Written by AbangNara | November 12th, 2009

zahida rafik

Wow ~~~ Tersenyum riang Chef Wan di sebelah Zahida Rafik yang berbaju harimau. Kami rasa disebabkan harimau semakin pupus maka sebab itulah baju Zahida Rafik tak mampu nak menampung di tempat yang sepatutnya ditampung. Itu yang tak muat semacam tue. Bukan salah Zahida Rafik tapi salah pemburu-pemburu harimau haram yang menyebabkan harimau sedunia makin pupus.

Lagi gambar Zahida Rafik kelihatan ranum dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Tau tak sekarang nie Celcom tengah buat promosi Celcom Double Bonus khas untuk bulan 11 ngan bulan 12 nie? Katakan korang guna minimum RM50, boleh dapat sampai 6% bonus tue. Cuba tengok gambar rajah kat bawah nie untuk details lebih lanjut pasal promosi nie. Berbaloi-baloi beb ~~

celcom double bonus

zahida rafik

zahida rafik

321 responses to (GAMBAR)Zahida Rafik Yang Ranum

  1. [email protected] says:

    sexy 2

    0
    0
    • [email protected] says:

      gembira chef wan….

      huhuhu

      xjadi nak berduda lama2 niiii

      0
      0
      • pinkapplejuice says:

        besfren die umi aida n erra fazira 2 ok je bila berpakaian!

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhu… dia yang paling x laku kan…
          kener ler sexy sikit,,,,, nant yang 2 orang 2 cakap ko sorang jelah jadi ANDALUSIA

          kita orang dah selamat, (umi aida n era)

          jadi dia kene CERGASKAN SAHAM dia balik

          0
          0
        • pinkapplejuice says:

          zahida prnh ckp “tak kawen pon tkpe’…

          0
          0
        • [email protected] says:

          cakap jer 2…..
          dalam ati sapa tau….
          mak cik WOK kat terengganu umur 107 tahun pun kawin gak….

          0
          0
        • perrgh boleh tahan.heee

          0
          0
        • tok batin says:

          patutla pun kalau kene rogol

          0
          0
      • ozman says:

        nak syusyu…

        0
        0
    • musang berjanggut says:

      memanglah nampak seksi…..palsu jer tu……ada penyendal dari dalam…kalau tak gelebeh jugak bro!. Ori lagi baik!

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        a’ahhh…. besenye bebaju cenggitu c/w push up bra, tu psl tersembul pelik je…
        eeiii wakpe aaa nk ‘tonjol’ sesgt, simpan le utk tontonan hubby je… exclusive gtu !!!!

        0
        0
      • sara says:

        ya betul i setuju dengan apa yang you cakap

        0
        0
    • jbboyz says:

      nak pancing dato2

      0
      0
      • rezab says:

        pas wat paltic surgery nih, macam muka org cacat dah aku nengok muka dia. kat boops tu jgn kata r, terang lagi berselah dah palsu….kalu muka ngan barang2 yg ori lg lawa dan puas hati…

        0
        0
    • anak muda says:

      btul btul btul……yang nie lau mkn 2 org pn xhbs nie….bleh wat knduri…

      0
      0
  2. pinkapplejuice says:

    terlebih sudah….

    0
    0
  3. [email protected] says:

    aku jadi no 1 lagi… wah3

    2 yang kak nara yang kat aku 2….

    0
    0
  4. nim says:

    masyaallah…dah jadi mcm kat hollywood

    0
    0
  5. avril says:

    seksinye nyah!

    0
    0
  6. pening says:

    Huh!..Zahida ni kalau dressing x hingat…meleleh air liuq chef wan d watnye….

    0
    0
    • [email protected] says:

      MESTI Chef Wan cakap ………..
      MCM ROTI YANG AKU BUAT SEMALAM… GEBU

      0
      0
  7. ammey says:

    kt c2 dye cocok gk ke..

    0
    0
    • [email protected] says:

      ORI KOT ammyy…. XPUN CHEF WAN DAH LETAK SERBUK PENAIK SEBELUM AMBIK GAMMBARRRRRR

      0
      0
      • ammey says:

        tp tua2 pn cm mantop dia ni kn

        0
        0
      • mawy says:

        isk….

        0
        0
        • [email protected] says:

          mantop tetap matop….

          0
          0
    • BumbleBee says:

      push up kot…tak pun dier mmg tambah ‘konbebal’ kt situ..dier kan sker ubah yg ori…

      0
      0
  8. Dajal Kamarul says:

    mcm kat persidangan bapuk sedunia je aku tgk..

    0
    0
    • ammey says:

      aha btl..
      xinsap2 ag dia ni

      0
      0
      • [email protected] says:

        Dajal Kamarul

        ader ke pesidangan bapuk sedunia

        0
        0
  9. cili says:

    isshh3….malu aaa nk nengok betik masak 2 biji nih. ada sape2 nk bli ke.

    0
    0
  10. dunnowho says:

    been wondering y on de left of zahida brtkr org tp chef wan dok mlekat jek kt ctew…auwwwwwww….juz cant take my eyes of u…(de boops)

    0
    0
  11. mawy says:

    haram ke macam haram….?

