Written by AbangNara | November 12th, 2009

zahida rafik

Wow ~~~ Tersenyum riang Chef Wan di sebelah Zahida Rafik yang berbaju harimau. Kami rasa disebabkan harimau semakin pupus maka sebab itulah baju Zahida Rafik tak mampu nak menampung di tempat yang sepatutnya ditampung. Itu yang tak muat semacam tue. Bukan salah Zahida Rafik tapi salah pemburu-pemburu harimau haram yang menyebabkan harimau sedunia makin pupus.

Lagi gambar Zahida Rafik kelihatan ranum dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Tau tak sekarang nie Celcom tengah buat promosi Celcom Double Bonus khas untuk bulan 11 ngan bulan 12 nie? Katakan korang guna minimum RM50, boleh dapat sampai 6% bonus tue. Cuba tengok gambar rajah kat bawah nie untuk details lebih lanjut pasal promosi nie. Berbaloi-baloi beb ~~

celcom double bonus

zahida rafik

zahida rafik

[jetpack-related-posts]

321 responses to (GAMBAR)Zahida Rafik Yang Ranum

  1. petra@dubies says:

    sexy 2

    0

    0
  2. pinkapplejuice says:

    terlebih sudah….

    0

    0
  3. petra@dubies says:

    aku jadi no 1 lagi… wah3

    2 yang kak nara yang kat aku 2….

    0

    0
  4. nim says:

    masyaallah…dah jadi mcm kat hollywood

    0

    0
  5. avril says:

    seksinye nyah!

    0

    0
  6. pening says:

    Huh!..Zahida ni kalau dressing x hingat…meleleh air liuq chef wan d watnye….

    0

    0
  7. ammey says:

    kt c2 dye cocok gk ke..

    0

    0
  8. Dajal Kamarul says:

    mcm kat persidangan bapuk sedunia je aku tgk..

    0

    0
  9. cili says:

    isshh3….malu aaa nk nengok betik masak 2 biji nih. ada sape2 nk bli ke.

    0

    0
  10. dunnowho says:

    been wondering y on de left of zahida brtkr org tp chef wan dok mlekat jek kt ctew…auwwwwwww….juz cant take my eyes of u…(de boops)

    0

    0
  11. mawy says:

    haram ke macam haram….?

    0

    0
  12. pinkypanthers says:

    morning…
    mak ai minah ni seksi x hengat…

    0

    0
  13. petra@dubies says:

    dia nak tunjuk le dia punya DULU KURMA sekarang dah jadi KELAPA….

    ok aper…

    0

    0
  14. pening says:

    Ala. dia ni…body bnyk da x ori…bnyk da kne cocok..huhu…

    0

    0
  15. petra@dubies says:

    u allll JELEEEESSSSSSS kan u all xder mcm 2 kan…

    kalo nak jadi mcm 2 mintak tunjuk ajar dari dia

    0

    0
  16. avril says:

    ish3….dugaan..

    0

    0
  17. pinkypanthers says:

    2 kali aku nengok dh mcm bapuk siam la plak….
    adik2ku sekelian dh bekpes lom?

    0

    0
  18. eclipse says:

    xseksi pon…biase jer…
    bg aku klu seksi bogel trus….kwang3…..

    0

    0
  19. Kakitido says:

    Aduhai artis2 Malaysia..bila mau berubah??? Jangan sampai terhantuk baru nak terngadah..karang tak sempat bertobat.

    Ni lah Malaysia..kes2 gini didiamkan je, kes kuliah takda tauliah berpuluh2 polis pegi tangkap..jadi amar munkar nahi makruf plak..tak gitu MAWY?

    p/s: MAWY, tolong call JAIS, gitau yang kat area PJ sekyen 17 ngan kat sekitar Selangor, maksiat berleluasa..macam2 ada. Kalau boley bawak polis ramai2 macam aritu kan ke bagus…;-)

    0

    0
    • petra@dubies says:

      dia x p UMRAH lagi 2… kalo dah p mesti insaf mcm AZWAN ALI

      0

      0
      • pinkypanthers says:

        2 pun lau sempt nk prgi…
        lau dh kena cam ida nerina 2 cmne?

