Written by AbangNara | June 10th, 2009

vie zaara

Kalau korang rasa gambar Vie Zaara, anak Eizlan Yusof yang kitaorang share dulu dah cute tahap Hagemaru, ini ada lagi gambar-gambar Vie Zaara yang super duper cute.

Semua gambar-gambar nie bini Eizlan letak kat facebook dia. Kami just ambik dan sharekan untuk tatapan anda semua. Sumpah rasa nak kawin dan nak wat anak cepat-cepat lepas tengok gambar Vie Zaara nie.

Lagi gambar Vie Zaara, anak Eizlan Yusof dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

vie zaara

vie zaara

vie zaara

vie zaara

vie zaara

vie zaara

vie zaara

160 responses to (LAGI GAMBAR)Vie Zaara, Anak Eizlan Yusof

  1. Darkshed says:

    i’m first?

  2. glory...glory man utd says:

    COMEYYYYYYYYYYYYY BANGAT………..
    geram nye tgk anak eizlan nie.
    jadila anak yang solehah.insyaALLAH……………

  3. glory...glory man utd says:

    assalamualaikum……………
    selamat pagi semua.moga kalian semua sihat dan ceria hari ini.moga hari ini lebih baik dari semalam.
    insyaALLAH……………..
    sape yang lom b’fast???jom kita g b’fast dulu nak………

  4. boleh blaaaa says:

    boringlah la lau balik2 gambar anak eizlan je yang kene kuarkan,bagilah plak gambar anak erra.comey lagi anak erra.

    • iu says:

      vie zaara lg cute dari aleesya..tgk ar mommy n daddy zaara…errra n imran kan biasa2 jek

      • eclipse says:

        dua2 dh mcm nama anak buah aku daa….
        baby klu kecil dia cntek…dh bsr msti kureng…slalu aku tgk mcm tue…

      • boleh blaaaa says:

        anak era lg cutelah…boring dah tgk c vie zaraa ni.asyik2 muka budak ni je.

        • eclipse says:

          tgk muka bdk aku xpenah boring…tp klu tgk muka org dewasa…byk x lak kuar…myampah aku…huhu…

      • selamat says:

        hooo… anak erra fazira chumellll bangat2 dgn badan semangat putih melepak dan manis ting2 mcm erra n mata bulat ripit cam mata erra tuh. swweeettt bangat. tgkla, erra fazira yg cun melecun cute tuh sepanjang masa, muka vie ni nampak jauh lebih matang dr erra n kadand2 nampak cam late 30 or awal 40. n engku emran is handsome man laaa, ciri-ciri lelaki idaman aku. eizlan pun menarik gak but not my type.

    • joanna says:

      YA ALLAH comel sangatlah vie zaara nie…anak saya pun tak comel cam nie biar pun laki saya org itali,,nanti anak kedua pasti gambar vie zaara yg harus dilekat d perut dari sebulan sampai nak beranak bila nak mandi je buka.heheh…BOLEH BLAAAA tak bagus tau engkau kata cam 2…kalau dah boring jgnlah tgk gambar zaara pahal kau nak ckp cam 2 aku tau lah kau tak comel cam zaara…anak engkau pun kita tak tau comel cam mana kan…lain kali fikir dulu sebelum comment yee…mungkin anak erra blm ada ada rezeki…dan kan erra tak nak tayangkan anak dia..kak vie pun n abg eizlan pun cam 2 juga tak nak tayangkan tapi gambar nie diculik…..anak kak erra bknnyee tak comel pun comel tapi sorry 2 say this joanna lebih suka zaaralah…zaara comel sgt dari sesiapa pun tgklah mak n bapa dia sama2 cantik n hensem….vie zaara wish me luck k untuk dpt baby cam zaara blh..hehehe…

      • joanna says:

        oooyah…satu lagi kalau tak gambar vie zaara nak letak gambar sape lagi gambar kau…????kalau gmr kau sape yg nak view tak glamourlahh….vie zaara nie artis baby pujaan hati SAYA so sape yg nak kurang ajar ckp si vie zaara jumpa comment saya dulu ehh…dan jaga mulut 2 baik2 yee…