    0
    0
  12. pinkypanthers says:

    morning…
    mak ai minah ni seksi x hengat…

    0
    0
    • [email protected] says:

      bagi peluang kat dia kak pink….

      dah lama dia x kuar gosipkan….

      sesekali pesalahnyer

      0
      0
    • mawy says:

      morning pink

      0
      0
  13. [email protected] says:

    dia nak tunjuk le dia punya DULU KURMA sekarang dah jadi KELAPA….

    ok aper…

    0
    0
  14. pening says:

    Ala. dia ni…body bnyk da x ori…bnyk da kne cocok..huhu…

    0
    0
  15. [email protected] says:

    u allll JELEEEESSSSSSS kan u all xder mcm 2 kan…

    kalo nak jadi mcm 2 mintak tunjuk ajar dari dia

    0
    0
    • ammey says:

      xda mknanya
      kitorg fresh ag,trsmbunyi
      trdedah wtpe kang lalat hingap jtuh saham

      0
      0
      • [email protected] says:

        nampak lalat pun minat MANUSIA lagi ler,,,

        bukan air liur je melelehhh……………………..

        0
        0
        • ammey says:

          lalat anasir2 jhat nfsu xelok wtpe

          0
          0
        • [email protected] says:

          lalat pun masuk parlimen tau skarang ni,,,,

          0
          0
    • BumbleBee says:

      buat ape…xde bende yg terdedah = elok…
      contoh :- sedangkan tong sampah pun ade penutup selain makanan yg terhidang…. tp manusia yg berakal ni terlalu kreatif and ‘urban’ sgtlah kalo dressing cmtuh…yakss~

      0
      0
  16. avril says:

    ish3….dugaan..

    0
    0
  17. pinkypanthers says:

    2 kali aku nengok dh mcm bapuk siam la plak….
    adik2ku sekelian dh bekpes lom?

    0
    0
    • [email protected] says:

      dah akak MAKAN ROTI yang CHEF WAN buat… gebu

      0
      0
    • ammey says:

      ya udah kak merh jambu..
      mkn lompang

      0
      0
      • [email protected] says:

        menarik kak pink… kalo tanya semua orang cakap suka,,,,
        hehehe

        tp kalo dia pakai KULIT KERANG lagi voteeeeeeeeeeeeee/……

        ulalala… mcm ikan duyung…

        x leh cari makan MAYA

        0
        0
      • pinkypanthers says:

        mkn lompang ke pelempang?
        heheheh…
        jgn mare mey…

        0
        0
      • eclipse says:

        dh lm aku xmkn lompang….
        my fav kuih gak tue…ms kecik2…

        0
        0
    • eclipse says:

      tgh mencutap la ney….
      kak pink msk pe pg ney?

      0
      0
    • mawy says:

      lom lagi…lupe la kak pinky..

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        mkn pun leh lupa…

        0
        0
        • [email protected] says:

          nak suruh kak pink masak kot

          0
          0
  18. eclipse says:

    xseksi pon…biase jer…
    bg aku klu seksi bogel trus….kwang3…..

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      msti ko dh biasa watkan eclipse…

      0
      0
    • [email protected] says:

      kalo msti tengok orang tang bibir jekan…
      kalo bibir mcm ko baru ko ckap sexy kan…

      BB moning

      0
      0
      • eclipse says:

        morning…..
        hahaha…..biarlah rahsia…..huhu…

        0
        0
        • pinkypanthers says:

          akk lom mkn pe2 lg eclipse…
          ngah nunggu org suh blnja ni….

          0
          0
        • eclipse says:

          akak nak mkn pe?
          nti eclipse leh srh chef wan msk kan….
          pg2 ney mkn pau gebu sdp gak…huhuhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          inti dia kener daging tau nant kak pink x makan …
          faham2 le dia spesis aper

          0
          0
  19. Kakitido says:

    Aduhai artis2 Malaysia..bila mau berubah??? Jangan sampai terhantuk baru nak terngadah..karang tak sempat bertobat.

    Ni lah Malaysia..kes2 gini didiamkan je, kes kuliah takda tauliah berpuluh2 polis pegi tangkap..jadi amar munkar nahi makruf plak..tak gitu MAWY?

    p/s: MAWY, tolong call JAIS, gitau yang kat area PJ sekyen 17 ngan kat sekitar Selangor, maksiat berleluasa..macam2 ada. Kalau boley bawak polis ramai2 macam aritu kan ke bagus…;-)

    0
    0
    • [email protected] says:

      dia x p UMRAH lagi 2… kalo dah p mesti insaf mcm AZWAN ALI

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        2 pun lau sempt nk prgi…
        lau dh kena cam ida nerina 2 cmne?

        0
        0
        • [email protected] says:

          betol3…

          kak pink kuih LOMPANG 2 kuih aper

          0
          0
      • mawy says:

        ehem kakitido,tak abes lagi ke isu dgn aku…kan aku dah cakap kalau nak geng ostat asri,geng jela…no need perli2…
        .
        aku tak duk p.j..apa kata kakitido pi wat report kat jais,sebab rasenyer kakitido yang ada maklumat…(nak sembunyi maklumat ke kakitido)
        .
        wahabi bukan ASWJ..