        0

        0
      • mawy says:

        ehem kakitido,tak abes lagi ke isu dgn aku…kan aku dah cakap kalau nak geng ostat asri,geng jela…no need perli2…
        .
        aku tak duk p.j..apa kata kakitido pi wat report kat jais,sebab rasenyer kakitido yang ada maklumat…(nak sembunyi maklumat ke kakitido)
        .
        wahabi bukan ASWJ..

        0

        0
        • petra@dubies says:

          u all…. kalo tahu ader orng buat maksiat tp x cegah korang yang dosa tau…

          aku x tau xper

          0

          0
      • clipKertas says:

        pet die dah pernah gi umrah la, setau aku die pernah gi sekali

        tapi,, biaso lah artis, gi umrah atas name glamour jer…

        aku tengok die bukan nyer seksi,,, melampau tahap gaban!!

        idup tak pernah bersyukur dgn ape yg ade.. insaflah wahai zahida rafik,,, dah byk bende die cocok..
        dulu muke jd teruk sbb botox tak pernah nyer insaf.. nasib baik ke asal balik… klu terus kendur…gelebeh… kn ter over ‘cantik’ plak…

        chef wan klu buat roti lg gebu dan halus lg asli la…
        kempus2 gitu…

        ini klu cocok maunyer bocor cam belon… kuar angin..
        wakakkaaaaa

        p/s: i punye lg seksi…. oh! tidak…

        0

        0
  20. angah says:

    ade ker ptt gitu rupa nyer,dah mcm x pakai pe2….

    0

    0
  21. eclipse says:

    zahida len x ko bukak bju trs….
    sdp ckit aku nk komen…huhu…

    0

    0
  22. puteriaquarius81 says:

    lor……… huhuhu zahida merapik ni …

    0

    0
  23. hantupensil says:

    mak aihhhh….
    bekilatttttt…. hehehehe…
    berat tul mate memandang…berat lagi bahu memikul,,
    hehehe

    0

    0
  24. kak aNIe says:

    Looorrr….memang ranum pun…hmmm…kenapalah suka sgt pakai baju tak cukup kain …musykil sungguh!!

    0

    0
  25. muslimah says:

    Astagfirullah..Tak takut dosa ke?

    0

    0
  26. eclipse says:

    kak nara dh rmi ker yg cnfirm g gathering?
    u’ll yg ade kat cni…pg ker??
    aku xsbr nak melihat seseorg….

    0

    0
  27. eclipse says:

    weh p page sblh…

    0

    0
  28. ammey says:

    elip nk jpa sgt 2 mst laki kn
    heheh….

    0

    0
  29. manjalara says:

    memang la cantik n seksi, kalau byk duit apa pun boleh buat yg tak cantik pun boleh jadi cantik, tapi knp sampai skrg tak kawin eak? org kate dia ni girl2 VVIP. sape VVIP tu?

    0

    0
  30. petra@dubies says:

    p umah sebelah aku jadi NO 1 LAGI tau…

    0

    0
  31. pinkypanthers says:

    paper arini pe citer?

    0

    0
  32. petra@dubies says:

    u all ader kejer jap nant sambung lagi…

    0

    0
  33. mawy says:

    xde umah baru ke geng…

    0

    0
  34. hantupensil says:

    ish2..xde cerite2 yg ranum lagi ke bang nara oii…
    huhuhuh

    0

    0
  35. ardypc says:

    confirm ada yg bela nie..nak kata dia berlakon skang dah kurang r…hehehehe

    0

    0
  36. eclipse says:

    mamat exist tue ble ms bcerai?
    bini dia bt statement ckp mamat ada affair dgn bdk sek umur 16 thn…alahai…..

