Written by AbangNara | July 6th, 2009

zaefrul dan isteri

Hohoho. Kami ingatkan si Zaefrul ini hanya beraksi mesra romantik bersama Nek Jah. Tapi rupanya dia memang seorang suami yang mesra. Beruntung betul isteri Zaefrul nie. Sentiasa berada dalam dakapan dan pelukan suaminya. Memang wajar dicontohi nie.

Buat mereka yang tak tahu, masa keluar gambar aksi terlampau Zaefrul bersama Azizah Mahzan, Zaefrul nie dah lama berkahwin dah. Jadi kemesraan dia dan Azizah Mahzan tue hanya seperti kasih seorang adik kepada akak.

Bila kami tengok balik gambar Zaefrul bersama isterinya, kesimpulan yang kami dapat buatkan ialah si Zaefrul nie memang lelaki yang tak malu nak tunjuk kasih sayangnya. Mungkin dah terlebih sangat sebab tue dia bagi skit kat Nek Jah. Hehehe.

Lelaki-lelaki di luar sana boleh lah jadikan teladan cara Zaefrul nie. Bukan apa, ramai di antara kita masa mengorat kalau boleh nak masuk tandas pun sekali, tapi bila dah kawin jalan jauh jarak sebatu ngan suami-isteri. Sepatutnya dah kawin lah kena bertambah mesra. Tak gitu?

Lagi gambar Zaefrul dan isteri dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

zaefrul dan isteri

zaefrul dan isteri

zaefrul dan isteri

zaefrul dan isteri

zaefrul dan isteri

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to (GAMBAR)Zaefrul Dan Isteri, Romantiknya!!!

  1. Jojio says:

    Betul ker nie…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      patutlah ambik nek jah gak..nek jah lg mantap…ekekeke

      0
      0
    • Jojio says:

      Besarrr wife dia…hihihi…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        cinta tanpa mengenal rupa….kehangatan terbina dimana2….

        bila nek jah kupandang, aku kian rebah, jatuh kecundang…

        awan biru berlabuh, mentari lenyap, aku kian buntu,

        dimana sebenarnya milik ht ini….

        (syair si pari2 jeprul…wakakakaka)

        0
        0
  2. DelimaSaraa says:

    semalam aku tgk briter kat TV3, pasal perlawanan SUAMI tarik ISTERI…kalau si zefrul ni masuk maunyer kalah dia tercorot kebelakang…..

    (patut ke aku berkata sedemikian ek, sory gang)

    0
    0
    • Jojio says:

      Selalunyer wife slim, si laki jer bear size…

      0
      0
    • ntah says:

      heh…ko rase ko tuh cantek sgt ke???????tgk la rupe ko nnti lg 10-20 thn…silap2 lg huduh dr ni…….sedar la diri dulu sblm mengutuk org..ko pun bukan lawa sgt…..

      0
      0
    • kila87 says:

      poyo glerr r ko ni delima..ko pn bkn cantik sgt,kurus kering je. suka t je kutuk bini org. kang laki ko cm king kong br pdan ngn muka ko! slp hari bln king kong g macho dr balak ko.sesuwaiii g2

      0
      0
  3. DelimaSaraa says:

    eeeeeeeee, geli aku tgk gbr kat dinding tu..ayat quran takdok ker???

    kalu tpt ni hotel, aku maafkan..kalu rumah, ntohler…

    0
    0
  4. aries_april says:

    pic ni time dia orng kat indon…
    sara…
    citer ni la yg aries story tdi…
    aries dh tngok….

    u all semua prsn x air kncing setan kat meja dia orng?
    dlu bkn zaf ada bt stetament kta dia x mnum er?

    0
    0
    • trAnsFormeRs says:

      x bek ko tuduh2 AA jgn2 air teh O kot…..

      0
      0
      • kipas-susah-mati-zaefrul says:

        la.. suke tuduh2 org la.. u pon kate diorng gi indon.. diorng makan style padang.. kalau style padang,mesti minum dengan air teh indonesia la sayang.. rasenya lain.. x mcm teh kite.. lagipon tu kan gelas baise jer.. harap maklum

        0
        0
    • nunu says:

      TAH !!! PE R KO,,,, MEN TUDUH2…

      0
      0
  5. puan rina says:

    a’ah.. saya pun perasan jgk….tak pelah… antara dia dan tuhan .biar je le….

    0
    0
  6. tED| says:

    besar selepas tawen kot! ekekekeke..
    harap2 lepas ni kalau ada terlebih kasih sayang tu.. curahlah pd yg septutnya dan yag hak.. bukan kpd yg bkn2! lala la

    0
    0
  7. aries_april says:

    tpi, napa lak hri tu nk mnipu….
    saja nk tduh si nek jijah tu…
    cian kat nenek trans…
    marah dia…
    klau sndr mnum…
    ngaku jer lah…
    bnyk arts cam gitu…
    orng biasa lgi bnyk..
    klau citer, xda sapa nk mrah…
    pling kuat orng ckp blkng n ngutuk ja
    :-) …
    coz kta yg mnum…
    sndri jwap ngan ALLAH la…
    ni dok + lgi dosa…

    0
    0
  8. eclipse says:

    chubby nya wit her hubby…

    0
    0
  9. aries_april says:

    ha…
    kat sni la eclipse…
    ckp nk 4low up aries…
    tggu2x, xda orng gak…
    nk rajuk la cam gini…

    0
    0
  10. aries_april says:

    zaf ni tnggi ya…
    mst time mda2x dlu model.