        0
        0
        • [email protected] says:

          u all…. kalo tahu ader orng buat maksiat tp x cegah korang yang dosa tau…

          aku x tau xper

          0
          0
      • clipKertas says:

        pet die dah pernah gi umrah la, setau aku die pernah gi sekali

        tapi,, biaso lah artis, gi umrah atas name glamour jer…

        aku tengok die bukan nyer seksi,,, melampau tahap gaban!!

        idup tak pernah bersyukur dgn ape yg ade.. insaflah wahai zahida rafik,,, dah byk bende die cocok..
        dulu muke jd teruk sbb botox tak pernah nyer insaf.. nasib baik ke asal balik… klu terus kendur…gelebeh… kn ter over ‘cantik’ plak…

        chef wan klu buat roti lg gebu dan halus lg asli la…
        kempus2 gitu…

        ini klu cocok maunyer bocor cam belon… kuar angin..
        wakakkaaaaa

        p/s: i punye lg seksi…. oh! tidak…

        0
        0
  20. angah says:

    ade ker ptt gitu rupa nyer,dah mcm x pakai pe2….

    0
    0
  21. eclipse says:

    zahida len x ko bukak bju trs….
    sdp ckit aku nk komen…huhu…

    0
    0
    • [email protected] says:

      nampak sanagt kessssss JELESSSSSSSSSSSSS ni

      0
      0
    • ammey says:

      kang bogl trus kna msuk tnjung moktan lak
      hehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        semalam aku tengk video mak cik kat tampoi…

        dorang suruh dia nyanyi dia nyanyi….

        kecian kat dia sebab dia gila

        0
        0
  22. puteriaquarius81 says:

    lor……… huhuhu zahida merapik ni …

    0
    0
    • [email protected] says:

      PUT pun jeles ker

      0
      0
    • eclipse says:

      hai pu3 santubong…heheheh…

      0
      0
      • [email protected] says:

        pet put pet put pet put……….

        aper ni,,, kecian kat aku gan put

        0
        0
      • puteriaquarius81 says:

        hoho aq pu3 selubung lar.. x sgup tgk.. xde mknanya nk jeles en. PET oi.. sama je mendanya..

        0
        0
        • [email protected] says:

          saiz pun sama ke put…. kalo mcm 2 saiz aper 2….

          nasi lemak lauk ayam kot

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          deiii … ahaks.. mana leh bgtau rahsia negara ni.. ekeke gataii ko pet .. nk kena sula ni

          0
          0
        • [email protected] says:

          senag le kalo tau saiz nant nak belikan dia………. 2….
          kecian kat dia xmampu nak beli yang sama saiz…..

          U all buat analisis saiz ape yang dia pakai

          0
          0
  23. hantupensil says:

    mak aihhhh….
    bekilatttttt…. hehehehe…
    berat tul mate memandang…berat lagi bahu memikul,,
    hehehe

    0
    0
    • eclipse says:

      ANTU AKU INGATKAN HLG 2 3 ARI…DH INSAF…
      RUPENYA MAKIN LIGAT….HUHU

      0
      0
      • hantupensil says:

        hehehe… aku da lame insap le…
        huhuhuh

        0
        0
      • [email protected] says:

        huhuhu… siap buat kesimpilan 2 antu

        0
        0
  24. kak aNIe says:

    Looorrr….memang ranum pun…hmmm…kenapalah suka sgt pakai baju tak cukup kain …musykil sungguh!!

    0
    0
    • hantupensil says:

      ala dia bagi pree show tu..
      tgk jek..
      mane tau leh tarik datuk2 yg ranum ke..
      hahaha

      0
      0
      • [email protected] says:

        dia ambik TUN jer…. paling cikai TAN SRI

        0
        0
  25. muslimah says:

    Astagfirullah..Tak takut dosa ke?

    0
    0
    • hantupensil says:

      orang mcm ni xtakut tuhan..
      dia takut xde duwet jek..
      hehehehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        pandai antu

        0
        0
  26. eclipse says:

    kak nara dh rmi ker yg cnfirm g gathering?
    u’ll yg ade kat cni…pg ker??
    aku xsbr nak melihat seseorg….

    0
    0
    • [email protected] says:

      ko nak tengk sapae,,,

      aku I’allah p…

      0
      0
    • hantupensil says:

      pg kot…
      hehehe…

      0
      0
    • ammey says:

      SAPE 2?????????

      0
      0
      • [email protected] says:

        semua orang nak tau nii…

        0
        0
    • mawy says:

      nak tgk sape clip…

      0
      0
      • hantupensil says:

        dia nak tgk kelip2…
        hehehehe

        0
        0
      • [email protected] says:

        cakap jelah sapa ko nak tengk… entah orng 2 xdatang

        0
        0
      • eclipse says:

        aku nak tgk korg sumela….
        tp aku lebih nak tgk seseorg…
        hrp dia dtg la…heheheh…

        0
        0
        • [email protected] says:

          suka sangat nak berasia…. heran tol aku…..

          kalo aku memang xleh nak simpan rahsia….

          mulut nak cakap jer

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          ko mmg pet…
          mulut longkang mmg cam 2…

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          bang nara ar 2…..