    0

    0
  37. eclipse says:

    mn yg lelain p ney….
    aku msk…sume kuar…

    0

    0
  38. cicikgurl says:

    Fuuuiiiiyyyooohhhhh!!!!!!!!! Buah betikkkk.. eh, biar betik…hahahahahahahahaha!!!

    0

    0
  39. eclipse says:

    bosannnnnnnnnnnnnnnnn
    tensennnnnnnnnnnnnnnnnnn

    0

    0
  40. eclipse says:

    la…pet pon dh hlg gak….

    0

    0
  41. nurul says:

    uishhhh….trlebih sudah nih…ngaummm…..

    0

    0
  42. CuNnnn says:

    X RASA MALU KE

    0

    0
  43. eclipse says:

    siapakah yg sudi menemani ku disini…..

    0

    0
  44. petra@dubies says:

    mak dari tadi lagi kat cini nok

    0

    0
  45. weiya says:

    hi leh join

    0

    0
  46. kira-kira says:

    assalamualaikum………….
    de org x?

    0

    0
  47. eclipse says:

    AKU NAK KUAR JAP….

    0

    0
  48. weiya says:

    biasa ramai…hari ni semua bz kut, selalu jd silent reader jer

    0

    0
  49. nina says:

    dh mcm pondan kt phuket plak dah

    0

    0
  50. petra@dubies says:

    korang ader lagi ke xder ni

    0

    0
  51. weiya says:

    ada tp org baru

    0

    0
  52. weiya says:

    baru join..boring

    0

    0
  53. Akak Leen says:

    sian…. x ckup kain….

    smlm baru jer tgk rancangan cindy jackson, wanita yg paling byk buat cosmetic surgery (Guinness World record)….hidung, breast, eyelid, permanent make-up untuk eyeliner, eyebrows, lip liner, lips & mcm2 lg… dh tu siap ckp knp perlu ubah 1 jer, sdgkn boleh ubah 10? adusss…..lantak dia la dia bkn org islam, itu smua bg dia adlh teknologi…tp kita yg islam ni sndiri mau ingat la……

    0

    0
  54. weiya says:

    kelate…mek klate tapi tgh merantau kat kl

    0

    0
    • petra@dubies says:

      sama kampung lak gan aku…

      boleh buat grup BN KELATE niiii…

      aku tanye kat atas ko jawap kat bawah… jauh p nyer

      0

      0
  55. weiya says:

    sebenarnya orang yg suka ubah2 ni tak yakin dgn diri sendiri jer….dah tak boleh nak kata apa sbb yang umo dah lanjut pun ramai tunjuk cth mcm tu

    0

    0
    • BumbleBee says:

      bukan takat x yakin…tapi malu dgn output hasil kombinasi benih sayang antara mak dan ayahnyer…tu sbb ubah tu..
      dah genetik muka bulat, hidung penyek, mata sepet tu dah la…kalo ori, standard tu walau macamanapun tetap lebeh…tak usah banggalaa dgn yg plastik…

      0

      0
  56. Zaza Muhammad says:

    Zahida ni klu wak amal leh puji, sorok2 je, smpi org pun tatau…. tp bab2 dressing nih aduhhhh sedey aaaa.. harap2 dia akan lebey alert pasti. jgn le terlalu kebaratan, kite kan org melayu (tau aa dia tu ade darah pakistan sket) tp tetap lahir dan bermastautin di bumi Malaysia, dan yg pasti dia muslim… syg tol org yg berhati baik budi cam dia terlebey camtu, semoga Allah terus bg hidayah kpdnye dan kpd kite semua so that x terbabas….. amin

    0

    0
  57. petra@dubies says:

    KAK NARA N ABG NARA XDER CTER BARU KER,,,

    BORING LE CTE NI JER

    0

    0
  58. weiya says:

    betul…buat amal jariah sembunyi dah bagus, tapi barang yg ptt sembunyi tu…sembunyilah kannnn jgn tunjuk, barang yang dah org tengok hari2 dah takder harga sebenarnya tapi orang yang susah nk tgk tu paling berharga

    0

    0
  59. petra@dubies says:

    u all p umah sebelah tau

    0

    0
  60. opieck says:

    see more..??
    click my name..!!

