Written by AbangNara | March 20th, 2009

gambar seksi zakiah anas

First time tengok gambar seksi Zakiah Anas berkemban pakai tuala kat atas nie, memang terkejut jugak. Takkanlah si pengacara 999 ini sanggup nak ambil gambar macam nie.

Lepas tengok lama-lama, rasanya gambar ini telah disuper-imposekan. Kesian Zakiah Anas jadi mangsa. Siapalah yang jahat sangat sanggup buat macam ini.

Baca Yang Ini Pulak:-

149 responses to (GAMBAR)Zakiah Anas Seksi Berkemban, Biar Betul?

  1. mirlme says:

    waawei..
    comel gilerrr

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. mr_eragon says:

    aku stim tgk dia cmtu.rse nk ajak terus ke katil

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. saloa mambok says:

    superimpos ke? mcm betul je dia nie…… jen2 kdg2 mcm2 ragam gak ..pelik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. ara says:

    not her lah!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  5. nwar says:

    mane ade super impose..betol ni..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  6. tah hape2 says:

    zakiah kan tinggi…gambr kt atas ni cam pendek la

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  7. SEAN says:

    XDE SUPERIMPOSENYE.. ITULAH GAYA DIA.CUBE TGK KT MJLH LAMA2..MMG CARA DIA POSE CAMTU. ROSAK2..BUAT MALU KT PENJENAYAH 999

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  8. GUEST says:

    ..AYYOOOOOO

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. budakmanentah says:

    amboiii kak kiah ni….sejak2 menjanda ni…makin menjadi2 pulak dia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. eton(bukannamasebenar) says:

    a’ah la..
    xmcm super impose pn..
    tol la kot ni pic die..
    sp stuju?
    angkt bju kt jemuran..ujan da trun..
    hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  11. nyoyot says:

    alahhh..kalau betol pun…zakiah akan cakap itu superipose… mana nak ngaku nyerr…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. mie says:

    memang superimpose, cuba tgk proportion leher kepada muka (leher tiba2 gelap) dan rambut dengan muka. mcm muka kecik tapi rambut tebal.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. amano says:

    tak malu….
    hahahahak……………
    hairan saya dah lah pengacara 999 membanteras
    penjenayah pula itu…
    TAK MALU KE…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  14. alexhart says:

    kira oklah tu…jan kutuk org..nilai diri sendiri dulu hahahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bibah says:

      sangat setuju..zakiah anas orang baik..yg kutuk dia tu confirm ke masuk sorga

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Maisarah says:

    STIM AKU NENGOK GAMBAR NI..TUNGGU JE LA LEPAS NI 3GP ZAKIAH ANAS TERLAMPAU..HEHE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Anonymous says:

    superimpose amende nye
    gamba btol aa ni
    warne kulit x sekate sbb lighting
    kn die dok seblah lampu meja tu
    tp kalo dh tesebar sure aa die kate superimpose
    tah sape tah nk superimpose gamba die

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. cangkul says:

    gambar mcm tu pun dah stim.. iskh.. iskh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. simpleguyz says:

    lu bikin gua stim………gua peminat setia 999

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. tebu says:

    cam baru lepas beromen jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Isis says:

    Maybe gamba tu bukan superimpose, tp kita tatau samada itu benar2 dia atau org yg menyerupai dia. Dalam dunia ni kan ada 7 org yg rupa sama. Kalau tak, takkan ada istilah pelanduk dua serupa.