          0
          0
        • [email protected] says:

          lain mcm je ayat BB ni….

          arap ko dapat juper sapa yang ko nak juper 2

          0
          0
        • [email protected] says:

          sampai ati kak pink cakap mulut pet mcm 2

          0
          0
        • eclipse says:

          BANG NARA?XDE MAKNANYA…
          DHLAH LUPAKAN…
          XPNTG BG KORG PON…

          0
          0
        • [email protected] says:

          xper le BB janji ko bahagia

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          hahah…
          ko mrah ke pet?
          sekali2 kena pe salahnyakan…
          akk nengok ko asik kenakan org jerk…

          0
          0
        • [email protected] says:

          xmarah pun …
          x penah nak marah2 pun…
          hehehe

          tp kalo aku aku nak juper sangat kak nara….

          sebab semalam dia marah aku kan

          0
          0
  27. eclipse says:

    weh p page sblh…

    0
    0
  28. ammey says:

    elip nk jpa sgt 2 mst laki kn
    heheh….

    0
    0
    • eclipse says:

      hahahahaha….xsemestinya…

      0
      0
    • [email protected] says:

      dia kan gatai…. msti nyer nak juper laki

      0
      0
      • eclipse says:

        aku hanye mampu tersenyum :-)

        0
        0
      • pinkypanthers says:

        hah kan betul aku akk ckp…
        ko ni mmg mulut longkang….

        0
        0
        • [email protected] says:

          dah 2 kali kak pink cakap ni….

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          hehehe…..
          sabar2…..

          0
          0
        • hantupensil says:

          tiga kali kak pink ckap mesti jadi batu ko nih..
          bek sembah derhaka cepat kat kak pink..
          hahahaha

          0
          0
        • eclipse says:

          anngap jer pet ney mcm puaka niyang rapik…muahahahah…

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu……

          jahat.. mulut korang lagi puaka dari aku…..

          kak pink gan cakap untuk kali ke 3 tau

          0
          0
  29. manjalara says:

    memang la cantik n seksi, kalau byk duit apa pun boleh buat yg tak cantik pun boleh jadi cantik, tapi knp sampai skrg tak kawin eak? org kate dia ni girl2 VVIP. sape VVIP tu?

    0
    0
    • eclipse says:

      jodoh lum smpi lg…mcm aku la…heheheh…
      umur dh 36…kawen pon xlg…

      0
      0
    • pinkypanthers says:

      Dato K…
      keh keh keh….

      0
      0
      • eclipse says:

        uish….
        kang klu ct terbc…
        dia saman nya kak ping kang…huhu

        0
        0
      • [email protected] says:

        pensyarah aku umur 44 pepuan buln 12 ni baru nak kawinnn..
        ok per….

        0
        0
        • eclipse says:

          xpe…aku tgu smpi umur 50thn…xde jodoh gak…
          aku biarkan jer….huhuhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          tp ko nak ke… kawain lambat mcm 2…

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          nk tgu smpi umur 50?

          0
          0
        • hantupensil says:

          kalo smpai 50 xfresh dah eklip…
          hehehe

          0
          0
        • eclipse says:

          dr aku…aku tau la ape aku nak n ape yg aku xnak…huhuhu…

          0
          0
        • eclipse says:

          ade gak yg br 18…tp dh xfresh…sp nak jwb tue…??
          yg ado la kan…huhuhu…

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          betul betul betul…..

          0
          0
  30. [email protected] says:

    p umah sebelah aku jadi NO 1 LAGI tau…

    0
    0
  31. pinkypanthers says:

    paper arini pe citer?

    0
    0
  32. [email protected] says:

    u all ader kejer jap nant sambung lagi…

    0
    0
  33. mawy says:

    xde umah baru ke geng…

    0
    0
  34. hantupensil says:

    ish2..xde cerite2 yg ranum lagi ke bang nara oii…
    huhuhuh

    0
    0
  35. ardypc says:

    confirm ada yg bela nie..nak kata dia berlakon skang dah kurang r…hehehehe

    0
    0
    • eclipse says:

      puaka niyang rapik bela dia ney…huhu…

      0
      0
      • [email protected] says:

        huuuuu AKU KEMBALI LAGI…………..

        0
        0
        • eclipse says:

          jap jer ko wat keje?
          ko boss yea??

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu aku pekejer prodaktis

          kurang kan KONTROVEC tingkatkan CHATING

          0
          0
        • eclipse says:

          bgs…aku suke pekerja cmni…huhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          sebab ko pun sama gan aku kan

          0
          0
  36. eclipse says:

    mamat exist tue ble ms bcerai?
    bini dia bt statement ckp mamat ada affair dgn bdk sek umur 16 thn…alahai…..