    0

    0
  61. bangiperdana says:

    ikut kolah zahida….nak bukak ape pun ..pas nie ape macam ..bukak seluar….best siut..aku dah tak dapat laama. nie…

    0

    0
  62. bangiperdana says:

    assukkkk

    0

    0
  63. yanz says:

    mmg cam bapuk..lawa lagi bapuk punyer…eeiii…seram nengok pasal dah ada ori gi tukar lak…apara..

    0

    0
  64. yula says:

    isk2…
    aku kesian dia xda duit yg ckup nak bl baju yg ckp kain
    pas ni mnta derma tuk bl baju ckp wet yer
    cam maknyah maaa.

    0

    0
  65. sal says:

    chef wan stim kt jantanz jer …

    0

    0
  66. lala says:

    tek suntik je 2…hehe

    0

    0
  67. aku says:

    hurm! klo org ade agama x kan nk pakai bj yg mcm tarzan tu… x ingat tuhan k? astagfirullah…. bile da ditimpa musibah baru nak ingat ALLAH……

    0

    0
  68. whoDer says:

    p/s sama2 la kita doakan zahida ni semoga memperolehi ‘nur’ agar dia insaf diatas khilaf yg telah dilakukan. kita pun kena le ingat-mengigati diantara satu sama lain agar sentiasa menjaga nama baik islam dan bangsa melayu. harap2 xle nntu dok nak pakai baju x cukup kain.

    0

    0
  69. acha says:

    ngeri mak nyah..!! auww.. terlampau besau sgt la..!!

    0

    0
  70. idadania says:

    baik tak payah pakai baju je kalau macam tu….

    0

    0
  71. iz says:

    hahah
    aku gelakkan aje :D

    0

    0
  72. jembalang says:

    AKU XPAHAM MALAYSIA NI TAU…KALO ARTIS LUAR NGARA NK DTG MSIA MCM2 SYARAT KENE…JGN SEKSI LA ADE TU SMP XLEH DTG SBB DORG SEXY SGT KT LUA SANE…TPI AKU RASA ARTIS MASIA APE KURGNYE..LAGI LA DLM MSIA..PAKAI BJU PUN KALO LEH XNK SBB PANAS KAN KAN..HAHAH MENTERI DILUAR SANE FIKIR2LAH YE…

    0

    0
  73. ahzamo says:

    separuh..nak terkuar dah..he..he..nak nenenn..

    0

    0
  74. LADY GAGA says:

    ANUGERAH ALLAH YG MENJADI MAHKOTA SEORG WANITA TELAH DI JAJA TAYANG OLEH MATA2 YG TAK SEPATUTNJYA @ X BERHAK DI TENGOK..

    SOKLAN AKU:-

    1) KENAPA ZAHIDA RAFIK BERIA NAK TUNJUK T***K “BUATAN”…BENDA TU BUKAN SEMULAJADI TAPI BUATAN??

    2) KESIAN “BAKAL SUAMI” DIA KERANA MEMILIKI “ISTERI” YG BUKAN “NATURAL BEAUTY”..1 MALAYSIA DH TAU DARI HUJUNG RAMBUT SAMPAI HUJUNG KAKI KECANTIKAN ZAHIDA RAFIK & GENG2 DIE SEMUA “PALSU” @ BUATAN MANUSIA BUKAN ANGUERAH ALLAH..

