Written by AbangNara | November 12th, 2009

zahida rafik

Wow ~~~ Tersenyum riang Chef Wan di sebelah Zahida Rafik yang berbaju harimau. Kami rasa disebabkan harimau semakin pupus maka sebab itulah baju Zahida Rafik tak mampu nak menampung di tempat yang sepatutnya ditampung. Itu yang tak muat semacam tue. Bukan salah Zahida Rafik tapi salah pemburu-pemburu harimau haram yang menyebabkan harimau sedunia makin pupus.

Lagi gambar Zahida Rafik kelihatan ranum dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Tau tak sekarang nie Celcom tengah buat promosi Celcom Double Bonus khas untuk bulan 11 ngan bulan 12 nie? Katakan korang guna minimum RM50, boleh dapat sampai 6% bonus tue. Cuba tengok gambar rajah kat bawah nie untuk details lebih lanjut pasal promosi nie. Berbaloi-baloi beb ~~

celcom double bonus

zahida rafik

zahida rafik

Baca Yang Ini Pulak:-

321 responses to (GAMBAR)Zahida Rafik Yang Ranum

  1. petra@dubies says:

    sexy 2

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. pinkapplejuice says:

    terlebih sudah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. petra@dubies says:

    aku jadi no 1 lagi… wah3

    2 yang kak nara yang kat aku 2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  4. nim says:

    masyaallah…dah jadi mcm kat hollywood

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. avril says:

    seksinye nyah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. pening says:

    Huh!..Zahida ni kalau dressing x hingat…meleleh air liuq chef wan d watnye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      MESTI Chef Wan cakap ………..
      MCM ROTI YANG AKU BUAT SEMALAM… GEBU

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • mat says:

        bleh than jgak ko ni petra, xpadan ngan tuan,….huh,
        malang tol awek ko… muluttt..huh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ammey says:

    kt c2 dye cocok gk ke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Dajal Kamarul says:

    mcm kat persidangan bapuk sedunia je aku tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. cili says:

    isshh3….malu aaa nk nengok betik masak 2 biji nih. ada sape2 nk bli ke.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. dunnowho says:

    been wondering y on de left of zahida brtkr org tp chef wan dok mlekat jek kt ctew…auwwwwwww….juz cant take my eyes of u…(de boops)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. mawy says:

    haram ke macam haram….?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. pinkypanthers says:

    morning…
    mak ai minah ni seksi x hengat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. petra@dubies says:

    dia nak tunjuk le dia punya DULU KURMA sekarang dah jadi KELAPA….

    ok aper…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. pening says:

    Ala. dia ni…body bnyk da x ori…bnyk da kne cocok..huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. petra@dubies says:

    u allll JELEEEESSSSSSS kan u all xder mcm 2 kan…

    kalo nak jadi mcm 2 mintak tunjuk ajar dari dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ammey says:

      xda mknanya
      kitorg fresh ag,trsmbunyi
      trdedah wtpe kang lalat hingap jtuh saham

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      buat ape…xde bende yg terdedah = elok…
      contoh :- sedangkan tong sampah pun ade penutup selain makanan yg terhidang…. tp manusia yg berakal ni terlalu kreatif and ‘urban’ sgtlah kalo dressing cmtuh…yakss~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. avril says:

    ish3….dugaan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. pinkypanthers says:

    2 kali aku nengok dh mcm bapuk siam la plak….
    adik2ku sekelian dh bekpes lom?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. eclipse says:

    xseksi pon…biase jer…
    bg aku klu seksi bogel trus….kwang3…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Kakitido says:

    Aduhai artis2 Malaysia..bila mau berubah??? Jangan sampai terhantuk baru nak terngadah..karang tak sempat bertobat.