    0
    0
    • [email protected] says:

      saja buat cter nak tutup salah sendiri

      tp kalo betul memang KEJI giler

      0
      0
      • eclipse says:

        tp aku mcm lbh caya isteri dia…
        ckp mamat tue cm tpu jer…

        0
        0
        • [email protected] says:

          nant kita sama2 tengk kebenaran nyer…

          ABG N KAK NARA buat siasatan n analisis teperinci tuduhan2 dorang niiii…..

          0
          0
        • eclipse says:

          kawen dh 9thn…
          anak 3 org…
          lagi bt perangai…
          xpaham aku org skrg kawen ats dasar ape…
          dhlah bcinta hampir 6 thn….
          last2 ending cmni…

          0
          0
        • [email protected] says:

          itu namanya JODOH,,,,,

          ok ler doran kawin GAK…

          ko x kawin2 lagi kan..

          0
          0
        • eclipse says:

          aku xde sp nak…
          bf pon xde…
          xkan nak kawen sorg2 lak…huhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          cari ler….
          sekarang kan senag je nak cari…

          laki orang pun ramai yang nak kan

          0
          0
        • eclipse says:

          ko ingat sng nak cr…??
          dpt mat pet sp nak tgung??huhuhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko cari le MAT CHAT mcm ko

          0
          0
        • eclipse says:

          wtpe…aku nak cr mat masjid…huhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          ambik MAWY siap bersongkok lagi 2

          0
          0
  37. eclipse says:

    mn yg lelain p ney….
    aku msk…sume kuar…

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku rasa ko dari tadi x keluar2

      0
      0
      • eclipse says:

        aku kuar jap td….dlm erti kate len…xkuar sbnrnya…

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhu… mcm 2 ker…
          kalo setakat p tandas kira x kuar ler 2…

          tp kalo CIRIK mcm ARIES memang kener p tandas nama

          0
          0
        • eclipse says:

          aku klu cirik xpg tandas pun…cirik dlm suar jer…hahahahahaha….

          0
          0
        • [email protected] says:

          x senonoh ko ni……

          0
          0
        • eclipse says:

          eleh…wtpe nak cntrol2?xde maknanya…
          aku selamba bomba…hahahha…

          0
          0
        • [email protected] says:

          isssssssssssssss

          ko ni… pepuan ke laki ni

          0
          0
        • eclipse says:

          ko ingt aku ppuan ker??

          0
          0
        • [email protected] says:

          xtau ler KUNSA KOT

          0
          0
        • eclipse says:

          ko molot…
          mmg molot longkang n jamban tol…uish!

          0
          0
        • [email protected] says:

          hai…….

          ko pun nak jadi mcm kak pink ker

          0
          0
  38. cicikgurl says:

    Fuuuiiiiyyyooohhhhh!!!!!!!!! Buah betikkkk.. eh, biar betik…hahahahahahahahaha!!!

    0
    0
    • hantupensil says:

      betik22..
      hehehe… gred A++ tuh…

      0
      0
      • [email protected] says:

        impot punya ni…..

        0
        0
    • betikkk..nyumm…nyummm..nyummm

      0
      0
      • eclipse says:

        yea2…silakan rs….
        dh btl2 msk ney…
        manis isinya….hahahaha

        0
        0
        • [email protected] says:

          abg wan dah ambik yang manis… dah tinggal yang lebam jer

          0
          0
        • eclipse says:

          lebam pon msh sdp dmkn…huhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko ni…. kalo nak ambik jelah

          0
          0
  39. eclipse says:

    bosannnnnnnnnnnnnnnnn
    tensennnnnnnnnnnnnnnnnnn

    0
    0
  40. eclipse says:

    la…pet pon dh hlg gak….

    0
    0
    • hantupensil says:

      tinggal ko sensorang je kat sini
      hehehe

      0
      0
    • [email protected] says:

      ader lagi niii

      p la…dr td dok ngular jer…
      xberkat rezeki tue nti…hehhehhe…
      (ayat ko kat aku tadi)

      TP KITA SAMA JER

      0
      0
      • [email protected] says:

        RAMAI LAGU NI…
        BOLEH BUAT ROMBONGAN CIK KIAH LAGI NI

        0
        0
      • eclipse says:

        aku xpe…
        kat umah ney…
        ari ney on leave…heheheh…
        ko tue…p bt keje….

        0
        0
        • [email protected] says:

          xder kejer nak buat per lagi

          layan BN le

          0
          0
  41. nurul says:

    uishhhh….trlebih sudah nih…ngaummm…..

    0
    0
  42. CuNnnn says:

    X RASA MALU KE

    0
    0
  43. eclipse says:

    siapakah yg sudi menemani ku disini…..

    0
    0
  44. [email protected] says:

    mak dari tadi lagi kat cini nok

    0
    0
    • eclipse says:

      jom r p page sblh…

      0
      0
      • [email protected] says:

        hampeh ko kan asyik tpu jer

        0
        0
  45. weiya says:

    hi leh join

    0
    0
    • [email protected] says:

      boleh jer… tp jap aku nak buat call orang nak buat loan…

      10 minit lagi aku masuk balik

      jap tau

      0
      0
    • eclipse says:

      silakan2…
      welcome 2 BN club…
      registration free….heheheh…

      0
      0
  46. kira-kira says:

    assalamualaikum………….
    de org x?