        • joanna says:

          VIE ZAARA U A DA ONLY ONE IN MY HEART!!!!4 jenny my daughter jgn jealous ok mammy stiil love u always n 4 ever baby…

  5. eclipse says:

    wsalam….
    nak blanja ker?hehehe…

  6. aries_april says:

    mmg cmel…
    wife dia pn cntk gak…

    dia mmg orng shah alam…
    jalan kebun…
    nnt stay ngan GF dia pnya mmber…

  7. Darkshed says:

    x jugak eclipse..aku msa kecik comel..tpi bila besar hensem…mcm na tuh?

  8. boleh blaaaa says:

    a’ah..masa baby bukan main lg comey,,,,,,,tapi bila dah besar macam………

    • eclipse says:

      xksh la muka cntik or x…hensem or x…yg penting pngai dn hati budi cntek…automaticly terserlah sume tue…dr yg xcntek pon nmpk cntek…

  9. aries_april says:

    mcam memey ker boleh bla?
    :-)

  10. Darkshed says:

    hehe….gurau2 ja..aku macho la..hehe..

  11. Darkshed says:

    hehe..insaf2…

  12. jerneh says:

    salam.. hi aries.. eclipse.. dark.. and lelain.. hehe.
    comel2 mcm gua masa kecik..

  13. aries_april says:

    smua cptaan allah cntik…
    trmsuk kta…
    :-)

    eclipse stay ngan fmly ker?
    tng eclipse mmg orng S/A ker?
    dia tngl kat ner?

    • eclipse says:

      aah…tgl dgn family…xpnh bpisah since lahir lg…anak mak…hehe…tng bkn org shah alm…dia keje jer kat s.alam…

  14. Darkshed says:

    iskk…aku nak citer menatang pa…

  15. aries_april says:

    salam blik jerneh…
    dh b/fast?

    • jerneh says:

      areis kawu x mo belanja aku kah?
      hehe..
      udah makan minum sj.

      yg aku tau dulu ada pelakon nama zara ibrahim.
      tp mukan isteri raja muda perak yer..

      • DelimaSaraa says:

        jerneh…ko ni orang dari indonesia ker??dari ts aku dok tgk gaya bahasa ko cam dari sana jer…

        peapun, menggu lepas aku g negara ko…aku balik malaysia, aku rasakan yang negara malaysia sgt sepi sebab masa kat indon bising dalam segala hal…

        • jerneh says:

          aq org mesia la tp duk kat negera malibu.. :-P wakaka

          sara: kawu mau bising di mesai ni kawu
          ada satu tempat KALABU MALAMI aq pasti, bukan takat bising..
          riuh-tinggi (asik rendah jer), tungang-langgang lagi
          dgn segala bagai aksi kawu leh dpt.. hehe

        • DelimaSaraa says:

          aku tak phm ar bahasa ko…masa cekgu BM ngajor aku dulu, tak pernah pulak dia ajar ayat2 mcam ko guna….

          saraa : kepala pusing..ting tong….kebaboooo

        • cutie says:

          betolla, si jerneh ni org indon gamaknya, kalo tak pun mungkin org pedalaman sabah or s’wak… slang dia tak paham langsung…

  16. DelimaSaraa says:

    apa maksud nama anak dia ek???Vie Zaara

    saraa : teringat sepupu saraa, nama anak dia : naufal ul kail bin XXXX…last2 aku panggil tau fu fa….hehehe
    maksud nama naufal tu = penderma yang apa ntah, dh lupa dah….

  17. bahulu hangit says:

    tomei nyer ank die…tp ank buah aku pon tomei gak..sbb mak sedara die ni cute..ari2 aku lgkh blkg akak aku time ngandung…biar kenan…

    • DelimaSaraa says:

      teori betul ke tak betul ni ????

      saraa : rugi lah rasa plak bila tak langkah belakang kakak aku..anak dia comey gilerrrr….

