Written by AbangNara | May 15th, 2009

aaron aziz dan isteri

Pelakon lelaki yang paling hensem bagi kami sudah tentu Aaron Aziz. Dah la hensem, badan tough dan pandai bergaya pulak tue. Tengok ajer lengan dia tue. Mesti senang jer nak dukung bini dia masuk bilik dengan lengan sebesar tue.

Sayang betul pelakon Malaysia tak ada yang mempunyai pakej selengkap Aaron Aziz. Buat makluman, Aaron Aziz nie orang Singapura tapi carik makan kat Malaysia. Nasib baik not bad jugak lakonan dia. Kira bolehlah challenge artis Malaysia lain gak.

Oh ya terlupa nak cakap wanita di dalam gambar di atas ialah isteri Aaron Aziz. So kepada wanita-wanita yang dah jatuh cinta kat Aaron Aziz, lupakan ajerlah ye. Dia dah berpunya dah. Siap tayang lagi bini kat media. Memang sempoi!!!

Siapa lagi setuju yang Aaron Aziz nie pelakon paling hensem buat masa ini yang ada kat Malaysia?

117 responses to (GAMBAR)Aaron Aziz Dan Isteri, Cinta Tidak Mengenal Gigi

  1. singa ganaz says:

    dia macho laa…. tergugat fahrin ahmad…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 2
  2. insan kerdil says:

    ada gaya la,,,, gosip pun kurang..x pilih wajah isteri sgt kira okmla dia ni, yg klain tue x tahu la…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  3. SHA BUDAK BAIK says:

    laki aku pon ensem gak….hehehehe…..cuma berisi kt perut lebih skit….lepas nih aku nak die slalu work out kt gym….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  4. miss cun says:

    mmg padan laki bini ni..lawa tol!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  5. ros says:

    very sepadan……:)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  6. zatul says:

    apasal la tajuk dia cinta x mengenal gigi…?
    sama cantik apa…bagus la x sorok bini…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • mien.. says:

      gg die 2 x selawa muke die…..hehe

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
      • zatul says:

        ada apa pada gg…duit ada esk2 dia g pasang besi…hehe,, tp leceh la plak kan klu dah ada besi..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
        • mien.. says:

          bkn besi zatul..g pkai gg palsu..haaa,abis cter..trnganga korg sume…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  7. erina says:

    mmg hensem….ok lah…padan laki bini ni. lakonan pon ok….tp tak suka la tgk dia jd jht dlm filem bohsia, kl drift….tak sesueiii (sebnrnya tak suka tgk citer arahan mamat poyo tuh….tp sbb minat si aaron pegi la jg).

    suka tgk dia belakon dlm citer emil emilda (kalau tak silap belakon dgn si amani tuh). bestttt

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  8. lilies says:

    hurmm..mmg cntek pon wife die niyh..syg die tau die niyh smpi sanggup belikan wife die beg LV bkn 1,bkn2 tpi lebih dari tuh..cuz da janji ngn wife die ..satu job satu LV..huhuhu..=)besh nyer…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • bahulu hangit says:

      ko nmpk jer bini die pkai LV erk..brg kemas ko xnmpk plak…bini die bkn mami jarum tur tp bini die cun la…muke cam acha septriasa jer..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • badboy says:

        rantai yg bini dia pkai pun tah brapa pluh ribu dah..skrg org dah kurang minat nak beli emas.syik kene ragut jer dek penyangak.skrg suka platinum atau mas putih jer..kawin jer pkai mas.tu pun skrg dah tak lg..sbb lelaki pun nak pkai cincin kawin gak..
        aku suka tengok aron blakon jd ganaz..sesuai
        mafia ker..pusher ker..bapak a….ker..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • mien.. says:

          aku ske aaron brlakon jd tok imam ke…lg trselah die punyer kewarakan 2….hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  9. Lovelyvic says:

    Comelnya bini dia.
    Walaupun gigi dia gitu, dia tetap comel.
    Kecomelan dia telah menutup kekurangan gigi dia…
    Sama cantik sama padan.
    Pada mata aku, wat masa ni…. pelakon lelaki paling hensem… mmg Aaron Aziz la…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  10. LiBeRAteD says:

    Setuju..setuju..setakat ni Aaron plg hansem, gantang & ranking#1 la antara ramai2 artis lelaki kat malaysia ni..Minat abs kat Aaron…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  11. iu says:

    Aaron hemsemnyer ,,cute lak tu.. aku minat tul dia nih..Aaron ni kire setia tau..sejak jadi pelakon spore still ngn wife dia ni diana..dr couple smpi da ada anak 2 dan berjaya jadi artis kt malaysia.. mmg ngn diana jek..tp tk tau la klu lain2 cerita…ape2 pun suke aku tgk diorg nih

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  12. ~keliwon~ says:

    aku nak bgtau nih…muka aku sejibik cam muke mamat ni lah…tu yg aku pelik nih..takdo sapo ko yg ndak kat aku..hu..hu..hu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • bahulu hangit says:

      hahahahahahha…keliwon merepek…bukan ke muke ko ni sebijik cam mamat kat smpg jln umh aku tu..ari2 merayap cari makan..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • mien.. says:

        ko ni mmg la keliwon..prasan je keje ko….g tobat cpt2 nuh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • farah_trg says:

      ape sal kau nie suke perasan????????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  13. mien.. says:

    bg aku,fahrin pn body lbh kurg die jer…ak lg ske fahrin sbb die still solo..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • ikan kaloi says:

      betul2…2 dua samer ensyem…kacak ++. cuma nmpk aaron aziz very caring dgn family dia..tu yg saham dia jd lebih tinggi sbb ssh nk jumpa artis yg mcm dia skrg ni..byk yg nk cr mkn luar jer…menymph

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • lanToK LeW says:

        betul3….Aaron nie memang pandai jaga family dia….aku x pernah dengar lagi Aaron ade kontroversi cam artis2 lelaki yg len….memang bagus dia nie….aku mmg respect laa kat dia…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  14. LaRa says:

    haaa btoi tue mien…dr aaron aziz ngan fahrin baik plih fahrin sbb dia still solo dr aaron aziz dia dh ada bini….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  15. ko pehal????nyibokk says:

    asal ngan gigi? gg dia rongak ke?

    gg dia mancung sket jek….lalala

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  16. SHA BUDAK BAIK says:

    wah LV tuh……..isk2..isk2,,,,,sebulan gaji…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  17. bukan mancung sgt pun gigi wife dia,,ckit jer.at least lawa la juga…he he

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • farah_trg says:

      tak bek kate kat orang cam 2,kau ingat kau 2 perfect sgt ke….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  18. fazreen says:

    Aaron Aziz is Msia’s very own BRAD PITT. :D
    Setuju sangat²!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  19. ann says:

    I like aaron & rita acting. Very natural.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  20. farah_trg says:

    memeng meletup aaron & isteri..abang aaron jaga betul2 tau kak diana 2..nanti ada orang nak mengorat kak diana pulak..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  21. mieyashantek says:

    ensem doh aaeon nie..aku ggt gak kang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  22. public_enemy says:

    tau komen je korg nih

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  23. hello says:

    aaron memang tak kena mengena dgn aliff aziz tu budak alif tu harap muka je suara takde pun boleh menang anugerah tu. Nak buat camne kan orang lebih pandang rupa dari bakat!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  24. zaza999 says:

    meeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!dia boy paling hensem di dunia… hohoho…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  25. nur says:

    Aaron aziz the best!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  26. aöf dersler says:

    very nice great post

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  27. kurye says:

    thank you for share

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  28. apanakjadi says:

    macho la dy niyh…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  29. eylaaliass . says:

    mke bini dy cmm plakonn KOREAN laa .chumill .