    UNTUK ZAHIDA RAFIK: INSAF2 LAH!!! AWAAK TU BUKAN MAKIN MUDA..KLU DAH KEREPOT @ KULIT BERKEDUT ITU ADALAH FITRAH MANUSIA..JGN MENYESAL SEBELUM TERLAMBAT…ALLAH ITU MAHA KAYA..

    0

    0
    • ladybird says:

      jwapan; 1. nak tiru org barat lah konon2nye. nak suh 1 mlysia nengok die pye kg x tahu lak beso mane die pye. 2; ade ke lelaki nak buat bini? dah 1mlysia nengok die pye….

      0

      0
      • jane says:

        1. kalau dia berdiri sama ratu2 pondan rasanya ratu pondan lagi cantik pada dia….tambah2 ratu pondan jepun yg menang pertandingan baru2 ni….

        2. lelaki yg nak buat bini macam ni adalah lelaki yg tak ada nilai……

        0

        0
  75. DATUK Y says:

    Tak herannnnn!!!!! TETEK PLASTIKKKKKKKKK!!!!!

    0

    0
  76. roy says:

    puting ke timbul tu?

    0

    0
  77. roy says:

    tetek die nnti cair la tu kene api..
    api neraka!!

    0

    0
  78. Azman Shah says:

    dia sengaja tunjuk sebb dia punya seksi…
    xpela sihat sebelum sakit…
    tua sebelum muda…

    0

    0
  79. julie says:

    huiyoo!!! kagom aku.. pe motif die ek.. msti proud gler…
    kire nk dpt top 1st kot.. antare era ngn umi msti die nye lg tip top.. pas ni leh ikot jejak geng die..tk dpt engku or dato’ dpt mat salleh pon ok what..

    0

    0
  80. julie says:

    bagoslah nara..dpt citer yg fresh2x..dulu aku tk lyn ngat artis m’sia ni.. more tu luar la..tp bile tngok artis m’sia pon skrang dah cm artis lua.. kene amek port gak ar..hehe..
    aku rase if artis2x ni bace comment kiteowng mst terase giler ek.. bkn pe, nk ckp kat dieowng..bkn owg luar yg tngok dieowng..owng m’sia gak.. yg minat kowang pon, owg m’sia gak.. so pk2 la yerk..berpade la.. mak kowang pon tak suke kowng cm ni.. balik kmpung pon, msti kowng tutup..

    0

    0
  81. julie says:

    n pada para2x produser tu n penerbit tu.. dah tngok comment2x kiteowng kt blog ni.. kowang judge la.. mane artis yg kiteowng pilih.. yg mjoriti kne kutok tu tk yahla ko amek blakon or else..dah kt cini pon kteowng tk lalu, lg la yg blakon kt tv tu..silap2 kiteowng tutup tv tu.. dari sini jek kite leh wat artis2 ni hormat peminat..

    0

    0
  82. syarul says:

    lawa gak,tapi cam palsu jer huhu

    0

    0
  83. ramly NS says:

    Ingat lawa la tu
    x ingat hukum Allah ke…
    ni Malaysia bkn Hollywood yg nk pkai mcm tu……….

    0

    0
  84. ramly NS says:

    rs lawa sgt la tu…pergh mcm kucing siam jer
    x ingat hukum Allah ker
    lupa diri dah artis M’sia ni
    ingat sini Msia bkn Hollywood….

    0

    0
  85. Mencelan says:

    perghh..mmg terbaik laa……kalo kene mata nenen dia tue…butaaaaaaaaa beb!!

    0

    0
  86. lanToK LeW says:

    macam maknyah pon ade….huhuhu….dulu cantik zahida nie…suke nengok dia….lepas cucuk….aku memang x suke laa…x cantik pon…lagi buruk adela….moga dia insaf….

    0

    0
  87. aggerrik says:

    dose mate ku

    0

    0
  88. leo says:

    tersemboi macam nak terkene muke chef wan dah…

    pundek!!!