      • bahulu hangit says:

        betol la teori ni…nnt kotry bt kt ank buah ko…xpon ko bt kt ank ko nnt

        • DelimaSaraa says:

          nanti ar…aku nak tgu siti nurliza mengandung aku nak langkah belakang dia….

          kang anak aku kuar ada misai lah plak ……..trang tang tang…..

      • bahulu hangit says:

        betol la teori aku ni…nnti sara try buat kt ank buah sara kalo akak sara ngandung…xpon sara bt kt ank sara jela bg comei…tp pastikan bapak nyer ensem…baru teori menjadi

        • DelimaSaraa says:

          bahulu..koi carikan aku mamat ensem ek…aku nak anak aku comei lote….kakak aku tu dh tk mengandung lagi…nak kena tunggu dia ngandung dulu lar baru aku boleh langkahhh….

        • DelimaSaraa says:

          bahulu..ko gi tgk kat page malek noor sat…puteri kenyalang kim salam kat ko….sian ko…

  18. aries_april says:

    mksud 2 xthu la…
    tpi mmg ada mksd la…
    coz kat rmah aries pn ada orng yg nma cam 2 gak…
    kak 2, ank2x dia smua ada mksd.
    smua dia plih dla bka 1001 nma…

    • DelimaSaraa says:

      janji ada maksud…sebab panggilan nama kan…macam nama saraa dh diupdate..ikut kitab sebanar nama yg ada maksud = sharah…hahahaha..aku plak gi tukar saraa….gaya permaisuri perak lah pulak = zara

      • bahulu hangit says:

        ape maksud name bahulu…zainab

        • DelimaSaraa says:

          kih kih..aku tak tau lor bahulu…sebab nama2 kita, kena pastikan maksud tau..aku sarankan ko cek nama ko..tp zainab maksud elok..jangan maimunah…

  19. nenek kebayan says:

    herm..bukan senang nak tengok anak erra ngan emran..huhuu.anak primadona malaysia~

  20. aries_april says:

    nnk kbyn apa story?
    mnaq dtng ank erra pla ni?
    :-)

  21. Zaza Muhammad says:

    hmm… pasni pakat letak gegmbr ank2 atau ank2 buah aaa plak… sronok ank artis ni… kecik2 dah glamer. ank erra plak dah siap ade program realiti sendri..

    • DelimaSaraa says:

      a-a, kak nara buatlah satu page anak saper plg comei…aku tak masuk lah pertandingan tu sebab anak aku tak wujud lagi kat dunia ni.hehe

      • eclipse says:

        klu menang dpt duit x?hehehe…aku pon nak join gak…aku ltk pic ank kucing jer la…huhuhu…

      • eclipse says:

        saraa aku ingatkan ko dh kawen…hehehe…

        • DelimaSaraa says:

          kih kih kih….aku jer dok berhabis duit gi majlis kawen orang..bilalah aku nak merasa jari aku ni berinai???seumur hdp aku tak pernah berinai..cian aku….

          saraa : nanti aku kawen (ntah laaaaaaaaaaa bilerrr), korang dtg ek….

        • eclipse says:

          mst dtg klu djmpt la…
          ape ssh…xpyh tgu time nak kawen pki inai…hari biase bleh ape??huhuhu…

        • DelimaSaraa says:

          kan….jap ar aku nak gi kedai, nak gi berinai..hahahaha….

  22. aries_april says:

    tul ke kak zaza?
    tv mna?
    aries dh lma xtngok tv…
    bz mmnjng.

  23. aries_april says:

    eclipse p mn tdi…
    mcm chipsmore la…
    :-)

    • eclipse says:

      mgular…hahaha…eclipse tgh transfer kan pic td…dr camera kat pc…tue yg hlg jap…
      x bz ker ari ney aries?

  24. aries_april says:

    bz jga…
    tpi ni kn mggu last…
    nk chat ngan kwan2x kjb…
    nnt tmpt krja bru enth2x ada net @ x?
    klau ada pn, dpt mcm boss aries xpa ar…
    nk bt per pn xpa.

