. mek klate power wooo says:

    aku sokong orgtua & kaunaku

    SOALAN BODOH!!!!dah terang2 datoCT ckp belom pegnen lg mau wat gempak kat sini…bodoh punye orang.
    yg komen ni byk yg belom kawen nih!dia belom kawen mana taw…pastu main hentam je ckp org…ape punya manusia lah…
    pasal mengandung tu – ALLAH SWT je yang tentukan.ckp banyak pon bkn nya ada baby kat pewut ct pon,apa punya “NASIO” lah…
    pasal LEMAK TU – ala bukan byk pon mungkin sbb ct pakai bju 2 lapis tu standard lah.yang tu pon nak KECOH!jakun punya olang…..wekkkkkkkk wekk

    0
    0
  79. suke2 nk sibuk says:

    muke da cam datuk k….powot kono la ikut samo.. =P

    0
    0
  80. tak minat ct pun.. says:

    sedara saya yg buat rawatan utk mengandung di Prince Court Hosp jumpa ct kat sana. dia pun buat rawatan utk mengandung kot

    0
    0
  81. ibu anak lima tapi masih slim says:

    perutnya seperti wanita yg sedang mengandung 2 atau 3 bulan….berdasarkan pengalaman sendiri dan penelitian saya. orang mengandung terutamanya anak sulung, punggung dan buah dada pun membesar juga.
    tapi selalunya ada morning sickness…..
    sorry kalau silap

    0
    0
  82. annagurl says:

    baju dia kot..tapi kwn aku kata mcm m.ngandung..masa nyani tu dia mcm semput je..kalau mengandung alhamdulillah..

    0
    0
  83. azama says:

    klu betul..alhamdulillah..harta benda, wang ringgit melimpah-ruah x begitu bermakna tanpa hadirnya cahaya mata sebagai penyambung keturunan..

    0
    0
  84. fcukk says:

    jgn harap lah dia mengandung..dia tu dh manduL….BUNCIT TU….KUAT PAMMMMM…AIR BANYAK TU……orang berdosa tyhan x kan bagi anak…

    0
    0
  85. pumpkin says:

    body ct mmg besar dibawah,bentuk pear….logiknya kalau dia mengandung dia xkan menyanyi buat persembahan bagai dgn high heels lagi tu….

    0
    0
  86. jinggo says:

    YANG HANGPA DOK RAPLAH DIA ADA ISI KE TAK PASAL APA….BIAQ PI LAH ….HANGPA MAU DOK FAHAM BILA DAH KAHWIN DGN ORANG KAYA KERJA RUMAH TAK PAYAH BUAT….SEMUA KERJA PEMBANTU YANG BUAT…KERJA DIA CUMA DOK MENGANGKANG AJA KAT DATUK K…..TU PUN NAK RIUH KAH

    0
    0
  87. niagajgk says:

    mst blm ngandung ni…kalo dh ada mst ct x ambik risiko pakai kasut tggi dh…lama woi dia tggu,xkn x jg kn..mcm sy,6 thn tggu br dpt..jaganya tuhan sj yg tau smp nk sapu smpah pn suami x bg…jd kalo ct ngandung mst dia rehat dulu…kan3..

    0
    0
  88. Ija Zambry says:

    Sian tok iti ni. Kalo dia baca blog teman, byk manfaatnyer huhu (7 tahun kawen baru lekat wehh)

    0
    0