    Ni lah Malaysia..kes2 gini didiamkan je, kes kuliah takda tauliah berpuluh2 polis pegi tangkap..jadi amar munkar nahi makruf plak..tak gitu MAWY?

    p/s: MAWY, tolong call JAIS, gitau yang kat area PJ sekyen 17 ngan kat sekitar Selangor, maksiat berleluasa..macam2 ada. Kalau boley bawak polis ramai2 macam aritu kan ke bagus…;-)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      dia x p UMRAH lagi 2… kalo dah p mesti insaf mcm AZWAN ALI

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkypanthers says:

        2 pun lau sempt nk prgi…
        lau dh kena cam ida nerina 2 cmne?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mawy says:

        ehem kakitido,tak abes lagi ke isu dgn aku…kan aku dah cakap kalau nak geng ostat asri,geng jela…no need perli2…
        .
        aku tak duk p.j..apa kata kakitido pi wat report kat jais,sebab rasenyer kakitido yang ada maklumat…(nak sembunyi maklumat ke kakitido)
        .
        wahabi bukan ASWJ..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          u all…. kalo tahu ader orng buat maksiat tp x cegah korang yang dosa tau…

          aku x tau xper

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • clipKertas says:

        pet die dah pernah gi umrah la, setau aku die pernah gi sekali

        tapi,, biaso lah artis, gi umrah atas name glamour jer…

        aku tengok die bukan nyer seksi,,, melampau tahap gaban!!

        idup tak pernah bersyukur dgn ape yg ade.. insaflah wahai zahida rafik,,, dah byk bende die cocok..
        dulu muke jd teruk sbb botox tak pernah nyer insaf.. nasib baik ke asal balik… klu terus kendur…gelebeh… kn ter over ‘cantik’ plak…

        chef wan klu buat roti lg gebu dan halus lg asli la…
        kempus2 gitu…

        ini klu cocok maunyer bocor cam belon… kuar angin..
        wakakkaaaaa

        p/s: i punye lg seksi…. oh! tidak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. angah says:

    ade ker ptt gitu rupa nyer,dah mcm x pakai pe2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. eclipse says:

    zahida len x ko bukak bju trs….
    sdp ckit aku nk komen…huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. puteriaquarius81 says:

    lor……… huhuhu zahida merapik ni …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. hantupensil says:

    mak aihhhh….
    bekilatttttt…. hehehehe…
    berat tul mate memandang…berat lagi bahu memikul,,
    hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. kak aNIe says:

    Looorrr….memang ranum pun…hmmm…kenapalah suka sgt pakai baju tak cukup kain …musykil sungguh!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. muslimah says:

    Astagfirullah..Tak takut dosa ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. eclipse says:

    kak nara dh rmi ker yg cnfirm g gathering?
    u’ll yg ade kat cni…pg ker??
    aku xsbr nak melihat seseorg….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. eclipse says:

    weh p page sblh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. ammey says:

    elip nk jpa sgt 2 mst laki kn
    heheh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. manjalara says:

    memang la cantik n seksi, kalau byk duit apa pun boleh buat yg tak cantik pun boleh jadi cantik, tapi knp sampai skrg tak kawin eak? org kate dia ni girl2 VVIP. sape VVIP tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. petra@dubies says:

    p umah sebelah aku jadi NO 1 LAGI tau…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. pinkypanthers says:

    paper arini pe citer?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. petra@dubies says:

    u all ader kejer jap nant sambung lagi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. mawy says:

    xde umah baru ke geng…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. hantupensil says:

    ish2..xde cerite2 yg ranum lagi ke bang nara oii…
    huhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. ardypc says:

    confirm ada yg bela nie..nak kata dia berlakon skang dah kurang r…hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. eclipse says:

    mamat exist tue ble ms bcerai?
    bini dia bt statement ckp mamat ada affair dgn bdk sek umur 16 thn…alahai…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. eclipse says:

    mn yg lelain p ney….
    aku msk…sume kuar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. cicikgurl says:

    Fuuuiiiiyyyooohhhhh!!!!!!!!! Buah betikkkk.. eh, biar betik…hahahahahahahahaha!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. eclipse says:

    bosannnnnnnnnnnnnnnnn
    tensennnnnnnnnnnnnnnnnnn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. eclipse says:

    la…pet pon dh hlg gak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. nurul says:

    uishhhh….trlebih sudah nih…ngaummm…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. CuNnnn says:

    X RASA MALU KE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. eclipse says:

    siapakah yg sudi menemani ku disini…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. petra@dubies says:

    mak dari tadi lagi kat cini nok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. weiya says:

    hi leh join

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. kira-kira says:

    assalamualaikum………….
    de org x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. eclipse says:

    AKU NAK KUAR JAP….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. weiya says:

    biasa ramai…hari ni semua bz kut, selalu jd silent reader jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. nina says:

    dh mcm pondan kt phuket plak dah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. petra@dubies says:

    korang ader lagi ke xder ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. weiya says:

    ada tp org baru

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. weiya says:

    baru join..boring

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Akak Leen says:

    sian…. x ckup kain….

    smlm baru jer tgk rancangan cindy jackson, wanita yg paling byk buat cosmetic surgery (Guinness World record)….hidung, breast, eyelid, permanent make-up untuk eyeliner, eyebrows, lip liner, lips & mcm2 lg… dh tu siap ckp knp perlu ubah 1 jer, sdgkn boleh ubah 10? adusss…..lantak dia la dia bkn org islam, itu smua bg dia adlh teknologi…tp kita yg islam ni sndiri mau ingat la……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. weiya says:

    kelate…mek klate tapi tgh merantau kat kl

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      sama kampung lak gan aku…

      boleh buat grup BN KELATE niiii…

      aku tanye kat atas ko jawap kat bawah… jauh p nyer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. weiya says:

    sebenarnya orang yg suka ubah2 ni tak yakin dgn diri sendiri jer….dah tak boleh nak kata apa sbb yang umo dah lanjut pun ramai tunjuk cth mcm tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      bukan takat x yakin…tapi malu dgn output hasil kombinasi benih sayang antara mak dan ayahnyer…tu sbb ubah tu..
      dah genetik muka bulat, hidung penyek, mata sepet tu dah la…kalo ori, standard tu walau macamanapun tetap lebeh…tak usah banggalaa dgn yg plastik…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Zaza Muhammad says:

    Zahida ni klu wak amal leh puji, sorok2 je, smpi org pun tatau…. tp bab2 dressing nih aduhhhh sedey aaaa.. harap2 dia akan lebey alert pasti. jgn le terlalu kebaratan, kite kan org melayu (tau aa dia tu ade darah pakistan sket) tp tetap lahir dan bermastautin di bumi Malaysia, dan yg pasti dia muslim… syg tol org yg berhati baik budi cam dia terlebey camtu, semoga Allah terus bg hidayah kpdnye dan kpd kite semua so that x terbabas….. amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. petra@dubies says:

    KAK NARA N ABG NARA XDER CTER BARU KER,,,

    BORING LE CTE NI JER

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. weiya says:

    betul…buat amal jariah sembunyi dah bagus, tapi barang yg ptt sembunyi tu…sembunyilah kannnn jgn tunjuk, barang yang dah org tengok hari2 dah takder harga sebenarnya tapi orang yang susah nk tgk tu paling berharga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. petra@dubies says:

    u all p umah sebelah tau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. opieck says:

    see more..??
    click my name..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. bangiperdana says:

    ikut kolah zahida….nak bukak ape pun ..pas nie ape macam ..bukak seluar….best siut..aku dah tak dapat laama. nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. bangiperdana says:

    assukkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. yanz says:

    mmg cam bapuk..lawa lagi bapuk punyer…eeiii…seram nengok pasal dah ada ori gi tukar lak…apara..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. yula says:

    isk2…
    aku kesian dia xda duit yg ckup nak bl baju yg ckp kain
    pas ni mnta derma tuk bl baju ckp wet yer
    cam maknyah maaa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. sal says:

    chef wan stim kt jantanz jer …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. lala says:

    tek suntik je 2…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. aku says:

    hurm! klo org ade agama x kan nk pakai bj yg mcm tarzan tu… x ingat tuhan k? astagfirullah…. bile da ditimpa musibah baru nak ingat ALLAH……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. whoDer says:

    p/s sama2 la kita doakan zahida ni semoga memperolehi ‘nur’ agar dia insaf diatas khilaf yg telah dilakukan. kita pun kena le ingat-mengigati diantara satu sama lain agar sentiasa menjaga nama baik islam dan bangsa melayu. harap2 xle nntu dok nak pakai baju x cukup kain.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. acha says:

    ngeri mak nyah..!! auww.. terlampau besau sgt la..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. idadania says:

    baik tak payah pakai baju je kalau macam tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. iz says:

    hahah
    aku gelakkan aje :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. jembalang says:

    AKU XPAHAM MALAYSIA NI TAU…KALO ARTIS LUAR NGARA NK DTG MSIA MCM2 SYARAT KENE…JGN SEKSI LA ADE TU SMP XLEH DTG SBB DORG SEXY SGT KT LUA SANE…TPI AKU RASA ARTIS MASIA APE KURGNYE..LAGI LA DLM MSIA..PAKAI BJU PUN KALO LEH XNK SBB PANAS KAN KAN..HAHAH MENTERI DILUAR SANE FIKIR2LAH YE…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. ahzamo says:

    separuh..nak terkuar dah..he..he..nak nenenn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. LADY GAGA says:

    ANUGERAH ALLAH YG MENJADI MAHKOTA SEORG WANITA TELAH DI JAJA TAYANG OLEH MATA2 YG TAK SEPATUTNJYA @ X BERHAK DI TENGOK..

    SOKLAN AKU:-

    1) KENAPA ZAHIDA RAFIK BERIA NAK TUNJUK T***K “BUATAN”…BENDA TU BUKAN SEMULAJADI TAPI BUATAN??

    2) KESIAN “BAKAL SUAMI” DIA KERANA MEMILIKI “ISTERI” YG BUKAN “NATURAL BEAUTY”..1 MALAYSIA DH TAU DARI HUJUNG RAMBUT SAMPAI HUJUNG KAKI KECANTIKAN ZAHIDA RAFIK & GENG2 DIE SEMUA “PALSU” @ BUATAN MANUSIA BUKAN ANGUERAH ALLAH..

    UNTUK ZAHIDA RAFIK: INSAF2 LAH!!! AWAAK TU BUKAN MAKIN MUDA..KLU DAH KEREPOT @ KULIT BERKEDUT ITU ADALAH FITRAH MANUSIA..JGN MENYESAL SEBELUM TERLAMBAT…ALLAH ITU MAHA KAYA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ladybird says:

      jwapan; 1. nak tiru org barat lah konon2nye. nak suh 1 mlysia nengok die pye kg x tahu lak beso mane die pye. 2; ade ke lelaki nak buat bini? dah 1mlysia nengok die pye….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jane says:

        1. kalau dia berdiri sama ratu2 pondan rasanya ratu pondan lagi cantik pada dia….tambah2 ratu pondan jepun yg menang pertandingan baru2 ni….

        2. lelaki yg nak buat bini macam ni adalah lelaki yg tak ada nilai……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. DATUK Y says:

    Tak herannnnn!!!!! TETEK PLASTIKKKKKKKKK!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. roy says:

    puting ke timbul tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. roy says:

    tetek die nnti cair la tu kene api..
    api neraka!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Azman Shah says:

    dia sengaja tunjuk sebb dia punya seksi…
    xpela sihat sebelum sakit…
    tua sebelum muda…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. julie says:

    huiyoo!!! kagom aku.. pe motif die ek.. msti proud gler…
    kire nk dpt top 1st kot.. antare era ngn umi msti die nye lg tip top.. pas ni leh ikot jejak geng die..tk dpt engku or dato’ dpt mat salleh pon ok what..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. julie says:

    bagoslah nara..dpt citer yg fresh2x..dulu aku tk lyn ngat artis m’sia ni.. more tu luar la..tp bile tngok artis m’sia pon skrang dah cm artis lua.. kene amek port gak ar..hehe..
    aku rase if artis2x ni bace comment kiteowng mst terase giler ek.. bkn pe, nk ckp kat dieowng..bkn owg luar yg tngok dieowng..owng m’sia gak.. yg minat kowang pon, owg m’sia gak.. so pk2 la yerk..berpade la.. mak kowang pon tak suke kowng cm ni.. balik kmpung pon, msti kowng tutup..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. julie says:

    n pada para2x produser tu n penerbit tu.. dah tngok comment2x kiteowng kt blog ni.. kowang judge la.. mane artis yg kiteowng pilih.. yg mjoriti kne kutok tu tk yahla ko amek blakon or else..dah kt cini pon kteowng tk lalu, lg la yg blakon kt tv tu..silap2 kiteowng tutup tv tu.. dari sini jek kite leh wat artis2 ni hormat peminat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ladybird says:

      nape x tukar jerk name 2 . heboh sgt nak tiru omputih. malulah org islam cm2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. syarul says:

    lawa gak,tapi cam palsu jer huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. ramly NS says:

    Ingat lawa la tu
    x ingat hukum Allah ke…
    ni Malaysia bkn Hollywood yg nk pkai mcm tu……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. ramly NS says:

    rs lawa sgt la tu…pergh mcm kucing siam jer
    x ingat hukum Allah ker
    lupa diri dah artis M’sia ni
    ingat sini Msia bkn Hollywood….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Mencelan says:

    perghh..mmg terbaik laa……kalo kene mata nenen dia tue…butaaaaaaaaa beb!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. lanToK LeW says:

    macam maknyah pon ade….huhuhu….dulu cantik zahida nie…suke nengok dia….lepas cucuk….aku memang x suke laa…x cantik pon…lagi buruk adela….moga dia insaf….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. aggerrik says:

    dose mate ku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. leo says:

    tersemboi macam nak terkene muke chef wan dah…

    pundek!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. audralaila says:

    nak pancing dato,yb,tan sri,menteri,kerabat di raja atau sesiapa yg berdajat dan boleh buat dia tido diatas helaian ringgit yg melalaikan,,,,,,,dunia hanya pinjaman.nauzu”billah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. serra says:

    eee..seksiiiiiiiiiiiii woooooooooooooo
    tp nmpk muka mcm pondan jerrrrrrrrrrrrrrrr….
    eeeeeeeeeeee….. x sesuaiiiiii la…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. ladybird says:

    bertaubatlah…..kite nie hya sementara jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. bahn says:

    alamak! besarnya PAPAYA tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. salma says:

    ciann……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. eizra says:

    murahnye…cian bakal suami ko…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. Apin Opin says:

    alamak…x malunya…ee dapat rasakan sakit ditoreh di akhirat nanti..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. pakwe macho says:

    wow seksinya dpt tngok free,mesti cantik kan biji dia tu..nak pegang bolrh huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. serai patah says:

    x malu kew dia pkai mcm 2?dia bangga la kot pkai mcm 2….teruknya……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. eizra says:

    askom,hai……..petra..
    byk tol komen u…
    bgs2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. mulutcapoi says:

    mcm sial ja..plastik sume…ranum bende..da telebih masak tuh…nk busuk dah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. mamamila says:

    Mengucap mama tgk.. mmg tak igt AKHIRAT kot.. Kalau tut tut ori x pe gak.. Mcm ada sesuatu lah.. Sape yg kawin dgn dia rugi coz satu malaya dh tgk.. EEEIIII Geli nya mama tgk….apalah perasaan mak dia tgk anak dia pakai camtu.. jantan2 yg bgmbr dgn dia mmg la seronok..Free je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. pungkokbusuk says:

    emmmm..boleh tahan gak gebu..tapi nampak cam gemuk sikit.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. aku-biasa-jer says:

    sayang nyer tgk zahida nih.dulu cun jer.tp skrg dah cam rupa nyah jer.apa yg Allah ciptakan dah yg terbaek tuh.naperlah nak ditukarkan rupa yg dh cantik.pelik btol…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. Lisa says:

    Tu chef wan ke patung wax dia? Tiga2 gambar sama je rupa dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. klabu says:

    oh no my wife

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. kecik je tu…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. MEGAT says:

    KAT NERAKA NANTI…KO DEPAN SEKALI X PAYAH BEREBUT2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. chickyhot@ says:

    wow!! giler…aku pon nak bedah gak ar..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. mazre26 says:

    Firman Allah Taala:

    “Katakanlah kepada orang laki-laki yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha mengetahui apa yang mereka perbuat”.

    (Al Quran Surah An Nur Ayat 30)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. kswdjs says:

    sexy 2 sexsy la jugak kalau kat padang mashar nant dah x dek dah seksi tuuuuuuuuuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. samudera biru says:

    Masyaallah..nmpak rambut selai pun dah tak trtanggung hukumannya di akhirat nti,inikan pulak dgn sengaja mempamerkan barang yg plg mengaibkan.“Perintahlah (wahai Muhammad) akan wanita Mukminin supaya mereka mengawasi “mereka” dan supaya mereka menjaga alat-alat kemain mereka dan aurat mereka. Dan tidak boleh mereka memperlihatkan aurat mereka kecuali aurat yang zahir (muka dan dua tapak tangan). Dan wajib mereka memakai tudung kepala serta menutupi bahagian dada mereka….”~surah al Nur ayat 31.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0