  25. aries_april says:

    bz jg…
    tpi ni kan mggu last…
    nk chat jab ngan kwan2x…
    ksi hlng rndu…
    next week xleh bt cam ni dh…

    bt 7…
    area jln kebun jg.

  26. aries_april says:

    ah2x…
    klau nk net2x pn…
    kna tggu weekend la…
    borrow my BF laptop…
    hr lain dia krja…
    mmg ssh nk jmpa…

  27. mokcik says:

    comelnya anak Eizlan..kuci kuci..

  28. aries_april says:

    aries just working as cleaner…
    cam na nk krja offc lak?
    :-)

    lain ler kwn2x kta…
    smua krj offc.
    eclipse pn sma gak.

  29. aries_april says:

    tul ler….
    klau xkrja cleaner pn,
    still cannot lwan u all…

    • eclipse says:

      ala aries…eclipse pon keje biase jer…gaji rm500 jer…

      • DelimaSaraa says:

        alaa knapa nak sibuk2 pasal gaji ni..jangan lah malu2…saraa gaji hanya singgik jer utk 3 hari..sebab tu tak kawin2 sampai skrang…tak dok duit…hukaloh cian kat diri sendiri

  30. aries_april says:

    sara ever kuli orng…
    gji bribu2x….
    krta bsar…
    mna sma ngan aries…
    ape pn xda.

    • DelimaSaraa says:

      hahaha–gaji aku memang beribu2..tolak jer hutang itu ini tinggal 30 sen..kat bank kan semua duit saraa, tp tolak duit orang jer tinggal 50 sen….hahaha…

      aku selalu miting KL…nanti kita buat exit conference utk BN ek…boleh bergosip dgn lebih mantap

  31. aries_april says:

    amboi eclipse ,
    klau 500…
    e2 hbis ltak mnyak jer la….

    • DelimaSaraa says:

      500 US bukan RM….MANTAP beb

    • eclipse says:

      500 tue pon tlk htg…tgl rm27.40 jo…azab…

      • jed hijau says:

        sapa nak keje ngan akuuuuuu..??????? angkat tangannnn…

        • DelimaSaraa says:

          aku buah delima..tak dek tgn..pucuk daun ngan batang pokok ada lar….boleh join tak???

        • jed hijau says:

          habis cam ne nak buat keje????……tak pelah join je dulu……nanti aku pikirkan nak letak kat mana….

        • DelimaSaraa says:

          okey…aku nak gaji 17 ribu ek…aku bukan jenis demand2 ni…kerja aku tak kesah..janji ada bilik, kusi kulit musing2 ngan ada tea lady…tu jer…hehehe

        • jed hijau says:

          boleh je…kalau setakat 17 ribu rupiah apa salahnye….KHA…KHA…KHA…

          kirim salam kat aries ngan eclipse…bye…jumpe lagi…

  32. aries_april says:

    stuju aja…
    aries bla2x pn leh…

    tpi KL jauh la…
    jmpa kat tmpat aries n eclipse …
    sara gji mhal…
    naik keta bsar…
    drive dtng tmpt kmi la…

    • DelimaSaraa says:

      hahaha…sekarang ni saraa dh tk guna driver sgt..sebab pekeliling dah kuar kena berjimat..amik teksi jer oastu claim…kecian..nak buat macamana kerja gomeng kan???

      jom2 kita buat tp baik buat kat umah kwn2 kita yg nak kawin..free makan dan minum..wakakaka

      • eclipse says:

        sp kwn2 kite yg nak kawen tue?huhu….