    0
    0
    • [email protected] says:

      lama ko x masuk kan

      0
      0
      • kira-kira says:

        lamo2….
        heheh…pekabo sume??

        0
        0
        • [email protected] says:

          baik……………. cakap dengan nada suara shin chan

          0
          0
        • BumbleBee says:

          aa..kira…lama x nmpak…

          0
          0
  47. eclipse says:

    AKU NAK KUAR JAP….

    0
    0
  48. weiya says:

    biasa ramai…hari ni semua bz kut, selalu jd silent reader jer

    0
    0
  49. nina says:

    dh mcm pondan kt phuket plak dah

    0
    0
  50. [email protected] says:

    korang ader lagi ke xder ni

    0
    0
  51. weiya says:

    ada tp org baru

    0
    0
    • kira-kira says:

      org baru????

      0
      0
      • hantupensil says:

        baruuu…
        hehe..
        welcome to the club…

        0
        0
      • [email protected] says:

        orang baru ke orang lama janji leh chat…

        kira-kira p xgathering nanti

        0
        0
  52. weiya says:

    baru join..boring

    0
    0
    • [email protected] says:

      weiya ni orang mana…

      0
      0
  53. Akak Leen says:

    sian…. x ckup kain….

    smlm baru jer tgk rancangan cindy jackson, wanita yg paling byk buat cosmetic surgery (Guinness World record)….hidung, breast, eyelid, permanent make-up untuk eyeliner, eyebrows, lip liner, lips & mcm2 lg… dh tu siap ckp knp perlu ubah 1 jer, sdgkn boleh ubah 10? adusss…..lantak dia la dia bkn org islam, itu smua bg dia adlh teknologi…tp kita yg islam ni sndiri mau ingat la……

    0
    0
    • hantupensil says:

      btul2….

      0
      0
      • [email protected] says:

        btol3… nada suara upin ipin cakap betol3

        0
        0
  54. weiya says:

    kelate…mek klate tapi tgh merantau kat kl

    0
    0
    • [email protected] says:

      sama kampung lak gan aku…

      boleh buat grup BN KELATE niiii…

      aku tanye kat atas ko jawap kat bawah… jauh p nyer

      0
      0
  55. weiya says:

    sebenarnya orang yg suka ubah2 ni tak yakin dgn diri sendiri jer….dah tak boleh nak kata apa sbb yang umo dah lanjut pun ramai tunjuk cth mcm tu

    0
    0
    • BumbleBee says:

      bukan takat x yakin…tapi malu dgn output hasil kombinasi benih sayang antara mak dan ayahnyer…tu sbb ubah tu..
      dah genetik muka bulat, hidung penyek, mata sepet tu dah la…kalo ori, standard tu walau macamanapun tetap lebeh…tak usah banggalaa dgn yg plastik…

      0
      0
  56. Zaza Muhammad says:

    Zahida ni klu wak amal leh puji, sorok2 je, smpi org pun tatau…. tp bab2 dressing nih aduhhhh sedey aaaa.. harap2 dia akan lebey alert pasti. jgn le terlalu kebaratan, kite kan org melayu (tau aa dia tu ade darah pakistan sket) tp tetap lahir dan bermastautin di bumi Malaysia, dan yg pasti dia muslim… syg tol org yg berhati baik budi cam dia terlebey camtu, semoga Allah terus bg hidayah kpdnye dan kpd kite semua so that x terbabas….. amin

    0
    0
  57. [email protected] says:

    KAK NARA N ABG NARA XDER CTER BARU KER,,,

    BORING LE CTE NI JER

    0
    0
  58. weiya says:

    betul…buat amal jariah sembunyi dah bagus, tapi barang yg ptt sembunyi tu…sembunyilah kannnn jgn tunjuk, barang yang dah org tengok hari2 dah takder harga sebenarnya tapi orang yang susah nk tgk tu paling berharga

    0
    0
  59. [email protected] says:

    u all p umah sebelah tau

    0
    0
  60. opieck says:

    see more..??
    click my name..!!

    0
    0
  61. bangiperdana says:

    ikut kolah zahida….nak bukak ape pun ..pas nie ape macam ..bukak seluar….best siut..aku dah tak dapat laama. nie…

    0
    0
  62. bangiperdana says:

    assukkkk

    0
    0
  63. yanz says:

    mmg cam bapuk..lawa lagi bapuk punyer…eeiii…seram nengok pasal dah ada ori gi tukar lak…apara..

    0
    0
  64. yula says:

    isk2…
    aku kesian dia xda duit yg ckup nak bl baju yg ckp kain
    pas ni mnta derma tuk bl baju ckp wet yer
    cam maknyah maaa.

