Written by AbangNara | December 1st, 2009

islamic fashion festival

Ingat lagi tak tetiba ari tue ada gambar Zahida Rafik buang tabiat pakai tudung? Rupa-rupanya time tue ada event Islamic Fashion Festival. Ramai artis-artis pompuan yang datang bergaya sebagai seorang muslimah kat event tue. Ada Camelia, ada Ekin, ada Aein dan ada Dilla (gambar kat atas tue).

Tapi bagi kami yang paling hot tetaplah Wardina. Memang gaya muslimah sejati. Sejuk mata memandang. Dan sebenarnya kami nak menyatakan rasa hormat kami kepada Zahida Rafik yang sanggup datang bertudung untuk menghormati majlis. Ada jugak artis-artis lain yang pemakaian agak kureng untuk majlis nie.

Lagi gambar Wardina dan artis-artis lain di Islamic Fashion Festival dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

Baca Yang Ini Pulak:-

229 responses to (GAMBAR)Wardina Dan Artis-Artis Lain Di Islamic Fashion Festival

  1. petra@dubies says:

    1

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. yula says:

    2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. hantupensil says:

    2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. hantupensil says:

    gambo first skali mmg xleh bla..
    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. yula says:

    ko 3 la antu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Penari Poco2 says:

    cantik2 lar pakaian diorg…
    aku suke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. scorpion cat says:

    comelnyer wardina, fifi pon same..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. scorpioncat says:

    tomeynyer……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. yula says:

    antu ni ilang lak
    antu o antu
    violet de tak ari ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. jonkerwalk says:

    lawo kalo pkai tdung cm ni…tp plg cun mmg le wardina!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. puteriaquarius81 says:

    cntiknya wardina…
    lor, camelia guna kain alas meja aq ker.. pulang balik!.. huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      lor dia curik kain alas meja ko ke..
      huhuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      PUT aku rindu kat ko….
      lama ko xmasuk…
      xder kawan yang nama sama gan aku kat cni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        yela antu.. pkai plak cenggitu, huhu sodih den tgk..
        hohoho yeke rindu pet.. bz kit lar.. x smpt drop komen.
        dnt worry even aq x komen, tp aq sntiasa amik perkembangan korg.. ewah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. aries_april says:

    korang..
    klau weya msuk…
    srh dia add aries ya?

    da hal skit nk ckp…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. julya215 says:

    handbag nk same…pas2 tayang,,,huhuhu nth ap2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. yula says:

    musan la
    tv pon katun ja

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Apin Opin says:

    wardina jugak yang paling cun!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. petra@dubies says:

    yang paling hanjing kat ctu x pakai tudung…..

    oarang kalo masuk kandang kambing tau lembu pandai le buat mcm dorang….

    ni x dia buat gak pangai dia….

    sekali sekala kita kener gak buat hipork….pakai tudung jap pun xper

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurosaki says:

      tah cm aq ni hah…
      huhu trpkse…tpi ok jer..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        HUHU NAK BUAT MCM MANER KAN…. NI XPANDAI TOL….
        KALO DAH JADI ARTIS XDER PENDIDIKAN TINGGI MEMANG CAM 2 LAK…. TAMBAH LAK NAK IKUT KEPALA SENDIRI BELAGAK,RIAK TAKBOR BONGKAK….

        LAMA2 MEMANG JADI BODOH LER

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. yula says:

    weh asal ym aku xleh on ni
    masuk paswod xleh hangin toi la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. scorpioncat says:

    mak oii..ngantuk la pulak…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. scorpioncat says:

    tu la pasal…kalao bole tido, lame dah..ni keje belambak, tapi time ni saham malas tu melambung tinggi…so lepak jap..ehehehehe………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. hothotheat says:

    cool gle wrdina..
    ha3..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. petra@dubies says:

    ofice aku ader kejer kosong… sapa nak kejer…
    tp untuk laki jer…
    n kener kejer kat janda baik….

    hehehehe…. jaga ikan keli

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. awekcun says:

    WAHHH…
    LAWANYA AKAK AKU NIE..
    COMEY SUNGGH..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. anNeDeSiLva says:

    eleh..
    pet sume org dia nk rinduu,,,,….
    korg pengkomen2 kipas susah mati BN..
    ada dapat email anne x???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. anNeDeSiLva says:

    mana miza..put sume eh??lama tak nampak..
    dorg dok FB dh takmo dtg sni ke??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. anNeDeSiLva says:

    ?????????????????????????????????????????????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. anNeDeSiLva says:

    dh hilang semua??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. yula says:

    i think ann
    mcm xdapat p je gatring tu
    coz yula kene blik kg ujung bln 12 mybe smpai awl
    bln1.nak uruskan borang kawen la
    yula nak p jmpe kowang
    nnti yula adjus mcm mn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. EclipsE says:

    aein dgn v shanti tue sm lak bag dorg kn?
    dua2 nak menayang LV…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. kurosaki says:

    bkan kaya la tpi kayap…
    haha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurosaki says:

      tpi stahu aq mawi tu mner kyer…
      4 taun bru dpat royalti tu pun cput jer…
      plek gak….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      kurap le