    Nape la suka2 terus judge org.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. ciko says:

    itulah orang cakap makin tua makin menjadi . tak hairan zakiah anas buat begitu. semua pun dah tahu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. shhh says:

    ex-suami dia jahat sebarkan lah. baca komen dekat oh budiey

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ayuni says:

    la..xkn la zakiah anas yg b’pljrn..sng2 nk amk gmb cm 2??pkr la ckt..tp..klo nk d ikutkn bdk2 b.pljran pn dh mmg cm 2..hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hani says:

      dia budak itm.. budak itm memang suka cam ni yang tudung ke tak sama je. kahwin budak itm surf dulu internet takut gambar bogel. hantaran mahal. inai macam2 corak. lelaki yang sanding rupa yang ke seratus. sorry ler..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  24. Anonymous says:

    agak agak dia pakai seluar dalam tak jangan jangan coli pun tak pakai paaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Anonymous says:

    berapa harga ba

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. tebu says:

    cube korang tengok kat kerusi tu dari pantulan cermin tue…
    ade tuala putih lg satu kan… hmmm

    ape pendapat you all?
    tuala sape tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Ghost says:

    Cuba elakkan diri dari mempercayai fitnah ni view image zoom bahagian kepala tuh boleh nampak kebenarannya impose.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. ej says:

    sedap mata memandang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. kamal says:

    x sedar diri ler tu..i biasa jumpa dia ni d bukit kayu hitam,dok makan tom yam,perasan lebih dia ni,x ler lawa spt yg d jangka kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. superimpose says:

    x lawa takpe, janji body lawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. aIrIs ANdRea says:

    maisarah…

    ko lessy erh??? dok stim2 lak?

    hak!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. jeff says:

    best gak body zakiah anas nie..hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. wan says:

    kalau btl pun, biar la dia…..dia punye bdn….dia punya hak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Anonymous says:

    cuba tgk jam tangan die…n cuba padan kan dengan gambar betul die yang ader jam tangan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. ezad says:

    aku rasa pak lah kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. GUNA OTAK says:

    Dipetik Dari Wan:

    ” kalau btl pun, biar la dia…..dia punye bdn….dia punya hak. ”

    MEMANG BETUL DIE PUNYE BADAN…

    TP TAK PERLULAH TAYANG2 CAM TU…TAKKAN XDE MARUAH SEBAGAI SEORANG PEREMPUAN, SEBAGAI SEORANG ISLAM?

    CUBE BINI KO KE, SEDARE MARE KO KE YG BUAT CMTU…
    BOLEH TAK KAU CKP LG SEPERTI APE YANG KO CKP TU?

    ” kalau btl pun, biar la dia…..dia punye bdn….dia punya hak. ”

    FIKIR DULU SEBELUM CAKAP…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • bibah says:

      saya..setuju sangat..jaga anak bini..baru jaga zakiah anas..zakiah anas selalu solat subuh kat masjid sri damansara..ni mungkin gambar dgn bekas suami dia..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. khairul haakimin says:

    perhhhhhhh.
    cun gilerrrrr.
    dapat gangbang kan best!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Anonymous says:

    kecemasan 999 tolong ada hantu jerangkung duduk atas cermin dia ajak saya berMAIN dengan saya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. anakjindari_teko says:

    wakakakakaa.. mana la ade super impose macam tu…. kalo ko jadikan gambar tu filem takde cacat pun… itu la cara nak tengok sama ada superimpose atau tak….

    konfom takde.. memang gambar dia…

    takpe la… lepas ni bole la nikah ngan dia.. pakai maskawin 10.00 hinggit aje.. maklumla.. dah siizeenn

    zakiah memang saja nak possing macam tu.. dulu ade laki… malu.. sekarang..laki takde..ape ade hal….

    ke saja nak jadi model terbaru videoklip JINBARA…zakiah,,,,wakakakakaka

    tapi zakiah…. body memang la meletopppp…. kulit memang cantik… kalo dapat pun tak payah la lagi nak bayangkan dalam kepala macam ngan diana daniel..wakakakaa… zakiah jambu… punggung pun cantik..peha cun.. berat pun lebih kurang 60-70 je… bobbbsss… peehhh..mantoopppp…

    tapi satu je sayang……
    bak kata zizannnn…

    ” BOLOS SAJA DINDING ITUUUUUUUUUUUU”… waakkakaka… dah tak grip brader….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. flower says:

    seksi gler gmbar dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Anonymous says:

    gua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. da says:

    blh thn jg kak kiah kite ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. ain says:

    impose la 2……
    cuba usya betol2…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. chantek says:

    ye ke impose…or mmg die btul2…fikir2kan lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. breaker84 says:

    la…
    nikan gambar dia masa ngan bekas laki dia tu..
    biasa la..dah cerai sumer pekung buka…
    bodo punya laki..cantas jer koter laki dia tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. flower says:

    mantappppp…..oiii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. puteri says:

    hahhabukan superimpose confirm, tgk gaya tangan bila dia berposing mcm biasa tgk kan, kulit dia kan gelap biasa la tue beza cikit ngan leher, rmbut kembang bru bgn tidur tak sikat rapi, berkemban nk mandi la tue, cuba tgk baju yg kat kerusi,baju yg biasa dia bekerja time 999 kn, separuh lengan, apa nk membela artis mcm ni, siapa yg jhat, takde yg jahat siapa suruh ko berposing org ambil gambar, sengaja nk jadi bahan. ok la tue, ingat ana la zakiah oiii umur tua da make up je tebal, org nk ambil ksmpatan je, pikir2,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. garfield_82 says:

    apesal dia bergambo cam2?abang nazz..g la terjah..ehhehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. AKU MEMANG MINAT DENGAN ZAKIAH ANAS DARI DULU LAGI,TAPI TAK TAHU PULAK GAMBAR DIA BOLEH TERSEBAR MACAM NI..SETIAP ORANG PERNAH MELAKUKAN KESILAPAN,TAPI DIA BUKAN KACAU ORANG PUN,EMM BIARLA DIA KITA HANYA MAMPU MELIHAT DAN MENGATA,TAPI DIA TAK PERNAH PUN KACAU HIDUP KITA.DIA HANYA MENAIKKAN NAFSU ORANG LAKI2 JE..MACAM MANA PUN DIA TETAP DOSA,SEBAB TELAH CUAI SEHINGGA GAMBAR PERIBADI TELAH DI KETAHUI UMUM..APA PUN YANG TERJADI DIA TETAP CANTIK DI MATA YANG TIDAK IRI HATI TERHADAP DIA,BETUL TAK..TAPI AKU MEMANG TAK SUKA DEKAT ORANG YANG MENGATA DIA MACAM2,KORANG TU TAK CANTIK KE,TAK PERNAH BUAT MACAM TU KE,KORANG TU BAIK SANGAT KE… SELALUNYA ORANG YANG SUKA MENGATA ORANG NI SEORANG YANG DENGKI TERHADAP KELEBIHAN ORANG LAINKAN..BERSYUKURLA APA YANG ALLAH BAGI DEKAT KITA,KALAU KITA SEORANG YANG TAK MENARIK PERHATIAN ORANG NAK BUAT MACAM MANA, TU YANG KITA DAPAT,TOLONG CERMIN DIRI SENDIRI DULU BARU BOLEH CAKAP PASAL ORANG LAIN…O.K BYE2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. SETIAP INSAN YANG ALLAH CIPTAKAN TIDAK AKAN LARI DARIPADA MEMBUAT KESILAPAN,CUMA BEZANYA KESILAPAN KECIL ATAU PUN BESAR TU JE.. JADI KITA HIDUP NI KENA LA ALERT DAN GREAT,BAK KATA ZIZAN..LU PIKIR LA SENDIRI

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Anonymous says:

    balik keje.. pe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Anonymous says:

    baru balik keje 999.. nak mandi tu.. ala.. pic ni biasa la.. saja amik suka suka.. cuma dia ni 1 malaysia kenal.. tu yg jadi kecoh.. lainla kalau ada reflect kat cermin tu ada lelaki yg snap gambar ni.. tu barula bole nak kecoh.. tak tau sapa yg amik.. ntah pompuan ke lelaki.. jadi jgn la tabur fitnah mcm mcm.. tak baik.. dosa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. flower says:

    zakiah o zakiah..
    sexy nyer ko nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Azhar says:

    ni bkan gmbar super impose..tgk la dia punya lighting n detail smua tu..ni gmbar btul..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. tulang says:

    pehhhhhh….ni satu malaya kecohh ni! penjenayah pun happy tgk dia ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. fierd says:

    Pegh..Janda pun boleh tahan getahnya lg ni…Hehehehe Mana boleh tahan siot!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. dude says:

    i’m s0 weird..pe0ple respect her..h0w come she be like this?where her norms?…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. abek says:

    korang pedulik apa zakiah nak berkembang ke apa. zakiah memang lawa. jangan la korang cemburi ngan body dia yang montok tu. hidup zakiah////

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. kamarudin mapieeo says:

    pihak tv3 dah tau…saya akan baca berita pukul 8 mlm nanti, saya akan interview dia. Kenapa dia pakai kain tuala tu…kenapa tak dot.dot.dot ja terus.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. womanicer says:

    apa hal die nie….cam pukimak….dah lah tetek besar….hot pula uuuuuuu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. shuk says:

    eeeiii ini bukan ory lah… zakiah yang aku kenal ade tahi lalat besar kat atas sikit dari dada kiri tuh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • womanicer says:

      mcm kau pnh tngk……..pussy die hot tak………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zakiah anas says:

      jahat la u ni…buat ape u citer hal i..kita2 je dah la…shuk,,mulai hari ni kita clash…huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • womanicer says:

        alahai…..jgnlah mcm tu….apa nak buat badan u hot sangat…cam pelacur….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. womanicer says:

    aku suka kau…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. milk says:

    janda meletup u…999 last2 die masuk 999

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. siot jek says:

    jantan dia ni mst bogel kan time amek gambo ni..
    pakaian n towel ad kat c2..
    ish…
    patot la 999 dh lme xnmpk pmpuan ni..
    kawen je la ngan mazidul…
    fresh divorce….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Anonymous says:

    harga tang paha saja RM550.00 belum celah lagi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fadzel says:

      wei2..
      bape harga die..
      aku nak beli ni..
      kurang r sket harga tu..
      bn tiptop sgt pun..
      tua nak mampus. tulang dah retak..
      wei anonymous, 5 ringgit bole x??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Anonymous says:

    CUBA BAYANGKAN KALAU DIA PERGI KE PEMILIHAN UMNO DI PWTC MACAM ITU CONFORM SEMUA ORANG CALON DIA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. suzuki says:

    alamak nampak puting r..
    nak nyot-nyot leh x??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. suzuki says:

    JANGAN MARAH. BERGURAU JE..
    X PATUT SPE BUAT MACAM NI..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. mr mad says:

    lu brader mmg daring r.sound direct je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. bibah says:

    Bukan dia…zakiah anas selalu solat kat mesjid sri damansara…saya tak percaya ..kami selalu berjemaah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Anonymous says:

    Betul la ni…Zakiah Anas aku dah tgk secara makrifat…jangan nak tipu…sah BETUL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. huggies comfort dry says:

    sesungguhnya fitnah itu lebih dashyat drpd membunuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. osman says:

    mmg seksi giler dia.kalau tak pakai apa2 lagi comel.betul tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. herm_jb says:

    akak zkiah..
    tgok paha 2 da stim..lau da lolos,pon blh la i try..
    xla luak….tpi lg cun lau akak pkai towel sutera 2…
    tgok badan tu posing doggie sdap sgt…blh yerw..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. anak patung says:

    aku ingat zakiah anas 2 x penah tayang body die cz aku x penah tgk lak die pakai seksi gnie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. akulaa says:

    korang suma mcm x pnah lihat manusia buat gaye tu le…eleh jgn nk tipu le.sorg2 dlm bilik kn slalu kta bogel..tu baru pakai tuala x heranpn.dunia dh brubah la.kalau u all nk lihat aku bogel dpan korang aku x ksah.kan kta sma2 ada alat kelamin.lainla kalau benda kamu tu ada ayam kt sblh hehe..zakiah x slh yg slh mata kamu tu.lainkali biasa2kan lihat org bbogel.sape nk join bleh ikut aku buat sex ramai2 …stakat gbr zakiah tu apela ada sgt….aku bg 1 bintang je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  77. 999 says:

    selalu masuk tempat maksiat dah jadi nak buat maksiat ke. buka tuala le!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Pal says:

    Nice pose. Moga-mogaan Zakiah akan appear dalam pose yang lebih smashing lagi !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. affa says:

    terang2 muka dia, superimpose kpala hotak korang!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. mixed_juicy88 says:

    woit kteorg pown celik IT ugak.superimpose tngkorak korg.blik study lein r weh…huhuuu.weh kak kiah xkan test market kowt?xyah lah wat mlu kat duda jerk.xkan dasperate sgt kot….hax3.saya zakiah anas melaporkan utk TV3..999..wakakaaaaaaaaaaaaa……blik umah mand bunga n joging woit kak kiah..kah3.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. nnnnntahhhh says:

    zakiah anas 2 baek owng`y…aq rse die da kene fitnah ni…btol x ape?yg aq ckp kn ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. ct says:

    LAAA… APA PELIKNYA, ARTIS MMG CENGGINI kalo tak bukan artis namanya. tp kalo gambar ni utk simpanan diri sendiri, sian la dia tp mmg agak bodoh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. A1boboy says:

    aku tak rasa itu dia….cuba korang tengok keadaan bilik tu,bersepah kan?takkanlah perangai dia cam tu…janganlah mengutuk itu ini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. zaki says:

    bodoh punya orang dah gili ke
    haaaaaa.xde maruah tol punya pempuan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. zaki says:

    nak kenak cocok best gila kalau kenak cocok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. manado says:

    x menarik puunnn…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. anis says:

    masyaALLAH , chantek akuh lagi lah weii .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. bady says:

    betul….betul…betul tak ade kerja apa bukan dapat ape dapat dosa adalah tul tak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. nak brandalan says:

    mmm…………….
    gw cka kok lhat lo seksi kek gtu …………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Pak Abu says:

    Aku baru nampak, woi seksi gile, memang setim, tapi aku dah kahwin 20thn, mungkin lepas ni kahwin lagi, oi dah lama aku tak stim

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. suka2 says:

    sbnrnye ade video tuk gmbr ni..mmg die nk beromen. siap sapu2 losyen lagi kt badan. sikat rambut bagai.. xsure die @ x . tapi sebijik cm die.. cmtu la berkemban pakai towel pastu berdiri dpn cermin.. lelaki tu gemuk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. shasha says:

    ermm..nape sexy sgt tuh…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. Twana Alkins says:

    Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. porno izle says:

    nsightful thoughts here. Are you certain this is the best way to look at it though? My experience is that we should pretty much live and let live because what one person thinks just — another person simply doesn’t. People are going to do what they want to do. In the end, they always do. The most we can yearn for is to highlight a few things here and there that hopefully, allows them to make just a little better informed decision. Otherwise, great post. You’re definitely making me think! –Barry

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. teslamarin says:

    geram le tengok gambar ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. dragonfable says:

    excellent internet site, incredibly wonderful colors and i forgot to request you regarding the plugins you utilize

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. SUNAN says:

    KERJA BODO…..NAK SANGAT TAYANG BODY,UNTIK APA?KALAU NAK SANGAT CARI LAKI LA..APA DIA NAK SEBENARNYA DENGAN MEMBUAT AKSI MCM TU…..BODOOOOOOOOOOO……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. kaki says:

    pergi mampos la kat die yg korang yg korang nk amek tau ape sal ha tahtah korang pon same je dnn die

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0