    0
    0
  65. sal says:

    chef wan stim kt jantanz jer …

    0
    0
  66. lala says:

    tek suntik je 2…hehe

    0
    0
  67. aku says:

    hurm! klo org ade agama x kan nk pakai bj yg mcm tarzan tu… x ingat tuhan k? astagfirullah…. bile da ditimpa musibah baru nak ingat ALLAH……

    0
    0
  68. whoDer says:

    p/s sama2 la kita doakan zahida ni semoga memperolehi ‘nur’ agar dia insaf diatas khilaf yg telah dilakukan. kita pun kena le ingat-mengigati diantara satu sama lain agar sentiasa menjaga nama baik islam dan bangsa melayu. harap2 xle nntu dok nak pakai baju x cukup kain.

    0
    0
  69. acha says:

    ngeri mak nyah..!! auww.. terlampau besau sgt la..!!

    0
    0
  70. idadania says:

    baik tak payah pakai baju je kalau macam tu….

    0
    0
  71. iz says:

    hahah
    aku gelakkan aje :D

    0
    0
  72. jembalang says:

    AKU XPAHAM MALAYSIA NI TAU…KALO ARTIS LUAR NGARA NK DTG MSIA MCM2 SYARAT KENE…JGN SEKSI LA ADE TU SMP XLEH DTG SBB DORG SEXY SGT KT LUA SANE…TPI AKU RASA ARTIS MASIA APE KURGNYE..LAGI LA DLM MSIA..PAKAI BJU PUN KALO LEH XNK SBB PANAS KAN KAN..HAHAH MENTERI DILUAR SANE FIKIR2LAH YE…

    0
    0
  73. ahzamo says:

    separuh..nak terkuar dah..he..he..nak nenenn..

    0
    0
  74. LADY GAGA says:

    ANUGERAH ALLAH YG MENJADI MAHKOTA SEORG WANITA TELAH DI JAJA TAYANG OLEH MATA2 YG TAK SEPATUTNJYA @ X BERHAK DI TENGOK..

    SOKLAN AKU:-

    1) KENAPA ZAHIDA RAFIK BERIA NAK TUNJUK T***K “BUATAN”…BENDA TU BUKAN SEMULAJADI TAPI BUATAN??

    2) KESIAN “BAKAL SUAMI” DIA KERANA MEMILIKI “ISTERI” YG BUKAN “NATURAL BEAUTY”..1 MALAYSIA DH TAU DARI HUJUNG RAMBUT SAMPAI HUJUNG KAKI KECANTIKAN ZAHIDA RAFIK & GENG2 DIE SEMUA “PALSU” @ BUATAN MANUSIA BUKAN ANGUERAH ALLAH..

    UNTUK ZAHIDA RAFIK: INSAF2 LAH!!! AWAAK TU BUKAN MAKIN MUDA..KLU DAH KEREPOT @ KULIT BERKEDUT ITU ADALAH FITRAH MANUSIA..JGN MENYESAL SEBELUM TERLAMBAT…ALLAH ITU MAHA KAYA..

    0
    0
    • ladybird says:

      jwapan; 1. nak tiru org barat lah konon2nye. nak suh 1 mlysia nengok die pye kg x tahu lak beso mane die pye. 2; ade ke lelaki nak buat bini? dah 1mlysia nengok die pye….

      0
      0
      • jane says:

        1. kalau dia berdiri sama ratu2 pondan rasanya ratu pondan lagi cantik pada dia….tambah2 ratu pondan jepun yg menang pertandingan baru2 ni….

        2. lelaki yg nak buat bini macam ni adalah lelaki yg tak ada nilai……

        0
        0
  75. DATUK Y says:

    Tak herannnnn!!!!! TETEK PLASTIKKKKKKKKK!!!!!

    0
    0
  76. roy says:

    puting ke timbul tu?

    0
    0
  77. roy says:

    tetek die nnti cair la tu kene api..
    api neraka!!

    0
    0
  78. Azman Shah says:

    dia sengaja tunjuk sebb dia punya seksi…
    xpela sihat sebelum sakit…
    tua sebelum muda…

    0
    0
  79. julie says:

    huiyoo!!! kagom aku.. pe motif die ek.. msti proud gler…
    kire nk dpt top 1st kot.. antare era ngn umi msti die nye lg tip top.. pas ni leh ikot jejak geng die..tk dpt engku or dato’ dpt mat salleh pon ok what..

    0
    0
  80. julie says:

    bagoslah nara..dpt citer yg fresh2x..dulu aku tk lyn ngat artis m’sia ni.. more tu luar la..tp bile tngok artis m’sia pon skrang dah cm artis lua.. kene amek port gak ar..hehe..
    aku rase if artis2x ni bace comment kiteowng mst terase giler ek.. bkn pe, nk ckp kat dieowng..bkn owg luar yg tngok dieowng..owng m’sia gak.. yg minat kowang pon, owg m’sia gak.. so pk2 la yerk..berpade la.. mak kowang pon tak suke kowng cm ni.. balik kmpung pon, msti kowng tutup..

    0
    0
  81. julie says:

    n pada para2x produser tu n penerbit tu.. dah tngok comment2x kiteowng kt blog ni.. kowang judge la.. mane artis yg kiteowng pilih.. yg mjoriti kne kutok tu tk yahla ko amek blakon or else..dah kt cini pon kteowng tk lalu, lg la yg blakon kt tv tu..silap2 kiteowng tutup tv tu.. dari sini jek kite leh wat artis2 ni hormat peminat..