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  30. wanna says:

    hmmm….AARON AZIZ MMG HENSEM PN! BG AKU, AARON AZIZ PELAKON YG PAAAAAAAAAAALING HANDSOME KT MALAYSIA WAT MASA NI… SIYES! X TIPU…HEHE

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  31. shaha says:

    ansemnyer aaron aziz…..n cantik nyer isteri dier….dah lah kecik tomel lak 2…heeheheheehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  32. Rambai009 says:

    Hello penulis artikel… Kenapa pilih tajuk yang SIAL macam tu? Kau ni tak der perasaan ker? Kesian ler kat bini dia. Jangan sesuka hati nak jatuhkan maruah orang lain. Kekurangan pada individu jangan dibuat sensasi dan bahan usikan OK?? Macam mana kalau orang lain panggil kau sebagai kaki sembelit or si telinga capang? Burukkan bunyi nyer??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  33. adm says:

    seksi.tutup la aurat sikit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  34. ikan kaloi says:

    cantikkkkkk……………………………………

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  35. huhy says:

    i hope u happy aaron aziz

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  36. kalaulah badan aku mcm badan die….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  37. fizzah says:

    singa ganaz kte >dia macho laa…. tergugat fahrin ahmad…”fahrin bajet macho jerk, aaron mmg maco n low profile isteri pon cantik n cumell..”

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  38. eyra says:

    memang ensem

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  39. Already read a few off your posts, but i think this is one off the best i read so far.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  40. webcambabes says:

    Maybe there are other people in here just like me who thinks the same about this issue, because for me it isn’t a big issue.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  41. gee_poziah says:

    my hubby lagi ensem…(keluar tajuk sudah…kehkehekehkh..)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  42. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  43. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  44. riezie says:

    minat sgt tgk dia berlakon… semoga rumah tangga berkekalan…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  45. berry.. says:

    woww..sesuai glerr ar dwang niey..ary 2 aq der jpe aaron aziz mmg encem glerr siott..bini dye lgi ar cun..cun abiz..gram aq ngok,emmmmm..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  46. zura says:

    wife dy cute tau! mmg sepadan tol! Aaron azia t’baik!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  47. Zack Fair is wayyy better, but Aaron Aziz is not bad.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  48. Tarot says:

    I used to be very pleased to seek out this net-site.I wished to thanks to your time for this wonderful learn!! I definitely having fun with each little little bit of it and I’ve you bookmarked to take a look at new stuff you blog post.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  49. minecraft says:

    for a durable impact conversion rate on your readers a great subject will be of the essence. Thus i was wondering should you have many strategies of your minecraft cheats web-site. I prefer this great site of your business opportunity and even would love a lot of amazing creativity

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  50. Thanks a lot for writing this beneficial post. Let me without a doubt come back later on to read more.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  51. I’d must check with you here. Which isn’t one thing I often do! I take pleasure in studying a put up that will make individuals think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  52. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  53. found your info very useful thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  54. This info is quite well-written. Thank you for such valuable content. This will be the top quality of writing I like to read. It makes me think about it for a while.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  55. Hi there! I just would prefer to give a enormous thumbs up for that excellent information you have here on this post. I will likely be coming back again for your weblog for far more shortly.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  56. I like the valuable information you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite sure I’ll learn many new stuff right here! Good luck for the next!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  57. melayu paling hensemmmmmm abad ini!!!
    aaaaaaaa..boleh histeria tawww??? :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  58. atika says:

    BETOL…lelaki paling hensem abad ini…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  59. Your ability to communicate this specific information and facts is just what many of us require. Through revealing your understanding you help other folks via revealing your own private experience. And I will tell you right now your writing assisted me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  60. hey there and thank you to your information – I’ve definitely picked up anything new from right here. I did however expertise a few technical points the usage of this website, as I skilled to reload the web site many times previous to I may get it to load correctly. I have been puzzling over in case your web hosting is OK? No longer that I am complaining, however sluggish loading circumstances occasions will sometimes have an effect on your placement in google and can harm your high-quality score if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and can look out for much extra of your respective fascinating content. Ensure that you replace this once more soon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  61. imanezani says:

    mmg hensem!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  62. Itulah lelaki…..badan sasa, anak sapa tuuuu….memang hensem, muka macam org. baik2.Biasa saja tengok gigi isteri dia…mungkin dia pandai jaga suami…sebab tu Aaron sayang.Kalau isteri cantik sangat pun susah…nanti mengada2…asyik hadap cermin.Aku pun jika hensem..aku cari biar yg. sedang2 saja…tentu dia sayang kita lebih, jgn. cemburu buta sudahlah!.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • mannn amsi says:

      betul kau ckp tu . KALAU BINI CUN TAPI TAK PNDAI JAGA SUAMI SUSAH JUGA………… TPI KALAO IKHLAS BNYK MANA PON DUGAAN

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. kakchubby says:

    alah ko nara…..!! mcm la bini ko perfect bebenoooor. jage2 ada yg memeghati…!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  64. aqma says:

    dh kenal dia sebelum dia kawen lg…mmg frust jgk la masa die nk kawen tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  65. jongang jugak says:

    siot je si nara ni ckp cinta tak mengenal gigi.mcm kau hensem nah.muka skema siot.tak sangke aku masa kua tb ritu.like…erk?ni ke nara?muka poyo seyh.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  66. mannn amsi says:

    apa apa pun korg ckp jng lah mile bih iebih . kan semua orng ada ke lebihan . sama jua macam aaron aziz tpi krg nie best la =\=\=\=\=\=\=\=\=\=\=\\= ad pndpt sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  67. kebun says:

    lar,,,knp title mcm kurg ajar sgt….gigi plak?…padan r tu…seiras…dh la ayat mcm tah ape2,,,tgk lengan la..tah ape2..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  68. Webcams SMS says:

    I want to express my love for your generosity in support of men and women that absolutely need guidance on this one concern. Your personal commitment to passing the solution along was definitely beneficial and have without exception enabled individuals much like me to realize their ambitions. This interesting useful information means a lot to me and far more to my colleagues. Many thanks; from everyone of us.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Juegos says:

    I enjoy you because of each of your work on this website. My aunt takes pleasure in managing research and it’s easy to see why. A lot of people notice all of the powerful means you give precious secrets on the website and even recommend response from other individuals about this situation then our girl is without question being taught a whole lot. Take advantage of the rest of the new year. Your carrying out a brilliant job.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Sexshop says:

    I wanted to post you this bit of observation to finally thank you over again for your personal exceptional views you’ve documented here. This is simply tremendously open-handed of people like you giving publicly all that many individuals could possibly have marketed as an electronic book to make some cash for their own end, most importantly seeing that you might well have tried it if you desired. These thoughts additionally acted to become good way to be certain that many people have the identical desire just as my very own to realize a great deal more in regard to this issue. I’m sure there are several more enjoyable moments in the future for individuals that discover your site.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Alison Lim says:

    Suami isteri yg berpadan :D
    Tk baek doh korang ckp negatif mcm tu. Fikir dulu sebelum tekan ^^ Hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Great blog, it’s keeping me from working I’ll be keeping an eye out for new articles.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. ayleen says:

    gigi die tu pun seksi tauu ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. mimi says:

    serius aku ckp, aku tak suka lelaki hensem…sebab aku takut direbut org..dulu yg nakkan akku tu mmg chinese face, lawa..tp aku lari…skrg aku dh kawen..laki aku tak lawa pun, tp ati aku senang, takde org kacau..setakat ni alhamdulillah dan dia setia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • suka orag lawa says:

      itu sume terletak pada hati..baik ke x baik, bukan pada rupa..ada org lawa yg baik perangainya n ada yg x baik..dan ada pulak org 2 dh la x lawa muka pecah rumah perangai pun buroksss…jijik weh…tapi klu org x ensem tapi beriman itu menyejukkan hati..huhu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. qusher domo says:

    yang paling hensem is not aaron,,,but yang macho and lengkp package,,,,yes….AARON AZIZ…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. miss wawa says:

    baik ah rambai!! memang kurang ajar si penulis tajuk tu! abg nara ni jeles agaknye sebb muka dia tak sehandsome aaron,bini diapun tak selawa bini aaron aziz! gigi abg nara tu pun lawa ke?lagi satu jgn la suka ckp artis spore suka cari makan kat malaysia,org malaysia pun berlambak keje kt spore lagi2 kat kilang so jgn nak sesuka hati nak kata sporean cari makan kat malaysia ok!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  77. I am curious to find out what blog platform you have been utilizing? I’m experiencing some small security problems with my latest website and I would like to find something more safeguarded. Do you have any solutions?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. aina izzati says:

    abg aaron memang handsome baik orgnye seorang ayah yg penyayang, mem,beri kasih sayang yg secukupnye kepade ank2 nye best lakan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0