        • DelimaSaraa says:

          nanti kita sunget kak nara buat page utk dftar sesaper nak kawen….jimat makan dan minum.kah kah kah….ikut pekeliling berjimat

          saraa : SAYA YANG MENURUT PERINTAH (tema masa sign surat2 kerajaa)

      • eclipse says:

        saraa ko keje gomen rekemen la aku…ade job ksg x?cleaner pon blehla…

        • DelimaSaraa says:

          no problem..nanti aku cakap..masalahnyer aku kerja ngan state kedah..kena anak negeri jer lar..aku jer orang luar yang rezeki kat state kedah..alhamdulilah

  33. aries_april says:

    klau us skrng 3. something…
    kra byk jga la..
    aries ja yg xleh lwan u all.

    • eclipse says:

      ala…kite sume sm jer…eclipse org ssh la…umah parents pon nak runtuh…yela…atap nipah jer…tue yg xkawen2 smpi skrg…nk tgu yg kaya mcm dato k…xpun sultn brunei…muahahaha…

      • DelimaSaraa says:

        mesti kalu eclipse letak kat blog, ada pengarah drama nak sewa rumah tuu utk buat filem..mana dh nak cari zaman skrang ni rumah atap nipah wok….

        saraa : umah saraa belum pikir lagi atap sebab dok menyewa lagi buat masa ni

        • eclipse says:

          umah aku tue x leh nek rermi…runtuh nti aku nak tdo kt mn?huhuhu…

        • DelimaSaraa says:

          ko dpt duit bayaran tu ko baiki lah balik…glamor aper umah masuk drama TV…

          sebenarnya aku ada cita2 nak jadi pembaca briter, bilalah aku nak jadi ni…hehehe (cita2 besar jer aku ni)

  34. cancincau says:

    Lawanya vie shanti tu…patut la eizlan terpikat.anak nya comeii…

  35. aries_april says:

    eclipse xpa la gna atp nipah…
    aries kat png ni..
    gn atas daun mengkuang ja…
    lgi ssh…

    sara tnya sapa yg nk khwn?
    tntu la eclipse dl…
    dia dh gtal lbih tu….

    • DelimaSaraa says:

      lagi senang kita gi serang rumah dia….

      eclipse, ko buat makanan utk tetamu lebihkan sikit, kami nak dtg serang…

      • eclipse says:

        aku kawen nikah jer…mkn2 xde…aku org ssh…mn mampu nak bt mkn2 ney…korang mkn ati jer la…muahahaha…

    • eclipse says:

      ade ker aries ckap aku gtl saraa…huhu..
      klu gtl abis spm dh kawen…ney umur dh nk msk 28 pon xkawen2 lg…

      • DelimaSaraa says:

        alaaa..plg gatak kat sini si monara tuuuu (bini TT) yg tu dalam kategori gatal kot…hehehe..sebab aksi ambik gbr cam tak cukup akal ..n kawin awal

  36. aries_april says:

    sara kat kedah kat ner?
    dkat sngat la ngan kg aries…

    sara…
    xkan utk eclipse ja?
    aries pn nk gak kja gomen.
    eclipse dh nk ambil job aries….
    sara bgi ja kat aries krja tkan kbun…
    rmah nk tnggl ngan sara…
    leh free…
    sara gj mhl..
    tlng support kwn2x yg ssh…
    tul x?

    • DelimaSaraa says:

      kah kah kah..kecian plak aku nengok ko jd tukang kebun..hbslah tgn ko nantiiii…hahaha..aku nama jer dok kedah..2 hari semalam kat batu feringgi…best giler…

      aku sugest kekangwan yang nak dpt anak mcm anak ezlan ni pergilah kat batu feringgi..honeymoon..best sgt..

      aku ada meeting kat paradise sandy beach resort..memang best..(mcm promoter lah plak))

    • eclipse says:

      tul tue…saraa aku nak kawen…duit xde…pinjam kat ko bleh?nk pinjam kt ahlong nti dia kurung aku dlm pnjara…huhuhu…

      • DelimaSaraa says:

        meh lah pinjam ngan akuuuu..duit aku berlambak..tp takut tak laku jer kat kedai..sebab duit aku tu takdek tandatangan zetty..semua aku sign sendiri…

  37. aries_april says:

    aries tau…
    aries pn sllu p hotel syurga tu…
    mmg best….

    bt per sllu g B/Fgi?