    0

    0
  89. audralaila says:

    nak pancing dato,yb,tan sri,menteri,kerabat di raja atau sesiapa yg berdajat dan boleh buat dia tido diatas helaian ringgit yg melalaikan,,,,,,,dunia hanya pinjaman.nauzu”billah.

    0

    0
  90. serra says:

    eee..seksiiiiiiiiiiiii woooooooooooooo
    tp nmpk muka mcm pondan jerrrrrrrrrrrrrrrr….
    eeeeeeeeeeee….. x sesuaiiiiii la…….

    0

    0
  91. ladybird says:

    bertaubatlah…..kite nie hya sementara jer

    0

    0
  92. bahn says:

    alamak! besarnya PAPAYA tu?

    0

    0
  93. salma says:

    ciann……

    0

    0
  94. eizra says:

    murahnye…cian bakal suami ko…

    0

    0
  95. Apin Opin says:

    alamak…x malunya…ee dapat rasakan sakit ditoreh di akhirat nanti..

    0

    0
  96. pakwe macho says:

    wow seksinya dpt tngok free,mesti cantik kan biji dia tu..nak pegang bolrh huhuhu

    0

    0
  97. serai patah says:

    x malu kew dia pkai mcm 2?dia bangga la kot pkai mcm 2….teruknya……….

    0

    0
  98. eizra says:

    askom,hai……..petra..
    byk tol komen u…
    bgs2…

    0

    0
  99. mulutcapoi says:

    mcm sial ja..plastik sume…ranum bende..da telebih masak tuh…nk busuk dah

    0

    0
  100. mamamila says:

    Mengucap mama tgk.. mmg tak igt AKHIRAT kot.. Kalau tut tut ori x pe gak.. Mcm ada sesuatu lah.. Sape yg kawin dgn dia rugi coz satu malaya dh tgk.. EEEIIII Geli nya mama tgk….apalah perasaan mak dia tgk anak dia pakai camtu.. jantan2 yg bgmbr dgn dia mmg la seronok..Free je…

    0

    0
  101. pungkokbusuk says:

    emmmm..boleh tahan gak gebu..tapi nampak cam gemuk sikit.

    0

    0
  102. aku-biasa-jer says:

    sayang nyer tgk zahida nih.dulu cun jer.tp skrg dah cam rupa nyah jer.apa yg Allah ciptakan dah yg terbaek tuh.naperlah nak ditukarkan rupa yg dh cantik.pelik btol…

    0

    0
  103. Lisa says:

    Tu chef wan ke patung wax dia? Tiga2 gambar sama je rupa dia.

    0

    0
  104. klabu says:

    oh no my wife

    0

    0
  105. MEGAT says:

    KAT NERAKA NANTI…KO DEPAN SEKALI X PAYAH BEREBUT2…

    0

    0
  106. chickyhot@ says:

    wow!! giler…aku pon nak bedah gak ar..

    0

    0
  107. mazre26 says:

    Firman Allah Taala:

    “Katakanlah kepada orang laki-laki yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha mengetahui apa yang mereka perbuat”.

    (Al Quran Surah An Nur Ayat 30)

    0

    0
  108. kswdjs says:

    sexy 2 sexsy la jugak kalau kat padang mashar nant dah x dek dah seksi tuuuuuuuuuuuu

    0

    0
  109. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0

    0
  110. samudera biru says:

    Masyaallah..nmpak rambut selai pun dah tak trtanggung hukumannya di akhirat nti,inikan pulak dgn sengaja mempamerkan barang yg plg mengaibkan.“Perintahlah (wahai Muhammad) akan wanita Mukminin supaya mereka mengawasi “mereka” dan supaya mereka menjaga alat-alat kemain mereka dan aurat mereka. Dan tidak boleh mereka memperlihatkan aurat mereka kecuali aurat yang zahir (muka dan dua tapak tangan). Dan wajib mereka memakai tudung kepala serta menutupi bahagian dada mereka….”~surah al Nur ayat 31.

    0

    0