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hothotheat says:

        ko lg td kurap..
        nape ko ade kurap ka..
        heheh..
        eh poco2 mne

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        kawan aku kejer mstro, dia cakap mawi sekarang xder pendapatan orang dah xambik dia buat pesembahan dah…

        masa minggu setiausaha tahun ni dia punyer pesembahan x lebih dari 10 meja je laku,,,,,

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          poco dah p buat kek lapis

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurosaki says:

          yeker..
          ko ni smue kwan ad..
          ad mastro la..
          dlm astro la..
          cm nk bnkrup jer mawi ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          kawan aku 2 kejer sebagai pengurus arts kat mstro,,,,
          dia le yang cter,,,,

          siap ckp stacy paling mahal orng bayar 3k jer,,,,,
          kecian kan….

          n orang xnak ambik stacy buat ape2 pesembahan sebab x tahan gan bapak dia…. bapak dia suka mintak duit dulu…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurosaki says:

          oh… yeker..
          cm lbih sdu dri kuah lak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          x tau le dorang yang bagi tau gan aku….
          n bapk dia kaki botol mabuk2 n maki2 orang….kalo x nak ikut ckap dia…….

          tp aku xtau tol ke x….

          orang2 yang cter kan

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurosaki says:

          besa la.. dye bkan islam pun..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yula says:

          cite lagi pet

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          NANT PETANG AKU CTER LAGI

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. yula says:

    nak tanye kowang
    mcm mn nak ubatkan org yg kene manterem nih
    yg kene ni dah teruk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. kurosaki says:

    pet ko nk ori cm FG tu
    nk bhgian mne ori..
    huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. kurosaki says:

    ala azean tu bkan pkir pun jauh2 pun…
    dye x pkir pun psal sket2 ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. BumbleBee says:

    handbag aen ngan minah sebelah dier dlm gmbr yg last reramai tu sama laa plak. sponsor jugak ke ape? haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yula says:

      hari tu aku g jln the curve terserempak la ngan 2 kor kmbar tu
      galas handbag LV gak tp yg len bnyak toi duit dorang bl LV kalu ori mau ribu2 kalu ribu malaysia mhal la
      tp kalu ribu bandung tu murah la
      hahahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. pza says:

    masing-masing muka tepong gomak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. petra@dubies says:

    OK LER U ALLL NAK P MAKAN DULU PETANG JUPER LAGI

    YULA KALO NAK TANYER PE2 NANT PETANG EK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. petra@dubies says:

    ok lah juper petang nant

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. anNeDeSiLva says:

    ………………………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Choqs says:

    sape nama yg pkai baju putih bunga hitam tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. petra@dubies says:

    U ALLL……. JASMIN HAMID 2 ANK HAMID GURGA KER

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Choqs says:

    hi guys..i ada cite br la pasai pasha sando..tp xtau betoi ke x..hoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. hamba Allah says:

    sesuai sangat la majlis ni di nama islamic ‘fashion’ sbb memakai tudung krn fesyen semata2, dada terpampang, takat menutup rambut shj belum boleh dikira menutup aurat. Kalau muslimah sejati, tak mungkin dedah bentuk dada utk tontonan umum. maksudnya belum boleh masuk kategori muslimah sejati lagi la tu. Yg muslimah sejati ialah wardina sewaktu mula memakai tudung dulu, atau ogy sewaktu mula memakai tudung. Sekarang wardina mahupun ogy dll bukan lagi muslimah sejati, setakat melayu sejati boleh la kot. Itu pun kalau layak la sbb ada yg kacukan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. http//www. says:

    agak comey mereka berfesyen…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. lanToK LeW says:

    comel nye wardina….cantik n masih mantain cun lagi walaupun da ade anak 3…yg camelia tu klakar giler siot…hahahahha…tok ti unyer selendang tahan lagi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ayumi... says:

    bleh plak ekin,ain & wife eizlan yusof pakai bawak handbag same…:D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Wallah says:

    semua cun cun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. sofia says:

    Cantik…..fashion islamic yg tercantik sebenarnye dlm dunia fashion nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. norj says:

    camelia pun ada? x sesuwaaiii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. norj says:

    yg sorang tu nape x bertudung…letak selendang pun dah kira ok dah…iskkk..buat rosak majlis jer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. putput says:

    cntik2nye diorg pki tudung…
    sjk prt ibu mngandung…
    heeeeee..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Pak Tam says:

    pergh….cun2 belaka..geram pulak tgk sorang2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. xley bla.. says:

    muka ekin kalo tgk dr tepi nmpk cm bulan sabit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0