    0
    0
    • delimajelita says:

      eiii…binik dia ok la..ade rupa la jugak…tp zafrul ni cam lembik sket aahhh…erm…tak tegap sgt la

      0
      0
  11. aries_april says:

    ha…
    bini dia cntik…
    bdn brsi skit ja…
    klau krus mst cntik g.

    0
    0
    • eclipse says:

      tul tue…wpon chubby…tp air muka manis…

      0
      0
      • catalina says:

        x pe slimword ade dk pun london weight management …….. siap rm je mesti mau banyak , wife artis ni kena jaga penampilan sikit

        0
        0
  12. aries_april says:

    normally, orng lki mmg ska girl dia orng yg chubby skit…
    tul x?

    0
    0
    • eclipse says:

      yea ker?slalu nak yg slim…tp xde la slim sgt…maybe nak yg chubby sbb sdp nk bt bntl peluk…huhu..

      0
      0
      • catalina says:

        buat teddy bear he he he …

        0
        0
        • ONCET says:

          yang ni mmg betul…laki carik bini chubby, jadik sedap dipeluk…kihkihkih…(sedapkan ati aku nih)
          p/s : aku ni pun chubby…ibarat aku ibu jari, laki aku jari kelingking…huhuhu

          0
          0
  13. catalina says:

    wow respect la, walau wife dia ‘mantop’ dia ttp syg … at least x mcm artis lain dpt partner wife ‘huduh’ dok simpan kt rumah ja , x malu pun nk bw g melancong siap peluk2 lg ….

    0
    0
  14. pening says:

    Okayla tu..lg chubby bini dia dr nek jah tu…

    0
    0
  15. trAnsFormeRs says:

    pada aku paras rupa x penting jnji pandai amek hati dn pandai ikat perut aku yg sntiasa lapar ni………..
    he he he…………….

    0
    0
  16. kira-kira says:

    tol ker is3 dye 2??
    padan lar ngan abg z…
    hehe
    is3 lawo cam 2 pn g carik nek jah ag….

    0
    0
  17. aries_april says:

    tul ker trans…
    bkna trans nk cari cam nek jijah ker?
    :-)

    0
    0
  18. lilies says:

    aq rase wife die cntek ar dlu cuz try tgk face die..chinese look kn..cme after kawen kut bru naek tp pape pun xkesah lar…

    0
    0
  19. Zaza Muhammad says:

    beb,,,chubby tu slow aaa sket…. aku pun camtu aaa klu gegaambo ngan hubby, dia slim tinggi…aku? waaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  20. trAnsFormeRs says:

    bila aku tenung lama2 muka bini dia ada serupa cam sedara akulh plak…..
    he he he “KAK YAM bila kwin ngan zaef ni x jmput pun”…

    0
    0
  21. gypsy says:

    kan molek plok bini sndri..ni plok opah tuo..huduh!huhu

    0
    0
  22. alien87 says:

    kiutnya wife dia….bertuahnya wife dia dapat zafrul,,

    0
    0
  23. x-not-x says:

    no wonderla…

    0
    0
  24. zayn says:

    Patutlah Nek Jah jadi pilihan popular si mamat ni, bini dia dah tak larat nak peluk. Besar sangat….. Rezeki kaulah, Zeifrul….!

    0
    0
  25. hello says:

    ni bukan chubby, tapi obese nih.. skali tengok ada macam istri najib versi muda dan semulajadi.. agak ekstrim jugakla.. yg sorang kurus kering yg lagi sorang ermm….

    0
    0
  26. BAMBAM says:

    bini dier kene masuk the biggest loser…

    suami bukan main maintain body…

    isterinyer bukan main big.. dok atas peha suami.. mau patah nanti…

    ape2 pown muker isterinyer mmg sweett.. cute..

    0
    0
  27. julie says:

    wah..nice husband.. but, de lagi ke laki yg romantik2 ni pas kawen..tinggal Zeifru je kot..hehe.. laki skrng wat kesah tk kesah jerk..

    0
    0
  28. syasya says:

    biarlah… ni kan isteri dia!!! Azizah Mahzan tu dia buat untuk geli2 je…. heheheh!!! kesian…

    0
    0
  29. Wow, this is very interesting to read. Have you ever considered submitting articles to magazines?

    0
    0
  30. porno izle says:

    This is a good piece of content, I was wondering if I could use this blog on my website, I will link it back to your website though. If this is a problem please let me know and I will take it down right away.

    0
    0
  31. Hi, maybe i’m being a off topic here, but I was browsing your site and it looks exceptional. I’m writing a blog and trying to make it look neat, but everytime I touch it I mess something up. Did you design the blog yourself? Could someone with little experience do it, and add updates without messing it up? Anyways, good information on here, very informative.

    0
    0
  32. Hello, really like the layout of your site. Would you mind telling me what theme you are using? I’m new to this and I’m hoping to get mine looking anywhere near as smart as yours. Thanks a lot.

    0
    0
  33. Really don’t just everyone of you take pleasure in the content these? Its unbelievably awesome and also great.

    0
    0
  34. I do not even know how I finished up here, however I thought this publish was once good. I don’t recognize who you are however definitely you are going to a famous blogger when you are not already ;) Cheers!

    0
    0
  35. learn to dj says:

    Hello. I needed to ask some thing…is this a wordpress web site as we are thinking about moving over to WP. Additionally did you make this design all by yourself? Appreciate it.

    0
    0
  36. I’m still learning from you, while I’m improving myself. I definitely liked reading everything that is posted on your site.Keep the stories coming. I enjoyed it!

    0
    0