  38. aries_april says:

    x per eclipse , nnt aries ddk shah alam…
    aries nk blik pg, aries bwa la eclipse p sni..
    eclipse dh prnh dtg png?

    • eclipse says:

      penah dh…last year jer 2x…g holiday n knduri kawen…
      tp klu nk ajak lg…eclipse rela jer…hahaha…

  39. aries_april says:

    jerneh mna ar?
    aries bru trbaca soalan dia tnya aries tdi….

    aries pnya rmah, aries xthu la apa nma tmpt dia…
    coz BF aries yg cri kan…
    sbtu ni bru nk g sna…

    BF aries ddk kat jlan kbun area msjid jg la…
    klau jerneh thu area 2, jerneh mst knl BF aries…
    dia femes la ja ngan geng ats bkit crew dia…

  40. aries_april says:

    amboi…
    nk bt rmah n kawen xda dt…
    p holiday bnyak pla ya dt eclipse ?

    • eclipse says:

      hehe…kantoi daa….huhu…
      kawen klu tng bleh sponsor sume…kawenla eclipse thn ney…klu xde…kem slm jer lah…muahahaha…

  41. aries_april says:

    nk nma pnjg @ pndek?

  42. aries_april says:

    ada jdoh xkmna…
    pas ni aries kna pnggl kak eclipse la…
    xleh pnggl eclipse dh…
    mklum la…
    aries ni kn mda n lawa lgi…
    (prsa n aries….)
    hahahaha

  43. aries_april says:

    pling otai…
    apek la…

  44. aries_april says:

    tpi…
    apek ni mlyu…

  45. lilies says:

    wah cm iras suri cruise lar..lilies ske sgt tgk muka suri..la niyh de lak baby cute malaysian version yg mmg chumey sgt2..name pon best jer..=)

  46. flowerHoRn says:

    eee….comeynya geram plak ngok klau dpt aku cubit2 pipi dia yg gebu 2 he he he…mak dia cantik,ayh plak handsome no wonder ar ank dia secomel ni…bg aku xkan prnah jemu klau ngok muka baby comey hari2…

  47. jed hijau says:

    ala tanja..tanja…tanjaaaa…
    ala tayang..tayang..tayangggggg…
    ala kintan..kintan..kintannnn…
    ala keleh…keleh..kelehhhh….

    cayang cikit…..
    uuummmmmpppp…..cayang mak long diaaa……
    (kat atas tu lagu rasmi setiap kali jumpe anak2 buah aku..)

    anak buah aku mesti macam lipas kudung kalau nampak aku datang….nak lari mana pun tak tahu…habis pipi dia aku cium….KHA…KHA…KHA…

  48. adiq_amy says:

    tingin nk de baby sendiri………

    • DelimaSaraa says:

      ingat pesanan bahulu hangit..langkah sesaper yg dh dpt anak comey untuk ank ko nanti comey lote….aku akan ingat petua ni…siap kornag yang ada anak comey, aku nak langkah..wakakaka

  49. kmyk_maniax says:

    comel tak hengat~~~
    waaaa bila la nk dpt anak sendiri ni… huuuuu

  50. uwais says:

    comel….baby sabah..hheheh…semoga bahagia…

  51. yana yana says:

    tgk le sama papa ngan mama dia ..hurm..nak kawen………~

  52. syasya says:

    Bertuahnye Eizlan ni. Isteri cantik, anak comel… kalau Eizlan cari wanita lain, aku tak taulah dia nak ape lagi….

  53. porno izle says:

    This is actually my first time here, really nice looking blog. I found so many interesting things in your blog especially it’s discussion. From all the remarks on your articles, it appears like this is really a very popular website. Keep up the great work.

  54. You not going to believe this but I have lost all day searching for some articles about this. I wish I knew of this site earlier, it was a fantastic read and really helped me out. Have a good one

  55. I’m having a strange problem I cannot make my reader pick up your feed, I’m using google reader by the way.

  56. This really answered my problem, thank you!