Written by AbangNara | June 1st, 2009

zizie seksi

Kepada isteri-isteri di luar sana, anda bolehlah meniru gambar Zizie Izette berbaju tidur di atas untuk suami anda. Memang terbaik!!!

171 responses to (GAMBAR)Zizie Izette Berbaju Tidur

  1. aries_april says:

    YE YA…
    ARIES 1ST…
    KALAH KAK JED

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  2. kira-kira says:

    seken………..
    nape la mangga siar gambo cmtu??
    mrosakan akidah melayu jew…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Kak Su says:

      Kira2 gitu la cara dorang ni nak lakukn majalah dorang ni…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • ko pehal????nyibokk says:

        MANGGA KAN SEJAK DR DULU LAGI DUK SUKER PIC2 DARING CAMGITU…LAGI DERING LAGI TAYANG!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        ntah,,,mangga ni dr dulu lai suke siat gambo2 daring.. masa normala (datin seri) keje ngan tv3 lu, kes bergambo pakai swimming suit tepi kolam siar lam mangga…dia kena gantung keje ngan tv3, x ble kua tv bace brita… eheheh x seksi lai baju dia tu, hahaha..wase2 baju tido yg erra pakai lam iklan tilam (zaman dia muda2 lu blum jadi pelakon) lagi le seksi…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
        • jed hijau says:

          betul ke…hebatnye kak mala kite ni…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • Penari Poco2 says:

          tpulang lar kpd tuan punyer bdn…kalo gatai sgt nak amik gambar camtu…sukati dier lar…suka sgt tayang body kat public…BOSAN…BOSAN…BOSAN…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. aries_april says:

    ah2x…
    tul tu…
    2 private la sptutnya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Penari Poco2 says:

      tujuan majalah mangga diterbitkan adalah semata2 untuk mempamerkan BUAH MANGGA kebanyakan artis…tambahan plak artis2 terlibat memang KAKI GATAL sume!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        tul tu

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        ala…. artis pmpn tak pandai jaga diri…
        lelaki apa kisah…
        mana ada buaya yang tolak bangkai??
        walaupun.. ianya “bangkai!!”

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • jAy DaMiEn says:

        hehehe… elok wat name majalah BETIK lak… sume buah2 artis skrg ni dah macam betik dah aku tgk… hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. missmyra says:

    eee..
    nape la gambo camni mangga siarkan..
    huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      entahlah..

      kalau julie dahlan saman mangga ni…naya aje…
      yelah…ambik JD punye hak mencetak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        KITA BOIKOT RERAMAI…XYAH BELI MAJALAH MANGGA…KITE BELI BUAH MANGGA JER…RM2 SEKILO…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. jed hijau says:

    takpelah…aku rela no. 5

    tak nak termasuk senarai antara ter-4…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. jernih says:

    salam sume..

    hehe.. mangga dia punya polisi bukan ke
    mmg menyiarkan gambor cengini, terutama
    kat kolam renang.. yeahhh… nampak yang masak ranum.

    aries.. dnzk private pe nye… zizi pun mcm suka jer tuh..
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      mmg ditunggu2 zizie posing camtu…
      x kuase aku!!!!!!! BOSAN…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Rocksdzi says:

    wow….dasyat….dasyat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. apple_merah says:

    kalaw benda2 maacam ni tak yah nak sorok2…
    elok dedahkan je…
    biar orang sume tau bad habit die tu.
    biar sume orang tak suke die…
    huhu…
    benci sangat kat die!!!!
    tergedik-gedik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. singa ganaz says:

    besh besh….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. jed hijau says:

    wah..sume kat sini rupenye…

    kat sini lagi menarik la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      xde yg menarik sgt…
      apsal BN asyik siar gosip pasal artis pompuan jer nie…artis lelaki xde ker…?????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia says:

        tul tuh…beside ustz tu ar…nk gak male artist len…b0nj0vi ker? muahahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Kak Su says:

    A’kum semua….Nara…Alhamdulillah Kak Su & famili da slmt tiba di kg ptg smlm. Yonex da smpi da ke blm? Wah baru 24 jm tak mentenet cam da ketinggalan 24 hari..he..he…seksinye minah ni..tpi Kak Su suka lakonannya..Zizie kurang2kn la seksi tu ye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. mygos says:

    wah!! rasa macam nk tido lak sekarang ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. aries_april says:

    yh… smua ada, kak su rndu nyer,,,,
    snga gns ada, jernih ada, jed pn smpai sni dh…
    syok nya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. aries_april says:

    bru happening BN cam ni…
    hdup BN…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. jed hijau says:

    pompuan ni mmg putih melepak kan…kalau dia ni seksi aku rela lagi dari jasmin hamid tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. aries_april says:

    kak su…
    aries dh ckap…
    msti problem nyer net kat kg kak su…
    kak su x nk caya…
    (actually, nk korek lgi..
    kak su KK kat na…
    hahaha…)
    pe2x pn, alhmdlh…
    slmt smpai jga…
    krim slam dkt abg…
    bw blik hdiah kat aries tau?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    jed, 3 prkara tu msti kna ikt…
    mnta2x jdi cam ko la…
    ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      ikut boleh tak ikut pun boleh…ikut mana kau selesa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. aries_april says:

    kak su…
    mna yg lain2x?
    tyra bnya hri x mncul…
    love pn cam tu jga…
    rndu ar kat dia irng…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      tyra semalam gi jom heboh…kan jom heboh..kali ni kat JB..cuba kau tanye dia kejap lagi…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        Ye la tak ada Tyra..Poco2 pi rumah terbuka ke ari ni? Dia pn tak ada. Eh…ada tetamu dtg la..Kak Su Cow dlu. Mlm nnti klu tak busy Kak Su mentenet lagi…Bye…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      aku ada di sini…
      tadi siang bz giler kat opis…
      tak sempat nk bukak blog nara

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aries_april says:

    kak su, aries nk bt report ni…
    thu apa jed ckap time aries tnya geng kta p mna?
    dia kta…

    “kak su dah tentulah 2minggu kat sana..cikgu2 sume balik kg…semalam kat highway..punyelah banyak kete….tu sume cikgu tu…

    tyra dia belum bangun tido lagi..loveliv, dia lebih berminat pada fasha sanda…”

    statement ni kna paste ksi dia orng ni..
    ni nmanya, mndajal kn kwan2x…

    nnti aries report dia orng…
    pdn mka jed….
    hahahah

    Reply
    jed hijau says:
    June 1, 2009 at 12:16 pm
    aku bukan dajal la…aku peniup sangkakala…ha..ha..ha..

    acah je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      apasal kau report kat pengetua….nanti kau….aku ambik pakwe kau…(konn2 aku lum kawen la..)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        ha…padan kau, pengetua ada tetamu…kau nak kena belasah ke…nak kena hentam..kau pilih mana satu…

        wah tadi kau nak ngadu ye…ngadu la..ngadu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        ha..ha.. kelakau gile le korang ni…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Su says:

          Woi apsal gaduh2 ni. Kang denda berdiri atas kerusi baru tau. Alahai Jed yg ko pi kacau Aries bakal adik ipar Kak Su yg tak jadi tu wat apa? Pi lah kacau singa ganaz tu. Tak boleh tinggal jap dah ribut.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. aries_april says:

    konon2x jed dh kwin…
    ambl laki ko….
    hahaha…………………………………
    ……………………………………………..
    ……………………………………………..
    (ktawa orng xda pakwe…)

    nk tnya cam na jed…
    x on9 pn lgi…
    tah2x, sngkut ngan tomok smlm si tyra 2…..
    yg poco2x smbt gawai smpai tk leh bngun.
    bnyak sngt mkan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      kau jangan nak tuka topik…kau pilih mana satu…belasah ke..hentam..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        hentam sama dier…
        tanduk tgh menghasut nie…
        hahahahah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          aku sambut raya lar…gawai utk org2 bkan islam…kaum etnik negeri swak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    jed slmt kli ni…
    kak slung kta dh out…
    klau tk,
    mhu kna dnda si jed…
    ;-)
    smnit x leh dduk dlam carpet biru ni…
    aries yg jugde…
    that y ksi 1 mnit ja…
    nnt rndu pla kwn2x kta….
    klau kak su dnda, x thu brpa lma dia ksi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aries_april says:

    cium la…
    bru ada ksih syng skit…
    :-)
    tul x?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      kesiannye kau…kau mmg budak baik la…kau pengawas ke…jangan tulis nama aku ye…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aries_april says:

    aries mmg baik…
    kalua jdi adk ipr jed…
    lgi baik…
    ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      umur brape, duduk mane, keje ape, adik-beradik bape, sekolah kt mane, pandai ngaji ke tak, boleh duduk ngan mak mentua ke…haaaaa…boleh ke jawab…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      tahniah…adik ipar zizie xnak ker???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. rosh says:

    kalu bodynya mantap…putih gebu..boleh ahhh…
    kalu kurus kering..sekeping..masakan suami nak terliur…hehehhe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aries_april says:

    umur brape-87, duduk mane-png, keje ape-cleaner, adik-beradik bape-6, sekolah kt mane-krja dh, pandai ngaji ke tak-pndai sngt2x, boleh duduk ngan mak mentua ke-kna try ddk dlu la…
    klau leh ddk, trus ddk…
    klau xleh, cabut la…
    tnggu g.

    mncl pn poco…
    slmt hri gawai…
    maaf la late skit wish…
    bru hri ni on9…
    3 hri net problemmm,,,…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      dipertimbangkan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        lar aries…aku sambut raya lar…aku org melayu, agama Islam…
        gawai tu disambut oleh kaum dayak laut dan darat…cam iban, bidayuh, kenyah, kelabit, murut dan byk lagi kaum2 lain…x cukup page ni kalo nak taip…yg ni bkan Islam…tp ramai gak yg masuk Islam…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. aries_april says:

    sbb body mntop n ptih gebu la….
    leh bt hubby trliur…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. aries_april says:

    ckap la approved…..
    bru sporting ada kak ipar cam gini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. jed hijau says:

    aku jeles la tengok dadanya mantap…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aries_april says:

    rozita che wan lgi mntp…
    akak try ler tngok.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jernih says:

      nek jah lagi mantap tp zafrul sj lah yang kata mantap.. wakaka.

      ayu raudah pun mantap gak aries.. badan pun mantap gak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. aries_april says:

    ah…
    adk brdik 2 mmg mntop…

    lma dh x da kes psal nek jah afer spa q ya…
    tringin jga la nk dngr ksah dia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. jed hijau says:

    kawan2 jangan main dada2 lagi…cepat gi kat page baru….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. flowerHoRn says:

    wah nk tidur lawa cam ni…….kalau laki aku terus x jadi tidur……. he he he…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. beyon says:

    kalu laki aku tak smpat ni pkai bj

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. beyon says:

    saje je aku tak de laki lagi

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. akuokjer............... says:

    ni kalo den pakai bju mcm ni laki den bkan npak den doh tp zizi ezetilak ..parah beb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. badboy says:

    tp dia ni mmg cantik bebbb.putih gebu giler..yang pelik nape tak kawin2 ek.ish2!!!
    tak der ke laki yang nak kat die..
    aku ada..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • flowerHoRn says:

      ko dekat jerk ngan dia terus dia lari lntang pukang….tau nape? sebab ko badboy…ko tukar nick ko 2 pd niceboy brlari dia dtg kat ko………..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. jojio says:

    Mmmmm…gebuuu….yadaaaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. eynaam says:

    majalah mangga sekarang mcm majalAH LUCAH patutla lelaki stim jer tengk maner taknyer buah sampai nak terkeluar..meleleh air liur…
    kalu zizie x ltak tngan dia tutup kt kain tue mesti dah nmpk underware…wah..wahh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Bbungakatil says:

    Pelakon OS tu dia punye gg lagi seksi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. ah loy says:

    best aper tgk org seksi…huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. siti noorbaayah says:

    aahlah seksi betul………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. kaimate... says:

    asyik pkai x ckup kain jeee..baik bogel sume..melayu skrg akhlak lari jauh…hanya islam pd name jeee…kite renung2 kn slmt b.ramal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. boxer hugo bosss says:

    islam pde nme..tp luaran selam je..selam sedalam mne leh selamm…xgitu tuan2 n puan2..hahaha..hancus..mmg terbaek dri ladang nie..nie bkn bju tdo nie..ni bju g jual body…jntan2 kat luar tue ttup mulut yek meleleh air liur tue…geli aku tgk…haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ayiem says:

    Cuba korang g sini…banyak gak citer2 terkini pasal artis,download/share mp3,dan lain2… http://boraksakan.wordpress.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. […] suka betul mengeksploitasi artis-artis pompuan untuk kasik jual majalah diorang. Kalau ari tueZizie Ezzette posing ngan baju tidur, kali nie gambar Zeyna @ Zayanah Ibrahim pulak wat pose tunjuk […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Guys will say your breast is big and handy while your ashamed has too much hair.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. pening says:

    Waduh…putih banget kulitnye…hhmmmmm….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. totoi87 says:

    ha’a kan..
    majalah mangga tu la paling hampir dgn majalah porn omputeh agaknya..bongok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. gypsy says:

    skang ni berebut wanita nk jd artis, jd penyanyi, jd plakon..tgk ank wayang je dahlah..contestant rmai pompuan..tanda2 awl kiamat..nauzubillah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. […] dulu ada gambar Zizie Ezzetie pakai baju tidur dan si Zeyna memeha di peha Iqram, kali nie Ayu Raudhah pulak buat free show tunjuk peha besau dia. […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. shin chan says:

    wahh..kalo bini pakai camni alamatnye tak lena tido laaa…hahaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Taurust says:

    Wah..kalo malam pertaman ngan Zizie Zette nie mmg sodap arr..dah laa putih gebu..bahagian kat dada besar lak tu..kalo dpt die, mmg die x kan dilepaskan suami die..al-maklom arr ade pakej..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. No Name says:

    elokknyer..ank dara mengankang..
    konon gaya manja la eaa…
    waaalaaawey..mmg mantap lurah ko…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Bro says:

    Putih gebu Zizie…sampai aku terbawa-bawa becium dgn zizie dalam mimpi…betuah nye aku dlm mimpi tu…ekekeke dlm mimpi pun jadi le.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. PAL says:

    CUTE, BEAUTIFUL AND NICE LEGS.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. marilyn manson says:

    ape lah…bawak bawak lah bertaubat…ingatlah kita kat dunia ni idop sementera jer…sebenarnya sambil aku taip ni air liur aku meleleh lah tengok gambar zizi ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. montel says:

    untung abang bung mokhtar dapat zizie seksaaaa betul..heheheh tak duduk senang dibuat nya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. nina says:

    Penat la bbang bung mokhtar ya.hahaha, tak abis makan bang.hehehe.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. lady8128 says:

    tak salah berbadan sexy, klu ada potongan dedah saja bah ! kongsi bersama.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. miz pu_ples says:

    heloooooooooo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. mat skemo says:

    zizie oh zizie tubh ko memeng terbaik dah lah putih mantap plak 2.nasib baik x terselak klaw x org nmpk ame aku kt tempat rahsia 2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. anti-fasha sandha says:

    cm pelacur jer…cume kls atsan..so xnmpk la sgt cm gro kan..haha~laser u..ak kalo tgk muke dy kt tv twus ttp jer..lg2 dlm SURAYA~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Rita W says:

    Bagi saya tak payah tiru tiru.. Masing2 ada cara nak layan suami, masing2 ada cara nak posing dpn suami tak perlu copy paste.. Klu saiko ngam suami x kan jeling pmpuan lain.. Jeling pun x smpi kahwin. So be urself jgn asyik copy paste ja.. Mcm la dia sorang ja pmpuan yg dpt posing mcm tu.. Memalukan isteri2 org seolah2 smua isteri org spt katak dbawah tempurung.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. na says:

    seksi bung lagi………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Karim says:

    apasai tutup kangkang tu…kalau tak leh check bung mokhtar ye besar ke kecik je…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  66. cameo says:

    saje je nak ngorat tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. […] GambarDiana Amir seksi berkemban yang menyebabkan rabun mata rakyat Malaysia berkurangan 2. Gambar Zizie Ezette seksi pakai baju tidur yang menyebabkan Bung Mokhtar masuk meminang. 3. Gambar seksi Ayu Raudhah bangga […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. 1sense says:

    kome x yahla heran.. lau x kuar kt mjlh mgga pun.. deme ni mmg seksi smp x hingat.. kome apa kurangnya… mdedahkn crita keaiban deme.. sm jer hukumnya pun.. lau itu cara deme nk lariskn jualan… abis kome apa…?deme ni bkn bebal or what… tp deme tlupa akal deme kt atas kpala… bkn kat bwh kaki…meke ni bkn nk mggalakkn mjlh magga pun.. tp apa kata kita pakat ramai2 amek cermin besar… cermin diri kita dulu.. wokeh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. malaysian says:

    alah artissssss,,,,,,,,,,kalau tak kat dlm mangga pun diaorang mmg pakai spt perempuan murahan ,ada lebih baik drpd diaorang tayang body yg dah expired diaorang tu (expired sbb banyak mata dah tgk) kumpulkan dlm satu majalah….tak semak mata tgk body expired diaorang tu merata2 majalah…..siapa tak suka tak pyh beli…….fikir balik dua2 pihak pun sama,kalau artis murahan ni tak nak takkanlah gbr mcm tu kuar majalah….so bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. asd says:

    sgert

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. semuanya nak publisiti murah… xda cara lain ke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. perihatin says:

    boikot mangga…terlalu bnyk maksiat dalam buku ni..aurat terdedah sana sini..mengaibkan.kita dalam negara islam..kenapa masih menghalalkan benda yang haram.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. anti perempuan murahan says:

    ish……ish…..
    knp la artis kita ni begini ya….????
    jadila cnth terbaik utk org lain…ni tunjk segala bnda yg x patut d tunjuk….na’uzubillah….
    kiamat dah hampir ni…taubat2 la ya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. syasya says:

    sengaja nak goda lelaki kaya… skang dah dpt dah… puas hati dia.. :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. fyzil says:

    seksi jugak tu……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Bajutidur says:

    Baju yang digunakan zizie tak seperti baju tidur tuh, But seperti baju bepergian.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. predator458 says:

    artis malaysia kini memang artis yg menuju ”seksi berani mati”… silap-silap haribulan ada artis wanita malaysia yg bertubuh cantik dan gebu sanggup membintangi filem lucah… kita tak tau… tapi mungkin akan berlaku di negara kita sendiri…!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  78. aku says:

    diri sndri dah sanggup

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. porno izle says:

    Hey dude, was just browsing through the yahoo looking for some info and stumbled across your blog. I am impressed by the knowledge that you have on this blog. It shows how well you understand this subject. Bookmarked this page, will come back later. You are awesome. Mucho love from arbeitsrecht wiesbaden

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. […] dulu ada gambar Zizie Ezzetie pakai baju tidur dan si Zeyna memeha di peha Iqram, kali nie Ayu Raudhah pulak buat free show tunjuk peha besau dia. […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. akuhantu says:

    AKU RASE MJALAH MANGGA NI SBNARNYE MJALAH PORNO VERSI MALAYSIA… BUAT NAME HEBAT2, KANG KENE BAN…SBB TU BUBUH NAME MANGGA JE…SEDAP DITENGOK DAN DIMAKAN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. pakai baju tidur pun nak tunjuk kat org. muslim pulak tu…ishhh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. I chose to bookmark this web site so I can come back and read it again. It is extremely well-written and it draws you into the data supplied. This is excellent writing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Thank you for useful information. Waiting for new posts.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Rene Levels says:

    You will find to most scam accounts ive learned about it all. We would never believe in this.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0