    0
    0
  82. syarul says:

    lawa gak,tapi cam palsu jer huhu

    0
    0
  83. ramly NS says:

    Ingat lawa la tu
    x ingat hukum Allah ke…
    ni Malaysia bkn Hollywood yg nk pkai mcm tu……….

    0
    0
  84. ramly NS says:

    rs lawa sgt la tu…pergh mcm kucing siam jer
    x ingat hukum Allah ker
    lupa diri dah artis M’sia ni
    ingat sini Msia bkn Hollywood….

    0
    0
  85. Mencelan says:

    perghh..mmg terbaik laa……kalo kene mata nenen dia tue…butaaaaaaaaa beb!!

    0
    0
  86. lanToK LeW says:

    macam maknyah pon ade….huhuhu….dulu cantik zahida nie…suke nengok dia….lepas cucuk….aku memang x suke laa…x cantik pon…lagi buruk adela….moga dia insaf….

    0
    0
  87. aggerrik says:

    dose mate ku

    0
    0
  88. leo says:

    tersemboi macam nak terkene muke chef wan dah…

    pundek!!!

    0
    0
  89. audralaila says:

    nak pancing dato,yb,tan sri,menteri,kerabat di raja atau sesiapa yg berdajat dan boleh buat dia tido diatas helaian ringgit yg melalaikan,,,,,,,dunia hanya pinjaman.nauzu”billah.

    0
    0
  90. serra says:

    eee..seksiiiiiiiiiiiii woooooooooooooo
    tp nmpk muka mcm pondan jerrrrrrrrrrrrrrrr….
    eeeeeeeeeeee….. x sesuaiiiiii la…….

    0
    0
  91. ladybird says:

    bertaubatlah…..kite nie hya sementara jer

    0
    0
  92. bahn says:

    alamak! besarnya PAPAYA tu?

    0
    0
  93. salma says:

    ciann……

    0
    0
  94. eizra says:

    murahnye…cian bakal suami ko…

    0
    0
  95. Apin Opin says:

    alamak…x malunya…ee dapat rasakan sakit ditoreh di akhirat nanti..

    0
    0
  96. pakwe macho says:

    wow seksinya dpt tngok free,mesti cantik kan biji dia tu..nak pegang bolrh huhuhu

    0
    0
  97. serai patah says:

    x malu kew dia pkai mcm 2?dia bangga la kot pkai mcm 2….teruknya……….

    0
    0
  98. eizra says:

    askom,hai……..petra..
    byk tol komen u…
    bgs2…

    0
    0
  99. mulutcapoi says:

    mcm sial ja..plastik sume…ranum bende..da telebih masak tuh…nk busuk dah

    0
    0
  100. mamamila says:

    Mengucap mama tgk.. mmg tak igt AKHIRAT kot.. Kalau tut tut ori x pe gak.. Mcm ada sesuatu lah.. Sape yg kawin dgn dia rugi coz satu malaya dh tgk.. EEEIIII Geli nya mama tgk….apalah perasaan mak dia tgk anak dia pakai camtu.. jantan2 yg bgmbr dgn dia mmg la seronok..Free je…

    0
    0
  101. pungkokbusuk says:

    emmmm..boleh tahan gak gebu..tapi nampak cam gemuk sikit.

    0
    0
  102. aku-biasa-jer says:

    sayang nyer tgk zahida nih.dulu cun jer.tp skrg dah cam rupa nyah jer.apa yg Allah ciptakan dah yg terbaek tuh.naperlah nak ditukarkan rupa yg dh cantik.pelik btol…

    0
    0
  103. Lisa says:

    Tu chef wan ke patung wax dia? Tiga2 gambar sama je rupa dia.

    0
    0
  104. klabu says:

    oh no my wife

    0
    0
  105. MEGAT says:

    KAT NERAKA NANTI…KO DEPAN SEKALI X PAYAH BEREBUT2…

    0
    0
  106. chickyhot@ says:

    wow!! giler…aku pon nak bedah gak ar..

    0
    0
  107. mazre26 says:

    Firman Allah Taala:

    “Katakanlah kepada orang laki-laki yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha mengetahui apa yang mereka perbuat”.

    (Al Quran Surah An Nur Ayat 30)

    0
    0
  108. kswdjs says:

    sexy 2 sexsy la jugak kalau kat padang mashar nant dah x dek dah seksi tuuuuuuuuuuuu

    0
    0
  109. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  110. samudera biru says:

    Masyaallah..nmpak rambut selai pun dah tak trtanggung hukumannya di akhirat nti,inikan pulak dgn sengaja mempamerkan barang yg plg mengaibkan.“Perintahlah (wahai Muhammad) akan wanita Mukminin supaya mereka mengawasi “mereka” dan supaya mereka menjaga alat-alat kemain mereka dan aurat mereka. Dan tidak boleh mereka memperlihatkan aurat mereka kecuali aurat yang zahir (muka dan dua tapak tangan). Dan wajib mereka memakai tudung kepala serta menutupi bahagian dada mereka….”~surah al Nur ayat 31.

    0
    0